Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ..... ΚΟΧΥΛΙ.!!!!!

Οταν οι τέχνες συναντιούνται στο διαδύκτυο.....συνβαίνουν.. ομορφα ζευγαρώματα...!!!!!
Σέ κάποιο συρταρι μου έδώ και πολλά χρόνια κιτρινισμένο απο τον καιρό... ένα  <<θαλασσινο κοχύλι>> μου χτυπούσε την πόρτα της καρδιάς..τόκ τόκ...
Βγάλε με απο εδώ μέσα..τι με κρατάς κλεισμένο;;!!!!
Αφησέ με να ανοίξω τα φτερά μου να συναντήσω...την μουσική μου και να γίνουμε ένα!!!
Δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά... και ο στίχος..ταξιδέψε...μαζί με τα όνειρα μου.. στο διαδύκτιο..να συναντήσει..την Ροδούλα..και τον Γιάννη...
 http://annoula-rodoula.blogspot.com/
Η μουσική τους αγκάλιασε τον στίχο...που μέχρι τότε ήταν μόνος του...και έκαναν...ένα πανέμορφο ζευγάρι...Ακούστε το!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ για όλα!
αφιερωμένο σε όλους σας!!!!!!

   

76 σχόλια:

  1. Υπέροχοι στίχοι που βρήκαν υπεροχη φωνή για να μας ταξιδεψουν......Ευχαριστούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΡΙΤΑ... σε ευχαριστουμε εμεις...για τα όμορφα σου λόγια ...και χαιρόμαστε που σου άρεσε το τραγουδι.... φιλια..

      Διαγραφή
  2. Καλά τρελάθηκα!!!!!!!!!!! Υπέροχοι στοίχοι που συνάντησαν μια φανταστική μουσική και έφτιαξαν ένα καταπληκτικό τραγούδι... σαν εκείνα που τραγουδάγαμε τα βράδια με τις κιθάρες στις παραλίες.... τότε!!!!!!!! Μπράβο και στους τρεις σας!!!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ το άκουσες πρώτη πρώτη...εμένα μου έιχε κολήσει το ιντερνετ και δεν μπορόσα να γραψω σχόλιο την ώρα που το ειδα!!!!! Εγώ να δείς ΒΙκυ μου τι έπαθα!!!! τρελαθήκαμε όλοι οικογενειακώς...χα..χα.. είδες τί όμορφα που έντυσαν του στίχους τα παιδία η Ροδουλα με τον Γιαννη;;;εγινε ενα τραγούδι της παρέας...της δικής μας παρέας με όλους εσας... ακροατές σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας....φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  3. Τι τέλειο τραγούδι!!!Τι τέλεια συνύπαρξη!!!Έχω ξετρελαθεί κι εγώ από χθες που το άκουσα...Μπράβο ρε παιδιά...μπράβο Ρουλίτσα...Θα κάνουμε κι άλλα πολλά εδώ μέσα...αρχή είναι ακόμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΡΑΚΙ μου ..το πόσο χαιρομαι το καταλαβένεις...νιμίχζω εσύ ..μετα την συνεργασία μας με το παραμύθι.... και τώρα αυτό το τραδούδι..που τόσο όμορφα το μελοποιησαν τα παιδιά...η Ροδουλα και ο Γιάννης της.. ποτέ δεν περίμενα όταν για πρώτη φορά..έμπενα σε αυτήν την όμορφη παρέα..να κάνουμε τοσο όμορφες συνεργασίες... σας ευχαριστώ πάααααρα πολύ....και βέβαια...θα κάνουμε πράγματα όμορφα στην συνέχεια.... με τον καιρό ...σε φιλώ.. γλυκά...

      Διαγραφή
  4. πολύ καλοί....και υπέροχη επιλογή σου..
    να σαι καλά..πέρνα ομορφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ χαιρομαι για την επιλογή...μου φίλε...νομίζω ότι άξιζε τον κόπο... σε ευχαριστω....καλο βραδυ...

      Διαγραφή
  5. Το άκουσα χθες στη Ροδούλα και ενθουσιάστηκα. Πόσο ταίριαξαν οι στίχοι με τη μουσική της!!! Πρέπει να είσαι πολύ χαρούμενη. Και εις ανώτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ μου... αν ειμαι χαρούμενη λέει;;;; τρελαθηκα....έγινε πολύ όμορφο το αποτέλεσμα...το έβαλα και εγώ με την άδεια της για να το ακούσουν και άλλα ατομα.... ελπίζω...φιλια...πολλα..

      Διαγραφή
  6. ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟΥΛΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΟΥΩ Κ ΑΠΟ ΕΔΩ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ!!!Κ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!
    ΦΙΛΙΑ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΓΕΛΕ ...και μόνο το όνομά σου με παραπέμπει σε .ομορφο άτομο ...και δεν εννοώ μονο την ομορφιά του προσώπου...όντως νιώθουμε υπερήφανοι αλλα για την όμορφη συνεργασία μας ....και το αποτέλεσμα ....φιλια..

      Διαγραφή
  7. Υπεροχο τραγουδι..καταπληκτικη φωνη ......και αν καταλαβα καλα ...ξεκινησε απο σενα....
    ευχαριστω για το σχολιο σου καθως και την παρατηρηση σου για την λεκτικη επαληθευση..νομιζα οτι την ειχα βγαλει...καλο ΣΚ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤΕΡΙΝΑ μου ....κάποια στιγμή έστηλα στην Ροδούλα τον στίχο που της άρεσε..και βλεπεις τώρα το όμορφο αποτέλεσμα...αν δεν ήτα η μουσική ..οι στίχοι μόνοι τους τί να πούνε;;; μπραβο αν έβγαλες την επαληθευση... γιατί εγω που δεν τα καταφέρνω πολύ στα αγγλικά εκανα πανω απο 10 λεπτα να το αποθυευσω το σχόλιο μου... φιλακια..

      Διαγραφή
  8. Ρούλα μου, χάρηκα τόσο πολύ που κατάφερα να σε κάνω να χαρείς. Εγώ ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανες, να μου εμπιστευτείς τους καταπληκτικούς στίχους σου, που με το που τους διάβασα μου "μίλησαν".
    Σε αγαπώ πολύ, και χαίρομαι πάρα πολύ που σε γνώρισα!!!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πόσο χάρηκα και εγώ που σε γνώρισα.... και η τιμή είναι δική μου...μην μου την παίρνεις πλίζζζ χι..χι.. για την μουσική σας που έντυσε τον στίχο μου...... χάρηκα πολύ που μιλήσαμε ..ΡΟΔΟΥΛΑ μου...και ελπίζω αυτή η φιλία ..γιατί εγώ έτσι την βλέπω ..να συνεχιστεί..για πάρα πολλα χρόνια.... σε φιλώ γλυκά...

      Διαγραφή
  9. Ρούλα μου ...αν κατάλαβα καλά έχεις γράψει τους στίχους και Ροδούλα την μουσική και τραγουδά κιόλας....πόσα ταλέντα έχεις παιδί μου...μπράβο σας όμορφα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΑ μου καλα καταλαβες παιδί μου ....ο στίχος ειναι δικός μου και η μουσική επενδυση της Ροδούλας και του συζύγου της του Γιαννη.... χαιρόμαστε που σου άρεσε αυτο το αποτελεσμα...είδες όμορφη φωνή που έχει η Ροδούλα;;;;νομίζω ότι έδεσαν πολύ ωραια....όλα... φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  10. Υπέροχοι στίχοι, συγκινητική μουσική, γλυκιά φωνή!
    Μπράβο σε όλους σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΝΤΡΙΝΑ .....σε ευχαριστούμε πολύ ...μας συγκινήτε με τα καλά σας σχόλια..νομίζω ότι το ίδιο θα σου έλεγε και η Ροδούλα....χαιρόμαστε πολύ... φιλακια πολλα..θα περασω να τα πουμε...συγνώμη που καθηστερώ...είχα λίγες δουλειές ...θα τα πουμε..

      Διαγραφή
  11. ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ!!!!!!!!!!
    ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ, ΤΗΣ ΤΟ ΕΤΑΞΑ!!!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιοδεία;;;; πια περιοδεία ΡΕΝΑ μου;;; εγώ γιατί δεν ξέρω τίποτα;;; ενημερωστε με καλέ κορίτια;;; τι αρχίζουμε απο της Χαρας;;; λέγε ..εδώ και τώρα.....!!!περιμενω απάντηση!!!! φιλιαααα..

      Διαγραφή
  12. Ρούλα πολυτάλαντη και γεμάτη εκπλήξεις. Πολύ όμορφοι οι στίχοι.Φιλιά καληνύχτας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΡΑΚΕΛΣΟ μου ε΄΄ όχι και πολυτάλαντη!!!! όλος ό κόσμος γραφει... εγώ έτυχε και έστηλα στην ΡΟΔΟΥΛΑ....( να το ταλέντο!!!!) στίχο που τον αξιοποίησε πολύ όμορφα εκεινη!!!!!και έγινε το τραγουδι που χαιρόμαστε που σας άρεσε...έλα κ επιθεωρήτρια ...να μας βάλεται καλό βαθμό ...εν τάξει;;;; χι..χι..φιλακια πολλα τα λέμε στης κυρίας....

      Διαγραφή
  13. τι θα γίνει μάνα μου;...βιβλίο σου κάνανε...οι στίχοι σου τραγούδι γίνανε...για πες;...το επόμενο τι θα είναι;...
    Ρούλα μου πάντα τέτοια...χαρες και αγάπες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΕΝΑ μου...δεν το περίμενα και εγώ να έρθουν τόσα ωραία πραγματα για μένα...ουτε απο τον νού μου.. δεν είχε περάσει όταν για πρώτη φορα...πατούσα τα πλήτρα του πληκτρολογιου...να ευχαριστήσω παρα πολύ την Μαρία με την ζωγραφική της ..που εικονογραφησε το παραμύθι ...και την Ροδουλα...για την υπέροχη μουσική που έντυσε τους στίχους....χωρίς εκείνες δεν θα ειχα κάνει τίποτα....φιλακια..πολλα ...

      Διαγραφή
  14. Ρούλα μου, γιατί δεν προσπαθείς να εκδόσεις τα ποιήματα και τα παραμύθια που γράφεις; Αυτά δεν πρέπει να μένουν σε συρτάρια... Πολύ όμορφοι οι στίχοι σου και το ζευγάρι τους απέδωσε ωραία!!!!
    Σου στέλνω τα φιλιά μου..... να έχεις ένα πολύ καλό μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΙΑ μου..αυτό που μου λές το έχω προσπαθήσει αλλα.. νομίζω ότι πρέπει να έχεις μπάρμπα στην κορώνη...που λένε...για σου δώσουν την απετούμενη προσοχή ...θα μπορούσα να το κανω και μόνη μου ...αλλά....αυτό το αλλά παιδί μου είναι...το ρευστό ..χα...χα.. οπως το καταλαβες.....οσο για τον στίχο μου ..δεν θα μπορούσε να βρεί καλήτερη μουσική παρέα.... καλό σου μήνα και σε σένα Φιλία μου...

      Διαγραφή
  15. Ρούλα καλώς σε βρηκα!Συγχαρητήρια κι απο εδω για τους όμορφους στιχους που μελοποίησαν η Ροδούλα και ο Γιάννης!Και εις άλλα με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ώρισες ..στο σπίτακι μου...σε ευχαριστώ πολύ..για τα συγχαριτήρια...χαίρόμαστε όλοι ...εγώ ..η Ροδουλα...και ο Γιάννης.. για τις ωραίες κριτικές σου...φιλια... πολλα..

      Διαγραφή
  16. Tι όμορφο αποτέλεσμα δίνει η συνεργασία !!!!!
    Πρώτα το παραμύθι, τώρα το τραγούδι, εξαιρετικά και τα δύο, συγχαρητήρια σε όλους τους δημιουργούς !!
    Ρούλα δεν είναι απλά όμορφη η γραφή σου, έχει συναίσθημα, έχει την ικανότητα να αγγίζει τρυφερά τις καρδιές, είτε είναι ιστορία, ποίημα ή παραμύθι !!

    Να σαι καλά, να χρωματίζεις όμορφα με την γραφή σου το διαδίκτυο, σαμιώτικους χαιρετισμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΘΗΝΑ μου... νομίζω ότι γίνεται στην ζωή μας γίνεται για κάποιον λόγο...και εγώ ειμαι πολύ χαρούμενη που συνστήθηκα μα ανθρώπους αξιόλογους...αυτό απο μόνο του λέει πολλα...σε ευχαριστούμε ...για τα όμορφά σου λόγια... φιλακια απο Κρήτη...στη Σάμο.....

      Διαγραφή
  17. Καλησπέρα Ρούλα, χαίρομαι πολύ που βρεθήκαμε.

    Συγχαρητήρια και στους τρεις σας. Καταπληκτική συνεργασία. Όταν ταλαντούχα άτομα συναντιούνται γίνονται θαύματα!!

    Η Ροδούλα μου είπε τα καλύτερα για σένα.

    Ότι καλύτερο σας εύχομαι. Καλό μήνα σε όλη την παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ώρισες ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ.....και σε ευχαριστόυμε για τα συγχαριτήτια σου... και να ευχαριστησω την Ροδούλα παρα πολύ..που σου ειπε τα καλύτερα.. χάρηκα που πέρασες ......πιστευω να τα λέμε... φιλια..

      Διαγραφή
  18. Καλο μηνα να εχεις, ομορφο και χαρουμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό σου μήνα και σε σένα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ μου... να εχεις μια όμορφη εβδομαδα.. φιλακια...πολλα

      Διαγραφή
  19. Υπέροχοι, ταξιδιάρικοι στίχοι, γεμάτοι ρομαντισμό, δροσιά και εικόνες!!!
    Πολλά συγχαρητήρια, αγαπητή Ρούλα για το ταλέντο σου! Η ροδαριά, εκτός από την Άνοιξη με παραπέμπει και στην Κρήτη. Συνοδεύει πάντα τις κρητικές μαντινάδες (Χανιώτικη μου ροδαριά, επότιζά σε ροδαριά, κ.λπ.), τις οποίες ακούω κάθε φορά που επισκέπτομαι την Κρήτη, το νησί της συζύγου μου. Να υποθέσω ότι έχεις κάποια σχέση με το νησί?
    Φυσικά, η μελοποίηση των στίχων και οι εκπληκτικές φωνές των αγαπημένων κοινών μας φίλων, της Ροδούλας και του Γιάννη, απογείωσαν το ποίημά σου, του έδωσαν πνοή και ζωή. Να είστε πάντα καλά όλοι οι συντελεστές!
    Εύχομαι έναν όμορφο, ανοιξιάτικο Απρίλη σε όλους σας!!!
    Με εκτίμηση
    Αντώνης Κρασάκης (εκπαιδευτικός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Αντώνη...ενα μεγάλω ευχαριστώ για την επισκεψή σου εδώ...έιδες τι ωραία...ντύσανε τα παιδιά ..τον στίχο;;; το αποτελεσμα τέλειο...και τους ευχαριστώ πολύ....τώρα για την ροδαριά...καλα το καταλαβες ...λέξη κρητική ειναι και μου την έμαθε η Κρήτη αφου μένω εδώ και την έχω κανει δευτερη πατρίδα μου... έχει μια μαγεία...που λίγοι ξεφεύγουν απο αυτήν.. αγάπησα την όμορφη κουλτούρα της...Μακεδόνισσα εγώ και γραφω μαντιναδες...μονο αυτό σου λέω...!!!!! ένα δείγμα μου...
      Τση ροδαριάς τα πέταλα...
      θα σρώσω να περάσεις...
      να βρείς τον δρόμο τση καρδιάς..
      κι ογλήγορα να φτάσεις!!!!
      καλο σου μήνα....και σε σένα....θα τα λέμε...

      Διαγραφή
    2. Αγαπητή Ρούλα, καλησπέρα!
      Βρίσκω πολύ ωραίο και κατατοπιστικό το σχόλιό σου. Η μαντινάδα σου είναι εκπληκτική! Θα έλεγε κανείς, ότι από τον τρόπο που γράφεις θα πρέπει να είσαι κρητικιά. Είναι σαφές ότι έχεις αγαπήσει την κουλτούρα της Κρήτης και έτσι μπορείς και γράφεις με την ψυχή σου! Θα σε παρακολουθώ πλέον, γι' αυτό και δήλωσα φίλος & αναγνώστης σου.
      Φιλικά, Αντώνης

      Διαγραφή
  20. Ρουλάκι μου , συγχαρητήρια για άλλη μια φορά!!!υπέροχοι οι στίχοι σου!!! Στην blogογειτονιά μας συμβαίνουν θαύματα!!Νιώθω τυχερή που είμαι στην παρέα σας!!!Τόσο ταλέντο και τέτοια συνεργασία!!!με υπέροχη φωνή, μουσική και κιθάρες!!!μπράβο σας!!!Από προχθές που το άκουσα το τραγουδάκι σας στης Ροδούλας το σπιτάκι, τρελάθηκα!!! Δάκρυσα από την χαρά μου!!!κορίτσια μου γλυκά, πάντα τέτοια!!!φιλάκια και τώρα πια , περιμένουμε κι άλλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΦΑΝΟΥΛΑ μου ευαίσθητη...να σε ευχαριστήσω πάρα πολύ...για τα ομορφα σου λόγια...και εγώ κορίτσι μου νιώθω πολύ τυχερή που έχω γνωρίσει όλες εσας τις φίλες....γιατί σας εωρώ πιά φίλες μου...και χαίρομαι κάθε φορα που κανω επίσκεψη στα σπιτια σας.. αυτόν τον καιρόα άργησα λιγο να περάσω αλλα οι δουλειες και κάτι τρχαματα ...αλλα το ξερετε..οτι ειμαστε εκεί κοντα η μια στην άλλη... και αυτό ειναι πολύ όμορφο!!!!Η Ροδόυλα με τον Γαιννη ..Εκαναν θαυματα...με την μουσική τους... ένα ευχαριστώ δεν φτανει Φανουλα μου... καλό μήνα να έχεις...φιλακια..πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. καλημερα!!!!
    καλο μηνα!!!
    μπραβο!!
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
    υπεροχο!!!
    !!ευχομαι ολα τα ονειρασου που εχεις.
    ..κρυμμενα στο...
    .συρταρι...
    .να γινουν...
    .πραγματικοτητα!!

    ...irida...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα και σεσένα ΙΡΙΔΑ μου...σε συχαριστώ πολυ για τα όμορφα σχόλια σου και για τις ευχές σου.. μακάρι...να γίνουν τα όνειρα όλων των ανθρώπων πραγματικότιτα...μαζί με τα δικά μου....καλη εβδομαδα....φιλια..

      Διαγραφή
  23. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!!
    ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΚΟΧΥΛΙ !!!!!!!!!!!!
    ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΦΟΥΛΑ μου καλό μηνα παιδί μου και σε σένα...σε ευχαριστωωωωωωω!!!! παρα πολύ....να εισαι καλά...και καλή εβδομαδα...φιλακια..πολλλα..

      Διαγραφή
  24. Αχ Ρουλάκι μου, είναι πιό δυνατά η κιθάρα απ'την φωνή της κοπέλας και δεν μπορώ ν'ακουσω τους όλους τους στίχους καθαρά. Ομως είμαι περήφανη φιλενάδα μου γιά σένα αλλά και γιά μένα που μ'εχεις διαλέξει για φιλενάδα σου. Θέλω να δω κι άλλες τέτοιες και μεγαλύτερες επιτυχίες γιατί το αξίζεις. Αγκαλιές και φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΖΙΝΤΖΕΡΟΥΛΑ μου...και εγώ ειμαι περήφανη μάτια μου που και με εκανες φιλεναδα σου..χι..χι..τους στίχους να στους γράψω...αν και τους έχει γραμένους στο μπλοκ της η Ροδουλα..αλλα τι φιλεναδα θα ήμουνα αν σου χαλούσα χατίρι ..αν και δεν μου το ζητάς ..την αλήθεια την λέω όπως βλέπεις...γι αυτό στους γράφω...
      Σε περιβόλι φύτεψα...θαλασσινό κοχύλι
      και κείνο μου ψυθίρισε.. κρυφα μεσα στ αυτί
      θέλω να βλαλεις δίπλα μου..μια ροδαριά τ Απρίλη
      να μου κρατάει συντροφιά..σαν έρθει η αυγή..

      Να της μιλώ για πέλαγα..και κύματα αφρισμένα
      για τρεχαντίρια ολόλευκα ..που μοιάζαν με πουλιά
      και κείνη να μου τραγουδά με πέταλα ανοιγμενα
      μην νοσταλγείς την θάλασσα..σου δίνω μια αγκαλιά

      Για την δική σου αγκαλιά..της θάλασσας την χάρη
      δεν την ξεχνάω ροδαριά..ότι και να μου πείς
      μες την καρδιά μου ακουμπά θαλασσινό δοξάρι
      και αν αγγίξεις τις χορδές...στο λέω θα κοπείς...!!!!

      Καλό σου μηνα φιλεναδα..και καλή εβδομαδα... φιλώσε!!!

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ Ρουλιώ μου αγαπημένο. Σε θαυμάζω! Στο'χω πει? Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  25. Καλό μήνα και καλή εβδομάδα!Συγχαρητήρια για τη συνεργασία σας!Να έχεις πάντα επιτυχίες εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό σου μήνα και σε σένα ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ μου..σε ευχαιστώ πολύ για τα ομορφα σου λόγια..μακαρι να συνεχιστεί ...και στο μέλον ..η συνερσγασία μας που νομίζω θα γίνει σιγά..σιγά... καλή εβδομαδα.... φιλια..

      Διαγραφή
  26. Ρουλάκι μου πολυτάλαντο
    το άκουσα πρώτα πρώτα στη Ρένα και χάζεψα το στίχο.
    Μπράβο βρε κοριτσάρα μου,αξίζεις πολλά και σου εύχομαι & σε μεγαλύτερους συνθέτες!!!
    Α, ρε τυχερέ Σμαραγδένιε, τι κορίτσι έχεις!!!
    Υγεία νάχετε, φιλάκιααααααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα...χα... ΧΑΡΑ μου...που να τους βρείς τους άλλους αυτοί όλοι ειναι κύκλωμα και αν δεν είσαι μέσα...αστα.... αλλα ειναι καλητερα..να τα αξιοποιούν άνθρωποι που έχουν μουσική παιδεία...και αξίζουν για μένα πολυ περισσότερο απο τους γνωστούς και διασημους!!!!ειμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη για την συνεργασία μας ..θα σεις και άλλα αργότερα...χα..χα.. με έχετε γεμίσει εδώ μεσα με πολύ αγάπη.. και κάποια στιγμή πρέπει να κανω κάτι γι αυτό..ομως τί δεν ξέρω...ξερω μόνο οτι τώρα θα σου στήλω φιλιαααααααα!!!!

      Διαγραφή
  27. Αγαπητή Ρούλα, σε συνέχεια της επικοινωνίας μας μέσα από τα "ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ" και προκειμένου να με ενημερώσεις σχετικά με τα παραμύθια και τα ποιήματά σου, αφήνω εδώ τη διεύθυνση του mail μου, γιατί δεν γνωρίζω το δικό σου... Περιμένω απάντηση στο mail akrasakis@gmail.com
    Φιλικά, Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ρουλίτσα μου υπέροχη!!!!! τι δώρο είναι αυτό που μας έκανες;;;;!!!!! Υπέροχο - μοναδικό, να είσαι καλά να έχεις την υγειά σου και πάντα τέτοια!!!!! φιλιά πολλά
    ΥΓ Εγώ το "καθυστερημένο" πάλι ήρθα καθυστερημένο!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΝΕΤΟΥΛΑ ...το καλό το πραγμα αργεί.....όχι οτι εσύ είσαι πραγμα ότι εισαι καλό εννοώ,,,χι...χι..σας το αφιέρωσα.. γιατί και μένα δώρο μου το καναε και ήθελα με αυτόν τον τρόπο να σας ευχαριστήσω όλους σας που μ εαγκαλιάσατε με πολύ αγάπη..και γι αυτό επιφυλασωμαι Αννετουλα μου...φιλακια..πολλα..

      Διαγραφή
  29. τι όμορφο φόντο είναι αυτό????
    πολύ όμορφο το θαλασσινό κοχύλι σμαραγδένια μου...δεν λέω καλό πάσχα γιατί θα τα ξαναπούμε!!!
    φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ μου για τον φόντο φταίει χα..χα..ο έγγονός που ήεθε με άδεια...και έκανε τα δικά του ..χι..χι.. οπως καταλαβες αδυναμίες ειναι αυτές...με κανει οτι θέλει το σκασμένο..χι..χι.. αλλα μ άρέσει... μαζόχα..χα..χα.. θα το ακουσεις αυριο το τραγούδι απο τον σταθμό...να δούμε πως θα ακουστεί....σε φιλώ γλυκια μου....

      Διαγραφή
  30. Τι άκουσαν τα αυτιά μου ??!!! Τι όμορφοι στίχοι! Και τι όμορφη μουσική επένδυση! Αυτά τα "παντρολογήματα" μόνο στη γειτονιά μας μπορούν να συμβούν! Να'σαι πάντα καλά, Ρούλα μου , με υγεία, χαρά και δημιουργία! Γλυκά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΡΟΥΛΑ ΜΑΣ ΤΗΝ BLOG-ΙΣΣΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΑΡΗ

    ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΗ ΜΟΥ. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ BLOG ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ. ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ.

    ΦΙΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ωραίο σπιτάκι έχεις Σμαραγδένια!
    Χάρηκα που μπήκα και άκουσα τις μουσικές σου.
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μένω έκπληκτη!!
    Το έχω ακούσει 5 φορες ήδη ..... αρχίζω να σιγοψυθιρίζω ήδη τα λόγια!
    Δεν ξέρω αν πρέπει να το χαρακτηρίσω ως καταπληκτικο .... υπέροχο ...... μοναδικό ..... σουπερ .........

    Φτωχες δεν ειναι οι λέξεις αυτες για μια κατάθεση ψυχής;;;;;

    Σε 2 ωρίτσες καταφτάνει στο γραφείο η μικρή απο τον παιδικό!
    Θα της το βάλω σιγουρα!

    Σε ευχαριστούμε πολύ Ρούλα μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξερω τι θα κανεις!
      Η μικρη θελει να το μαθει λεει!
      Τσακισου με τον "παππου" και ελατε να της το μαθετε γιατι εγω δεν προλαβαινω λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  34. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΡΟΎΛΑ ΜΟΥ!!!ΠΕΡΝΑ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΜΟΥ...ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!
    ΦΙΛΙΑ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΟΥ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ω! μα τι έγινε και χάθηκε το σχόλιο μου!!!
    Ευτυχώς που μπλογκάροντας ξαναβρέθηκα εδώ και είδα ότι έλειπε!
    Δεν θυμάμαι τι σου είχα γράψει...πάντως είχε σχέση με τα συγχαρητήρια στη στιχουργό και φυσικά στους ερμηνευτές!!!
    Πολλά ΑΦιλάκια σου στέλνω και πάλι μπράβο σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ!!!!!!!!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΚΕΡΙΟΥ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΛΙΑ ΣΚΟΤΑΔΙ!!ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαρισούμε για τα συνχαρητήρια Σκρουτζακο ...και η ευχή σου και μαντιναδα υπέροχη!! καλο σου Πασχα και σε σένα..να περάσεις όμορφα...ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ....

      Διαγραφή
  37. αχ παει η αλλη αναρτηση..
    και μολις αφηνα σχολιο..
    ευχομαι να μην ειναι καποιο κολπο του βλογγερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί να ειναι και κόλπο του μπλόκερ...γιατί και εγώ μια εβδομαδα ειμαι σε σιωπή... να εισαι καλά και καλο Πάσχα...

      Διαγραφή
  38. Γίνονται τόσο όμορφες συνεργασίες στην γειτονιά και εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι τίποτα....αχ αυτός ο blogger!!!Ρούλα μου είναι τέλειοι οι στίχοι σου...και η μουσική απόδοση υπέροχη .... η φωνή της Ροδούλας όνειρο....Φαντάζομαι ότι έπεται και συνέχεια και εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου το αποτέλεσμα να μην μείνει στην γειτονιά μας...να βγει προς τα έξω...Όσον αφορά τα παραμύθια ... τολμώ να ονειρευτώ...ότι θα μπορούσαμε...μια πρό(σ)κληση ... που θα βοηθήσει όλη η γειτονιά...ώστε να βγούν από τα συρτάρια...να φτάσουν στα παιδάκια...να τα γεμίσουν από την τρυφερότητά σου...Σκέψου το...κι εγώ ... ένας μικρός κρίκος στην αλυσίδα... δηλώνω παρούσα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασπα μου σε ευχαριστώ παρα πολύ για τα όμορφα σου λόγια..και για την συμπαραστασή σου...μακαρι να γίνει κατι με όλα αυτά..θα σας ενημερώνω...κριμα που δεν σχολίασες πιο πρίν που έκανα την κλήρωση με ενα δωρακι...δες στην καινουργια μου αναρτηση να καταλαβεις τι εννοώ..φιλακια Καλο πασχα..να έχεις και μια όμορφη..ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

      Διαγραφή
  39. τι ονειρεμένο πάντρεμα ......... σας φιλώ και τους τρεις

    Κάθε τέλος είναι και μια αρχή! Κάθε σταύρωση και μια ανάσταση! Καλό Πάσχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΡΙΛΙΖ και απο μας έχεις πολλά φιλιά...και όντως όλα κανουν κύκλο καλή αρχή να έχουμε..και μια πιο καλή ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!

      Διαγραφή
  40. Πολυ ομορφη μελωδια και οι στιχοι του! Μπραβο σε ολους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να εισαι καλά..vailie...καλως ώρισες...και ενα μεγάλο ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.. να εχεις ενα όμορφο Πάσχα...ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ..!!!φιλιαα

      Διαγραφή
  41. Μα τί εκπληκτικό που είναι!! Οι στίχοι, η μουσική, η φωνή, μα πάνω απ' όλα το ότι ενώθηκαν όλα αυτά μέσα από αυτή την υπέροχη παρέα που έχουμε δημιουργήσει... Μπράβο και στους τρεις σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή