Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΔΥΟ... ΒΑΖΑΚΙΑ....ΘΑΛΑΣΣΑ..

Αγαπημένες μου μπλοκοφίλες..βλέποντας τα όμορφα βαζάκια που έχουν κάνει τα κορίτσια της παρέα μας για τον διαγωνισμό της Λαμπρινής..http://lamproukam.blogspot.com/
ζήλεψα και είπα να στήλω και εγώ την συμετοχή μου..γιατί λατρεύω ότι έχει να κάνει με γυαλί...το 
ένα έχει μέσα κοχύλια και το άλλο
πετρούλες απο την θάλασσα...που μάζεψα το καλοκαίρι...εδώ κάνουν παρέα στην γλαστρούλα με το ανθισμενο κυκλάμινο..!!!!!


44 σχόλια:

  1. φουλ στην δαντελα βλεπω,ειναι πολυ γραφικα κ κομψα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως την ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΛΑ..για την γλαστρούλα λές..έ;;;την έβαλα για παρέα στα βαζακιά... ευχαριστώ για την επίσκεψη....φιλια..

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. ΜΑΪΡΗ μου.. να εισαι καλά ευχαριστώ..και καλή εβδομαδα.. Η Λαμπρινή με ξεσήκωσε με τα βαζακι.. φιλακια..

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα!!! Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό!Όμορφα τα βαζάκια σου...αλλά εμένα άλλο μου έκανε εντύπωση...τι έχεις βάλει παιδί μου στη γλάστρα;Αχ εσείς οι χρυσοχέρες...δεν παίζεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΡΑΚΙ μου..ειδα τον διαγωνιαμό της Λαμπρινής...και θυμήθηκα αυτά τα βαζακια που τα έχω στολισμένα στην κουζίνα μου και ειπα να τα φωτογραφίσω ..για να πάρω μέρος.. η γλάστρα.. μπήκε εκεί από σπόντα..χι..χι.. και δεν την έφιαξα εγώ ...μια φίλη μου την έφερε δώρο... ειδες όμως πέραση η γλαστρούλα;;; και εμένα μου άρεσε παρα πολύ ...σήμερα όλη την ημερα έιχα πολύ δουλεια ..και μόλις τώρα έκατσα..ειναι 12 παρα τέταρτο.... πώ πώ... δεν το πήρα είδηση.. φιλακια .πολλα..

      Διαγραφή
  4. Απίστευτο!!!!!!!!!! γλάστρα με δαντέλα δεν έχω ξαναδεί!!!!! Είναι όλα φανταστικά.... καλή επιτυχία στον διαγωνισμό!!!!!!!!! Πολλά φιλιά Καλή σου Μέρα και Καλή Εβδομάδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειδες η γλαστρούλα όλα τα λεφτά... Ποδηλατισσα μου.. την έβελα να φωτογραφίσω τα βαζακια και τους έκλεψε την δόξα..χι..χι..παρεπιτοντως την γλαστρούλα μου την κανανε δώρο....φιλακια πολλα και καλή εβδομαδα και σε σένα...

      Διαγραφή
  5. Eικόνα ελληνική...!!! Συνδιασμός θάλασσας και βουνού, καλοκαιριού και χειμώνα!!!
    Καλή βδομάδα!!! Η εικόνα σου με χάιδεψε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ!!! ΜΑΡΙΝΑΚΙ μου..με συγκίνησε πολύ το μηνυμα σου...απο το πρωί μολις τώρα έκατσα να σου απαντήσω ... σήμερα ειχα πολλες δουλειές..χίρομαι που έστω και μέσα απο μια φωτογραφία....σου ΄φερνω..εικόνες απο την πατρίδα Μαρινακι μου..καλη σου εβδομαδα..και πολλα φιλακια απο την ΚΡΉΤΗ..ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΈΝΑ...

      Διαγραφή
  6. Αχ νά ΄ξερες πόσο βότσαλο και πόση αχιβάδα έχει μετακομίση στην Ουγγαρία εδώ στο σπίτι μου δε λέγεται. Φέτος το καλοκαίρι θέλω να βρώ και δίχτυα...λες να βρούμε? Χρησιμοποιημένα...τα κομμάτια που πετανε οταν τα μπαλώνουν, ξέρεις. Αντε να δω. Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κορίτσι μου εσύ!!!!δηλαδή μου λές ότι όλα αυτά τα βότσαλα..ταξιδέψανε Ουγγαρία;;;;;..βρε τα τυχεραααααα!!!! όχι για τίποτε άλλο αλλα που θα έχουν παρέα εσένα εννοώ..για τα δίχτυα...θα το ψάξω... φιλεναδα... πολλα φιλακια ..ανοιξιάτικα..

      Διαγραφή
    2. Ααααααα ξέχασα ο Σμαραγδένιος περιμενει στην γωνία.....χι..χι..οσονούπο έρχεται!!

      Διαγραφή
  7. Και τα δύο είναι τόσο όμορφα!!!Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ μου..να εισαι καλά και καλή εβδομαδα σου ευχωμαι..φιλια..

      Διαγραφή
  8. ΡΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!
    ΕΙΔΕΣ Η ΑΝΟΙΞΗ; Η ΓΛΑΣΤΡΟΥΛΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΝΤΕΛΙΤΣΑ!!!!!!!!!!!ΤΑ ΒΑΖΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΣΣΟΡΤΙ, ΜΠΡΑΒΟ!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καησπέρα ΕΦΟΥΛΑ μου...σήμερα άργησα να κάτσω..στον υπολογιστή γιατί βοηθούσα τον Σμαραγδένιο στα σχέδια...χι..χι.τωρα ειναι μεσάνυχτα...και έκατσα να απαντήσω στις αγαπημένες μου φίλες...να εισται όλες καλά ..ΕΦΟΥΛΑ μου ..η γλαστρούλα ειναι δώρο απο μια φίλη που και εκείνη κάνει κατασκευές..είδες όμορφη !!!!φιλακια ακι καλό σου βραδυ και να έχεις μια όμορφη εβδομαδα...φιαλακια πολλα..

      Διαγραφή
  9. Ρομαντική δαντέλα στη γλάστρα;
    Ε, δεν παίζεσαι χρυσοχέρα μου!
    Εχω από την Κρήτη βότσαλα. Μανία μου να μαζεύω όπου και αν πάω!
    Θα γεμίσω τα βαζάκια γιατί ΖΗΛΕΥΩ!
    ΦΙΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΙΓΟΝΑΚΙ μου!!!!να εισαι καλά μάτια μου...η γλαστρα βλέπω έκλεψε την παρασταση....δώρο ειναι απο φίλη που φιαχνει πραγματα...και για να δείξουν λίγο τα βαζάκια μου τα έβαλα δίπλα της αλλα είδεςχι..χι.. την πάτησαν...φιλούρες ..ασε και με τις πετρούλες..και τα κοχύλια..τρέλα .εχω και εγώ...φιλακια πολλα ...

      Διαγραφή
  10. Καλημέρα Ρούλα μου!!!! μου αρέσει πολύ το στοιχείο της δαντέλας που κυριαρχεί παντού ακόμη και στην γλάστρα!!! πολύ σικ!!!!
    Όσο για τα βαζάκια δίνουν μια πολύ διαφορετική αίσθηση και μπορούν να σταθούν παντού!!!!
    Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ τέτοια ώρα θα σου πώ καλο ξημέρωμα ΒΑΛΑΝΤΗ μου.. το πλεχτό και το κέντημα
      είναι αυτά που με χαλαρώνουν...τα καπάκια απο τα βαζακια τα έπλεξα εγώ.. αλλα το πλεχτό στην γλάστρα ειναι μια ςφίλης δώρο...ειδες όμορφο!!! φιλακια.. πολλα ..

      Διαγραφή
  11. Αχχχχ μυρισε Καλοκαιρι!!!!

    :)))

    φιλιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί βρε ΚΟΥΛΑ μου ..καλά του είναι να μυρίσει...πια το άτιμο το καλόκαιρακι... μαυρα μάτια κανουμε φέτος να το δούμε ...θένκς...ειδες αγγλικό; χι..χι..πολλα..πολλα φιλιαααα

      Διαγραφή
  12. ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΛΑΣΤΡΑΣ , ΠΡΩΤΗ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ!!!!!!
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΒΑΖΑΚΙΑ!!!!!!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕΝΑΚΙ μου αν γινότανε διαγωνισμός γλαστρας θα το έπερνε άλλη το βραβειο...γιατί αυτήν την συγκεκριμένη μου την φέρανε δώρο..ειδες ομορφιά;;;τα βαζακια χάθηκαν διπλα της... καλα να πάθουν... ίχι τίποτε άλλο που θα τα βάλουν μαζί μου που τα έβαλα δίπλα της χι..χι.. φιλακια πολλα... γλυκια μου.. και καλή εβδομαδα..

      Διαγραφή
  13. Καλή επιτυχία Ρουλίτσα, χρυσοχέρα είσαι!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ ΑΝΕΤΟΫΛΑ μου να είσαι καλά και να έχεις μια όμορφη εβδομαδα.. φιλακια.. πολλα..

      Διαγραφή
  14. Ακόμα δε μπήκε καλά καλά η Άνοιξη και μας έφερες το καλοκαίρι. Καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ μου..βιαζομαι παιδί μου βιάζομαι... δεν μπορώ άλλο τον χειμώνα να φύγει να πάει αλλού..χι.χι.. ευχαριστώ πολύ... φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  15. χρυσοχέρα μου!!πολύ γλυκά και όμορφα.πολλά φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε!!! όχι και χρυσοχέρα..απλώς τυχαινει να κάνω καποια πραγματα...με χαλαρώνει να πλέκω ..αλλα τωρα τελευταία ..του κανω απιστίες με τον υπολογιστή... καινουργιο κοσκινακι μου και που να σε κρεμασω...λεειμια παροιμία..χι..χι..αλλα τον ευχαριστώ πολύ ..(τον υπολογιστη) που ήτανε η αφορμή να σας γνωρίσω..όλλες εσάς!!!!φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  16. Ρούλα μου, τα βαζάκια σου είναι μια γλύκα και τόσο καλοκαιρινά.....
    Καλή επιτυχία, κούκλα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ ΦΙΛΙΑ μου να φέρουμε λιγο νωρίτερα το καλόκαιρακι... ειπα....αν και αυτό θα έρθει όποτε θέλει.... φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  17. Οι χρυσοχερες φαινονται!Δαντελα ακομη στη γλαστρα???Χαρμα ορφαλμων ολα!Φιλακια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΑ μου ενα ταλέντο στο πλεξιμο ..τό χουμε....χι..χι...στα καπακια απο τα βαζάκια... την γλαστρα..μου την έκανα ν δώρο και μου έρεσε απρα πολύ κι εμενα... φιλακια..

      Διαγραφή
  18. Ωραιότατα Ρούλα μου....με φινέτσα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΑ μου σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου .για τα καλα σου λόγια..με συγκινείς... με αυτά τα βαζάκια,, που τα είχα απο το καλοκαιρι ..ειπα να παρω μερος στο διαγωνισμό!!φιαλια πολλα απο την ανοιξιατικη Κρήτη....και απο μενα..

      Διαγραφή
  19. Είδες τι έκανες για να βάλεις την γλάστρα δίπλα στα βαζάκια; Έκλεψε την παράσταση. Θέλουμε λεπτομέρειες για την γλάστρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να την ειχα κάνει εγώ ΠΑΡΑΚΕΛΣΟ μου δεν με ένοιαζε.. δεν τα είδες τα βαζακια μου δίπλα της κατσούφικα που έιναι;;; χι..χι..τι μας έβαλε δίπλα της θα λένε .....οσο για τις οδηγίες.. πως την έφιαξε...θα τις μάθω και θα στις πώ...φιλακια .πολλα .. τα μαθήματα ζωγραφικής πως πάνε;;; μηπως τα παράτησες;; δεν το πιστευω... αυριο θα ρίξω μια ματιά να δώ.... γιτί απόψε δεν ανοίγουνε τα ματια μου..!!!! φιλακια ..θα περάσω να δώ..

      Διαγραφή
  20. Καλά τα βαζάκια τέλεια είναι αλλά η γλάστρα είναι όλα τα λεφτά!! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΝΙΑ μου..την άτιμη την γλάστρα....μας τά κανε χαλάστρα... για τα βαζάκια έκανα την ανάρτηση..χι..χι..φιλακια... πολλα

      Διαγραφή
  21. Απαντήσεις
    1. ΜΑΡΙΛΙΛΕΝΙ ...καλως ώρισες στο σπιτακι μου... και χαίρομαι που σου θύμισαν ελλαδα τα βαζάκια μου αλλα για να το λές δεν βρισκεσαι εδώ;;; που εισαι;;; θα χαρώ να τα λέμε θα περασω απο το μπλοκ σου .να τα πουμε και απο εκεί...αυριο ...φιλιά..

      Διαγραφή
  22. ξετρελαθηκα κ με τα βαζα αλλα κ με την γλαστρα σου.. χιλια μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή