Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΕΝΑΣ... ΚΟΥΚΟΣ.... ΜΕΣΑ.. ΣΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ.!!!! ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!

Φίλοι μου η ατομική  έκθεση ζωγραφικής της δικιάς μας ΜΑΡΙΑΣ ΒΙΛΛΙΩΤΗ μας  περιμένει..μη λείψει κανείς..!!!!!


Θα μου πείτε φίλοι μου εμείς ξέρουμε τον κούκο
 που φέρνει την Άνοιξη.. για Φθινόπωρο. δεν έχουμε ακούσει..!!
Αλλά.. πριν σας πω για τον κούκο..μέσα στο Φθινόπωρο.. να μου επιτρέψετε να σας παρουσιάσω...πρώτα την πρώτη μου προσπάθεια.. να κάνω...ένα ρολόι..!!!
 Μια απορία θα την έχετε .. το καταλαβαίνω γιατί εγώ δεν είμαι των κατασκευών...αυτά είναι για άλλον τον συνήθη ύποπτο!!!!
Βάζω που λέτε κάτω το μυαλό..το χτυπάω.. κλικ..κλικ.. να κατεβάσει καμιά ιδέα.. με τόσες ωραίες που βλέπω στα μπλοκ σας..αστείρευτες είστε όμως φίλες μου!!!
Παίρνω που λέτε.. ένα κομμάτι ξύλο που μου το έκοψε να λέω την αλήθεια μου το έβαψε...θα μου πείτε και εσύ τι έκανες; 
Ελα μου ντε;; τι να το κάνω το ξύλο το βαμμένο; χι..χι..χι..και εκεί που σκεφτόμουν μου έκανε κλικ μια εικόνα..!!! βρε λες;; και τι έχω να χάσω; ας προσπαθήσω.. και βλέπουμε.. λέω στον εαυτό μου..δεν είναι δύσκολο .. θα βγάλω  μια φωτοτυπία..και θα κάνω ντεκουπάζ!!!
Δεν ήξερα..δεν ρώταγα!!!  
Και η προσπάθεια ξεκινά.. επιστρατεύθηκαν.. ένα στικάκι που πήγε στο βιβλιοπωλείο να γίνει μεγάλη η εικόνα...και ω!! της απογοήτευης!!
Η εικόνα..δεν βλεπόταν..!!και τώρα;; τι κάνουμε;;που ήθελα αυτή την συγκεκριμένη εικόνα;; το μόνο που μου έμενε να τολμήσω να την ζωγραφίσω...εμ .. όλα τα δύσκολα μου κατεβαίνουν στο μυαλό!!!
Παίρνω λοιπόν η γυναίκα ..να ξεπατήσω το σχέδιο.. θα το έκανα και να το βλέπω .. αλλά επειδή θα έκανα κάμποσα χρόνια.. να το κάνω..χι.χι.. και ο χρόνος δεν μας παίρνει..
το ξεπάτησα.. και αφού έφτιαξα το χρώμα όσο μπορούσα πιο κοντά στο χρώμα του δέρματος πήρα τα πινέλα μου και άρχισα να μουντζουρώνω..
(Μαράκι μου να είσαι επιεικής μαζί μου πλιζζζ)
Αυτό το πρώτο μου ρολόι.. μαζί με τον κούκο θα ταξιδέψει για το Χριστοδούλειο  Ίδρυμα...για περισσότερες πληροφορείες σας παραπέμπω.. εδώ...http://diaheiros.blogspot.gr/  μην το ξεχάσετε να περάσετε από εκεί... 
Αααα τον κούκο καλέ;; τον ξέχασα..!!!χι.χι. 
Καλά καλά  μην φωνάζετε..εν τάξει θα πούμε για τον κούκο αν δεν έχετε βαρεθεί να περιμένετε..!!
Αυτός ο κούκος όπως θα έχετε υποψιαστεί είναι δημιούργημα του Σμαραγδένιου..που το ξύλο παίρνει στα χέρια του την μορφή που θέλει εκείνος!!!το κόβει..
           Το λειαίνει..το χαϊδεύει
 και όλα τα πουλάκια ..οι μαργαρίτες .. σκαρφάλωσαν επάνω στο σπιτάκι του κούκου..!!!
Οι δυσκολίες ήταν να βρούμε τα αξεσουάρ του.. ένα μικρό πουλάκι..(δεν θα έκανε τσίου... βρε παιδιά..!!)που έγινε με φίμο..(ιδέα φίλης)



αλυσίδες που έπρεπε να κρεμαστούν τα βαρίδια..
Τα οποία κόπηκαν από τα καμπανάκια που σβήνουν τα κεριά..χι.χι.αγορασμένα από γνωστό κατάστημα.. Ήθελε να κάνει τον κούκο να μοιάζει όσο γίνεται με ένα αληθινό κούκο 
ρολόι!!
 Αφού..τελείωσε κρεμάστηκε για την αναμνηστική φωτογράφιση..!!!
Θα συνοδεύσει..στο ταξίδι του για την Αθήνα.. το  ρολόι..μου.. τα ενωμένα χέρια..!!
Τα επόμενα έρχονται..!!!
Ενωμένοι αγαπημένοι μου  φίλοι κάνουμε θαύματα..γι αυτό χαμογελάστε..!!
       

      


    

94 σχόλια:

  1. Χίλια μπράβο Ρουλάκι μου, για τα έργα σας. Φοβερή η ιδέα να κάνεις το ρολόϊ με τα ενωμένα χέρια. Εγώ ούτε που θα το σκεφτόμουν αλλά ούτε και θα το τολμούσα. Μια χαρά τα κατάφερες πάντως. Όσο για το κομψοτέχνημα του συμπέθερου....δεν έχω λόγια. Εξαιρετικός και ευαίσθητος καλλιτέχνης όπως πάντα. Να είστε καλά και να μας εκπλήσσετε με τις δημιουργίες σας. Εγώ πάλι, η ακαμάτρα, όλο κάτι δισκάκια από τούρτες συγκεντρώνω αλλά δεν με βλέπω να προλαβαίνω να τα μεταμορφώσω σε ρολόγια. Πολλά και διάφορα μου συμβαίνουν....Τεσπά, ελπίζω να κάνω κάτι. Πολλά φιλιά και στους δυό σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δεν θα το τολμούσες να το κανεις Ελενά μου;;γιατί νομίζεις εγώ δεν ειχα ενδιασμούς;; αλλα αφου μπήκα στο χορό χόρεψα .. οσο καλητερα μπορούσα εγώ.. γιατί οι ατελειες ειναι φανερες.. αλλα οτι γίνεται με αγάπη νομίζω κανουμε τα στραβά ματια..χι.χιχ. .... όσο για τον κούκο.. το μεράκι του συμπεθερου... είναι και τα κανει.. ... .. ελπίζω να περασουν γρήγορα τα διαφορα...και αν δεν κανεις τίποτα δεν πειραζει.. μονο καλά να εισαι .. και οι δημιουργίες θα ερθουν με τον καιρό .. φιλάκια πολλα

      Διαγραφή
  2. Τι μπορεί άλλο να πει κανείς, παρά ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ, για 2 χρυσοχέρηδες ανθρώπους που η αγάπη τους για τον συνάνθρωπο καθρεφτίζεται στα έργα τους !!!!!!!!!!!
    Συγχαρητήρια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααα σε ευχαριστούμε πολύ Ρανια.. για τα καλά σου ΄λογια αλλα όλες νομίζω εδώ μεσα αυτό κανουμε... και ειναι αυτό που σε γεμίζει συναισθηματικα νομίζω... η προσφορα.. οσο μικρή και να ειναι αυτή.. και προπάντως οταν πρόκειτε για παιδιά.. !!! φιλακια πολλα

      Διαγραφή
  3. 3.50 π.μ.αφού χόρτασα ύπνο ,είπα να χορτάσω και σερφάρισμα!Μοναδική η ιδέα να χρησιμοποιηθούν τα ενωμένα χέρια για ρολόι!!!Οσο για τον κούκο τι να πω, ο Σμαραγδένιος χτύπησε πάλι.....Εκανε ένα πανέμορφο και ξεχωριστό ρολόϊ που μόνον από άξια χέρια θα μπορούσε να δημιουργηθεί!!! Συγχαρητήρια αχτύπητο δίδυμο!!!
    Καλό σας ξημέρωμα!!!φιλάκια πολλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ κορίτσι μου πως εισαι τέτοια ωρα ξύπνια;;;το άτιμο το σερφάρισμα..χι.χι. τι μας κανει.έ.. μην νομίζεις και εγώ αν δεν παει μία η ώρα.. δεν παω για υπνο...το πρωί ομως μετα τις 8 θα σηκωθώ... μαλλον ειμαι πολύ του χουζουριού φαινεται Εφη μου..χι.χι. .ολοι μας κανουμε οτι μπορουμε.. . ευχαριστούμε πολύ . .. Εφη μου φιλακια να δώσεις στην Αλκηστη σας.. και σε σενα πολλα πολλα...

      Διαγραφή
  4. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!
    ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ; ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗΣ, ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΑΤΙ!
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΝΟΙΞΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ ΜΗ ΚΑΙ ΝΥΣΤΑΞΩ!!
    ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΑΣ!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΘΗΡΙΟ!
    ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΕΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΚΑΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΑΔΙΚΟ ΕΧΩ;
    ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!!!
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΛΕΣ!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!!
    ΤΕΤΟΙΟΣ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΣΜΑΡΑΓΔΑΚΗΣ ΚΙ ΑΥΤΟΝ!!!!!!
    ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ , ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ!!!
    ΓΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το οτι θελω μαθήματα και μαλιστα απο την αρχή.. νομίζεις δεν το ξερω;;. πως και πως περιμενω να κανει η Βιλλιώτη κανενα σεμιναριο εδώ στο Ηρακλειο .. να παμε μαμα και κορη..χι.χι... μεχρι τότε θα βλέπετε τις παιδικές μου..ζωγραφιές.χι.χιχ. και μου αρέσει πολύ που βρίσκω αφορμή να το κανω εστω και λαθος.. μεχρι να σας φτασω Ρενακι μου θελω δρόμοοοοοοοοοοο!!!χι.χι. ...οσο για τον κούκο .. ειναι να μην του βαλω κατι στο μυαλό...χι.χι. ξερεις .......φτιαχνωνται και τα υπολυπα ρολόγια.. ελπίζω μεχρι την αλλη εβδομαδα θα τα στηλουμε... ευχωμαι να έχει επιτυχία το παζάρι... φιλακια πολλα πολλα..Ρενάκι μου..

      Διαγραφή
  5. Καλημέρα,Ρουλίτσα!!!Έτοιμος ο κούκος,λοιπόν!!!Βρέθηκαν και οι αλυσίδες!Όνειρο έγινε!!Το ίδιο και το ρολογάκι σου!!Να φτιάχνετε πάντα τόσο όμορφες κατασκευές!!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακομα να σου στήλω Ροδώ μου το μεηλ΄με τις φωτό έ;; καλα εχω γινει πολυ ξεχασιαρα τωρα τελευταία.. βρε λες να με παραφυλαει η αλτσχάιμερ;;χι.χιχ...οριστε τον είδες τελειωμενο.. ...προσπαθησα και εγώ να κανω κάτι .. χι.χιχ να σταθώ στο ύψος μου.. χι.χι. .. αλλα ο κούκος ....(γιατί να το κρυψωμεν άλωστε;) χι.χι.,. ειναι πολύ μακραν....φιλάκια πολλα πολλα...

      Διαγραφή
  6. Θερμά συγχαρητήρια! Γλυκά φιλιά! Καλή και ηλιόλουστη μέρα! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πετρίνα μου..ευχαριστούμε πολύ κορίτσι μου.. να εισαι καλλά και να περάσεις ενα όμορφο τριήμερο.. φιλια..!!!!

      Διαγραφή
  7. Τέλεια και τα 2! πολύ ωραία η ιδέα σου να φτιάξεις ρολόι με τα ενωμένα χέρια! συγχαρητήρια και στον Σμαραγδένιο για τον κούκο!! υπέροχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην νομίζεις και εμενα ξαφνικα μου ήρθε η ιδεα την ωρα που την εβλέπα...αλλα δεν ηξερα πωςνα την κανω πραξη... σε ευχαριστούμε..πολύ.. Κωνσταντίνα.. ολα κορίτσια .. εχουνε κανει εξαιρετικα ρολόγια..!!!!!χαιρομαι που σου άρεσε ο κούκος.. φιλακια

      Διαγραφή
  8. Βρε Ρούλα... τα πήγες πολύ καλά με τη ζωγραφική! Και το πιο δύσκολο να ζωγραφίσει κανείς είναι χέρια...σκέψου εσύ που έκανες τόσα!χαχα. Μπράβο καλό μου... υπέροχη η ιδέα σου! Όσο για τον κούκο, τι να πω... μου το'λεγες αλλά δεν μπορούσα να το φανταστώ. Υπερπαραγωγή! Φιλιά και στου δυο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ..Μαρακι μου να ετοιμαζεσαι να κατεβεις κατω για σεμινάρια.. δεν γινεται να θελω να ζωγραφίσω και να ξεπατικώνω..!!χι.χιχ. .....το καλό μου..!!!! με χαροποιησε ιδιαίτερα..χι.χι...οσο για τον κούκο.. πρωτα ήρθε τελειοποιημένος στο δικο μου το μυαλό και κατω απο τις οδηγίες μου μου χι.χι τον κατασκευασε ο Σμαραγδακης..χι.χι... ο ενας το μυαλο και ο αλλος τα χέρια.. !!!!χι.χι. παμε πακέτο..φιλακια πολλα θα τα πουμε.. θενκς.....

      Διαγραφή
  9. Ρούλα μου ,το ρολόι πανέμορφο ,τα πήγες πολύ καλά ! Μου φαίνεται τον Σμαραγδένιο θα τον ξεπεράσεις ! Ο κούκος του όμως αριστούργημα ! Να είστε πάντα καλά και να δημιουργείτε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως να τον ξεπεράσω βρε κορίτσι μου;; μπορώ νομίζεις να κόβω .. να λιμαρω.. να βαφω;... αυτά θελεουν ανρικά χέρια... οπότε τα δύσκολα τα αφήνω για εκείνον .. φιλακια πολλα και σε ευχαριστούμε πολύ Ολυμπία μου..!!

      Διαγραφή
  10. Αυτά που βλέπουν τα μάτια μου πρωί - πρωί δεν τα πιστεύουν..... καλά εσείς οι δύο έχετε βαλθεί να μας τρελάνετε!!!!!! Το Ρολόι σου υπέροχο, αρχικά σαν ιδέα και μετά σαν εκτέλεση (είδες και η δασκάλα τι είπε)!!!! ο κούκος του Σμαραγδένιου όμως είναι ένα αριστούργημα.... δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα γίνει τόσο όμορφος!!!!! Είστε και οι δύο αστέρια!!!!!!!!! Πολλά πολλά φιλάκια και στους δυο σας!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά τα σπιτάκια κουμπαράδες, δεν προλάβαινε ο κ.Γιώργος να εκτελεί παραγγελίες.... σκέψου τι θα γίνει τώρα!!!! Καλού κακού ας ξεκινήσει και τον δεύτερο και τον τρίτο.... χα!χα!χα!

      Διαγραφή
    2. Βικακι μου;; το είδες κλά το ρολόι μου;; ειδες πόσες ατέλειες έχει;;. θελω μαθήματαπολλα και δεν κατεβαινει και κατω η Βιλλιώτη.. τι να κανω η γυναικα;; κανω εκεί οτι μου κόψει και περιμενω να βελτιωθώ.. κάοια φορά... το ξερω πωε δεν θελει κόπο θελει τρόπο ..που θα παει;; θα τον μαθω...χι..χι....... απο κοντα ο κούκος εινα ακομα πιο ωραιος ..Βικυ μου.. η φωτο τον αδικεί.. καλου κακού έχει ξεκινήσει και δευτερο.. χι.χιχ. .. φιλακια πολλα και καλή ανταμωση με τα ααλλα κορίτσια.. εννοείται οτι ζηλευω τρομερα..!!!φιλώ σε..

      Διαγραφή
  11. Καλημέρα...μου άρεσαν και τα δυο ρόλογια... μου άρεσε το σκεπτικο των ενωμένων χεριων με την τελευταία πρόταση..καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δελφινάκι μου...καλως το..!! το σκεπτικο των ενωμενων χεριών.. υπαρχει σαν σημα ή σαν ιδεα.. στα μπλοκ των φίλων όπως και στο δικό μου.. απο εκεί πηρα την ιδεα......φιλακια πολλα και θα τα πουμε σύντομα..!!

      Διαγραφή
    2. α ωραία , δε το είχα προσέξει :) μου άρεσε η αρχική φώτο με τη δαντέλα γύρω γύρω

      Διαγραφή
  12. Ρούλα, ότι φτιάχνεις είναι όμορφο και το συγκεκριμένο ρολόι έχει
    και υπέροχο συμβολισμό !!
    Ο κούκος καταπληκτικός, μα τι καλλιτέχνη έχεις δίπλα σου !!!!!!
    Φιλάκια και μη ξεχνάς, έχεις βραβείο !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να λεμε την αλήθεια Σοφάκι μου και εγώ για τον συνβολισμο το εκανα.. γιατί σαν εργασία .. δεν λεει και πολλα...θελει δουλεια πολύ να μαθει κανεις να ζωγραφίζει ας πουμε οτι το έκανε ενα παιδακι..χι.χιχ. ......ο καλιτεχνης ειναι αυτός που εκανε τον κούκο.... οχι καλέ δεν το ξεχναω το βραβειο σου εχω αφήσει και μηνυμα θα τα πουμε.. ..φιλιάαα

      Διαγραφή
  13. καλες τι ομορφες δημιουργιες ειναι αυτες;

    πω πω κατι ταλεντα που υπαρχουν εκει εξω!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που εκει εξω Κική μου; εδώ μεσα ειμαστε.. στην παρεα... για ταλεντα δεν θα το ελεγα.. για προσπαθεις να κανουμε πραγματα θα πώ... σε ευχαριστόύμε..πολύ φιλια..

      Διαγραφή
  14. Ρουλάκι μου, Αδερφούλα μου, υ π ο κ λ ί ν ο μ α ι !!!!
    δεν εχω λόγια!!!
    πολλα πολλα φιλακια και στους δυο!! ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!ΜΕ ΑΓΑΠΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σήκω παιδι μου να μην μας πιασει και καμια μεση .. και εχουμε και δουλειες πολλες τώρα...!!!! ελπιζω ολα καλά ... σε ευχαριστουμε για τα συνχρητήρια και για την αγαπη.. αδέρφι..!!! αναποδινουμε.. φιλί μεγαλο..!!

      Διαγραφή
  15. Ρουλίτσα μου γλυκιά... Με συγκίνησε πολύ η ιδέα σου με τα χέρια ενωμένα...
    Φτιάξατε αριστουργήματα, συγχαρητήρια και στους δυο σας!

    Πολλή αγάπη και φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαιρούλα μου σε ευχαριστουμε πολύ κορίτσι μου.. μακαρι να εξυπερετήσουν για τον σκοπο που εγιναν..!!! φιλια πολλα..

      Διαγραφή
    2. Μαιρούλα μου...και μενα η εικόνα αυτή μου εκενε κλικ και γι αυτό προαπάθησα να την φτιαξω οσο καλήτερα μπορούσα.. σε ευχαρσιστούμε και οι δυο φιλακια πολλα ..

      Διαγραφή
  16. Καταπληκτικά τα ρολόγια σας Ρουλίτσα μου κάνετε θαύματα με τα χεράκια σας!
    Πολυ συγκινητικό το ρολόι με τα χέρια!
    Μπράβο σας!!!
    Φιλιά πολλά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ρολόι αυτό Ελενα μου.. με τα ενωμενα χέρια..συνβολίζει .....οτι.. ενωμενοι μπορούμε τα παντα..ειναι και το σημα για τα ρολόγια που θα κανουμε ..για το Χριστοδούλειο ιδρυμα... αν πατήσεις στο σύνδεσμο για το μπλοκ στης Ρένας.. θα μαθεις περισσότερα.. ...φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  17. Βρε Ρουλίτσα, τί μας λές 'προσπάθησε να το κάνει να μοιάζει με αληθινό ρολόϊ κούκο'? Αυτό είναι και αληθινό και υπέροχο!!!! Γειά στα χεράκια του Σμαραγδένιου σου!!!!!! Αλλά και τα δικά σου χεράκια, που ζωγράφισαν τόσα άλλα χέρια?? Μπράβο σου για την ιδέα και για την εκτέλεση!!!!!!
    Φιλάκια πολλά !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Μαριαννα μου.. καλα το λεω..χι.χι... δεν εχει κουκου να βγαινει καθε ωρα και να φωναζει κούκου..κούκου..!!!χι.χι. κατα τα αλλα ειναι ρολόι... οσο για την προσπαθεια μου να ζωγραφισω.. το επόμενο ελπίζω να ειναι καλητερο.. γιατί παρολο που μου εδειξε η Ρενα να ντεκουπαρω.. παλι δυσκολευομαι... σε μεγαλη επιφανεια.. στην πετρα το εκανα αλλα στο ξυλο μου χαλασε η χαρτοπετσέτα...σε συχαριστούμε πολύ.. φιλια πολλα

      Διαγραφή
  18. Καλασπέρα σε όλο το ταλαντούχο σμαραγδοσπίτι!! Είστε καταπληκτικοί!!! Τα ρολόγια είναι φανταστικά!!! Μπράβο για το κέφι και την δουλειά σας!!! Είστε υπέροχοι!!! Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ειναι .. Μαριλενα μου το μερακι και το κεφι να κανουμε πράγματα μαζί.. ο ενας κόβει και ο άλλος ραβει που λενε..!!! χι.χι. φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  19. μπραβο μπραβο μπραβοοοοοοοοοοο........σας βλεπω και σας χαιρομαι........πανεμορφα τα ρολογια ......καλα αυτο με τα χερια που το σκεφτηκες.......χαχαχαχα........να ψαχνουμε τοσο καιρο για ιδεες και να ειναι μπροστα μας!!!!!!!!!!!απιθανοοοοοοο φιλια απ τον Εβρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφία απο τον Εβρο εισαι;; απο την μια ακρη της πατρίδας μας στην αλλη .. Κρήτη εδώ... χι.χι. ... καλά πως και δεν το σκέφτηκες και εσύ;; τα χερια ήταν διπλα μας.. και μας καλουσαν.. χι.χι. .. μου εκαναν κλικ και τα ειδα..χι.χι. φιλακια πολλα Σοφακι..

      Διαγραφή
  20. Υπέροχα!!!
    Πολλά - πολλά συγχαρητήρια και στους δυο!!!
    Φοβερή η ιδέα με τα χέρια...αλλά κι ο κούκος δεν πάει πίσω!!!
    Καλό Σαββατοκύριακο εύχομαι, με κέφι και έμπνευση!!!
    Πολλά φιλιά...
    **Αννιώ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααα σε ευχαριστώ Αννιώ μου... ειναι αλήθεια οτι και μενα μου αρεσε σαν ιδέα...και το τόλμησα.. χαιρομαι που σου άρεσε και ο κούκος.....φιλάκια πολλά..

      Διαγραφή
  21. Σμαραγδένιοι μας, τα έργα σας ξεχειλίζουνε αγάπη και μεράκι.....ο κούκος πανέμορφος και λεπτοδουλεμένος βγαλμένος απο τα χέρια άξιου κι ευαίσθητου καλλιτέχνη που "κεντάει "το ξύλο και μας έχει συνηθίσει σε εκπληκτικές κατασκευές, εσύ όμως αυτή τη φορά μας άφησες με το στόμα ανοιχτό !!! Υλοποίησες μία ιδέα ,σύμβολο της Δράσης και έφτιαξες ένα υπέροχο ρολόϊ, τελικά αρχάρια-αρχάρια σε τέτοιου είδους καλλιτεχνίες αποδείχτηκες τελικά πολύ προχωρημένη και τολμηρή......είμαστε βέβαιες ότι θα συνεχίσεις να μας εκπλήσσεις !!!Μελένια φιλιά και στους δυό σας, ο θεός να σας χαρίζει υγεία και χαρά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ειστε καλά μελισσουλες μου σας ευχαριστούμε για τα καλα σας λογια.. η τολμη καμια φορα δεν ξερω αν ειναι καλή ή κακή.. ομως η προσπαθεια μετραει.. νομίζω.. καλη επιτυχια στο σκοπό σας.. φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  22. Τί να σχολιάσω τώρα εγώ? Μου άρεσαν όλα!
    Μέχρι και οι φωτογραφίες από τη διαδικασία της δημιουργίας!
    Είστε εξαιρετικοί καλλιτέχνες ... και άνθρωποι!!!
    ;-)
    Φιλάκια πολλά!
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το ....άνθρωποι... ηταν το ωραιότερο κοπλιμεντο Γιάννα μου..σε ευχαριστούμε πολύ να εισαι καλά ...και χρονια πολλα για σήμερα.. φιλακια..

      Διαγραφή
  23. Ρουλίτσα μου φαντάσου να ήσουν των κατασκευών τι θα έκανες ! Ομολογώ ότι ρολόι σαν αυτό της αφίσας ούτε το φαντάστηκα ότι θα γινόταν τόσο όμορφο με όλο το συμβολισμό του Τώρα τι να σχολιάσω για το υπέροχο έργο τέχνης του Σμαραγδένιου !!
    Μπράβο και στους δυό σας , ο Θεός να σας δίνει υγεία και έτσι ενωμένοι να δημιουργείται !
    Τα πιο γλυκά φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ Νικόλ μου απλα προσπαθησα να το ζωγραφίσω.. θα ήθελα να είχε ενα καλήτερο αποτελεσμα αλλα ειναι λιγο δύσκολο να το εχω αν δεν κανω μαθήματα .. παντως οτι σου άρεσε με κανει χαρούμενη οπως και ο κούκος.... φιλακια πολλα να εχεις μαι ομορφη εδομαδα...

      Διαγραφή
  24. Ηξερα εξ αρχής οτι θάναι κάτι καλό,απο τα χέρια του Σμαραγδένιου δε βγαίνουν δεύτερα πράγματα, αλλά ομολογώ ευθαρσώς οτι δε το περίμενα ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΟ!!!
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και λίγα "Α" βάζω και φυσικά και το δικό σου δεν υστερεί καθόλου.
    Κι ύστερα λέμε οτι φτιάχνουμε κι εμείς...
    Φιλάκια πολλά και στους δυό σας,δυνατή ομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το είπαμε ΧΑΡΑ μου... ο καθένας στον τομέα του...ο Σμαραγδακης ειναι μανούλα στις κατασκευες...χι.χι. .. αλλα εγώ μπορώ να ντεκουπαρω έτσι ομορφα που τα κανετε εσείς;; οοοοοχι... ουτε και να ζωγραφίζω καλά..το ξερω που να παρει..χι.χι. αλλα η προσπαθεια μετραει και να εχω ενα αποτεσμα της προκοπής που λενε.. χι.χι....που θα παει δεν θα ερθει η δακαλα κατα δώ.;;; μια εβδομαδα θα την κρατησω για ιδιαίτερα..χι.χιχ. .. θλω μαθηματααααααα!!!!!!!καλοδεχουμενα τα συνχαρητήρια.. με φιλί μεγαλο.

      Διαγραφή
  25. αυτο κι αν ειναι εκπληξη.... να βλεπεις ολοκληρωμενο αυτο τον υπεροχο κουκο ...μα και το ρολοι με τα χερια να το περικυκλωνουν...μπραβο σας..!!!! ολες αυτες τις μερες που εχω να σας συναντησω,,,, σας σκεφτομουν αφοσιωμενους να πετυχετε οτι στο μυαλο σας ειχατε σχεδιασει....φιλια πολλα...αγαπημενοι μου...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι που σου άρεσαν Κατερίνα μου...ειναι αλήθεια οτι εχουμε πολλες μερες να ιδωθούμε και μας λείπετε...πολύ..φιλάκια.....παιδί μου..

      Διαγραφή
  26. Σμαραγδο-ρολαγάδες συγχαρητήρια!!!
    Δεν είναι μόνο αυτά που κάθεστε και φτιάχνετε. Με υπομονή και μεράκι.
    Είναι όλα σας παστρικά και νοικοκυρεμένα.
    Αυτή η γωνιά που κρεμάσατε τον κούκο! Οι ασύμμετρες κουρτίνες στα παραθύρια!... Τι ωραία ατμόσφαιρα!...
    Καλή δύναμη να έχετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι .. μου μπορεις να το πείς και ετσι μια ωραία ατμόσφαιρα..ειμαστε... που
      ηλεκτρίζεται ... οταν προκειτε να δημιουργίσει κάτι...χι.χι...οσο για το νοικοκυρεμενα .. οτι μαθεις απο μικρός σου μενει..χι.χι...η χαρά της προσφοράς δεν εχει μετράδι.... φιλώ σε..

      Διαγραφή
  27. Απαντήσεις
    1. Μαρία Ελενα μου σε ευχαριστούμε πολύ.. να εισαι καλά... φιλακια..πολλα

      Διαγραφή
  28. Βρήκες αυτόν τον καλό άνθρωπο και ότι ιδέα σου μπει στο κεφάλι τον .....υποχρεώνεις να την υλοποιήσει.
    Κι αυτός ο καλός ο άνθρωπος, άλλο που δεν θέλει.
    " Τραβάτε με κι ας κλαίω " δηλαδή. χα χα
    Είμαι όμως δίκαιη και αναγνωρίζω ότι .......κάτι κάνεις και εσύ.Το ρολόι εννοώ.
    Καλό είναι αλλά την δόξα την έκλεψε ....ο κούκος.
    Ποιος να συγκριθεί μαζί του.
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ξαναπέστο Παρακέλσο μου...δεν προλαβαινω να το πώ κάτι και γίνεται...χι.χι. και βεβαια τραβατε με κι ας κλαιω ειναι.. χι.χι. να δούμε μέχρι πότε.. θα με ανέχεται...... το κατι κανω και εγώ με αποτελειωσε..χι.χι....ειπαμε και πιό πανω θελω μαθήματαααααααα!!!!!!χι.χι. ειμαι και λίγο αλλού κι αλλού..ομως να πούμε και την μαυρη αλήθεια...δεν κάθομαι στα αυγά μου..!!!! παντα μου κλεβει την δόξα .. ο Σμαραγδάκης..!!! χι.χι. ας όψετε η αγάπη..!!!.. φιλάρες πολλες ..

      Διαγραφή
  29. Ρουλίτσα μου γλυκιά η προσπάθειά σου να ζωγραφίσεις το ρολόι είναι συναρπαστική. Αλλά αγαπημένη μου ο κούκος του αγαπημένου σου είναι τέλειο. Σ' αγαπώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο Γιούλα μου είπες την σωστή λεξη.. προσπάθεια.... αυτό εκανα.. ακριβώς.. το ξερω οτι δεν θελει κόπο θέλει τρόπο... και καποτε θα τον μαθω...χι.χι..οσο για τον κούκο...εεεεε τι να πώ.. οποιος ασχολείτεαι με αυτά.. καταλαβαινει.. εγω ειμαι του ασχέτου..!!!χι.χχι. φιλακια και σε ευχαριστώ για την αγαπη σου που ειναι αμοιβαια πιστεψέ με..

      Διαγραφή
  30. Mπράβο και στους δύο σας...
    Καταπληκτική ιδέα το ρολόϊ αλλά και ο κούκος...
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φλωρα μου.. είπαμε.. να βαλουμε και εμεις ενα μικρό λιθαρακι σε ολο αυτό το πανηγυρι της προσφορας.. για το Χρειστοδούλειο ιδρυμα...ευχαριστούμε. πολύ φιλακια..

      Διαγραφή
  31. Πολλά κοινά οι άνδρες μας..κρυφά ταλέντα..Τι υπέροχος κούκος..τους λατρεύω τους κούκους.Είχα ένα τέτοιο στο σπίτι μας το πατρικό!Φιλάκι σου έδωσα; Ματς..μουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα το παρατήρησες και εσύ Γιωργία μου;; δεν καθονται υσυχοι.. ολο θελουν να κανουν κατι .. και εγώ οπως κατάλαβες δεν χάνω την ευκαιρία.. χι.χι...ο κουκος ητανε η ιδεα μου και εκεινος την υλοποιησε..! φιλακια πολλα και απο μενα...

      Διαγραφή
  32. Τι υπέροχος κούκος!!!
    Λατρεύω τους κούκους...είχαμε έναν όταν ήμουν μικρή και ακόμα θυμάμαι πόση μαγεία έβγαινε από εκεί με ένα κούκου...ναι, μαγικό τον θεωρούσα...και είμαι σίγουρη πως και ο δικός σας μαγικός είναι!!
    Πανέμορφος...φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου.. ο δικός μας κούκος δεν μπορεί να κάνει κούκου.. γιατί είναι μόνο επιφανειακός.. μεσα του εχει ενα απλο ρολόι...για να γινει κανονικος ηθελε τον μιχανισμό που ήτανε και πολύ ακριβός...αλλά και δεν ξεραμε να τον τοποθετήσουμε .. επρεπε να πάει σε ρολογά ειδικό...και δεν υπάρχει εδώ στο Ηράκλειο...και εμεις το θελαμε πολύ να ήταν σαν τους αληθινους κούκους γιατι είχαμε και εμεις ενα καποτε... τι κρίμα που μαλλον πεταχτηκε.. που να το ξέραμε τότε...πόσα πραγματα εχουν χαθεί έτσι.. που νομίζαμε ηταν για πέταμα.. βλέπεις τωρα;;; μαγικός ειναι και αυτός γιατί κρυβει αγαπη μεσα του.. φιλακια πολλα ..Μαρία μου..

      Διαγραφή
  33. To κάνατε πάλι το θαύμα σας Αχτύπητο Ζευγάρι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το μου.. σιγα το θαυμα φιλεναδα.. ενα κούκο.. εφτιαξε και αυτός δεν κανει κούκου..χι.χιχ.. τι θαύμα μου λές;..χι.χι. .. αλλα ομως εχει μεσα του πολύ αγάπη .. και αυτό ναί!!!!! ειναι ενα θαύμα που γίνεται.. μεσα σε αυτήν την μπλοκογειτονιά.. που γίνονται οχι ενα αλλά πολλά θαύματα.. φιλώ σε.. πολύ..

      Διαγραφή
  34. Καλησπέρα και χρόνια πολλά!
    Μπράβο και στους δυο σας, εξαιρετική δουλειά κάνατε! Υπέροχα είναι και τα δύο!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το μου.... Ελλη μου σε ευχαριστούμε.. πολύ χαιρομαι που σου άρεσαν .. τα ρολογάκια μας..!! φιλακια πολλα με την αγαπη μας..!!!

      Διαγραφή
  35. Που να στειλω εγω ρολόι μετα απ αυτο!???????!!!
    Νιωθω..ασε τι να σου λεω τωρα......!
    Ειναι τελεια..καταπληκτικα....γουστοζικα και μοναδικα!!!!!!!!!!!!!
    Ωραια η ιδεα για το υπαρχον σημα να γινει ρολογάκι.

    Υ.Γ. θα χαρω πολυ να λαβεις μερος στον μπλε διαγωνισμο μου μεχρι τις 10 Νοεμβριου!!!!
    Φιλαααακιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να στήλεις ..να στήλεις...Σοφία μου... κανουμε οτι μπορουμε.. μην κοιτας τι κανει ο Σμαραγδακης .. αυτός ειναι άντρας..χι.χιχ. εμεις κανουμε οτι μπορούμε.. για τον διαγωνισμό σου εστηλα μεηλ...και εβαλα το μπανερ.. να το δούνε και αλλες φιλες .. φιλακια

      Διαγραφή
  36. Τι όμορφα πράγματα βλέπουν τα ματάκια μου!!!!!!;;;;; Μπράβο και στους δυό σας. Εγώ ένα έχω να πω, όποτε μας λες ότι ήσουν διστακτική αλλά τελικά τόλμησες να κάνεις αυτό που σκεπτόσουν.... έχεις κάνει θαύματα!!!!! Αλλά και του Σμαραγδένιου ο κούκος..... άπαιχτος!!!!! Να είστε καλά και οι δύο, πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παντα υπαρχει αυτός ο δισταγμός.. Αννετούλα μου.. γιατι δεν κατεχω πολλα πραγματα αλλα θελω και ν ατα κανω.. δεν εχουνε το αποτελεσμα που θελω.. και καμια φορα δεν βλέπονται αλλα πες πως τα ζωγραφισε ενα παιδάκι... χι.χιχ. μην κοιτας μαλιά..!!!!χι.χι....οσο για τον κούκο.. παλι πηρε τα ευσημα...ο Σμαραγδενιος..!!! δεν πειραζει καλέ;; [πισω απο ενα τέλειο αντρα υπαρχει παντα μια γυναικα.. που τον στηρίζει..χι.χιχ. φιλακια πολλα πολλα.. ευχαριστούμε άπαντες..!!!!

      Διαγραφή
  37. Ρουλιτσα ηρθα! Τι ομορφιες ειναι αυτες που βλεπω? Χαιρομαι ιδιαιτερα που εκανες το ρολοι με το σημα της εκθεσης γιατι ηταν κατι που το σκεφτηκα και εγω αλλα δεν το τολμησα γιατι τα χερια ηταν πολλα και ηθελαν δουλιτσα-Μπραβο σου Ρουλα μου και ΜΠΡΑΒΟ και του Σμαραγδενιου για τον υπεροχο κουκο!!Κανει χρυσες δουλειες!
    Ρουλα μου και τωρα οι δικαιολογιες! Σε σχολιο σου σε αναρτηση μου σου απαντησα 3 φορες οπως και σε αλλες φιλες αλλα δυστυχως ο μπλογκερ μου εγραφε οτι τελειωσε ο χρονος μου και δεν κοινοποιουσε ,δεν ξερω γιατι!
    φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως το το Μαρακι μου...κοιτα που τα μεγάλα πνευματα συναντιούνται...χι.χιχ. εσύ δεν το εκανες.. αλλα εγώ σαν πρωτάρα το τολμησα δεν λενε ο ανθρωπος εχει αγνοια;; ε.. αυτό ειχα και εγω οταν το εκανα.. πλήρεις αγνοια για το τι θα μου εβγαινε.. το ρετουσαρισμα το θελουν. τα χερια.. αλλα ποιος θα το κανει ε΄;; χι.χιχ. ..οσο για τον κούκο εεε τι δεν θα εκανε ο Σμαραγδένιος ενα ρολόι;; χι.χιχ... ........ ασε παιδι μου μην δικαιολογίσαι...παιδι μου σιγα να μην μας πειράζει που δεν απαντάς...χαλλλλλαρα .. ειπαμε΄΄!!! χι.χιχ. φιλακια πολλα και στην πατριδα..!!

      Διαγραφή
  38. Χίλια μπράβο στο Σμαραγδένιο ζευγάρι... δεν έχω λόγια!
    Ο κούκος μου έκλεψε τη καρδιά, από μικρή ήταν η μεγάλη μου αδυναμία... και ο δικός σας που έχει και ιερό προορισμό, είμαι σίγουρη πως θα δώσει μεγάλη χαρά!
    ΑΦιλάκια πάντα καρδιάς! :))


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααααα Μαγισσούλα μου.. σε ευχαριστούμε πολύ... ο σκοπός ... και ο προορισμός για τον οποίον εγινε εχει σημασία ..και οπως ολες οι φίλες εδώ αυτό που γίνεται οταν χρειαζεται η προσφορα με οποιονδήποτε τροπο .. με γεμίζει χαρα.. και ευχαρίστηση..το μπλοκιν ετσι αποκτά σκοπό...εκτός απο τις γνωριμίες που εξελίσονται σε φιλίες.. ειμαι πολύ ΄χαρούμενη με όλο αυτό.. φιλακια πολλα Αιναφετς μου...

      Διαγραφή
  39. Τι να πω που δεν το είπανε!!! Τα "χέρια" υπέροχα! Η ιδέα ακόμη ωραιότερη! Ο δε κούκος καταπληκτικός! Από τα ομορφότερα ρολόγια της εκθεσης!
    Να'στε καλά, Σμαραγδένια μου , εσύ και ο Σμαραγδένιος σου!
    Φιλάκια καληνύχτας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ιδέα με τα χερια και μανα μου άρεσε Πεπη μου.. αλλα ας το αφήσουμε στην ιδεα που προσπαθησα να την υλοποιήσω..χι.χι....λιγο θρασος το εχω..στο κουκο...θα συνφωνήσω απόλυτα μαζί σου.. και να σου πώ ευχαριστουμε και οι δυο για τα ομορφα σου λόγια... φιλακια καλησπερας..!!..χι.χιχ..

      Διαγραφή
  40. Η ιδέα σου για το ρολόι με τα χέρια ήταν υπέροχη .Όσο για τον κούκο....έγινε φανταστικός....!!!!!!
    Έχω κι εγώ στο σπίτι μου ρολόι κούκο και μου αρέσει πολύ....Μπράβο και στους δυό σας...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν εχεις στο σπίτι σου κούκο Γλυκερία μου.. θα ειδες οτι αυτός ο κούκος δεν ειναι ξυλόγλυπτος οπως οι συνηθισμένοι κούκοι... αυτός εινα ενας κούκος ασυνήθιστος..χι.χιχ. αλλα σαν ρολόι μια χαρα είναι.. ειχαμε και εμεις κούκο παλια.. αλλα τι εγνε δεν θυμαμαι.. τον εφαγε η τεχνολογία μαλλον..χι.χι.φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  41. ρουλιτσααααααα μουυυυυ τι ομορφες ιδεες εχεις !!!χιχιχιι να ναι καλα και ο σμαραγδενιος που σε ξελασπωνει χαχαχαχαα!
    ασε που διαλεξες να κανεις "χεριααααα"!!!θρασυτατη εισαι χαχαχα!! ειναι πολυ δυσκολο!!!
    αλλα μια χαρα τα καταφερες!και η ξεπατικωτουρα ειναι σουπερ (το γραφω τωρα που η ΑΛΛΗ ειναι απασχολημενη με τα της εκθεσης και τρεχει χιχιχιχιχιιιι και δε θα με παρει ειδηση!- και η ζακυνθινη ταξιδευει οποτε δε θα με καρφωσει χαχαχαχααα)..οποτεεεεε λεω οτι θελω!χιχιχιχιι
    σε φιλω Ρουλακι μουυυυυυυυυυυυυυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Βρε Μισιρλακιμισιρλάκι...μου αν δεν ήμουνα θρασύτατη θα τα εφτιαχνα νομίζεις;.χι.χιχ. . αλλα απο ανείδεο και ανορθόγραφο πλάσμα τι περιμενεις;;χι.χι... αλλά σαν ιδέα έεεεε ;; δεν μπορείς να πείς .. σούπερ..!!!χι.χι.μήπως όμως επρεπε να μεινει μονο ιδέα βρε Μισιρλουμισιρλού μου;; τωρα εξετέθειν .. που εξετέθειν .. καλα να παθω..χι.χιχ. ..ευτυχως που υπαρχει και ο Σμαραγδενιος .. ιππότης μου...και βγαινω απροπρόσωπη..χι.χιχ. αμ πώς!!! η ΑΛΛΗ δεν ειπε ευτυχώς τίποτα που
    να την εκθεσει.. χι.χιχ. ξερει τι λέει το πουλάκι μου..!!! γι αυτό και εσύ .. λέγε παιδι μου οτι θελεις...χι.χιχ. .γι αυτό ειμαστε εδώ εμείς!!!! .. σου στελω φιλακια .. να σε βρουν οπου κι αν εισαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Χάχάααα...ξεσαλώνει η Μισιρλού..χάχά...λείπουν οι γάτες και χορέυει το ποντίκι !! Καλά έεε....τέλεια τα ρολόγια σου Σμαραγδένια μου και το ρολόι σου με τα ενωμένα χέρια θα είναι το σήμα κατατεθέν της έκθεσης !!! Μπράβο σου για την υπέροχη ιδέα !!! Μιά χαρά τα κατάφερες !! Το ρολόι κούκος είναι πανέμορφοοο !!!! Έχω ενθουσιαστεί !!!
    Πέρνα άν θές και απο το blogoσπιτάκι μου που γιορτάζει !! Κάνω νεραιδοπάρτυ !!
    Καλό μήνα !! Φιλάκια πολλά !! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Απο εκεί έρχομαι ....μα και εσύ ειδοποία..παιδί μου . πιο γρήγορα να μην εχομαστε καθυστερημένα!!!!!Για σου Μιρσινακι μου... μα είδες ξεσάλωμα η Μισιρλουμισιρλού;; ευκαιρία γύρευε να το κανει τωρα που δεν την βλέπει κανείς.. χι.χιχιι.χαίρομαι .. που σου άρεσε η ιδέα μου... εεεεεε τον τον κούκο..να πούμε την αλήθεια ποιος δεν θα ενθουσίαστεί αν τον δεί και απο κοντά... έχει το ταλέντο ο γνωστός και μην εξαιρετέος Σμαραγδένιος.!!φιλάκια πολλά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αυτο το ρολοι με τα χερια πολυ ωραια ιδεα αλλα και ο κουκος σου τελειος , μπραβο Ρούλα, φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Εδώ θα έπρεπε να έχεις έρθει εδώ και μέρες... Πόσο ακόμα να περιμένει η ορκωμοσία μάνα μου;;; http://pistos-petra.blogspot.gr/2013/10/virtual-revolution.html

    Γλυκά φιλιά, καλό μήνα!!! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. μοναδικαααααα εργα απο τα χερακια της υπεροχης σμαραγοοικογενειας!φιλια απο βορειαααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Καλησπέρα!
    Η οικογένεια Σμαραγδάκη μόλις κατέφθασε στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα σώα και αβλαβής!!!!
    Ηρεμήστε όλοι!!!
    Όλα καλά λοιπόν Ρούλα μου και σας ευχαριστούμε για μια φορά ακόμη!!!
    Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Καλησπέρα Ρούλα! Πρώτη φορά στο blog σου!Τί όμορφα χρώματα!
    Γράφεις δεν έχεις πείρα στη ζωγραφική αλλά μεγαλούργησες!
    Επίσης πάρα μα πάρα πολύ όμορφο έγινε το blog του Σμαραγδένιου!!!
    Διπλά μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Συγγνωμη για το παραπάνω λάθος,(λόγω βιασύνης),το ρολόι του Σμαραγδένιου ήθελα να γράψω!!!
    Επίσης...Σμαραγδένια,Σμαραγδένιος...ονόματα βγαλμένα από παραμύθι! Τέλεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. να μαι κ παλιιιιιιιιιιι......παντα ηθελα ρολοι κουκο...που να το φανταστω ομως οταν σχολιαζα περσυ οτι θα τον ειχα σ ενα χρονο μεσα στο σπιτικο μου!!!!! ναι τον εφερα στον Εβρο καλε.......απο Κρητη Αθηνα...μετα ΚΟΖΑΝΗ κ γω χθες τον ανεβασα ως τον αρκτουρο τον πιηγα στο καταφυγιο λυκου κ τελος πιο περα δεν παει σταματησαμε στα μισα του Εβρου......τι χαρα εχω δεν περιγραφεται ηθελα να παρω απ το παζααρ πραγματα απο θετικους γεματους ενεργεια ανθρωπους...σας λατρευω σας θαυμαζω εισαστε οπως κ η αχτιδα με τον Δημητρακη της ζευγαρια προτυπα,
    ..........να στε παντααααααααααααααα καλα..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή