Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Καλως ορισατε!

Γεια σας!!!! είμαι η Ρούλα η  αλιώς Σμαραγδένια σας καλοσωρίζω στο φτωχικό μπλοκόσπιτό μου...είναι ..νεοκτισμένο .. ελπίζω σιγά σιγά να γεμίσει με όμορφα πράγματα...που να σας κάνουν να αισθάνεστε σαν το σπίτι σας, όταν θα το επισκέφτεστε!!!  το κλειδί θα βρίσκεται πάντα κάτω από το χαλάκι....δεν χρειάζεται να κρατάτε τίποτα...μόνο την αγάπη σας και  καλή διάθεση!!!!η πόρτα του θα είναι πάντα ανοιχτή...για τους φίλους και τους καλεσμένους..με ένα ποτηράκι ρακί.. ..και ξεροτήγανα...συγνώμη ακόμη δεν έχω φωτο...να σας δείξω...όμως μπορείτε να βάλετε την φανασία σας να δουλέψει....καλώς ωρίσατε!!!!!

4 σχόλια:

  1. Η φαντασία μου, λέει πως εδώ θα βρω λόγια ψυχής!!!!
    Καλορίζικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑΜΕ ΜΑΝΑ!!! ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ..Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ..ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΗ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΠΙΤΟΝΟΙΚΟΚΥΡΑ!!
    ΣΆΓΑΠΑΜΕ ΠΑΝΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρούλα μου καθυστέρησα λιγάκι αλλά νάμαι! Σε καλωσορίζω στη γειτονιά μας,θα τη λατρέψεις στο υπογράφω.
    Το κλειδί κάτω απο το χαλάκι μου θύμισε αλλοτινές ήρεμες εποχές που οι άνθρωποι επικοινωνούσαν χωρίς φόβο.Αν δεν μπορούμε να το ζήσουμε εξω ας είναι τουλάχιστον εδω μέσα ολάνυχτες οι πόρτες μας (της καρδιάς μας κυρίως)Καλώς ήρθες λοιπόν και περιμένουμε εναγωνίως το κέρασμά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή