Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ...!!!!!!!! ΚΑΙ...ΚΕΡΝΑΜΕ...!!!!

Ενα  γλυκό;;; παρακαλώ επί 4..!!!!


Με τα λουλούδια της αυλής μου....
θα ήθελα σήμερα..να ευχηθώ στους 
αγαπημένους μου....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...
και λέω.... αγαπημένους..γιατί..μετράτε..
Γιώργος ο Σμαραγδένιος μου...!!!!!




Γιώργος ο .άντρας  της μεγάλης
μου κόρης....!!!!!


Γιώργος...ο άντρας της μικρής μου 
κόρης...!!!!



Γιωργίνα....η εγγονή μου..!!!!!
για εκείνη διαλεξα τις μοσχομυρισμένες βιολέτες....!!!!!


Ε !! μή μου πείτε πως..ήθελα και άλλους λόγους να γιορτάζω;;;!!!!!!

90 σχόλια:

  1. Μα όλοι !!!Οργανωμένο το έγκλημα δηλαδή....Να τους χαίρεσαι όλους και να είναι πάντα γεροί κι ευτυχισμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το ίδιο τρόιπο ανεφώνησα και εγώ!!! μα όλοι;!!!!χι..χι.. αυτο κιαν είναι συπτωση!!!!!!χα..χα.. κάνουμε μια γιορτή..οοοοοοολοι!!!!!!!! ευχαριστούμε εκ μέρους όοοοολων..χι..χι.. φιλακια πολλα Κατερινακι μου....

      Διαγραφή
  2. Μερα γιορτης στο σπιτικο σου δηλαδη στην κυριολεξια!Να τους χαιρεσαι ολους να περασετε μια εξεχαστη μερα Ρουλα μου!Τα φιλια μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευα μου..σε ευχαριστούμε παρα πολύ δεν ξερω αν έχεις και εσύ κανενα Γιώργο... να τον χαρείς.. εδώ στην Κρήτη ειναι πολύ συχνό όνομα... τουλαχιστον περναμε πολύ καλά στην γιορτή.τους
      αυτό μετραει...φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  3. να τους χαίρεσαι και να σε χαίρονται όλοι, με τόσο όμορφες εικόνες και μυρωδιές και μόνο χαρμόσυνα για όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ BLUEPRINTS..για τις ευχές σου...τουλαχιστον με ενα σμπάρο τεσσερα τριγόνια....χα..χα.. να εισαι καλά...φίλε..

      Διαγραφή
  4. Όπου Γιώργος και μάλαμα, ή στην περίπτωση σας να πούμε ....... σμαράγδι αντί για μάλαμα; Να τους χαίρεσαι όλους τους εορταζόμενους, Ρούλα.Γεροί και αγαπημένοι να είσαστε όλοι σας. Και τα γλυκά του κεράσματος 4;Ή 4 σε ένα;Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακελσο μου....τα γλυκα πάνε 4χ4...χι..χι...σε ευχαριστώ πολύ...για δες όμως δεν κέρασα γλυκά απο την βιασύνη μου θα το διορθώσω..να εισαι καλα που μου το ειπες...παω τώρα να το φιαξω το κέρασμα..σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου... να ξαναπερασεις να κεραστεις...τι ακέραστη θα μείνεις;;; ουτε ο Θεός δεν το θέλει!!!! φιλακια πολλα και τα ξαναλέμε...χι..χι..

      Διαγραφή
  5. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!!!
    ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΓΟΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ!!! Εφούλα μου σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου...να χαιρεσαι και εσύ όλους τους αγαπημένους σου...δεν ξερω αν έχεις κανενα Γιώργο....να ειναι πολύχρονοι όλοι όσοι γιορτάζουν....στην εγγονούλα τα εδωσα τα φιλακια και σε ευχαριστεί πολύ....!!!!

      Διαγραφή
  6. Να τους χαίρεσαι όλους σου Ρούλα και πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι!!
    Χρόνια σας Πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαντρίνα μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ..για τις ευχές σου...να εισαι παντα καλά και σε σένα ευχομαι χαρές!!!!!!φιλακια...

      Διαγραφή
  7. ΧΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! χάχάχά....να τους χαίρεσται τους Γιώργηδές σας....να είναι πάντα γεροί και δυνατοί καί να σας χαίρονται κι εκείνοι !!!!! Να χαίρεσαι και την εγγονή σου τη Γιωργίνα....με υγεία και χαρά να είναι πάντα !!!! Γιορτάζει κι εμένα ο θείος μου...αλλά θα του ευχηθώ απο το τηλέφωνο αφού οι θείοι μου και τα πρώτα μου ξαδέρφια ζούν στήν Γερμανία !
    Να περνάτε όμορφα Σμαραγδένια μου !!!!! Τα λουλούδια σου υπέροχααα !!!!

    υ.γ: όχι...αυτή τη φορά δέν έκανα λάθος ( για το Χόνια λέω χίχί )...απλά επιρρεάστηκα από τον τίτλο σου...χάχάχά
    Φιλάκια πολλάααα!!! ;οD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑ..ΧΑ...να εισαι καλά Μυρσινάκι μου που μου άνοιξες τα μάτια με το λάθος που ειχα κάνει στον τίτλο μου...απο την βιασύνη μου δεν το πρόσεξα...ομως το έφιαξα χάρις σε σένα...σε ετχαριστώ και για τις ευχές σου...να χαίρεσαι και εσύ όλους τους δικούς σου... πολλα φιλακια....

      Διαγραφή
  8. Bρε Ρουλα μου,διαβαζα,διαβαζα και ελεγα,αντε και ποιον αλλον εχει!!!!!Να τους χαιρεσαι ολους τοτε Ρουλα μου,καλη τυχη σε ολη την οικογενεια σου και ο κηπος σου ειναι παραδεισενιος!!!!!!!!!!!!!!
    Φιλια πολλα και οπως λεει και η Εφουλα πιο πανω,πιο πολλα στην εγγονουλα σου!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρακι μου σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κορίτσι μου.... μα είδες βρε παιδί μου;;
      να μην βρούν άλλο όνομα;; αλλα είπαμε όπου Γιώργος και μάλαμα....την υγειά τους να εχουν....φιλακια πολλα...για μουσική στο μπλόκ μου δεν ξέρω αν θα έχουν τα εγγονια τον χρόνο να μου το φιάξουν γιατί τώρα θα αρχίσουν οι εξετασεις και δεν θέλω να τα αποσπώ απο τα διαβασματά τους πιο μετα θα το κανω....χι..χι..φιλακια και ευχαριστούμε!!!!!

      Διαγραφή
  9. ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ ΜΑΣ ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ!!!ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ!!!ΝΑ ΜΟΥ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΑΣ!!!!

    ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενα μεγάλο ευχαριστώ Νασια μου...και ευχαριστουμε για τις ευχές..μιλαω εξ όλων των εορταζόμενων....χι..χι.. τα φιλακια σας τα έδωσα.....και τα ευχαριστώ τους πάρε!!!! και απο μενα φιλια...πολλα......η αυλή μου τωρα με τις τριανταφιλιές που ανθίζουν ειναι όμορφη....και τι καλήτερο απο ενα λουλούδι;;!!!!!

      Διαγραφή
  10. Χρόνια πολλά σ'όλη την οικογένεια!!! Κι από ένα φιλί στον καθένα...ή μάλλον άσε τους γαμπρούς μη παρεξηγηθούμε...χαχα...στον Σμαραγδένιο που έχουμε το θάρρος και στην κοπελάρα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα..χα.. τα έδωσα εγώ τα φιλια σου ...ΜΑΡΑΚΙ μου..και στους γαμπρούς και στον σμαραγδενιο αλλα εκει που έδωσα τα πολλα....ήταν η μικρή μας ....που έχει του παππού της το όνομα..!!!!! σε συχαριστούμε βλεπεις πλυθηντικό;;;; οοοολοι για τις ευχές ..σου ...φιλακια πολλα...τα λέμε..

      Διαγραφή
  11. E! Μα είστε ευλογημένη οικογένεια! Ο Άγιος να σας έχει καλά πάντα και να νικάτε κάθε κακό που τολμήσει να σας απειλήσει!
    Χρόνια σας Πολλά και να τους χαίρεσαι και σε χαίρονται όλοι μικροί μεγάλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να εισαι καλά Χριστόφορε για τα όμορφα σου λόγια...ας ευλογεί ο Αγιος Γεώργιος ..όλο τον κόσμο και να τον προστατευει σε ευχαριστούμε όλοι μαζί για τις ευχές σου...να εισαι και εσύ παντα καλά...καλό σου βραδυ!!!!!!!

      Διαγραφή
  12. ΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΜΕΡΑ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ.
    ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααααα!!!!! σε ευχαριστώ πάρα πολύ ..τοσες ευχές !!!!! να εισαι καλά ....καλο βραδυ!!!!

      Διαγραφή
  13. Ρούλα να τους χαίρεσαι όλους τους αγαπημενους σου!!Εύχομαι ετσι πολύχρωμη και μοσχομυριστη να ειναι η ζωή τους!Φιλια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επέστρεψα να πάρω το κέρασμα μου, φαινεται απολαυστικότατο!!!Να'σαι καλά!

      Διαγραφή
    2. Να εισαι καλα Stone...και σε ευχαριστούμε για τις όμορφες ευχές σου...καλα έκανες και επέστρεψες ...αν ειμασταν κοντα και το γλυκό ήτα αληθινό θα ήταν ακόμα καλήτερα...χι..χι.. φιλακια !!!!

      Διαγραφή
  14. Φαντάσου τώρα πόσο μάλαμα αντιστοιχεί σ'αυτή την οικογένεια με τόσους Γιώργηδες. Να είναι όλοι καλά, γεμάτη υγεία και οικογενειακή γαλήνη. Φιλιά ΡΟυλιώ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη μου...εδώ ξεπερασαμε και τα παιδια του Πειραια...και ενα...και δύο..και τρία ..και τέσσερα Γιωργακια...χι..χι... ασε γέμισα απο χρυσάφι!!!!σε ευχαριστούμε πολύ φιλεναδα..για τις ευχλες σου...όπως βλέπεις απαντώ εγώ εξ ονοματός τους!!!!!χι..χι.. γλυκια μου φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  15. Χρόνια τους πολλά!!!Να τους χαίρεσαι όλους και να έχετε μια υπέροχη μέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σου φίλη Σπυριδουλα ... και για σένα η μέρα τωρα πέρασε..χι..χι..να ειναι όμορφη η νύχτα σου ...φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  16. Γειά σου Σμαραγδένια μου ! Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά για τον Σμαραγδένιο σου και όλους τους Γιώργηδες στην οικογένεια και φυσικά και στην μικρή Γιωργίνα σου !!! Εστω και καθυστερημένα θέλω να σου πώ πόσο συγκινήθηκα με το δώρο που σου έστειλε η Βίκυ! Τι ευγενική χειρονομία ! Είναι ένα χρυσό κορίτσι!
    ΥΓ. Επιτέλους, κατάφερα και σε πρόσθεσα στην λίστα μου !!!
    Πολλά φιλιά !! Καλά να περάσετε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πειραζει Μαριανε για την καθηστερηση...εγώ να δεις ποσο καθηστερώ να περασω απο τα μπλοκ σας..να σε ευχαριστήσω για τις όμορφες ευχές σου..και να εισαι καλά που χαρηκες για το δωρακι..της Ποδηλατησσας..μα ειδες τι όμορφη και ευγενική χειρονομία;;;;την ευχαριστώ παραπολύ και σε ευχαριστώ και εσένα για τις ευχές σου...πολλα φιλακια..

      Διαγραφή
  17. Ρούλα μου να τους χαίρεσαι όλους και να είναι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφία μου..σε ευχαριστώ πολύ μέσα απο την καρδιά μου για τις ευχές σου..και σου έυχωμαι και εγώ με την σειρά μου να εισαι καλά.. και να χαίρεσαι ότι αγαπάς!!! φιλακια ..

      Διαγραφή
  18. διπλα σ'ενα Γιωργη υπαρχει και μια Γιωργαινα..να τους χαιρεσαι ολους..μα ποιο πολυ τον δικο σου Γιωργη..μια ζεστη αγκαλια..ομορφη και ηρεμη βδομαδα..σε φιλω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα..χα... Μαρία μου... πόσο δικιο έχεις!!!!! εμείς ειμαστε το στήριγμά τους... δεν ξερω για άλλους αλλα για τον δικό μου Γιώργο ..ένα σου λεω...αν λειπω...ουτε να βαλει να φάει...χι..χι.. άραγε μέχρι πότε ;;; μηπως όμως μας αρέσει και μας κατα βάθος;; έχω αναρωτηθεί πολλες φορές!!!!χι..χι.. πώ..πώ το φιλοσόφισα... να εισαι καλά...σε ευχαριστούμε για τις ευχές...φιλακια..

      Διαγραφή
  19. Οικογενειακή γιορτή σήμερα για το Σμαραγδέικο !!!!!!
    Παίρνω γλυκάκι και λουλουδάκι από όλους τους Γιώργηδες και την Γιωργίνα σας !!!!
    Πολύχρονοι, να τους χαίρεσαι , χαρά , υγεία κι αγάπη σ όλη την οικογένεια !!!!
    Τις καλύτερες ευχές μου , από Σάμο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αθηνούλα μου ..μπράβο σου που κεραστηκες μάτια μου άλλα για σκέψου να ειμασταν κοντα;;..και τι ειναι η Σαμος;;; ενα τσιγαρο δρόμος χι..χι.. (δεν καπνίζω)έλα να κεραστείς και καμια τσικουδιά...ξεκλεβω λίγη ώρα να απαντησω στα σχόλια..σας...δεν θελω να αφήσω ούτε ενα σχόλιο αναπάντητο...σε ευχαριστό για τα ομορφα σου λογια...και τις ευχές σου..φιλακια..πολλα..

      Διαγραφή
  20. Χρόνια πολλά στον πιο γλυκό παππου!
    Γιατι τωρα πια ειναι και παππους της δικιας μου κόρης!
    Πάντα γερός και χαμογελαστός να είναι!

    Να χαιρεσαι τους γαμπρους (μεγαλους και μικρους) και φυσικά την εγγονούλα σου!
    Υγιής και τυχερή να ειναι στη ζωή της!

    Να τους χαιρεσαι Ρούλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάσια μου....αυτό που μας έγραψες για τον παππού ήταν η ωραιότερη φιλοφρόνιση..που του έχουν πεί!!!! να δείς τι χαρα που έκανε!!!!και σε ευχαριστούμε εσένα και της μικρής σου...για τις ευχές σας..να μας την φιλήσεις και στα δυό μαγουλάκια της..
      να την χαιρεστε και να την καμαρώσετα ι μεγαλη κοπέλα.....δεν μπορείς να φανταστείς τι συναίσθημα ειναι!!!!! σε φιλώ γλυκά...

      Διαγραφή
  21. Smaragdenia mou na tous xairesai me igia kai xara giati sas ajizi!!!!!! Filakia polla!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαλάντη μου..σε ευχαριστώ παρα πολύ για τις ευχές σου.. να εισαι καλά ..και να χαιρεσαι και εσύ οτι αγαπάς!!!φιλακια..

      Διαγραφή
  22. Ρουλίτσα μας, Σμαραγδένια μας Χρόνια Πολλά!!!! Να είσαι πάντα καλά να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου, να τους καμαρώνεις όλου και ....... να βάζεις πλάτη, όταν σε χρειάζονται.
    Να σου ζήσουν οι Γιώργηδες και να έχετε πάντα χαρές στο σπιτικό σας. Ευχαριστούμε για το τρατάρισμα, πήραμε και λέλουδο!!!!!!
    Σε ευχαριστώ που με νοιάστηκες και ρώτησες που χάθηκα. Είχα πάει στα παιδάκια μου, τα φοιτητάκια μου στην Αγγλία, να περάσουμε τις γιορτές μαζί. Τα χάρηκα για λίγο.... ας είναι καλά.
    Να περάσετε καλά και..... με μέτρο οι ρακές απόψε!!!χιχιχιχι ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ!!!!Ανετουλα μου ..τι καλά που έκανες και πήγες στα παιδιά σου!!! και εκανες και το ταξιδάκι σου...εγώ σ αυτό έμεινα...και αν δεν νοιαζόμαστε η μια για την άλλη τι σόι φιλες ειμαστε έ;;; χι..χι... για μενα ειναι αυτονόητο!!!και τωρα αφού ειπαμε τα δικά μας να σου πώ ενα μεγάλο ευχαριστώ..για τις ευχές σου στους αγαπημενους μου...να εισαι πάντα καλά..και να ξαναπας στα παιδιά ..χι..χι..οι ρακές πανε κι ερχονται και ειναι και χωνευτικές ..για να συνεχίσουμε..!!!!..το γλέντι...!!!! χι..χι..φιλακια....μεθυσμένα...χικ..χικ...

      Διαγραφή
  23. Να τους χαίρεσαι όλους, να είστε πάντα ευτυχισμένοι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε πολύ οικογενειακώς..Κουεην μου...εγώ ειμαι επι της υποδοχής..χι..χι.. να εισαι καλά κούκλα μου που μας σκέφτηκες...και την επισκεφή σου...να ήσουν κοντα να σε κερασουμε τσικουδιά..κοινώς ρακή...που χωνευει ..αν φας τον άμπακο!!!! χι..χι.. για μας το λέω...!!! τα φιλια μας ....

      Διαγραφή
  24. Να τους χαίρεσαι και να 'στε όλοι πάντα υγιείς να γιορτάζεται!!!
    Εσεις μας περάσατε....Εμείς ήμασταν τρεις Δημήτρηδες...τώρα δύο...ζωή να'χουνε τα αντράκια μας, ένας δικός μου και ένας της αδερφής μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδες Μαρινακι μου συπτώσεις;;;; που να το έλεγε κανείς ότι θα πολαπλασιαζότανε το όνομα τόσες φορές...χα..χα.. σε ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σου...και εσείς να χαιρεστε τα παλικαρια σας..να ειναι γερα και να τα βλεπει η Παναγια...φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  25. Το κέρασμα μου το πήρα κι' ευχαριστώ πολύ.... αλλά πήρα και τον κήπο!!!! Ναι, όλα τα πήρα, απ' όλους τους εορτάζοντες!!!! Να τους χαίρεσαι, Σμαραγδένια μου, να είσαστε πάντα καλά και να το γιορτάζετε όπως αρμόζει στην Κρήτη... Ρακές, αγκινάρες άγριες ωμές με αλατάκι, ασκορδουλάκους... άντε και κανένα σάλιαγκο μπουμπουριστό αν έχει βρέξει!!!! Είδες μόρφωση; Εμ, τσάμπα τον παντρεύτηκα τον Κρητικό;
    Φιλιά πολλά κι' ένα παραπάνω, στον Σμαραγδένιο σου, τον καλλιτέχνη, τον μοναδικό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααα!!!! και τι συπτωση!!!! και εγώ κρητικό παντρευτηκα!!!! και όλα αυτά που λές τα εχω μαθει απο εξω και ανακατωτα..χι..χι.. συνήθως του Αγιου γεωργιου γιοτραζεται μια μέρα μετα το Πασχα..και το αρνί το σουβλιστό ερχεται να συμπληρωσει το κλου της ημέρας θα τα ξέρετε αυτά...και μετα ρακές για τη χώνευση!!!!χι.χι..και για επιδόρπιο....καλτσιούνια ....και μετα αντε να σηκωθείς απο το τραπέζι!!!!!....φιλακια...

      Διαγραφή
  26. Να τους χαίρεσα, γεροί και πάντα ευτυχισμένοι να είναι κι εσύ να καμαρώνεις!!! Φιλιά πολλά και καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και να χαιρεσαι και εσύ όσους αγαπάς.. φιλια..πολλα..

      Διαγραφή
  27. Ρούλα μου ...με τον καλύτερο τρόπο εύχεσαι σε αυτούς που αγαπάς...λουλουδένιες ευχές και από μένα...να τους χαίρεσαι όλους...
    ΥΓ...Καλά πως σας ταίριασε έτσι το όνομα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ!! ΜΙΑ μου....οσο γίνεται πιο οικονομικά και όμορφα να την βγαλουμε..χιι.χι..
      γιατί ειναι πολλοι ζωή νά χουνε!!!! εγώ κορίτσι μου τον ειχα βρεί τον δικό μου....για τις κόρες μου τι να σου πώ!!!!!! ουτε και εγώ δεν το πίστευα οταν μου το ειπαν..χι..χι..να ειναι γεροί και να τους βλεπει ο Αι Γιώργης!!!! σε ευχαριστώ για τις ευχές σου ...φιλακια πολλα.. τα λέμε..

      Διαγραφή
  28. Πω,πω, νύχτωσα με τα σχόλια και ήρθα καθυστερημένη,Τι σύναξη είναι τούτη; ούτε καρέκλα ,ούτε σκαμνί δεν υπάρχει.
    Δεν πειράζει κι όρθια θα ευχηθώ ΧΟΡΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ στο κοριτσάκι σας!!!
    Ρουλάκι βλέπω γλέντι τρικούβερτο απόψε,διασκεδάστε το μέχρι πρωίας!!!
    Φιλάκια πολλά γιορτινά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να σου πώ Χαρά μου....ας ερχόσουνα... εσύ και σιγά που θα σε αφήναμε όρθια!!!!!και όχι μονο καρέκλα ....πολυθρόνα θα βρήσκαμε..χι..χι.. στην υγειά σου ήπιαμε ...και εγώ τετοια ώρα που σου απαντώ...χι..χι..απο το ξενύχτι το χθεσινό..ακόμα να συνέλθω....χικ..χίκ...σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχες σου...φιλακια πολλα... εχω αποσυντονιστεί..Χαρα μου... θελω τον χρόνο μου!!!!!!!

      Διαγραφή
  29. ΠΩ!! ΠΩ!!! ΤΙ ΠΟΛΛΟΙ!!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΕΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδες τι πολλοι Γιωργιδες που ειναι:;;;;χα..χα.. σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου....και εσύ να χαιρεσαι ότι αγαπάς...φιλια..

      Διαγραφή
  30. Ρούλα μου!!!!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΩΡΓΗΔΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΓΟΝΟΥΛΑ ΣΟΥ, ΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟ, ΤΟ ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΟ ΣΟΥ!!! (Χρόνια σας πολλά κύριε Γιώργο!!!)
    ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!
    ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!
    ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ροδούλα μου...!!!!! εχθές δεν πρόλαβα να απαντήσω απο τις δουλειες ...αφου τωρα αρχισα να συνερχομαι απο εχθές ...εκατσα να σας γραψω για να σου πώ ενα μεγαλο ευχαριστώ... σημερα του διαβασα του δικού μου τις ευχές σου και σε ευχαριστεί πολύ ..όπως και όλων των φίλων που..Ροδούλα μου να εισαι καλά ματια μου ....αλήθεια γιατί δεν μου φτανουν οι ώρες!!!!!χι..χι..φιλακια πολλα...τα λέμε ..

      Διαγραφή
  31. Έχω και γω το γιο μου...να τους χαιρόμαστε λοιπόν όλους...πάντα με υγεία Ρούλα μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενα μου να τον χαίρεσαι και εσύ κορίτσι μου τον γιόκα σου..να τον δείς όπως επιθυμείς...και να έχουν όλοι την υγειά τους....σε ευχαριστούμε γαι τις ευχ΄ς σου ..φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  32. χρονια πολλα σε ολους Ρουλα..να τους χαιρεσαι..παντα ευτιχισμενοι και χαρουμενοι να ειναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Καρερίνα μου..παρα πολύ..οι ευχές σου καλοδεχούμενες ... και να χαιρεσαι οτι αγαπάς... φιλακια..

      Διαγραφή
  33. Ρουλιτσα μου Χρονια Πολλα και καλα με υγεια σε ολους τους Γιωργηδες και στην γλυκια εγγονουλα σου!!!!!!! Φιλια πολλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαιρη μου ..λιγο καθηστερημενες οι ευχαριστίες μου αλλα μετα απο τόσες δουλειές ...και τοσο γλεντι ..καταλαβένεις....όμως χαλαλι τους....να εχουν την υγειά τους ...και όλος ο κόσμος... φιλακια..πολλα

      Διαγραφή
  34. οχι καλε τοσους λογους εχεις και μαλιστα τους πιο σημαντικους να εισαι καλα και χαρουμενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πατηρητη... μακαρι να έχουμε τέτοιες αφορμές και λόγους χαράς στην ζωή μας..να γιορταζουμε και λίγο στην τωρινή κατασταση που βρισκόμαστε...ας ξεχνιόμαστε και ποτε πότε... σε ευχαριστώ για τις ευχές...

      Διαγραφή
  35. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!ΣΕ ΟΛΟΥς!!!!!!!!!!ΜΕ ΥΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιριδά μου.........σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...!!!!!! πολύ να εισαι καλά και να χαιρεσαι και εσύ τους δικούς σου ανθρώπους...φιλακια πολλα..τα λέμε..

      Διαγραφή
  36. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ!!!

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΟΛΟΥΣ!!!

    ΦΙΛΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα...και καθηστερημενα να σου πώ ευχαριστώ πολύ Αγγελε....για τις ευχέ σου ..ειναι καλοδεχούμενς ..και να χαίρεσαι τους αγαπημένους σου.....φιλακια πολλα ..τα λέμε..!!!

      Διαγραφή
  37. Να σου ζήσουν ΟΛΟΙ, να τους χαίρεσαι με υγεία και χαρά σε κάθε τους βήμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχτιδα μου σε ευχαριστώ πααααρα πολύ.....και εσύ να χαιρεσαι ότι αγαπάς κορίτσι μου...!!!!φιλακια στην πατρίδα....

      Διαγραφή
  38. Καλημερα Ρουλακι,σμαραγδενιο!!!!!!!!!!!!!!!!
    Φιλια!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ Μαρακι μου μου είπες καλημέρα ...εγώ τι να σου πώ τέτοια ώρα μάτια μου...;;;
      μια καλησπέρα ..θα σου πώ μαζι με όνειρα γλυκα να εχεις αν δεν έχεις κοιμηθεί τέτοια ώρα..χι..χι..φιλακια..

      Διαγραφή
  39. Ρουλίτσα να τους χαίρεσαι όλους!!!!πάντα αγαπημένοι!!!!!Χρόνια σας Πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ παραπολύ Δεσποινα μου....που περασες να μου ευχηθείς... λιγο καθησερησα..να απαντήσω αλλα ενα δυό μερες τώρα με τις γιορτες και τις ετοιμασίες..εφευγε η μέρα και δεν το καταλάβαινα..χι..χι.. φιλακια..

      Διαγραφή
  40. Ρούλα πέρασε όποτε μπορείς για ένα βραβειάκι
    από το blog μου!
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαντρίνα μου τι βλεπω!!!! βραβειάκι;;; αχ!! πολύ χαιρομαι..πρέπει να μάθω να το κανω και εγώ...να μοιραζω βραβεια.. σε όλες σας...χι.χι.. θα περασω..οπωσδήποτε!!!! φιλακια...

      Διαγραφή
  41. Εννοειται ότι θα βαλω τα καλά μου και θα έρθω....χι..χι.. το κόκκινο χαλι το έστρωσες;;; ωχ!!!!! οπου νάναι ..θα καβαλήσω κανενα καλάμι... η γυναικα... χι..χι.. έρχομαι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Κοριτσάρα μου!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑ!!!! Να τους χαίρεσαι και να σε χαίρονται!!!!
    Σμουάτςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αστερατη μου..αγάπη μου σε ευχαριστώ παρα πολύ.. για τις ευχές σου...να χαίρεσαι και εσύ τον αγαπημενο σου και την οικογένεια σου ..να δώσεις τα φιλια μου στην αδελφή..και στη μαμά σου..να δώ πότε θα μου φιαξιουν το πως το είπαμε;;;;χι..χι.. ΕΜ ΕΣ ΕΝ...τώρα τι καταλαβες ..καταλαβες.. χι..χι.. φιλακια..!!!!!!πολλαααα

      Διαγραφή
  43. λοιπόν έλεγα πως τούτο ακριβως τοχα ζήσει μοναχα εγώ στα μικράτα μου με το όνομα Κωνσταντίνος ( προπάππους , πάππους , θείος ) αλλά εσύ με την εγγονη με ξεπέρασες να τους χαίρεσαι αγάπη μου σας φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αχ!!!! Μαριλίζ μου να εισαι απο μια μεριά να μας ακούς....χι..χι.. Γιωργο απο εδώ ..Γιωργο απο εκεί..χα..χα.. ας ειναι καλά όλοι τους....σε ευχαριστώ για τις ευχές σου ...φιλακια..πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Έφτασα και εγώ.... άργησα λίγο αλλά τελικά έφτασα!!!! Χρόνια Πολλά σε Όλους για άλλη μια φορά!!!! Να τους χαίρεσαι... να είναι όλοι γεροί και ευτυχισμένοι!!!!!!!!!γλυκάκι πρόλαβα και έφαγα!!! χα!χα!χα! νόμιζες ότι θα μου ξέφευγε φιλενάδα μου τέτοιο γλυκάκι με λαχταριστή σοκολάτα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Τι χαρά!!!!! χαιρομαι..που ήρθες κοντα μας γρήγορα...αυτό θα πεί πως όλα ειναι καλά!!!! καλοδεχούμενες οι ευχές σου Βικυ μου..και σε ευχαριστούμε ...μιλαω εξ όλων χι..χι.. γλυκατσού και εσύ έ;;; τωρα θα τα λέμε πιο συχνά...φιλακια πολλα΄!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αγαπημένη φίλη Ρούλα, έστω κι αργά λόγω υποχρεώσεων, εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου "Χρόνια Πολλά" σε όλους τους εορτάζοντες της οικογένειάς σου, να τους χαίρεσαι και να' ναι χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι!!! Ευχαριστώ πολύ για το κέρασμα! Και μια τσικουδιά είναι ό,τι πρέπει!!!
    Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Να τους χαίρεσαι Ρούλα μου , έστω και καθυστερημένα!! Να είναι πάντα ευτυχισμένοι!!!φιλάκια και καλή Πρωτομαγιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή