Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΤΟ ..ΕΞΟΧΙΚΟ....

Ξεκίνησε σαν συρταρόσπιτο...

 συνέχισε..με το σπίτι της της ευτυχίας..!!!

Σειρά είχε ένα εκκλησάκι..δι ευχών των Αγίων υμών...να φιλάει όλον τον κόσμο και μετά εμάς...να πάνε τα πράγματα καλήτερα...μια βοήθεια δεν βλάφτει...!!!!

Ο πύργος ήτανε το επόμενο  βήμα.. έτσι για να έχουμε μια διαφορετικότητα..

 Και το αποκορύφωμα...ξεκίνησε..να παίρνει σάρκα και οστά.......   Η..διαδικασία γνωστή!!! την μάθατε απ έξω και ανακατωτά..και για του λόγου το αληθές!!!

 
Ξανακάναμε το σαλόνι ξυλουργείο...  

 Αμ έπος αμ έργο!!..

 Είκοσι μέρες να πριονίζει...

 να κόβει...ξυλαράκια...να βάζει πατώματα..

Να αρχίζει το έργο να παίρνει μορφή....

Πράθυρα πόρτες.. οντάς!!!! και καμινάδα για το τζάκι έτοιμα...!!!

Ακολουθούν τα έπιπλα...και όχι ότι κι ότι...χειροποίητα..παρακαλώ!!

Εδώ έβαλα και εγώ λίγο το χεράκι μου..  στίς κουρτίνες...γυναικεία δουλειά...βλέπεις!!!!

Η συνέχεια...με την σκάλα και το κρεβάτι στον οντά...απο κάτω διακρίνονται τα έπιπλα της κουζίνας.... σεμέν ξεχάσαμε να βάλουμε...χι..χι..


Με την σκεπή την πατήσαμε...δεν μας φταναν τα κεραμίδια παραγγελία παρακαλώ απο  Θεσσαλονίκη...να έχει να  συνβάλει και εκείνη..  και τώρα τί κανουμε;;; να μεινει στη μέση αποκλείεται... τελικά η λύση βρέθηκε μεσα στα πόδια μας... τί τυχερη θα ήμουν ..αν δεν τα βρίσκαμε!!!!εδώ ακομα βιδώνουμε...

και εδώ...η σκεπή μισή...

Και τώρα.. δείτε το εξοχικό των ονείρων μας  σε  κάποιες του λεπτομέρειες....η πίσω βεραντα..

 και η βεράντα μπροστά...

λίγες ακόμα...

Και τωρα το μοντέλο μας σε όλες τις στάσεις... προφίλ...

Η πίσω μεριά του....

Διαγωνίως....

 Και....αν φάς!!!!!

 Και για το τέλος σας φύλαξα το καλύτερο...τα πυθαράκια τα έφιαξα εγώ!!!!πήγα να του κλέψω την δόξα ...αλλά δεν το βλέπω.....!!!!!!!

92 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ!
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΣΜΑΡΑΓΔΑΚΗ!!!!!!!
    ΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΜΑΚΕΤΤΕΣ, ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΟΧΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ!!!!!!!!!!ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΣΠΙΤΑΚΙ, Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ ΤΑ ΞΕΠΕΤΑΕΙ!!!!!!!!!!!ΜΠΩΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΑ; ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ!!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα και από Κρητη..ΕΦΟΥΛΑ μου..βάζε εσύ ιδέες ..βαζε..και θα δεις καμια να υλοποιείται..καμια μέρα ..χι..χι..ειδες βρε Εφη μου ..για πλάκα ξεκίνησε... το όλο πραγμα άς ειναι καλά η Ρένα με το συρτάρι της...χα..χα.. θα το ψάξουμε αυτο που είπες..αλλα βρε παιδί μου πιός θα πάρει τώρα τέτοια πραγματα με την κρίση;;; ασε που εκείνος το κανει για το κεφι του...αντε και αν βγαλουμε λεφτα θα τα μοιραστουμε όλες...η καθε μια έβαλε και απο μια ιδέα...εεε να μην πληρωθει;;;.. χι..χι..φιλακια πολλα ..

      Διαγραφή
    2. ΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ , ΞΥΛΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ,ΜΕ ΑΥΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΠΡΟΚΑΤ ΣΠΙΤΙΑ.
      ΦΙΛΑΚΙΑ!

      Διαγραφή
  2. Αχ, δεν σας πιστεύω! Μου 'ρχεται να βάλω τα κλάματα! Είναι φανταστικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα παιδι μου ΚΟΥΕΕΝ...να χαρούμε είπαμε...ναι καλε;; καταλαβα οτι θα ειναι κλαματα χαράς!!!! μονο αυτά επιτρεπονται!!!! χι..χι.. φιλια πολλα..

      Διαγραφή
  3. Ουαου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Τα συγχαρητήρια μου στο μάστορα και στη μαστόρισσα!!!!!!!!!!!!!
    Έχετε σκεφτεί να κάνετε έκθεση;;; Να πουλάτε διαδικτυακά;;;;; Να στήσετε μαγαζάκι;;; Να πάρετε μέρος σε εκθέσεις;;;; Τέτοιο ταλέντο δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτο!!!!
    ΕΡΩΤΗΣΗ:η σκεπή βγαίνει αν θέλει κάποιος να παίξει με το σπιτάκι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρίνα να παίξεις θέλεις...χαχα κι εγώ αυτό σκεφτόμουν!

      Διαγραφή
    2. Χαρώτα τα παιδιά που θελουνε να παιξουνε...πολλες ιδέες κορίτσια μπραβο... θα εχετε τα μπόνους σας..χι..χι..ΜΑΡΙΝΑΚΙ....την ιδέα του να ανοίγη η σκεπή την σκεφτήκαμε όταν την κόλησε..χι..χι.. αλλα την επόενη φορα θα το επειχηρησει να το κανει....και εσύ κυρια ΜΑΡΙΑ μου...μην δείς παιχνιδακι ...πρωτη..πρωτη θελεις να παίξεις..χι..χι.. παιχνιδιαρα μου εσύ..!!!! φιλακια και στις δύο ...την απάντηση στην Μαρίνα μου την έβγαζε στην Μαρία... για αυτό απάντησα και στις δύο..μαζί...ξανα φιλώωω..

      Διαγραφή
  4. Καλά, είναι απίστευτος ο Σμαραγδένιος σου!!! Κοιτάζω τις λεπτομέρειες, τις αλφαδιές και μένω άφωνη!!!! Έχει δίκιο η Έφη... γιατί να μην το εκμεταλλευθείτε; Είναι φανταστικές οι κατασκευές του....
    Πολλά φιλιά Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα εσύ ΦΙΛΙΑ μου τις αλφαδιές ειδες;;; οικοδομος εισαι;;..χα..χα.. γιατι ολο για αλφαδιές μιλαμε εδώ μεσα πρωην οικοδόμος γερ ο κατασκευαστής.. ωραιες ιδέες.. εχετε... μακαρι να γινότανε..φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  5. Συγχαρητήρια!!!!Δεν έχω λόγια, είναι τέλεια!!!!
    Ααααα και επειδή βλέποντας τα σπίτια ξεχάστηκα
    εντελώς καλώς σε βρήκα Σμαραγδένια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για σου ΜΑΤΡΙΝΑ μου καλως ωρισες... σε ευχαριστουμε.. πολύ.. απανταω εγώ και για τους δύο .. για τα καλα σου λογια..φιλακια..

      Διαγραφή
  6. Όπως πάντα καταπληκτικό Ρούλα μου...μπράβο ...μπράβο...γεια στα χέρια σας...φιλιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να εισαι καλά ΜΙΑ μου...σε ευχαριστούμε....πολύ ... εγώ ειμαι επι των απαντήσεων χι..χι..χι.. αυτά τα μπράβο και οι προτροπες σας τον κάνανε να κάνει τέτοια πράγματα...αλλα να το ευχαριστιέται κι όλας....φιλακια.. .οι πασχαλιές σου μεχρι εδώ μυρίσανε!!!!

      Διαγραφή
  7. Αφωνη κι εγώ έμεινα Ρούλα μου!!!Γεια στα χέρια σας !!!Είναι απίθανο,υπέροχο και με λίγα λόγια τέλειο!!!Σας φιλώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΡΙΤΑ μου χαιρόμαστε που σας αρεσε...και για τα καλά σου λογια..σε ευχαριστούμε!!!!! με την τελειότιτα έχει ενα θέμα... κι ας τα κάνει τελείως ερασιτεχνικά!!!!φιλακια..

      Διαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ μου...χιλια ευχαριστουμε..!!!!!! φιλια πολλα και καλο σου βραδυ!!!

      Διαγραφή
  9. Αχ βρε τι βγάζει αυτό το σόι!!!Σμαράγδια και ρουμπίνια!!! Νομίζω πως αυτό θα είναι το αγαπημένο μου...Γιώργο(τον λένε,κάνω λάθος;)...να ξέρετε να του μιλάτε,όχι μόνο στη Ρούλα!Εξαιρετική δουλειά,επαγγελματική σε όλες της τις διαστάσεις...Εντάξει Ρουλίτσα και οι δικές σου ''πινελιές'' γράψανε!Φιλιά και στους δυο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα..χα... Γιώργο τον λένε και του διαβάζω και τα σχόλια...οχι γιατί δεν ξέρει να τα διαβάζει αλλα πιο καλα έχει να φιάχνει παρα να διαβάζει.. επαγγελματική δουλεια λες ΜΑΡΑΚΙ μου;;; αλλα τελειως ερασιτέχνης...σε ευχαριστούμε για τα παινεματα σου ..(πρόσεξες;; στον πλυθυντικό γραφω...)εκτελώ και χρέη γραμματέως..βεβαίως ..βεβαίως.. χι..χι..φιλακια πολλα ...

      Διαγραφή
  10. Για μια ακομη φορα ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!Μπραβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΑΚΙ μου ....με τα καλά σας λόγια τον ενθαρύνατε..και έχει πέσει με τα μούτρα στην κατασκευή.. φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  11. Απαντήσεις
    1. ΙΡΙΔΟΥΛΑ μου σε ευχαριστούμε για τα συνχαρητήρια σου ... να εισαι παντα καλά...φιλακια..πολλα,,

      Διαγραφή
  12. ΤΙ ΛΕΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΘΕΛΕΤΕ;;;;;;;;;;
    ΤΙ ΕΞΟΧΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;;;;;;;;;;;
    ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!
    ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΡΑΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΣΑ ΕΣΕΙΣ!!!!!!
    ΓΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είδες τι σου κανει μια ιδέα;; την δική σου εννοώ..χι..χι..να εισαι απο μια μεριά ΡΕΝΑ μου .. να έβλεπες....καλα το ειπες δεν έχουμε μέρος να τα βάλουμε..στον μπανγκο... στο τραπεζι ... στο μικρό τραπεζακι...εχω μαζέψει ολα τα μιχλιμπίδια ..που στόλιζα και εχουμε βάλει τα σπιτακια... να σου πώ πιο μεγάλη αξία έχουνε για εμας αυτά..δεν μπορείς να φανταστείς πως παθιάζεται με ότι κανει... του βγαίνει ολη η δημιουργικότητα του... κανονικά πρέπει να σου χρωστάμε εσένα...θα έχεις μερτικό απο τις πωλησεις..χι..χι. φιλακια....πολλα...

      Διαγραφή
    2. ΧΑΧΧΑΧΑ!!!!!!!
      ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΕΡΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ, ΘΕΛΩ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ
      ΣΑΣ!!!!!!!
      ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΠΕΛΟ , ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΙΒΑΡΩ ΣΑΝ ΦΡΕΓΑΤΑ!!!!!
      ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟ[Σ]ΚΛΗΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΟ!!!!!!!!
      ΠΟΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΡΕΝΑ ΜΕ ΚΑΠΕΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΣΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΡΙΑ , ΒΕΒΑΙΩΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ....ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  13. θα αφησω σε ολες το ιδιο μυνημα..στο χωριο μου εχουμε ενα εθιμο..μια κοπελα με το καλαθι στα χερια..κι ενα στεφανακι στα μαλια..πηγαινει στην εκκλησια για να ευλογησει ο Παππουλης τους Πρωτους Σπορους της Γης..σιταρι,κριθαρι κ.α..ετσι νιωθουμε κι εμεις..ερχομαστε στα Σπιτακια σας και παιρνουμε τους ευλογημενους καρπους..να σαι καλα καρδια μου..εδω χτιζετε ενα πανεμορφο ονειρο..και μας βαζετε μεσα..χαιρομαι τοσο που σας εχω διπλα μου..σας φιλω..τα μπραβο στον Κ.Σμαραγδενιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟλύ ομορφο το έθιμο με τους σπόρους της γής..και το κοριτσάκι....και εμεις χαιρόμαστε ΜΑΡΑΚΙ μου που έρχεσε..στα σπιτακια μας ...και το όνειρο όλων μας γίνεται όλο και πιο μεγαλο...και μας χωραει όλους...αλήθεις σε ποιό μερος το κανουνε αυτό;;; φιλακια.. πολλα..

      Διαγραφή
  14. Ποιός/α δεν θά ήθελε να έχει ένα τέτοιο όμορφο εξοχικό,
    έστω και σε μέγεθος μινιατούρας.
    Άλλη μια υπέροχη κατασκευή.
    Καλό σας βράδυ και φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οσα δεν μπορέσαμε να κάνουμε στην πραγματικότητα τα κάνουμε σε μινιατουρες..να τα βλεπουμε να τα καμαρώνουμε... και τι έγινε που δεν τα έχουμε;;; τίποτε...έχουμε ομως την αγάπη ΠΑΡΑΚΕΛΣΟ μου.. και αυτή μπορεί να κάνει παλατια στην καρδια μας..εκεινα δεν μπορεί κανείς να τα παρει... ελα και το σοβαρέψαμε κ επιθεωρητρια... χι..χι.. αυριο θα ερθω στη ταξη ..αρκετα μαθήματα έχασα...χι..χιι.. φιλακια πολλα... καλο βραδυ..και σε σένα..

      Διαγραφή
  15. Ρουλάκι μου γλυκό, ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΑΠΊΘΑΝΑ ΌΛΑ!!!μπράβο σας!!!κι εγώ όπως το σμαράγδι σου το έκανα κόσμημα...φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααα!!! χαίρομαι ΦΑΝΟΥΛΑ Μου που σε ενέπνευσε..το σμαραγδι μου... όμορφο δεν ειναι;;; σε ευχαριστούμε και για τα καλά σου λογια...να εισαι βρε Νασουλα μου λα.... σε φιλώ.... καλο βραδυ..γλυκια μου..

      Διαγραφή
  16. Ρούλα μου, τι υπέροχο το εξοχικό σας !!! Γειά στα χέρια του Σμαραγδένιου σου !!!! και στα δικά σου βέβαια, για όλα τα ωραία που κάνεις !
    Μου θυμίσατε τον συγχωρεμένο τον μπαμπά μου που αν και δεν ήταν μαραγκός, όλο τον ελεύθερο χρόνο του τον περνούσε κατασκευάζοντας μακέττες, καραβάκια, υπέροχα κουτιά, σκαμνάκια, και βέβαια έπιπλα για τις κούκλες μου !!!! Πολλά φιλάκια και καλό ξημέρωμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν αγαπάς αυτό που κάνεις ΜΑΡΙ ΑΝΝΑ μου..το αποτέλεμα που βγαίνει σε αποζημιώνει πάντα..έχουνε πολύ κόπο βέβαια...αμα σου αρέσει δεν τον σκέφτεσαι καθόλου... φιλακια πολλα...και ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λογια..

      Διαγραφή
  17. Όλόκληρη βίλα κάνατε. Καταπληκτική δουλειά. Τα πυθαράκια βέβαια έκλεψαν την παράσταση......... Τι να πω .Και εις ανώτερα. Να προτίνω κάτι σε κάστρο για το επόμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ...μου ...κανονικά..έπαυλη θα επρεπε να το πώ...χι..χι.. πρόσεξες τα πυθαρακια έ;;; να εισαι καλά βρε Κατερινακι....μου..χα..χα..έ;; να μην έβαζα και εγώ το χερακι μου;;....φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  18. Γιατί εγω δε βλέπω τα πυθαράκια,αλλά ένα μεγάλο πράσινο κενό;
    Anyway να ξαναπω οτι έχω εκστασιαστεί με την ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ; θάναι κοινότυπο πια!
    Ρούλα μου είσαι περήφανη και δικαίως για το Γιώργο σου και μείς κρυφοζηλεύουμε που δεν έχουμε ένα τέτοιο χρυσοχέρη. Να σκεφτείς οτι μόλις πει οτι θα κάνει κάποια δουλειά ο δικός μου σπεύδω να φωνάξω τον αντίστοιχο μάστορα. ΟΥΤΕ ΚΑΡΦΙ ΙΣΙΟ!!!
    Κρίμα που ο Γιώργος έχασε μία καριέρα Αρχιτέκτονα, τύφλα θάχε ο Καλατράβα!!!
    Φιλιά πολλάάάάάά συνεχίστε αρμονικά κι ακάθεκτοι,και μακάρι να έρθουμε σε μια έκθεση μινιατούρων δια χειρός Σμαραγδοοικογένειας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΡΑ μου τι δεν βλεπεις τα πυθαράκια μου;;; τα αλλα τα βλέπεις δηλαδή;;χα..χα.. εισαι απίστευτη!!!! ξερω γιατί το λές ..να μην πάρουν τα μυαλά μου αέρα.. έ;; χι..χι.. Ο Γιώργος χρυσό μου μια ζωή σπιτια έφιαχνε..οχι μινιατούρες κανονικά.... και εναι στο στοιχείο του.... εγώ πότε εφιαξα πυθαρια η έρημη;;; χα..χα.. Χαρουλινη μου για να κάνουμε εκθεση..χι..χι..(προσεξες τον πλυθυντικό έ;) πρεπει να κάνει κι αλλα...μπας και πουλήσει κανένα και βγάλουμε κανενα φραγκο..χι..χι.. δεν μπορώ ακόμα να τον πείσω...φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  19. τι υπεροχα πραγματα ειναι αυτα!!!! Να πω πως ετσι θα ηθελα να ειναι το σπιτι των ονειρων μου ψηλα στο βουνο με θεα το δασος!!!!

    μπραβο σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ποιός δεν θα ήθελε...ενα τέτοιο σπίτι;;; τωρα εδώ άρχισαν να φιάχνουν και εδώ πολύ όμορφα ξύλινα σπίτια κανονικά ομως ...οχι μινιατουρες!!!! και ειναι πανέμορφα....το ξύλο ..παντα μου άρεσε σαν υλικό ιδιαίτερα..σε ευχαριστουμε πολύ ......καλο βραδυ ..φιλια..

      Διαγραφή
  20. τα πηρα τα καλουδια σου..τι να πω..ειναι Ονειρο ολα..αλλα το καδρακι..πολυ ζουζουνιστικο..να σται ολοι καλα..σας φιλω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρηκα ΜΑΡΙΑ μου που ήθανε τοσο γρήγορα τα πράγματα ..για τον όμορφο σκοπόσας //σας ευχωμαι καλή επιτυχία... θα χαρώ να μάθω ότι πήγε καλά και πουλίσατε όλα τα πραγματα που έχουν φιαξει τα κορίτσια... φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  21. Ααααχχχχ!!!!!ένα τέτοιο σπίτι θέλω!!!!!!σμαραγδένιο ζευγάρι είστε αχτύπητοι!!!!ότι και να πω έιναι λίγο!!!!φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΧ!!! και εγώ Δεσποινακι!!!! ομως προς το παρόν αρκούμαστε να το βλέπουμε....και να ονειρευόμαστε...δεν ξερειες καμια φορά τι γίνεται;;; για σέμα το λέω ...παίρνε και κανένα λαχειο παιδί μου!!!!! φιλακια πολλα.. ευχαριστούμε....

      Διαγραφή
  22. Για άλλη μια φορά καταπληκτικό!!! ΜΠΡΑΒΟ στο φοβερό ζεύγος!!! Δεν ξέρω αν παλιότερα είχατε κοινά χόμπι, βλέπω οτι συνεργάζεστε άψογα και τα αποτελέσματα μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό!!!! Φιλάκια πολλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως το μου... Βαρβαρουλα μου... δεν ειχαμε κανενα κοινό χόμπι.... η συνεργασία προέκυψε...αν ήθελα ας μη το έκανα...αφού χωρις ..εμένα και τα σχέδιά μου δεν κάνει..χι..χι.. να περιαυτόλογίσουμε και λίγο... χι..χι.. ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια... συνονόματη και συμπατριώτησα...φιλιακια πολλια και σεσενα και στην Σαλονικη...

      Διαγραφή
  23. Καταπληκτικό!!!!!Συγχαρητήρια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαρισστούμε πολύυυυυυυ.. ΣΠΤΡΙΔΟΥΛΑ .... σου ευχομαστε .. να περάσεις ενα όμορφο βραδυ!!!!!!φιλακια..

      Διαγραφή
  24. Απιστευτη κατασκευη ,τελεια δουλεια!!!Γεια στα χερια σας!(Οσο για το fimo που χρησιμοποιουμε ειναι πολυμερικος πηλος,δουλευεται οπως η πλαστελινη και μετα το ψηνουμε στο φουρνο και σκληραινει.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΡΙΛΕΝΗ....τώρα καταλαβα...για το φίμο...γιατί τα πυθαράκια που έφιαξα εγώ για τα δεντρακια τα έκανα μεν με πηλό...αλλα τα άφησα και ξεράθηκαν μόνα τους....
      σε ευχαριστούμε γαι τα καλά σου λόγι... φιλια..πολλα

      Διαγραφή
  25. WOW!!! ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!! Γεια στα χεράκια του!!!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την νε την Αστεράτη μου....σε ευχαριστούμε πολύ ..και γραφω και για λογαριασμό του... κοντα τα άλλα κάνω και χρέη γραματέως... χι..χι.. φιλούρες...

      Διαγραφή
  26. Πόσο θαυμάζω ανθρώπους που με τα χέρια τους φτιάχνουν θαύματα.
    Τα δε παραθυράκια ...σου τι να πω! Υπέροχο! Αλήθεια ίσως θα πρέπει να κάνετε κάτι με αυτά τα πανέμορφα χειροποίητα αριστουργήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα χέρια του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ.... πάντα έπιαναν ..και ακόμα στην οικοδομή έκαναν αγγέλους..τώρα που φιαχνει αυτές τις μικρογραφίες σπίτια ...χα..χα.. πάλι στο στοιχείο του ειναι..σε λίγο δεν θα χωρανε στο σπίτι ...πρός το παρόν τα κάνει για να περναει η ώρα του...γι αυτόν ειναι κατι πρωτόγνωρο και και του αρέσει...δοκιμάζει τις δυνατότητές του.... σε ευχαριστούμε για τα όμορφα σχόλια σου..καλο Σ.Κ.

      Διαγραφή
  27. Απίστευτο...υπέροχο...καταπληκτικό και αυτό εκ πείρας! ;-)
    Θα με πιστέψεις πως στο Παρίσι σπουδάζοντας σκηνογραφία και βιτρίνα, έφτιαχνα μακέτες σκηνικών...αλλά καμιά δεν είχε το μεράκι των δικών σας...τα ειλικρινέστατα μου συγχαρητήρια!

    ΑΦιλάκια και καλή σας συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν σου πώ ΑΙΝΑΦΕΤΣ...πιό εκ απειρίας δεν γίνεται!!!!μας το έχου πεί και άλλοι που κανουν μακέτες πωσ το φιαχνει και τι κλίμακα χρεισημοποιέί..ιδέα δεν έχουμε απο κλίμακα... ότι κόβει το ματι!!!!!η ερασιτεχνία σε όλο της το μεγαλείο!!!
      σε ευχαριστούμε για τα συνχαριτήρια....να εισαι καλα ....φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  28. Ρούλα μου πόσο σας χαίρομαι!!!
    Φτου , φτου μη σας ματιάσουμε. Να είστε πάντα καλά να φτιάχνετε αριστουργήματα.
    Πραγματικά έχω συγκινηθεί!!! Να σας χαίρονται τα κορίτσια σας.
    Όση ώρα θαύμαζα το αριστούργημα αυτό, σκεφτόμουν να σου προτείνω να ανοίξετε ένα διαδικτυακό μαγαζί να τα πουλάτε κιόλας, και τελικά είδα ότι την ίδια ιδέα είχαν και όοοολες οι μπλοκοφίλες χαχαχα. Τυχαίο; Δε νομίζω.
    Την αγάπη μου Ρούλα μου και στους δυο σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΟΔΟΥΛΑ μου ..τα καλά λόγια όλων σας τον κάνανε να φιαχνει αυτά τα πράγματα...του δώσατε θάρρος να συνεχίσει..αλλα όσο για να τα δίνει μέσω του ιντερνέτ...απο αυτά δεν έχουμε ιδέα..!!!!!σιγα σιγά θα δουμε..τι θα τα κανει γιατί δεν θα έχω και μέρος να τα βάλω...χι..χι..φιλακια πολλα.....

      Διαγραφή
  29. καλεεεεεεεεεεε που είναι το σχόλιο μου!!!!
    ας είναι το ξαναγράφω...έγραψα Ρούλα μου ότι είστε και οι δυο Αστερια και να αφιερώσεις στο Σμαραγδένιο σου το τραγούδι της Ανάρτηση μου...αν είσαι ένα αστέρι!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ το είχα δεί ΕΛΕΝΑ μου και ήθελα να σου απαντήσω...αλλα το έχασα ..καλά έκανες και μου το ξανα έστηλες..!!!!και σε ευχαριστούμε για το τραγουδι πολύ όμορφο.... αλλά όχι και αστέρια!!!! χι..χι.. φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  30. Ενα σπίτι παρόμοιο εκεί στην αμμουδιά σου!

    Ρούλα μου τη δόξα στην έχει κλέψει από καιρό!!! Χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα αν σου πώ οτι έπεσες διανα.... ΑΝΤΙΓΟΝΑΚΙ..τι θα μου πείς;;;; αυτό στην αμουδιά εισαι μέσα ...σπιτι ναι..αλλά όχι τέτοιο...παντως την θέα του την έχει...θα το διαπιστώσεις ιδεία όμασις...(το ιδεία ..μπορεί να ειναι λαθος γραμενο)χι..χι..Οσο για την δόξα....το ξέρω εδώ και καιρό..!!!!χι..χι..φιλιααααααα

      Διαγραφή
  31. τώρα πρέπει να φτιάξει και ένα καραβάκι να βγαίνετε στα ανοιχτά!!!πολλά φιλάκια σμαραγδένια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ μου...ωραία ειναι και τα καραβάκια...αλλά προς το παρόν βρισκεται στο στοιχίο του..δηλαδή στα σπίτια...χι..χι.. καράβι..έ;;;θα το δούμε...χι..χι.. φιλακια..πολλα..

      Διαγραφή
  32. Ρούλα μου τι καταπληκτικό σπιτάκι είναι αυτό!!!!!!!!!!Υπερπαραγωγή δεν έχω λόγια!!!!Τέλειο!!!!!Τα συγχαρητήριά μου στον κύριο ''Σμαραγδένιο''φτιάχνει πανέμορφα πράγματα και φαίνεται το μεράκι του και η μεγάλη του αγάπη σε αυτά που κατασκευάζει!!!Μπράβο!!!Φιλάκια στο ζεύγος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΟΦΙΑ μου...σε ευαχαριστούμε παρα πολύ...και χαιρόμαστε που σου άρεσε..το εξοχικό...χι..χι.. μακάρι να ήταν αληθινό...μα ευτά και τα άλλα εχω αργήσει να περασω απο εσένα ..συγνωμη ..θα τα πούμε σύντομα..φιλια..

      Διαγραφή
  33. Ρούλα αλλά και Γιώργο!! Απλά τέλειοοοοοοοο!!! Ούτε τα ετοιμα σπίτια δεν είναι τόσο ωραία. Και μου αρέσει που βάζετε και τις λεπτομέρειες!! Μπράβο σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. MANIA μου...να εισαι καλά ..και σε ευχαριστούμε...αν δεν βάζαμε τις λεπτομέρειες..ισως να μην έκανε την διαφορά....φιλια...

      Διαγραφή
  34. Μωρε τι ειστε εσεις;
    Χρυσο-ζευγαρο!!!
    Βρε υιοθετήστε με!!!
    Σας παρακαλω!
    Δεν θελω να μου γραψετε καποιο απο τα οικήματά σας ..... να καθομαι να παρακολουθώ τα χερια σας τα χρυσα θελω!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα..χα.. Χρυσοζευγαρο....ποτέ δεν μας έχουνε πεί έτσι...ΒΑΣΙΑ μου...ευχαρίστως να σε υιοθετήσουμε παιδί μου.... γιατί όχι...χι..χι.. και την μικρή..οικογενειακως ..ότι θελεις... μακάρι να καθόμασταν κοντά...πιό πολύ να γνωρίσουμε αυτήν την μικρή σου τσαχπίνα κορούλα....που ό δικός μου το τι γέλια έκάνε με τον πύργο δεν λέγεται.... ακόμα το λέμε...χι..χι..φιλακια πολλα ...και ιδιαίτερα στην κούκλα σου...

      Διαγραφή
  35. Ρούλα καλώς σε βρίσκω!Τι υπέροχο σπιτάκι είναι αυτό;!..Πολλά συγχαρητήρια σε σένα και στον άντρα σου!Να περνάτε όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Δεν έχω λόγια..φώναξα τον άνδρα μου και του έδειξα τα κατορθώματα αυτά.Γλυκιά μου γιατί δεν κάνετε μία έκθεση στο Δήμο με αυτά τα έργα; πίστεψε με θα γίνουν ανάρπαστα αν και ξέρω καλά οτι ΔΕΝ εχουν ΤΙΜΗ.Φοβερή δουλειά , ποτέ δεν μπορούσα με τις μακέττες στη σχολή τις άλλαζα τις εργασίες με ένα συνάδελφο που του έφτιαχνα τα σχέδια για ανταλλαγή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλη σου μέρα ΑΧΤΙΔΑ...μου σε ευχαριστούμε ...για τα καλά σας λόγια..εναι αυτά που δίνουνε την ώθηση να συνεχίσει να φιαχνει πράγματα ...και να σκεφτείς οτι όλα αυτά γίνονται τελειως ερασιτεχνικά...απλά με το ματι...ουτε κλιμακες ξερει ουτε τίποτε.. ίσως αυτό να το κανει αργότερα μεσα στο καλοκαιρι να έχει κάνει μερικα...δεν ξερουμε ακόμα ..ειμαστε στην αρχή....θα δούμε...χαιρόμαστε πάντως που σας αρέσουν και που είναι σωστα..φιαγμένα...φιλακια..πολλα..

      Διαγραφή
  37. Ρούλα πως το έκανα αυτό δεν το κατάλαβα....το σχόλιο επί 3.Σε παρακαλώ αν μπορείς να το διορθώσεις..συγνώμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως ώρισες ΧΡΥΣΟΥΛΑ... σε ευχαριστουμε πολύ για τα συνχαρητηρια σου...να εισαι καλά..και μην στεναχωριέσαι για τα σχόλια θα το διορθώσουμε... καλή εβδομαδα..να έχεις..

      Διαγραφή
  38. Η τελευταία φωτογραφία δεν μου φαίνεται εδώ στο γραφείο αλλά θα τη δω στο σπίτι. Ρουλάκι μου αυτό εσείς το λέτε εξοχικό? Γιατί εγώ για κανονικό Ελβετικό σαλέ το βλέπω. Λοιπόν άκου, κατεβαίνω από τώρα μόνιμα στην Κρήτη. Ο Σμαραγδάκης θα φτιάχνει σπιτάκια κι εμείς διάφορα χειροτεχνήματα (έχω αρκετές ιδέες) κι έτσι δεν θ ανοίξουμε ένα μαγαζί που δεύτερο δεν θα'χει σ΄ολη την Κρητη. Φιλιά εις διπλούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα..ΧΑ.. φιλεναδα... σαλέ..έ;;; μας έδωσες ιδέα!!!!!κρατα και τις δικες σου ιδέες ..και θα κάνουμε θαυματα όταν κατέβεις!!!!...χι..χι..ο καιρός περνά...σε ευχαριστούμε για τα φιλακια και ανταποδίνουμε....

      Διαγραφή
  39. Υπέροχα,είναι λίγο.....
    Μοναδικά πολύ φτωχή λέξη.....
    Θεϊκά,μμμ κάτι πάει να γίνει...
    Ειλικρινά δεν βρίσκω λέξη για να τα περιγράψω!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕΝΑ μου..έτσι να μας λετε να το πάρουμε επάνω μας με τόσους επαίνους..χα..χα.. σε ευχαριστόυμε πολύ και οι δύο ..γιατί εγώ κανω την δαχτυλογραφο... εκείνος τις κατασκευές.... φιλακια..πολλα

      Διαγραφή
  40. Το δηλώνεις στην εφορία Ρούλα μου, πληρώνεις και τα χαράτσια του;
    Είναι υπέροχο, μοναδικό, τέλειο!
    τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μωρέ ΜΑΙΡΟΥΛΑ μου ...γιατί να το δηλώσω;χα..χα.. δεν φτανουν παιδί μου αυτά που μας έχουνε πάρει;;; στα πραγματικά..σπίτια;...α εκεινοι ..οι απο πάνω εννοώ τα δηλώνουνε αυτά που έχουνε;; ΟΧΙ...δεν θα το δηλώσω και ας έρθουν να το κατεδαφίσουνε... θα γίνει της ......να μην πώ....χι..χι.. φιλακια να εισαι καλά που με εκανες και γέλασα...όχι ότι θέλω και αφορμή..δηλαδη... χι..χι..

      Διαγραφή
  41. Αν, λέω αν, φτιάξω ποτέ μονοκατοικία, θα μου βγάλετε τα σχέδια;;;; Δεν κάνω καθόλου πλάκα!!!! Ρουλίτσα και τα παράθυρα θα τα εμπιστευτώ σε σένα, χωρίς δεύτερη σκέψη!!! Καλό ξημέρωμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμέ;;;να στα βγάλουμε ΚΙΚΪ μου αλλα για καλο και για κακό παρε και κανένα μηχανικό.....χα..χα.. τα παράθυρα στα κάνω...να σου ραψω κουρτίνες...κουρτινακια.. ότι θέλεις ... αλήθεια στο λέω... ράβω τα του σπιτιού κανε εσύ παιδί μου το σπίτι και για τα άλλα εδώ ειμαστε...φιλακια πολλά..

      Διαγραφή
  42. Ρουλα μου ετσι μου ερχεται να δωσω ενα διαδυκτιακο φιλη στον Σμαραγδενιο!!!!!
    Συγχαρητηρια!!!!!! Δεν εχω λογια να περιγραψω τον θαυμασμο μου!!!!!!!!!!!
    Σας φιλω και σας θαυμαζω και τους δυο σας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΪΡΗ μου του το έδωσα το φιλί ..και σε ευχαριστεί πολύ για τα καλά σου λόγια..να εισαι καλά....φιλακια και απο τους δυό μας.. καλό βραδυ..

      Διαγραφή
  43. καλέ αυτό δεν είναι εξοχικό είναι έπαυλης πωπωπωπ καλά νάσαστε παιδιά συγχαρητήρια σας φιλούμε οικογενειακως ( ζηλεύει ο καλός μου αλά θα πρέπει να αφήσει τις θάλασσες και τα σκάφη για να κάνει τέτοια αριστουργήματα )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΡΙΛΙΖ μου..ο καθε ενας στον τομέα του... έιδες ο δικός σου;;; αγαπά την θάλασσα..και σίγουρα...θα ειναι το χόμπυ του...ότι αγαπά κανείς..το κανει με την καρδιά του.. φιλακια πολλα...

      Διαγραφή
  44. Ρούλα μου, τι πανέμορφο σπιτάκι φτιάξατε!!!!!! Δεν το είχα δεί! Είναι ΤΕΛΕΙΟ!! Είσαστε και οι δύο απίθανοι! Προσεγμένο και στην παραμικρή λεπτομέρειά του ! Μπράβο σας!! Φιλιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ , ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΟΙΗΜΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΓΙΝΕ!!!!!!!!
    ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ!!
    ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ!!!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Μεράκι ,ικανότητα,
    το κέφι , η δουλειά,
    είναι απλά υπέροχο
    πολλά πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή