Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Μισό.... αιώνα...... ΜΑΖΙ....!!!!!!!


Κάποτε.....πρίν από πολλά πολλά χρόνια...... ήτανε δυο μικρα δεντράκια το ένα ήταν στο βορρά......
                                                         το άλλο στο Νότο...
Τώρα πως έγινε να βρεθούνε φυτεμένα  μαζί  σ ένα τόπο   κανείς δεν ξέρει....ίσως η μοίρα τους ...ισως η τύχη τους......ισως το πεπρωμένο τους.
Πες τε το όπως θέλετε...
Τα δυό μικρά δεντράκια ήταν....αδύνατα...πάνω που βγάζαν τα πρώτα τους φιλαράκια...
Το ένα ήταν ενας πλάτανος....

και το άλλο μια λυγαριά...τοσο μκρή και ντελικάτη που έλεγες πως με το παραμικρό φύσημα τ ανέμου θα σπάσει...ομως ο νεαρός πλάτανος ήταν εκει... και εκεινη ήξερε πως δεν θα την αφηνε να παθει τίποτε...


Σιγά σιγά με  τα χρόνια ο πλάτανος   έγινε ένα όμορφο γερό δέντρο..γεμισε φύλλα και απλωσε τα  κλαδιά..του.... πανω απο την λυγαριά..
Το θεωρούσε καθήκον του να την προστατεύει....
Τους χειμώνες χαμήλωνε τόσο τα κλώνια  του ...ωστε να μην μπορεί ο βοριάς που φυσούσε να την παγώσει....
 Τα καλοκαίρια  πύκνωνε πολύ τα μεγαλα του φύλλα να μην την ζεστένει τόσο  πολύ ο ήλιος και την κάψει...
Και εκεινη θέλοντας να τον ευχαριστήσει άνθιζε...και σήκωνε οσο μπορούσε ψηλά σαν να ήθελε να τον φτάσουν....  τα μικρα της λουλουδάκια....

Οσο μεγάλωναν τοσο οι ρίζες τους άπλωναν... και εφτασαν το ένα τ αλλο και μπλέχτηκαν   τοσο που δεν μπορούσες πια να τις ξεχωρίσεις...

Τα χρόνια πέρασαν.....μισός αιώνας!!!!!!!...... το κορμί του γέρου πλάτανου ... εβγαλε ρόζους...που μαρτυρούσαν τα χρόνια που τον βάρεναν.....

και η μικρή λυγαριά δεν έβγαζε πια τόσο καταπράσινα  φύλλα.....πως  πέρασαν τόσα  χρόνια... και δεν το είχαν καταλαβει;...

Δεν τους αφησε να το καταλαβουν..... η αγαπη ...η τρυφερότητα.....η κατανόηση...ο σεβασμός...η προσφορά... που ειχαν ο ενας για τον άλλο..

                ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ........!!!!!!!!!!!!!


132 σχόλια:

  1. μισό αιώνα ;;;;;;μισό αιώνα!!!!!!!!!!!!
    άσε τα κατανόηση και σεβασμό και πες πως σε άντεξε ,γιατί έχεις πολύ τσαχπίνικο βλέμμα!
    πλάκα κάνω!μπορεί να είναι κοινότυπο,αλλά πολύ με συγκίνησες!
    και ναι ,γίνεται !50 και άλλα τόσα χρόνια μαζί αγαπημένοι να είστε!
    καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι βρε Νάσια μου.....και εγώ απορώ πως με άντεξε τοσα χρονια ο άθρωπος.... ιώβια υπομονή.. εχει...χι..χι.. και μονο που το σκεφτομαι και εγώ απορώ...μισο αιωνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σε ευχαριστω πολύ για τις ευχές ...

      Διαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ.
    ΜΕ ΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΤΡΥΦΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΑΦΗΓΗΘΗΚΕΣ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΣΑΣ!
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΣΤΗ ΖΩΗ...Η ΑΓΑΠΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
    ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αγαπη Νενα μου ειναι το κυριότερο αλλα πρέπει να υπαρχουν και αλλα πράγματα για να την κρατησουν...ζωντανή.....σε ευχαριστουμε για τις ευχες... φιλακια πολλα.

      Διαγραφή
  3. Ρουλίτσα μου σας εύχομαι να ζήσετε άλλα τόσα χρόνια μαζί... έτσι αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι όπως είστε τώρα! Είστε ζευγάρι παράδειγμα για όλους μας!!! Φτου να μη σας ματιάσω...χαχα. Δώσε ένα μεγάλο φιλί(με την καλή έννοια) και στον Σμαραγδένιο σου και πες του πως αλίμονό του αν δεν συνεχίσει να προστατεύει τη λυγαριά μας...χαχαχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρακι μου ... πραγματικα .. εσύ ξερεις ..πως να μην αγαπας εναν ανθρωπο που μεχρι να σκεφτεις κατι το εχει υλοποιησει ..τι να πω... ήθελα να του αφιερώσω αυτα που αισθάνουμε για εκεινον......πολλες φορές εγώ δεν μπορώ να εκφραστω με λόγια.....περισσότερο εκφραζομαι με τον γραπτο λογο....εχθες που το το διαβασα...μου εδωσε ενα μεγαλο φιλί.....άσχετο αν αμερικες φορές μου έρχεται να τον πνίξω..χι..χ με την καλή εννοια.....(τωρα πως γινεται πνιξιμο με καλή εννοια ..χι.χ.ι.. δεν ξερω).. το φιλι σου του το εδωσα....και σε ευχαριστεί πολύ ... σε ευχαριστουμε και οι δύο... φιλώ σε...

      Διαγραφή
  4. αδερφούλα μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!ΜΕ ΑΓΑΠΗ! αυτο φτανει και περισσευει......
    για πολλες δεκαετιες ακομα μαζί!
    και πολυ να ήξερες τότε, οτι σημερα γιορταζει η ελληνικη οικογένεια!
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

    ..την παραδοσιακή ορθόδοξη μέρα των ερωτευμένων, που γιορτάζεται στις 13 Φεβρουαρίου. Η ημέρα των Αγίων Ακύλα και Πρίσκιλα. Των ορθόδοξων «Βαλεντίνων», που μαρτύρησαν για την πίστη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το ηξερα ...οτι σημερα γιορταζαν οι ερωτευμενοι...αλήθεια λεω.....εγώ ηξερα για αυριο... και κοιτα τωρα σύπτωση....έ;...τελικα τίποτε δεν ειναι τυχαιο......αλήθεια γιατί δεν γιορταζουν οι Ελληνες αυτή την μερα;;;αλλα αυριο.. τι χαζό που ειναι;;;μαλλον πιο έξυπνοι ειναι οι ξενοι απο εμας φαινεται...χι..χι....σε ευχαριστουμε γαι τις ευχες σου .....αδέρφι ..φιλώ σε..

      Διαγραφή
  5. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΟΙ ΜΑΣ!!!!!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΤΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΣΑΣ!!!!
    ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΠΛΑΤΑΝΟ ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΟ ΣΟΥ [ σήμερα θα τον κατσιάσουμε απο τα φιλιά ]
    ΠΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΕΙ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!!!!!!
    ΑΝΤΕ, ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ Ρένα μας καλημερα.....εμεις καλησπερα....χι.χι......να τον κατσιασεται ..βρε;....τέτοιος που ειναι κάτσιασμα θελει....χι.χ.ι.. λοιπον... μην μου βαζεις ιδεες και με δεις το καλοκαιρι φαντη μπαστουνι μπροστα σου..έ;...ετσι κι αλλιως αυτά τα κανονιζω εγώ...χι.χ.ιχ.. θα δουμε... ποτε δεν λέμε ποτέ ειπαμε...... να εισαι καλα που με σκεφτηκες και εμενα και μου εστηλες φιλακια..χι..χιχ.. σε ευχαριστουμε για τις ευχες...

      Διαγραφή
  6. Εύχομαι να είστε πάντα υγιείς καιτόσο αγαπημένοι !!!!!!
    Την καλημέρα μου σου στέλνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφακι μου πόσο σε ευχαριστώ ...!!! εχεις την δικια μου καλήνυχτα....φιλακια πολλα

      Διαγραφή
  7. Καλημέρα Σμαραγδένια! Εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά!!! Να είσαστε πάντα καλά, αγαπημένοι, γεμάτοι υγεία και ευτυχία!!! Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Νατασσα μου και καλως ώρισες στο μπλογκ μου... εγω δεν μπόρεσα να σε βρώ καπου... να ανταποδώσω την επίσκεψη.... φιλώ σε..

      Διαγραφή
  8. Καλημέρα Ρούλα μου! Ο πλάτανος να είναι γερός και να σε προστατεύει πάντα!
    Πόσο όμορφα μετέφερες μιαν αγάπη πενήντα χρόνων!!!
    Να είστε γεροί και να σας καμαρώνουμε!
    Της καλημέρας τα φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντιγονακι μου.......ήταν μια σκέψη που προσπαθησα να κανω οσο γίνεται πιο απλή...την ιστορία μας....απλως αυτο που ειπες να δώσω τα πενηντα χρονια ..μας....ανώδυνα.....σε ευχαριστουμε για τις ευχές... φιλώ σε...

      Διαγραφή
  9. Καλημέρα Ρουλίτσα μου να ζήσετε για πάρα πολλά χρόνια ακόμα μαζί... πάντα υγιείς και αγαπημένοι!!!! Υπέροχη η μεταφορά της αγάπης σας.... και έτσι να είστε για πάντα!!! εξάλλου τώρα οι ρίζες του Πλάτανου και τις λυγαριάς είναι ένα και το αυτό πράγμα!!!!! Χιλιόχρονοι!!!! Πολλά φιλιά και στους δυό σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι..... τις άτιμες τις ρίζες τι μου κάνανε...Βικυ μου..χι..χι.. τράβαμε κι ας κλαίω ειμαι....χι..χι.. σε ευχαριστουμε για τις ευχές και ευχωμαι και σε όλα τα ζευγάρια να υπάρχει αγαπη και κατανόηση.... σε φιλώ.... και σε ευχαριστώ....πολύ..

      Διαγραφή
  10. Τι μπορούμε να πούμε εμεις τώρα; Να τα χιλιάσετε, να είστε πάντα έτσι αγαπημένοι και πραγματικά να είστε παραδειγμα για όσους βρισκονται κοντά σας, αλλά και για όλους μας!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικη μου........σε ευχαριστουμε πολύ..και..... μακαρι να φτανουν τα ζευγάρια.. πολλα πολλα χρονια να είναι μαζί .. η συντροφικότητα ειναι απαρέτητη στον άνθρωπο.... πρέπει και οι δυό να το θέλουνε..και να υπαρχη αγαπη.... φιλακια πολα..

      Διαγραφή
    2. Ρούλα μου έχεις απόλυτο δίκιο σ' αυτά που λες, κοινη πρεπει να είναι η θέληση και η προσπάθεια για να μένουν οι σχέσεις ζωντανές!
      Σ' ευχαριστώ για την επίσκεψη και το σχόλιο με τα καλά σου λόγια. Γι' αυτό που με ρωτάς, οι φωτογραφίες με το χιόνι είναι από το χωριό μας, τη Βυτίνα, που βρίσκεται στην ορεινή Αρκαδία, 45 χιλιόμετρα από την Τρίπολη. Είναι μικρό χωριό, με περιπου 600 μόνιμους κατοίκους, αλλά πολύ όμορφο, μέσα στο πρασινο. Φυσικά σαν ορεινό χωριό έχει κρυο και χιόνια πέφτουν συχνά, και η θάλασσα είναι λίγο μακριά, αλλά τι να γίνει; Χαιρόμαστε αυτά που μας χάρισε η φύση!
      Φιλιά,καλή εβδομάδα!

      Διαγραφή
  11. Καλημέρα Ρούλα μου!!!!πόσο με συγκίνησες!!!!να είστε πάντα αγαπημένοι και ευτυχισμένοι!!!!παράδειγμα για όλους μας!!!!φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεσποινα μου ....ξερεις... ποσα αντρογυνα ειναι σαν και εμάς;; και με ποιο πολλα χρονια μαζί ...παντως ειναι όμορφο..να ειναι μαζί τα ζευγαρια... και να αγαπιούνται... σε ευχαριστω γαι τις ευχές...φιλια..

      Διαγραφή
  12. Ρουλάκι μου εύχομαι η κάθε μέρα νάναι σα την πρώτη μέρα! ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ και σας εύχομαι απο καρδιάς άλλα τόσα χρονια μπλεγμένη σ ΕΝΑ!
    Φιλιά πολλά Χ 2!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστουμε πολύ Χαρα μου...εσύ αφού είχες τους γονείς σου τοσα χρονια μαζί θα μας καταλαβενεις καλήτερα.....ειναι πολλα ζευγαρια που ζουν μαζί τοσα χρονια.. και προπαντως στην επαρχία....και δη στην Κρητη....χι.χι... απλως αυτά δεν μπλοκάρουνε οπως η αφεντιά μου να το μαθει ο κοσμος..χι..χι...παντως χάρηκα που το εκανα ... του το χρωστουσα....χι.χι Χαρά μου φιλώ σε...

      Διαγραφή
  13. Πάντα χαρές, πάντα αγάπη, πάντα μαζί, με τα φυντανάκια σας τριγύρω, μια ευτυχισμένη οικογένεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Μαρινακι μου.. μακαρι να φτασεται και εσύ με τον αγαπημενο σου....ακόμα περισσότερα..χρονια μαζί ... μονο αυτό έχει σημασια...το μαζί..... ευχαριστουμε γαι τις ευχές...φιλακια πολλα.. μικρή μου..

      Διαγραφή
  14. κροσσια κρατω..του φεγγαριου....
    του ηλιου...αχτινες παιρνω...
    για να κεντησω...τις ευχες..
    που σημερα ...σου στελνω...!!
    ΧΡΟΝΙΑ ΣΑς..ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ παιδι μου Ιριδα που τις έμαθες τις μαντιναδες;;; χι.χ.ι.. πολύ ομορφη ειναι αυτή η ευχή σου....γι αυτό θα σου πω και εγώ μια ..
      Ποιά μαντιναδα να σου πώ.
      βιολα να σου ταιριαζει
      που μοαζεις με αυγερινο
      οντας γλυκοχαραζει..... φιλακια πολλα..και ευχαριστώ σε...

      Διαγραφή
  15. Ρούλα μου έφτιαξες πάλι μία πανέμορφη , παραμυθένια ανάρτηση γεμάτη αγάπη από την καρδούλα σου!!!!!!!Οι εικόνες που έβαλες απίθανες!!!!!!
    Πολλά πολλά φιλάκια!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι.. Εφούλα μου...που σου άρεσε... ηθελα τοσο να μοιραστώ μαζί σας....(να το μαζί και εδώ ταιριαζει) τελικα ο ανθρωπος την θελει την παρέα του Εφη μου.... φιλακια πολλά καλά εισαι;;;

      Διαγραφή
  16. Τέτοια να ακούω να χαίρομαι!!!
    Φιλιά και ευχές για πενήντα ακόμη χρόνια μαζί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φλώρα μου ....τι ακομα πενηντα χρονια θα τον έχω;;;;; χι.χ.ιχ.. ευχωμαι και σε όλο τον κοσμο που θελει να είναι μαζί να τα καταφερνει .. οσο πορεί περισσότερο.. να ειναι ΜΑΖΙ......φιλακια πολαλ και ευχαριστουμε γαι τις ευχές.....

      Διαγραφή
  17. Πενήντα χιλιάδες ευχές για το ξεχωριστό ζευγάρι !!! Πάντα αγαπημένοι, γεροί κι ευτυχισμένοι σμαραγδένιοι μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που θα τις βάλουμε κορίτσια τόσες πολλές ευχές;;;;;χι..χι.. σας ευχαριστουμε.. πολύ και να ειστε καλά με τους αγαπημενους σας ..σας ευχώμαστε........πολα φιλακια...

      Διαγραφή
  18. Αυτάααα είναι τα ωραία!!!Πάντα αγαπημένοι!!!Φιλιά πολλά Ρουλάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν αντεχεις να σου ευχηθώ μια απο τα ίδια;;;;χι..χι.. σε ευχαριστώ Ματινακι για τις ευχές... φιλακια πολλα.

      Διαγραφή
  19. Ακιλα και πρισκιλλας λοιπόν σαραγδενιου και σμαραγδενιας Πλάτανου και λυγαριας καλοί μου σας εύχομαι όλα τα καλα της γης του ουρανού και της θάλασσας σε όλα τα περάστε τούτου του κόσμου φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν Μαρυλιζακι μου.... οτι την ημερα που τα εγραφα αυτά ήταν των συγκεκριμενων Μαρτύρων .. δεν το ήξερα...το οτι τα ζευγαρωσες τόσο όμορφα όλα... τι να πω;;..... ενα μεγαλο ευχαριστω...γαι τις τοσο ομορφες ευχες... φιλακια...

      Διαγραφή
  20. Ρούλα...με συγκίνησες...
    Είχα την ευλογία να δω τους δικούς μου γονείς να απλώνουν τις ρίζες τους μαζί για 60 και πλέον χρόνια και όταν βλέπω ζευγάρια που ο χρόνος τα έδεσε και τα στέριωσε με τον δικό σας τρόπο,τα μάτια μου δακρύζουν...
    Αλλά τόσα χρόνια να κρατάτε ο ένας το χέρι του άλλου,με την ίδια αγάπη που ξεχυλίζει από τα λόγια σου...
    1000 ευχές μέσα από την καρδιά μου και στους δυό σας...-:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ!!! Κουτακι μου....δεν φταίω εγω που εισαι τόσο ευσυγκίνητο ματια μου..!!!!..... 60 οι δικοί σου έ;;;; ....τοτε εμεις θελουμε ψωμια ακόμα .. εχουμε χρονο να τους φτασουμε ..αν θελει ο Θεός...μικρή μου...εσύ μας καταλαβένεις...νομίζω.... τις ευχές σου τις μέτρησα μια μια.. σε ευχαριστουμε ..πολύ... μακαρι και στα δικα σας.....χι..χιχ.. ξερεις.....

      Διαγραφή
  21. Εκείνη, πανέμορφη, σεμνή και χαμηλοβλεπούσα (και ολίγον από σιγανοπαπαδιά μου κάνει....), Εκείνος γόης, με σπινθηροβόλο, ερωτευμένο βλέμμα....σαν από ταινία του παλιού ελληνικού σινεμά. Ρουλάκι μου, γλυκό, να τα εκατοστήσετε τα χρόνια σας, πάντα γεροί, αγαπημένοι και με την αγάπη σας να στηρίζετε όλη την οικογένειά σας.....και να μας εμπνέετε. Σας φιλώ πολύ και τους δυό σας.....καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χι...χι... χι.. πως με καταλαβες βρε Ελενα μου ..!!!!... είπα να κρυφτώ....αλλα σιγα να μην δεν το έβλεπες αυτο το σιγανοπαπαδίστικο εσύ....χι..χχ.....με τέτοιο βλέμμα .. πως θα μπορουσε να μου όχι;;..χιχ.. για τις ευχές σου σε ευχαριστουμε πολύ...λές να με παρετε παραδειγμα;;; θα το αντέξεις;;;χι.χ.ιχ.. φιλακια πολλα....

      Διαγραφή
  22. Δεν υπάρχει περίπτωση να ευχηθώ στα 100 γιατί μου φαίνονται λίγα για την περίπτωσή σας, για πάντα μαζί και το ίδιο αγαπημένοι να ευχηθώ μόνο, να είστε καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε...... ναι Μπλου ... οχι και 100; τοτε θα ειμαστε χουφταλα...χι..χι.. ας ειναι λιγα και καλά ...
      αυτό εχει σημασία... και μακαρι να ειναι όλος ο κοσμος αγαπημενος...η ζωή πιστεψέ με δεν ήναι τοσο δύσκολη οταν έχεις καποιο χέρι ναπιαστείς... σε ευχαριστούμε για τις ευχές...

      Διαγραφή
  23. Απαντήσεις
    1. Βασω μου .. ηθελα να το κανω σαν παραμύθι ..αν και δεν ξερω αν το καταφερα... ετσι μου ήρθε να παρομοιασω την ζωή μας... χαιρομαι που σου αρεσε..

      Διαγραφή
  24. Μισό αιώνα! Σπανίζουν πια τέτοια ζευγάρια. Να ζήσετε!

    Καλημερένια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σπανιζουν Καναρινακι μου... απλως... δεν εχουνε ιντερνετ... χι..χι.. και εδώ στην επαρχία υπαρχουν πολλα πιστεψέ με.. σε ευχαριστουμε γαι τις ευχές... φιλακια..πολλά

      Διαγραφή
  25. Πόσο τρυφερή και αγαπησιάρικη η ανάρτησή σου! Συγκινητικά όμορφη, σαν αληθινό παραμύθι! Όπως το ίδιο παραμυθένια εύχομαι να κυλήσουν και τα επόμενα 50...και πλέον, χρόνια της κοινής σας ζωής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστουμε πολύ...για τις ευχές..... εμεις οι πιο παλιοι ανθρωποι... ισως να είχαμε περισσότερη υπομονή ήταν και οι συνθηκες της ζωής πιο απλές...και πολλες φορες η τρυφερότητα και η αγαπη μας κανανε και ξεπερνούσαμε τα προβλήματα με πιο ευκολί να πω; ..με πιο υπομονή να πω;....παντως...αν εχεις καποιον διπλα σου και σε στηρίζει .. ολα σου φαινονται ευκολα... φιλακια πολλά

      Διαγραφή
  26. Να ζήσετε!!!
    Πάντα αγαπημένοι, γεροί κι ευτυχισμένοι!
    Πόσο γλυκά και τρυφερά διηγήθηκες την ιστορία της αγάπης σας Ρουλίτσα μου, τι όμορφο και ταιριαστό ζευγάρι που είσαστε!
    Εύχομαι να περάσετε και τα εκατό σας χρόνια!

    Φιλάκια πολλά κι αμέτρητες ευχές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαιρη μου....πολλα ευχαριστούμε κορίτσι μου....να σου πω άς μην ειναι τόσα πολλά ας ειναι καλά και λιγα.. θα έλεγα.. τι θα ειμαστε 100 χρονων ;... χούφταλα..;..χι..χι.χ. φιλακια πολλα ..σου χρωστώ επισκεψη... το ξερω... και θα το κανω ... φιλι..

      Διαγραφή
  27. Ποσο όμορφα τα έγραψες!!!!!χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!!!!!!!!πάντα να είστε αγαπημένοι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ντεμι μου...να εισαι καλά ..μακαρι ολα τα ζευγαρια να ειναι αγαπημενα ... κορίτσι μου.. τι καλήτερο..απο αυτό...φιλακια πολλα

      Διαγραφή
  28. 50 χρόνια!!!!!!!!!
    Μια ολόκληρη ζωή!
    Αχ βρε Ρούλα μου, δάκρυσα με την ανάρτησή σου!!
    Σας εύχομαι τα καλύτερα, πάντα μαζί, πάντα αγαπημένοι, πάντα μονιασμένοι!!!
    Πολλά πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια ολόκληρη ζωή δεν λες τίποτα Ελενα μου... πολλα χρονια ....βρε παιδι μου δεν το καταλαβαμε πως περάσανε τα ατιμα..χι.χ.χι.. σε ευχαριστουμε για τις ευχές... φιλακια πολλα

      Διαγραφή
  29. Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστουμε πολύ Ελμιρακι....να εισαι καλά κοριτσακι μου φιλακια πολλα

      Διαγραφή
  30. Ακύλλα και Πρισκίλλης σήμερα των Aποστόλων της Αγάπης!
    Είμαι σίγουρη πως τυχαίο δεν είναι!!!!

    Σμαραγδένιοι μας να είστε καλά να σας χαίρονται και να χαίρεστε παιδιά εγγόνια και όλοι εμείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν σου πω οτι .. δεν το ηξερα Ελενα μου... θα με πιστεψεις;;..χι.χι αλλα συπτωση..έ; μου το έγραψε και αλλη μαι φιλη πιο πανω...πραγματι κορίστι μου τιποτε δεν εινα τυχαιο... να εισαι καλά που μου το είπες.. θα το εχω υπόψην μου να γιορταζουμε εκεινη την μερα...αν και εδώ στην Κρήτη γιορταζουνε τον Αγιο Υακινθο... το καλοκαιρι.. και εναι ο Αγιος της αγαπης .. τελικα οποιος και να ειναι .... ειναι η πιο ωραια γιορτή.... σε φιλώ γλυκα....και σε ευχαριστω γαι τις ευχες...

      Διαγραφή
  31. εύχομαι ως το τέλος μαζί! με συγκλόνισες! στις 6 Μαίου κλείνουν και οι γονείς μου τα 51 και πάντα εύχομαι να τους μοιάσω ... τώρα χαίρομαι που βλέπω πως υπάρχουν κι άλλοι με τόση αγάπη... να ειστε γεροί και ευτυχισμένοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι Τζενακι μου που οι γονεις σου ειναι τοσα χρονια οπως εμεις μαζί εκεινοι μας ξεπερνουν και ενα χρόνο... υπαρχουν πολλα ζευγαρια ..ετσι μαζί πολλα χρονια απλως τα δικα μας εγινα γνωστα επειδη θελησα να το μοιραστώ μαζί σας.... φιλακια .. και να μου τους φιλήσεις ...και να ειναι παντα μαζί ...

      Διαγραφή
  32. Πολλές ευχές για άλλα τόσα χρόνια, γεμάτα αγάπη και συντροφικότητα! Να είστε καλά, γεροί και ευτυχισμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστουμε παρα πολύ κορίτσι μου...να εισαι καλά.. και να έχεις και εσύ μια ευτυχισμενη ζωή.....οπως την ονειρευεσαι.. φιλακια..

      Διαγραφή
  33. Ρουλίτσα μου, να ζήσετε σαν τα ψηλά βουνά και να είστε πάντα έτσι αγαπημένοι κι' ευτυχισμένοι!!!!
    Πόσο χαίρομαι και συγκινούμαι να βλέπω ζευγάρια τόσο πολύ δεμένα για τόσα χρόνια.....
    Αυτό σημαίνει πως η σχέση σας είχε πάντα Εκτίμηση, Πίστη, Έλξη!!!!!! Η τέλεια ένωση!!!!!!!
    Να είστε καλά και να καμαρώνετε παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα......
    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλιώ μου..... αν υπαρχουν όλα αυτα που λές ΄΄ε... ναι... τοτε ειναι η τελεια ενωση.. ευχωμαι ολος ο κοσμος να ειναι έτσι ευτυχισμενος........ ολοι έχουμε και τις δυσκολες στιγμες μας..αλλα θελει να βλεπεις τα πραγματα και απο την μερια του συντρόφου σου .. τοτε μπορείς να καταλαβεις τον αλλον... αυτό κανω παντα στην ζωή μου ... σε όλες μου τις σχέσεις..σε φιλώ και σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου .. να εισαι καλά .

      Διαγραφή
  34. Υγεία πανω απ ολα για άλλα τόσα χρονια Ρουλα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό ξαναπεστο Φουλη μου.... αν δεν εχουμε και την υγεια βραστα Χαραλαμπε..χι.χ.ιχ. που λενε σε ευχαριστώ κοριτσαρα μου.. για τιςευχές σου .. φιλια πολλά

      Διαγραφή
  35. Ρούλα μου εύχομαι οι ρίζες σας να είναι σφιχταγκαλιασμένες για άλλα πενήντα χρόνια!!!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααααα ωραια ευχή Ελενη μου... αν και να θελουνε τωρα να ξεμπλεξουνε κομματι δύσκολο το βλεπω..χι.χιχ.. αστες μωρε έτσι που είναι που να γυρευω αλλες ριζες τωρα..χι.χ.ιχ.. φιλακια πολλα...

      Διαγραφή
  36. Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα να είναι όλα σας τα χρόνια Ρουλίτσα μου.
    Παράδειγμα για τα νέα ζευγάρια η ζωή σας. Φιλιά πολλά και στους δυό σας και ας μην σας ξέρω.
    καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου σε ευχαριστώ πολύ...για τις ευχές...σου......δεν εχει σημασια πως δεν ξεραινόμαστε..χι..χιχ..προσωπικα... αυτό που γινεται μεσα στα μπλογκςκαι αυτες οι (γνωριμίες) εινα σαν να ειμαστε μια γειτονια..που φιαχνουμε πραγματα και μιλαμε μεταξύ μας..και που ξερεις ισως καμια φορα να βρεθουμε και απο κοντα... ποτέ μην λές ποτε..φιλώ σε...

      Διαγραφή
  37. Ρουλιτσα μου, πολλες φορες απο το πολυ μπλεξιμο με τα χρονια, η λυγαρια αποκτα δυναμη , στηριζει τον γερικο πλατανο και δεν τον αφηνει να γυρει!
    Τι γλυκο παραδειγμα χρησιμοποιησες για να μας δειξεις την αγαπη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα Αφρα ουτε πληρωμενη να σε ειχα..χι..χιχ.. πες τα παιδι μου....αν δεν ηταν η λυγαριά ...δεν σου λέω.. τιποτα... μονο καφέ ξερει να κανει ο πλατανος......χι..χιχ.. θα ειχε πεσει ξερός απο την πεινα...χι.χ.ιχ..χαιρομαι που σου αρεσε το παραδειγμα μου...με τι άλλο θα μπορουσα να μας παρομιασω;;;; χι..χιχ.. φιλω σε..

      Διαγραφή
  38. Σας εύχομαι άλλα τόσα κι άλλα τόσα κι άλλα τόσα χρόνια μαζί!!!
    Φιλιά και στους δύο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αθηνα μου να σε ευχαριστήσω παρα πολύ το εκτιμω πολύ που περασες ... εχω τωρα τευταια λιγε δουλιτσες βιαστικες και γι αυτό εχω χαθει ....αλλα θα τα πουμε μολις μπορεσω και λασκρω λίγο... φιλακια πολλα

      Διαγραφή
  39. Να, κάτι τέτοια κείμενα με κάνουν να γελάω με τις καθιερωμένες - ξενόφερτες γιορτές των ερωτευμένων, που εκφράζονται με αρκουδάκια και πάνινες καρδούλες.
    Υποκλίνομαι στο μεγαλείο της σχέσης σας και μακάρι να γινόταν πρωτοσέλιδο σ' όλες τις εφημερίδες. Το πιο μεγαλειώδες και ουσιαστικό μάθημα ζωής μας έδωσες απόψε Ρούλα!
    Τις πιο εγκάρδιες ευχές μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε όχι και πρωτοσελιδο Μαρια μου...ξερεις.ποοοοοσα ζευγαρια ειναι σαν και εμάς;;; μονο που εκεινα δεν εχουνε μπλογκ...το σπουδαιο ειναι να μπορεις να καταλαβεις το αλλο σου μισό...δεν το περίμενα να πω την αλήθεια να μου γραψεις τοσο ομορφα λογια.. χαρηκα παρα πολύ .. εκτιμώ πολύ την πενα σου και το ξερεις....και εινα ιδιαίτερα ομορφο για μενα να μου γραφεις αυτά.... σε ευχαριστω πολύ να εισαι καλά Μαρια μου...φιλακια με την αγαπη μου,,

      Διαγραφή
  40. Παντα αγαπη να ξεχιλιζει απο το σπιτικο σας!!!
    Να ζησετε για πολλα ακομα χρονια αγαπημενοι και αφοσιωμενοι ο ενας στον αλλον!!!
    Σε φιλω Ρουλιτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε πολύ πολυ Σοφακι μου..αυτο ακριβώς που μας λες θα κανουμε... η αφοσιωση και η αγαπη ειναι αυτά που αξιζουν στη ζωή.... φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  41. Γλυκια μου Ρούλα, να'στε πάντα ερωτευμένοι, πάντα υγιείς, πάντα ευτυχισμένοι, και πάντα ΜΑΖΙ !!!!!
    Μέσα από την καρδιά μου, τις καλύτερες ευχές μου!!!!!!
    Φιλάκια πολλά πολλά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο που εχει σημασια...οπως το λές Πεπη μου...ειναι να ειναι παντα μαζί το ζευγαρι....με ολες τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες ..εκει φαινεται τι μπορεί να κανει η υπομονη και η αγαπη... φιλακια πολλα

      Διαγραφή
  42. Χρόνια σας πολλά!!
    Να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρια μου....σε ευχαριστουμε για τις ευχές σου.... μακαρι και όλα τα ζευγαρια να φτασουν τοσα χρονια μαζί... το ευχωμαι...φιλώ σε..

      Διαγραφή
  43. Ρούλα μου, σας εύχομαι να ζήσετε άλλα τόσα χρόνια, πάντα με υγεία και αγάπη, γιατί τελικά, μόνο η αγάπη είναι αυτή που μας κρατάει ενωμένους.
    Με συγκίνησες σήμερα γιατί κι εμείς είμαστε 42 χρόνια μαζί!
    Πολλά φιλιά και στους δυό σας !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααααα Μαριαννακι μου... θα μας καταλαβενεις εσύ καλήτερα... αφου οπου νάναι θα μας φτασετε στα χρονια... και δεν εννοω την ηλικια αλλα την ηλικια γαμου...μακαρι να ειστε μαζι μεχρι τα βαθια σας γεραματα... η αγαπη δεν γερναει ποτέ..Μαριαννα μου...φιλώ σε και σε ευχαριστουμε πολύ για τις ευχές σου...

      Διαγραφή
  44. Να ζήσετε Ρούλα μου!!!
    Πάντα αγαπημένοι.
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστουμε πολύ συνονοματη..... αν και νομίζω οτι τα πραγματικα μοας ονοματα δεν θα ειναι τα ιδια... θα περσω να τα πουμε... φιλια...

      Διαγραφή
  45. Και άλλον μισό αιώνα εύχομαι να συνυπάρχετε με υγεία και ευτυχία και ο ένας να προστατεύει τον άλλον, να χαίρεστε την αγάπη σας που ρίζωσε βαθιά στην γη. Να δίνετε το παράδειγμα σε άλλα ζευγάρια ότι με αγάπη και κατανόηση μπορούν να νικήσουν τα πάντα !!ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΜΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! πολλά φιλιά και μία μεγάλη αγκαλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Επανέρχομαι διότι μου φάνηκαν λίγα τα πιο πάνω που έγραψα για την πιο όμορφη και αγαπησιάρικη ανάρτηση που υπάρχει γεμάτη εκτίμηση, σεβασμό και τρυφερότητα!!!ΣΜΑΡΑΓΔΈΝΙΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΣΕΒΑΣΜΌ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε Εφη μου μην με κανεις και εσύ και όλοι οι φιλοι και κοκκινίζω με τοσο ωραια λόγια που μας λετε..!!!! ντρεπομαι... αυτο το εγραψα και πιο πανω ξερεις ποσα ζευγαρια σαν και εμας υπαρχουνε;;;; αλλα δεν τα ξερουμε.....γιατί Εφη μου εκεινα δεν εχουνε ιντερνετ..!!!! η αληθεια ειναι οτι εγώ ειμαι και λιγο ψαγμενη με την τεχνολογια... και εκατο να ειμαι δεν καθομαι εκει που με κάτσανε... ολα θελω να τα μαθενω...χι..χι.. η αγαπη τα κανει ολα τοσο ομορφα.....τον σεβασμο αστο βρε...πιο πολύ θελω να ειμαι φιλη σας και μου αρεσει αυτό που γινεται μεσα εδώ .. ειμαι πολυ χαρουμενη που σας (γνωρισα) φιλακια πολλα και σε ευχαριστουμε για τις ομορφες ευχές ..σου

      Διαγραφή
  47. Ρούλα μου γλυκιά, τι ρομαντική και τρυφερή ιστοριούλα;!!!Με συγκίνησες πραγματικά !!!Να ζήσετε άλλα τόσα και περισσότερα χρόνια μαζί καλή μου!!Να συνεχίζετε να προστατεύετε ο ένας τον άλλον, με πολλή ευτυχία και χαρά!!!Χρόνια σας πολλά!!!!Φιλάκια Θεσσαλονικιώτικα γλυκιά μου Θεσσαλονικιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φανούλα μου...σε ευχαριστουμε ..οι ευχες σου καλοδεχουμενες.. ειναι κορίτσι μου και ανευχωμαι κα εγ΄ω με την σειρα μου.. να ειναι όλα τα ζευγαρια αυτό που εχουμε εμεις με τον δικό μου....
      αχ!!! με ξεσήκωσες με τα Θασσαλονικιώτικα φιλακια σου ... φιλακια και απο μενα ...πολλα...

      Διαγραφή
  48. Μια υπέροχη και αληθινή ιστορία αγάπης όπως μόνο εσύ ξέρεις να μας παρουσιάζεις.
    Φιλιά και στους δυό σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρηκα Παρακέλσο μου.. που ειδες αυτο ακριβως που ηθελα να δωσω..και μην νομίζεις πως ειμαστε κατι το εξαιρετικό.....ενα συνηθισμενο ζευγαρι είμαστε οπως πολλα αλλα .. απλως ... εχουμε ιντερνετ..χι..χιχ.. φιλω σε...

      Διαγραφή
  49. Τι γλυκο, τι ομορφο συναισθημα μας μετεδωσες Ρουλα μου. Να ειστε καλα και πάντα ευτυχισμενοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μικα μου... χαιρομαι που μπορεσα και σας εδωσα... αυτό που αιθανομαι για την αγαπη... οταν υπαρχει αυτή .. ολα τα αλλα ξεπερνιουνται... φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  50. Να είστε πάντα καλά, συγκινήθηκα Ρούλα μου, δε μπορώ να γράψω κάτι άλλο...
    Να είστε ευτυχισμένοι, μόνο αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστουμε πολύ Δεσποινα μου..... δεν χρειαζονται πολλα λόγια... το λεω εγώ που είμαι πολυλογου...χι..χι. φιλακια πολλα

      Διαγραφή
  51. Είσαι Θεά !!!! Πολύ όμορφη και συγκινητική ανάρτηση !!!! Μου αρέσει τόσο πολύ η παρομοίαση μιάς δυνατής αγάπης όπως οι δική σας με τα δέντρα που τόσο αγαπώ !!!!
    Να είσαστε πάντα μαζί κι ευτυχισμένοι αγαπημένοι μου...με τις ρίζες σας γερά μπλεγμένες και τους κορμούς σας αγκαλιασμένους σάν ένα τεράστιο αιωνόβιο δέντρο !!!!
    Η φωτογραφία σας...εκείνης της παλιάς...πιό ρομαντικής εποχής..!!...είναι πολύ όμορφη !!!!
    Αστέριαααα....!!! Φιλάκια πολλά Σμαραγδένια μου !!! Να περνάτε πάντα όμορφααα !!!
    :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Πώ...πώωωω...η Νεράιδα..ο νεραιδοπήγασος και οι όμορφες κουκουβάγιες που κοσμούν το blog σου είναι μαγείααααα...πανέμορφη εικόνα !!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως αλλιως θα μπορουσα να παρομιασω την διαρκια αυτης της αγάπης παρα με τα δέντρα.. που δενουν μεσα στην γή γερα τις ρίζες τους...πιτσιρίκια είμασταν ..τότε και δεν ξεραμε τίποτα...απο ζωή... ομως αυτό το (μαζί).. ειναι για μενα το κορυφαιο σε μια σχέση... και για να εισαι μαζί με τον αλλον....θελει να αφήνεις το... εγώ.. σου και να το κανεις.......μαζί..... οσο για την εικονα στο μπλογκ μου ....μου αρεσουν όλα τα ρομαντικα ....πραγματα... χι..χιχ.....σε ευχαριστουμε πολύ για τις ευχες σου... το Θεά δεν το σχολιαζω... χι..χιχ.. .μηνκαβαληγσουμε και κανενα καλαμι...χι..χι.. φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  53. ότι καλύτερο, που αφορά ΖΩΗ και ΕΡΩΤΑ, έχω διαβάσει εδώ και πολύ καιρό!
    να είστε καλά, να ζείτε ο ένας για τον άλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε Λύχνε μου .... μην λετε τέτοια λόγια και παραξενευομαι πως σας φαινονται σπουδαια ... απλα πράγματα είναι για μενα και αυτονόητα.... απλως έβαλα δυο δεντρακια στην θεση μας.... στην πραγματικότητα ετσι γίνεται.... στη φυση.....απλως εκεινα ζουν πολύ περισσότερο απο εμας...παντως χαρηκα που σου αρεσε και νιωθω όμορφα οταν μου λενε τοσο ωραια λόγια ...να εισαι καλά και σε ευχαριστω παρα πολύ... φιλώ σε......

      Διαγραφή
  54. Πολυ ομορφη η αναρτηση σου -με συγκινησες!!!
    Να ζησετε πολλα,πολλα,πολλα ακομη χρονια μαζι γεροι και ευτυχισμενοι !!
    Καλο σας βραδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστουμε Μαρία μου...δεν ηταν αυτή η πρόθεσή μου... αλλα χαιρομαι που εγινε... αυτο θα πεί οτι ακομη υπαρχουν άθρωποι που συγκινουνται.. με τοσο απλά πραγματα...φιλιά..πολλα

      Διαγραφή
  55. Τί γλυκιά ανάρτηση Ρούλα μου!! Σας εύχομαι τόσα κι άλλα τόσα χρόνια αγάπης και αρμονικής συμβίωσης!! Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειρήνη μου.......σε ευχαριστώ πολύ και σου ευχωμαι κα σε σένα... να είναι ακομα περισσότερα τα χρονια ...που θα ειστε μαζί με τον δικό σου ..αγαπημενο....οταν υπαρχει αγαή ολα ειανι δυνατα.....φιλακια πολλα...

      Διαγραφή
  56. Σμαράγδι μου, δάκρυσα.Εύχομαι να είστε γεροί, δυνατοί και αγαπημένοι για πολλά - πολλά χρόνια ακόμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως μου αρεσει η λέξη σμαράγδι..!!!... καποια στιγμή θα αναλυσω την συγκεκριμενη πέτρα... ήδη μαζευω υλικό ... χι..χιχ..σε ευχαριστώ πολύ.. Αρμονία μου... να εισαι καλα΄και παντα ευτυχισμενη χαρηκα που σου αρεσε η συγκεκριμενη αναρτηση... φιλάκια αρμονικά.....

      Διαγραφή
  57. πω πω..με συγκίνησες!!Δεν έχω ιδέα πως είναι γ=να βλέπεις και να ασχολήσαι 50 χρ.με τον ίδιο άνθρωπο.Χαρά στο κουράγιο σας!!!-))))
    Σας εύχομαι ολόψυχα να είσαστε μαζί για πολλά πολλά χρόνια ακόμα,και κυρίως αγαπημένοι!!!!
    πολλά φιλιά και Χρόνια Πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χρειαζετα να το κανεις αυτο αν δεν το θελεις......εννοώ να εισαι με εναν ανθρωπο .....50 ολόκληρα χρονια...το καλό ειναι οτι σε βλέπει και εκείνος αλλα τόσα....χι.χ.ιχ.. να εισαι όμορφη... να κανεις ριτίδες... να γκριζαρουν τα μαλλιά... και να μην βλέπει τίποτε απο ολα αυτά...και να σ αγαπά το ιδιο.....εεεεεε τότε πίστεψε με δεν μπορείς να καταλαβεις πόσο γρήγορα περνουν τα χρονια.. και δεν το παιρενεις ειδηση...χι.χ.ι.. σε ευχαριστώ πολύ Κρίστα μου για τις ευχές σου.... φιλια πολλα ...

      Διαγραφή
  58. να τα εκατοστήσετε υγεία υγεία υγεία......ευτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. τρυφερή και συγκινητική ανάρτηση....γλυκός ο τρόπος παρουσίασης..πάντα να είστε αγαπημένοι,ευτυχισμένοι και με υγεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δελφινακι μου... να εισαι καλά κορίτσι μου ... και να σε ευχαριστήσω για τις ευχές σου... μακαρι όλος ο κοσμος να εχει καποιον δίπλα του ... το εχουμε όλοι μας αναγκη..... φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  60. ✿✿彡Olá, amiga!

    Que história bonita!
    Passei apenas para saudá-la!
    Bom domingo!

    Beijinhos do Brasil.✿✿彡
    ✿✿彡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία ,.... μπορεί ναμην καταλαβενω Βραζιλιανικα... αλλα το ( ιστορία όμορφη ).. το καταλαβα..χι.χ.ι.. σε ευχαριστ΄λω ..στα ελληνικα... γιατί στα βραζιλιανικα δεν το ξερω.... φιλιά απο CRETA..=.Κρητη..

      Διαγραφή
  61. Σας εύχομαι Ρουλα μου απο καρδιας πολλαααααα χρόνια ακόμα μαζί, γεροί και ευτυχισμένοι να χαιρόσαστε την όμορφη οικογένειά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστουμε....πολύ Κατερινα μου... και εσύ να εχεις..οτι επιθυμεις οπου υπαρχει η αγαπη..
      κορίτσι μου ... ολα ειναι πολύ καλήτερα....φιλακια πολλα...

      Διαγραφή
    2. ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ....ΣΑΝ ΖΕΥΓΑΡΙ!!!ΣΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ!!

      ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΝΑ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΜΑΖΙ"....ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ!!ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΙΛΑ-ΔΕΙΛΑ ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΑΩ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ "ΜΑΖΙ" ΣΑΝ ΟΔΗΓΟ ΜΑΣ!!(ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ)

      ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ ΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ¨"ΜΑΖΙ"
      ΦΙΛΙΑ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΠΑΝΤΑ ΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!!

      Διαγραφή
    3. Βαλια μου πριν σου απαντησω περασα απο εσένα ... και είδα σε τι όμορφη περίοδο εισαι τωρα....σου ευχωμαι μεσα απο την καρδια μου.. να ζήσετε ΜΑΖΙ ... μάχρι τα βαθια σας γεραματα.... φιλακια πολλα και σε ευχαριστώ για τις ευχες παντα ειναι καλοδεχουμενες...

      Διαγραφή
  62. Συγκινητικότατη η ανάρτηση σου Ρουλάκι μου!!! Μισός αιώνας και μία αιωνιότητα θα είστε μαζί!!!! Να είστε καλά και χρόνια σας πολλά!!!! Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστουμε πολύ..Κική μου...και μονο που το λές ...μισός αιώνας σε πιανει κάτι ε;.....και μενα..χι.χιχ.σε φιλώ.....μικρή...

      Διαγραφή
  63. Είναι ευλογία...να συναντήσεις στην ζωή σου ...τον ανθρωπό σου...
    ένα σύντροφο...μια αγκαλιά....ένα συνταξιδιώτη....
    Στάθηκες τυχερή κορίτσι μου....(το αξίζεις άλωστε....)
    Να χαίρεστε ο ένας τον άλλο...και να περάσετε πολλά όμορφα χρόνια μαζί....

    (Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου....με συγκίνησες...)με παγίδεψε ...η κρίση αλλά το παλεύω...σας αγαπώ και σας σκέφτομαι...φιλάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συντοφικότητα Μια μου είναι το κυριότερο να χεις εναν ανθρωπο να μιλας να μαλώνεις να αγαπιεσαι....και την υγεία σου ολα τα άλλα ειναι δευτερευοντα ..........για το ενδιαφερον πουλές...απλως περναω για μα καλημερα απο μπλογκ... που μενουν στασιμα .. για να δώ αν είναι όλα καλά.. φιλακια πολλα.. και κριση ειναι θα περσει.. που θα πάει... εχε ελπιδα...φιλώ σε..

      Διαγραφή
  64. Ρούλα μου σας εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου!!!Μακάρι όλα τα ζευγάρια να είναι τόσο ευτυχισμένα όσο εσείς και να αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφία μου....να εισαι καλά και σε ευχαριστουμε για τις ευχές σου..θελει να έχεις υπομονή και αγαπη... και όλα γίνονται... φιλια πολλα ..

      Διαγραφή
  65. Ρούλα μου σου εύχομαι πάντα να είστε ευτυχισμένοι!!! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολυ Κική μου.... να εισαι και εσύ παντα καλά .. η ευτυχία ειναι κατι που το αποκτας με τα χρονια...και την αγαπη... φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  66. Αυτά μου κάνεις και μετά μου λες να μη σε κατσιάζω ! Υπέροχη η ιστορία σου ! Και η μεταφορική αλλά και η πραγματική ! Μισός αιώνας ΜΑΖΙ ! Αυτό κι αν είναι ευλογία ! Εύχομαι να ζήσετε άλλον ένα ολόκληρο αιώνα ΜΑΖΙ και να μας δείχνετε το δρόμο, σε μας τους κακομαθημένους νεώτερους ! Στέλνω την Αγάπη μου και στους δυο σας ! Μαζί με τον απεριόριστο θαυμασμό μου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑλώς το μου..χι.χι.. πως με κανεςι και γελω καθε που θα διαβασω τι γραφεις μονο εσύ το ξερεις Φωτεινακι μου..βρε κοριτσι μου οχι και εναν αιώνα χι..χιχ.. θα ειμασε χουφταλα τότε...χιχ.χ.ι με φανταζεσαι 100 χρονων να πατω τα πλήκτρα ακομα;...χιχ.χ.ιχχ. φιλω σε και σε ευχαριστουμε πολύ και οι δυο και σας ευχωμαστε και στον δικο σας μισο αιωνα...χι.χ.χι.

      Διαγραφή