Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΑΠΟ...ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ.....ΚΑΙ ..ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ...!!!!!

Αγαπημένες μου γειτόνισσες  και γείτονες..!!!
Τι να σας  δείξω πρώτα  δεν ξέρω..είναι τόσα πολλά!!!!.εσείς θα κρίνετε...θα τα βάλω με  τυχαία  σειρά....ένα..ένα!!!
Πρώτα τα μαθήματα που χρωστώ στην δασκάλα μας την Μαρία Βιλλιώτη..Πνοές Τέχνηςhttp://pnoestexnis.blogspot.com/2012/02/blog-post_25.htm


κυρία επιτέλους εδέησα να το κάνω το μάθημα!!!!ότι έκανα έκανα..εν τάξει;; μην θέλεις και τελειότητες!!!!
Αααα !! επειδή είμαι φωτογράφος χάλια..έβαλα και την γλάστρα όνομα και πράμα... οπως λέει και το τραγουδάκι... ( φωτογράφε φώτο χάλια  μ έβγαλες με δυό κεφάλια;) ένα τέτοιο με τις φωτό μου..
και απο κοντά για όσους έχουν πρόβλημα όρασης ..χι..χι.. όχι 
οτι το λέω για σας!!!!!!
Και επειδή είμαστε στο θέμα ζωγραφική....να φωναξω και το Σπιρτόκουτο..http://spirtokoyto.blogspot.com/2012/04/spirtokoytoat-last-and-at-least-on-air.html........ Αρωμα γυναίκας...να έρθει να πάρει..
το θέμα μου για τον διαγωνισμό της Πρωτομαγιας!!!!χι..χι.. 
κόντεψε να φύγει ο μήνας και δεν έβρισκα να κάνω κάτι..οπότε ζωράφισα πάλιιι!!!!και δεν θέλω γέλωτες εν τάξει...χι..χι..
Βίκη μου πάρε όποιο θέλεις από τα δύο!!!!και τα δύο παιδικά είναι σκέφτηκα πιο λουλούδι είναι το σήμα κατατεθέν..της Πρωτομαγιάς;;;
και νάτο!!!! 
Και τώρα σειρά έχουν τα βραβεία.!!!!βέβαια...βέβαια.. έχουμε και από αυτά!!!αμ πώς,!!! έτσι γρήγορα νομίζατε ότι θα τελείωνε το μαρτύριο  σας;;;χα..χα..
Ο φίλος Σκρουτζάκος  http://scroodgejkok.blogspot.com/μου απονέμει ένα βραβείο..!!!και αφού έβαλα τα καλά μου πήγα και το πήρα και ορίστε!!!!
επέλεξα το γλυκό Σκρουτζάκο...μας αρέσουν τα γλυκά γιατί να το κρύψωμε άλωστε!!!!τι μου θυμήζει αυτό!!!!!!χι..χι..
και αν δεν την έχετε κάνει οστόσω να σας δείξω άλλο ένα βραβείο.. που πήρα απο την φίλη την Μαντρίνα..http://ergoxeiromadrinas.blogspot.com/
 Σε ευχαριστώ πολύ Μαντρίνα..
Σας ευχαριστώ όλους που με σκεφτήκατε!!!!νομίζω ότι έκανα όλες μου τις υποχρεώσεις...!!!!
δεν θέλω να έχει παράπονο κανείς!!!! όποιος θέλει μπορεί να τα πάρει αν και νομίζω ότι τα έχουνε οι πιο πολλοί... θα αναφωνήσατε σίγουρα.. ούφφφφ!!! .ΤΕΛΟΣ!!!!!χι..χι..





54 σχόλια:

  1. Μπράβο για όλα Ρούλα μου...μπράβο και για την διαθεση σου ...να ασχολείσαι με πολλά...φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι Μια μου να μπορούσα να έκανα περισσότερα νομίζω ότι ο χρόνος δεν μου φτανει...αλλα αυτό που γίνεται εδώ μου αρέσει και θελω να συμετέχω..να κάνω και τις επισκέψεις μου σε σας..να τα λέμε..αυτό ειναι το καφεδακι μας...και η ώρα η δικιά μας...άσχετα που έγώ ειμαι παντα καθηστερημενη στις επισκέψεις μου ..όμως τις κάνω...σιγά μην χασω την κουβεντούλα μεταξύ μας ..χι..χι.. φιλακια..πολλα.. περιμενέ με...χα..χα..

      Διαγραφή
  2. ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΔΕ ΛΕΜΕ ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΡΟΥΛΑΚΙ.
    Κι απέδειξες περίτρανα οτι είσαι επιμελής και παιχνιδιάρα και συμμετέχεις σ όλα και δίνεις την ψυχή σου σ αυτό που κάνεις.
    Εγω σε συγχαίρω και σε φιλώ γλυκά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! δεν το ήξερα;;;; λέω μην κουραζω...τις φίλες μου..και μετα το καφεδακι..πως θα το πίνω μόνη μου;;; οπως ειπα και και πιο πανω στην Μια ..νιώθω σας να ειμαστε όλες μαζί και απολαμβάνουμε τον καφέ μας και κανουμε επισκέψεις..η μια της άλλης..αχ!! τι ωραια!!!!που περναμε ..χι..χι..θα κάνουμε και το χιούμορ μας και ότα χρειάζεται...και αν δεν το καναμε και αυτό ..τι θα ήταν η ζωή χωρίς χαμόγελο;; ..πώ..πώ..το φιλοσόφισα πάλι...χι..χι..φιλώ σε..

      Διαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!
    Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΘΑ ΧΑΡΕΙ!!!!!!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΟΥ, ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΔΕΛΙΤΣΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΓΛΥΚΟ ΡΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφούλα μου..καιρό δεν 'έβρισκα να τα φιαξω... αλήθεια καλέ; γιατι δεν μου φτανει ο χρόνος δεν ξερω...θελω να τα κανω όλα... προχθές λέγαμε με την εγγονή μου για ταξίδια..της ειπα ..αν γινότανε να γινόμουνα πεντε Ρούλες να πηγαινει η καθε μια και αλλο ταξιδι ...χι..χι..χι..το τι γέλιο έπεσε ..δεν λέγετε!! φιλακια πολλα Εφούλα μου σας χρεωστώ επισκέψεις.. ξαναφιλώ...

      Διαγραφή
    2. Η ''κυρία'' μόνο χαρά παίρνει από τις μαθητριούλες της...και τις πέντε!!!

      Διαγραφή
  4. Εισαι τελεια μαθητρια.Να χαιρεσαι τα βραβεια σου, παντα τετοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τέλεια τι το ήθελες Δημιουργία μου;..χι..χι.. το μαθήτρια ..μάλιστα.. ωραίος τίτλος!!!!! σε ευχαριστώ παντως για τα καλά σου λόγια..φιλακια πολλα.. τα λεμε..

      Διαγραφή
  5. Σημασία έχει η προσπάθεια Σμαραγδένια μου !!
    Και προσπαθείς με χαρά , με καλή διάθεση, με χιούμορ,
    και κυρίως κάνεις σχέδια και ζωγραφιές με την καρδιά σου !!

    Κι αυτό τα κάνει όλα σωστά κι όμορφα !!

    Πολλούς σαμιώτικους, χαμογελαστούς χαιρετισμούς σου στέλνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Αθηνούλα μου η προσπάθεια με κάνει και νιωθω όμορφα..οσο για το αποτέλεσμα..να σου πώ...πιο πολύ μου αρέσει το ταξίδι ..παρα ο προορισμός...καταλαβενεις τι εννοώ..έτσι;;..όλα αυτά μου κινούν το ενδιαφέρον..και θελω να τα δοκιμάζω όλα.. εχω παθει ενα παλιμπαιδισμό..νομίζω με τα παιχνιδακια εδώ μεσα....χι..χι.. φιλακια πολλα...Κρητικομακεδονιτικα....χ..χι..

      Διαγραφή
  6. Μπράβο Ρούλα. Εισαι μια από τις πιο καλές μαθήτριες της Κυρίας. Το "μια από" το βάζω για να μην θυμώσουν οι υπόλοιπες. χαχαχα.
    Και προλαβαίνεις να κάνεις αναρτήσεις και να παίρνεις μέρος σε διαγωνισμούς. Να είσαι πάντα καλά και να κερδίσεις και άλλα βραβεία. Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σσσσσσσ!!!! ΠΑΡΑΚΕΛΣΟ μου μην το λές δυνατα...γιατί κανω και τις κοπανες μου.. ξερεις τι σιγανό ποταμακι που ειμαι;;; καμια φορα τα φαινόμαινα απατουν..χι..χι.. θα το ακουσει η κυρία και θα με βάζει συνέχεια τιμωρία..και μετα δεν θα με παιρνετε στις εκδρομές!!!φιλακια πολλα μεχρι την επόμενη εκδρομή.....χι..χι.. επισκεψη ήθελα να πώ!!!τα λέμε...

      Διαγραφή
    2. Τιμωρία μετά από τέτοια εργασία; Ποτέ!!!Την γλιτώνεις προς το παρόν...

      Διαγραφή
  7. Το'χω δει ώρα αλλά που να μ'αφήσουν...Τώρα όμως έχω ησυχία και θα τα δω όλα.Ρούλα μου έκανες προοπτική!!!!Τέλεια...μπράβο βρε θηρίο...δεν κολλάς πουθενά!Είναι πολύ καλά για πρώτη προσπάθεια...μου αρέσει(πεθαίνω δηλαδή)που όπου δεν σου βγήκαν οι γραμμές στρίβεις τις διακεκομμένες και φτάνεις στο σωστό σημείο!!!Μόνο και μόνο γι'αυτό σου βάζω άριστα!!!Εκπληκτικό!!!Αμ πως θα πάνε όπου θέλουν αυτές;Όχι βέβαια...εσύ τις σχεδιάζεις, εσύ τις ορίζεις!Και το στεφανάκι γλύκα!Το καλύτερο όμως είναι η διάθεσή σου Ρούλα μου...μπαίνω πάντα εδώ και ξέρω πως θα χαμογελάσω...Να'σαι καλά κι έχουμε να πίνουμε καφέδες με τους κουβάδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αχ!!!!! βρε Ναρακι μου..τι νομίζεις πως θέλουμε απο την ζωή μας ενα χαμόγελο...!!να μας δεί και εκεινη να πάρει τ απάνω της που λενε!!!! η ώρα ειναι 2 τα μεσανυχτα..το ένα μου ματι κλεινει το αλλο ειναι έτοιμο για υπνο..αλλα δεν το κανει η καρδια μου να νην απαντήσω σε τοσο καλή δασκάλα.... και δεν γλύφω εν ταξει;;;χι..χι....εγω κυρία τις υποχρεώσεις μου τις κανω.... λιγο σκανταλιαρα ειμαι αλλα κατα βάθος κήπος...χι..χι..καλό σου βραδυ και όνειρα γλυκα...φιλωσε..αααχχμμμ.... παω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σου αξίζει ένα μεγάλο μπράβο γιά όλα όσα κάνεις ! Και είσαι και καλή μαθήτρια !!!! Καλή επιτυχία στον διαγωνισμό σου εύχομαι, και κάθε καλό !!!!! Φιλάκια και καλό ξημέρωμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριαν μου.. για το μπραβο σου σε ευχαριστώ ..αν και ειναι πολύ ...εδώ κούκλα μου το κέφι μας κάνουμε και ότι μας αρέσει...για το μαθήτρια!!!!!το καλήτερό μου!!!!φιλακια .πολλα...και καλό σου απόγευμα πιά!!!!

      Διαγραφή
  10. καλημέρα καλημέρα...από όλα έχει σήμερα...και προοπτικές και όμορφο στεφανάκι...και γλυκα βραβεία...αφού το είπαμε...από δω μέσα θα βγείς διασημότητα...και δε θα μας μιλάς στο τέλος!!!ΧΑ!ΧΑ!!!! αλλα από όλα...το σχόλιο της δασκάλας όλα τα λεφτά!!!!ΧΑ!ΧΑ!!!! Σμαραγδένια μου να είσαι καλά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενακι μου...αφου ειπαμε.. απο όλα εχει ο μποαξες!!!!!οσο για την δασκαλα μας....ε΄!!!! το ξερουμε ότι δεν παιζεται το άτομο...χι..χι.. μην μου λετε τέτοια ωραια λόγια γιατί θα καβαλήσω κανένα καλάμιιιιιι!!!!! και δεν έχω και χώρο να το παρκάρω..χι..χι.. φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  11. Πάμε γερά και δυνατά σαν "σούπερ γιαγιάδες" πάνω από όλα Ρουλάκι μου είναι η διάθεση και δόξα το Θεό διαθέτεις άφθονη!!!!!!!! Φιλάκια πολλά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται σούπερ Γιαγιάδες!!!!! Βικυ μου γερα δυνατα...δεν κολώνουμε πουθενά!!!!..χι..χι..χα..χα.. εκανα και στίχο!!!!! ολες μαζί θα νικήσουμε...!!!! γιατι βρε παιδια;; στον πολεμο παμε;;; χι..χι.. ασε!!!! ότι θυμαμαι χαιρομαι ..λένε εδώ!!!!! φιλακια πολλά..

      Διαγραφή
  12. καλά...τέτοιο λουλουδάτο προμόσιον σε κλήρωση δεν έχω ματαξαναδεί...λολ
    θα αρχίσω συγχαίροντάς σε παιδί μου για την επιμέλεια και τη πρόοδό σου στα μαθήματα...
    θα συνεχίσω σφίγγοντάς σου τη χείρα για τα βραβεία σου - εκείνο το κερασάκι ξέχνα το ,στο βούτηξα - και θα τελειώσω με φιλί και ευχαριστίες για τη συμμετοχή σου στη κλήρωση με το λουλουδάτο σου...
    είδες τελικά που σου κατέβηκε η έμπνευση...???
    πάω να το κρεμάσω το όμορφο στεφάνι σου και σε ξαναφιλώ...-:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααααα!!!! εσύ το πήρες το κερασάκι και το γύρευα;;;;χι..χι.. χαλάλι σου...Σπιρτόκουτο....αν με εβλεπες να ζωγραφίζω θα εσκαγες στα γέλια...εκείνες οι κουνημένες γραμμούλες...είναι απο τα όμορφα χαράκια μου που έχουν αποκτήσει...ενα κάτι.. και δεν θέλουν να με ακούνε!!!!!χι..χι.. φιλακια τα λέμε...

      Διαγραφή
  13. Μπράβο Ρουλάκι μου γλυκό!! πανέμορφα όλα όσα έφτιαξες!!! Πολυτάλαντή μου εσύ!!! φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φανουλα μου ..μπροστα στις δικές σας δημιουργίες..εγώ τι να πώ;;;; αλλα Φνουλα μου αρέσει που προσπαθώ τουλαχιστον και δεν τα παρατώ...οτι μπορούμε θα κάνουμε αρκεί να το κανουμε γιατί το θέλουμε και μας ευχαριστεί!!!!!ολα αυτά για μένα ειναι ...εργασιοθεραπεία!!!!!!!!!!!!!!!!!!και εσεις με βοηθάτε πολύ σ αυτό...σας ευχαριστώ παρα πολύ!!!!!φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  14. Μπραβο Ρουλακι μου,για τα βραβεια σου!!!!!Οντως,ανταποκρινονται πληρως στην αληθεια,τι πιο δημιουργικο-kreativ-blog,απο το δικο σας,γιατι εχει κι ο κυριος σμαραγδενιος μεριδιο σ'αυτο με τ'αριστουργηματα που φιαχνει,αλλα εχει και τη γυναικεια γλυκα τη δικια σου!!!!!!!!,οσο για το στεφανακι και τη σπουδη ζωγραφικης-το λεει και η δασκαλα σας-υπεροχη Ρουλα μου!!!!!!!!!!!!!Ποτε δεν ειναι αργα για τιποτα,αρκει να το θες και να τ'αγαπας!!!!!!!!
    Φιλια!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμα σου πώ Μαρία μου ότι δεν ήξερα τι αντιπροσοπευει..το βραβείο θα με πιστέψεις!!!!ομως χαρηκα που το έμαθα..!!!!και δεν κανω και δημιουργίεςς !!!!εσείς όλες οι φίλες δείτε τι ομορφα πραγματα κάνετε!!!!και ναι Μαρακι μου για τον Σμαραγδένιο το παραδέχομαι ότι δημιουργεί σπίτια!!!! τωρα ετοιμαζεται για το επόμενο ήδη το δουλευει 10 μέρες....δεν το περίμενα Μαρία μου να νιώσω τόσο όμορφα μέσα σ αυτή την ομορφη μπλοκογειτονιά!!!!!!περναω τέλεια!!!!χαρη σε όλες σας!!!!φιλακιαααα

      Διαγραφή
  15. Αααααααααααααααααααααααα δεν αντέχω άλλο. Πάω στις Χαράς (το καφέ) βρίσκω ζωγραφικές. Σκάω! Ερχομαι σε σένα βρίσκω ζωγραφικές. Ξανα-σκάω! Και πίσω απ'όλα αυτά η Μαρία Βιλλιώτη. Κι εγώ που ζω στα εξωτερικά να νοιώθω μιά στερημένη, μιά του εξωτερικού.

    Θα στείλω πρόσκληση στη Μαρία Βιλλιώτη να έλθει εδώ να την φιλοξενήσω και να την ξεναγήσω σε αντάλλαγμα μαθημάτων ζωγραφικής. Εεεεεε Μαρία? Ερχεσαι στη Βουδαπέστη γιά μαθήματα?

    Φιλιά Ρουλιώ μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπη μου...τι έπαθες;;; ειδες που το ρίξαμε στην ζωγραφική;;;εγώ γιατί ειχα την εντύπωση ότι το ΄ηξερες;;ααααααααααααααααααα!!!!! φιλεναδα...να ερθεις απαξ εξάπαντως στην τάξη!!!! να γραφτείς ..και να παρακολουθείς τα μαθήματα...και καμιά κοπάνα καμια φορά δεν βλαφτει...χι..χι.. η δασκαλα μας ειναι καλή και δεν μας μαλωνει αν και ειμαστε μερικές μαθήτριες...αστα να μην πώ...την σκανταλιά την έχουμε πανω ..πανω..χι..χι.πληροφορείες εντός!!!!!! χχι..χι.. φιλεναδα ανασκουμπώσου!!!!άντε να μπεις στο κλάμπ των μαθητριών!!!!!χι..χι.. φιλακια ..και αγκαλίτσες σου στέλνω!!!!

      Διαγραφή
    2. Διαδικτυακά κάνουμε το μάθημα βρε ξενιτεμένο...είναι άλλη φάση τάξη αυτή!!!Έλα ξεκίνα εσύ και μη σε νοιάζει...

      Διαγραφή
  16. Σμαραγδουλένια μου(Ρούλα+Σμαραγδένια)............ με 'καψες!!!!!! Με τι μούτρα θα αντικρίσω τη δασκάλα;;;; Που δεν έχω κάνει τίποτα η παλιοτεμπέλα!!!!!! και να φανταστείς ότι της είχα ζητήσει την ανάρτηση για την προοπτική γιατί δεν έχω ιδέα από .... τέτοιο!!!! Το στεφανάκι σου είναι πολύ όμορφο και καθόλου παιδικό. Μπράβο Σμαραγδένια μου, να είσαι καλά και πολλά πολλά φιλάκια (ακόνιζε τις ρακές.... πλησιάζουν οι μέρες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμαν Ανετουλα μου...κοντεψα να στραμπουλίξω την γλώσσα μου να το διαβάσω το Σμαρ........πως το έγραψες;;; χι..χι...αααααα!!!! ακόμα δεν τα έκανες τα μαθήματα;; και τι νόμισες και εγώ που τα έκανα όταν διαβασα το μάθημα..τα παιξα!!!δεν καταλαβα τίποτα...χμμμ μαθήτρια να σου πετύχει που έιμαι!!!απλώς!!!! ζωγραφισα ότι έβλεπα.....τωρα αν λεγετε αυτό προοπτική ή αλλιως δεν ξέρω...εγω ξερω ..οτι ζωγραφιζοντας ξαναγίνομαι παιδί!!!!!σε φιλώ και τα λέμε

      Διαγραφή
  17. με γεια τα βραβεια σου..με γεια τις ασκησεις σου στη ζωγραφικη....ολα με γεια..να σε καλα κοριτσι μας που σε διπλα μας και σε χαιρομαστε..καλο απογευμα..σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ...και εγώ σας χαιρομαι αν δεν εισασταν όλε εσείς να μου δίνετε τις αφορμές μπορεί και να μην έκανα τίποτε.....όχι οτι κανω τώρα δηλαδή...για να λεμε και την αλήθειααααα!!!χι..χι.. φιλακια ...

      Διαγραφή
  18. Σκέτο σμαράγδι το στεφάνι, είσαι ά ρ ω μ α γυναίκα, μελοντικη ζωφράφο να παρακουλουθω τα μαθήματά σου? διότι είμαι και πολύ μα πολύ άσχετη με το σχέδιο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για μένα το λες αυτό Βικη μου;;χα..χα.. και εγώ άσχετη ειμαι...αν βλεπεις καμια ζωγραφιά..φαντασου ένα παιδί ..που έχει μεγαλώσει πάρα πολύ και παιζει με τα χρώματα.. μαθήματα παρακολουθούμε στο μπλοκ της Μαρία ς της Βιλιώτη!!! (ΠΝΟΕΣ ΤΕΧΝΗΣ)..θα μπείς στην σελιδα της βρίσκεται στα ιστολόγια των φίλων μου...ψάξτο και θα δείς τι όμορφα πραγματα κανει!!!!!!φιλια...

      Διαγραφή
  19. Σμαραγδένια, όνομα και πράγμα! Το έχεις αποδείξει περίτρανα! Και μαθήτρια και δημιουργός! Και σε όλα "μεσα" ! Είσαι απίθανη, Ρούλα μου! Να'σαι πάντα καλά! Καλό Σ/Κ με ένα μεγάλο φιλί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περί μου σε ευχαριστώ παρα πολύ...πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε ότι αγαπαμε ..για να νιώθουμε καλά πρώτα εμεις και μετα οι γυρω μας...γιατί αυτό το ματαδίνουμε και φίλους μας!!!!!ειναι τόσο απλό!!!!!το ότι ειμαι μέσα σε όλα ...ε΄΄΄αυτο δεν το συζητώ...προσπαθώ να το κανω και όπως μπορώ.....φιλακια πολλα και σε σενα και καλό σου Σ.Κ.

      Διαγραφή
  20. Ρούλα μου καλησπέρα!!!
    Τι ομορφιές είναι αυτές πάλι; Πολύ ωραίο το στεφανάκι σου!!! Καλή πρωτομαγιά τώρα.
    Συγχαρητήρια και για τα βραβεία σου.
    Πολλά φιλιά, να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ροδούλα μου..λίγο καθηστερημενα σου απαντώ γιατί έλειπα....να σε ευχαριστήσω κορίτσι μου για τα συνχαρητήρια σου..αλλα ειναι τόσο απλά αυτά που κανω..που και ενα παιδάκι θα τα έκανε...χι..χι.. φιλακια πολλα και καλή Πρωτομαγια για αυριο....

      Διαγραφή
  21. Σμαραγδένια μου πέρασα να σου ευχηθώ ένα όμορφο Σαβ/κο!
    πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ώρισες Δροσοσταλίτσα.. εσύ μου ευχήθηκες καλα Σ.Κ αλλα εγώ επειδή πέρασε αυτό θα σου ανταποδώσω την ευχή με το ....καλή πρωτομαγια.....για αυριο... σε ευχαριστ ώ παραα πολύ.... φιλακια..

      Διαγραφή
  22. να εισαι καλα μικρη μ χαλια φωτογραφε και να χαιρεσαι την εγγονη σκηνοθετιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη.... love2love...να εισαι και εσύ καλα.. τα λέμε.. φιλια..

      Διαγραφή
  23. Αγαπημένη φίλη Ρούλα, συγχαρητήρια για τα βραβεία σου! Σου εύχομαι να περάσεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο και μια ακόμα ωραιότερη Πρωτομαγιά!

    Το εξαιρετικό παραμύθι σου "Ένας παράξενος άνθρωπος", φιλοξενείται ήδη στα "ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ" (http://akrasakis.blogspot.com/2012/04/blog-post_9059.html), μαζί μ' ένα αφιέρωμα στις συλλογές σου. Όπως διαπιστώνω από τα στατιστικά έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό. Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια για τη δουλειά σου! Μέσα από το αφιέρωμα παραπέμπω με συνδέσμους στα ιστολόγιά σας: "Σμαραγδένια" και "Πνοές τέχνης" (της Μ. Βιλλιώτη).

    Καλή δύναμη και συνέχεια σε όλες τις δημιουργίες σου.
    Με αγάπη και εκτίμηση
    Αντώνης Κρασάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Αντώνη ...το να παίρνω εξαιρετικά απο σενα συνχαρητήρια..αν και νομίζω οτι ειναι υπερβολικά....ειναι για μένα η μεγαλήτερη τιμή που μου έχουν κάνει ..και ξέρεις γιατί το λέω...εσύ που έχεις τόσο καλή επαφή με τις παιδικές ψυχούλες ..όπως και η φίλη μας η Ροδούλα.. μου δίνεται πολύ μεγαλη χαρά..σε ευχαριστώ πάρα πολύ και συγνώμη για την καθηστέρηση της απάντησης...να εισαι παντα καλά ....και να φυτευεις στις καρδιές των παιδιών τα ιδανικά που πρέπει να έχει ενας άνθρωπος....

      Διαγραφή
  24. Ρουλίτσα είσαι φοβερή... τόξερα εγώ ότι θα πάρεις έπαινο απ' την κυρία... όσο για τις γραμμές, καλά κάνουμε και τις κλείνουμε, δε μας έπαιρνε το χαρτί!!!!!! Το Μαγιάτικο στεφανάκι σου ολόχαρο σαν εσένα! Καλή επιτυχία και να τα εκατοστήσεις τα βραβεία σου!
    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλία μου...είδες;;;;; τον πήρα τον έπαινο...χι..χι.. και ας μην τον άξιζα ..γιατί οι γραμούλες μου...πήγαν όχι εκεί που έπρεπε ..χι..χι..χι αλλά εκεί που με βόλευε!!!!! τι καλή δασκάλα που έχουμέ!!!!! φιλακια και καλή πρωτομαγια για αυριο...

      Διαγραφή
  25. Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Βαλαντη μου....για τα καλά σου λόγια ..τωρα αν μου αξίζουνε;;;αυτό ειναι άλλη ιστορία...χι..χι.. φιλια..καλή πρωτόμαγιά..

      Διαγραφή
  26. Ολοι οι Έλληνες ή θα τραγουδούν ωραία ή θα ζωγραφίζουν ωραία.
    Δεν ξέρω αν έχεις καλή φωνή σίγουρα όμως το χέρι σου πιάνει!
    Τέλειο το στεφανάκι!
    Πάντα με βραβεία...;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καριάτιδα...μα ειδες παιδί μου ένα πραμα;;; τι ράτσα είμαστε εμεις οι έλληνες... τα καλήτερα χαρακτιριστικά εχουμε....για φωνή άστο.... η φαλτσα...της φάτλσας είμαι..χι..χι.. έ;;;; να μην τ αθέλουμε και όλα δικά μας;;;;; φιλακια..πολλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τί όμορφο blog...
    Τόσο ζεστό και φιλικό...
    Πολλά-πολλά μπράβο!!!
    Καλώς βρεθήκαμε!!!
    Είμαστε η Γιάννα κ' ο Γιάννης από το syros2js.blogspot.com/
    Πολλά φιλιά και ανυπομονούμε να δούμε κ' άλλα υπέροχα "θαυματάκια-δημιουργίες"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή