Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΤΑ......ΞΥΛΙΝΑ....!!!!

Όταν περνάς.... από της Ρένας το μπλοκ...της γνωστής μας Ρένας....http://diaheiros.blogspot.gr/2013/04/blog-post_7.html.....δεν γίνεται να μην ξεσηκωθείς.... για δράση... τι ξεσηκώστρα Θεέ μου..!!!!....!!!!!
Και  άμ έργο..αμ έπος... που λένε.. έχουμε και λέμε....
Μια δράση.. για κουμπαράδες....  που οσονούπω  ετοιμάζονται....μια δράση για. ..ρολόγια.... που για αυτά έχουμε καιρό.....μια δράση για ξύλινα αντικείμενα... όπα..λέω ... ξύλινα;;; το στοιχείο μας...
Και ποιος άλλος είναι ειδικός για αυτά;;; ο γνωστός και μη εξαιρετέος...Σμαραγδένιος.....όχι που δεν θα έβαζε το χεράκι του εδώ...χι.χι.χι.. 
Λοιπόν...για το παζάρι που κάνουν μια ομάδα παιδιών στην Καλαμπάκα  με θέμα το ξύλο...!!!!!
.....Δυο μολυβοθύκες ....η μία...με θέμα Ανοιξιάτικο....!!!


και οι λεπτομέρειες της... από την μια μεριά..
και απο την άλλη

   και η άλλη.....με θέμα θαλασσινό...
το αγαπημένο μου..



και δυο πετσετοθύκες .. μία με ένα πορτοκαλάκι.....και μια φέτα καρπούζι.. από την άλλη. μεριά

και η άλλη.. με φραουλίτσες...
 εδώ  μια πανοραμική....   στην αυλή μου.... 
και η τελευταία..στο γνωστό τραπεζάκι με την γνωστή γλάστρα που ντύθηκε με ένα ωραίο  βασιλικό...ήθελε βλέπετε να κλέψει την παράσταση... θέλει πάντα να έχει τον τελευταίο λόγο..χι.χι....φωτογράφε.. φωτο χάλια μ έβγαλες με δυό κεφάλια θα λέει και θα έχει δίκιο..χι..χι..
Θα μου πήτε και με το δίκιο σας... εσύ τι έκανες;;
έεεε πως δεν έκανα !!!! όλες τις ζωγραφιές... λίγο το έχεις;;;χ..χι.. 
και τις φωτογραφίες..!!!!! μην γελάτε...χι..χι....
αυτά  
 είναι τα ξύλινα ...που θα πάνε στην Καλαμπάκα.........για το παζάρι..



Όλα τα χρήματα θα διατεθούν για την κιβωτό του κόσμου....όσες θέλετε να κάνετε κάτι έστω και μικρό προλαβαίνετε η προθεσμία τελειώνει στις 30 του μήνα...
περισσότερες λεπτομέρειες δειτε εδώ...http://www.epirusinfo.com/?p=36719#more-36719.....
Η προσφορά είναι το μεγαλείο της ψυχής...αγαπημένοι μου φίλοι... ας το κάνουμε έργο..!!!!!!!!




100 σχόλια:

  1. εξαιρετικά όλα σου....μα μπράβο σου για την ενημέρωση για τα παιδιά της κιβωτού...και πάλι μπράβο σου...να σαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολυ... θα ήταν καλό να μπορούσαμε να κανουμε εστω και κατι τόσο μικρο.. γοια την κιβωτό..και για την καθε κιβωτό... εστο και απο το υστεριμα μας τωρα πια.... να είσαι καλα ...

      Διαγραφή
    2. Πω..πω όλο λαθη ήταν η απαντηση μου....επρεπε να την τσεκαρω πρωτα..... αλλα η βιασύνη μου φταίει και το οτι εμαθα να πληκρολογώ και με τα δυο μου χερια..χι.χχι..

      Διαγραφή
  2. Υπέροχες οι δημιουργίες του Σμαραγδένιου.... μα και οι ζωγραφιές σου!!!! Συγχαρητήρια που παίρνετε μέρες σε όλες τις προσκλήσεις!!!! Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βικάκι μου... εσύ το λές αυτό που τρέχεις οπου χρειαστεί.;; μακαρι να μπορούσαμε να κανουμε περισσότερα για τον συνανθρωπό μας... ετσι δειχνουμε ολοι οτι ακομα δεν έχουμε χασει την ανθρωπια μας...για τις ζωγραφιές ..χι.χχι.. ασε να μην μιλήσουμε...καποτε θα μαθω που θα παει;;; χι.χι.. φιλακια πολλα και ευχαριστουμε.. πολύ Βίκυ μου..!!!

      Διαγραφή
  3. Μπράβο μπράβο...μπράβο Ρούλα...χαχα...μπράβο Σμαραγδένιε!!! Μα τι όμορφα πράγματα...και τι ζωγραφιές! Ρουλίτσα έχεις γίνει φοβερή στο να ζωγραφίζεις μολυβοθήκες.Φιλιά πολλά και στους δυο σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί Μαρακι μου εγώ τρία μπράβο και ο Σμαραγδένιος ενα;;; χιχ.χι. αφου όλη την δουλεια την εκανε εκείνος ..χι.χιχ..επιδή επεξα με πινελακια και μαρκαδόρους;;;..χιχ.χι.. για νηπιαγωγείο απο που πανε;;;; καλα παω;;; χιχ.χιχ..φιλακια πολλα αντε να ερθει το καλοκαιράκι.....!!!

      Διαγραφή
  4. Σ΄αυτή τη αυλή των θαυμάτων , θαυμάσαμε τις υπέροχες μολυβοθήκες και πετσετοθήκες που δημιουργήσατε!!! Ρούλα η δουλειά του Σμαραγδένου καταπληκτική αλλά και οι ζωγραφιές σου, φανταστικές !!! Καλοτάξιδα όλα και καλοπουλημένα για να στηρίξουνε έναν καλό σκοπό !!! Μπράβο, φιλιά και στους δυό σας απο όλο το μελίσσι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακαρι να πουληθουν ολα τα ξυλινα εργα που θα πανε εκεί...κορίτσια....για αυτον τον σκοπο εξ λλου γινανε.. η προσφορα ειναι οτι καλητερο μπορει να κανει κανείς..φιλακια πολλα σε ολο το μελισσι.... σας ευχαριστουμε..πολυ.

      Διαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ! ΚΑΝΕΤΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΜΑΖΙ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!
    ΛΑΤΡΕΨΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΣΑΣ!
    ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νενα μου σε ευχαριτουμε πολύ....ο ενας κατασκευαζει και ο αλλος συμπληρωνει με ζωγραφιες....χι.χιχ.. .να εισαι καλά ... φιλακια πολλα...

      Διαγραφή
  7. Εσείς οι δυο όταν δουλεύετε μαζί κάνετε υπέροχα πράγματα. Μπράβο και στους δυο σας. Η αυλή είναι καταπληκτική!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η σχύς εν τη ενώση... δεν λενε Κατερινακι μου;; έεε αυτό κανουμε και εμείς..οπως καταλαβες και η αυλή δικο του εργο ειναι... να εισαι καλα κοριτσι μου .. φιλώ σε...

      Διαγραφή
  8. Καλά χάζεψα! Τόσο απλά μα τόσο όμορφα!
    Μπράβο για όλα !
    Την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιρις ελπίζουμε να πιασουν τόπο εκει που πανε.. το ευχωμαι....σε ευχαριστουμε πολύ... φλιακια πολλα..

      Διαγραφή
  9. Σμαραγδένιος & Σμαραγδένια... Ένας συνδυασμός που κάνει ΘΑΥΜΑΤΑ!!!
    Τί όμορφα που είναι όλα!!! Και για έναν υπέροχο σκοπό!!!
    Και όταν τα συνδυάζεις κ' με τσαχπίνικη παρουσίαση, ε, τότε, μια βαθιά υπόκλιση σας αξίζει!!!
    Φιλάκια πολλά!!!
    Καλή σας μέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το οτι ειμαι λιγο τσαχπινα ...είμαι χιχ.χιχ.. γιατι να το κρύψωμεν αλλωστε..!! αλλα και το ετερον μου μισό.....και αυτο ειναι πολύ δημιουργικο ατομο... αν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε που λένε... σε ευχαριστούμε..πολυ..φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  10. Σμαραγδένια μου συγχαρητήρια και σε εσένα και στον Σμαραγδένιο σου. Όλα ήταν πανέμορφα. Ειδικά όμως η μολυβοθήκη με το ανοιξιάτικο θέμα ήταν παραμυθένια.
    Να έχεις μια πανέμορφη ημέρα !:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε..πολύ..Μαρινακι μου.. χαιρομαι που σου αρεσαν αν και παιδιάστικες...οι ζωγραφιές μου...να εισαι καλα φιλακια πολλα.. Μαρινακι...

      Διαγραφή
  11. Καλά πήρες τα εύσημα από την ζωγράφο μας.. τι άλλο να πω;
    Συγχαρητήρια και στον Σμαραγδένιο σου!
    Να είσαστε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντιγονακι μου...σε ευχαριστούμε πολύ κορίτσι μου...για να μην κλαιω.. μου εδωσε τα ευσημα..χι.χιχ. το Μαρακι μας τα συνχαρητηρια σου... καλοδεχούμενα.. φιλώ σε..!!!!

      Διαγραφή
  12. Εμ, ποιός άλλος θα έφτιαχνε τόσο όμορφα ξύλινα????
    Μπράβο και στους δύο σας!
    Φιλάκια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστουμε.. πολύ.. Μαριαννάκι μου... το ξύλο ειναι το στοιχείο του του Σμαραγδάκη ειναι αλήθεια οτι πιανει το κανει μια χαρά..... μακαρι να πιασουν τόπο για τον σκοπο που εγιναν...

      Διαγραφή
  13. Ρούλα μου καλημέρα.. Πολύ όμορφες και οι μολυβοθήκες και οι πετσετοθήκες αλλά και η αυλή σου είναι έργο τέχνης... Καλή συνέχεια και καλές δημιουργίες.. Φιλιά πολλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως ωρισες Μαρσια..στο μπλοκ μου χαιρομαι παρα πολύ..το εργο τεχνης ειναι δικο του και αυτό... σε ευχαριστουμε για τα καλά σου λογια.. φιλια..

      Διαγραφή
  14. Οι μολυβοθήκες αλλά και η διακόσμηση τους ειναι εξαιρετικές. Μιλάω από πείρα. :) Φιλιά πουλά Ρουλάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *πολλά........χαχαχα κόντεψα να γράψω Φιλιά πουλιά....ελεος...

      :))

      Διαγραφή
    2. Οπως λεμε απο πρωτο χερι μιλας ..ε Κουλα μου;;; χι.χιχ.. αγαπη μου οπως και να γραψεις τα πολλα μην σκάς... εγω να δείς τι γραφω..χι..χι.. φιλακια ....στελνω...

      Διαγραφή
  15. Μπράβο και στους δυό σας....αλλά η αυλή είμαι σίγουρη ότι είναι έργο του συμπέθερου εξ ολοκλήρου. Άντε να πούμε ότι τα λουλούδια είναι δική σου δουλειά. Φιλιά και στους δυό σας και μπράβο για τη συμμετοχή και την προσφορά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά συμπεθερα.. μάγα είσαι;;;χι.χι. ακομα και τα λουλουδια ειναι δικη του δουλεια... θα μου πείς εσύ τι κανεις;;;...εγω τον καμαρώνω..χι.χ. απο τοτε που αγαπησα το αθλημα του μπλοκιν .. με χασανε και τα λουλουδια μου.. και τα πλεχτα μου... και τα γραφτα μου..άστα συμπεθερα....αλλα μου αρεσει να μπλοκάρω.. τι να κανω;;;χι.χιχ.. φιλω σε...... αληθεια ο Πακης τι κανει;;;να μας τον προσεχεις...

      Διαγραφή
  16. Είναι όλα πανέμορφα!Πολλά συγχαρητήρια!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστουμε π[ολύ Σπυριδουλα μου... να είσαι καλά ... θα τα πουμε... φιλακια ...

      Διαγραφή
  17. Ειστε το δίδυμο της δημιουργίας εσύ και ο Σμαραγδένιος σου. Ο ένας κόβει και ο άλλος ζωγραφίζει. Οσο για την αυλή σου είναι μιά ζωγραφίά.
    φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιό δίδυμο δεν γίνεται Μαρια μου....τουλαχιστον με βοηθαει.. σε οτι του πω να κανει... .. του αρεσει να κανει πραγματα .. εγώ δεν ξερω πολλα απο κατασκευες.. αλλα θα προσπαθήσω να κανω την διακόσμιση... χιχ.χι.. σε φιλώ... γλυκά..

      Διαγραφή
  18. Με τετοια αυλη υπερπαραγωγή,εχεις το καταλληλο φοντο για να αναδειχτουν ολα σας τα εργα!Ηθελα να ξερω, ποιος ειναι ο πιο μερακλης μεσα στην οικογενεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι .... ρωτάς Αφρα μου;; χι..χι.χ. ποιος να είναι αραγε;;;χι.χι. οσο για το μερακλήκι... δεν φαίνεται ποιός το έχει;....χι.χι.. φιλακια πολλα...γλυκια μου..

      Διαγραφή
  19. Υπέροχες δημιουργίες και ακόμα πιο υπέροχο το οτι προκύπτουν απο "ομαδική" δουλειά!! Συγχαρητήρια!!

    Καλό απόγευμα! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστουμε πολυ ....και χαιρομαι που σου αρεσαν...οτι μπορουμε κανουμε... μακαρι να πετυχει ο σκοπος γαι το οποιο εγιναν... Μελι και Κανελα μου... φιλακια πολλα.

      Διαγραφή
  20. Μπράβο Ρουλάκι, τέλειες οι δημιουργίες σου, τέλειες και οι φωτογραφίες τους!! Να ΄σαι καλά, όποτε μπαίνω στο blog σου ανοίγει η ψυχή μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπεττούλα μου.....χαθηκαμε.. αλλα δεν σε ξεχνω.. να το ξερεις.. τωρα που οι πολλες δουλειες φευγουνε.. θα τα λεμε πιο συχνα... χι.χιχ. εγινε και μια τεράστια αγκαλια η παρεα.. μας..χιχ.χιχ .. και δεν προλαβενουμε...τις επισκεψεις...να απαντησουμε και στα σχόλια .. και ο καιρός περναει και δεν προλαβένωωωωω!!!!! χιχ.χιχ. εδώ ειμαστε ομως καποτε θα βρεθουμε..χιχ.χι.ενα απο τα καλήτερα κοπλιμεντα που μου εχουνε πεί μου εγραψες Μπεττυ μου.. σε ευχαριστω πααααρα πολύ...γι αυτό τα φιαξαμε τα μπλοκ κορίτσι μου να ανοιγει η ψυχή μας.... σε φιλώ και σου χρωστώ....

      Διαγραφή
  21. Εσύ έχεις και τον Σμαραγδένιο σου να βοηθάει... και ο συνδυασμός σας φτιάχνει αριστουργήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός Φλώρα μου δεν ειναι Σμαραγδένιος... χρυσαφενιος ειναι...!!!! χι.χιχ. οχι μονο βοηθαει... αλλα τα κανει και όλα ..μονοςτου ο ανθρωπος...εγω ειμαι μονο επι της διακοσμισης..χιχ.χιχ.. φιλακια πολλα και σε ευχαριστούμε.. Φλωρακι μου...

      Διαγραφή
  22. Εντάξει μην το κάνουμε θέμα... μια συνηθισμένη αυλή είναι.
    Την έχω δει πολλές φορές εδώ στην Αθήνα... Κι οι κατασκευές καλές, αλλά συνηθισμένες ρε παιδί μου. Πανεύκολες! Ο καθένας μπορεί να τις φτιάξει...
    Κι ο κάθε "Σμαραγδένιος" που σέβεται τον (αντρικό) χαρακτήρα του, αφιερώνει χρόνο και κόπο για να μοιραστεί με τη σύντροφό του στιγμές δημιουργίας και αλληλεγγύης. Συνηθισμένα, καθημερινά στιγμιότυπα... Μην το κάνουμε θέμα!

    (Αχ βρε Ρούλα τι μας κάνεις! Μας πετάς κατάμουτρα όλη την ομορφιά που δημιουργείτε και διαθέτετε... Να σας έχει ο Θεός καλά!...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε.... ναι Μαρακι μου... μην το κανεις θεμα..χι.χιχ.. να εισαι καλά βρε Μαρακι μου με εκανες και γελασα....δεν θα μπορούσες να το θέσεις πιο τελεια το θεμα........ τι να πω για τα καλά σου λογια...!!!! για αυτα που ειναι μεσα σε εισαγωγικα λέω...χιχχ. για εμας αυτά ειναι αυτονοητα...ενα μεγαλο ευχαριστώ.....πολύ...... και πολλα φιλλια απο την πατριδα...

      Διαγραφή
  23. Εεεεεεεεεεεεεεε κυρά Σμαραγδένια, όλα τα προλαβαίνεις!!!!!!!!!!!!
    Τι ομορφιές είναι αυτές που έπλεξες;;; Ζαλίστηκα, δεν ήξερα πιο να πρωτοθαυμάσω!!!! Τόσο όμορφα όλα και τόσα πολλά!!!!
    Και τα ξύλινά σου όμως περίφημα! Καλοπούλητα και να'σαι πάντα γερή να προσφέρεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρινακι μου....μακαρι να εχουμε δυναμεις να κανουμε οτι μπορούμε.. γεμίζουμε και τις ωρες μας .. δεν μπορουμε να κατσουμε.. χι.χιχ. σε ευχαριστούμε πολύ ... και παρεπιτοντως .. η ιδεα
      που ειχες στο μλποκ σου με το μισο ταψι παστιτσιο και το μισο μουσακα ήταν σωτήρια.. χι.χιχ.. να εισαι καλά Μαρινακι μου φιλακια..πολλα.

      Διαγραφή
  24. Μπραβο σας για το ενδιαφέρον!
    Πολύ όμορφα τα ξύλινα, καλοτάξιδα να είναι και να βοηθήσουν κι αυτά στον καλό κοινό σκοπό εκεί που θα πάνε!
    Φιλιά πολλά, να είστε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακαρι Νικη μου,...να μπορεσουνε να βαλουνε και αυτά τα μικρα πραγματακια ενα λιθαρακι... να ανακουφιστού συνσνθρωποι μας.. και προπαντως παιδια....σε ευχαριστουμε πολυ να εισαι καλα φιλακια πολλα...

      Διαγραφή
  25. Συγγνώμη, αλλά μετά την φωτογραφία της ....αυλίτσας σου , θες και σχόλιο για τις μολυβοθήκες;
    Ε, όχι κυρία μου , μου έκοψες την διάθεση, πρασίνισα απότην ....ζήλια μου .
    Άμα ξεπρασινίσω, ίσως σχολιάσω.
    Και να ξέρεις ότι δεν ζήλεψα την αυλή σου αλλά το προνόμιο σου να έχεις τέτοιον μάστορα .....δωρεάν.
    Και δεν σε φιλώ....τουλάχιστον όχι σήμερα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙ , ΘΑ ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ, ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΩΣΩ;

      Διαγραφή
    2. Αμα βγάλετε και φύλλα νάρθουμε να σας κλαδέψουμε...μη μπλέξετε

      Διαγραφή
    3. Ε νταξει κοριτσια κλείσαμε.. Αγιου και Ρούλας μην ταξεις..χιχ.χ..εννοείται οτι θα φιλοξενηθήτεεεεεε... και ... τωρα σε ποια να απαντησω μου λέτε;;;χι.χιχ.. οι τρεις χάριτες;; ..χι.χιχ.. μιά.. μιά κορτσια.. .......πρωτα πρωτα να κλαψω γιατί εχασα φιλί..σνιφφφφφφ..... μετα που να φανταστω βρε Παρακελσο μου...οτι θα πρασινισεις;; εγω την αυλη ....την εβαλα για ντεκορ.. των ξύλινων....χι.χι.. η Χαρα λεει για κλαδεμα... καλα ειμαστε;;;;;χιχ.χι. εγω παντως και χωρίς φιλι .. σας στελνω τα δικα μου επι τρία..χι.χιχ..

      Διαγραφή
  26. Μπράβο σας!!
    Κάνετε πραγματικά θαύματα και για έναν καλό σκοπό!
    Να είστε καλά!
    καλό βράδυ..φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς αυτός ο σκοπος ειναι το κίνητρο.. για να κανουμε αυτα τα μικρα πραγματακια Μαρία μου μακαρι να πουληθουν και να χαρίσουν χαμογελα... αυτο προσδοκούμε... σε ευχαριστούμε κορίτσια μου.. φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  27. Υπέροχη δουλειά! Να είστε καλά να δημιουργείτε τόσο όμορφα αντικείμενα... Φιλιά, καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να εισαι καλά κοριτσι μου...σε ευχαριστουμε πολύ... για τον σκοπο που γινανε... μακαρι να βοηθησουνε... φιλακια πολλα...

      Διαγραφή
  28. Συγχαρητήρια και στους δυο σας!
    Πάντα γεροί, ευτυχισμένοι και δημιουργικοί να είσαστε Ρουλίτσα μου!

    Για την αυλή σας τι να πω, δηλώνω ενθουσιασμένη!

    Φιλάκια πολλά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για σου Μαιρουλα μου.....να εισαι καλα μάτια μου... σε ευχαριστούμε πολύ...παλι σου χρωστω επισκεψη......μα καλα!!!!! δεν θα ειμαι ποτέ στην ωρα... μου..;;;χιχ.χιχ.. φιαλακια πολλα.. και τα λεμε..

      Διαγραφή
    2. Οχι παιδι μου φιαλακια... .. φιλακια ηθελα να γραψω..χιχ.χι.. εμαθα να γραφω με τα δυο χέρια.. και καταλαβένεις τι γινεται..χιχ.χιχ..

      Διαγραφή
  29. ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΕ Η ΛΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ!!!!
    ΓΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΟΥ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!!!
    ΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ!
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!

    !!!!!!!!!!

    Υ.Γ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΣΤΗ ΣΩΣΩ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεεε....... ναι Ρενακι μου... φύτεψα και εγω κανένα λουλουδάκι..χιχ.χιχ..με αφήνει βρε το μπλοκιν;;;;απύβδησε ( αυτό δεν ξερω πως γραφεται χιχ.χι). ο ανθρωπος πια με μενα..!!! εχθες κοντεψα να βαλω φωτια στο σπιτι...αστα...ευτυχως ολα καλα.....
      ειδη τα εστηλα τα ξυλινα στην Καλαμπακα Ρενακι...μου... σε ευχαριστουμε .. πολύ γιατί εσύ ήσουν η αφορμή να κανουμε τοσα πραγματα που μας ευχαριστούν και να βγαλεις απο μεσα του το ταλεντο στις κατασκευες...θα χαρουμε πολύ να γνωρίστουμε απο κοντα.. εννοειτε οτι θα το παρω σοβαρα..αυτο που είπες.......χι.χιχ. μην γελάς σε βλέπω..φιλώ σε

      Διαγραφή
    2. Στην ..απέξω εμείς????? Και δεν γελάω καθόλου! Βολεύομαι στον σάκο μου και στην υπέροχη αυλή σου! χιχι!!


      Διαγραφή
    3. Ολοι χωρατε Πεπη μου.... οταν θα ερθετε .. θα κοιμαστε με θεα την θαλασσα... αυτή η αυλή ειναι η χειμωνιατική μου....το καλοκαιρι εχουμε αλλη θέα.... και πολυ αγαπη...φιλω σε..

      Διαγραφή
  30. Υπέροχες οι ξύλινες δημιουργίες σας Ρούλα μου και σίγουρα θα εντυπωσιάσουν!!Για την αυλή σας τι να πω πραγματικά δεν έχω λόγια μια μικρή όαση!!!!Η αγάπη σας για ζωή και δημιουργία είναι διάχυτη παντού πραγματικά σας θαυμάζω!!!Τα φιλιά μου και μια γλυκιά καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφια μου....να ειναι χρησιμες θελουμε.. και να βοηθησουν για τον σκοπο που φτιαχτηκαν.. σε ευχαριστουμε...παρα πολυ..η αυλή αυτη φτιαχτηκε πριν απο παρα πολα χρόνια και όντως ειναι αυτή που μας γαληνευει οταν πινουμε το καφεδακι μας... να εισαι καλά .. φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  31. Πόσο ξύλινα μπορεί νάναι όταν έχουν μέσα τους τόόόση καρδιά;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ομορφη παρομοίωση!!!!!!!!!!... αιστανθηκα σαν να ζωντανεψαν ξαφνικα... τα ξυλινα και ακουγα την καρδια τους να χτυπά.... Χαρα μου....μακαρι να χαρίσουν τέτοια συναισθήματα.. εκεί που θα πανε..!!!! φιλώ σε.. Χαρά μου...

      Διαγραφή
  32. Σμαραγδακια διαμαντάκια φτιάχνεται.
    Τι να πρωτοπω για τις κατασκευές για την αυλή.
    Ολα τέλεια!
    Ευχομαι να αγοραστούν όλα εγώ πάντως θα τα έπαιρνα όλα αν ήμουν εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν καναμε και τίποτα σπουδαιο Ελενα μου..... θα το εκανε ο καθένας αυτό ..για μας αυτά ειναι αυτονοητα...και το κανουμε με μεγαλη χαρά οπως νομίζω και ο καθε ενας μας...και μαλιστα... όταν πρόκειται να χαρισεις χαμογελα...σε ευχαριστουμε πολύ να εισαι καλα σου στελνω πολλα φιλακια..

      Διαγραφή
  33. Μπράβο Ρουλάκι μου..... μπράβο μεγάλη καρδιά..... σε όλα μέσα.... σε κάθε προσφορά, η Ρούλα μας πρώτη πρώτη!!!!!!! Να είσαστε καλά Σμαραγδάκια μου!!!!!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολες εδώ μεσα Φιλιώ μου εχουμε μεγαλες καρδιες..χιχ.χι. πως νομίζεις εγιναν τοσα. πραγματα.. σε παζαρια;; χαιρομαι παρα πολύ που γίνεται ολο αυτό μεσα απο αυτή την ομορφη μεγαλη παρέα... οι προσφορες που ανακουφίζουν συνανθρώπους μας.. μας γεμιζει χαρα όλους μας... σε ευχαριστώ πολύ ....σου χρωστω επισκεψεις..χι.χιχ.. φιλάκια Φιλιω μου...

      Διαγραφή
  34. Και οι δυο μαζί κάνετε θαύματα.Γεια στα χέρια σας Ρουλα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατρινα μου.. κανουμε παιδι μου οιτι μπορούμε σε συχαριστουμε να εισαι καλα.. θα τα πουμε... φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  35. Ρούλα μου είναι όλα πανέμορφα!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ Βαλαντη μου... να εισαι καλα ... ακομα δεν ξερω να μπαινω στο καινούργιο σου μπλοκ...κατι για κυκλους που μου έλεγε ...εβαλα τον εγγονο..και του εδειξα το δικο σου μπλοκ... το εφτιαξε αλλα ακομα δεν ξερω να το κανω να σου αφήνω σχόλιο...

      Διαγραφή
  36. Πολύ καλη δουλεια πολυ Ελληνικα μου αρεσαν πολυ, και πάντα για πολύ καλο σκοπο!!!!
    Φιλακια πολλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τον καλο σκοπο Ελενα μου.. μακαρι να βοηθήσουν..εκεί που θα πανε....σε ευχαριστούμε...πολύ..να εισαι καλα ...φιλακια...πολλα

      Διαγραφή
  37. Εσείς δεν κοιμόσαστε ποτέ; μπράβο Ρουλα απίθανα δημιουργήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιμόματσε παιδι μου... αλλα δεν καθεται και ο........τι νακανουμε αφου μας αρεσει να φτιαχνουμε... Φιλακια Φούλη μου.. φιλι και στην κούκλα..σου..

      Διαγραφή
  38. Kαλησπέρα αγαπητή μου Ρούλα.
    Υπέροχα τα έργα σου.
    Όμως η αυλή σου με σκλάβωσε.
    Πανέμορφη.
    Νάσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα φιλε μου... σε ευχαριστούμε να εισαι καλα η αυλή ειναι εργο του Σμαραγδάκη.. ..
      καλο σου βραδυ... ....

      Διαγραφή
  39. Τα ξύλινα τα όμορφα τα θαλασσένια!!!Ασυναγώνιστοι στην συνεργασία!ο ένας συμπληρώνει τον άλλον τόσο όμορφα τόσο ζηλευτά!!Φαίνεται στην δουλειά σας με πόση αγάπη και μεράκι έγιναν τα*ξύλινά* σας!!!Φιλάκια πολλά Ρούλα και ζητώ συγνώμην που αργώ να έλθω...ισα που προλαβαίνω αυτά που πρέπει να κάνω... φιλάκια πολλά και καλό σου βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Το "αχτύπητο" δίδυμο ξαναχτύπησε!! Και, όπως είναι φυσικό, πέτυχε .. διάνα!!
    Ρουλάκι, είναι ποίημα όσα φτιάξατε με τον Σμαραγδένιο!
    Να'στε καλά, να προσφέρετε !!Φιλάκια! Και καλό Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέπη μου... σε ευχαριστουμε πολύ...διδυμο δεν θα πει τιποτε...τι να κανω;; χιχ.χχι. αφου εχουμε γίνει πια αυτοκόλητα;;; χιχ.χι.. ο ενας κοβει και η αλλη ραβει... και στα λογια και στα έργα.....χι.χιχ..ναι είναι ομορφο συναίσθημα η προσφορα.. .. φιλακια πολλα.. καλο Σ.Κ.

      Διαγραφή
  41. kalispera poli omorfh aylh exeis glikia moy oso gia ta erga soy den exw logia panemorfa kai hmolibwuikh kai h pestetouhkes ola moy aresan mprabw kali sinexia filia......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασούλα .. μου... να εισαι καλα .. για τα ομορφα σου λογια σε ευχαριστουμε πολύ..... φιλακια και καλο .Σ.Κ.

      Διαγραφή
  42. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ! ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ Τ ΑΛΛΟ!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΥΛΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΣΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατρίν .....σε ευχαριστώ π[αραπολύ.. να εισαι καλα΄καλως ωρισες στο μπλοκ μου με τα καλα σου λόγια ... θα τα λεμε...σίγουρα.. φιλιά...πολλα

      Διαγραφή
  43. Ρουλάκι μου καλημέρα!!!!!
    Εδώ να κάτσω λίγο στην όμορφη και φιλόξενη αυλή σου, δίπλα στο υπέροχο συντριβάνι από τα χεράκια του κύριου Γιώργου, φτιάξε μου και ένα καφεδάκι....Αχ!!!!!!!Αντε, στην υγειά σας αγαπημένοι!!!!!!!!
    Τα ξύλινα υπέροχα και πολύ χρήσιμα!!!!!
    Ρούλα μου, καλή Κυριακή και καλή εβδομάδα!!!!!
    Πολλά φιλάκια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την εφη μας... τι κανεις;; χαιρομαι που ήρθες και εκατσες στην αυλή μας το κεφεδάκι σου περιμενει οποτε ερθεις θα το πιούμε... ή στην αυλή αυτή ή στο μπαλκονι.....σε ευχαριστώτούμε πολύ .. να εισαι καλα΄φιλακια... πολλα..

      Διαγραφή
  44. Καλημέρα Ρούλα! Πολύ όμορφα τα ξύλινα, ευχαριστούμε και για την ενημέρωση! Καλή εβδομάδα, φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Μαρινακι .... ήθελα να σς ξεσηκώσω με την αναρτηση αυτή γαι να κανουμε όλοι κατί για τον συνάνθρωπό μας΄΄ και προπαντως οταν αυτά ειναι πιαδια...φιλιά...

      Διαγραφή
  45. Καλώς σε βρήκα. Μέσα από την φίλη μας τη Ρένα καιρός να γνωριστούμε. Οι προσφορές σου σε όλες τις δράσεις είναι αξιέπαινες. Τα ξύλινα έργα σου πολύ όμορφα αλλά τα πλεχτά σου μου κλέψανε την καρδιά. Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ!! αυτή η Ρένα η ξεσηκώστρα....τι μας κανει καθε φορα... και καλα κανει δηλαδή...χιχ.χιχ. πόσες ωραίες δρασεις γινονται σ αυτή την γειτονιά .. χαίρομαι παρα πολύ που συμετεχω σε οτι μπορώ... με κανει και νιωθω ομορφα.. φιλακια πολλα

      Διαγραφή
  46. πολύ πολύ όμορφες οι ξύλινες κατασκευές σου.Εμένα το μάτι μου έμεινε στη ζωγραφική σου που είναι πολύ χαρούμενη με απίθανα χρώματα!!!!
    1.000 μπράβο!!!
    πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααααα να εισαι καλά Κρίστα μου......έεεεε ειδες ζωγραφική απο τα χερακια μου;....οχι ολα του Σμαραγδενιου;; χι.χιχ.. μπραβο κορίστι μου που είδες την αξία μου..χι..χι.. σε ευχαριστούμε για τα καλα σου λογια .. φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  47. ΑΠΙΘΑΝΑ όλα !!!Και η ζωγραφική σου και οι κατασκευές του Σμαραγδένιου σου!!!Μπράβο σας και για την προσφορά σας!!!φιλάκια πολλά γλυκιά μου Μακεδόνισσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Α!!Ξέχασα!!Καλέ τι όμορφη αυλή είναι αυτή;;!!!Να μαντέψω;;!!Ο Σμαραγδένιος την έφτιαξε έ;!!! Χρυσοχέρης και μερακλής!!!Μπράβο του χίλιες φορές, του αξίζει!! Φαντάζομαι να πίνεις τον καφέ σου κάθε πρωί εκεί και να αναστένεται η ψυχή σου!!! Να την χαρείτε όσο περισσότερο μπορείτε!!! Φιλάκια πολλά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή