Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Η ΧΑΡΑ .....ΚΑΙ..Η... ΖΗΛΕΙΑ....ΜΟΥ....


Καιρό έχουμε να τα πούμε αγαπημένοι μου φίλοι και γείτονες....
Κάτι διακοπούλες  ευχάριστες.. κάτι μετακομίσεις στας εξοχάς.. όπως θα λέγαμε αστειεύοντας..παλιά.....χι..χι..πάει πέρασε ο καιρός και δεν το κατάλαβα...μου έλειψε η (παρέα σας) και το σερφάρισμα στα δικά σας μπλοκοσπιτάκια...ελπίζω να το κάνω μόλις βρω τον ρυθμό μου...
αν και τώρα το καλοκαίρι όλες λίγο πολύ είμαστε πιο χαλαρές...όπως και να είναι όμως δεν χανόμαστε.. και αυτό είναι που μετράει  για μένα..και νομίζω για όλες μας...
Και τώρα θέλω να δικαιολογήσω τον τίτλο μου...
Την ΧΑΡΆ μας (κάντο με αγάπη) http://kantomagapi.blogspot.gr/την ξέρετε όλοι... έ λοιπόν.. εκείνη είναι η αιτία της ζήλιας μου..χι..χι.. ναι..  ναι .. μην γελάτε. .
Πάω που λέτε από το μπλογκοσπιτάκι της και διαβάζω αυτά που έχει γράψει για τις παλιές γειτονιές και της αναμνήσεις από εκείνη την εποχή..
 αυτό το δέσιμο που είχαν οι άνθρωποι μεταξύ τους..και που με τον καιρό χάθηκε.. και επειδή εγώ δεν ξέρω αν τα λέω έτσι όμορφα σας παραπέμπω σε εκείνη.. γράφει ότι ακριβώς θα ήθελα από καρδιάς να πω...και βλέπω κάτι καρδούλες..δεμένες μεταξύ τους δωράκι για ένα αστεράκι που περιμένουμε να έρθει στην γειτονιαααααααα!!!!
Εεεεε ναι.. λοιπόν  ζήλεψα.. και ειπα.. να κάνω κάτι και εγώ γι αυτό το μικρό αστεράκι που θα έρθει στον κόσμο αυτόν...
και να ομορφύνει με το χαμόγελο του .. την ζωή όσων θα βρίσκονται γύρω του...
 Να μεγαλώσει όμορφα όπως ένα λουλούδι
 Και να απλώσει στον κόσμο όλα του τα όνειρα...

με αυτό το μικρό μου δωράκι να του ευχηθώ να είναι η ζωή του λουλουδιασμένη..και γεμάτη χαρές..!!!
Και την ώρα που γράφω αυτά ... να ένα μέηλ απο το ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ.. την Βιλλιώτη ντέ;;; (Πνοές τέχνης)http://pnoestexnis.blogspot.gr/ μην μου πείτε ότι δεν την ξέρετε...θα σκίσω τα διπλώματα μου που δεν έχω..χι.χι..
ΤΟ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΉΔΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΉΣΕΙ ΝΑ  ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ..!!!!




71 σχόλια:

  1. Το κουβερτάκι είναι πανέμορφο.
    Φαντάζομαι πως σε συνδυασμό με το μωράκι
    θα είναι σκέτη γλύκα τα δυό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φλώρα μου ότι γίνεται για τα μωράκια είναι γεμάτο τρυφερότητα .. αυτό το συναίσθημα σου δίνουν τα γλυκούλια .... σε φιλώ ελπιζω να προλαβω το παιχνίδι...

      Διαγραφή
  2. πανέμορφη κουβερτούλα!τι ωραίες γλαστρούλες!να τους ζήσει ευτυχισμένο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστώ πολύ Νασια μου...η χαρά ειναι δική μου πιο πολύ..ελπίζω να τους αρέσει... φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  3. πανέμορφο το κουβερτακι Ρουλα μου,κάποια στιγμή θα σας δείξω τι έφτιαξα και εγώ ΜΕ ΑΓΑΠΗ στο νέο σπίτι της μικρής μας...
    να ζήσει το μωράκι,καλότυχο και ευτυχισμένο!!
    καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. περιμένουμε να δούμε Φούλη μου...είδες τι ομορφα νιώθεις...οταν κανεις κάτι για μωρακια;... αυτό το συναίσθημα της τρυφεράδας..της αγάπης...σε γεμίζει τόσο!!!! καλότυχακαι ευτυχισμενα να είναι όλα τα μωρα του κόσμου Φούλη μου... φιλακια πολλα ...σε σένα και στο μικρό σας..μια μεγαλη φιλαρα....χι.χιχ..

      Διαγραφή
  4. καλότυχο το μωράκι μας. Πανεμορφη η κουβερτούλα του Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με ολες αυτές τις ευχές Κυκλαμινό μου.. σίγουρα θα είναι καλότυχο...και μακάρι όλα τα μωράκια του κόσμου να έχουν τόση αγαπη... που έπρεπε να εχουν..γιατί ειναι όμορφες ψυχούλες που έρχονται στον κόσμο ... φιλακια πολλα και σε ευχαριστώ πολύ..

      Διαγραφή
  5. Καλημέρα
    Τι όμορφο κουβερτάκι...πολύ γλύκα.
    Να ζήσει το μωράκι και να είναι τυχερό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστινάκι μου...όταν μπαίνει η αγαπη σε ότι κάνεις όλα όμορφα γίνονται...να το χαρουν οι γονείς του ..και να το καμαρώνουν γερό δυνατο... φιλακια ευχαριστώ πολύ...

      Διαγραφή
  6. Να ζήσει το μωράκι, τυχερό και γερό. Και εσύ Ρουλίτσα μου με την τρυφερή σου καρδιά να είσαι καλά και μας λες πάντα ευχάριστα και χαρούμενα. Η κουβερτίτσα υπέροχη.
    φιλάκια κορίτσι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι Μαρία μου να είχαμε μόνο χαρούμενα γεγονότα..τι ωραία που θα ήτανε..έ;;;
      τους αξίζουν όλα τα μωρά του κόσμου Μαρία μου να είναι ευτυχισμένα και καλότυχα.. το ξέρεις και εσύ καλά αυτό...αργησα να απαντησω αυτόν τον καιρό τρεχω .. και δεν προλαβαινω... χι.χιχ.. θα τα πούμε.. φιλάκια πολλά ευχαριστώ...

      Διαγραφή
  7. Τι αριστούργημα είναι αυτό;;;;!!!!Λάτρεψα την αυλή σου!!!!

    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι Γιωργία μου που σου αρέσαν και τα δυό... καλως ώρισες..τι να σε κεράσω;;; ενα γλυκό του κουταλιού πορτοκαλολέμονο...εχω....οποτε θελεις πέρνα εδώ θα ειμαι.. φιλακια πολλα...σε ευχαριστώ για την επίσκεψη...θα τα λέμε..

      Διαγραφή
  8. Να μας ζήσει!!! Το κουβερτάκι σου Ρουλίτσα μου είναι τόσο όμορφο! Η μαμά θα τρελαθεί κι ο μπόμπιρας θα το λατρέψει!!! Τώρα προς το παρόν πέφτει τρέξιμο... αχ αυτές οι πρώτες μέρες...χαχαχα...Γλυκές κι εξαντλητικές...χαχα... Καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Της άρεσε...της άρεσε ...Μαρακι μου και χάρηκα τόσο πολύ...!!!τωρα που είναι καλοκαιράκι .. θα το χρεισημοποιήσει ..σίγουρα τα βραδυα που θα πηγαινουνε βόλτα μανα και γιός..χι.χχι..σε λιγο καιρό θα βρεί τον ρυθμό της ΄η φύση θα τα κανει όλα...και εκεινη θα μαθει ...να εισαι καλά ... και να το χαρούνε το μικρούλη τους...φιλακια πολλα Μαρακι μου θα τα πούμε...

      Διαγραφή
  9. xaxaxxa Ζηλιαρούλααααα!απο πότε έγινες ζηλιάρα και δεν το ήξερα; Βρε ούτε να ζηλέψεις δεν μπορείς,γιατί μας παραμυθιάζεις;
    Κορίτσια μην την πιστεύετε, το κουβερτάκι το είχε έτοιμο πριν το σκεφτώ καν εγω, απλά εγω την παρακίνησα να το ανεβάσει σε κοινή θέα,να το φορτώσουμε ευχές πριν εκείνο ,ως μαγικό χαλί,πετάξει προς το μωράκι να το σκεπάσει με ΑΓΑΠΗ & Καλή Τύχη,για το διάβα του!
    Ρουλάκι μου, είσαι αξιέπαινο.Πανταχού παρούσα και με τόόόση ΑΓΑΠΗ!!!Σου εύχομαι αυτή τη χαρά που μοιράζεις και την θετική ενέργεια να τα εισπράττεις διπλά πάντα!
    Φιλάκια πολλά-πολλά-πολλά

    Υ.Γ. στο μέιλ δεν ήρθε τίποτα δικό σου (αυτό που περιμένω...) Φιλάκια ξανά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί παιδι μου τα μαρτυράς όλα;; χιχ,.χιι μια ζήλια είπα να δείξω και εγώ και δεν με αφήνεις..χιχ.χχι.. Χαρά μου...χάρηκα πολύ...που άρεσε...να είσαι καλά ματια μου...και ναι..!!! γινεται αυτό που λές και ειμαι πολύ χαρούμενη..και δεν δινεις για να πάρεις.. δινεις γιατί πρωτα το έχεις αναγκη εσύ.. να γεμισεις την καρδια σου...και αυτό δεν πληρώνεται αγαπη μου με όλα τα λεφτα του κόσμου...σε ευχαριστω που με καταλαβενεις.. φιλώ σε .. ακομα ο χρονος μου δεν έχει ερθει στα ίσα του... θελω κι αλλον..χι.χιχ..

      Διαγραφή
  10. Nα ζήσει το μωράκι !
    Το κουβερτάκι πάρα, μα πάρα πολύ πολύ όμορφο,
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφία μου σε ευχαριστώ πολύ να εισαι καλα .. σιγουρα θα ειναι ευτυχισμενο με τόσες ευχες.. να το ακολουθούν.. φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  11. Ρουλίτσα μου, που πάντα τρέχεις πρώτη στις χαρές μα και στις αναποδιές να συμπαρασταθείς και να "ζήσεις" όλα τα συναισθήματα με τους φίλους σου...... Έτσι και τώρα, στη χαρά του ερχομού ενός νέου αγγέλου στον κόσμο, έτρεξες να προσφέρεις το πανέμορφο δώρο σου με τις ευχές σου!!!!! Γεια στα χέρια σου κορίτσι μου, είναι υπέροχο.... να είσαι πάντα καλά!!!!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγα Φιλιώ μου.. δεν έκανα τίποτα αλλο απο αυτό που θα εκανε η γιαγια της πες... αν και δεν την γνωρίζω προσωπικα.. παντως γειτονοπούλα είναι.. και μεγαλωσε κατα ένα μέλος την παρέα μας.. εστω και τόσο δούλικο... εδώ τωρα έχουμε γίνει μια παρέα όλες..λιγο πολύ νιωθω οτι σας ξερω και χαίρομαι πολύ οταν συνβαινει αυτό..να ειναι γερα όλα τα παιδια του κόσμου... αυτά ειναι η ελ΄πιδα μας... σε φιλώ.....Φιλιώ μου...εχω λιγο τρέξιμο αυτόν τον καιρό.... θα τα πούμε...

      Διαγραφή
  12. Μπράβο πολύ όμορφη και γλυκιά η κίνηση σου, η κουβερτούλα είναι υπέροχη, να ζήσει το μπεμπάκι γερό και καλότυχο να είναι!!!!!
    Πολλά φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενα μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια... να ειναι καλό τυχο και γερό..και όλα τα παιδακια του κοσμου... φιλακια πολλά...

      Διαγραφή
  13. Καλότυχο να τους ζήσει!!! Υπέροχο το δωράκι!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημητρούλα μου.. να εισαι καλά και σε ευχαριστουμε για τις ευχές σου...μακάρι να έχουμε τέτοια γεγονότα χαρούμενα .. παντα.. φιλακια πολλα.

      Διαγραφή
  14. Να ζήσει το μωράκι. Να είναι ευτυχισμένο και καλοφώτιστο. Η κουβερτούλα σου είναι υπέροχη. Γειά στα χέρια σου. Θα μείνει για πάντα ένα ενθύμιο δικό σου. Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ !!! Γιούλα μου τώρα που μεγαλώσανε τα δικα μου.. πάντα με συγκινεί ενα μωρακι... σε γεμίζει τρυφερότητα..και αφού είναι της γειτονιά μας μέλος ας..το καλοδεχτούμε με τις ευχές μας..να είναι καλοτυχο..να είναι καλα και οι γονείς του να το χαρούνε...φιλακια πολλα παντα θα είστε μεσα στη σκέψη μου...

      Διαγραφή
  15. Σμαραγδένια μου τι όμορφα που τα λες. Είδα και την ανάρτηση της Χαράς και το τρυφερό δωράκι της για το μωράκι , όμως το κουβερτάκι σου γλυκιά μου είναι τόσο όμορφο και γλυκό δώρο , νομίζω η μαμά θα καμαρώνει το μπεμπέ της μέσα σ΄΄αυτό.
    φιλάκια γλυκά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικόλ μου...ευχωμαι να σκεπάζει με τις ευχές μας και όλα του τα όνειρα..να το χαρούνε και να ειναι γερό οπως γερα να είναι και όλα τα παιδάκια σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.. φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  16. Να ζήσει το μωράκι!!!
    Υγιές, καλότυχο και χαρούμενο!!!
    Και πως να είναι άλλωστε?
    Από τη "Χαρά" στα "Σμαράγδια", ... περιπλανιέται μέχρι στιγμής!!!
    Υπέροχο το κουβερτάκι!!!
    Μπράβο, γλυκιά μου!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χι..χι.. μου άρεσε αυτό Γιαννα μου .. απο την Χαρά στα Σμαράγδια.. πολύ εξυπνο .μου φάνηκε και γέλασα να εισαι καλά...Να ζήσει Γιάννα μου και θα είναι χαρούμενο και ευτυχισμενο..σαν όλα τα αιδακια... φιλακια πολλα.. ευχαριστώ πολυ

      Διαγραφή
  17. ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ! ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νένα μου τα μωρακια πρώτα χρειάζονατι την αγαπη.. και να νιώσουν οτι είναι για τους γονείς τους.. το σημαντικότερο στην ζωή τους..αν έρθουν και τα δωρακια..καλοδεχούμενα.. να είναι.. άξίζουν όλα τα παιδια την αγαπη... απο όπου κι ν προέρχεται αυτή..ευχαριστώ πολύ να εισαι καλα φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  18. Nα ζήσει το ψυχουλίνι και να είναι καλότυχο!
    Πολύ όμορφο το δωράκι σου :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα δεν σου βγαζει μια ομορφια .. μια τρυφερότητα οτι προέρχεται απο ενα μωρό;; έ Τζίνα μου;; το ίδιο ενιωσα. για αυτό το μωρακι που ούτε την μαμα του ξερω.. μονο μέσα απο εδώ έχουμε (γνωριστεί) και χαρηκα πολύ...που αυτό το μωρακι γεννήθηκε μέσα στην παρέα αυτή... φιλακια πολλα και σε ευχαριστώ..

      Διαγραφή
  19. Να ζήσει το μπομπουκι να είναι πάντα γερό και ευτυχισμένο.
    Η κουβερτούλα πανέμορφη.
    Φιλιά Σμαραγδή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Ελενα μου.. σαν μικρα μπουμπούκια δεν είναι που μόλις ανοιγουν τα φυλλαράκια τους στο φώς του ήλιου;; ψυχούλες αγνές και ομορφες να είνα καλότυχο.. σε ευχαριστώ πολύ.... μου άρεσε το ΣΜΑΡΑΓΔΉ....χι..χιχ.. φιλακια πολλα

      Διαγραφή
  20. Να ζήσει το μωράκι, να είναι γερό και καλότυχο!
    Υπέροχο το κουβερτάκι που του ετοίμασες! Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστεί σιγουρα και η μαμα του πολύ Ελλη μου..εστω και αργά σου απαντω δεν ξέρω τι γινεται και έχει περιοριστεί έτσι ο χρόνος μου...σε ευχαριστω πολύ φιλακια πολλα θα τα πούμε..

      Διαγραφή
  21. Να ζήσει το μωράκι , να είναι γερό, καλότυχο και ευτυχισμένο και να "βαδίζει" σε λουλούδια όμορφα όπως η κουβέρτα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι όμορφη ευχή..!!! Cina μου... να εισαι καλα γερα και ευτυχισμένα να είναι όλα τα μωράκια..οπως αυτό της γειτονιάς μας... σε φιλώ... ..

      Διαγραφή

  22. Καλώς όρισε το καινούργιο μωράκι,καλότυχο και χαρούμενο.Η κουβερτούλα που του έφτιαξες πανέμορφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου να είσαι καλά κορίτσι μου καλότυχο σίγουρα θα ειναι ..με τις ευχές μας... σε ευχαριστούμε άπαντες η μαμά του και εγώ .. φιλακια πολλά

      Διαγραφή
  23. Να'ναι γερό, δυνατό, καλότυχο, ευτυχισμένο και χαρούμενο το μωράκι!
    Η κουβερτούλα σου θα το συντροφεύει τρυφερά !!
    Να'σαι καλά, γλυκειά Ρούλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πεπη μου...να είναι το μικρούλι καλότυχο και να το χαίρονται οι γονείς του... πόσα παιδια έναι τοσο τυχερα να τα αγαπούν στον κόσμο ΠΕΠΗ μου; ευχομαι και εγώ μαζι με σένα να κανει ομορφα όνειρα.. φιλακια πολλα.. θα τα πουμε..

      Διαγραφή
  24. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΚΟΥΒΕΡΤΑΚΙ ΣΟΥ ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΕΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΜΟΙΡΕΣ, ΤΟ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΕΥΧΕΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ!!!
    ΘΕ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΕΙ!!!!
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρένα μου.. χαιρομαι παρα πολύ που άρεσε και της μανουλας.. του...μου το είπε.. καλόμοιρο θα ειναι το μικρούλι Ρενακι μου με τόεσς πολλες ευχές...να το χαρούνε και να το καμαρώσουνε όπως ποθεί η καρδούλα τους... φιλακια πολλα... θελω λίγο χρόνο ακομα......

      Διαγραφή
  25. Η πανέμορφη χειροποίητη πικέ κουβερτούλα σου θα κουβαλά ευχές καρδιάς !!!Την δούλεψες με αγάπη και χαρά!Στέλνω κι εγώ τις δικές μου ευχές να'ναι καλότυχο γερό και πάντοτε ευτυχισμένο!!! Φιλάκια πολλά και καλό βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφη μου όλα τα πραγματα που φτιαχνουμε για τα μωράκια.. ειναι γεματα απο τις ευχές μας για καλοτυχία και υγεία στην ζωούλα τους αυτό υο ξερεις εσύ καλήτερα απομένα με τόσο όμορφα που έχεις φτιαξει για την Αλκηστή σου...να ειναι καλόμοιρα όλα τα παιδακια του κόσμου.. θα τα συνοδευουν οι ευχές μας... φιλακια πολλα θα τα πουμε...

      Διαγραφή
  26. Γερό και καλότυχο να είναι το αστεράκι που ήρθε στον κόσμο!
    Για την πανέμορφη κουβερτούλα που του ετοίμασες, δεν έχω λόγια Ρούλα μου, είναι φτιαγμένη με αγάπη κι αυτό φαίνεται!
    Σε φιλώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενάκι μου πολύ θα σε ευχαριστεί και η καινούργια μανούλα...για τις ευχές σου...όπως και εγω να σου πώ ενα μεγαλο ευχαριστώ και χαιρομαι πολύ που σου άρεσε.. η κουβερτούλα.. φιλακια πολλα ..

      Διαγραφή
  27. Να ζήσει! να το χαίρονται οι γονείς του! είναι τόσο αγαπησιάρικο το δώρο σου,που δεν έχω λογια να γραψω!Αλλά πώς να μην είναι έτσι αφου στην πρωτη φωτογραφία διακρίνω μια νεραιδούλα στη ραπτομηχανή σου να βοηθάει στις νεραιδοβελονιές!ακριβώς για να στείλει γρηγορα το μήνυμα!κι αυτο εκεί το γραφει!Μπορεί να είναι αυτοκόλλητα και όχι ντεκουπαζ,αλλα τί σημασια εχει?ΚΕΝΤΗΣΑΝ!η Χαρά τη νεραιδόσκονη, εσυ τις νεραιδοβελονιές και ολες εμεις τις νεραιδοευχούλες μας για το νεογέννητο, στη μαμά του!πολλά φιλιά!ζήλεψα!να το έχεις στο νού σου για όταν γίνω γιαγιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ξαναπεράσεις απο εδώ δες τι μέρα σου απαντώ όπως και στις άλλες φίλες..αδέρφι τι να πώ πως θα είχα τοσο λίγο χρόνο εδώ δεν το φανταζόμουνα Βαρβαρούλα μου.. αλλά που θα μου πάει θα τον τσακώσω τον χρόνο χι..χιχ..(όνειρο απατηλό το ξέρω χι..χι..)το μωράκι θα το συντροφεύουν όλων μας οι ευχες..και το κουβερτακι ας του σκεπασει την ασκήμια του κόσμου αδέρφι...προς το παρόν...καλότυχο να ειναι ..να το χαιρονται και να το καμαρώνουνε οι δικόι του και θα χαρώ αν καμια φορα τους γνωρίσω.... φιλώ σε... μόλις βρώ χρόνο θα τα πούμε..

      Διαγραφή
    2. Καλέ αδέρφι που πήγε το σχόλιο μου;; δεν φτανει που έκανε μια εβδομαδα να απαντήσω το έχασα και αυτό που έγραψα;;;;σνίφφφφ...να εισαι καλα΄ψυχή μου.. εσύ όλο νεραιδούλες βλέπεις το μάτι σου όμως..χι.χ.χι..τίποτε δεν σου ξεφευγει...μπραβο σου αδέρφι... όλων μας οι ευχές θα το συνοδευουν ..να το χαιρονται οι γονείς του και ευχωμαι καποια φορα να γνωριστούμε ... οταν θα έρθει και η δική σου η σειρα ..εγώ ειμαι εδώ ...μονο πες να βιαστούνε λίγο...χιχ,.χιχ. γιατί ο καιρός περναει........αδέρφι μου...σε φιλώ...
      υ.γ οταν πατάω επάνω στα ΚΈΡΙΝΑ ΠΟΙΉΜΑΤΑ με βγάζει στους κύκλους... αμαν τι να κανω π[ου δεν μπορώ να γραψω εκει γαιτί δεν ξερω πώς... σε φιλώ και ελπίζω να λύσω το πρόβλημα... πολλα πολλα φιλαακια ..και αντε να κάνουμε αρχή για μορουδιακά..χι.χιχ..

      Διαγραφή
  28. Ρουλίτσα πήγα και στη Χαρούλα την υπέροχη ζακυνθινιά μας,σήμερα έρχομαι κι απο σένα βλέπω και την πεντάμορφη κουβερτίτσα..όλα όλα παραμυθένια και των δύο σας..Να είναι γερό και τυχερό το μωράκι αυτό και κανένα σύννεφο να μη σκιάσει ποτέ τη ζωή του!!Υπέροχη η ανάρτησή σου Ρούλα μου!!σου στέλνω την αγάπη μου και πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανταποδίνω την αγάπη που ερχεται τόσο χαρούμενα Κάτυ μου..ειναι το πρώτο μωρακι στην γειτόνια ...(δεν ξερω αν ειναι και αλλο μωρακι) και είπαμε να το καλοσωρίσουμε με καλότυχες ευχούλες .. πολύ χαιρομαι που σου αρέσανε τα δωρακια... σε ευχαριστουμε πολύ .. σου στελνω και εγώ με την σειρα μου.. πολλα φιλακια απο την πανέμορφη Κρήτη...

      Διαγραφή
  29. Ααααα εχετε πάρει φόρα εσείς ολες οι χρυσοχέρες!! Υπεροχη η κουβερτουλα! Τυχερή η μανούλα που εχει τέτοιες φίλες!! Και το μωρο να είναι καλότυχο, γερό και να σας ζήσει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενα μεγαλο ευχαριστουμε απο όλες τις χρυσοχέρες...και ότι μωρουδιακό χρειαστείτε και μπορούμε να προσφερουμε εδώ είμαστε ....ευχαριστούμε για τις ευχες..του μπόμπιρα.....Μικα μου.. να είσαι καλα .. φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  30. Να τους ζήσει και να 'ναι πάντα γερό και ευτυχισμένο. Πόσο όμορφο είναι να ακούμε για παιδάκια; Ομορφαίνει ο κόσμος με το χαμόγελο τους.
    Να 'σαι καλά και εσύ Σμαραγδένια μου και να περνάς όμορφα όπου και αν είσαι.
    Φιλάκια πολλά. Να έχεις ένα πανέμορφο βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για μενα .. Μαρινάκι μου δεν υπάρχει πιό ομορφο θέαμα στον κόσμο από ενα μωρό που κοιμαται..να έχουν όλες τις ευχές του κόσμου..να ειναι χαρούμενα όλα τους και καλότυχα...σε ευχαριστώ και για τα όμορφα σου λόγια... αν και λίγο καθυστερημενα δέξου το φιλακια πολλα ..

      Διαγραφή
  31. Πόσο θα ήθελα να μπορούμε ν' ακούμε μόνο χαρούμενες ειδήσεις, σαν αυτή;
    Και δεν υπάρχει πιο χαρούμενη είδηση από τον ερχομό μιας νέας ψυχούλας!
    Να σας ζήσει, να τον δείτε υγιή, καλότυχο, ευτυχισμένο!
    ΑΦιλάκια πολλά πολλά καρδιάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ!!! Μαγισσούλα μου απο το στόμα σου και στού θεού τ αυτί...μόνο τέτοιες ειδήσεις να είχαμε πόσο όμορφος θα ήταν ο κόσμος μας!!!!!!!!!!
      ειναι η συνέχεια τις ύπαρξής μας...οτι πιο ωραιο υπαρχει ...ο ερχομός ενός μωρού......πιστευω οτι και η μανούλα του χαιρεται για τις ευχές όλων μας...δεν την ξερω .. ξερω όμως οτι αυξησε κατα ένα μέλος την γειτονιά μας...χι.χι..φιλακια πολλα κορίτσι μου...

      Διαγραφή
  32. Αχ φιλενάδα μου τι μεγάλη καρδιά, τι μεγάλη αγκαλιά που έχεις. Πόσους από εμάς χωράει πιά εκεί μέσα. Χαμόγελα και δωράκια μας φέρνεις πάντα. Θέλω και εύχομαι να είσαι άξια να επαναλάβεις πολλές πολλές φορές αυτό που τόσο σ'ευχαριστεί να κάνεις. Φιλιά πολλά και ευχές γιά το μικρούλι. Καλότυχο να είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας χωράει όοολους..φιλεναδα μου.. μικρούς μεγάλους.. μακάρι να μπορούσα να εκανα χαρούμενους όλους τους ανθρωπους πόσο μου άρεσε η ευχή σου φιλεναδα..!!!σε ευχαριστώ [παρα πολύ να εισαι καλα΄και εσύ και όσους αγαπας.. κορίτσι μου... σε φιλώ...

      Διαγραφή
  33. Καλέ αυτό πρέπει να κρεμαστεί στον τοίχο!
    Αριστούργημα είναι!
    Μπράβο ρε Ρούλα, γεια στα χέρια σου!
    Να ζήσει το μωράκι και να'σαι καλά να φτιάχνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το το Κανελλακι μου.....αντι στο τοίχο ειπα να το απλωσω στην απλώστρα...δεν μπορούσα να το φωτογραφισω αλλιώς..χι.χιχχ.χ.σε ευχαριστώ πολύ για το να ειμαι καλά να φτιαχνω .. το καλητεροτερο μου..χι.χ.ι. και προπαντως για μωρακια...τους εχω αδυναμια ..τι να κάνουμε..!!!!φιλώ σε Κανελλακι μου......

      Διαγραφή
  34. Να ζήσει το μωράκι και να είναι καλότυχο και γερό!!!! Η κουβερτούλα πανέμορφη και σίγουρα θα ξετρελάνει τους ευτυχείς γονείς!!!!! Πολλά πολλά φιλιά Ρουλάκι μου σε σένα και στον Σμαραγδένιο σου!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βικούλα μου χαιρομαι που και στις διακοπούλες σου περνας να λέμε μια κουβεντα... αλλα εγώ πολύ αργώ βρε παιδακι μου στις απαντήσεις μου τι θα κανω με αυτό;;.χι.χχι. ελπιζω με τον καιρό να διορθωθεί...σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές... εχεις χαιρετισμούς απο το γνωστό και μη εξαιρεταιο Σμαραγδενιο φιακια απο μένα εξτρα....και φιλακια στην Δημητρούλα...θα τα πούμε..

      Διαγραφή
  35. Γεια στα χέρια σου, Ρούλα! Φτιάχνοντας αυτήν την όμορφη κουβερτούλα, για το αστεράκι που θα ξεπροβάλει σύντομα, απέδειξες ότι υπάρχει ακόμα αυτό το δέσιμο και η αλληλεγγύη, σε κάποιες γειτονιές! Με το καλό να έρθει, να φωτίσει την γειτονιά σας και την ζωή των γονιών του!
    Καλή σου ημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ειρήνη μου το μωράκι ήδη βρίσκεται αναμεσά μας και το συτροφεύουν οι ευχες ολων μας για καλοτυχία και υγεία στην ζωούλα του που μολις άρχισε...σε ευχαριστουμε πολύ.. και γαι τιος δικές σου ευχές που θα συναντήσουν τις υπόλυπες... φιλακια πολλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή