Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ.....ΜΕ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ.. ΑΓΑΠΗΣ..!!!!


Φέτος ήτανε από  ένα από τα ωραιότερα καλοκαίρια μου...από άποψης συναισθημάτων...!!!και μια και μιλάμε για συναισθήματα...ας κάνουμε αυτό το Φθινόπωρο.. όμορφα πράγματα και  ας θυμηθούμε αγαπημένοι μου φίλοι την έκκληση που έκανε το Αγριμάκι  να κάνουμε κάρτες  με αισιόδοξα  μηνύματα να ντύσουνε τους  άσπρους τοίχους...στα δωματια που κάνουν μάθημα τα παιδιά της...σας βάζω το λίνκ να ρίξετε μια ματιά...http://aplosetoxeri.wordpress.com/2013/07/29/postjoy/
Προσπάθησα να κάνω τρεις καρτούλες... και ελπίζω να  αρέσουν στο Αγριμάκι μας...έτσι φίλοι μου κάτι μικρό από όλες μας όσο παιδικό κι αν είναι  όπως τα δικά μου,...

 θα γίνει μεγάλο εκεί που θα πάει..

και πρώτα γεμίζει η δική μας καρδιά..

όταν αυτό που κάνεις..το λένε  ΑΓΆΠΗ,..!!!
Η δεύτερη έκκληση έρχεται από φίλη μας την Σερενάτα http://sophieil104.blogspot.gr/ και είναι μια αναδημοσίευση... έκκληση θα την έλεγα εγώ...
Για την πολυκατοικία αστέγων..!!
Στην οδό Μπουμπουλίνας αριθμός 36 στο Μουσείο
ξεκινά να λειτουργεί με ιδιωτική πρωτοβουλία, μια πολυκατοικία που θα φιλοξενήσει 15 οικογένειες αστέγων.
Υπάρχει ανάγκη για οικιακό εξοπλισμό (κρεβάτια,κουζινικά,πετσέτες) μεταχειρισμένα αλλά σε καλή κατάσταση.
Όποιος θέλει να προσφέρει μπορεί να επικοινωνήσει με την κ.Βέρα Μεσσήνη στα τηλέφωνα...6944529624 και 2106727250.!!!!
Ας ξεκινήσει το Φθινόπωρο μας..δίνοντας χαμόγελα εκεί που τα χρειάζονται...δεν στοιχίζουν...πιστέψτε με..!!!!
Καλό μήνα να έχετε όλοι σας..και μια όμορφη και χαρούμενη εβδομάδα...!!!!!!!!!!  

78 σχόλια:

  1. Η αλληλεγγύη είναι ότι μας απόμεινε. Ρουλίτσα μου καλό Φθινόπωρο και πάντα να σκορπάς την αγάπη σου. Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για σου Γιούλα μου.. καλώς την καλό Φθινόπωρο και σε σένα κορίτσι μου..ελπίζω να εισαι καλά δεν ξεχναμε πόσο μας εξυπερετησατε στην Πατρίδα..αν καμια φορα αν σας βγαλει ο δρομος κατα εδώ...ξερεις....καλο σου μήνα φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  2. Τί ωραίες οι καρτούλεεεεςςςςςς!!!!!
    Μπράβο σμαραγδένια!!
    Ήταν τέλειο το καλοκαίρι ως τώρα, όντως :)) ΤΕΛΕΙΟ! καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι όλα τα καλοκαίρια να μας αφήνουν γλυκές αναμνήσεις οταν φεύγουν... σε μενα αυτό συνέβηκε φέτος...καλώς ώρισες..φιλακια..

      Διαγραφή
  3. KAΛΗΜΕΡΑ ΡΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ,ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΟΙ ΚΑΡΤΟΥΛΕΣ ΣΟΥ!!!!
    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΧΑΡΟΥΝ ΠΟΛΥ!!!
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα και σε σένα Αννα μου...σε ευχαριστώ πολύ για τα κλα΄σου λογι... μακαρι να αρέσουν.. φιλακια πολλα .. τι κανει το Νευροκόπι;;;

      Διαγραφή
  4. Σου εύχομαι και το Φθινόπωρο να είναι το ωραιότερο. Υπέροχες οι καρτούλες σου. Για την έκκληση της Σερενάτα πρέπει να το Δούμε. Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυκλαμινό μου ..ας κάνει ο καθένας μας οτι μπορεί εστω και το ελάχιστο ... γινεται πολύ όταν γίνεταιαπό πολλυς... καλό σου Φθινόπωρο.. φιλακια και σε σένα πολλα..

      Διαγραφή
  5. Η επάνοδός μας στις blogo συνήθειες ξεκίνησε για σένα υπενθυμίζοντάς μας ότι πρέπει να στεκόμαστε δίπλα στους πονεμένους.
    Οι κάρτες σου είναι πολύ εμπνευσμένες και δίνουν σίγουρα χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φλώρα μου.. η ζωγραφική μου είναι πολύ παιδική.. θελω μαθήματα..αλλα είναι καποια πράγματα που αν δεν τα μαθεις μικρός ..άστα...η προσπάθεια μετραει μπορείς να το κανεις αυτό και με χαρούμες φωτογραφίες που έχει ο καθενας μας.. εγώ απλώς δεν είχα.. και ζωγραφισα.....καλη επανοδο στα λιμερια σου και καλό σου Φθινόπωρο.. πολλα φιλακια .. θα τα πουμε..

      Διαγραφή
  6. καλημερα νεα μου φιλη! καλο φθινοπωρο! φιλακιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλή σου μέρα και σε σενα ...καλώς ώρισες στο μπολκοσπιτο μου ..καλοδεχούμενη ..καλο σου Φθινόπωρο... αν και ακομα εδώ αργεί..!!!φιλάκια

      Διαγραφή
  7. Ομορφες και για έναν υπέροχο σκοπό οι κάρτες σου, Ρουλα μου!! Σίγουρα θα χαρίσουν χαμόγελα και αισιοδοξία!! Καλό και ευλογημένο μήνα να'χεις, καλή μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασ κανουμε οτι μπορούμε ..Πεπη μου ειναι τόσο εύκολο!!!η αισιοδοξία ειναι ένα ελπιδοφόρο συναισθημα.. μακαρι να το έχουμε όλοι μας.. καλο Φθινόπωρο και να εχεις ενα ομορφο μηνα.. πολλα φιλακια

      Διαγραφή
  8. Καλό Φθινόπωρο Ρούλα ! Οι καρτούλες σου όμορφες ,θα δώσουν σε αυτά τα πονεμένα παιδιά ένα γλυκό χαμόγελο .Καλή συνέχεια στις δημιουργίες αγάπης και προσφοράς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω παρα πολύ μπορούμε να συνεισφέρουμε με τον ένα ή τον αλλο τρόπο όσοι μπορούμε... να είσαι καλα και να εχεις ενα καλό μηνα καο σου φθινόπωρο.. φιλακια..

      Διαγραφή
  9. Πολυ όμορφες οι καρδουλες σου. Ευχαριστούμε κ για την ενημέρωση σχετικά με το άλλο θεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ Νεμεσις μου .. μια αναδημοσίεση έκανα γιατι νομίζω 0τι τέτοιες προσπαθεις μας κανουν πιο ανθώπινους... σε ευχαρσιστώ που πέρασες .. φιλια θα τα πουμε..

      Διαγραφή
  10. Καλό φθινόπωρο Ρούλα μου!! Οι όμορφες καρτούλες σου θα χαρίσουν πολλά χαμόγελα και πρέπει να βιαστώ να φτιάξω και τις δικές μου!! Αν θυμάμαι καλά έχει προθεσμία μέχρι τις 20 του μήνα.
    Συγκινητική και η ιδιωτική πρωτοβουλία για την στέγαση των 15 οικογενειών!! Σε ευχαριστούμε για την αναδημοσίευση!!
    Να έχεις μια όμορφη εβδομάδα! Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε παιδί μου τί κάθεσαι..χι.χιχ. φιαξτες.. στο τέλος δεν θα προλαβεις...ναι μεχρι τότε είναι...τι ευχαριστείς κορίτσι .. εγω ευχαρσιστω για την προθυμια .. ας κανουμε κατι για τον διπλανό μας...χωρίς να προσβαλουμε την αξιοπρέπεια του... φιλακια πολλα

      Διαγραφή
    2. Πέρασα απλά να ενημερώσω ότι πήραμε παράταση για αρκετό καιρό, οπότε προλαβαίνετε να φτιάξετε και να στείλετε τις δημιουργίες σας!

      Φιλικούς χαιρετισμούς από Μελβούρνη :)

      Διαγραφή
  11. Καλημέρα Ρουλα μου καλό μήνα και καλό Φθινόπωρο.
    Τι ωραία που ξεκίνησες τον μήνα.
    Οι κάρτες σου φανταστικες η μία καλύτερη από την άλλη θα κλαίει πάλι το Αγριμάκι!!
    Και για την έκκληση της Σερενάτας δεν το ήξερα ευχαριστούμε που μας ενημέρωσες και εσύ!
    Φιλιά πολλά και καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό για το ξεκίνημα του μήνα ξαναπές το Ελενα μου.. αν θελει η καρδια να προσφέρει ξέρει τον τρόπο.. οσο για τις καρτουλες μου η αλήθεια είναι οτι ενα παιδάκι θα τις εφταχνε καλήτερα.... θα μαθω που θα παει... αν και λιγο αργα το σκεφτηκα.. χι.χιχ φιλακια πολλα Ελενακι μου.. καλό σου μηνα...

      Διαγραφή
  12. Καλό μήνα και γλυκό φθινόπωρο Ρουλίτσα μου..ρέει απο συναίσθημα η ανάρηση..πανέμορφες οι καρτούλες σου!οι πρωτοβουλίες αυτές πόσο πρέπει να γίνουν σε όλους μας φωτεινό παράδειγμα!!υπάρχουν γύρω μας,δίπλα μας πολλοί συνάνθρωποί μας που μας έχουν ανάγκη για να φωτιστεί έστω και για λίγο το πρόσωπό τους απο ένα χαμόγελο..η βοήθεια στον συνάνθρωπο τους δύσκολους καιρούς που βιώνει ο τόπος είναι ευλογία θεού και η ηθική συμπαράσταση το παν αν θέλουμε να παραμείνουμε άνθρωποι..αυτό είναι και το πραγματικό νόημα της ζωής να είμαστε ευτυχισμένοι με απλά πράγματα και παράλληλα να δίνουμε και χέρι βοηθείας σε όποιον έχει ανάγκη χωρις καν να μας το ζητήσει..σου στέλνω την αγάπη μου γλυκιά μου φίλη και πολλά φιλάκια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο ακριβώς Κατερίνα μου.. ειναι το νόημα...να προσφέρουμε γιατι αγαπαμε να το κανουμε χωρίς να μας το ζητήσει κανείς και χωρίς να θίξουμε την αξιοπρέπεια κανενός..μικρα απλα...οπως το λές θα συνφωνήσω απολυτα μαζί σου.. να έχεις ενα ομορφο μηνα ...καλο σου φθινόπωρο .. πολλα φιλια..

      Διαγραφή
  13. Να είσαι καλά και να περνάς πάντα καλά γλυκιά μου Ρούλα!
    Ευχαριστώ για την αναδημοσίευση.
    Ας δώσουμε ό,τι μπορούμε!!!!

    Πολλά πολλά φιλάκια:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Σερενατα μου.. ας το κανουμε...να νιώσουμε όμορφα πρωτα εμεις..ας αδειάσουν τα χερια και ας γεμίσουν οι καρδιές...να εισαι καλά και να εχεις ενα ομορφο μηνα.. φιλια πολλά....

      Διαγραφή
  14. Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις προσπάθειες!!!
    Σε φιλώ γλυκά και καλό μήνα!
    Και σου υπενθυμίζω, για να βρισκόμαστε:
    http://pistos-petra.blogspot.gr/

    Καλό σου βράδυ Σμαράγδι μου! :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Πετρίνα μου.. δεν κανω τίποτε περισσότερο απο το να αναδημοσιευω οτι μας παροτρύνουν οι φίλες σ αυτην εδώ την ομορφη γειτονια..να εισαι καλα και να εχεις καλό μηνα...σου ευχωμαι.. τι καλα τωρα που σε βρίσκω πιό ευκολα!!!! φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  15. Πάρα πολύ όμορφες οι κάρτες σου!!..Είμαι σίγουρη πως θα αγαπηθούν πολύ!
    Βρήκα την πρωτοβουλία να στεγαστούν οι οικογένειες συγκλονιστική!!
    Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση..φιλιά πολλά και καλό μήνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ Μαρία μου..έτσι την βρήκα συγκλονιστική γι αυτό την αναδυμοσίευσα.. ισως υπαρχουνε άνθρωποι εκει΄έξω που έχουνε πραγματα και δεν ξερουνε που να τα δώσουν.. ειναι ευκαιρία και εκεινοι να απαλαγουν απο αυτά που δεν χρειάζονται και αυτά να ειναι πολύτιμα για καποιους άλλους τι πιο όμορφο και απλό απο αυτό...!!!σε φιλώ... και σου ευχωμαι να έχεις ενα ομορφο και οχι μελανχολικο Φθινόπωρο..

      Διαγραφή
  16. Καλό μήνα με υγεία να έχεις Ρουλα μου. Οι κάρτες σου γεμάτες αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου... και εσύ να έχεις παντα υγεία και να κανεις πάωντα πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα..φιλιά πολλα...σε ευχαριστώ..

      Διαγραφή
  17. Υπέροχες Ρουλίτσα ! Και με τη σημαιούλα σου σε κάθε μία...εύγε! θα ξετρελαθεί το μικρό μας...και ποιος του σκουπίζει τα ζουμιά στην ξενιτιά που βρίσκεται! :)))
    Καλό μήνα χαρά μου!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω!!! σίγουρα θα έχω χάσει πολλες αναρτήσεις Αριστεα μου...αλά το ξερεις οτι θα τις πάρω με την σειρα.. χι.χιχ.. οσο για το Αγριμάκι μας δεν ξερω αν τις ειδε.. και να μου πεί τι θα κανουμε.. δεν εχω μεηλ της και δεν προσεξα που θα το βρώ... αν μπορέσω θα κανω και κάτι αλλο να μου το πεί εδώ θα είμαι.. το εύγε σου (το ξερω οτι ειναι για την σημαιούλα..χι.χχι.) για μένα παράσημο....στο μπέτη..(στήθος).. το καβάλησα που λένε...χι.χιχ. φιλια πολλα πολλά...

      Διαγραφή
    2. Θα σου στείλω απόψε mail με τη διεύθυνση της Αγριμιώς ναι;
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  18. Καλό φθινόπωρο Ρούλα μου!!!! Όμορφες οι καρτούλες σου που θα ταξιδέψουν στην Αυστραλία! Όσο για την έκκληση της Σερενάτας, κάτι έχω στον νού μου, θα δώ τί μπορώ να κάνω!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να είσαι καλά Μαριάννα μου σε ευχαρσιστώ πολύ...οτι μπορούμε..ας κανουμε η κάθε μια μιά μας ειναι τόσο ευκολο!!! ακόμα και εγώ που ειμαι σκράπας στην ζωγραφική κατι σαν νηπιαγωγακι να πούμε.. προσπάθησα..μακάρι τα μηνύματα να φτάσουν στις καρδιές αυτό ειναι το ζητούμενο.. καλο ΦΘΙΝΌΠΩΡΟ Μαριάννα ου.. φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  19. Ωραίες οι καρτούλες σου, μπράβο! Με το καλό να ταξιδέψουν ως εκεί και να χαρίσουν χαμόγελα!
    Καλό μήνα και καλό Φθινόπωρο, φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελλη μου να είσαι καλά κορίτσι μου σε ευχαριστώ μακαρι να γίνουν πολλες καρτούλες με μηνύματα αισιοδοξίας...θα ήταν το καλήτερο απο όλα..καλό και ομορφο Φθινόπωρο να έχεις.. φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  20. Απαντήσεις
    1. Νένα μου καλο μήνα και σε σένα και καλό σου Φθινόπωρο .. αν και ακομα καλοκαιράκι έχουμε...εδώ... Κρήτη..!! φιλακια πολλα

      Διαγραφή
  21. Γλυκιά ανάρτηση για το ξεκίνημα του Φθινοπώρου!θα κόψω κι εγώ ένα απο τα κρεμασμένα στην καρτούλα σου χαμόγελα! με αγάπη!καλό μήνα, καλό φθινόπωρο! αδελφικά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με κάτι τέτοιο ήθελα να ξεκινήσει το ΦΘινόπωρό μου ΑΔΈΡΦΙ..με χαμόγελα που μπορεί να τα παρει ο καθένας περνώντας απο εδώ.. και ας ειναι η ανάρτηση για έκκληση΄και αυτην με χαμόγελο μπορούμε να την κανουμε και να το μεταδωσουμε σε εκεινους για τους οποιους απευθήνεται σε όλο τον κόσμο δηλαδή... να εχεις ενα απο τα ομορφότερα Φθινόπωρα της ζωή σου σου ευχωμαι...αδέρφι...σε σφιχταγκαλιάζω... μικρή μου και σε γλυκοφιλώ... ΄

      Διαγραφή
  22. Χαρούμενες και αισιόδοξες οι καρτούλες σου, θα στολίσουν τον τοίχο και θα δώσουν χαρά, μπράβο Ρουλάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννετακι μου...εσένα θα σε σκοτώσω πρωτα και μετά θα σε δείρω...χιχ.χι...τον λόγο δεν τον λεω..χι.χιχ. ασε να αναρωτιούνται.. χαρηκα που σου αρεσαν οι καρτούλες μου...οχι αν μπορούσες ας ελεγες οτι δεν σου αρέσουν .. θα σε ξανασκότωνα..χι.χι.. φιλακια πολλα πολλα σου στελνω και πίστεψέ το .. κάποτε θα γίνει..!!!!

      Διαγραφή
  23. Ρουλάκι μου πανέμορφες και καμωμένες με αγάπη οι καρτούλες σου!!!!!!!!!Καλό μήνα!!!!!!!Φιλιά!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφη μου...σε ευχαριστώ πολύ που μου το λές.. η παιδικότητα θα έλεγα εγώ σε όλο της το μεγαλείο..αλλα μου άρεσαν τα μηνύματα...τόσο πολύ γιατί αυτα ειναι που θα διαβαζουν τα παιδια σηκώνοντας το βλέμμα τους στους λευκούς τοίχους...να εισαι καλά και εσύ και οι οικογενειά σου σου στελνω την αγαπη μου .. φιλακια πολλα και καλό μηνα να εχεις..

      Διαγραφή
  24. Καλησπέρα Σμαραγδένια μου με την θετική σου αύρα . Κάπως έτσι θα είναι και οι δικές μου κάρτες σε διαβεβαιώ , όμως είναι οι κάρτες της ψυχής και εκεί είναι η ουσία .
    Στο θέμα των αστέγων κρατώ τα στοιχεία και θα επικοινωνήσω , όταν επιστρέψω , μου αρέσει πολύ η προσπάθεια για τους άστεγους συμπολίτες μας .
    Η αγάπη Ρούλα μου βρίσκεται μέσα μας , λίγο σκούντημα θέλει για να ξεχυθεί.
    Καλό σου βράδυ με φιλιά και μεγάλη αγκαλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς αυτό το σκούντημα θέλουμε να κάνουμε την αρχή..για προσπαθειες που θα μας κανουν να νιώσουμε όμορφα.. και θα γεμίσουν τις καρδίες μας.. γιατί τι ειναι η αγάπη;;; προσφορα..... απο το υστερημά σου.. χωρίς να κανεις τον αλλον να αιστανθεί ασκημα...θελω να πιετευω οτι έτσι σκεφτεται ο πολύς κόσμος...το ευχωμαι Νικόλ μου.. φιλιά πολλα και καλο Φθινόπωρο...

      Διαγραφή
  25. Καλημερα γλυκια μου Σμαραγδενια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια καλησπερα δέξου απο μενα τετοια ωρα Κατρίνα μου.. πες μου εισαι εσύ που γνωριστήκαμε στη θεσσαλονικη.. εκεινη την βραδιά;;; φιλακια πολλα και καλό Φθινόπωρο να εχεις..

      Διαγραφή
  26. Πολύ ωραίες οι καρτούλες σου Ρουλίτσα μου!
    Ευτυχώς που μας ενημερώνεις για τις προσπάθειες προσφοράς, να κάνουμε ό,τι μπορούμε όλες!

    Καλό και γλυκό φθινόπωρο, σε φιλώ και σου στέλνω αγκαλιά μεγάλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Μαιρούλα μου..με τα ωραία σου..το ξερω κορίτσι μου οτι θα κανεις οτι μπορείς και εσύ..τι παρέα ειμαστε εξ αλλου... ολες εδώ μεσα... ενα γνωμικό λέει.. (οταν παίρνεις γεμίζουν τα χέρια ,όταν δίνεις γεμιζει η καρδιά)...ας γεμίσουμε λοιπόν τις καρδιές μας..!!!!! σε φιλώ γλυκια μου και σου ευχωμαι να έχεις ενα ομορφο φθινόπωρο...γιατί και αυτό εχει όμορφιές του αρκει να τις δούμε...φιλακια.. ..

      Διαγραφή
  27. Καλό φθινόπωρο γλυκιά μου!!!
    Μπορεί να μην ήρθα ούτε φέτος στην αγαπημένη μου Κρήτη αλλά τουλάχιστον επέστρεψα στην Ελλάδα!
    Ελπίζω τώρα να τα λέμε συχνότερα!!!
    Φιλιά γλυκά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρινακι μου .. καλως τηνε...στην πατρίδα ολα τα μερη Ελλαδα ειναι . οπτε κατεβεις Κρήτη θα ειμαι εδώ...και θα περιμενω να τα πούμε..εννοειται και θα τα λεμε στα μπλόκα μας..χι.χιχ..φιλακια πολλα πολλα...

      Διαγραφή
  28. Γειά σου μωρέ συντέκνισσα (ελπίζω να το λέω σωστά) με την ωραία σας Κρήτη και τις ακόμα ωραιότερες καρδιές.
    Ευλογημένες και μοσκομυριστές οι κάρτες σου, με το άρωμα της φροντίδας και τη χαρά της μοιρασιάς.
    Μπαίνω κι εγώ στο "κόλπο".
    Θα τα πούμε σύντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολύ καλα το λές συντεκνάτσι μου...πιο καλά κι απο μενα..που είμαι τοσα χρονια στην Κρήτη πριν αμνημονεύτων χρόνων δηλαδή..χι.χι..να μπείς στο κόλπο Βιολέτα μου..όσοι πιό πολλοι είμαστε τόσο πιό καλά ειναι....χάρηκα που ήρθεεεεεεεες!!!!!τι να σε κεράσω;;;επανω στο μπακλονι έχουμε καφεδακι ..γλυκο του κουταλιού νερακι δροσερό... και ότι αλλο τραβαει η ψυχή σου.... σε καλωσορίζω με ενα μεγάλο φιλί...

      Διαγραφή
  29. Καλό Φθινόπωρο γλυκιά μου Ρούλα!!! Καλλίτερη υποδοχή δεν θα μπορούσες να του κάνεις,παρά με αυτή την τρυφερή σου ανάρτηση.Νάσαι καλά Ρουλάκι μου να μας ξεσηκώνεις γιά τόσο υπέροχα δρώμενα κι ευτυχώς έχουμε ακόμα και θα έχουμε γιά πολύ ελπίζω μεγάλα αποθέματα αγάπης και αλληλεγγύης.Αν μάθεις που και πως μπορούμε να στελνουμε τις καρτούλες ενημέρωσε κι εμάς γιατί όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα κάτι.Πανέμορφες οι κάρτες σου και θα χαρίσουν χαμόγελα αισιοδοσίας στους παραλήπτες.Γιά την Πολυκατοικία όλο και κάτι θα βρεθεί να συνδράμουμε.Σου στέλνω την αγάπη μου και μιά μεγάλη αγκαλιά.Βούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ αυτό σκέφτηκα Βούλα μου σαν αρχή του ΦΘινοπώρου.. να γεμίσουμε λίγο τις καρδιές.. μας..λίγο απο εδώ... λίγο απο εκεί.. θα γεμίσει ολοκληρη και νιωθει ομορφα... αυτο ειναι το ζητούμενο σε ευχαριστώ πολύ εγω απλώς το αναδημοσίευσα...να είσαι καλά Βούλα μου πολύ ζεστη η αγκαλιτσα σου...φιλάκια πάρα πολλα..!!

      Διαγραφή
  30. καλό μήνα Ρούλα μου... εύχομαι τα καλύτερα για όλους... στεγασμένους κι άστεγους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρασκευή μου αυτή είναι η ωραιότερη ευχή .. για όλους... καλό σου μήνα να εισαι καλά ...

      Διαγραφή
  31. Ήρθα να κάνω επίσκεψη Σμαραγδένια μου...
    τόσο καιρό διασταυρώνονται οι δρόμοι μας
    σαν καράβια με διαφορετική ρότα και δεν
    έχουμε χαιρετηθεί ποτέ… έφτασε η ώρα να το κάνουμε….
    Μαγικά τα σπίτια του Σμαραγδένιου και ακόμα πιο μαγική η ανάρτηση που βρίσκω με την πρωτοβουλία της Αγριμιώς και την έκκληση της Σερενάτας.
    Τελικά όλα μόνο με την ιδιωτική πρωτοβουλία και θέληση δουλεύουν κι ας πληρώνουμε ένα σκασμό χρήματα στο κράτος… αυτά πάνε για άλλες ‘’ευγενικές’’ χορηγίες που δεν θέλω να επεκταθώ , ειδικά τώρα, σπαταλώντας πολύτιμο χώρο για να τα πω πιο αναλυτικά.

    Σου εύχομαι να έχεις μια όμορφη μέρα και σου στέλνω τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε καλοσωρίζω Λεβίνα μου το καφεδάκι και το δροσερό νερό σε περιμένει επάνω χαιρομαι που έφτασε αυτή η ωρα...να αφήνουμε με τον καπνό μας σινιάλα...οταν ανταμώνουμε...
      και ας κάνουμε μόνοι μας πιά οτι μπορούμε κατι μικρό απο εμας θα ειναι μεγαλο για άλλους...γιατί δυστυχώς αυτό που λεμε κράτος δεν υπάρχει.. εχει τελειώσει!!!... σου ευχωμαι καλο μηνα... και σου στελνω την αγαπη μου... φιλώ σε....και καλά ανταμώματα...

      Διαγραφή
  32. Υπέροχες οι κάρτες σου Ρούλα μου,σίγουρα θα ομορφύνουν τους τοίχους και θα δώσου χαρά στα παιδιά!
    Πολύ καλά κάνεις και κοινοποιείς την είδηση για την στέγη αστέγων!
    Καλό φθινόπωρο εύχομαι και να να γεμίζει πάντα η καρδιά σου
    με δωρεές!

    Φιλιά θαλασσινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακαρι να γινει ετσι Ζουζού μου...εστω και μια σταγόνα χαρά να γευτούν θα έχει πιασει η ευχή σου..ασχετο απο τις καρτούλες που ειναι ζωγραφισμενες με παιδική τεχνική...τα μηνύματα που κουβαλάνε ειναι το ζητούμενο... να έχεις ενα ομορφο μηνα... φιλιά..

      Διαγραφή
  33. Ρουλάκι
    υπόσχομαι οτι θάναι στις άμεσες προτεραιότητές μου η δημιουργία ο,τι μπορώ, νάσαι σίγουρη.
    Φιλάκια πολλά, γενναιόδωρο και τρυφερό μου κοριτσάκι,είσαι η ψυχή που μας ξεσηκώνεις με το παράδειγμά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι που δεν θα ήτανε ΧΑΡΑ μου στις προτεραιότητες σου...το ξερω χωρίς να το πείς... τι φιλιότσο σου είμαι...εσύ που ζωγραφίζεις κι όλας... αχ!!!! πολλα αποθημενα έχω... όλα θελω να τα μαθω και στο τελος θα φύγει η ζωή.....η φίλη μου..χι.χι. και δεν θα προλαβω να τα μαθω... όμως δεν πείραζει κορίτσι μου.. και αυτα που εχω μάθει.. εδώ.. (που να το φανταζόμουνα..χιχ.χιχι.)ειναιπολλά...φιλώ σε πολύ...

      Διαγραφή
  34. Ρουλάκι αγαπημένο,
    Πέρασα να σου ευχηθώ καλό φθινόπωρο και βρήκα εδώ όμορφες και ζεστές εκκλήσεις.
    Για την έκκληση της φίλης Αγριμάκι, ήθελα να πω, πως πέρα από τις καρτούλες που θα φτιάξετε εσείς οι φίλοι της, καλό θα ήταν τα ίδια τα παιδιά να αναλάβουν να φτιάξουν δικά τους έργα που θα αναρτηθούν στους τοίχους. Βέβαια πολύ θα το χαρούν που κάποιοι άνθρωποι τα σκέφτονται με αυτόν τον όμορφο τρόπο.
    Οι δικές σου οι καρτούλες υπέροχες.
    Για το θέμα της πολυκατοικίας σου έγραψα. Όσες φίλες έχουν λογαριασμό και στο Φέις Μπουκ, ας το βάλουν και εκεί.
    Δεν ξέρεις πόσες φορές τις τελευταίες μέρες (που έλεγα σήμερα θα της γράψω, αύριο θα της γράψω, ανοιγα το μπλογκ σου και καθόμουν στο μπαλκονάκι και αγνάντευα την θάλασσα.
    Πολλά πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΡΙΜΑΡ μου.. πολύ ομορφη και η δική σου πρόταση...αν την δεί το Αγριμάκι..το κυριότερο απο όλα ειναι οτι εκει μακρυα.. και εδώ κοντα .. όλα τα παιδιά του κόσμου θελουν υποστήριξη... μονο η ιδιωτική πρωτοβουλία ..αν μπορεί να κανει κατι.. και πόσο να μπορεί και αυτή;;;ας βαλουμε και εμεις ενα μικρό λιθαρακι..οποιος μπορεί...
      Αααααα μου αρέσει που περνας και καθεσαι και ρεμβάζεις ..στο μπαλκονακι μου... δεν πειραζει που δεν μιλας... μερικες φορές η σιωπή λέει περισσότερα απο την γλώσσα... Μαριμαρ μου... φιλακια πολλά το πηρα το μεηλ σου και σου απαντησα.. να είσαι καλά...!!!!!

      Διαγραφή
  35. Καλό μήνα! Μπράβο για την πρωτοβουλία σου! Μακάρι να μπορέσω να βοηθήσω και εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστουμε πολύ Cina μου η πρωτοβουλια ειναι της φίλης της Αγριμιώς εχω πιο πανω βαλει το λίνκ της... θα χαρουμε πολύ να βαλεις και εσύ το χεράκι σου φιλιά πολλα

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστουμε πολύ Cina μου η πρωτοβουλια ειναι της φίλης της Αγριμιώς εχω πιο πανω βαλει το λίνκ της... θα χαρουμε πολύ να βαλεις και εσύ το χεράκι σου φιλιά πολλα

      Διαγραφή
  36. καλησπέρα και από μένα!
    Απίθανες οι καρτούλες σου,εύγε!!!
    Με γειά και το νέο σου φόντο,αλλά είναι διάφανο όλο και μπερδεύει στο διάβασμα της ανάρτησης-)
    Πολλά φιλιά και καλό φθινόπωρο-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!
    ΑΡΓΗΣΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ, ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!!!
    ΟΙ ΚΑΡΤΟΥΛΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!!!
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΙ!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ , ΘΑ ΤΗΛ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΜΑΣ!!!
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ευαίσθητη ψυχούλα οτι κάνουν τα χεράκια σου είναι όμορφο γιατί είναι φτιαγμένο με αγάπη!!Καλό φθινόπωρο να εχεις φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Κοιτάω τα φλιτζανάκια του καφέ στην βεράντα σου, ελληνικό καφέ δίπλα στη θάλασσα. Η καρδιά μου πονάει να είναι τόσο πολύ μακριά, φίλη μου.

    Ένα φιλί. Έφυγε το καλοκαίρι, αλλά να έρθει το επόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ωραίες οι ζωγραφιές σου και το νόημα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή