Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

ΧΡΩΣΤΏ.......ΧΡΩΣΤΩ....ΧΡΩΣΤΩ...ΧΡΩΣΤΩ..!!!!!!

Θα μου πείτε....κάτι μας λές τώρα..!!!!! 
Και ποιός δεν χρωστάει...!!!!!
Η αλήθεια είναι αυτή...γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε!!!!! κάτι μου θυμήζει αυτό..!!!! χι..χι..κοίτα να δείς... που το θυμήθηκα τώρα...!!!τι σου ειναι το μυαλό..!!!! πάει εκεί που δεν θέλεις να πάει..!!
Μα νομίζω οτι ξέφυγα πάλι απο το θέμα μας..που είναι τα χρέη..!!!!
Λοιπόν....άλλος χρωστά..στην εφορία...( να μου πείτε και ποιός δεν χρωστά)..ελα μου ντέ;;
Αλλος ... της Μηχαλούς....χι..χι.. αυτοί ειναι οι ποιό ευτυχισμενοι...!!!!
Ας έρθουμε τώρα στα δικά μου χρέη..και επειδή είναι πολλά σας παρακαλώ να με συνχωρέσετε αν αυτή την φορά σας ταλαιπωρίσω..λίγο παραπάνω....όποιος βαρεθεί...να σηκώσει το χέρι...να πάρει άδεια να βγεί εξω....χι..χι..
Θα τα γράψω με σειρά τυχαία..και όχι με την σειρά που (πρέπει...)
Εχουμε και λέμε...κυρίαααααα!!!! αυτή ειναι η δασκάλα μας στην ζωγραφική...η Μαρία η Βιλλιώτη..!! ΠΝΟΕΣ ΤΕΧΝΗΣ που μας έβαλε να κάνουμε σκίαση .....χι..χι.. αν ειναι σκίαση αυτό που έκανα ..χι..χι..
κυρία.. αν δεν σου αρέσει ..δεν έχει άλλη!!!!!
Αν κοιτάξεις καλά,,,έχω κανει σκίαση και στον πάτο του...κιβωτίου...που δεν υπήρχε στο μάθημα...χα..χα..χα...!!
-------------------------- 
Τώρα πάμε στο επόμενο....χρέος...
Η αγαπημένη μας Εφη μας.."Effie's Sweet Home Designs" εδώ και λίγο καιρό μου έστηλε...ένα αναπάντεχο δώρο...!!!!  Της λέω...
Εφούλα μου κέρδισα τίποτα..και δεν το έμαθα;;;; Εγώ χαρά να δείς!!!!
Οχι μου λέει απλώς το έφιαξα για σένα..με αγάπη και... στο στέλνω να δείς πως είσαι!!!!! αγωνία εγώ!!!
οτι δείτε τώρα είναι η πραγματικότητα....!!!!!!!
Εεε...!!!!ναι παιδιά.. αυτή είμαι εγώ!!!!! συλφίδα έ;; μην μου πείτε μέση δαχτυλίδι... τσάντα..ίν... καπέλο ..σούπερ...και το κουτί μεσα γεμάτο γλυκά που βρήκαν αμέσως που έπρεπε να πάνε.. χι..χι.. και όχι μόνο έχουμε και συνέχεια..ένα όμορφο βάζο που έγινε υπέροχο  φαναράκι για ρεσώ... υπέροχο...όχι γιατί γράφει το όνομα μου καλέ;;  χι..χι..μπά!!! αλλά γιατί έχει ένα φιόνγκο  νά!!!!όλα αυτά... τα συνόδευαν λόγια αγάπης και αυτά ήτανε τα πιο σπουδαία...
Εφούλα μου χίλια ευχαριστώωωωωωω


Εδώ χρωστάμε ένα παράθυρο με θέαααα!!! στο Σπιρτόκουτο..."ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ", Βιβή μου αν δεν έχω παράθυρο.....αλλά μπαλκονόπορτα ... σου κάνει;;;; χι..χι.. με όλο το γαλάζιο του κόσμου μπροστά της;;!!
Μία θέα αριστερά...
δύο θέες.....δεξιά..
και μία κέντρο......να μην έχει καμιά θέα...παράπονο...χι..χι..
Και τώρα πρέπει να το πώ και σε άλλες πέντε...αλλα νομίζω οτι θα είναι πολύ περισσότερες...όποια θέλει να ανοίξει τα παραθύρια της ας το κάνει....θα χαρούμε να βλέπουμε παράθυρα..με θέα και χωρίς θέα...!!!!!!!!!!
----------------------------
Εδώ χρωστάω.. ένα παιχνίδι έρωτήσεων μαζί με ένα όμορφο ηλιολούλουδο...που μου χάρισε. η φίλη Ρόζα.."WILD ROSE"έτσι την λέω εγώ..νομίζω οτι μου ταιριάζει!
ΣΑΝ ΑΙΩΝΙΑ ΕΦΗΒΗ....
Ποιά η αγαπημενη μου φράση..
Το χαμόγελο είναι το κλειδί,για να ανοίξεις τις καρδιές των ανθρώπων.
Αγαπημένο χρώμα..
Το γαλάζιο...πιό άλλο;;;
Τι βιβλία διαβάζω..
Λογοτεχνικά...όταν έχω χρόνο...
Πότε έχω γενέθλια...
Κάποιον Νοέμβρη....χι..χι.. αυτή είναι απάντηση υπεκφυγή...
Ποιά είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου.....
Είναι πολλές και δεν μπορώ να ξεχωρίσω καμία...γιατί οι άλλες θα μου κάνουν παράπονα...
Τι σημαίνει αγάπη για μένα..
Το Αλφα..και το Ωμέγα της ζωής..!!
Ποιό είναι το δυνατό μου σημείο...
Η αισιοδοξία μου...
Και το αδύνατο....
Ο φόβος για την υγεία των αγαπημένων μου..
Τι θα ήθελα να γίνω όταν μεγαλώσω;
Οταν θα μεγαλώσω θέλω να γίνω πιλότος...χι..χι..
Περιέγραψε τι θα ήθελες να γίνεις στα 55 σου....
Κι αν τα έχω περάσει;;;;
Τι σημαίνει Ελλάδα για μένα....
ΠΑΤΡΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!
Ελπίζω να ταχτοποίησα.. τα χρέωστουμενα μου... για την 
Ρόζα το λέω ..όχι για σας....που αν έχετε φτασει μέχρι εδώ χαράς την υπομονή σας...τίποτε άλλο δεν σας λέω...επειδή χρωστάω κιάλλα... 
--------------------------------
Χρωστάω...ένα μεγάλο ευχαριστώ...στην φίλη που δεν θέλει να πώ τίποτε... θα σεβαστώ την επιθυμία της..δεν θα γράψω το όνομά της όμως ας με συνχωρέσει  που θα βάλω τις φωτογραφίες από τα  δώρα που μου έστηλε...έτσι γιατί το ήθελε.....
Ενα μεγάλο ευχαριστώωωωω..
γιατί το θέλω..!!!!!!!!!
-------------------------------
Και για το τέλος,,,το ξέρω θα βγάλατε στεναγμό ανακούφισης.....χι..χι..και εγω που τα χεράκια μου πονέσανε να γράφω...χι..χι..αλλά σας φύλαξα το καλήτερο τρόπος του λέγειν..γιατί δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανένα...καλήτερο απο το άλλο....
αλλά...νά..!! έτυχε το όμορφο δώρο που μου έστηλε η φίλη μας η Νάσια... "la casita de amistadνα έχει σχέση με ένα τραγούδι που λατρεύω κυριολεκτικά....και  λες και το ήξερε.. αν δεν κουραστήκατε ...και με το δίκιο σας απολαύστε το!!!!!

και αφού ειχατε τόοοοοοση υπομονή
ορίστε και η υπέροχη σύπτωση δώρου!!!!!!! 
μαζί μετά όμορφα λόγια καρδιάς..βρήκε την θέση πού του ταίριαζε!!!!!!!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΑΑΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΌΛΑ!!!!ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΉ ΣΑΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΩΣ ΕΔΩ....!!!!

78 σχόλια:

  1. Με γεια τα δωρακια σου,Ρουλα!Και εγω εχω προσκληση απο την γλυκεια μας Εφη για Το παραθυρο μεα θεα!Νασαι καλα!Σε περιμενω και απο το δικο μου μπλογκοσπιτακι!!Φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντίμη μου πρώτα πέρασα απο το σπιτι σου να σου πώ ευχαριστώ πολύ και περιμενω να δω την θέα σου... να εισαι καλά και θα τα λέμε...φιλιαα.

      Διαγραφή
    2. θα περιμένουμε και το δικό σου παράθυρο η μπαλκονόπορτα ...ότι έχεις.Ντίμη μου...σε ευχαριστώ πολύ που πέρασς....φιλακια..θα τα λεμε...

      Διαγραφή
  2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!
    ΤΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΙ ΑΥΤΗ!!!!!!!!!!
    ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΕΙ!!!!!!!!!
    ΤΕΛΕΙΑ Η ΘΕΑ ΣΟΥ!!!! ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!!
    ΜΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρένακι μου....χορταστική ..έ;; τι να κ΄'ανω μάτια μου που είχα πολλα χρεστούμενα και έπρεπε να τα ξωφλίσω...χι..χι.. δεν θέλω να αφήνω εκρεμότητες....και μόλις τώρα βρήκα ώρα να απαντήσω στα όμορφα σχόλια σου που μου δίνουν κάθε φορά χαρά....χι..χι.. φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  3. αυτά είναι όμορφα χρέη καλέ! τα χαίρεται η ψυχούλα σου! :)
    εγώ πάλι έχω μόνο από τα άλλα, τα άσχημα! :( φτου!
    χι χι χι χι χι (μου αρέσει το χι χι, το προτιμω από το χαχα, μου θυμιζει παιδικό γέλιο!)
    καλώς σε βρήκα και πάλι..
    είχα καιρό να περάσω από δω! πολλα φιλακια γλυκιά μου!!

    υγ: το τραγούδι αυτό ήταν το τραγούδι μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Βανίλλα μου ..όντως ειναι όμορφα χρέη....τα άλλα άστα να πάνε...χι..χι.. το κανονικό μου ειναι αυτό το γελιο.. σε ευχαριστώ για το κοπλιμέντο ήταν παρα πολυ όμορφο και γλυκό...χι..χι..μην στεναχωριέσε...αν δεν μπορείς να παιερνα ειναι κατανοητό τώρα το λαλοκαίρι και εγώ το ίδιο παθαινω ο χρόνος ειναι πολύ λίγος και δεν πλολαβαίνω να κάνω αυτα που θέλω...εχω λίγο χρονο στο ιντερνετ.. θα περναμε όποτε μπορούμε... εδώ ειμαστε δεν χανόμαστε!!!! φιλακια.. καταπληκτικο τραγούδι...!!!!!

      Διαγραφή
  4. Α,ρε Ρουλάκι, ΥΠΕΡπαραγωγή ΕΣΥ, υπερπαραγωγή η ανάρτηση,υπερπαραγωγή τα δώρα,αλλά για όλα σ ανταμείβει πλουσιοπάροχα η Φύση και σαν χαρακτήρα που αγαπάμε και σαν θέση σπιτιού!!!ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ,μιλάμε!
    Είσαι απολαυστική απο τον τίτλο της ανάρτησης μέχρι τέλους,μας καθηλώνεις θέλοντας και μη!
    Απόλαυσε τη θέα σου την ανυπέρβλητη, την αγάπη που εισπράττεις κι ας μην μεταφράζεται πάντα σε υλικά αγαθά,γιατί τ αξίζεις και με το παραπάνω.
    Και κάτι τελευταίο δε ξέρω τι λάθη θα βρει η δασκάλα στη σκίαση (ε, κάτι... ψιλά θάναι) μη το βάλεις μαράζι, διότι έχεις δημιουργήσει Σχολή!αμ πως!!!
    Πάντα να δίνεις χωρίς ποτέ να περιμένεις,αυτό νομίζω τόχεις τρόπο ζωής,γι αυτό σου γυρίζουν διπλά! ΦΙΛΙΑ ΑΠΕΙΡΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ!!! βρέ Χαρούλα μου.. με κάνεις και κοκκινίζω.....και ευτυχώς που δεν είσαι μπροστα...χι..χι..η αγάπη αυτή ειναι αμοιβαία...το ξερετε και δεν χρειάζεται να το λέω ..ποτέ δεν περίμενα να βρώ τόσες όμορφες φιλίες όταν για πρώτη φορά αγγιξα τα πλήκτρα αυτού του άψυχου πράγματος και ότι θα ήταν αυτό αιτία να νιώσω τόσο όμορφα συναισθήματα...γιατί βρε Χαρόυλα μου τι μας γεμίζει νομίζεις στην ζωή;;; το συναίσθημα....τι να τα κάνεις παιδί μου τα υλικά;;; άντε να έχεις πολλά.....τι να τα κάνεις;;;χι..χι.. τι λέω τώρα....χι..χι..αν όμως δεν παιρνάς καλά..συγνώμη ...για μένα.. δεν μετράνε...μια παροιμία λέει....(όταν παίρνεις γεμίζουν τα χέρια...όταν δίνεις γεμίζει η καρδιά) και η καρδιά πρέπει να ειναι γεμάτη!!!!! για την σκίαση.... χι..χι.. λαθη..λαθη ..το 10 το πήρα..χι..χι..φιλούρες πολλες..

      Διαγραφή
  5. Πλήρωσες όλα τα σμαραγδένια χρέη σου με το παραπάνω!!! Η θέα από τη μπαλκονόπορτα/βεράντα είναι το κάτι άλλο!!! Φαντάζομαι η Βιβή (σπιρτόπουτο) θα ξετρελάθηκε!!! Νομίζω ότι πρέπει να κανονίσουμε ένα μάθημα με τη δασκάλα στη βεράντα σου. Έκεί θα καταλάβουμε απόλυτα τι σημαίνει προοπτική!!!
    Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να κάνω Μέττυ μου που μαζευτήκανε τόσα πολλά που ξεχύλισε η καρδιά και ήθελε να το φωναξει να το μάθει όλος ό κόσμος...να χαμογελάσουμε λίγο .. το έχουμε τοσο ανάγκη!!! να το κανονίσουμε το μαθημα όποτε θέλεις.... στην Βιβή ακόμα δεν πήγα να της το πώ.....θέλω να γαψω τις απαντήσεις μου ..θα παω μετά...ειμαι και αργό καράβι...άστα....φιλακια πολλα...

      Διαγραφή
  6. τώρα που ξεχρέωσες ετοιμάσου να πληρώσεις την εφορία!!
    νομιζω κατάλαβα που είναι η θεα της μπαλκονόπορτας σου,εμ καρδιά μου εχω περάσει 1000 φορές από εκεί ,να το μαρτυρήσω;
    φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΧ!!!!! βρέ Φούλη μου τι μου την θύμησες την ακατανόμαστη...χι..χι..τωρα που θα έρθουν οι καμπάνες!!!!! τουλαχιστων μέχρι τότες ας την ξεχάσουμε...ξουτ....
      εχεις έρθει απο εδώ;; αααααααα πονυρούλα και μας το έχει κρυφόοοοο!!!!!χι..χι..μαρτύρατο....μαρτύρατο..!!!!φιλακια πολλα θαλασσένια..αυτά σου ταιριάζουνε...χι..χι..

      Διαγραφή
  7. Όλο δώρα μου ειστε εδω μεσα.
    χαχα

    Αυτα ειναι!! φιλιες δυνατες και αγαπη μπολικη!

    φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να κάνουμε Κούλα μου να γίνεται χαβαλές... οι φιλίες δεν θέλουνε δώρα γλυκιά μου...αγάπη θέλουνε..αλλα αμα βρίσκεται και κανένα...χι..χι..δεν λέμε όχι...χι..χι..αν μου στήλεις διευθηνση ....εσύ πως τα παιρνάς στας διακοπάς;;;;να τις απολαμβάνεις...φιλακια ..και στην κούκλα σας....ενα σβουριχτό να της δωσεις...

      Διαγραφή
  8. Με γεια... με γεια... με γεια! Να τα χαρείς τα δωράκια σου που είναι όλα ένα κι' ένα, τη θέα σου που είναι μαγευτική και τη "Ρουλίτσα σου" που είναι αξιολάτρευτη!!!!
    Όσο για τα χρέη, τα ξόφλησες και με το παραπάνω! Κι' εγώ, δε χρωστάω..... μόνο της Μιχαλούς!!!!
    Φιλιά πολλά και καλή, υπέροχη εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ...ευχαριστώ....Φιλία μου...η θέα..έ;; γι αυτό δεν θέλω να φύγω απο εδώ ..και ας ταλαιπώρούμε με το ιντερνέτ...ξόφλησα λές;;; μπά!!!!! δεν νομίχω ..πως μπορείς να ξοφλίσεις με τόση αγάπη εδώ μέσα;;;; όσο για της Μηχαλούς..
      ουουου!!!! εγώ να δείς τι χρωστάω...χι..χι..οπότε εχω παρέα...χι..χι.. δεν είμαι μόνη....φιλακια πολλα Φιλία μου...

      Διαγραφή
  9. Αγαπητη ρουλα κι εσυ συμμαθητρια!!!!χαχαχα...επεσες και εσυ στα διχτυα της Βιλλιωτη!!!(καλομελετα και σου ρχεταιιιι!!!!)
    Κι εμεις στο ιδιο αυλακι κυλαμε χαχαχαχα!
    Να σαι παντα καλα,παντα χαρουμενη και να δημιουργεις~!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι από τις πρώτες η Ρούλα...Μισιρλού...άλλη ήρθε καθυστερημένη...

      Διαγραφή
    2. γι αυτο η Ρουλα ζωγραφιζει οτι θελει και οχι κανατιααααα?

      Διαγραφή
    3. Μισιρλού-ποιήτρια
      μαζέψου και στρώσου, μπορεί να γίνεις κι αγγειοπλάστης που ξέρεις;
      Εμείς οι εν θαλάσση μακράν δικαιούμεθα να ζωγραφίζουμε ο,τι θέλουμε,άλλωστε έχουμε άφθονη πρόκληση γύρω μας,όχι μόνο κανατοκουτιά

      Διαγραφή
    4. οι εν θαλάσση μακράν...Στρατηγε μου!!!!(με αναστατωνεις)
      Της θεια σου το στριφωμα!!!!που να μη σου καθεται κατηφορα και προοπτικη!!!
      χαχαχα.....

      Διαγραφή
    5. Στην κατάρα δεν την πιάνει κανείς την Μισιρλού...Είναι ανατριχιαστική!!!

      Διαγραφή
    6. Συμαθήτρια Μυσιρλού μου...Αμάν βρε κορίστια...τι έπαθα να γελάτε..πήγα να απαντήσω στην Μυσιρλού..και να τις πώ ότι όποτε έβλεπα το όνομα της μου ερχότανε και τραγουδούσα το .....Μυσιρλουυυυυυ μου η γλυκιά σου η ματιάαααα....φλόγα μου χει ανάψει μες την καρδιάαααααα.....χι..χι.. και την απάντηση μου την έβγαλε εδώ κατω...τωρα θα απαντήσω δηλαδή ομαδικώς;;;χι..χι..της θείας το σρίφωμα τί ειναι Μυσιρλού μου;;;οπως λεμε ..της πόπης;;;..χι..χι.. εξηγήστε μου...να ξέρω τι διαβάζω η γυναίκα!!!!μην φοβασαι δεν πιάνουν αυτά ,Μαράκι μου.....θα κάτσεις στο μπαλκόνι και θα δείς προοπτικέεεεες!!!!!! αν μείνει νηφάλια..χι..χι..και τα κανάτια που ειναι καλέ;;;..πείτε μου που με εχετε στην άγνοια.... και ναι Χαρούλα μου εμείς που είματε μακραν......παιρνουμε και τα δεκαρια....!!!!!φιλούρες σε όλες..

      Διαγραφή
  10. Μπα πανάθεμά σε κι εγώ νόμιζα ότι σου ήρθε η εφορία, το ΕΤΑΚ, κάνα χαράτσι και είσαι έτοιμη για εγκεφαλικό!!! Αυτά μάλιστα...είναι ωραία χρωστούμενα!!!
    Πολύ όμορφα όλα τα δώρα σου, αλλά τρελλάθηκα με το πίνακα με το τανγκό!!! τί όμορφες φιλίες δημιουργούνται μέσα από τα μπλογκ...είναι εκπληκτικό!!!

    Φιλιά πολλά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χί...χι..χι... δεν γέλασες Ειρήνη μου;;; έ αυτό ακριβώς ήθελα να καταφέρω...να γελασουμε λίγο βρε παιδάκι μου άς το καλό τους πιά.....μακάρι να χρωστάμε μονο τέτοια χρέη..έ;;; χι..χι.. είδεςς τι όμορφες φιλίες δχουμε δημιουργήσει εδώ μέσα;;; και για τα καλά και για τα άσχημα ..ολες μαζί.... να εισαι καλά και σίγουρα θα τα λέμε... φιλακια...πολλα..

      Διαγραφή
  11. Υπέροχη η ανάρτησή σου, Ρούλα! Πολλά βραβεία, δώρα και αγάπη! Σου ευχόμαστε να περάσεις ένα όμορφο καλοκαίρι, να απολαύσεις όσο το δυνατόν περισσότερο τη θαυμάσια θέα σου. Του "Κοκκίνη το Χάνι" το έχουμε επισκεφθεί πολλές φορές! Εκπληκτικό μέρος, μένουν κάποια ξαδέλφια μας εκεί!!!
    Τον Αύγουστο θα κατέβουμε Ρέθυμνο! Σειρά τώρα έχει η Κέρκυρα, που μόλις χθες καταφθάσαμε...
    Σου στέλνουμε την αγάπη μας... "Καλό Καλοκαίρι", να περνάτε όμορφα!
    Αντώνης-Πόπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααααα πολύ ωραία και η Κερκυρα πρέπει να ειναι ..σας ευχαριστώ πολύ για τα όμορφάσας λόγια και την αγάπη σας....του Κοκκίνη το χάνι ειναι όντως ενα όμορφο μερος..αλλα γενικά στην Κρήτη εχεις πολλες επιλογες...να περάσεται ξενιαστα τις μερες σας εκεί... Αντώνη και Πόπη ...και να γεμίσετε μπαταρίες...σας ευχωμαι τα καλήτερα....

      Διαγραφή
  12. Πω πω τι χρώσταγες!!! Απορώ πως κοιμόσουν ήσυχη τόσο καιρό; Ρουλίτσα μου γλυκιά δεν κρατήθηκες κι έβαλες τα δώρα όλα...κανείς δεν κατάλαβε τον αποστολέα...χαχα...θα σε σουβλίσει τώρα!!!Ας έρθω και στα δικά μου...Τι ωραίες σκιές έκανες καλέ!!! Δεν περίμενα πως θα το φτιάξει κι αυτό...είσαι η πιο συνεπής από τις μαθήτριες!Μπράβο,γι'αυτό κι εγώ θα σου βάλω 10 με τόνο!!!Φιλιά πολλά κι ετοιμάσου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς που λείπει και έμεινε ήσυχη οτι δεν θα κάνει δωροανάρτηση η Ρούλα, τλπ δεν ομολογούμε,αν και το στυλ είναι μαρτυριάρικο!
      Οσο για σένα Κυρία Δασκάλα σε ποία δικά σου ήρθες; μόνο βαθμούς μοιράζεις; κι ύστερα θα μου λες "είσαι της Ρούλειας Σχολής!",άντε μη τα πάρωωωω...
      Εγω πότε να ετοιμαστώ;ολο γι αλλού σαλπάρεις

      Διαγραφή
    2. επιτεεελους να σηκωσει καποιος αναστημα στην Δασκαλα!!!
      μπραβο Χαρουλινι μου...γιατι εμενα δε με παιρνει ...οσο κι αν ξεδιπλωθω χαχαχα

      Διαγραφή
    3. Αυθαδιάζετε στο ξένο σπίτι;;; Εσύ η δεύτερη (στο σχόλιο...)...θα τιμωρηθείς άμεσα...Όσο για την άλλη...την πρώτη διαμαρτυρόμενη...ξέρω τι της χρειάζεται...να πάω εκεί και να την ''υποχρεώσω'' να ζωγραφίζουμε μαζί όλη μέρα!!!

      Διαγραφή
    4. παλι εγω θα την πληρωσωωωω!!!
      Τιμωρια το λες εσυ αυτοοοο?αλλο που δε θελει η Ζαργανα!!!!!

      Διαγραφή
    5. Ναι αλλά μετά θα της τα σβήνω...χαχαχα...

      Διαγραφή
    6. Πάλι θα ξεκατινιαστούμε σε ξένο σπίτι; χαρές έχει η γυναίκα,δεν μας κάλεσε να λύσουμε τα υπαρξιακοζωγραφικά μας! Ακου κατάρες! Αμα ξηλωθεί μαρή το στρίφωμα εσένα θα κάνω γαζώτρια

      Διαγραφή
    7. Εγώ τωρα παλι σε ποιά θα απαντήσω;;; που θέλω να τα πω στην κάθε μια χωριστά κια με βγαζει πάλι στο τέλος αφού εχετε πεί εσύς τα δικά σας....σνιφφφφ... πρώτα πρώτα είδες κυρία τι χρώσταγά;;; ουτε της Μηχαλούς δεν χρωστάνε τόσα πολλά ..και μετα λές να καταλαβε κανείς για ποιά έλεγα;;;;;μπααααα!!! δεν πιστευω...τωρα τι θα ακούσω ..αστα ...χι..χι.. εσύ Χαρά μου δεν πείρες 10;;; αφου εισαι περαν της θάλασσας..ααα δεν το ήξερα πως έκανα και σχολή!!!!!!σούπερ....μονο μην το λέτε και μας ποιάσει η εφορία...χι..χι.. Χαρούλα μου μην τα παιρνεις παιδί μου έλα να σου δείξω πως θα παιρνεις τα 10αρια....χι..χι.. κυρία.....εσύ και η Χαρά τιμωρία..με το ένα πόδι στον τοίχο γιατι δεν φτανει που ξεκατινιαστίκατε αλλά ειπατε το σπίτι μου ξένο και κλέει..σνιφφφ.......σνίφφφφ...απο το κλαμα ξεχασα να σας φιλήσω...μάτσ μούτσ....

      Διαγραφή
    8. Γιατί κλαις καλέ; σήμερα να δεις που γύρισε ομαδικό κλάμα...
      Ούτε για τη Δασκάλα να σκας,γιατί ούτως ή άλλως δεκάρι θα σου βάλει γιατί σ ε΄χει αδυναμία, ούτε για τη Μισιρλού που δε ψηλώνει πια,απο ζήλεια δεν πρόκειται κι ας ζωγραφίσει όσα κανάτια βγάλουν οι αγγειοπλάστες, όσο για μένα προσπαθώ να κρατήσω ένα επίπεδο, ως πιο μυαλωμένη,αλλοίμονο νάταν ξένο το δικό ΣΟΥ το σπίτι! Ετσι κι έρθουμε καμιά φορά κοινόβιο θα γίνει και θα τραντάζεται απο το γέλιο!!!
      Φιλάκια πολλά και να προσέχεις τα στριφώματά σου γιατί η Μισιρλού τα ξηλώνει απο μακρυά...Απειρα φιλιάάάά

      Διαγραφή
    9. Και εχω μια πλατείαααααα...νάαααα μεγάλη ..όλες σας χωραει... χι..χι.. φιλακια πολλαααααα παω τωρα να δώσω και τις υπόλυπες απαντήσεις μου γιατί δεν ξέρω αν προλαβω....φιλούρες....δεν μου φτανει ο χρόνοοοοοοος.....

      Διαγραφή
  13. Ο τίτλος δεν προδιαθέτει σε τέτοια υπέροχη ανάρτηση!!! Μας άγχωσες...αλλά μας αποζημιώσες!!Να τα χαίρεσαι τα δωράκια σου, γλυκιά μου!!!Όσο για την κυρά δασκάλα εγώ τις χρωστάω περισσότερα...και θα πέσει γέλιο...όταν θα τα παραδώσω...Όσο για την θέα υπέροχη...αυτό θα πει να έχεις την θάλασσα μπρος στα πόδια σου...φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παλι καλά Ασπα μου που δεν μ εβρισες...και θα είχες και δίκιο δηλαδή χι..χι...
      ειπα να το διακομοδήσουμε λίγο ..και νομίζω ότι τα καταφέραμε όλες λιγο πολύ γελάσαμε....απο ζωγραφική ...άστα..του νηπιαγωγείου ειμαι ..αλλα δεν πειραζει...ότι κανουμε και μας κανει να νιώθουμε καλά στις δύσκολες εποχές που ζούμε...να το διασκεδάζουμε τωρα που έχουμε ακόμα λίγο κουράγιο και ελπίδες για τα καλήτερα που θά έρθουν ..όποτε νά ναι...φιλακια.. πολλα..

      Διαγραφή
  14. Μα τόσα χρεωστούμενα!!!! Πάντα ...τέτοια για να χαίρονται τα ματάκια μας πράγματα και θάματα!!!! Φοβερές εικόνες, ακόμη καλύτερες οι απαντήσεις σου, όνειρο τα δωράκια σου! Οσο για τις φωτογραφίες, πόσο ζηλεύω αυτή την απεραντοσύνη του γαλάζιου!! Χάνεσαι στις αποχρώσεις του μπλέ και του σμαραγδί!!!
    Φιλάκια και να'σαι καλά, Σμαραγδένια μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περη μου όλο κιόλα τα χρεωστούμενα πρέπει να τα ξοφλαμε...χι..χι..ευχαριστώ πολύ γιθα τα όμορφα σου λόγια ...και εσένα σου ευχωμαι τα καλήτερα... φιλακια να εισαι καλά και εσύ.......

      Διαγραφή
  15. Μια χαρά πέρασα μέχρι να φτάσω ως εδώ!
    Αυτή είναι θέα! Ωραία θέα! Από όλες τις πλευρές! Όχι σαν αυτή που έχω εγώ (θυμάσαι, την είδες τις προάλλες στο βλογ μου).
    Να είσαι πάντα καλά και να απολαμβάνεις την υπέροχη θέα της θάλασσας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ήταν το ζητούμενο Αθηνα μου να περασουμε καλα΄...μας χρειάζεται αυτό....έλα μωρέ;;; όλες οι θέες ειναι πως τις βλέπουμε πολλες φορές και με τα μάτια της φαντασίας...μας... δεν είπαμε....οσο έχουμε ανοιχτά τα παραθύρια μας..τόσο αφήνουμε..και προοπτικές για καλήτερα....φιλακια ..σε ευχαριστώ που πέρασες..

      Διαγραφή
  16. Καλημέρα Ρούλα μου!
    Καλή εβδομαδα!!!!!!!
    Όλα όμορφα!!!!!!Και η θέα σου είναι φανταστική!!!!!!
    Τώρα που σου γράφω εσύ δροσίζεσαι στην ακρογιαλιά, φαντάζομαι!!!!!!!!!
    Σου στέλνω πολλά φιλάκια!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφούλα μου ...αν δεν το ΄ελεγα θα έσκαγα ..τόσα ωραία δωρα...που μου έστηλες...κορίτσι μου...και με έκανες όπως ακριβώς είμαι...μα πές μου ...με ειχες έτσι στου νου σου έ;;;.χι..χι.. να εισαι καλά και σε ευχαριστώ αλλη μια φορά...η αλκήθεια ειναι ότι κανω μπανάκια....φιλακια πολλα...και δροσερα.........

      Διαγραφή
    2. Χάρηκα , Ρούλα μου, που σου άρεσαν !!!!!
      Ε! Στα νειάτα σου έτσι θα ήσουν φαντάζομαι, γιά να σε ερωτευτεί ο Σμαραγδένιος σου...
      Πολλά φιλάκια στην όμορφη Κρήτη μας!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  17. καλημέρα Ρούλα και από μένα,και καλώς σε βρήκα-)))
    είπα και εγώ....πόσα χρωστας?Χιχι
    όμορφη θέα,όμοφα δώρα,όμορφη ανάρτηση-)
    θα ξανάρθω
    φιλιά πολλά-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε... Χρυσούλα μου όλος ο κόσμος χρωσταει..εγώ θα αποτελούσα εξαίρεση;;χι..χι.. ειπα να το γραψω να μου περάσει....ευχαριστώ που πέρασες..και κλώς ώρισες ..θα χαρώ να τα λέμε....φιλιά...

      Διαγραφή
  18. Καλημέρα Ρούλα μου και καλή εβδομάδα! Φανταστική ανάρτηση.... Τα δωράκια σου είναι όλα υπέροχα και όσο για την θέα, τι να πω... είναι όλα τα λεφτά!! Να περνάς πάντα όμορφα και να χαμογελάς! Πολλά φιλιά! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ελενα μου..μια κίνηση απο μια φίλη ή ένα μικρό δωράκι χωρίς να το περιμένεις ..δυό καλά λόγια αυτά ειναι που μας κάνουνε να χαμογελάμε..και το έχουμε τώρα τόσο ανάγκη αυτό!!!!!!να περνάς και εσύ καλά ..και όλος ο κόσμος... φιλακια..πολλα

      Διαγραφή
  19. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πέρασα να σου αφήνο ένα φιλί από Ισπανία και βλέπω πολλά δώρα! Τυχερή!

    Έλα για καφεδάκι (πάντα ελληνικό, διπλό και μέτριο...) όταν μπορείς!

    Βερονικούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λαλώς την Βερόνικούλα...απο Ισπανία έ;;; τόσο μακρυα!!!!πολύ όμορφο μέρος πρέπει να ειν αι πρόπερση είταν η κόρη μου εκεί διακοπές..και μας έδειξε καταπληκτικά μέρη....εννοείτε ότι θα έρθω για καφεδάκι..σε τέτοιες προσλήσεις δεν λέμε ποτέ όχι,...και διπλό και και μέρτιο ;;; έ... σιγουρα θα με δείς;...χι..χι.. φιλακια πολλα΄

      Διαγραφή
    2. Bερονικούλα....αν ξαναπεράσεις απο εδώ προσπάθησα να μπώ στο ιστολόγιό σου το έχω αποθυκευσει στα αγαπημενα μου ..και δεν μπορώ να πμώ μου γραφει ότι το ιστολόγιο καταργήθηκε..τι κανω λάθος..βρε παιδί μου για να πιώ ενα καφέ;;; απαντησέ μου πλίζζζζζζζζ!!!!!

      Διαγραφή
  21. Ρουλάκι μας γλυκό και τυχερό (απίστευτη θέα, υπέροχα δώρα)!! ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΟΙΑ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΣ!!!!!!! ΚΑΘΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΥ!!!!!χαχα!!! Τώρα πως κατάφερες εσύ να παίρνεις 10 με τόνο και 'μεις............ τις παρατηρήσεις και τα σβησίματα;;;;; εεε αδυναμίες είναι αυτές χαχα!!! σου αξίζει γιατί είσαι επιμελής!!! φιλάκια πολλά πολλά (παγώσανε οι μπύρες και οι ρακές;;;; κοντοζυγώνουνε οι μέρες!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πωπωπωπωω τι κοπέλι είσαι συ, βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!!!
      Καλά ακόμα δε μπήκες στο καράβι της αναχώρησης και παγώνουν οι μπύρες κι οι ρακές;Σε καλό σου!πρόσεχε γιατί μετά θάχεις οδήγηση...ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ που θάσαστε μαζίίίί!!!

      Διαγραφή
    2. Τι ζηλευεις Χαρά μου;;; παρε καραβια τραίνα αεροπλανα...και.....ελα και εσύ.....εδώ χωραμε όλες!!!!!
      Αννετούλα μου..σσσσσσσσσσσσσσσσσ μην μας μαρτυρήσεις...θα φάμε ξύλο....χι..χι..οι ρακές έτοιμες και οι μπύρες παγωμενες περιμενουνες..φιλακια πολύ νυσταγμενα...αχχχχχμμμμμμμ

      Διαγραφή
  22. Μόνο αυτά να είναι τα "χρέη" σου εύχομαι,Ρούλα μου!Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α Δεσπινακι μου άργω να απαντήσω στα σχόλια σας και σόρυ γι αυτό μονο το βραδυ εχω εδώ σήμα ..και καθηστερώ παρα πολύ θελω ούτως η άλλως να απαντώ στην κάθε μιά σας χωριστά και αυτό μου παίρνει χρόνο που ειναι λίγος...φιλακια πολλα και σε ευχαριστώ για την ευχή....χι..χι.. μακαρι....

      Διαγραφή
  23. Από τις πιο υπέροχες αναρτήσεις σου!!!!!!!!!!!!! Μας ταξίδεψες μας γέμισες χρώματα και θετική ενέργεια σε φιλώ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαλάντη μου...να εισαι καλά ...χαιρομαι που σου αρέσε οτι έγραψα ...αυτά ειναι που μας κάνουνε να σεφτόμαστε πως η ζωή δεν ειναι μονο μιζέρια και παραπονο...ας βάλουμε και λίγο χαμόγελο....καλό θα μας κάνει...σου ευχωμαι και εσύ παντα να το έχεις στα χείλη σου...φιλακια....

      Διαγραφή
  24. Σούπερ ανάρτηση!!!!!!!!!!!!!
    Τπέροχη η θέα από τα παραθύρια σου (μπαλκονόπορτες)!!!!
    Μεγειά τα δωράκια σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρένα μου ευχαριστώ πολύ.....μακάρι όλες οι θέες της ζωής μας να ήταν έτσι.....να είσαι καλά....πντα... φιλακια ....πολλα...

      Διαγραφή
  25. Αυτή και αν είναι χορταστική ανάρτηση...όλα τα έχει ο μπακσές σου Σμαραγδένια μου και εύχομαι ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!
    Αχ! και αυτή η Κρήτη, υπέροχη... η τελευταία μου επίσκεψη ήταν πριν 35 χρόνια!
    ΑΦιλάκια και να είσαι πάντα έτσι δημιουργική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να εισαι καλά Αιναφετς μου...35 χρόνια έ;;;πόσο γρήγορα περνά ο καιρός!!!! αντε να κάνεις ξανα ένα ταξιδάκι ακόμα για Ηράκλειο αυτήν την φορα...φιλακια πολλά και σε σένα ...μαγισσούλα μου....σε ευχαριστώ πολύ που περνάς....

      Διαγραφή
  26. ΡΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΡΟΧΑ,ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ.
    Η ΘΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΟΥ ΦΑ-ΝΤΑ-ΣΤΙ-ΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΟΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΣ.
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.
    ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΤΙΚΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιασμίν μου......μακάρι να μην χρωστούσε κανενας τόποτε στον κόσμο...να μην υπήρχαν χρήματα και να κάναμε ανταλαγες προιόντων όπως παλιά ..χι..χι.. θα ήταν καλήτερα...τώρα το χρήμα έχει κυριευσει τις ζωές μας....ευτυχώς που υπάρχουν όμορφα πράγματα...π.χ. θέες που μπορούμε να τις δόυμε παντού αρκεί να το θέλουμε....και μας κανουνε να νιώθουμε όμορφα.....καλό καλοκαιρακι και σε σένα... σε ευχαριστώ πολύ για τα Νευροκο-- ποιοτικά..χι..χι.. φιλακια σου....και απο μενα τα θαλασσένια μου έχεις....

      Διαγραφή
  27. κάνε στη μπάντα καλέεεεεεεεε...
    βουτάωωωωωωωωωωω....
    μπλουμ και μέσα...
    απίθανα Ρούλα...
    όλα...!!!!
    η θέα σου,τα δώρα σου,τα χρέη σου...
    πάντα τέτοια χρέη να έχεις μόνο και να τα ξοφλάς με τη καρδιά σου...

    φιλιά πολλά πολλά και ευχαριστώ που με ξόφλησες...λολ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μούσκεμα μας έκανε το Σπιρτοκουτο Χαρά μου με την βουτιά της έ;;χαλάλι της όμως μια και ειναι εναι ζέστη..μας δρόσισε για τα καλά....χι..χι.. την άνωση που την σκέφτηκες βρέ..χι..χι.. δεν παιζεσαι....Σπιρτοκουτακι μου σε ευχαριστώ που μου έδωσες την αφορμή να κοιταξω και την Θέα μου ...οταν κατι το βλεπέις καθημερινα..δεν το προσέχεις...με έκανες και την ειδα με άλλα μάτια...χι..χι.. μετα δικά μου την είδα αλλα αλλιώς... και να ξοφλάμε τα χρέη μας ....χι..χι.. φιλιά πολλα πολλά..

      Διαγραφή
  28. απόλαυση η ανάρτηση σου...... με γεμίζεις χαμόγελα κάθε φορά που σε διαβάζω!!!

    δεν είναι τυχαίο που σε αγαπούν όλοι..........................

    φιλάκια από την ..καυτή Πάτρα!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι παρα πολύ Ζαχαρούλα μου όταν μου γραφουνε ότι τους κάνω να χαμογελάνε..οι αναρτήσεις μου... τι όμορφα σκεφτομαι χαμογελασαμε και σημερα..εστω και λίγο....ενα ρητό λέει ....η μερα που δεν χαμογέλασες έστω και μία φορα... ειναι μια χαμενη μέρα... εσένα ελπίζω καμιά μερα σου να μην πάει χαμενει ..παντα να χαμογελάς...!!! φιλακια...μερχρι να βρώ σήμα να σου απαντησω έπιασε και εδώ η ζέστη...χι..χι.. φιλακια ξανα΄..

      Διαγραφή
  29. Τέλεια τα μαθήματά σου Ρούλα μου!!!Απίθανη η θέα σου, να την απολαμβάνεις όσο περισσότερο μπορείς!!!Με υγεία να χαρείς τα δωράκια σου!! Το παιχνίδι με τις ερωτήσεις μας βοήθησε να σε γνωρίσουμε λίγο καλύτερα!!!Καλό Σ/Κ γλυκιά μου, φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φανούλα μου πολύ ευχαριστώ σε...για την επίσκεψή σου και τα όμορφα σου λόγια...χαιρομαι να με γνωρίσετε και καλήτερα....αφού εδώ μέσα λίγο πολύ 'ολες ειμαστε μια γειτονιά...έτσι δεν ειναι;; μονο εγώ φέτος λιγο αργώ να περασω απο τα σπίτια σας.και σας ζητώ συγνώμη όμως οταν μπορώ το κανω και δεν ξεχνω καμιά σας ..τωρα λιγο το καλοκαίρι με τα μπανια..λιγο η κουραση..λιγο που δεν έχω πάντα ιντερνετ...εεεεε αυτά.....φιλακια πολλά...

      Διαγραφή
  30. Πληροφορίες για το Σμαράγδι: Το Σμαράγδι συμβολίζει τον Κινέζο θεό της Γης. Είναι ένα τυχερό πετράδι που σχετίζεται με την αγάπη, το χρήμα, την ομορφιά, την σταθερότητα, την γνώση, την αλήθεια, την δικαιοσύνη και την σπανιότητα. ... Ένας Κινέζικος θρύλος αναφέρει ξεκάθαρα οτι το Σμαράγδι είναι "Το Πετράδι της Αλήθειας" και πως αν η καρδιά σου είναι δυνατή και το αξίζει, τότε το Σμαράγδι θα σου φανερώσει την απόλυτη αλήθεια. Τα Σμαράγδια έχουν επίσης δυνατές φυσικές αντικαταθλιπτικές ιδιότητες. ... Το πετράδι είναι επίσης γνωστό για την ιδιότητα του να αυξάνει την αντίληψη και την πνευματική διαύγεια. Τέλος χρησιμοποιείται και ως όπλο κατά του ψέματος.
    ....με κίνδυνο να θεωρηθω γραφική, όταν έχω τις ...στεναχώριες μου μπαίνω στο blog σου και ξαναζωντανεύω, νάσαι πάντα γερή και χαρούμενη... ευχαριστώ απο καρδιάς Σμαραγδένια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτι το σμαράγδι συνβόλιζε τόσα όμορφα πράγματα..δεν το ήξερα Βασιλική μου..και σε ευχαριστώ πολύ που μου το έμαθες...ΤΟ ΠΕΤΡΑΔΙ ΤΗΣ ΑΛΉΘΕΙΑΣ....!!!! έ;... αυτό με εκφραζει πάνω απο όλα....αγάπη ..σταθερότητα...και το διάλεξα αυτό τοι πετραδι για εικόνα μου..γιτί έχει σχέσει με το επωνυμό μου...χι..χι που να ξλέρω τι συνβολίζει..χαιρομαι που το έμαθα...!!!! και να μην το ξαναπείς κορίτσι μου πως γίνεσαι γραφική...όταν και όπτε σου αρέσει να περνας να τα λέμε....και εξ άλλουτι γειτόνισες είμαστε....έ;;;;φιλακια πολλα και να εισαι καλά.. να χαμογελας με το παραμικρό...θα νιώθεις καλά πιστεψέ με....!!!!!

      Διαγραφή
  31. Πάντα τέτοια να χρωστάς, κι όχι από τα άλλα. Πανέμορφες φωτογραφίες από το νησί του Τάλως, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μου έλειψε η Κρήτη μας. Χαζεύω τις φωτογραφίες σου και ταξιδεύω πίσω στον χρόνο, Σμαραγδένια μου. Είσαι πολύ τυχερή... :) Φιλώ σε

    ΑπάντησηΔιαγραφή