Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ... ΚΑΡΔΙΑΣ...ΚΑΙ..........


Αυτό το καλοκαίρι μου ήταν και θα είναι ένα από τα καλύτερα μου..!!!
Το πόσο τυχερή είμαι το έχω πει...από τότε που ακούμπησα για πρώτη φορά τα πλήκτρα αυτού του πληκτρολογίου.. μου συνβαίνουν τόσο όμορφα ..!!! πράγματα.... δεν τα λες.. συναντήσεις όμως τις λες...και μάλιστα καρδιάς.. !!!
Η αρχή για εφέτος.. έγινε με την αγαπημένη μας Χαρά....ε... όχι και ποια Χαρά..!!!το μπλοκ της ( Κάντο με αγάπη) δεν υπάρχει κανείς που να μην το ξέρει...η συνάντησή μας μπορεί να ήταν σύντομη και γρήγορη αλλά πολύ περιεκτικότατη σε συναισθήματα..σε ευχαριστώ πολύ Χαρά μου..!!!
Εδώ και δύο μέρες..μας τίμησε με την παρουσία της ακόμα μια πολύ καλή και αγαπημένη φίλη.. η ΜΑΡΊΑ η ΒΙΛΛΙΩΤΗ..!!!! (Πνοές τέχνης)η   ζωγράφος  που ο κάθε της πίνακας μας αφήνει ..μας αφήνει την αίσθηση του ζωντανού..!!!ακολουθήσαμε οι αγκαλιές τα φιλιά..και το καφεδάκι στο γνωστό μπαλκονάκι..
Και τι να πω...πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος όταν είσαι με ανθρώπους που μπορεί να τους ξέρεις ελάχιστα έως καθόλου και όμως να τους νιώθεις δικούς σου..σαν να τους ξέρεις χρόνια... 
Τι να πρωτοπείς...και να μην σου φτάνει ο χρόνος..ο άτιμος!!!πως περνάει έτσι γρήγορα!!!
Για μένα ήταν τα καλύτερα μου δώρα γιατί έτσι  βλέπω...τις συναντήσεις αυτές..!!! σαν δώρα...που μου χάρισαν οι  αγαπημένες φίλες με τον ερχομό τους 
ΜΑΡΊΑ ΜΟΥ σε ευχαριστώ πάρα πολύ.. με έκανες και ένιωσα ξεχωριστή...
Και οι συναντήσεις συνεχίζονται...!!!!!
Αγαπημένα μου πλοκογειτονάκια αν χαμογελάσετε στον απέναντι σας θα σας επιστρέψει το χαμόγελο...καλή και όμορφη εβδομάδα να έχετε.!!
αν δήτε τα γράμματα μια μικρά και μιά μεγάλα μην δώσετε σημασία.. θα εχει τα νεύρα του ο γκούκλις...χι.χιχ...εσείς χαμογελάστε..!!

     

72 σχόλια:

  1. Πολύ πολύ γλυκιά ανάρτηση!! Σε φιλώ γλυκά Σμαράγδι μου και σου εύχομαι καλό ξημέρωμα! :))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχατριστώ παρα πολύ Πετρίνα μου θα σου στήλω μια γλυκια χαρουμενη καλημεραααααααα!!! φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
    2. Σου γράφω το λινκ μου για να μην ξαναχαθούμε Σμαράγδι μου!
      http://pistos-petra.blogspot.gr/
      Μέσα από το ιστολόγιο σου -των αγαπημένων σου φίλων- θα νιώθω πολύ πολύ μεγάλη τιμή και δεν θα ξαναχαθούμε ποτέ πια! Σε φιλώ πολύ πολύ γλυκά και μια γλυκιά καλημέρα για σένα! :))

      Διαγραφή
  2. Τυχερούλα! Πώς να μην σου μείνει αξέχαστο αυτό το καλοκαίρι?! 'Εστω και για λίγο,είναι πολύ όμορφο να συναντιέσαι με τόσο αγαπητά άτομα.
    Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού, σου εύχομαι, Ρούλα μου και καλό φθινόπωρο!!!! Φιλάκια πολλά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι αλήθεια Μαριάννα μου..οτι πράγματι .. αυτο ήτανε και είναι .. το πιό χαρούμενο καλόκαιρι μου...γιατί περιμενω και άλλες συνατήσεις... λιγο αργότερα ειναι αλήθεια αλλα εδώ το καλοακαιρι μπορεί να κρατήσει για πολύ ακόμα... καλό Φθινόπωρο;;;χμμμμμ να δούμε... χι.χι. φιλακια πολλα

      Διαγραφή
  3. Πόσες σκέψεις ,λέξεις ,συναισθήματα μπορεί να χωρέσουν σε αυτό το γλυκό μπαλκόνι με αγαπημένους ??? Τόσα όσα μπορούν να ηρεμήσουν το νου και να γεμίσουν την καρδιά !Θα έρθουν Ρούλα μου και άλλες τέτοιες συναντήσεις !Ο γκούκλης μας δείχνει τα δοντάκια του ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΌΝτως δεν μπορούμε να φανταστούμε σε ενα τόσο μικρό χώρο τι μπορεί να χωρέσει...!!!!!!γι αυτό και τις λέω συναντήσεις καρδιάς....γιατί αυτή γεμίζει...και σε κανει να νιώθεις όμορφα.. δεν χριάζονται πολλά. καλή διάθεση μονο.. και να βλέπεις τον άλλον στα μάτια εστω και μέσω ιντερνετ..αν με καταλαβενεις...εννοείται οτι το μπαλκονακι ειναι παντα ανοιχτό με τον καφέ ετοιμο ανα πασα στιγμή... φιλακια πολλα γλυκιά μου..

      Διαγραφή
  4. Αρχισα να ζηλεύω αυτό το μπαλκονάκι που αισθάνθηκε,που απόλαυσε που χάρηκε τις όμορφες αυτές συνευρέσεις.Είσαι πολύ τυχερή επειδή είσαι πολύ γλυκιά και ξέχειλη από αγάπη και χαμόγελο!!!!! Φιλάκια του καλοκαιρινού Βορρά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν έχουμε μεσα μας αγάπη Εφη μου.. τότε τι θα έχουμε;;;είναι το μονο αισθημα που όταν το νιώθεις πάντα θα είναι για καλό..!!!!
      χι..χι.αυτό το μπαλκονακι...αστα τι έχει χωρέσει..χι.χι..και ποσο ακομα .. περιμενει υπομονετικά...για επόμενα καλοκαιρια και συναντήσεις..!!! φιλακια πολλα να μου φιλήσεις το Αλκηστάκι...

      Διαγραφή
  5. Ααααχχχχ πόσες αγκαλιές και πόσα χαμόγελα χωράει αυτό το μπαλκονάκι!!!Ούτε η απέναντι απέραντη παραλία τόσα!!!Πιστέψτε με.
    Ενοιωσα την αύρα του και το βάθος των συναισθημάτων και νοιώθω επίσης τυχερή που τα έζησα.
    Ρουλιάκι μου,οταν άνοιγα την ανάρτηση δε πίστευα οτι θα με συμπεριελάμβανε και συγκινήθηκα πολύ,γιατί ξαναθυμήθηκα,αυτά που αναπολώ και νοσταλγώ...
    Φιλάκια άπειρα αγαπημένη μου καρδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάβασα την πρόταση και ήμουν σίγουρη οτι θα το έκανες.
      Τώρα θα έρχομαι να στρογγυλοκάθομαι και να αγναντεύω θάλασσα και να αισθάνομαι την παρουσία σας,φωτεινή κι εγκάρδια όπως τότε...
      Αυτό σου πάει πολύ περισσότερο απ όσα έχεις κατά καιρούς αλλάξει,ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ!

      Διαγραφή
    2. Χαίρομαι πολύ που άρεσε Χαρά μου..η αλλαγή..και εμενα το ίδιο..εεεε μαααα.. δεν ειχα κατι να με αντιπροσωπευει.. δεν το ξανα αλαζω...γιατί οντως θα μου θυμήζει της συναντήσεις καρδιάς...ελα κερναω καφέ..χι.χιχ. θα δεις τωρα που θα απαντησω στη Μαίρη.. τι θα τις γράψω..χι.χιχ..ετσι κι αλλιως χατήρια δεν χαλάω...φιλώ σε καρδιά μου.. το... ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ...με αποτελείωσε..!!!!

      Διαγραφή
  6. Αυτό το μπαλκονάκι έχει ζήσει μεγάλες στιγμές !!
    Έτσι όμορφα να περνάς όλα σου τα καλοκαίρια !!!!
    Καλό υπόλοιπο Φιλιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ράνια μου.. και νομίζω οτι θα ζήσει κι αλλες τέτοιες στιγμές τωρα που εκανε την αρχή..το μπαλκονάκι μου μόνο καλα να είμαστε...και να τις χαιρόμαστε.. γιατί αυτες οι λίγες στιγμές μας γεμίζουν .. τόσο πολύ.. με ομορφες αναμνήσεις.. αφου οι πιο πολλες απο εμας είμαστε μακρυα η μια απο την αλλη αλλα και η γνωριμίες σε προσωπικο επίπεδο παιρνουν άλλη μορφή .. πιο αγαπησιάρικια.. και πιό απτή..!!!και αυτό όλο σου το προσφέρει το ιντερεντ... ουτε στον ύπνο μου..δεν το περιμενα... και επεται και αλλη...συνάντηση.. θα το μαθετε εννοειται.. θα φανέί απο την χαρά μου..χι.χιχ. φιλάκια πολλά΄!!!!

      Διαγραφή
  7. Ρουλίτσα μου καλημέρα!!!Σου εύχομαι πάντα να είσαι καλά και να περνάς όμορφα.Τυχερές οι φίλες που σε γνώρισαν κι απο κοντά.Σε φιλώ πολύ πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νάσια μου..τυχερή και εγώ στο επαρκο.. με της γνωριμιες καρδιας τις λέω εγώ.. γιατι μονο αυτό απιδιώκουμε να γνωριστούμε και να γίνουμε απο απρόσωπα μεηλ..κατι χειροπιαστό.. αν βέβαια αυτο είναι εφικτό να λεμε την αλήθεια...δεν είναι ευκολο.. στην σημερινή κατάσταση που ζούμε... αλλά οταν αυτό κατορθώνεται....ναι γιατί κατόρθωμα είναι πιά να μπορείς να το κάνεις.. . τότε γινεται πολύ όμορφο... συναίσθημα...φιλακια πολλα καλοκαιρινα...

      Διαγραφή
  8. Καλημέρα και καλώς σε βρήκα. Πάντα έτσι πανέμορφα να περνάς τις διακοπές σου γεμάτες όμορφα συναισθήματα. Ευχαριστώ που παρακολουθείς και το δικό μου μπλογκ
    Μετά τις διακοπές θα τα λέμε συχνότερα.
    Καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ...να σται καλα..αυτες οι συναντησεις ειναι οτι πιο ομορφο..να περνας καλα και χαρουμενα..σε φιλω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσες φιλίες μπορούν να γίνουν με τις συναντήσεις αυτές Μαρία μου.. δεν το πιστεύεις...και προπαντώς να ταιριάξεις κι όλας.. τοτε τα πραγματα κυλάνε απο μόνα τους... .. εδώ παιδί μου γάμοι γίνονται μεσο ιντερνετ και δεν θα γίνουνε φιλίες;; χι.χι. φιλακια πολλα Μαρία μου...

      Διαγραφή
  10. Χαίρομαι κι εγώ μαζί σου Ρουλίτσα μου γλυκιά!
    Προτείνω το αγαπησιάρικο μπαλκονάκι σου να αντικαταστήσει την ωραία αμμουδερή εικόνα τώρα που μας αφήνει κι ο Αύγουστος!

    Πολλή αγάπη και φιλάκια σου στέλνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η διαταγή εξετελέσθει..!!!ΜΑΙΡΥ μου.. χατίρια δεν χαλάμε...σε πρόσωπα που αγαπάμε..χι.χι..( εκανα και ρίμα..)και τί νόμιζες πως θα θα την περνούσα έτσι τέτοια πρόταση;; αμ δέ!!! ήταν μια απο τις καλήτερες που μου έχουν κάνει..μέχρι τώρα. και οπως λέει η Χαρά πιο πάνω θα έρχεστε να χαλαρώνουμε παρεούλα.. τι σημασία έχει πως είμαστε μακρυά;;οι σκέψεις μας θα κανουνε παρέα... και αν το φέρνει ο καιρός θα ερχεστε και αυτοπροσώπως....ουτως ή άλλως το μπαλκονάκι δεν φεύγει απο εκεί μακαρι να το διώχνουμε...χιχ.χι. περιμενει υπομονετικά.... τα καλοκαίρια...φιλακια πολλα πολλα .. πολλα..

      Διαγραφή
    2. ΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!
      Μπράβο Ρουλίτσα μου!!!
      Πολύ ωραία ρίμα έκανες, είδες που σε εμπνέω; χα χα χα!
      Μακάρι να έχω κι εγώ τη χαρά να χαλαρώσω εκεί μαζί σου!

      Σε φιλώ γλυκά!

      Διαγραφή
    3. Και ποιός σε εμποδίζει κορίτσι μου να το κάνεις; πές μου το να τον δείρω;;;χι.χιχ.φιλακια

      Διαγραφή
  11. κι εγω συναντήθηκα πρώτη φορά με μπλογκόφιλη και ήταν πολύ όμορφα πράγματι!
    καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω Νάσια μου..οτι είναι πολύ ομορφο να γνωρίζεσαι με φίλες που μιλάς πολύ καιρό και δεν γνωρίζεσαι προσωπικα...και προπαντως όταν έρχονται στον τόπο σου δεν χάνεται τετοια ευκαιρία.. εκτός αν απο την άλλη μεριά... δεν επιθυμούν κάτι τετοιο..τότε εντάξει.. αν ομως ειναι η επιθυμία αμοιβαία τοτε ειναι κρίμα να χανεις τετοιες όμορφες συνατήσεις καρδιάς ..αφου το έχεις κανει ξέρεις... φιλάκια πολλά ΝΑΣΙΑ ΜΟΥ..

      Διαγραφή
  12. Καλημέρα! Πάντα τέτοια εύχομαι, Σμαραγδένια μου! Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είαι καλά Ελλη μου.. ας μην χανουμε στιγμες που μας κάνουνε να νιώθουμε όμορφα.. το έχουμε ανάγκη... ας χαρούμε και λίγο.. με μια καλή παρέα .. και δυο κουβεντούλες.. αυτό είναι απόλαυση φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  13. ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ!!!!!!
    ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΑΚΙ!!!
    ΚΟΝΤΕΥΕΙ Ο ΟΚΤΩΒΡΗΣ ΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!
    ΑΥΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ, ΕΔΕΣΕ ΣΑΝ ΓΛΥΚΟ ΚΕΡΑΣΙ!
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμ εγώ δεν ανυπομονώ..νομίζεις Ρένα μου;;άντε να περασει ο καιρός να τα πούμε από κοντά..περιμένουνε κάτι καφεδάκια .. κάτι ρακές...και τα υπόλοιπα... έπονται..χι.χιχ.. φιλακια ανυπόμονα.. Ρενάκι μου...!!

      Διαγραφή
  14. Καλοκαιρινές, όμορφες, ζεστές, αγαπησιάρικες, συναντήσεις, τι καλύτερο;
    :-)

    Όμορφο υπόλοιπο Αυγούστου να έχετε στο φιλόξενο μπαλκονάκι σας :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή μου Μάργκο οπως το λές όμορφες αγαπησιάρικες στιγμές που έχουν αποθυκευτεί στην καρδιά..για πάντα εστω κι αν θα είναι η μόνη φορα που θα εχουμε ειδωθεί..μακάρι να επαναληφθεί... το μικρό μου μπαλκονάκι περιμενει...φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  15. Πόσο όμορφο είναι να γνωρίζεις ανθρώπους με τους οποίους επικοινωνείς συχνά. Σου εύχομαι πάντα τέτοιες όμορφες στιγμές να βιώνεις Σμαραγδένια μου.
    Να έχεις ένα όμορφο υπόλοιπο ημέρας. Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναιπράγματι όμορφο Μαρίνα μου..επικοινωνούμε όλες μεταξύ μας... και πολλες φορες πίσω απο την οθόνη ενός ψυχρού υπολογιστή.. κρύβονται καρδιές που θελουν να δώσουν αγαπη.. να επικοινωνίσουν με άλλους ανθρώπους ειναι η αναγκη του ανθρώπου πια αυτό και οταν γινεται να αγγιζεις το χέρι και να σφίξεις στην αγκαλία σου εκεινη οι εκείνες τις φίλες που μιλουσες μεχρι χθες μονο με το πληκρολόγιο..τότε παιρνει υπόσταση.. αυτό το πρόσωπο...καιγενιούναι ή οχι σχεσεις ζωης... φιλακι και σε ευχαρσιστώ πολύ..

      Διαγραφή
  16. Πάντα τόσο υπέροχους ανθρώπους να γνωρίζεις, γλυκιά μου!!!
    (Το διαδίκτυο έχει και τα καλά του!!! Τα ΠΟΛΥ καλά του!!!)
    Φιλάκιαααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννα μου πράγματι έχει και τα πολύ καλά του και αυτά είμαστε τυχεροί όσοι τα γευόμαστε.. και προπαντώς οταν αυτες οι γεύσεις...ειναι γλυκές και αγαπησιάρικες..φιλακια πολλα ...

      Διαγραφή
  17. Καλησπέρα! Πολύ χαίρομαι για την συνάντηση σας! Έχω γνωρίσει από κοντά 17 bloggers με τις οποίες μιλάμε καθημερινά και κάνουμε παρέα! Είναι όμορφο συναίσθημα! Καλή συνέχεια με χαμόγελο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααα τι ωραία ...Κατερίνα μου οπότε εσύ ξέρεις απο συναντήσεις και με καταλαβένεις...αυτές οι σμίξεις μα κανουνε να ερχόμαστε πιό κοκτα ακομα και να παιρνει ΄σαρν ακαι οστα.. κατι που έχουμε φανταστεί...εγώ παντως τους προετιμαζω τι θα δούν.. χι.χιχ. φιλακια και καλώς ωρισες...χάρηκα...πολύ

      Διαγραφή
  18. Καλοκαιρινές όμορφες στιγμές ..... στιγμές που αναπολείς το χειμώνα ..... που προσμένεις το επόμενο καλοκαιρι!
    Σχέσεις από το πουθενά .... από ένα πάτημα του enter ..... από καποιο σχόλιο ....

    Δεν το κρύβω .... ζηλευω (με την καλή έννοια φυσικά)!

    Να είσαι καλα Ρουλίτσα μου να γνωρίσεις πολλους πολλους ακόμα! Μαζί με αυτούς και εμένα!

    Φιλια πολλά σε εσενα και πολλες αγκαλιές στον παππου Γιώργο!

    ΥΓ. Το μπιζελάκι μου φέτος το καλοκαίρι έμαθε να διαβαζει! Το παλευει πολύ καλά παρόλο που φετος θα παει νήπιο! Στις διακοπές μας μαζί με τα παραμύθια πηραμε και τα αγαπημένα μας ποιήματα! Σε ευχαριστώ και παλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και βέβαια ελπίζω οτι θα συναντηθούμε εμεις κάποτε Νάσια μου...να γνωρίσουμε και το μπιζελακι σου.. που παρεπιτόντως μεγαλωσε.. καλέ ;;ολοκληρη δεσποινίδα έγινε και κουκλί να το χαρήτε...παντως όσες φίλες θςλουν να έρθουνε .. το μπλακονακι μου θα τους περιμενει...φιλάκια πολλα πολλα και ενα δυνατο φιλί στην Φένια απο μενα και απο τον (παππού) Γιώργο..!!!

      Διαγραφή
  19. Χαίρομαι για σας και εύχομαι κάποτε να συναντηθούμε όλοι μαζί!!!!
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για σκέψου το αυτό Ρένα μου...να κανουμε μια μάζωξη όλες μαζί;; θα θέλαμε ενα ανφιθέατρο..χι.χιχ.. είματσε και μακρυά να παρει..η ευχή...πααντως εστω και λίγες λίγες κάποτε θα ξερει ή μια την αλλη... φατσικά λέω...χι.χχι..μακάρι φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  20. Ρουλίτσα μου γλυκιά εμείς εύχομαι να τα λέμε κάθε χρόνο αν είναι δυνατόν. Να'μαστε καλά και τα όμορφα δεν θα σταματήσουν εδώ. Σ'ευχαριστούμε και οι τρεις για την εξαιρετική φιλοξενία και τις ζεστές αγκαλιές όλων σας. Είστε μια καταπληκτική οικογένεια... και μεγάλη...χαχα...δυο φορές έχω έρθει κι όλους δεν τους έχω γνωρίσει ακόμη! Φιλιά πολλά και με το καλό να υποδεχτείς κι άλλους πολλούς ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα να δείς πότε ευκαίρησα.. να απαντήσω στα σχόλια.. ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...
      έπρεπε να τελεώσω αυτό που κεντούσα και μόλις σήμερα το καταφερα...χι.χιχ. εννοείται οτι θα τα λέμε καθε χρόνο... τι είναι η Κρήτη μάτια μου; μια σταλιά..!!!! χι.χιχ..οταν οι καρδιές τις αποστασεις τις εκμηδενίζουν...τότε ολα ειναι δυνατά...εμεις ευχαριστουμε για την παρέα περάσαμε όμορφα.. έτσι;; σειρΆ έχει τωρα η αρχηγός..χι.χιχ. σας φιλώ.. και καλή επάνοδο στο σπίτι..!!! εξτρα φιλί στον ΒΑΘΊΛΗ...

      Διαγραφή
  21. Ρουλιώ μου,με το μικρό μπαλκόνι και την τεράστια αγκαλιά,εύχομαι πολλές όμορφες συναντήσεις με χαμόγελα και λόγια καρδιάς!
    Κι αν αυτό το καλοκαίρι τελειώνει,έρχονται άλλα πιο όμορφα!!!!
    Φιλιά,τρυφερούλα μου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κορινάκι μου ...ο καφές το δροσερό νεράκι και ενα γλυκό κουταλιού...ποροκαλολεμονάκι παρακαλώ..χι.χιχ. σας περιμένει να κοπιάσετε όποτε σας βγαλει ο δρόμος κατά δώ...έχουμε όπως το λές πολλα πολλα καλοκαίρια μπροστά μας... σε ευχαριστώ πολύ...φιλάκια πάρα πολλά

      Διαγραφή
  22. Ρουλίτσα μου εύχομαι να έχεις κι άλλες τέτοιες όμορφες συναντήσεις που θα σε γεμίζουν χαρά κι αγάπη!
    Φιλάκια!
    Χαρούμενη εβδομάδα να έχεις! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστέα μου .. οταν μεσα απο την συναντήσεις των μπλόκερς βγαίνουν τόσο ομορφα συναισθήματα .. τότε αξίζει κανείς να τις κάνει έστω κι αν είναι μια και μόνη φορά .. αυτά που παίρνει αξίζουν πίστεψέ με...
      σε ευχαριστώ πολύ θα χαρω να μπορούσαμε κόποτε να πίναμε ενα καφεδακι .. μαζί..με θέα την θάλασσα..!!!φιλιά Αρισρέα μου πολλά

      Διαγραφή
  23. Καλησπέρα Ρούλα μου , πόσο μου άρεσε το μπαλκονάκι σου που το έχεις πρώτη μούρη , πως να μην φανταστώ εγώ η γυναίκα ότι είναι μια ανοικτή πρόσκληση!
    Ναι χαίρομαι για το καλύτερο καλοκαίρι σου για την παρέα της εξαιρετικής Μαρίας, για το καταγάλανο μπλογκ σου .
    Σε φιλώ με πολλή αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεε.. και βέβαια ειναι .. πρόσκληση αλλιώς θα το έβαζα;;χι.χιχ. το καφεδακι και το γλύκο κουταλιού περιμενουν.....οχι αυτά που βλέπεις φρεσκα θα εχουμε γιατί τοσο καιρό αυτά θα μπαγιατεψουν..χι.χι. Νικόλ μου..οι συναντήσεις αυτές ..ειναι ολα τα λεφτά..κανεις φιλίες που μπορούν να κρατήσουν για μια ζωή...σεευχαριστώ γι τα όμορφα σου λόγια... φιλακια πολα..

      Διαγραφή
  24. Καλημέρα,Ρουλίτσα!!Αχ,αυτό το μπαλκονάκι σου,μας έχει κερδίσει όλους!!Κάθε συνάντηση εκεί,γίνεται μοναδική!
    Τα φιλιά μου,σ' όλους σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλώς το καλώς το.... το άλλο αγαπησιαρικο συναπάντημα...ήρθες βρε παιδακι μου;; αντε δές το μπαλκονακι περιμενει για ενα δευτερο καφεδακι..χι.χ και θα είναι εκει Ρόζα μου.. μεχρι τον Ωκτώμβριο..!!! έχουμε καιρό.. τι λές;; φιλάκια πολλα πολλα..

      Διαγραφή
  25. Μικρό το μπαλκονάκι, με μεγάλη καρδιά, με μεγάλη ψυχή, με μια τεράαααστια αγκαλιά!!!Πόσα πανέμορφα συναπαντήματα έχει δει και πόσα ακόμη θα δει!!!!! Να'σαι καλα, καλή μου, να ταξιδεύεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα στο απέραντο γαλαζιο της θάλασσας που αγναντεύεις !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να μπορούσα να σας εβαζα όλες εκει.. αλλα αν δεν χωράμε εχουμε μια μεγαλη πλατεία που σίγουρα θα μας πάρει..χι.χιχ Πέπη μου..αυτές οι μικρές..μεγάλες χαρές.. είναι που γεμίζουν τις καρδιές μας σε ευχαριστώ πολύ Πέπη μου... ενοειται ότι αν σε βγαλει η περασιά απο εδώ .. ο καφές ψήνεται ήδη..χιχ.χι φιλάκια ...

      Διαγραφή
  26. Και όταν σκέφτομαι πως παρά τρίχα θα είχα κάτσει και εγώ στη βεραντούλα... αλλά δεν παραπονιέμαι είχα και εγώ τις δικές μου μπλογκοσυναντήσεις... χαχα! (Την Gineroula που γνωρίζεις και το υπέροχο Άσωτο γιο!)
    Τη Χαρά δεν την έχω συναντήσει ακόμα ζωντανά, αλλά είναι από τα άτομα που εκτιμώ και θαυμάζω απεριόριστα!
    Πάντα καλά ΟΛΑ Ρουλίτσα μου!
    ΑΦιλάκια πολύ χαμογελαστά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί να μην το κατορθώσαμε την πρώτη φορα Μαγισσούλα μου.. αλλα την επόμενη σίγουρα θα γίνει αλλα και εσύ είχες τις όμορφες σου συναντήσεις... έτσι σιγα σιγα να γνωριζώμαστε.. και αν ειναι εδώ και η Τζίντερ που ήδη έχουμε πει τον καφέ μας έδώ θα σας περιμενει με τον παραμυθα σου αυτό το μικρο μπαλκονάκι...η ΧΑΡΆ είναι απο τα ατομα που εκπέμπουν χαρά όπως και Η Μαρία εξαιρετικές φίλες και Ανθρωποι...και ειμαι πολύ τυχερή που τις γνώρισα και απο κοντα..η πρόσλκηση ανοιχτή... φιλακια ακομα καλοκαιρινά.. καλό μηνα...καλή μου..

      Διαγραφή
  27. Ginger...ήθελα να γράψω...
    Ο εγγονός ακόμα καταληψίας;
    χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι.. το ταχτοποιησα το θεμα ΄΄χι..χιι σου εγραψα πως το καταφερα... χι.χιχ με την βοήθεια του....

      Διαγραφή
  28. "Στου Βορριά το μπαλκονάκι στρώσε μου να κοιμηθώ....Βάλε και γιά μαξιλάρι τα χεράκια σου τα δυό...."(Παραδοσιακό τραγούδι Πελοποννήσου).Ετσι είναι Ρούλα μου,τι θέλει ο άνθρωπος γιά νάναι ευτυχισμένος; ένα μικρό-μικρό μπαλκονάκι,μιά ζεστή αγκαλιά κι ένα γλυκό χαμόγελο σαν του μπόμπιρα στο τέλος της ανάρτισης.Σου εύχομαι να τα έχεις πάντα περίσσια.Τα φιλιά μου και την αγάπη μου. Βούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλύτερο τραγουδακι δεν μου έχουν πεί Βούλα μου.. να.. δες και το μαντίλι να κουνιέται στον ρυθμό του χορού...χι.χι αντε βρε Βούλα μου με ξεσήκωσες!!!!!..χι.χιχ... και ναι όντως για μένα δεν έχει σχέση το μέρος, αλλά οι ανθρωποι.. που βρίσκονται σ αυτό..!!!!σε ευχαριστώ πολύ πολύ φιλάκια .. πολλα καλοκαιρινά.. και την δική μου αγάπη..

      Διαγραφή
  29. Και καλή σου απόγευμα με καφεδάκι, εκεί, στο μπαλκονάκι σου θα είμαι... εγώ ελληνικό, διπλό και μέτριο.

    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως είπαμε πως το θέλεις το καφεδάκι σου φιλεναδα;;;;;; ελληνικό διπλό και μέτριο;;; έφτασεεεεεεεεεεεεεε!!!!!εσύ που είσαι;;;ολοι οι καλοί χωράμε φιλάκια πολλά....

      Διαγραφή
  30. Έχω την εντύπωση ότι το μικρό αυτό μπαλκονάκι μεγαλώνει με τη δική σας όμορφη ψυχή..........να περνάτε πάντα όμορφα με αγαπημένα πρόσωπα κοντά σας......!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την Γλυκερία...σε ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη...και τα ομορφά σου λόγια... παντού μπορείς να περάσεις καλά αρκεί να το θέλεις .. και έχουν γίνει τόσες λίγες οι στιγμές αυτές που πρέπει να τις αναζητάμε....γι αυτό και το μπακλονακι μου θα είναι παντα ανοιχτό να καλοδεχτεί τους φίλους... να εισαι καλά ..καλοσώρισες στην όμορφη γειτονια μας...φιλια...

      Διαγραφή
  31. Ρούλα μου το μπαλκονάκι μικρό μα η καρδιά μεγάλη να αγκαλιάσει και να αγκαλιαστεί...
    Να είσαι καλά.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου... και σε ποιόν δεν αρέσουν οι αγκαλιές και οι τρυφερότητες που σου δίνουν οι όμορφες γνωριμίες να σφίξεις ενα χερι.. και να δώσεις φιλί στο μάγουλο της φίλης που θα έρθει να σε γνωρίσει όπως το ίδιο θα κάνεις και εσύ για εκείνη .. αυτά ειναι τα τυχερά του μπλόκιν να εισαι καλα και η προσκληση ανοιχτή για όλους... φιλακια πολλα.. Ελενη μου...

      Διαγραφή
  32. Καλά η φατσούλα όλα τα λεφτά, τι να λέμε τώρα!!!!! Εύχομαι να μη λείψει το χαμόγελο στιγμή από τη ζωή σου! Καλή συνέχεια και καλά να περνάς! Φιλιά :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Κατερίνα μου...εεε μά δεν είναι γλύκα η φατσούλα;;.χι.χιχ...
      κατι τέτοια χαμόγελα χρειαζόμαστε να σκαι λιγο το χειλακι μας ένα χαμόγελο.. ας ειανι καλά τα μικρά που μας το δίνουνε.. πολύ....φιλιά.. χαμογελαστά.. ακομα δεν έχω μαθει να βαζω ...τέτοια χαμογελα σαν τα δικα σου... που θα πέει ομως κάποτε θα το μαθω...σε ευχαριστώ για το δικό σου..

      Διαγραφή
  33. I'm happy!!!
    θα επανέλθω αδερφούλα μου, αυτό το καλοκαίρι έχει πολλες συγκινήσεις!
    φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. παρεπιπτόντως το φόντο σου να μην το αλλάξεις ποτέ!πρέπει ολοι/ες μας να περάσουμε για ένα καφεδάκι με αγάπη απο εκεί!Αυριο λήγει τυπικά το καλοκαίρι, αλλα αυτο το καλοκαίρι ας το κρατήσουμε στην καρδιά μας!φιλιά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να επανελθεις αδέρφι...όποτε εισαι έτοιμη...εδώ θα είμαι και θα περιμένω... αν εισαι εσύ happy εσύ ειμαι και εγώ.. και ναι στα διαταγάς και των τριών της Χαρας..της Μαίρης..και της δική σου..γες σέρ....χι.χι. φιλάκια προσωρινά...

      Διαγραφή
  35. Ρουλάκι μου ρούφηξα καθαρό αέρα στο μπαλκονάκι σου και μοιράστηκα τη χαρά και τον ενθουσιασμό σου! Τώρα έχω ξαπλάρει στην ήρεμη θάλασσα και αγναντεύω τα σύννεφα!... Πολύ χαλαρωτικό το φόντο σου και πολύ θετική ενέργεια εκπέμπουν τα λόγια σου!
    Να'στε καλά και να είναι πάντα γεμάτο το "μπαλκόνι" σου με φίλους, σμιξίματα και ... ρακές!
    Καλό μήνα Σμαραγδένια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλώς σας βρήκα...έχει και τα καλά του το ίντερνετ....μέσα από αυτή την όμορφη μπλογκογειτονιά γνωρίσαμε , μάθαμε τόσα και τόσα ... το μπαλκονάκι και η θέα του όμορφα και ρομαντικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή