Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΤΑ... ΚΑΛΥΤΕΡΑ...!!!!!!

Αν μου το λέγανε πριν από λίγο καιρό δεν θα το πίστευα....
Ποιό; θα αναρωτηθείτε...αγαπημένοι  μου φίλοι..
Μα το μέηλ που έλαβα πριν από λίγες μέρες...που  έλεγε..
 Σας γνωρίζουμε ότι έγινε η ανάρτηση του ιστολογίου του συζύγου σας στα top blogs.
Φιλικά

Top Greek Blogs
www.nerokota.com


Και νά μαι εγώ να αναρωτιέμαι.... που; πότε; έγινε όλο αυτό;.. αφού δεν είναι ούτε 6 μηνες που έγινε το ιστολόγιο και με λίγες αναρτήσεις..που το είδανε;;
Καλά μου έλεγαν όλοι στην μπλοκογειτονιά.. κάνε του δικό του ιστολόγιο .. Σμαραγδένια .. μην του κλέβεις την δόξα..χι.χι..που να ακούσω..εγώ.... του το έκανε ο εγγονός του..για να μου πάει κόντρα ... άντρες βλέπεις....μμμμμ... και να  που μας έφαγε λάχανο ο Σμαραγδένιος και μάλιστα..στο άψε σβήσε... για αυτό και εγώ επειδή έχω πρασινίσει από την ζήλια μου που τώρα κάνω την γραμματέα του...γιατί δεν θέλει να έχει καμιά σχέση..( καλέ με την τεχνολογία λέω..μπάαα σε καλό σας..!!!)δεν θα σας πω τίποτε άλλο παρά μόνο αυτό...ότι όταν του το είπα ένα χαμόγελο από εδώ μέχρι πέρα .. στόλισε το πρόσωπο του...εννοείται ότι είμαι πολύ περήφανη για τις δημιουργίες του...στην στήλη στο πλάι του ιστολογίου μου έχω βάλει λίνκ για το δικό του μπλόγκ... Νομίζω ότι αυτή είναι η πιο σύντομη μου ανάρτηση..χι..χι.. πολύ του είναι νομίζω... να παει στο δικό του μπλόγκ  του...χωρίζουμε τα τσανάκια μας.!!χι.χι...
Αγαπημένοι μου φίλοι να έχετε μια όμορφη και χαρούμενη εβδομάδα.. πάντα υπάρχουν μικρές στιγμές για  ένα χαμόγελο... χαρίστε το.!!

91 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΟ ΣΟΥ ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!
    ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ !!!!
    ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΕ ΟΤΑΝ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΟ ΣΥΡΑΡΙ , ΤΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕ!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουτε στον ύπνο του ..δεν το έβαζε πως θα εξελίσονταν μια βοήθεια που του ζήτησα τότε.. Χι..χι.. εσύ Ρένα μου θα δείς τι έχεις να παθεις οταν θα έρθεις..χι.χιχ.. πρεπει να κρύψω τα οπλα..χιχι...αντε ο καιρός κοντευει ο καιρός να πιουμε τις ρακες μας στο μπαλκόνακι.. φιλακια πολλα...(μεταξύ μας.. τα έκρυψα)χι.χι..

      Διαγραφή
  2. Μπράβο Ρούλα του συζύγου ,αλλά θα πω ότι πίσω από ένα σπουδαίο άνδρα βρίσκεται μία σπουδαία γυναίκα !! Καλή εβδομάδα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α...για στο στόμα σου παιδί μου..και βεβαια αυτό ειναι αλήθεια..!!!
      ευτυχως που το παραδέχεται...χι.χι.. να εχουμε και εμεις λιγο απο τα ευσημα..!!!φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  3. Μπράβο στο έτερον ήμισυ Ρούλα, του αξίζει γιατί φτιάχνει
    αριστουργήματα !! Πολλά φιλιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρανια μου.. σε ευχαριστόυμε πολύ και οι δύο να εισαι καλα και να σκεφτείς οτι αυτό ξεκίνησε απο μια ιδεα της Ρένας Χριστοδουλου.. και εξελιχτικε σε χόμπυ.. του..χι.χι. φιλάκια πολλα..

      Διαγραφή

  4. Δεν έχω δύναμη απόψε....κλείνουν τα ματάκι μου..
    Θα έρθω πάλι αύριο που θα είμαι..... ζωντανή....
    Φιλί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου αρέσει που αισθάνεσαι υπερήφανη για το σύντροφο!
      Φιλιά πολλά!
      Καλή εβδομάδα Ρούλα μου!
      Η Αγριμιώ μας έχει ενημερωθεί και πετάει ... :)))

      Διαγραφή
    2. Οπως βλεπω ξεκουραστήκανε τα ματακια σου Αριστέα μου και ζωντανεψες..χι.χιχ.. να προσέχεις παιδί μου... μα μην κουραζεσαι... οσο για τον σύντροφο.. τι να πώ ...μισό αιώνα μαζί νομίζω οτι θα ήμουν αχαριστη.. αν δεν ήμουν περήφανη.. οχι για αυτά που κανει αλλα γιατί με προσέχει...σαν τα μάτια του... και τον ευχαριστώ γι αυτό..!! χαιρωμαι για το Αγριμακι μας και απο οτι ειδα ετοιμασε και η Ρενα καρτούλα... φιλακια πολλα σε ευχαριστώ..πολύ..

      Διαγραφή
  5. Μπράβο του...θα συμφωνήσω βέβαια και με όσα λέει η Ολυμπία!!!
    Καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου...ευχαριστουμε...το λεω στο διπλουν γιατί γραφω και για εκείνον..να εισαι κλά.. και οντως αυτό που λέει η Ολυμπία υσχύει.....εεε να μην το παραδεχτούμε;;χιχ.χι..φιλακια πολλα ..

      Διαγραφή
  6. Να τη γίνεται όταν έχεις χάρισμα, μεράκι και...όμορφη σύντροφο, που είναι και ποιήτρια!!! Μπράβο στο καλλιτεχνικό ζεύγος!!!
    Μου έδωσες αιτία να χαμογελάω βραδιάτικα και να χαίρομαι και εγώ -σαν να τα γνωρίζω- για τα νιόνυμφα!!!
    Πάντα χαρές γλυκιά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρινακι μου.. ολα αυτά μαζί ..έ;.. πω..πω.. ειναι αληθεια οτι μια καλητεχνικότητα την εχουμε..οικογενειακως...χι.χι. γιατί να το κρύψωμενα αλλωστε;;; (τι μου θυμήζει ..τι μου θυμήζει αυτό;) σε ευχαριστουμε πολύ. και εσύ να χαιρεσαι οτι αγαπας Μαρινακι ..φιλώ σε...

      Διαγραφή
  7. Τα'παμε αυτά!! Αλλος έχει τ'όνομα κι άλλος έχει τη χάρη!! Και τι χάρη !!!! Σμαραγδένια!!!!!!! Ελα, μην μου σκάς, αφού ο καλός σου φτιάχνει αριστουργήματα!!! Και απότι μπορώ να καταλάβω, παρόλα όσα λες, καμαρώνεις κι εσύ!!! Αχτύπητο το δίδυμο Ρούλας-Γιώργου ή Γιώργου-Ρούλας!!!! Καλή εβδομάδα, καλή μου και πάντα τέτοιες όμορφες διακρίσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ.. δεν τα παμε Πεπη μου;; τα παμε αλλά μας πήρε παραμάσχαλα ο Σμαραγδένιος...(το όνομα όμωςτο πήρε απο μένα χι.χι) αν καμαρώνω λέει!!!!! πιό πολύ εγώ απο εκείνον... και που να το ήξερε τι χόμπυ θα εκανε..και σε τι δρόμους θα τον έβγαζε αυτό που ξεκίνησε σαν απλή βοήθεια σε μενα... επεται συνέχεια..φιλακια πολλα ..

      Διαγραφή
  8. ..Καλημερα..να φυγετε να πατε αλλου..χα χα..ειμαστε πολυ υπερηφανοι για τον Κ.Σμαραγδενιο..να σται καλα..χαρουμενο Φθινοπωρο..σε φιλω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λές παιδί μου που θα παμε αλλού;...χι.χι. εδω θα κατσουμε γιατί μας αρέσει και περνάμε πολύ καλά με τέτοια ομορφη παρέα,που θα την βρούμε αλλού;χι.χι. μας αγκαλιάσατε .. με τοση αγάπη.. που δεν βρίκουμε λόγια.. σας ευχαριστούμε πολύ για την στιρηξη σας... να ειστε καλα΄Μαρία μου και να εχετε ενα ομορφο Φθινόπωρο..!!! φιλια πολλά πολλα..

      Διαγραφή
  9. Μπράβο στον Σμαραγδένιο!
    Εχετε ταλέντα οικογενειακώς παιδί μου.
    Δεν έχει σημασία πόσο καιρό το έχει το blog.
    Φοβερό δίδυμο!
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και που το ξέραμε να μου πείς Ελενα μου...μεχρι την στιγμή που ξεκινησε να τα φτιαχνει ουτε το φανταζόμαστε τι εξελιξη θα ειχε ολο αυτό το ..χομπυ....χι.χιμας πήρε τα πρωτεία..χι.χι..ευχαριστούμε πολά .φιλακια πολλα

      Διαγραφή
  10. Καλέ γιατί προσπαθείς να κρύψεις την χαρά σου????? Βέβαια για να είμαστε ειλικρινείς η μισή δόξα είναι δική σου (άντε να σου χρυσώσουμε το χάπι) γιατί αν δεν τον είχες βάλει να φτιάξει συρταράκι... σήμερα ο Σμαραγδένιος σου θα ήταν χωρίς blog και χωρίς διακρίσεις!!!!! Να είστε και οι δύο πάντα καλά να γεμίζεται τον κόσμο με ομορφιά!!!! Πολλά πολλά φιλάκια και στους δυό σας και Καλή εβδομάδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το καταλαβες Βικάκι μου οτι χαίρομαι έ;; ναι χρύσωσε μου το χαπι θα το καταπιώ τι να κανω η γυναικα.!!!χι.χι.μονη μου έβγαλα τα ματια μου που λένε έ;;μονο να έβλεπες τι χαρά του..σαν μικρό παιδί εκανε... δεν ξερει εκεινος άπο δυαδικιακά το βραβείο του φανηκε σπουδαιο και μαλιστα χωρίς να το ξέρουμε...σε ευχαριστούμε πολύ κορίτσι...φιλακια πολλά πολλα

      Διαγραφή
  11. Μπράβο του!!!
    Πολλά συγχαριτήρια και σε κείνον για τα έργα του, αλλά και σε σένα γιατί από εδώ ξεκίνησαν όλα!
    Φιλιά, καλή και χαμογελαστή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και βέβαια απο εδώ μεσα ξεκινησαν ..όλα Νίκη μου.. οταν πρωτομπηκα ..στο μπλοκιν.. ποτε δεν περιμενα να φαντασουμε την εξελιξη που θα ειχαμε...χαρι στην δική σς υποστήριξη .. και σας ευχαριστουμε παρα πολύ.. φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  12. Ε,όχι κι ο Σμαραγδένιος το εξαμηνίτικο, να μας πάρει τη δόξα σαν μπουκιά απο το στόμα!!!!Πού να πάμε να κρυφτούμε;;; και μάλιστα χωρίς καν να το αιτηθεί...
    Ρουλάκι πρέπει ν ανασυνταχθούμε, οι δυνάμεις μας υποχώρησαν και μας πήραν φαλάγγι τα άρρενα και μάλιστα με δανεικά όπλα. Μέχρι να γυρίσω σκέψου "εκδίκηση"...
    Μεταξύ μας όμως και μη του το πεις και περηφανευθεί σα γάλος(γαλόπουλο εννοώ, άντε παγώνι,να μην μπερδευόμαστε) Τ ΑΞΙΖΕΙ!!!
    Φιλάκια πολλά και στους ΄δυο (ξέρεις οι γραμματείς έχουν & τα τυχερά τους... μην απεμπολείς τον τίτλο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας την πήρε Χαρα μου μας την πήρε και δεν το πήραμε είδηση.. στο άψε σβήσε έγινε.... έφυγες και εσύ τωρα που έπρεπε να ήσουν εδώ για καταστρώσουμε σχέδιο πολέμου..χι.χιχ...θα σε περιμένω πρέπει να ανασυνταχτούμε.. δεν θα πέσουμε αμαχητί..χι.χι.ευτυχώς που εχω την προνομοιακη θέση της γραμματέως..και κανω τα δικα μου..χιχ.χι... οτι και να λεω.. δεν τον φτάνω μάτια μου.. εε δεν ειμαι και κατασκευαστής!!! αυτό το αφηνω επανω του..και το κανει τόσο καλά!!!!εγώ είμαι επι του σχεδιασμου..χιχ.χι. ειδες ωραια που μοιρασα τις δουλειες..έ;.....φιλακια πολλα και να περνας καλά πολύ καλα λεμε..!!

      Διαγραφή
  13. Συγχαρητήρια στον Σμαραγδένιο σου, αλλά ακόμα περισσότερα συγχαρητήρια σε εσένα!
    Οι γραμματείς σηκώνουν όλο το βάρος, καλέ!!!
    ;-) χαχα!
    Φιλάκια πολλά!
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το βάρος έ;; πες το ψέματα..!!! ολα απο μενα περνανε στο τελος για ελενχο..!! κούρασηηηηηη!!!!δεν σου λέω τίποτα Γιάννα μου σκεψου να τα εφτιαχνα κιόλας..χι.χι..σε ευχαριστούμε πολύ βλεπεις εχω αναλαβει να απανταω και για εκείνον.. τι τραβαμε και εμεις οι γραμματείς..χι.χιχ. φιλακια πολλα.

      Διαγραφή
  14. α!! γιαυτο ο ουρανός μου σήμερα είναι πρασινος?Διασκορπίστηκε η ζήλεια σου ως εδω αδερφούλα; χαχαχα!!! Να είσαι τόσο περήφανη για τον Σμαραγδενιο σου, όσο αυτος για σένα!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ και απο εδώ, διοτι τα εγραψα εκει κατ΄ιδίαν, χωρίς να γνωρίζω βεβαιως βεβαιως οτι εκει εχεις χρέη γραμματέως!φιλια πολλα!με αγαπη, κοντρα στον συννεφιασμενο σήμερα ουρανό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πιστευω να ειναι πράσινος ακομα Αδέρφι τόσες μερες εκανα ν απαντησω...εγώ τον βλεπω να εχει παλι εκεινο το γαλαζιο του που μας τρελαίνει..χι.χι...σε ευχαριστουμε αμφότεροι και οι δύο γραμματείς και αφεντικά..χι.χί εδώ το θεμα συζητάται..ποιος ειναι το αφεντικο.. ασε είναι αλλο θεμα αυτό....ευτυχώς που δεν ασχολήται με τα του δυαδυκτίου..φιλια πολλα αγαπημένο μου αδέρφι..!!

      Διαγραφή
  15. δεν είχα ιδέα για το ιστολόγιό του!εχω χασει επεισόδια! πάω να το επισκεφτώ κι ελπίζω να μη με χάσεις εσυ και με κερδίσει ο Σμαραγδένιος χαχαχα
    καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες να το παθω και αυτό Νάσια μου;;..να σε χασω εγώ και να πας στο άλλο στρατόπεδο;; λες να ξεσπάσει κανένας εμφύλιος;; ήντα παθαμε..!!χι.χι..αν το επισκεφτείς να μου πείς!!! θα δείς τι κανει.. που να το ήξερε τι τον περίμενε!!!χι.χι. φιλακια πολλα καλη χρονια στους φωστήρες σου..

      Διαγραφή
  16. καθε επιτυχια ευχομαι στο μπλοκ του κου σμαραγδενιου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σε ευχαριστούμε Κική μου.. να εισαι κλα και να χαιρεσαι οτι αγαπας.. φιλακια ..

      Διαγραφή
  17. Ρουλιώ μου,πάντα χαρές και περηφάνεια!!!!!!
    Του αξίζει η αναγνώριση και χίλια μπράβο,επίσης,του Κύρη σου!
    Εσύ να τονε χαίρεσαι,και πάντα να λάμπετε "Σμαράγδια" μας!!!
    Φιλιά κι αγάπες κι αγκαλιές!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ δεν του άξιζε Κορινάκι μου;;Κύρης ειναι αυτός χι.χι. και μαλιστα τρυφερός πολύ περα απο τι δημιουργεί...να εισαι καλα κορίτσι μου και να χαίρεσαι οτι αγαπας...σε ευχαριστούμε πολύ..για τις αγκαλιες και τα φιλάκια τα ανταποδίνουμε με αγάπη..

      Διαγραφή
  18. Συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες! Όσα φτιάχνει είναι υπέροχα... κι εσύ, φαντάζομαι περηφάνια!!!!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περηφάνια .. Ελλη μου ναι οπως το λές.. και ας γραφω άλλα η πραγματικότητα..είναι αυτή...νιώθω πολύ περήφανη.. γαι ενα ανθρωπο.. που εχει οχι μονο σταθεί δίλπα μου.. αλλα οτι πιασουν τα χερια του γίνεται..αριστούργιμα... σε ευχαριστουμε πολύ φιλακια πολλα.. Ελλη μου..

      Διαγραφή
  19. Συγχαρητήρια στη Σμαραγδοοικογένεια!!!!!
    Εκριβε μεγάλο ταλέντο Ρούλα μου!

    Φιλάκια πολλά:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν λες τίποτα Σερενάτα μου μεγάλο ταλέντο έκρυβε που και ο ίδιος δεν το ήξερε..!!το πως βγήκε όλο αυτό στην επιφάνεια..;;; η αιτία ειναι ενα συρταρι.. ναι οπως το διαβαζεις ένα συρτάρι..χι.χιχ πριν απο δύο χρόνια......το εχω γραψει σε μια πολύ παλια μου αναρτηση σε ευχαριστούμε πολύ φιλια πολλα ..

      Διαγραφή
  20. Πάντα χαρές Ρουλα μου, να χαίρεσαι το ταίρι σου και να το καμαρώνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θερμά συγχαρητήρια Ρούλα μου.
    Μου κίνησες την περιέργεια και θα πάω να το επισκεφθώ
    να δω τι παραπάνω έχει εκείνο απ' το δικό σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι έχει παραπάνω;;; χι.χι.χ πήγαινε να δείς .. Φλωρα μου..και θα με δικαιώσεις σίγουρα.. εγω κορίτσι μου.. δεν μπορώ να κανω τετοιε κατασκευες!!! χιχ.χι την γραμματεα του κανω.. χι.χι μια χαρα ειναι η θεση... χι.χι. φιλακια πολλα

      Διαγραφή
  22. Είναι δυνατόν με τέτοια αριστουργήματα να μην έμπαινε στα top blogs ο Σμαραγδένιος;Πειράζει που δεν ξαφνιάστηκα καθόλου;Φιλάκια και στους δυό σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρενάκι μου γελαστό...ναι με τον Γιώργο έτσι σε λέμε χι.χι..να σου πώ.. εσύ δεν ξεφνιάστηκες αλλα ξαφνιαστήκαμε εμεις οι δύο..και μάλιστα χαρούμενα..χι.χι...φιλακια μερχρι την επομενη συναντησή μας..!!

      Διαγραφή
  23. Μπραβο στον Κύριο Γιώργο Ρουλα μου μα και σε σένα,πάντα τετοια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλώς το το παιδί.. Φούλη μου σε ευχαριστούμε παρα πολύ κορίτσι μου να εχεις ενα ομορφο Φθινόπωρο και να μου φιλήσεις χεράκια...ξερεις...φιλακια απο μενα πολλα πολλά..

      Διαγραφή
  24. Συγχαρητήρια και στους δυο σας θα πω εγώ.. Πάντα χαρές να σας/μας δίνει η μπλογκογειτονιά μας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από εδω μεσα και απο αυτην την μπλοκογειτονια Δελφινάκι μου μονο χαρές εχουμε πάρει να είστε όλοι οι φίλοι καλά και σας ευχαριστούμε πολύ..φιλακια πολλα πολλα..

      Διαγραφή
  25. Χαιρετίζω το πιο ροκ ζευγάρι της μπλογκογειτονιάς μας!
    Μπράβο ρε παιδιά! Για τη ζωντάνια σας, τις ιδέες σας, τη μαγκιά σας, το σεβασμό σας στη σχέση και στη ζωή σας!

    Να'στε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός είναι ο πιο όμορφος χαιρετισμός Κανελλάκι μου...σουπερ πολύ μου άρεσε..χι.χιχ και προπαντως οι τελευταίες γραμμές περί αλληλοσεβασμού.. αυτό ειναι το μυστικό να μπορείς να κρατάς ισοροποίες στην ζωή..τότε απολαμβάνεις την πληρότητα...φιλώ σε.. τα λέμε ευχαριστούμε...πολύ..

      Διαγραφή
  26. Συγχαρητήρια Σμαραγδένιοι!!!!!Η χαρά σου δεν κρύβεται !!!!!κι ας λες ότι πρασίνισες από ζήλια!!!Τα έργα του αξίζουν την διάκριση!!!Να το χαίρεται όλη η οικογένεια και να καμαρώνετε ιδιαίτερα!!!Φιλάκια πολλά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως να κρυφτεί η χαρά μου Εφη μου;;αλλα την αλήθεια θα την πω.. οτι πρασίνισα ...πρασίνισα..τι να κάνουμε ομως πρέπει να το παρω αποφαση.. δεν μπορώ να κανω αυτα που κάνει..δεν ειμαι εγώ των κατασκευων.. οπως πολλες φίλες επι του σχέδίου;; μάλιστα...επι της γραμματείας; μάλιστα ο καθένας στον τομεα του.. χι.χι.χιχ.φιλάκια πολλααααα!!!!

      Διαγραφή
  27. Συγχαρητήρια !!! αυτή η διάκριση κρύβει πολλά αλλά πρώτα από όλα κρύβει την αγάπη σου για το αμόρε σου που το στηρίζεις και χαίρεσαι με την επιτυχία του.....Θέλεις μεγαλύτερη επιτυχία από την δική σου??? φιλιά πολλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Τζένυ μου.. ειναι αληθεια .. οτι τον αγαπώ πολύ.. και οχι γιατί φτιάχνει και δημιουργεί..αλλα γιατί ειναι πρωτα απο ολα.. τρυφερός μετα απο πολλα πολλα χρόνια γάμου... το οτι μας έφαγε λάχανο.. εεεε τι να κανουμε αφού το αξιζει....σσσσσσσ να μην το ακουσει και το παρει επάνω του..!!! χι.χιχ..φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  28. Μπράβο και πάλι μπράβο στον Σμαραγδένιο σου, Ρούλα μου!!!! Του αξίζει πραγματικά!!!! Με το δίκιο σου να καμαρώνεις!!!!
    Φιλάκια πολλά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Μαριάννα μου σε ευχαριστούμε πολυ..για τα καλα σου λογια.. μας δίνουν το έναυσμα να συνεχίσουμε να δημιουργούμε...φιλακια πολλα πολλα..

      Διαγραφή
  29. μπράβο!!! αυτό είναι!!!! και εις ανώτερα, φίλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε πολύ Παρασκευή μου να είσαι καλά..φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  30. ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!
    Συγχαρητήρια στο Σμαραγδένιο σου αλλά και σε σένα Ρουλίτσα μου!
    Ο ένας καμαρώνει τον άλλο και πολύ χαίρομαι που είσαστε τόσο ωραίο και δημιουργικό ζευγάρι!

    Καλημέρα χαρούμενη με πολλή αγάπη και φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαιρούλα μου... με οποιον δάσκαλο θα κατσεις τέτοια γραμματα θα μαθεις.. οχι οτι εγώ μπορώ να κανω αυτα που κανει;; ουτε κατα διάνοια απλωώς τα ευκολάκια κάνω..χι.χι...να εισαι καλα Μαιρουλα μου σε ευχαριστούμε για τα μπράβο σου φιλώ σε.. πολύ..

      Διαγραφή
  31. Συγχαρητήρια στο σμαραγδένιο ζευγάρι καιν πάντα ψηλά με κατακτήσεις στις πιό ψηλές κορυφές με δημιουργίες καρδιάς, τέχνης,έμπνευσης και φαντασίας..την αγάπη μου έχετε και φιλάκια Ρουλίτσα μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου σε ευχαριστούμε παρα πολύ...για τα ΄ομορφα σου λόγια κορίτσι μου να εισαι καλά..απο την αγαπη που μας δείχνετε σ αυτην την όμορφη γειτονιά..παίρνουμε και εμεις δύναμη...φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  32. Μπράβο Σμαραγδένιε!!! Μα είναι να μην είναι στα καλύτερα; Με τέτοια θαυματουργά χεράκια!!! Φιλάκια πολλά να του δώσεις Ρουλίτσα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ!!! Μαρακι μου την πατήσαμε.. τι το ήθελε το μπλογκ μου λές;;ας όψετε ο εγγονός που του το έκανε...γιατί λεει να εχεις μονο εσύ γιαγια.. μπλογκ;; να έχει και ο παππους...ειναι περήφανος για τον παππού του όπως και όλοι μας...θα του τα δώσω ΜΑΡΑΚΙ τα φιλακια..έχεις και τα δικά μας..!!

      Διαγραφή
  33. Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε πολύ΄Βάσω μου.. να εισαι και εσύ καλα .. και να εχεις ενα ομορφο Φθινόπωρο.. φιλάκια πολλα..

      Διαγραφή
  34. Οπα! τι χρυσα βλεπω εδω?
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! το αξιζει ο Σμαραγδενιος και η Σμαραγδενια βεβαια!
    φιλακια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρυσά ..και ..ολόχρυσα Μαρακι μου... ολα τα εχει μαζεψει..χι.χχι. να πουμε και την μαυρη αλήθεια .. οτι εχω βαλει στο μπλοκ μου δικό του είναι εγώ πέρνω τα ευσημα ξώφαλτσα που λενε...τωρα που εκανε δικο του χώρο θα δείς δεν θα βρίσκω εγώ θέματα..χι.χι. θα τα μοιραζόμασε μου λέει..χι.χχι. αφου μου κανεις την γραμματέα μου..τι άλλο να μου πεί πια;;; οχι του λέω να τα γραφεις εσύ...χι.χι...έμα.. και εγω όλα δικα μου τα θελω καια εγώ......φιλακια πολλα Μαρία μου..

      Διαγραφή
  35. καλε δεν πάμε καλά!!!!!!!!!
    έχει ο Σμαραγδένιος blog;
    έχω χάσει επεισόδια πολλά Ρούλα μου εδώ που τα λέμε τα αυγά και τα πασχάλια έχω χάσει τους τελευταίους 8 μήνες αλλα που θα πάει θα στρώσει! Έχω άλλους 6 μπροστά μου πρώτα ο Θεός να πάνε όλα καλά!
    Μπράβο του! Χαιρετισμούς να δώσεις και όταν βρω χρόνο θα περάσω να δω! Σας φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα έχεις χάσει επεισόδια Ελενά μου..χι.χι..είδες πως μα ξεπερασε;;χι.χι.εεεε δεν πειραζει μάτια μου... εκει ειναι και το βλέπεις όποτε θελεις..!!!μην σκάς.. και ολα θα πανε καλά... θυμασαι που σου το λέω;; πρώτα ο Θεός... ολα θα φτιάξουν...έχεις τα φιλακια μου και την αγαπη μου με το ευχαριστώ μου.. τα λεμε..

      Διαγραφή
  36. Με... σμαράγδια και χρυσό Ρούλα μου, δημιουργήσατε ένα πολύτιμο "κόσμημα" στην blogoγειτονιά μας!!!
    Να είστε καλά και πάντα να έχετε ένα λόγο να χαίρεστε και να χαμογελάτε! Φιλιά πολλά γλυκιά μου και καλό απόγευμα!!!:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου...σε ευχαριστουμε πολύ για τα ομορφα σου λογια..νομίζω οτι όλοι οσοι βρισκόμαστε σ αυτην την γειτονια την ομορφενουμε γιατί οτι κανουμ το κανουμε πρωτα γιατι το αγαπαμε και δευτερον χαιρόμαστε να το μοιραζόμαστε ..φιλακια πολλα τα λεμε..

      Διαγραφή
  37. Ρουλάκι μου μπράβο και στους δυό σας!!!!!!!!!!
    Πολλά πολλά φιλάκια!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφη μου χιλια ευχαριστουμε ... να εισαι καλά και να περνας ακομα καλήτερα.. φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  38. Μα να μην ξέρω ότι έχεις πάρει άνδρα με τόσα ταλέντα ???????
    Μ π ρ ά β ο του Ρουλίτσα, μπράβο και σε εσένα που τον διάλεξες !!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλα μου ντέ;;; ποιός θα σου το έλεγε Σοφάκι μου;;είδες τι χανεις με το να μην έρχεσαι;; χι.χι. κανόνισε του χρόνου.. εμ .. ξερουμε τι κάνουμε οι Σαλονικιες.. παιδί μου..τους κλήτερους παιρνουμε..χιχι.. φικακια και σε ευχαρσιστούμεεεεε!!!φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
    2. διόρθωσε τα λαθη μου Σοφακι απο την βιασύνη μου να γράψω τα κάνω...χι.χι.

      Διαγραφή
  39. Η σμαραγδένια και ο σμαραγδένιος! Σαν παραμύθι! Πέριμένω τις νεράιδες των κατασκευών να ξεπεταχθούν από τα μαγικά σας χέρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Η σμαραγδένια και ο σμαραγδένιος! Σαν παραμύθι! Πέριμένω τις νεράιδες των κατασκευών να ξεπεταχθούν από τα μαγικά σας χέρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεε να μην το παρακανουμε κι όλας ..νεράιδες έ;;;; χμμμ!!μην βαζεις ιδέες...Cina μου σε ευχαριστουμε πολύ .. να εισαι καλά φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  41. Ααααα, που τον έκρυβες καλέ τον ταλαντούχο σύζυγο;Ή εγώ δεν ήξερα μόνο;
    Όπως και να'χει να τον χαίρεσαι κι αυτόν και το ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ μλογκ του!
    Ζηλεύει....καμιά;;;;;χαχαχαχ
    Ήρθα να πάρω τη διεύθυνση για τις καρτούλες και το είδα.
    Καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βιολετα μου..!!! εδώ ήτανε.. απλα κρυμενα ταλεντα είχε που του τα βγαλαμε..στο φόρα..χι.χιχ..μπαααααα.....δεν ζηλευει καμιά...πρώτη και καλητερη εγώ στην ζήλεια..χι.χι. σε ευχαριστουμε πολύ...... την διευθηνση σου την εστηλα εχθες.. δεν ξερω αν την πήρες .. Βιολετα μου... φιλώ σε..

      Διαγραφή
  42. Αγάπες μου, ήρθε η συμμετοχή σας.. σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για όλα! Και για την αφιέρωση στο βιβλιαράκι.. με έχετε συγκινήσει όλοι πάρα πολύ. Δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση! Ήρθαν οι πρώτες συμμετοχές και τις χαζεύω συνέχεια!

    Πολλά φιλιά από την μακρινή Μελβούρνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγριμακι μου.. έφτασαν κι όλας;; πολύ χαιρομαι πολύθα κοιτάξω να κάνω και αλλες αφου υπαρχει καιρός.. θα ειδοποιησω .. και αλλες φιλες!!! μακαρι να γεμισουνε οι λευκοί τοιχοι φιλια πολλα απο την πατριδα μικρή και μεγάλη...

      Διαγραφή
  43. Ρουλάκι μου γλυκό και σμαραγδένιο,έχασα πολλά επεισόδια ,μου φαίνεται! Τα ταλέντα σας,όμως ξεχωρίζουν από μακριά.Να είστε πάντα καλά και να δημιουργείτε,γεμάτοι όρεξη και έμπνευση!!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ ..ενα ολοκληρο καλοκαιρι διακοπες.. πως να μην χάσεις επισόδεια..χι.χιχ.χ. μάτια μου;; πολύ καλα έκανες..εμεις εδώ είματε μας βρίσκεις όποτε θελεις..!!! σε ευχσριστούμε πολύ και σε φιλουμε... τα λέμε..

      Διαγραφή
  44. Να τον χαίρεσαι τον Σμαραγδένιο σου γιατί το αξίζει, θυμάμαι τα πανέμορφα σπιτάκια του... αλλά πριν τον επισκεφτώ σε σένα γράφω, γιατί εσένα ξέρω!!!
    Και επειδή με πιάνουν και λιγουλάκι τα φεμινιστικά μου, θέλω να ξέρεις πώς ότι και να κάνει, ποτέ το blog του δεν θα έχει 85-100 και βάλε σχόλια! χιχι!
    ΑΦιλάκια πολλά πολλά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τα λεμε αυτά να τα ξερουνε.. Μαγισσούλα μου..μαζί σου...!! ετσι ειναι οπως το λές.. αλλα η φαση ειναι οτι του διαβαζω τα σχόλια που γραφουν στο δικο μου μπλοκ...τον κανουν χαρούμενο..αφου δεν θελει λέει να εχει σχεση με την τεχνολογια..χι.χι.. το ιδιο κάνεισε ευχαριστουμε πολύ μιλαω και για ελόγου του...φιλακια πολλα ακομα καλοκαιρινα εδώ...σημερα πηγαμε στην θάλασσα.. καταπληκτική..!!

      Διαγραφή
  45. Χαιρομαι πολύ για το Σμαραγδένιο σου!!!!Να τον χαίρεσαι !!!!!Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλώς το..!!! σε ευχαριστούμε πολύ και οι δύο Κούλα μου...να εισαι καλά και να έχεις καλή σχολική χρονιά...φιλακια πολλα ... θα τα πουμε..

      Διαγραφή