Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΑΓΝΑΝΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ.....ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΌΝΟ...!!!!

Από μόνος του ο τίτλος τα λέει όλα αγαπημένοι μου φίλοι...
Θα μπορούσα να μην γράψω τίποτε άλλο .....
Αλλά σαν άτομο που δεν βάζει γλώσσα μέσα δεν γίνεται να μείνω μόνο στον τίτλο και να μην σας ξεναγήσω.. στο καλοκαιρινό μου χώρο..

να σας δείξω μέσα από τα δικά μου μάτια τι βλέπουμε στις μικρές στιγμές χαλάρωσης....

πίνοντας το καφεδάκι μας και αγναντεύοντας το γαλάζιο..πέλαγος..!!!
Μαζί με μας και τα μικρά λουλουδάκια μας...
Αγνάντεμα θα πεί θάλασσα....

Όμως  δεν θα μπορούσα μόνο να την αγναντεύω μόνο  από μακρυά...

χωρίς να νιώσω το χάιδεμα της...κάτω από τα γυμνά μου πόδια...

 χωρίς να περπατήσω.. εκεί που σβήνει το κύμα της

να  την ακούσω να μουρμουρίζει αδιάκοπα..


αγκαλιάζοντας σαν μωρά μικρά βραχάκια που βρέθηκαν σκόρπια στην ακρογιαλιά της

Να μου ψιθυρίζει  μυστικά  για αγάπες καλοκαιρινές... αυτές που κρατάνε  όσο κρατάει το μαύρισμα στο κορμί  κάτω από τον καυτό ήλιο του μεσημεριού....φτιάχνοντας πύργους στην άμμο...

Και χωρίς να απολαύσω τον ήλιο  που δύοντας βάφει τον ορίζοντα

με αυτό το καταπληκτικό πορτοκαλί που μόνο εκείνος ξέρει να χρωματίζει...
Η ώρα αυτή μου αρέσει που είμαστε μόνες....εγώ και εκείνη...
η απέραντη γαλάζια....

Πόσο ευλογημένοι  είμαστε που ζούμε σ αυτόν το πανέμορφο πλανήτη που λέγεται ΓΗ...ας εκτιμήσουμε λοιπόν  αυτό το μεγαλείο που μας προσφέρεται τελείως..δωρεάν..!!!!!!!!!!!!



88 σχόλια:

  1. Ρούλα μου περίμενε...έρχομαι νοερά μαζί σου να μυρίσω το άρωμα της θάλασσας και να πλατσουρίσω στα νερά της. Τέτοια βόλτα δεν είναι να την χάνει κανείς.
    Φιλάκια και καλό καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου περιμενω εδώ .. οτι ώρα θελεις έλα να πλατσουρίσουμε μαζί στα γαλαζια νερά της..αν έρθεις Κρήτη ξέρεις που θα με βρείς...φιλακια πολλα..θασσινά..

      Διαγραφή
  2. Να περνάς καλά στον παραμυθένιο και παραδεισένιο τόπο σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φλ΄ωρα μου σε ευχαριστώ πολύ... μπορώ να πώ οτι είμαι απο τα τυχερα ατομα...το τοπίο με γαληνευει καθε φορα που μου χρειαζεται η ξεκούρασει... γιατί το καθημερινο τρεξιμο.. μας εχει κουρασει πια... φιλακια πολλά.

      Διαγραφή
  3. Α, τι όμορφη θέα που έχεις!!!!
    Υπέροχη ακρογιαλιά!
    Καλά να περνάτε!!!
    Καλές διακοπές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και σε σένα Ρένα μου σου ευχωμαι να περνας καλα οτι και να κανεις ...αν μπορούσαμε να εκτιμίσουμε τις μικρές χαρές μας.. θα ήμασταν καλήτερα νομίζω... φιλακια πολλα και καλο καλοκαίρι

      Διαγραφή
  4. τώρα έβαλα σημάδι όταν έρθω θα σε βρω αμέσως χαχαχα...
    αχ Κρητη!! τι μας κάνεις!!!
    φιλια πολλά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ γιατί την εβαλα την θαλασα νομίζεις;; για να μην χάσεις τον δρομο να δεις που είμαι όταν θα έρθεις ..χι.χιχ.. Για σου Φούλη μου...κοριτσαρα μου.. φιλακια πολλα αντε καλο καλοκαιρι να έχουμε .. αν και δεν το βλέπω.....

      Διαγραφή
  5. Υπέροχη θέα έχεις!!
    Πραγματική ευλογία να έχεις τη θάλασσα τόσο κοντά..καλά να περνάς!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οσο την φοβαμαι την θαλασα Μαρία μου αλλο τόσο την λατρεύω...χειμώνα καλοκαιρι την εχω μπροστα μου.. και νομίζω οτι μακρυά της δεν θα μπορούσα να ζήσω....πράγματι νιωθω ευλογία .. αν και το βουνό μου δίνει την αισθηση της οτι πατώ σταθερα στα πόδια μου...περισσότερο μου αρέσει η θέα απο όπου και να προέρχεται... σε ευχαριστώ πολύ φιλακια πολαλ.. Μαρία μου..

      Διαγραφή
  6. Τί τύχη να βλέπεις αυτές τις εικόνες!!!
    Σε φιλώ πολύ-πολύ, γλυκιά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιαννα μου νομίζω οτι και στην όμορφη Σύρο θα έχει μερη με τόσο ομορφες εικόνες...η ευλογημενη πατρίδα μας είναι γεματην απο αυτες... να εισαι καλα΄.. φιλακια πολλα !!!

      Διαγραφή
  7. ακριβώς έτσι το φανταζόμουν! το τοπίο με τον δρόμο ενδιάμεσα, αλλα τόσο λεπτή αμμουδιά, και ζωντανές φωτογραφίες οταν σκάει το κύμα... και το ηλιοβασίλεμα!Μάζευε εικόνες και μυρωδιές για το χειμώνα!Α!και πετραδάκια!αν και σε τετοια άμμο μάλλον ειναι δυσεύρετα!Πολλά φιλάκια σε όλη την οικογένεια!έχετε τη σκεψη μας!και την αγάπη μας βεβαίως βεβαίως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα αδέρφι.. ξερεις και την παραμικρή λεπτομερεια οταν θα έθεις θα εισαι πλήρως ενημερωμενη..δεν υπάρχει περίπτωση να χαθείς..χι.χχι..σε πληρωφορώ το γιασεμακι μεγαλωνει.. εχει βγαλει καινούργια φυλαρακια θα σου στηλω φωτό... ααααα και οπως το καταλαβες πετραδακια δεν εχει η παραλία... ουτε πολλα κοχύλια μονο πολύ παχια αμμο.....χι..χι.. φιλακια πολλα πολλα..

      Διαγραφή
  8. Τι πιο ωραίο να ξυπνάς και να βλέπεις τη θάλασσα! Πανέμορφη θέα! Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οντως ειναι πολύ ομορφο.. και γαληνια να την βλέπεις και όταν έχει τα μεγαλα μπουρίνια της...οπως το λές η θεα ειναι που σε μαγευει...να εισαι καλα΄σε ευχαριστω πολύ...φιλακια

      Διαγραφή
  9. Ρούλα μου, ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου. Οταν είναι να ξαναέρθεις στη γειτονιά μου, να με ειδοποιήσεις. Εχουμε και μεις εδώ όμορφες θάλασσες και όμορφα ηλιοβασιλέματα. Παρέα με τσιπουράκι και καλή παρέα περνάμε όμορφα τα καλοκαίρια μας.
    φιλάκια Ρουλίτσα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Μαρία μου είναι οπως το λές..!!! παντου η πτρίδα μας.. ειναι ομορφη.. και οταν έχεις και καλή παρέα..δεν το συζητώ... αν καμια φορα ξαναερθω Θεσσαλονικη.. βεβαιως θα τα πουμε και απο κοντα.. αλλα μπορεί να έρθεις εσύ πιο γρηγορα στην Κρήτη δεν ξερεις πως τα φέρνει η ζωή..!!!!.. ΜΑΡΊΑ ΜΟΥ και αν χρειαστείς τίποτα ξερεις εδώ ειμαι....τι ειναι η απόσταση Θεσσαλονικη -Κρητη; ενα τσιγαρο δρόμος..χι.χχι φιλώ σε πολύ..

      Διαγραφή
  10. Υπέροχη θέα!! Το απέραντο γαλάζιο στα πόδια σας!
    Καλά να περνάτε, Ρούλα μου !!!
    Φιλάκια πολλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριάννα μου να περνάς και εσύ κορίτσι μου καλά οπου και να είσαι .. οτι κι αν κάνεις..και το γαλάζιο..αν δεν το βλέπουμε ας το εχουμε στην καρδια μας.. ειναι το χρώμα που συνβολίζει την πατρίδαμας.. που αγκαλίαζεται απο αυτο το ομορφο χρωμα. φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  11. Πόσο τυχερή είσαι που έχεις αυτήν την υπέροχη θέα!!!
    Να ξυπνάς και να βλέπεις την θάλασσα...... τι πιο όμορφο.
    Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρουλάκι μου...είναι αλήθεια οτι μια τυχη στο θεμα θέας το εχω...και νομίζω.. οτι ειναι κατι που το ζητούμε όλοι μας.. σε ευχαριστώ πολύ.. φιλακια

      Διαγραφή
  12. Αχ αυτό το βεραντάκι με το τραπεζάκι!!! Ετοίμαζέ το!!!Ρουλίτσα μου δεν πληρώνεται αυτό που βλέπεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετοιμο είναι ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ..με τα σέα του και τα μέα του και ενννοείται με τις ρακές του...χι..χι.. οσονούπω...θα τις πιούμε...φιλακια πολλα και ανυπομονα... μονο θα προηγηθούν άλλες ΧΑΡΕΣ που ουτε στον ύπνο μας δεν το φαναταζόμαστε..χι.χιχχ.χ... ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΕΣ...!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΩΩωωωχχχχ ρακές ακούω...κουνουπίδι θα πάω στα Χανιά!!! Λυπηθειτε με καλέ το άμαθο, μη δώσω άσχημες εντυπώσεις στα συγγενολόγια του γαμπρού και στο Ξενοδοχέιο, κάνω και κακό μεθύσι...άστο!!!χαχαχαχαχ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩΩΩΩΩ Να δω τέτοια θέαααααααααααααααα

      Διαγραφή
  13. Πόσο όμορφες οι εικόνες σου Ρούλα μου , έχεις την ευτυχία να βλέπεις κατάμουτρα την θάλασσα και να της ψιθυρίζεις τις σκέψεις σου . Με αυτές τις εικόνες σε κρατώ απόψε και κοιμάμαι στην ακρούλα του μπαλκονιού σου , εγώ μια άγνωστη!!
    Σε φιλώ με αγάπη αξόδευτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια δευτερη αναγνωση των σχολίων μου Νικόλ μου.. και κατόπιν υποδείξεως της Μαρίας της Βιλλιώτη.. που να ειναι καλά το κορίτσι... περσα να σου απανυτήησω εστω και καθυστερημενα... σορρυ.. αυτον τον καιρό τρεχω και δεν φτανω .. μου ξεφυγε..( και έχω και 4 ματια ) χι.χ.χι. και δεν σου απαντησα στα τόσο ομορφα σχολια σου...και κοιμύθηκες και στην ακρη του μπαλκονιού μου πως ειναι δυνατόν..!!! να σε προσπερασω... παντως αν ερθεις προς τα εδώ σιγουρα δεν θα κάτσεις στην ακρη.. να το ξερεις Νικόλ μου... και σόρρυ πολύ.. σε φιλω...πολύ.... και δεν εισαι άγνωστη .. όλες εδω μέσα (ΕΊΜΑΣΤΕ ΓΝΩΣΤΕΣ).....κατι μικρο ξερουμε η μια για την άλλη...που μπορεί να γινει ο κρίκος που θα μας ενωσει σε μια φιλια που ξέρεις;!!!!!!!

      Διαγραφή
  14. Και εγώ στην θάλασσα είμαι αραγμένη αλλά…..και φάλαγγα να μου κάνεις δεν θα καταφέρω να την περιγράψω με αυτόν τον τρόπο που εσύ μας την περιέγραψες.
    Εύγε Ρούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χι..χι..έεεεε οχι και φαλαγγα Χριστινακι μου.. που την θυμήθηκες βρε;;χι.χιχ. εμενα τι με έχεις;; για να σου περιγραφω...τα απερίγραπτα..χι.χιχι.. φιλακια αγαπημενα θαλασσινα..

      Διαγραφή
  15. ..Καλημερα Μαγευτρα της ψυχης..με τα λογια μας γαληνευεις..σπαρταραμε απο χαρα με τα χρωματα..με την γευση απο το κυμα..να σαι καλα Ρουλα μου..καλη ξεκουραση..φιλια στον Κ.Σμαραγδενιο..σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξερω Μαρία μου αν είμαι έτσι που με λές ..αλλά πολύ θα το ήθελανα είχα συτό το ταλεντο ..γιατί μου αρεσει το γραψιμο...και οταν έχεις θεα μπροστα σου που σε προτρέπει να την περιγραψεις.. καμια φορα...σου βγαζει τον καλο σου εαυτό...και αυτο ειναι μαγεία...σε ευχαρστω πολύ για τα ομορφα σου λογια...φιλακια πολλα

      Διαγραφή
  16. Υπέροχα λόγια, υπέροχες εικόνες! Να περνάτε πάντα όμορφα!
    kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηθελα τοσο να σας μεταδώσω αυτό το ομορφο θεαμα..!!!ειναι ομορφο να μοιραζεσαι πραγματα.. και να ταξιδετυεις μεσα απο τις περιγραφες...!! το ιδιο παθενω και εγώ οταν βλεπω εικονες που βαζουν φιλες απο τα δικα τους μερη... ειναι πολύ ομορφη η χωρα μας.. φιλακια πολλα..!!!

      Διαγραφή
  17. Καλημέρα...αγάπησα πολύ αυτή την ανάρτηση...τι ομορφιά...τι ρομαντισμός...τι όμορφη θέα έχετε!! Το δελφινάκι στο φυσικό του περιβάλλον, μου άρεσαν πολύ όλες οι φωτος και αυτές με το ηλιοβασίλεμα..
    και η αρχική φώτο στο μπλοκ σας , επίσης μου αρέσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είχα δεί και κανενα δελφινακι.....Δελφινακι μου .. τι ομορφα που θα ήτανε!!!!ομως μπορούμε να το βαλουμε με την φαντασία μας..και να ανεβουμε στην πλατη του και ταξιδέψουμε μαζί του και σε αλλα ακρογιάλια...εχει τοσα πολλα και ομορφα η Ελλαδα και η Αγαπημενη Κυπρος μας!!! φιλακια πολλα...

      Διαγραφή
  18. Απαντήσεις
    1. Καλώς 'ώρισες...Νέμεσις μου .. σε ευχαριστώ πολύ χαιομαι που σου αρεσαν οι φωτογραφίες μου γιατί δεν είμαι και τοσο καλή σ αυτά ασε που η μηχανή μου δεν ειναι και απο τις καλήτερες...να εισαι καλά φιλακια....

      Διαγραφή
  19. Ρούλα μου έχουμε την ίδια αγάπη και την περιέγραψες τόσο υπέροχα!!!!!
    Τα ίδια ακριβώς αισθάνομαι κι εγώ και μου λείπει τόσο...
    Εύχομαι ολόψυχα να το απολαμβάνεται το καλοκαιράκι σας!!
    Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαντρίνακι μου... ειμαστε τυχεροί που ζούμε σε ενα τοπο ομορφο και κοντα στην θάλασσα...και ποιός δεν την αγαπαει.. την πλανευτρα... να περάσουμε ενα ομορφο καλοκαιρακι κορίτσι μου...φιλακια πολλα αχ!!! να είμααταν ακομα επανω..!!!

      Διαγραφή
  20. Λατρεύω τον τόσο ρομαντικό και ποιητικό τρόπο γραφής σου!
    Γλυκιά μου Σμαραγδένια, ζεις σ' ένα τόπο ευλογημένο που αγαπώ πάρα πολύ...
    Να είσαστε πάντα καλά και να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι!

    Αγάπη πολλή, μεγάλη αγκαλιά και φιλιά σου στέλνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαιρούλα μου...είναι αλήθεια οτι μια ρομαντικότητα με διακρήνει..χι.χχι...δεν μου εφυγε το ατιμο..και ακομα μια αλήθεια.. οτι οτι ειμαι τυχερή.. στον τοπο που ζώ.....και εσύ να περασεις ενα ομορφο καλοκαιρακι.. οσο για την αγαπη ειναι αμοιβαια κορίτσι μου ..περιμενε απίσκεψη μου θελω να διαβασω την συνέχεια... φιλακια πολλα...

      Διαγραφή
  21. Δεν είδες τα ποδαράκια μου εκεί, κοντά σου;;;

    ...με το καφεδάκι ήμουνα...

    Φιλιά

    Βερονικούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααααα και ελεγα και εγώ ποιανού ειναι αυτά τα ομορφα ποδαράκια που βλέπω.. τα δικά σου ήτανε...΄ε;;; και ο καφες σου μεχρι εδώ μυρισε.. Βερονικούλα μου... φιλακια πολλα καλάο καλοκαιρι να εχουμε...

      Διαγραφή
  22. Μαγευτική ανάρτηση Ρουλίτσα μου..μία μία οι φωτογραφίες σου μυρίζουν θάλασσα στον υπολογιστή μου...τις συνόδευσες με τπέροχα κείμενα,μας δρόσισες νοερά και εγώ προσωπικά χαλάρωσα εδώ...σου στέλνω την αγάπη μου και σου εύχομαι καλό τριήμερο..φιλάκια άπειρα!!Υ.Γ ευχαριστώ για τα γλυκά σου λόγια στο μπλόγκ μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πόσο χαιρομαι οταν συνβαίνει αυτό!!!! να μεταδίνω οσο πιο ζωντανα μπορώ τις εικονες που θελω να μεταφέρω σε όλες εσας φιλές μου...και οταν τα καταφερνω ειμαι πολύ χαρούμενη...Κατυ μου... φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  23. Τι όμορφα που γράφεις !!!!!!!Εχεις δίκιο αν δεν μπορούμε να δουμε την ομορφια στα απλα πραγματα δεν μπορουμε να νιωσουμε τιποτα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έτσι είναι ακριβώς...κορίτσι μου..τοσο απλα και τοσο ομορφα...πραγματα μας δινει η φύση.. ας τα χαρουμε και να τα προσεχουμε...θα τα πουμε και απο κοντα.. συντομα... φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  24. Μαγική η εικόνα της θάλασσας, Ρουλίτσα!! Υπέροχη !!!!
    Φιλάκια ζεστά καλοκαιρινά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέπι μου αχ!! αυτή η πλανευτρα η γαλαζαια.. σε κανει να ονειροπολεις ταξιδια.. μακρινα κι ονειρεμενα... χι.χιχ.. εκει εγώ το κλιμα μου με τα ταξίδια...κι οσα δεν μπορώ να κανω .. τα κανω με τον νού... φιλακια πολλα.. δροσερά....

      Διαγραφή
  25. Ρουλα μου τι ομορφες εικονες μας εδωσες με το δικο σου μοναδικο τροπο!!!Απολαυσα νοερα και γω το καφεδακι μαζι σου στο ομορφο μπαλκονακι σου και περπατησα στην ακροθαλασσια!!!Να εισαι καλα που τα μοιραστηκες μαζι μας!!!
    τα φιλια μου και την αγκαλια μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν το καταφερα να σας δώσω αυτες τις εικονες και να τις χαρήτε και εείς χαιρομαι παρα πολύ Μαρία μου...αν καμια φορα σε φερει ο κιρός κατα εδώ θα χαρώ να πιούμε τον καφές .. και τις ρακές μας σ αυτό το μπαλκονακι...εχεις και τα δικα μου φιλακια και την αγαπη μας και των δυό μας..μακαρι να ξαναβρεθούμε...

      Διαγραφή
  26. Υπέροχες εικόνες.... γεμάτες ρομαντισμό κι' αγάπη!!!!
    Τι μου θύμησες Ρουλάκι.... Έχω περάσει τόσα όμορφα καλοκαίρια σ' ένα κοντινό σου σημείο, με την ίδια υπέροχη θέα...... Το χάρηκα πάρα πολύ!!!!!
    Να είστε καλά να τα απολαμβάνετε όλα αυτά!
    Φιλάκια πολλά και καλό ΣΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και σε σκεφτόμουνα Φιλιώ μου την ωρα που εβαζα αυτές τις φωτογραφίες.. έλεγα αν τις δει η Φιλιώ σιγουρα θα τις θυμήσει το μερος!!! και δεν επεσα εξω...μπορεί να ξαναερθεις εδώ και να τα λεμε απο κοντα .. που ξερεις πως τα φερνει η ζωή καμια φορα...να περνάς καλά και εσύ οπου και να είσαι . φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  27. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ;
    ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ!!!!
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!
    ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχολιο σου Ρενακι μου στο εσκασε.....μην το γυρεύεις...χι.χι. οσο για τις εικονες θα τις δείς και εσύ μπροστα σου...σε λιγο καιρό..εγώ ακομα σήμερα εκανα το πρώτο μου μπανιο .. κρυουλιαρα βλέπεις...χι.χιχ..να παεράσεται και εσέις ομορφα στο καμπινκ.. .. δεν εχωκανει ποτε και δεν ξερω πως ειναι οι διακοπες αυτές.. θα εχει σιγουρα περιπετεια ...και αυτό είναι που εχει την γλύκα του.. φιλακια πολλα περιμενουμε...να τα πούμε..

      Διαγραφή
  28. Ρούλα, να περνάς όμορφες στιγμές στον υπέροχο τόπο που ζεις.
    Το ξέρω το μέρος, περνάμε κάθε χρόνο για να πάμε στις νεροτσουλήθρες.
    Καταπληκτική περιγραφή, όμορφες φωτογραφίες....
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜμμμΣτην Κρήτη και κάθε χρόνο !!!!!! ζηλεύω!!!!! να περάσετε καλά και ο φωτογράφος μας καλύτερα!!!

      Διαγραφή
    2. Ρούλα γιατί δεν απάντησες στην Σοφούλα;;; Έβαλες την Έφη και ξεμπέρδεψες νομίζεις;

      Διαγραφή
    3. Αχ!!! βρε Μαράκι μου..καλα που έχω και σενα και προσέχεις τα λαθη μου..χι.χιχχ. τι θα εκανα...μονη μου .. ενα μυαλο και αυτό άστα... ειχα την εντύπωση πως της απαντησα..χι.χιχ. ελπίζω να ξαναπεράσει..
      ΣοφίΑ μου εστω και καθυστερημενα και μετα απο την υπενθήμηση της Μαρίας μας.. οτι πήδηξα το σχόλιο σου..χι.χι....ναμαι τωρα να διωρθώσω την κατασταση... και να σου πώ οτι αφου περνάς απο εδώ για τις τσουλίθρες.. θα σε περιμενω να τα πουμε και απο κοντα... ετσι κι αλλιώς από μποστα μας θα περάσεις.. ..........καλά πως πηδηξα σχόλιο;;;; χιχ.χιχ.. φιλακια πολλα Σοφακι

      Μαράκι ευχαριστω.....

      Διαγραφή
    4. Έτσι μπράβο Ρουλίτσα... να με ακούς...χαχαχα...

      Διαγραφή
    5. Λαγουδάκι κατάντησες από το πήδα-πήδα!!!

      Διαγραφή
    6. Μια πείρα στο πήδημα την έχω.. οτι και να πείς..Μαρακι χι.χχι. τι κανω στης Χαράς καθε τόσο;; πανω κατω είμαι..χι.χι.. μην παρεξηγηθούμε κι όλας;; εκτώς απο τα σκαλούνια που λεει και η φιλεναδα πιο κάτω..χι.χι. αλήθεια τα μέτρησες;;;;; τι έχει να τραβήξει η επισκέπρια.. δεν σου λέω..θα πεί το σκαλί σκαλάκι..χι.χι ..

      Διαγραφή
  29. Ρουλάκι μου τι όμορφα που είσαι στο μπαλκονάκι σου με την υπέροχη θέα!!!!!!!
    Εύχομαι να είσαστε καλά και να απολαμβάνετε την θάλασσα και τις χαρές της!!!!!!!!
    Πολλά πολλά φιλάκιααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλώς την Εφουλα.. τι μου κανεις;; καλα εισαι;; χαιρομαι που σε βλεπω αυτό το μπαλκονακι .. ειναι το ησυχαστηριό μου όταν με αφήνουνε τα παιδια και τα εγγονια ήσυχη..χι.χχι.. φιλακια πολλα και να περνας καλά οπου κι αν εισαι....σε ευχαριστώ πολύ ου περασες....καλο καλοκαιρακι.. να έχεις..

      Διαγραφή
  30. Και εσύ να είσαι ευλογημένη που μοιράζεσαι μαζί μας τόση ομορφιά!
    ΑΦιλάκια απ' ένα εξ' ίσου όμορφο βουνό της Ελλάδας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οσο μου αρέσει η θάλασσα αλλο τόσο μου αρέσει και το βουνό...Μαγισσούλα μου το πρασινο και το γαλαζιο δεν ειναι τυχαια που εχουν αυτό το χρώμα τα δυο ωραιότερα στοιχεία της φυσης...εχουμε ενα παραδεισο.. μακαρι να το καταλαβουμε και να μην τον καταστρέφουμε..ήθελα τοσο να μοιραστώ μαζί σας αυτό το ομορφο ηλιοβασίλεμα..!!και να σκεφτεί κανεις οτι αυτο συνεχίζεται εκατομμύρια φορες.. χωρίς να έχει χασει τίποτε απο την μαγεία του.. !!!! φιλακια απο μενα καλοκαιρινα.. θαλασσενια να σμίξουμε βουνό και θάλασσα..χι.χιχ

      Διαγραφή
  31. Γειά σου Ρουλίτσα μου!!! Χάθηκα το ξέρω και σ ευχαριστώ πολύ που δεν παρεξηγείς.Τις απόλαυσα τις μαγικές σου εικόνες σαν να ήμουν εκεί.Μύρισα την αλμύρα,και ήπια καφεδάκι στο μπαλκόνι σου αγναντεύοντας το πέλαγος και το χάρηκα πολύ.Να μου είσαι καλά κι εσύ κι ο αντρούλης σου,να περνάτε όμορφα και να χαίρεστε αυτή την ομορφιά!!Σε φιλώ πολύ πολύ και να ξέρεις ..δεν σε ξεχνάω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ χαθηκες Νασια μου....αμ εγώ τι έκανα;;; το ίδιο και εγώ για λιγο καιρό . την μια οι δουλειες την αλλη το καλοκαιρακι που σε ξελογιαζει .. και παει ο καιρός περνα και δεν το καταλαβαίνεις... και αντε μετα να τον φέρεις στα μέτρα σου .. αμ δεν μπορείς... η αληθεια ειναι τωρα το καλοκαιρακι χαλαρώνουμε περισσότερο.. μην σκάς παιδι μου εχουμε μπροστα μας ολο τον καιρό το μπλοκινκ .. ειναι για όποτε μπορούμε...χαιρομαι που σε πήρα μαζι μου εστω και λιγο... φιλακια πολλα.. να περνας καλά οτι κι αν κανεις

      Διαγραφή
  32. Πολύ ωραία βολτίτσα στην θάλασσα μας εκανες Σμαραγδί.
    Εβαλα και εγώ τα πόδια μου μέσα πιυ δεν έχω κάνει μπανάκι ακόμα.
    Φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεεε είπα Ελενα μου να μην κανω μονη μου την βόλτα .. να σας παρω παρέα να την χαρούμε όλες μαζί οσο για μπανιο και εγώ μολις σήμερα (δες ημερομηνια) χι.χιχ εκανα το πρώτο μου μπανιο... ελπιζω οτι εχουμε ακομα καλοκαιρακι πίσω.. άλλη φορα τετοιο καιρό είχαμε κανει απο την 1η του μηνα μπανιο...να περνας καλά Ελενα μου.. φιλακια...πολλα

      Διαγραφή
  33. Απ' το δικό μου μπαλκόνι αγναντεύω την απεραντοσύνη της απέναντι πολυκατοικίας. Στη γλάστρα μου έχω φυτέψει κάτι κατιφέδες να μου θυμίζουν πατρίδα, αλλά είναι μονίμως στεναχωρημένοι με την πνιγηρή ατμόσφαιρα. Προσπαθώ να απολαύσω το καφεδάκι μου, αγνοώντας τη μουρμούρα της γειτόνισσας. Που τα βάζει με τον άντρα της κι αυτός με τα παιδιά και κείνα μ' ένα δύστυχο σκυλάκι που έχουν κλειδαμπαρωμένο στο μπαλκόνι.
    Εν ολίγοις Ρούλα μου, η ανάρτησή σου μ' έκανε να σκάσω απ' τη ζήλια μου!
    Πλάκα κάνω. Χαίρομαι που είστε καλά και ζείτε μέσα σε τόση ομορφιά. Γι αυτό είστε και τόσο ξεχωριστοί άνθρωποι.
    Κάνε μια βουτιά και για μένα Ρουλάκι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεα είναι Κανελλάκι μου ότι μπορείς να με πείς τυχερή.. δεν το αρνουμαι... πολλες φορές το εχω πεί.. για ξεχωριστη δεν θα το ελεγα παντως όποτε θελεις το μπαλκονι σε περιμενει για να χαλαρώσουμε αγναντεύοντας την απέραντη γαλάζια...φιλακια απο την πατρίδα...που λάμπει κατω απο τον καλοκαιρινο ήλιο της..!!!μην ζηλεψεις πλιζζζζζζ

      Διαγραφή
  34. Εγω μπορω να σου περιγραψω και καλιτερο Ρουλιω μου. Να εισαι σ αυτο το μπαλκονι φιλοξενουμενη και να εχεις ολες τις γευσεις και τις περιποιησεις καποιας Σμαραγδένιας και καποιου Σμαραγδενιου. Παρ ολα τα σκαλουνια σου την ζηλεψα την ομορφη θεα. Απολαυσε την αγαπημενη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ..!!!! φιλενάδα μου...εύχομαι κάποια μέρα να την απολαύσουμε ακομα μια φορα παρέα...και αν δεν ήτανε τα σκαλούνια γλυκιά μου νομίζεις οτι θα την είχαμε αυτή την θέα;;!!!χι.χιχ....μεχρι να ερθεις εσύ θα εχουμε βάλει ανσασερ..!!!! Υ.Γ.. σήμερα κόντεψα να παθω συγκοπή με αυτό που επαθα στο μπλοκ... εσύ το ξερεις καλά.. και σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια...σου στέλνω τα φιλια μας και την αγάπη μας..!!!

      Διαγραφή
  35. πραγματικά ζούμε σε έναν παράδεισο Ρούλα μου.Με μάγεψε το ταξίδι σου και συγκινήθηκα.....(έχω και εγώ αφιέρωμα για την Ελλάδα μας)
    Ευχαριστώ!!!!!!
    Πολλά φιλιά-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι Κρίστα μου...μονο που πρέπει να τον προσέχουμε κορίτσι μου.. γαι να το έχουμε .. και ειανι τόσο ομορφη η πατρίδα μας!!!!! εχω προσπαθήσει απειρες φορες να μπω στο μπλοκ σου και δεν ξερω πως αναοιγει για να σε διαβασζω καθε που μου γραφεις παω σε σενα μετα... θα το κανω ακι αυτ΄ην την φορα...να δουμε ... θα χαρώ αν τα καταφερω... φιλακαι πολλα

      Διαγραφή
  36. Να περνάτε όμορφα και χαρούμενα Ομορφιές της Ελλαδας ασυναγώνιστες !!!! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ σε όλη τη οικογένεια!!! Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφη μου....να παιρναμε όλοι καλά για να έχουμε κουράγιο για τα πιο δύσκολα..εσείς πως παιρνατε με την Αλκηστούλα στα μπανια.. την κοίταξε κανένας μπόμπιρας λοξά;;; χιχ.χιχ. να την προσέχεις.. χι..χι.. φιλισέ μου τη και πολλα φιλακια και σε σενα..

      Διαγραφή
  37. Μόλις γύρισα απο σένα ..σε καλοσορίζω και στον δικό μου χώρο και χαίρομα που σου άρεσε ακομα πιο ομορφα που εχουμε τα ίδια λουλουδάκια..χι.χιχ..θα τα λεμε σίγουρα... φιλακια πολλά .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αχ, φωθιά, φωθιά μου βάζεις! Κρήτη, πλανεύτρα!
    Πόσο θα ήθελα κι εγώ να ήμουν στην Πατρίδα μας!
    Να την απολαύσετε όσο μπορείτε και για εμάς, ε;
    Υπέροχη θέα! Χάθηκα αλλά δεν σας ξέχασα.

    Την αγάπη μου από Μελβούρνη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ!!! Αγριμιώ μου...!!!δεν θα το ήθελα αυτό να σου αναψω φωθιές.. αλλα τι να κανω οτον με πιανει το ρομαντικό μου για την ομορφη Κρήτη (μας)μακιάρι να μπορούσα να σου την στήλω.. δεν πειραζει που χάνεσαι...το ίδιο παθαινουμε όλας κατα καιρούς... το ξερω οτι εισαι εκεί οπως και το οτι και εγώ ειμαι εδώ... αν ερθεςι Κρήτη θα τα πουμε απο κοντα μικρή μου...φιλακια πολλα απο την πατριδα μας την ομορφη..!!!

      Διαγραφή
  39. Μαγευτικές οι φωτογραφίες σου και τα λόγια σου που τις συνοδεύουν!Έλιωσα απο συγκίνηση και μόνο που κοιτούσα αυτές με την τόσο όμορφη θάλασσα!Εύχομαι να έχετε ενα υπέροχο καλοκαίρι και να περνάτε τέλεια!
    Ακόμα να σου πω οτι έχω διαγωνισμό με δώρο εκπτωτικά κουπόνια και γυαλιά ηλίου ή οράσεως!Αν σε ενδιαφέρει μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ
    http://handmade-by-spyridoula.blogspot.gr/2013/06/firmoo-glasses-giveaway-international.html
    Φιλάκια πολλά και να έχετε μια όμορφη Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τωρα που είναι πια καλοκαιράκι ..αυτες οι εικονες θα τις δεις Σπυριδούλα μου.. σε πολλα μερη της πατρίδας μας..που ειναι πανέμορφη.....και η θάλασσα της ακομα πιό ομορφη.. γαλήνια ή θυμωμενη...φιλακια και σε ευχσριστώ που πέρασες για τον διαγωνισμ\ω.. σου έστηλα μεηλ...

      Διαγραφή
  40. ΥΠΈΡΟΧΗ ΘΕΑ!! ΥΠΈΡΟΧΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ!!! Να είσαστε γεροί να το χαίρεστε γλυκιά μου Ρούλα!!! Τα λουλουδάκια σου , η αμμουδιά, ο αφρός της θάλασσας που σκάει, ποιητικά δοσμένα, μόνο από σένα θα μπορούσε να γίνει τόσο υπέροχα!!Μπράβο Ρουλάκι μου, να είσαστε καλά και να το απολαμβάνετε το δώρο θεού, πραγματικά!!! Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φανούλα μου...τέτοια πατρίδα που να την αγκαλιάζει έτσι η θάλασσα..δεν έχει... αν πείς και τα βουνά της και τα λαγκάδια της...δεν πάνε πίσω...και ολα αυτά σου βγάζουνε το ποιητικό σου όπως και νά ναι..χι.χιχ. σε ευχαριστώ πολύ και σου ευχωμαι και σένα ενα όμορφο καλοκαιρι Φανούλα μου.. να περάσεις οπσο γίνεται πιό ομορφα...!!!φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  41. Καλώς σε βρήκα! Τέλειες οι φωτογραφίες!! Περιττό να πω ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΖΗΛΕΥΩ! Να περνάς υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. εδωωωωω misirlouuuuuuuuuuuu!!!!!!xaxaxaxaaaaa
    θα μπω στα σπιτια ολων και θα κανω παρτυυΥΥ!!!!χοχοχοχοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Καλό μήνα γλυκιά μου Σμαραγδένια. Κάποιος καλός άνεμος έφερε μια μεγάλη ΄΄Χαρά΄΄ κοντά σου .
    Να περνάτε όμορφα , έχω περάσει πολύ όμορφα στην Κρήτη
    Φιλάκια εκεί στο μπαλκονάκι και στις δυό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή