Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΩ ΦΟΡΑ.......!

Φίλοι μου αγαπημένοι ... βάλτε μου φρένο γιατί πήρα φόρα ...

φόρα .... ανηφόρα.......


Είδα στην αναρτηση της Τζίντζερ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΖΩΗΣ)

http://www.lifebookmarks.net/2013/03/toBIBLIOnet.html 

για μια καινουργια σελίδα ...  για βιβλια και  μου μπήκαν ιδέες .... 

έκανα μια βόλτα στην σελίδα που μας πρότεινε  να δούμε .... και αφησα ενα σχόλιο εκει ..... ειναι αλήθεια οτι δεν περίμενα να μου απαντησει κανείς.... 

μετα απο λιγη ώρα.... ενα μέηλ κατέφτανε στα μηνύματα μου...
....κι έτσι η ιδέα εγινε γεγονός......

Μάζεψα όλο μου το θάρρος... θράσος ..... σκέφτηκα και ..... τόοοοοοοσα παιδάκια 
που θα χαιρόντουσαν αν τους διάβαζε η μαμά τους ή η γιαγιά τους το παραμύθι μου.....


και είπα να την κανω την κουτουράδα...

Λοιπόν το παραμύθι μου αυτό που εικονογραφισε.. τόσο υπέροχα η Μαρία η Βιλλιώτη...(ΠΝΟΕΣ ΤΕΧΝΗΣ).... 

εκανε ποδαράκια και πήγε στην παραπέρα γειτονίτσα για να το δουν κι αλλα ματάκια

(πατήστε επάνω στο παρακάτω μπανεράκι να σας μεταφέρει)






Επειδή όμως ..... εκτάκτως .... ανέβασα 2 μαζεμένες αναρτήσεις.... 

θα έλεγα να κάνετε τη βόλτα σας κι απ'την προηγούμενη ανάρτηση .... να καλέ, εδώ πιό κάτω είναι .... έτσι να μην πάει χαμένη .... γιατί ήταν ωραία κι εκείνη

Σας ευχαριστώ γιά την αγάπη .... με την οποία με περιβάλετε..... τόσο καιρό τώρα.

89 σχόλια:

  1. Καλοδιάβαστο και από το καινούριο του σπίτι το βιβλίο σου...
    Καλή σου μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ Φλώρα μου..να εισαι καλά... καλό Σαββατοκύριακο να περασεις.. και καλή Σαρακοστή.. φιλακια πολλά

      Διαγραφή
  2. Ρούλα μου καλημέρα!!!! σου εύχομαι τα καλύτερα, να έχεις υγεία και να γράψεις άλλα!!!! σε εμάς που μένουμε μακριά από εσένα πως μπορεί να φτάσει το βιβλίο σου στα χέρια μας??? Σε φιλώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαλάντη μου.....σε ευχαριστω πολύ..είναι μικρες προσπαθειες που κανω...μου αρέσει να γραφω... πράγματα... το βιβλίο αυτό... δεν εναι βιβλίο κανονικό... ειναι ηλεκρονικό ..μπορείς να το διαβασεις πηγαινοντα.. στο ιστολόγιο του (βιβλίονετ).....ίσως αργότερα να κανω κατι σε κανονικό παραμύθι... σε φιλώ και σπου ευχωμαι καλές απόκριες....

      Διαγραφή
  3. Αφήνω το ίδιο σχόλιο που άφησα και στις Πνοές Τέχνης..
    "Πραγματικά υπέροχο παραμύθι με ονειρική εικονογράφηση!!!
    Τέτοια παραμύθια αξίζουν τα παιδιά..όχι σαν κάτι άλλα που διαφημίζονται...αυτό πρέπει να κυκλοφορήσει..δεν ξέρω..κυκλοφορεί?
    Όπως το βλέπω θα ήθελα να το έχω στα χέρια μου!"

    Τα φιλιά μου και σε ευχαριστώ για το παραμύθι που απόλαυσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου....τι να σου πώ ..σε ευχαριστώ πολύ.. η εικονγραφηση της Μαρίας ήτανε για μένα τόσο μεγαλη τιμή.. και στην αρχή δεν μπορούσα να φανταστω.. πόσο υπεροχα ζωραφίζει...και ποσο παιρνει ζωή αυτό το μικρο παραμλυθι απο την ζωγραφική της... το παραμύθι δεν κυκλοφορεί γιατί ακόμα βρίσκεται σε μορφή ηλεκρονική... οπως και άλλα που εχω γραψει....ειναι ποιλύ δύσκολες τωρα εποχές.. αργότερα ίσως....εγω σε ευχαριστώ για τα ομορφα σαου λογια.. καλες απόκριες..

      Διαγραφή
  4. Ελπίζω να πάρεις κι άλλη φόρα Ρουλάκι, γιατί είμαι σίγουρη ότι έχεις πολλά να δώσεις!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να παρω φόρα Ελενα μου...αλλα να μην με παρει η κατηφόρα... χι.χιχ. ειναι επικίνδυνα...
      να είαι καλ ..που με στηρίζετε.. σε ευχαριστώ παρα πολύ .. η αγαπη σας μου φτανει και τίποτε να μην κανω φιλακια πολλα Έλενα μου καλές απόκριες..

      Διαγραφή
  5. και σε αλλα με υγεία. Ρουλάκι μου άρχισε να ετοιμάζεις την "προικα" των δυσέγγονων τώρα. Κι αυτά μικρακια θα είναι και θα χρειαζονται παραμυθάκια. Φιλια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ φιλεναδα..χωρίς την δική σου βοήθεια δεν θα ειχα κανει τίποτα...να σε έχει ο Θεός καλα... και να είσαι παντα αυτή που είσαι..... δυσέγγονα έ;;; χχχμμμμμμ..λές να αξιωθώ;;;;;μακάρι..να πους πώ να βαλουνε μπροστα..χι.χιχ. γιατί δεν με περίμενει ο καιρός..χιχ.χι..σου στελνω πολλα φιλια...και μια μεγαλη αγκαλια..

      Διαγραφή
  6. μπράβο Ρούλα είναι πολύ ωραίο παραμύθι. σε αντέγραψα. όσο για την άλλη ανάρτιση την διάβασα τα μεσάνυχτα αλλά δεν μπορούσα να ανεβάσω σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά κυκλάμινο...(πολύ μου αρέσει αυτό το λουλουδι) σε ευχαριστώ πολύ...χαίρομαι που σου άρεσαι ..το παραμυθι..φιλακια πολλα καλή σαρακοστή ...

      Διαγραφή
  7. Μπράβο σου Ρούλα μου συγχαρητήρια και εις ανώτερα!!!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιά σου Ρουλίτσα.. (λιγο παραξενα αισθάνομαι που γραφω σε μια Ρούλα) χι.χιχ. να εισαιο καλά και σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου... φιλακια και καλή σαρακοστή...

      Διαγραφή
  8. Και πολύ καλά έκανες Ρουλίτσα μου. Είναι πολύ φιλόξενο το σπιτάκι που το έστειλες κι έχει πολλούς φίλους να κάνει παρέα. Να πω μόνο για όσους μπορεί να μπερδευτούν, πως δεν είναι κανονικό βιβλίο. Είναι κάτι που το φτιάξαμε μαζί με την Ρούλα και το παρουσιάσαμε στα μπλογκ μας. Πείτε πως είναι κάτι σαν ηλεκτρονικό βιβλίο(ούτε τέτοιο είναι αλλά πλησιάζει περισσότερο)... Η τεχνολογία συναντά την παράδοση!!!χαχα... Εύχομαι να μπορέσουμε να ξανακάνουμε κάτι αντίστοιχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχω διαβασει απο καιρο το βιβλίο, ομως τωρα μου δινεται η ευκαιρία να συγχαρω τους δυο δημιουργους!Πολύ χαίρομαι! Πάντα άξιες!!!
      Barby-b....

      Διαγραφή
    2. Μαράκι μου.....σε ευχαριστώ ι αλλη μια φορά για όλα και για την εξήγηση που δίνεις για το βιβλίο.. οτι δεν είναι κανονικό.. παρα ηλεκτρονικό...και σιγά να μην το έκανα αν δεν ήσουνα εσύ .. με το μαγικό σου αγγιγμα...και σιγουρα θα το ξανακανουμε στο μελλον...μονο χρόνο να έχεις.. σε ευχαριστώ πολύ μάτια μου,..σε φιλώ και σου ευχωμαι καλή σαρακοστη .. με πολύ αγαπη.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Αδέρφι...συνονόματο.. σε ευχαριστούμε και οι δύο για τις ευχες σου ... σε φιλω πολύ... καλη σαρακοστή να έχουμε...

      Διαγραφή
  9. Καλημέρα από την καυτή Μελβούρνη! Σε πέτυχα από τις πρώτες σήμερα. Επιτέλους! Δεν σε προλαβαίνω πλέον με τόσους σχολιαστές εδώ μέσα! Χι χι.
    Μπράβο, Σμαραγδένια μου. Έριξα μια ματιά στο λινκ και το βρίσκω υπέροχο. Τόσο ταιριαστή και η εικονογράφηση. Σε φιλώ. Καλή Πατρίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγριμακι μου....μια φορα την εβδομαδα κανω αναρτηση ... αλλα τι να κανω μάτια μου... ;χαιρομαι που έχω τόσους καλόυς φίλους και μεσα σ αυτούς εισαι και εσύ..μην μου ανχώνεσαι βρέ; οποτε εχεις χρόνο .. και οταν μπορείς και αν δεν μπορείς με τόσες ασχολίες σε καταλαβενω ..μην κοιτας εμενα εγω ειμαι συνταξιούχα ..χι.χιχ.. ανευ αποδοχων...τα μπραβο σου με γεμίσουν χαρά γι αυτά τα μικρα βηματακια....που κανω... δεν μπορώ μεγαλητερα.. αυτά μου φτανουν ομως..μου αρκεί που υπάρχουνε μικρα παιδια και μπορούν να διαβασουνε αυτά τα μικρα μου παραμυθακια... γι αυτά ειναι εξ άλλου γραμμενα...εχω τους καλήτερους αναγνώστες...φιλακια πολλα απο την μανα Κρήτη...

      Διαγραφή
  10. Ρούλα μου αγαπημένη, μου φαίνεται οτι τα εγγόνια μας θα μεγαλώσουν με τα υπέροχα παραμύθια σου. Εσένα τα δισέγγονά σου?????Απίστευτο. Ποτε πρόλαβες καλέ?
    φιλιά γλυκά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες βρέ Μαρία μου... τι προκομενο κορίτσι είμαι;;;; χι.χιχ.. ας όψετε ο έρωτας...ο άτιμος που με βρήκε μικρή ..μικρή κια άβγαλτη και την πατησα την πεπονόφλουδα του...χι.χι.. έεεε και τωρα ναι ανήθελε η εγγονή μου θα ειχακια δυσέγγονο... αλλα η κρίση ......μου τη στερεί αυτήν την χαρά....χι.χιχ.. πως να παντρευτούν τωρα τα παιδια....έ;;....τελος παντων ..........................δεν ξέρεις Μαρία μου ποσαο εχω προσπαθήσει να τα ανω βιβλια... ολοι θελουνε χρήμα.......ίσως καποτε τα καταφερω..θα δούμε.... σε φιλω γλυκα......αργησα να απντησω γιατί ελειπα λογο τριήμερου.. και δεν είχα λαπιτόπι..χι.χιχ.

      Διαγραφή
  11. Μολις διαβασα το βιβλιο σου στους μικρους σου αναγνώστεςείναι η ώρα της χαλαρωσης στο Νηπιαγωγείο!!!-Υπέροχο-Ελενα, Πολυ πολυ ωραίο- Είρήνη ,Καταπληκτικό-Μαρία ,Φανταστικό -Γιώργος Α.Τελειο-Ζέτα ,Πραγματικό- Χρήστος, Καλητερο απο όλα-Αποστόλης,Ωραίο-Αννα, Υπέρφανταστικό-Νικόλας,Υτανε πολύ ωραίο εκει που τρωγανε τα πουλακια τα σποράκια-Ειρήνη ,Ητανε πολύ αληθινο-Δημήτρης.Πολυ ωραίο -Αλεντιο, εμενα μου αρεσε ολο το παραμυθι-ΑγγελαΤι άλλο να πω τα είπαν τα παιδιά!!!!!!Να είσαι πάντα καλά να γράφεις τοσο ώραία!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βούλα μου αυτή ηταν η ωραιώτερη και αληθινότερη κριτική.. απο τα χειλακια των μικρών σου μαθητων.....ένιωσα τόσο ..μα τόσο ομορφα!!!!! τα μικρα λενε νομίζω αυτό ακριβως που αισθανονται...σε ευχαριστώ παρα πολύ....!!!!!!! αργησα να απαντήσω γιατί λογο του τριήμερου λειπαμε... χαλαρώσαμε... χρειαζότανε η αλήθεια να λέγεται... σε φιλώ ... καλή σαρακοστή....

      Διαγραφή
  12. Ax, μπράβο!!! Κάθε επιτυχία!!!
    Πάντα να έχεις αστείρευτες εμπνεύσεις!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ για τις ευχές σου που μου χρειάζοντα παντα .. και προπαντως η έμνευση.. γιατί χωρίς αυτή ... δεν θα μπορούσα...να γραψω... αν και αυτόν τον καιρό μπορώ ναπω οτι δεν είναι και στα πανω της..φιλακια και καλή σου σαρακοστη..

      Διαγραφή
  13. Συγχαρητηρια Ρουλα μου καλη επιτυχια οτι καλυτερο σου ευχομα!!!
    Πολλα πολλα ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!
    Φιλακια πολλα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενα μου σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και για τα μπραβο.. αλλα δεν εκανα και κανενα μεγαλο κατωρθωμα παιδί μου... ενα μικρό παραμύθι εγραψα ... και αν δεν ήτανε η Μαρία να βάλει τις όμορφες ζωγραφιές της .. δεν νομίζω οτι θα είχε το ίδιο αποτελεσμα..!!!

      Διαγραφή
  14. Αυτό είναι καταπληκτικό! Άντε και στο δεύτερο βιβλίο!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε υχαριστουμε πολύ κορίτσια... να ειστε καλά και σας ευχωμαι καλή σαρακοστή ... με πολλα φιλακια...

      Διαγραφή
  15. Σε ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή στο βιβλίο.net αλλά και για το γεγονός ότι μας χάρισες ένα μοναδικό και μαγικό παραμύθι. Ελπίζουμε κι ευχόμαστε να είσαι πάντα καλά και να δημιουργείς τόσο όμορφες ιστορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η τιμή ήταν όλη δική μου.. για την φιλαξενία στον όμορφο και τόσο αξιόλογο χώρο σου αγαπητε Κώστα Θερμογιάννη....ειναι ο χώτος που μπορείς να μπεις να διαβάσεις.. και να ενοιμερωθείς για ολους οσους θέλουνε με την πενα τους να κοινοποιήσουνε τις σκέψεις τους... σε ευχαριστώ για άλλη μια φορα...καλή σαρακοστή..

      Διαγραφή
  16. Mπράβο σε σένα και τη Μαρία,
    καλή επιτυχία να έχει το βιβλίο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφία μου....να εισαι καλά .. και σε ευχαριστούμε και οι δυό.. απο καρδιας... φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  17. Οταν παιρνεις φορα ..κανεις απιστευτα πραγματα!! κι αν στο διαβα σου συναντας και το Μαρακι τοτε κανετε θαυματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που το πας ...την συναντηση.. έ; είδες καμια φορα στην ζωή μας συνβαίνουνε πραγματα που αλάζουνε πολλά...προς το καλήτερο.. και εγω είμουνα πολύ τυχερή ....για αυτην την συναντηση μεταξύ μας.. και για όλων εσας που καθε φορα μου δίναται κουραγιο να κανω διάφορα ... οπως όλες μα ςεξ αλλου εδω μεσα.. Αλεξανδρα μου... καλως ώρισες.. και θα χαρώ να τα λέμα.. θα περάσω να τα πουνε σύντομα ...φιλιά και καλη σαρακοστη..

      Διαγραφή
  18. σας συγχαίρω και τις 2!!!!Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και πολλούς πολλούς μικρούς και μεγάλους αναγνώστες-)))
    πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ευχαριστουμε πολύ Κρίστα μου...μακαρι να πιασει η ευχή σου... να εισαι καλα και σου ευχωμαι καλή σαρακοστή και φιλακια..

      Διαγραφή
  19. Μια χαρά φόρα πήρες Ρουλα.Το παραμυθακι είναι πολύ όμορφο,όπως και η εικονογράφηση της Μαρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πήρα φορα.. να δουμε ποιος θα με σταματήσει Κατερίνα μου.. οντως η εικονογραφιση της Μαρίας της Βιλλιώτη ειναι αυτή που έδωσε ζωή στο παραμυθι.... φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  20. ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ!!!!!
    ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ!!!!!!
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για σου Ρένα μας ...ξεσηκώστρα...χι.χι.. να εισαι καλά κορίτσι μου...και χαρήκαμε και εμεις που χάρηκες......χι..χι. οχι ας μπορούσες να κανεις και αλλιως..χιχ.χ.ι.. .. ελ΄πιζουμε και εμείςς σε καποια ακομα συνεργασία μεταξύ μας στο μελλον..φιλακια πολλα και καλή σου σαρακοστή..

      Διαγραφή
  21. Ρουλίτσα μου μπράβο ξανά και ξανά!!!!δεν ξέρω τι έχει πάθει ο υπολογιστής μου, το μπλοκ ούτε και εγώ ξέρω και άλλοτε μπορώ και κάνω ανάρτηση κανονικά με το ονομά μου και την φωτογραφία και άλλοτε όχι, για αυτό και προσπαθώ ξανά!!!! φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόλις γύρισα απο το μπλογκ σου και χαρηκα που μπορεσα να μπώ.....τοσο καιρό δεν το καταφερνα.. εγώ μια χαρα το βρηκα... πριν δεν μπορούσα να μπώ... αυτα ειναι τα κόλπα του Γκούγκλη..χι.χιχ.. .. τωρα εγινε οπως έιναι και το δικο μου...να εισαι καλά Βαλάντη μου...φιλακια πολλα σε ευχαρσιτω πολύ ..

      Διαγραφή
  22. Δεν εχω καμιά αμφιβολία για την ομορφιά του βιβλίου σου Ρουλα μου....
    συγχαρητήρια φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φούλη μου..... μεχρι να μεγαλώσει η μικρή σας και αρχιζει να διαβάζει..χι..χιχ.. τι σου λέω τωρα έ;;; θα εχω βγαλει και σε βιβλίο κανονικό κανενα παραμυθακι να της διαβαζεις οταν γινει...και αυτό......σε ευχαριστώ κορίτσι μου... φιλακια στην μικρή μελοντική μου αναγνωστρια.. μου...χι.χ.χι.. καλα οτι θελω λεω...χι..χιχ.. φιλω σε ..και καλη σαρακοστή να εχουμε Φούλη μου..

      Διαγραφή
  23. Συγχαρητήρια και στις δυο σας γι' αυτό το όμορφο αποτέλεσμα! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε πολύ Fanky Monky να εισαι καλά φιλακια πολλα ...καλη σαρακοστή..

      Διαγραφή
  24. Μπράβο και στις δύο σας! Με το καλό και στο επόμενο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστουμε Μαριαννα μου...μακαρι να το ξανακαναμε... θα το προσπαθήσουμε αργότερα .. όλη η δουλεια ειναι απο την εικονογραφηση........της Μαρίας .. της Βιλλιώτη.. φιλακια πολλα Μαριαννακι μου..

      Διαγραφή
  25. Ρούλα ευχομαι καλή επιτυχία και πολλές εκδόσεις....Νάσαι πάντα ευτυχισμένη και χαρούμενη με ότι ασχολείσαι!!! Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφη μου σε ευχαριστω πολύ αυτό ειναι το ζητούμενο για όλες μας νομίζω... και εσύ να εισαι καλά
      φιλακια πολλα και καλή σαρακοστή....αργησα να απατησω .. γιατί ελειπα δυο μερες.... λογο των ημερών..

      Διαγραφή
  26. Πολλά "μπράβο" στο ..αχτύπητο δίδυμο !!! Εξαιρετικό το αποτέλεσμα! Οπως είπε και η Marie-Anne, με το καλό και στο επόμενο!!!!
    Τα φιλάκια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε... οχι και αχτύπητο.....χι.χιχ.. δίδυμο;..... για την Μαρία ναι το δέχομαι αλλα εγώ τι εκανα ; εγραψα ενα παραμυθακι απλό που η Μαρία το εκανε...και πηρε ζωή... σε ευχαριστουμε... πολύ...... βλέπεις σαν δίδυμο σου απαντω έστω και με καθυστέριση ημερων... λογο γιορτων.... φιλακια πολλά καλή σαρακοστή... Πέπη μου..

      Διαγραφή
  27. Tι ομορφα που το εγραψες Ρουλα το παραμυθακι, και τι ωραια το εικονογραφησε η Μαρια!!1
    Μπαβο σας!! Συγχαρητηρια και στις δυο!!
    Και εις αλλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν ήταν η Μαρία δεν θα γινότανε και το παραμυθι έτσι ομορφο... Μαρία μου...η εικονογραφηση παιζει τον κυριότερο λόγο σε γραφτο...κείμενο ..οτι και να ειναι αυτό πόσο μαλλον και σε παραμύθι..σε ευχαριστούμε για τα συνχαρητηρια.. φιλακια πολλά

      Διαγραφή
  28. Ρουλάκι μου συγχαρητήρια!!!!!Μπράβο κοριτσάρα μου!
    Θα το διαβάσω και θα σου πώ γνώμες από τα ζουζούνια μου...μάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς τη ...Μαρινακι μου θα χαρώ να μου πείς την γνώμη σου... οταν το διαβάσεις στα μικρα σου...σε ευχαριστώ πολύ...κορίτσι μου...να εισαι καλά φιλακια πολλα...

      Διαγραφή
  29. Ρούλα μου συγχαρητήρια!!! Το διάβασα και μου άρεσε πάρα πολύ. Συγχαρητήρια και στην Μαρία για την υπέροχη εικονογράφηση.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου.. ολα τα μικρα κοριτσάκια θα το διαβασουνε..χι.χιχχ..θαρρώ πως ξαναμικράναμε..χι.χιχ.. δεν πειραζει μας χρειάζεται πότε ποτε να γινόμαστε λιγο παιδια..σε ευχαριστουμε πολύ...φιλακια πολλα Ελενη μου...

      Διαγραφή
  30. Ρουλίτσα το θυμάμαι το βιβλίο σας, και το παραμυθάκι σου είναι υπέροχο και η εικονογράφηση της Μαρίας.Πολύ θα ήθελα κι εγώ να εκδοθεί ετσι όπως είναι και να το πάρω.Συγχαρητήρια έκανες πολύ καλά και μακάρι να συνεχίσεις σ αυτό θα έχεις σύγουρα επιτυχία και θα είναι χαρά για εμας.Φιλάκια πολλά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακαρι να γινότανε να το εκδώσω αυτό και καποια άλλα που εχω στα συρτάρια...αλλα η εικονογραφηση της Μαρίας ειναι που δινει αξία σε ενα... παραμυθι όπως και οι πίνακες της νομίζεις οτι θα σου μιλήσουν... ζωγραφίζει τόσο όμορφα..!!!!! και ειμαι τόσο τυχερή που την γνώρισα..!!!! φιλακια πολλα και ευχαριστώ σε..Νασια μου..

      Διαγραφή
  31. Πολύ καλά κάνεις και παίρνεις φόρα γιατί βγαίνει κάτι πολύ όμορφο από αυτό! Όπως το παραμύθι σου!
    Καλό τριήμερο!
    Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αθηνά μου... να παρω φόρα... βρε κορίτσι μου...αλλα να μην φαω τα μούτρα μου...σιγα σιγα...
      ολα θα γίνουν .....μου αρεσει να ασχολουμε ότι έχει σχεση με τα παιδιά..........το τριημερο ηταν αιτία και καθυστερησα να απαντήσω στα σχόλια ..Αθηνα μου... φιλακια πολλα και καλή σαρακοστή

      Διαγραφή
  32. synxaritiria gia to toso omorfw fiflio soy phres fwra sta aliuia mprabw filia kali synexia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε παρα πολύ Βασω μου να εισαι καλα χαιρομαι που σου αρεσε... φιλακια πολλα

      Διαγραφή
  33. Οταν θα αναγνωρισθείς Παγκοσμίως,σαν η πιο γλυκειά παραμυθού,εμείς γεμάτες υπερηφάνεια θα καμαρώνουμε "Κάποτε μιλούσαμε στο τηλέφωνο μαζί της!" να κλέψουμε λίγο απο τη φήμη σου,γιατί τη γλύκα σου δε τη φτάνουμε.
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ Ρουλάκι μου,είμαι περήφανη για το φιοτσίδι μου!
    Φιλάκια καλό τριήμερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα πές μου Χαρά μου θελεις και τα λές αυτά η σου ξεφευγουν μάτια μου;;; χι.χι..για το παγκοσμίως το λέω..χιχ.χι..τέτοια λέγε εσύ να καβαλήσω κανενα καλάμι και να τρεχετε και να μην με μαζευετε..χι..χιχ.χ.χ ........οσο για τον τίτλο της παραμυθού τον παιρνω με μεγαλη μου χαρα... μου αρέσει παρα πολύ..και ειναι η δευτερη φορα που με βαφτίζεις....χι.χιχ.. αυτό οντως ειναι παγκόσμιο φαινομενο.. Χαρα μου... ΄σαντολα δίς......χι.χιχ.. με κανεις καθε φορα και ντρεπομαι... και κοκκινίζω... ας το καλό σου...χι.χιχ.. μια αγκαλία με ενα μεγαλο φιλί με το ευχαριστώ μου...

      Διαγραφή
  34. Χίλια μπράβο... το ήξερα εγώ, πως εκτός από σπαραγδένια καρδιά έχεις και πολύ ταλέντο... πάω τώρα στο vivlio.net να σε απολαύσω!

    Καλό τριήμερο με πολλά πολλά ΑΦιλάκια! (Α=Αληθινά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν διαβαζω τέτοια ομορφα σχόλια απο ενα ανθρωπο...τοσο καταξιομενο στον λόγο...ειναι για μενα το καλήτερο κοπλιμεντο...Μαγισσούλα μου... δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω...αλλα αν δεν 'ητανε και η εικονογραφηση της Μαρίαςτης Βιλλιώτη... να του δώσει με το πινελο της ζωή... το παραμύθι θα ήταν απλως λειψό....αργησα να απαντησω γιατί και εμεις λείπαμε το τριήμερο χωρίς λάπτοπ.. ειπα να χαλαρώσουμε λίγο... φιλακια πολα και σε ευχαριστώ παρα πολύ καλη σαρακοστή... να εχεις... Αιναφέτς μου..

      Διαγραφή
  35. Τέλειο, τέλειο, τέλειο, το διάβασα στην κόρη μου και ξετρελάθηκε Σμαραγδένια.
    Περιμένουμε και το επόμενο.
    Τέτοια βιβλία αξίζουν τα παιδιά μας.
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενα μου ....να σου πως χαρηκα παρα πολύ οχι γιατί μου γραφεις ότι ήταν τέλειο.. το παραμύθι ..αλλα γιατι αρεσε στην κόρη σου... για μενα αυτό ειναι το ζητούμενο και με κανει και χαίρομαι διπλά...... οτι παραμύθι εχω γραψει προσπαθώ να αφήνει στο τελος ενα δίδαγμα...και ας λενε οι πιό γραμματιζουμενοι οτι δεν χρειάζονται διδάγματα .. τα παιδια... απο αυτή την μικρή ηλικια ειναι που μαθαίνουν τις σωστες αξιες.. αν εμεις τους τις δώσουμε θα τις παρουν... φιλακια πολλα και σε ευχαρσιστώ... πολύ..

      Διαγραφή
  36. Μπράβο Ρουλίτσα μου......Χίλια μπράβο που έστειλες το υπέροχο παραμύθι σου με τις φανταστικές ζωγραφιές της Μαρίας μας!!!! Εκεί θα διαβαστεί από πολύ περισσότερους! "Πήγα" σε όλα τα links και τα διάβασα. Πολύ ωραία ιδέα να δημιουργήσει ο κύριος αυτός έναν τέτοιο ιστότοπο για βιβλίο!!!!
    Θα μας γίνεις διάσημο, "Ασπούδαχτο γιαγιούλι" και θάχουμε να λέμε πως είσαι φίλη μας κι' από τις πιο καλές και γλυκές!!!!
    Πήγα και στην προηγούμενη ανάρτηση σου.... Ναι, έτσι είναι κι' εγώ τα ξέρω και τα έχω γευτεί από πρώτο χέρι (τη συχωρεμένη την πεθερά μου και τις κουνιάδες μου).
    Φιλάκια πολλά και καλή Σαρακοστή Ρουλάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας μην ήταν οι φανταστική εικονογραφηση της Μαρίας μας..και θα σου έλεγα εγώ Φιλιώ μου αν
      το παραμύθι θα είχε την τύχη να φιλοξενηθεί απο τοσο αξιόλογη ιστοσελίδα... αλλα χαιρομαι ..πολύ( γιατί να το κρύψωμε άλλωσε..χι.χι..) για τους τίτλους......οχι καλέ σπουδών....!!!..αλλα τίτλους που για μενα εχουν μεγαλη αξια... οπως( παραμυθού.) που μου τον εδωσε η Χαρά... και (ασπούδαχτη γιαγιά) που με λές εσύ....τι άλλο θελω;;; με συγκινήσατε όλες οι φίλες εδώ και με κανεται να..νιωθω την αγαπη σας να με τυλίγει... και σαςευχαριστώ παρα πολύ γι αυτό....και να πω και το άλλο που ειμαι και εδώ τυχερή που μενω στην Κρήτη.. και εσύ παιδί μου εχεις να κανεις με την Κρήτη;;;;... βρε τι θα σας κανω όλες;;χι.χιχ.. χαιρομαι.. πολύ..πάντως.....ελειπα το τριήμερο και αργησα να απαντησω.. σορρυ.... Φιλιώ μου... φιλακια πολλα..καλη Σαρακοστή να έχεις....

      Διαγραφή
  37. Τα ταπεινά μου συγχαρητήρια. Όχι για το παραμύθι σου. Αυτό θα καταξιωθεί σίγουρα γιατί είναι φτιαγμένο με αγάπη και μεράκι. Συγχαρητήρια για την αφοσίωσή σου στα παιδιά. Σε μια ηλικία που θα μπορούσες να ασχοληθείς μόνο με τον εαυτό σου, εσύ παίρνεις φόρα και φτιάχνεις ιστορίες και εικόνες που θα ταξιδέψουν τους μικρούς αναγνώστες σου. Πόσο θα ήθελα να είχαν τα παιδιά μου μια γιαγιά σαν εσένα! Πόσο σπάνιες είναι πλέον οι ιστορίες και τα παραμύθια που διαβάζονται απ' τη γιαγιά. Πόσο σπάνιος άνθρωπος είσαι! Αιώνια έφηβη!
    Υποκλίνομαι Ρούλα μου και σου στέλνω το θαυμασμό και την αγάπη μου.
    Το βράδυ θα διαβάσω μόνη μου το παραμύθι σου, μιας και τα παιδιά μου είναι αρκετά μεγάλα πια για παραμύθια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πω οτι με έχετε σκλαβώσει όλες με τα καλα σας λογια.;;;., να πω οτι με κανετε και κοικκινίζω;...τι να πω...βρε Μαρία μου.. οταν διαβαζοντας τα γραφτα σου ζηλευω τον τρόπο της γραφής σου;.....αλλα ξερω .μεχρι που μπορώ να φτασω. και μου αρέσει παρα πολύ να αχολούμαι με οτι εχει σχέση με τις παιδικές ψυχούλες...γιατί αυτές ειναι που πρέπει να γαλουχιθούν με ομορφες αξίες που εχουμε στην ζωή μας και που κοντεύουν να χαθούν πια... νομίζω οταν απευθήνεται καποιος σε μικρα παιδια... τα παραμύθια του ή οι ιστορίες του πρέπει να είναι απλές κατανοειτές στο παιδί που ακούει ή διαβαζει και να του αφήνει στο τέλος ενα δίδαγμα.... ομορφο γιατί αλλιώς το παιδί πως θα (διδαχτεί).... ....και τις υποκλήσεις να τις αφήσουμε γιατί ... εχουμε και την μεση μας να μην πιαστουμε κι όλας; χιχ.χιχ. σε ευχαριστούμε πολύ.. και το γραφω στον πλυθηντικό γιατί η εικονογραφηση της Βιλλιώτη ( ειδες τυχερή που ειμαι;.) το ανέβασε 10 σκαλιά και ειναι δημιουργία και των δυό μας...
      φιλακια πολλά...το τριήμερο ήταν αιτια γαι την καθηστερηση της απαντησής μου στα σχόλια...

      Διαγραφή
  38. πέρασα να ευχηθώ
    ☾☆★¸¸.•*¨*••.¸¸☾☆★¸¸.•*¨*••.¸¸☾☆¸.•*¨*★☆☾
    (¯`´♥(¯`´♥.¸________ღ☆ღ_________ ¸.♥´´¯)♥´´¯)
    ☆ ▓▒░ ☆ ♥ ΚΑΛΗ ♥ ~ ♥ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ♥ ☆ ░▒▓ ☆
    (_¸.♥(_¸.♥´´ ¯¯¯¯¯¯¯¯ღ☆ღ¯¯¯¯¯¯¯¯¯ `´♥.¸_)♥.¸_)
    ☾☆★¸¸.•*¨*••.¸¸☾☆★¸¸.•*¨*••.¸¸☾☆¸.•*¨*★☆☾

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω παρα πολύ Κρίστα μου...πολύ ομορφο το σχέδιο που πλαισίώνει τις ευχές σου.....για καλή Σαρακοστή ... σου αντέυχωμαι.. και σε σένα...να περάσεις οσο γινεται ομορφα,,
      φιλακια πολλα...και σε σένα ευχωμαι το ίδιο... φιλάκια πολλα...

      Διαγραφή
  39. Σμαραγδένια μου συγχαρητήρια!
    Είμαι σίγουρη ότι το παραμύθι σου θα γοητεύσει μικρά και μεγάλα παιδιά!

    Καλή Σαρακοστή, φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με ενδιαφέρει να αρέσει...στους μικρούς μας φίλους...πρωτα και μετα στους μεγαλους φιλους χι..χιχ.. αυτο ειναι το ζητούμενο μου Μαιρούλα μου... μακαρι να το πετύχω... τοτε θα λεω πως εκπλήρωσα τον σκοπό μου....σε ευχαριστώ πολύ για τα συνχαρητήρια που τα μισα και παραπανω ανήκουν στην Μαρία την Βιλλιώτη..για την ομορφη εικονογραφηση της... καλή Σαρακοστή να εχεις και πολα φιλια ...

      Διαγραφή
  40. Αγαπητή μου Ρούλα, καλησπέρα σου
    Πέρασα για να ανταποδώσω την επίσκεψή σου στο Hellascafe.
    Όμως βρέθηκα σ΄ένα πανέμορφο και πολύ ενδιαφέρον μπλογκ αλλά και σε δυό ευχάριστες εκπλήξεις.
    Η πρώτη το υπέροχο βιβλίο σου για το οποίο σου λέω Μπράβο.
    Η δεύτερη η συνεργασία σου με την πολύ αγαπητή μου ηλεκτρονική φίλη Μαρία Βιλλιώτη. Μια μεγάλη καλλιτέχνις κι΄ένας υπέροχος άνθρωπος.
    Μπράβο και στις δυό σας.
    Θα σου επρότεινα αν ήθελες να επισκεφτείς και http://eftanhsa.blogspot.com
    Νάσαι πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως ώρισες...σε ευχαριστώ πολύ για την αναταπόδωση της επίσκεψης....σου.. χαρηκα που το εκανες..για το παραμυθι μου .. όντως ειμαι και πολύ τυχερή και μεγαλη μου τιμή να μου το εικονογραφίσει...η Μαρία που είναι εκτός απο ενας υπεροχος ανθρωπος πρώτα...και καταπληκτική ζωγραφος.... σε ευχαριστουμε για τα καλά σου λόγια.. και βέβαια θα περασω απο το μπλογκ που μου προτεινεις..να εισαι καλα.

      Διαγραφή
  41. Ρουλιτσα,φιλοξενησα το τριημερο ενα κοριτσακι,πρωτης Δημοτικου και διαβασαμε μαζι το παραμυθι(εγω φυσικα το ειχα πρωτοδιαβασει στης Μαριας)!Απο τον ενθουσιασμο στα ματακια της και τις ερωτησεις που μου εκανε, καταλαβα οτι την ειχε αγγιξει!Τι μεγαλυτερη χαρα για τη συγγραφεα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλητερη κριτική δεν θα μπορούσα να εχω...Αφρα μου... δεν υπαρχει ομορφότερο συναίσθημα να βλέπεις τα παιδικα ματακια να λάμπουν...ειναι η πληρωμή σου για αυτό που δημιουργείς για εκείνα... μου έδωσες πολύ μεγαλη χαρα... αυτό είναι που προσπαθώ να κανω.. μακαρι να μπορώ να το κανω αυτό παντα...σε φιλω και σε ευχαριστώ πολύ Αφρα μου... καλη Σαρακοστη...

      Διαγραφή
  42. Πόσο χαίρομαι που το όμορφο παραμύθι σου θα τα διαβάσουν πολλά πολλά παιδάκια δεν λέγεται!!!!! Ελπίζω να δούμε και καινούργιο παραμύθι σύντομα!!! Για την υπέροχη εικονογράφηση δεν θα πω τίποτα... τα είπαμε τότε που είχε παρουσιαστεί!!!!! Πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δικιο Βικη μου... τι να πουμε για την εικονογραφηση... το μονο που θα πω εγώ οτι ειμαι πολύ τυχερή...μακαρι να κανουμε κατι αναλογο αργότερα... θα έιμαουν ευτυχής... φιλακια πολλα και σε ευχαριστουμε πολύ.... καλή Σαρακοστή...

      Διαγραφή
  43. Ρούλα μου μπράβο!πολύ ωραίο ,τα διάβασα στα μικρά και τους άρεσε ,όπως και η εικονογράφηση!τώρα ζητάνε να το ξαναδιαβάσουμε χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ρούλα μου λυπάμαι που δεν έχω εγγόνια για να τους το διαβάσω, τόσο γλυκό τόσο τρυφερό με όμορφες εικόνες, χωρίς τρομακτικούς δράκους, λύκους μάγισσες.....το διάβασα και το ξαναδιάβασα με ευχαρίστηση, μπράβο και σε σένα την αυθεντική "ασπόυδαχτη γιαγιά" και στη ζωγράφο τη Μαρία που ζωντάνεψε τόσο όμορφα τις εικόνες του υπέροχου παραμυθιού σου !!! Σε φιλώ καλή σαρακοστή !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ...Νασαι καλα Ρουλακι μου..ολα του Θεου θα γινουν..μας εβαλες στο δικο σου πλεον κοσμο τον Παραμυθενιο..γραψε μου στο μαιλ..mlefkopoulou@yahoo.com..και θα τα πουμε απο κει για το Μπαζαρ..σε φιλω ματια μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή