Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ...!!!!!!

Και επιτέλους στις ετικέτες μου γράφτηκε με πολύ φειδώ.. η λέξη που για μένα ήταν απωθημένο..
Το είδα από εδώ,...το είδα από την άλλη..λέω δεν μπορεί να μην μπορώ να τα καταφέρω..!!!
 έκανα τις προμήθειες μου και το αποφάσισα.. ΘΑ ΤΟ ΚΆΝΩ. ΕΊΠΑ..!! χι..χι. 
Είχα κάνει ένα μάθημα.. στο τέλος του καλοκαιριού με δασκάλα την Ρένα... είπα να επαναλάβω το πείραμα...σε κάτι μολυβοθήκες που είχε κάνει εδώ και καιρό.. ο Σμαραγδένιος.. που βρίσκεται πάντα κάτω από κάθε  ξύλινη κατασκευή.. μια που τελειώσαμε τα ρολόγια μας .. και ήμουν ζεστή από τις δημιουργίες είπα .. να μην ξεφύγουμε από θέμα μας..χι.χι.
Ποιο θέμα;; μα το ντεκουπάζ.. αγαπημένες μου..!!!!!!!
Και τώρα σας δείχνω την πρώτη μου προσπάθεια ολοκληρωμένη γιατί σαν παιδάκι με λίγη αλτζχάιμερ.. δεν έβγαλα πριν και μετά.. φωτό.χι.χι..το μπροστινό μέρος..
         Και το πίσω διαγωνίως..
Την  δεύτερη μάλλον λίγο πιο βελτιωμένη την βλέπω..χι..χι..η μπροστινή μεριά
               Και η πίσω..

Μια πετρούλα δεν ξέφυγε από τα χέρια μου.. αλώβητη..χι.χι.
      Αλαξε όψη με μια ρομαντική πινελιά
Τελικά..είναι πολύ όμορφη απασχόληση .. αλλά πότε θα το ξανακάνω ο Κύριος είδε!!!
Επειδή ντεκουπάρισα δεν θα πει πως έγινα και ντεκουπατζού;;χι.χι...
Όπως δεν έγινα και ζωγράφος... θου Κύριε το.. στόματί μου..χι.χι επειδή ζωγράφισα μια παιδική ζωγραφιά..
          εδώ βλέπετε την άλλη πλευρά.
Δεν θα μπορούσε να λείψει η αναμνηστική φωτογραφία..με φόντο..την όχι γνωστή γλάστρα..!!!
Σαν  όλα τα πρωτάκια.. φίλοι μου..έτσι και εγώ προσπάθησα..!!!  
Χαμογελάστε.... η μέρα που περνάει έστω και με  ένα χαμόγελο είναι μια  μέρα ακόμα που δεν το βάλαμε κάτω...!!!!!!!!!!!  

92 σχόλια:

  1. Ρούλα μου απ' ότι βλέπω ήσουν πολύ καλή μαθήτρια! Εγώ τα βλέπω τέλεια...δεν ξέρω τι θα πει και η δασκάλα σου...
    Καλή συνέχεια!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου μεχρι να έρθει η στιγμή να γίνουνε τέλεια.. θα περάσει καιρός..χι.χι.
      αλλά θα προσπαθώ ... να βελτιωθώ... εσύ μπορεί να τα βλέπεις τέλεια... και σε ευχαρισώ πολύ η δακαλα μου να δουμε τι θα πεί..χι..χιχ.. ,,,να εισαι καλα .. φιλακια πολλα

      Διαγραφή
  2. Ουαου! Ο,τι φαίνεται απλό σε κάποιους, εμένα μου φαίνεται βουνό! Δεν έχω καθόλου έφεση σε αυτά, αλλά θαυμάζω όσους μπορούν να τα κατασκευάσουν! Γλυκά φιλιά σμαράγδι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ να δεις πόσα ουαου έκανα που έβλεπα τοσα ομορφα που κανανε οι φίλες μας...ουτε εχω και παρα πολύ έφεση και εγώ αλλα λέω .. δεν θα κανω την προσπαθεια;;χι.χιχ. και το αποτελεσμα ας πούμε πως ειναι Πετρίνα μου καπως .καλό..χι.χιχ. υπαρχει και το καλό, το πολύ καλό, το ο άριστο, και το υπέροχο..χι.χιχ. ακομη στην αρχή ειμαι..και το βουνο εναι μπροστα μου..χι.χι. φιλακια πολλα Πετρινα μου..

      Διαγραφή
  3. Ε όχι που δεν θα τα κατάφερνες!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Φιλιά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχω ακομα Ρένα μου πολύ δρομο μπροστα μου και δεν ειμαι σίγουρη οτι θα τον περασω...ας κανουμε ενα βήμα την φορά...σε ευχαριστώ .. να ειαι καλα φιλακια πολλα

      Διαγραφή
  4. Ρουλίτσα !!!!!!!!
    Αστέρι έγινες, θα τις περάσεις όλες εσύ !!!!!!!!!
    Φιλάκια, δεν ξεχνώ ότι κάτι σου χρωστώ, Χριστούγεννα
    έρχονται και θα κρατήσω την υπόσχεσή μου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεε πολλά τα λές βρε Σοφάκι μου;; άσε να μαθουμε πρώτα την μέθοδο;; χι.χιχ.
      καλο ειναι το ντεκουπαζ.. αλλα το κακό με μενα ειναι οτι θελω να τα μαθω όλα και απο λίγο.. ανακατευωμαι με πολλα και στο τέλος ξεχναω και αυτά που έμαθα..χι.χιχ. φιλακια πολλα ...Σοφακι μου..

      Διαγραφή
  5. Το πέτυχες τέλεια λέμε!!!!! Μπράβο !!!! Καλώς ήλθες στο κλαμπ των ντεκουπατζούδων!!! Φιλάκια πολλά και καλό σ-κ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ για το καλοσώρισμα στο κλαμπ Μαριλενα.. μου .. αλλα σαν μελος χμμμμμ πολύ άταχτο θα είμαι..παντως ειναι πολύ ωραια απασχόλιση...χι.χιχ. έχει πολλα σταδια το ντεκουπαζ. .. και οι καλες μαθητριες .. μελετανε πολύ.. εγω ειμαι του διαλήματος μάλλον... χι.χιχ. φιλιακια πολλα ..

      Διαγραφή
  6. Μας δουλεύεις, Ρουλάκι???
    Που ακριβώς είναι οι ατέλειες???
    Εντάξει, από τεχνικές εγώ δεν ξέρω, αλλά ειλικρινά οι δημιουργίες σου είναι χάρμα οφθαλμών, κορίτσι μου!
    Σου αξίζουν συγχαρητήρια!! Νομίζω πως είσαι πολύ-πολύ καλή μαθήτρια!!!
    Φιλάκιαααααα!!!
    Καλό ξημέρωμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι .. Γιαννα μου δεν σας δουλευω..χι.χιχ. αν ήσουν κοντα θα τις έβλεπες.. αλλα θα μεινω στα δυθυραμβικά σου σχόλια..χι.χιχ.που με ανεβαζουν..χι.χι...καλή μαθήτρια;; νομίζεις !!!! σε ευχαριστώ πολύ μικρή μου.. φιλακια πολλα

      Διαγραφή
  7. Όλα τα καταφέρνεις εσύ κοριτσάκι μου... κι εγώ θα φροντίσω για τον εξοπλισμό σου... όχι στο ντεκουπάζ φυσικά...χιχι... Πανέμορφα όλα!!! Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγα σιγα .. θα μαθουμε .. Μαρακι μου.. το εκανα αλλα.. αντε και το εμαθα.. το αθλημα τι θα το κανω;; ειναι αλήθεια οτι το ζωγραφισμα μου αρεσει καλήτερα.. αλλα εμενα μου άρέσουν όλα βρε Μαρακι τι αχόρταγο πλασμα που ειμαι πια..;;;αλλα εκεί που εχω το μπλοκιν ..και την επαφή μαζί σας.. εεεεεε δεν το συζητώ... το καλητερότερό μου.. είναι..φιλακια πολλα αντε να εξοπλιστουμε αργοτερα...χι.χιχ.. φιλα μου τον Βαθιλάκη..

      Διαγραφή
  8. Χίλια μπράβο!!
    Ατέλειες δεν βλέπω πουθενά...μόνο ομορφιά!!
    Καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααααα καλά Μαρία μου δεν βλεπεις ατέλειες;;; μπράβο βρε κορίτσι μου.. χι.χι. παντως στο οφθλαμίατρο δεν πήγες τώρα τελευταία έ;; σε ευχαρσιτώ για τις ομορφιες.. φιλακια πολλα Μαρακι ..

      Διαγραφή
  9. απωθημένο; σε σένα ποτέ! αφού μπορείς να τα καταφέρεις τέλεια!!!ξεκινώ απο τον αφανή σμαραγδένιο να πω ότι οι μολυβοθήκες με την προεξοχή βολεύουν πολύ,για να φτάσω στο τελείωμά σου!στην πρωτη νομίζω οτι ειναι ζωγραφιά, εκείνη με τα όστρακα, όμορφη γιατι το θέμα κανει το νού να ξεφεύγει, η...αλώβητη πετρούλα πανέμορφη,και η ζωγραφιά με το δεντρο...σαν να είναι δικιά μου, μα και σάυτό μοιάζουμε; χαχα, θα βρω και θα σου στειλω σχετικά...Αλλα με το ουράνιο τόξο, αν είναι ζωγραφια σου και όχι ντεκουπαζ, εκεί με τίποτα δεν θα μπορουσα να ζωγραφίσω κατι τόσο ζωντανό και όμορφο!μπραβο μπραβο μπραβο!και συμπληρώνοντας ναι, η μερα χωρίς χαμόγελο είναι πραγματικά μια χαμένη μέρα! φιλιά!!!!καλή και όμορφη ΚΥΡΙΑΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδέρφι μου τι μου λές τώρα....ζωγραφια.. ειναι μονο το σπιτακι με την αυλή και το ουρανιο τόξο..που μονο τόξο δεν ειναι ..χι.χιχ..περιμενω να δώ πόσο συπτωση μπορεί να ειναι ...χι.χιχ...οστρακα και κοχύλια δεντρακια και πρασινάδες ολα ντεκουπαζ...τα πρώτα μου.. εχω ακομα ενα αποθυμενο αμαν αυτό !!!!!!! θελω να τα μαθαινω ..ΟΛΑ... έ;;;; αδερφι..;χι..χι.. ας χαμογελάσουμε να μας πάει καλα η μερα..φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  10. Αμα λέω εγω οτι είναι να μη το βάλεις στο μυαλό σου...
    σε βλέπω σύντομα να μας βάλεις τα γυαλιά>Και σίγουρα μας τάχεις βάλει μόνο με την τελευταία σου φράση...ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ Ρουλάκι μου!!!!
    Φιλάκια πολλά και θαυμαστικά περισσότερα!!!!!!
    Την αγάπη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι αλήθεια Χαρα μου..οτι μια περιεργεια για μάθηση την έχω..η οποια με ωθείνα κανω πράγματα που δεν μου περνούσαν απο το μυαλό οτι θα τα μαθαινα... αλλα δεν λεει η παριμοια .. με όποιον δάκαλο θα κατσεις .. τέτοια γραμματα θα μάθεις;;; εεε και εγώ έκατσα με πολύ καλές δασκάλες μάτια μου εξ ου και οι προσπαθειες τις περιέργειας μου..χι.χι. .. τωρα τι μαθαινω ειναι άλλο πράγμα.. χι.χιχ. εεεεε και ας μην μας λειψει και ενα χαμογελακι την μέρα .. κανει καλό ..σαν φρούτο ενα πραγμα να πούμε..χ.χι. φιλια.. φιλιια φιλιααααά

      Διαγραφή
  11. ΚΑΛΑ ΕΙΠΑ ΕΓΩ, ΕΝΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΔΕΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ!!!!!!!!
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΟΛΑ!!!!!!
    ΟΙ ΜΟΛΥΒΟΘΗΚΕΣ ΕΓΙΝΑ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΤΕΚΟΥΠΑΖ ΚΑΙ ΟΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΕΣ!!!!
    ΟΣΟ ΠΑΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!!!
    ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΚΡΕΣ ΑΚΟΜΗ!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό.... πως είμαστε μικρές ακόμη ξαναπέστο..Ρενα μου..χι.χιχ. εχουμε ακόμα μπροστα μας δρομο να μαθουμε πραγματα...ουουουο..!!! ακομα είμαστε πρωτακια..χι.χιχ. αντε ο καιρός περναει για την εκθεση καλη επυτυχία ευχωμαι με την σκεψη μου θα είμαι εκεί.. φιλεναδα. φιλακια πολλα και σε ευχαρσιστώ για την παρότρυνση....φιλιαααα!!

      Διαγραφή
  12. Πολύ όμορφα όλα..μου άρεσαν όλα...και το ρομαντικό που μου αρέσουν πολύ τα ρομαντικά...αλλά και το καλοκαιρνό θέμα , αγαπημένη μου εποχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσύ Δελφινακι μου του ρομαντικού εισαι;; αχ !! τι μας κανει αυτός.!!!! ειναι πολύ ομορφο να ειναι κανεις ρομαντικός.. σε ευχαριστώ πολύ να εισαι καλά φιλακια πολλα

      Διαγραφή
  13. ολα καταπληκτικα μ ενθουσιασε που εβαλες πολυ ομορφα χρωματα στο εσωτερικο τους...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφία μου.. χαιρομαι που σου άρεσαν ΄΄αλλα να μην υπερβαλουμε .. χι.χι...απλα καλά εγιναν... γιατίαν ωλέπω ρων αλλωαν τα νεκουπαρισμενα τους εεε να μην σου πώ οτι ειμαι στα νήπια..χι.χιχ. ολα καλά.. αφου ειναι το χόμπυ μας...θα προσπαθήσουμε να περναμε καλα με αυτό που κανουμε... . φιλάκια

      Διαγραφή
  14. ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,,,,ΤΕΛΕΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααα τι καλα που θα ήτανε!!!!για σκέψου Νένα μου να ειχαμε τοσο χρυσαφι που να σώζαμε αυτήν την ερμη την χώρα...!!! σε ευχασριστώ πολύ για τα χρυσα σου λόγια φιλακια πολλα

      Διαγραφή
  15. Ούτε και εγώ έχω γνώσεις όμως προσπαθώ γιατί μου αρέσει ! Τα δικά σου έγιναν πραγματικά όμορφα και οι παιδικές ζωγραφιές που απεικονίζουν την αθωότητα της ψυχής!!
    Να συνεχίσεις Ρουλίτσα μου . Ομορφα χρώματα έβαλες
    Φιλάκια πολλά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρωτακι και εσύ Νικόλ μου;; χι.χιχ. να ανοιξουμε λέω εγώ μια ταξη.. και να φωναξουμε την πιο καλή στο ντεκουπαζ να μας κανει μαθήματα..χι.χιχ. τί λες; πολλές μαζευομαστε που δεν ξέρουμε..παντως κανουμε οτι μας αρέσει και αυτό έχει σημασία...φιλακια πολλα ..

      Διαγραφή
  16. Ρούλα, το ξέρεις βέβαια ότι όλοι οι μεγάλοι ζωγράφοι έχουν πει, ότι θα ήθελαν να ζωγραφίζουν σαν παιδιά !!! Κι εσύ τα καταφέρνεις θαυμάσια και στη ζωγραφική !!!
    Κι όχι που θα σου ξέφευγε και το ντεκουπάζ, είσαι πολύ καλή μαθήτρια βλέπω,
    απίθανες οι δημιουργίες σου και οι κατασκευές του συντρόφου σου !!!
    Μπράβο και στους δύο σας !!! Καλό βράδυ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρανια μου .... χι.χι λες τωρα στα.(μικράτα )μου. να γινω ζωγράφος και να αναγνωριστώ μετα θάνατον;;; απα παπα!!!! μπα δεν το βλέπω... ..αυτό θελει πολύ δουλεια και μαθήματα .. οσο για το ντεκουπαζ.. δεν ειναι πραγματικα δυσκολο.. απλα θελει να ασχοληθείς με οτι σου αρέσει να κανεις..και ειναι αλήθεια οτι μου αρέσουν όλα...χι.χι φιλακια πολλα

      Διαγραφή
  17. Ρουλάκι πολυτάλαντο τα έκανες όλα τέλεια... όχι που δεν θα τα κατάφερνες!!!!! Πολλά φιλιά και στους δυό σας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν κορίτσι;;; χι.χι. θα γινω μια ντεκουπατζού και εγώ;χι..χι. εχω ελπίδες λες ΄ε;;; ο χρονος θα δείξει αγαπη μου..κανενα εργαστήριο θα ανοιξετε εδώ κάτω;; ολα στην Αθήνα .τα κάνετε πια..χι.χχι... περμενω ανταποκρίσεις απο την έκθεση..σε ευχαριστώ για την ώθηση φιλακια πολλα μικρή μου..

      Διαγραφή
  18. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΡΟΥΛΑΚΙ,ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!
    ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ;
    ΜΕ ΛΙΓΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ!!
    ΟΙ ΜΟΛΥΒΟΘΗΚΕΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Κ.ΓΙΩΡΓΟ!!!!!
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ!!!
    ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΔΡΟΣΕΡΑ ΦΙΛΑΚΙΑ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιασμίν μου...λες να κολήσω; ..αν και εχω τετοιο φοβογιατί απο προχθες που τα εκανα οτι επιφανεια βλέπω την φανταζομαι ντεκουπαρισμένη..χι.χιχ.. εχω και αλλες δουλεις παιδι μου να κανω.. να τωρα παραδειγμα πλεκω.. χι.χιχ σε ευχαριστώ πολυ για τα καλα σου λόγια.. φιλακια πολλαα .. στο δροσερό Νευροκοπι... εμεις εδώ ακομα δεν έχουμε κρυο μονο τα βραδυα λιγη ψυχρούλα...την μερα ακομη κοντομανικα φοράμε .. φιλακια πολλα ..

      Διαγραφή
  19. Καλημέρα κορίτσια!
    Ρούλα μια γνωστή σε όλες δασκάλα περί του ντεκουπάζ μου είχε πει όταν έκανα κι εγώ τα πρώτα μου βήματα σ αυτή την < τέχνη > ότι όταν δεν καταλαβαίνει ο άλλος αν είναι ζωγραφιά η ντεκουπάζ, έχεις πετύχει!
    Οπότε, συνέχισε ακάθεκτη! Θα περάσεις και την δασκάλα σου κάποια στιγμή!!!!!
    Και ένα μεγάλο μπράβο και στην δασκάλα βέβαια!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ ...σε κεινη αξιζουνε τα μπράβο... για μενα το ντεκουπαζ απο ότι καταλαβα ειναι θεμα εξασκησης...αλλα οταν κανει που και κανενα δεν μαθενεις και πολλα .. αλλα μπορεί να ειναι σαν ζωγραφική το ντεκουπαζ.. ΜΑΡΊΑ ΜΟΥ.αλλα η ζωγραφική..θελει ταλεντο . να πιανει το χεράκι σου που λενε.. χι.χι... και επιδή μου αρέσουν όλα που βλέπω και κανετε εδώ μεσα.. και για να μην ζηλευω σαν παιδακι.. που ειμαι θα μαθω να τα κανω όλα.σιγα σιγα..χι.χιχ.. προς το παρών πλεκω..χι.χιχ. ευχαριστώ πολύ ..φιλακια πολλα

      Διαγραφή
  20. τι όμορφα που είναι! τι ηρεμία και χαρά θα σου προσφέρουν όταν θα τα φτιάχνεις !
    τέτοια πέτρα δεν εχω ξαναδει ,υπέροχη!
    Καλημέρα Ρούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ξαναπεστο Νασια μου..πράγματι όταν κανεις κατι με τα χέρια σου ΄.. οτι και να ειναι αυτό πρωτα το χαίρεσαι εσύ και μετα οι αλλοι.. περνεις πολύ χαρά απο της δημιουργίες σου οσο για την πετρα.. την ειχε βαψει κοκκινη εδώ και πολύ καιρό ο δικός μου και δεν ήθερα τι να την κανω... ήρθεν ή ώρα της που λενε..χι.χιχ./ φιλακια

      Διαγραφή
  21. Μπράβο, Ρουλίτσα!!!!!!!!!!!!!!! Μπήκες στο θέμα ντεκουπάζ 'με τα τσαρούχια' που λένε!!!χαχαχα!!!! Καλή συνέχεια σου εύχομαι....μη τυχόν και τα παρατήσεις!!!!!!!!!!!!!!!
    Φιλιά πολλά και καλή Κυριακή!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πώ Μαριαννα μου... αντε και το εμαθα κλά .. αντε και εκανα πολλά πες μου τι θα τα κανω καλέ;; μου αρέσει όμως να μαθενω .. για όταν μου χρειαστουν.. μου αρέσει και η ζωγραφικη.. ολα μου αρέσουν χι.χιχ να σου πώ εμενα το καλο μου χομπυ ειναι το πλεξιμο... τα αλλα τα μαθεινω απο ζήλεια.. που βλέπω να κάνετε ολες εδώ μεσα..να μην είμαι εγω η ακαματρα στο ντεκουπαζ;..χι.χχι.. το επόμενο ελπίζω να ειναι καλήτερο φιλακια πολλα

      Διαγραφή
  22. Το κορίτσι θαύμα! Ο,τι κι αν πιάσουν τα χεράκια σου Ρουλίτσα μου γίνονται υπέροχα!

    Καλή Κυριακή, σε φιλώ γλυκιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παντα με ενα καλό λογο στα χείλη είσαι βρε Μαιρούλα μου ..τι να πώ.. ασε που η απαντηση μου στο σχολιό σου και στων άλλων φιλεναδων...κοντεψε να χρονίσει χι.χιχ.σε ευχαριστώ πολύ φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  23. πολυ ωραια πραγματα κανεις,μπραβο!και το ντεκουπαζ που για μενα ειναι δυσκολο,το χεις μια χαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και για μενα ειναι δυσκολο και ειναι ακόμα βασιλική... αλλα οτι θελει κανεις μαθενει... καλως ήρθες .. φιλια..

      Διαγραφή
  24. Η δασκάλα σου πρέπει να είναι πολύυυυυυ περήφανη για σένα!!!
    Έκανες υπέροχη δουλειά!!!! Άντε και στα επόμενα τώρα!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλλη μου..με ενα μαθημα δεν πα να πεί πως εμαθα ντεκουπάζ!!! χι.χιχ. τα επόμενα ..ε;; θα δούμε λεω να κανω καμια δοκιμη ακόμα... φιλακια πολλα μικρή..

      Διαγραφή
  25. Ένα 10αρι παρακαλώ στην μαθήτρια μας!!
    Μπράβο Ρούλα για την πρόοδο......και πρόσεξε γιατί σε βλέπω να κολλάς και συ....χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ράνιαααααα..!!!!! τι λές παιδι μου.. μην καβαλήσω κανενα καλαμι;..ιχ.χιχ. 10 χωρίς το ένα .. ενταξει ..αντε καλά.. ενα 5αρι... ευχαριστημενη θα ειμαι..λες να κολήσω;;; ο χρόνος θα δείξει..χι..χι...φιλακια πολλα

      Διαγραφή
  26. Ντεκουπατζού μου εσύ!...
    Τι έφτιαξαν πάλι τα χεράκια σου!!!
    Απωθημένο το έχω να ανακαλύψω κάτι που ΔΕΝ μπορείς να φτιάξεις, να μαστορέψεις, να εμπνεύσεις, να γράψεις, να κατασκευάσεις, να πλέξεις, να κεντήσεις και να στολίσεις...
    Υπάρχει κάτι αλήθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν φτασεις στα χρόνια μου τα μικρά έε; χιχ.χι.... Κανελλάκι μου... θα ξερεις και εσύ τόσα..έχεις μπροστα σου τόοοοοοσα..χρόνια.....κατα βαθος ολα απο λιγο ξερω.. μην νομίζεις.. θελω να μαθω να ζωγραφίζω..χι.χι. να μην εναι παιδικες οι ζωγραφιές μου..το ανακάτεμα των χρωμάτων .. αυτό ειναι που με κουζουλένει...χι.χι. ισως καποτε το καταφερω .. φιλακια πολλα ...

      Διαγραφή
  27. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ.....ΕΙΧΕΣ ΚΑΛΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεε ναι την καλήτερη .. είχα.. και με ενα μαθημα παρακαλώ..την επόμενη φορα που θα κατεβει θα κανουμε το επόμενο..χι.χιχ.... και μην λες να την περασω γιατί μπορεί ν ατο διαβασει και να μην ερθει και μεινω στα κρύα του λουτρού..χι.χιχ. Μεταξία μου φιλακια..

      Διαγραφή
  28. Σμαραγδένια μου είναι καταπληκτικά και το ότι εγώ είμαι εντελώς άχρηστη σε κάτι τέτοια τα κάνει ακόμα πιο καταπληκτικά στα μάτια μου!!
    Τα φιλιά μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενα μου.. εμ... πες το ντέ;; γι αυτό τα βλεπεις καταπληκτικα..χι.χιχ.χ ..πιο άχρηστη απο μενα δεν εχει... και όμως κουτσα στραβα τα ψιλοκαταφερα...δυο χρονια τωρα βλεπω τις ομορφες κατασκευες των κοριτσιών και όλο έλεγα..δεν θα το μαθω και εγώ;; και να που ήρθε η ώρα..καποτε ερχετε το τάιμ που λενε..χι.χι. φιλακια πολλα Ελενα μου..

      Διαγραφή
  29. Σιγα μη σου ξεφευγε Ρουλιτσα ! Ηταν να μη το βαλεις στο μυαλο σου,βρεθηκε και η δασκαλα σου το εδειξε μια φορα και αρχισες να κανεις καταπληκτικες δημιουργιες!
    Ολα ειναι υπεροχα!
    Να ειστε καλα-φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ!! αν δεν ήτανε η αρχηγος μας η δασκαλα .. ακομα στο περίμενε θα ήμουνα .. της πρέπουν όλα τα ευσημα Μαρ΄'ια μου..χι.χι...πρωτακι ειμαι ακομα το μέλλον θα δειξει τι εστί βερικοκο..χι.χι. εμ δεν κάθομαι στ αυγά μου.. χι.χιχ καλο σας ταξίδι γι αυριο.. και φιλακια πολλα Μαρακι μου..

      Διαγραφή
  30. Είναι πολύ όμορφα όλα.
    Μπράβο σου. Καλή συνέχεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ματίνα μου σε ευχαριστώ πολύ .. η ευχή σου για καλή συνεχεια επλιζω να εισακουστεί..φιλια..
      ΑπάντησηΔιαγραφή

      Διαγραφή
  31. Είναι απλά και ξεκάθαρα τα πράγματα Ρούλα έτσι και κολλήσεις δύσκολα τ'αποχωρίζεσαι.Πάντα κάτι θα αγοράζεις και μετά θα θέλεις να το αξιοποιήσεις και μετά... αλυσίδα!! Τα έφτιαξες όμορφα και απλά, σιγά σιγά θα μπεις και στα σύνθετα .. κρακελέ, πατίνες , 3D , εφέ κλπ.. Θα κάνεις μικρά θαύματα μια που έχεις τον Σμαραγδένιο για να σου προσφέρει τα καλύτερα για βάση.... Φιλάκια πολλά και εύχομαι να συνεχίσεις ... θα περνάς όμορφα και λυτρωτικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξερω αν θα κολήσω στην συγκεκριμενη τεχνική Εφη μου.. αλλα.. ενια πολύ ομορφη... χι.χι τωρα οτι επιφανεια βλεπω την φανταζομαι ντεκουπαρισνεη..χι.χιχ. σιγα σιγα θα μπω στο αθλημα.. αν και εμενα το καλό μου χομπυ ειναι το πλεξιμο.. με χαλαρώνει αφάνταστα...αλλά έλα που θελω να τα ξερω όλα;; χι.χιχ στο τελος ο Σμαραγδάκης θα με κυνήγησει.χι.χιχ φιλακια πολλα Εφη μου...

      Διαγραφή
  32. Αααα θα μου μάθεις κι εμένα??!!
    θα το επιχειρήσω κι εγώ γυρνώντας Αθήνα,μακάρι να φτάνει έστω και λίγο στο όμορφο δικό σου αποτέλεσμα!
    φιλί γλυκό απο μένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σκεφτηκες καλά αυτό που είπες;;χι.χιχ. . να σε μαθω;; ..να σε μαθω ΕΓΏ;; θα γελασει και το παρδαλο κατσικι..χι.χιχ......αφου και εμενα ειναι το η πρώτη μου απόπειρα..χιχι... καλά που εισαι και θα γυρίσεις στην Αθήνα;;!!!! ..χι.χιχ. στην Αθήνα ειναι οι πιο πολλες ντεκουπατζούδες..και αριστες..σιγουρα αν βρείς καμια και σου δείξουν και θα δεις πόσο θα μαθεις να το κανεις..φιλακια πολλα

      Διαγραφή
  33. καλη συνεχεια!!!
    πολυ ομορφα εγιναν!!!
    υπεροχη δουλεια!!!μπραβο!!
    ...irida...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ ΄Ιρίδα μου..παιρνω θάρρος να συνεχίσω.. για καλητερα.. να εισαι καλα φιλακια

      Διαγραφή
  34. Σμαραγδένια μου τέλεια έγιναν!!! Μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά... μπορείς να τα πεις Κυκλάμινο μου.. αλλα τέλεια;; χμ..... θελεουν δουλεια ακομα παντως χαιρομαι που σου αρέσουν.. φιλακια ..

      Διαγραφή
  35. Τί όμορφα! Ξεχωρίζω αυτό με τα κοχύλια, γιατί μου αρέσει πάρα πολύ ως θέμα! Μπράβο, τα πας εξαιρετικά βλέπω! ;)
    Να είσαι πάντα καλά και θα περιμένω και τα επόμενα! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πώ... αυτό με τα κοχύλια... ήτανε το ευκολάκι μου..χι.χι. τσακ μπαμ .. εγινε .. το αλλο με τα δεντρακια με παίδεψε... αλλα σιγα σιγα θα μαθω να τα καταφέρνω καλητερα...πλακα εχει το άθλημα.. φιλακια .πολλα

      Διαγραφή
  36. Ρουλίτσα μου πάλι έκανες το θαύμα σου ε;
    Καλά τι έκνες στην Πέτρα; Μόνο εγώ έμεινα μου φαίνεται να μην έχω μάθει ντεκουπάζ ακόμα ! Πού θα πάει όμως!
    Θα το προσπαθήσω κάποια στιγμή!
    Φιλιά πολλά! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην θέση που είσαι τωρα ήμουνα..Αριστέα μου..χι.χιχ. και ελεγα αυτά ακριβώς...που θα παει όμως ;; δεν θα μαθω;;; χι.χιχ. και μην νομίζεις πως έμεθα .. ενα πρώτο βήμα ήταν να το προσπαθήσεις .. έιχε πολύ γουστο.. αν το αγαπας να το κανεις.. χι.χιχ. φιλακια πολλά Αριστεα μου..

      Διαγραφή
  37. Ότι πιάσουν τα χεράκια σου Ρουλα μου γίνετε κουκλίστικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου...να εισαι καλα ..σε ευχαριστώ πολύ.. πραγματι ηταν το αποθυμένο μου.. αλλά θελει δουλεια ακομα πολύ.. φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  38. Εμενα που αρεσαν ολα και τα βρηκα και καλοφτιαγμενα! Συνεχισε!
    Φιλιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ν α εισαι καλά Μικα μου.. δεν λεμε οτι η προσπάθεια μετραει;;χι.χιχ. ε αυτό εκανα .. και θα ακολουθήσω τις συνβουλη σου .. θα συνεχίσω για καλήτερα αποτελέσματα..φιλακια ..πολλα

      Διαγραφή
  39. Ελα ντε! Γιατί ταιριάζουμε γιατί ταιριάζουμε? Γιατί κι οι δυό αλητεύουμε από δημιουργική ιδέα σε δημιουργική ιδέα. Εγώ πάντως σου δηλώνω εδώ δημόσια πως αν αποφασίσεις να το υιοθετήσεις το χόμπυ σου διαθέτω όλες τις χαρτσοπετσέτες που εχω μαζέψει και είναι πολλλλλλλλλές και ειδικές φυσικά όχι από αυτές που χρησιμοποιούμε γιά το φαγητό. Ενα "ναι" και τις έβαλα στο ταχυδρομείο γιατί εγώ ουτως ή άλλως ταξιδεύω ήδη μακρυα απ'το ντεκουπάζ, σε άλλα νερά. Φιλάκια και επιτυχίες γλυκειά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ!!! αυτό ξαναπέστο φιλενάδα...ανήσυχα πνεύματα.. βρε να μην καθομαστε σε ενα μέρος;; χι.χι.χιχ...η δοκιμή μου στο ντεκουπάζ... καλη... ήτανε αλλα..θελω δουλεια να φτασω σε ενα υποφετρο επίπεδο.. πιο πολύ μου αρέσουνε τα γυαλινα...θα δοκιμασω αργότερα.. ενθουσιαστήκανε παιδια και εγγονια..και ο Σμαραδάκης επίσης... χι.χι. θελω να το μαθω .. πιο πολύ για τους κανω διάφορα.....το οτι ταξιδευεις αλλου .. θα πω οτι αυτό το ταξιδι να το ακολουθήσεις .. ειναι το ωραιότερο ξεκινα το και που ξερεις ισως ακολουθησουν και αλλοι..χι.χιχ.. προς το παρον μενουμε στο ντεκουπαζ... φιλεναδα οσο για τις χαρτοπετσέτες.. θα ερθουν μαζί σου το καλοκαιρακι..χι.χιχ.. φιλακια πολλα πολλα..

      Διαγραφή
  40. Kαλά για πρωτάρα......είσαι πολύ προχωρημένη, είχες και καλή δασκάλα. είσαι και επιμελής μαθήτρια, έχεις και από τον Σμαραγδένιο υπέροχα ξύλινα αντικείμενα για διακόσμηση....τι άλλο χρειάζεται δηλαδή για να δημιουργήσεις αριστουργήματα με την τεχνική του ντεκουπάζ που μας έχει συνεπάρει ομαδικώς....! Κι εμείς αρχάριες Ρούλα, κάνουμε τις προσπάθειές μας και κάθε φορά ενθουσιαζόμαστε και περισσότερο....!!!Καλή συνέχεια και καλή πρόοδο ......για τα πρωτάκια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέτοια... μου λετε.. και θα το παρω επάνω μου..χι.χιχ... η δασκάλα μου .. με διδαξε σωστα.. ααααα τι ωραια που ειστε και εσείς πρωτακια .. θα εχω παρέα..χι.χιχ. γιατί ολες οι φιλες κανουνε αγγέλους με το ντεκουπαζ.!!! εεεε με τα μαθηματα... θα προχωρίσουμε .. στην τεχνική...που θα παει;;αντε καλή μας πρόοδο...φιλακια πολλα μελισσούλες μου..

      Διαγραφή
  41. Ολα τα όμορφα σου πάνε τρελά, Ρουλάκι!!
    Και η ζωγραφική, και το decoupage! Με ο,τι καταπιάνεσαι, τα καταφέρνεις περίφημα!!
    Το κέφι, το μεράκι και η αγάπη για ό,τι δημιουργείς είτε μόνη είτε με το άλλο σου μισό, "φωνάζουν" από μακριά!!!!!!!
    Σου στέλνω την αγάπη μου και τα φιλιά μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Πέπη μου με τα καλα σου λογάκια..χι.χιχ... πως λέμε λίγο απ όλα;; εεε αυτό κανω.. γιατί μια μούρλα με πιάνει πότε πότε.. και αυτό γιατί θελω να τα μαθενω όλα.. χι.χιχ.τωρα τι θα κανω;; χι.χι. οτι μου προκείψει και με κανει να νιώθω καλα. .. το πλεξιμο ομως το λατρέυω.. να εξηγιόμαστε..χι.χιχ. φιλακια πολλα πολα..

      Διαγραφή
  42. Αααααα σε ευχαριστώ πολύ Παρασκευη μου.. με κανειςκαι χαιρομαι.. φιλακια πολλα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Μια χαρά πιάνουν τα χέρια σου και κάνεις υπέροχα πράγματα!
    Και μόνο που είναι δικές σου αυτές οι δημιουργίες
    είναι υπέροχο το συναίσθημα!

    Περιμένω να δω και τα νεότερα!

    Φιλιά θαλασσινά
    για ένα όμορφο ΣβΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζουζού μου πιανουν τα χέρια αλλα τι πιάνουν..χι.χι. παντως ετσι που βλέπω να κανουν τόσο ωραια πραγματα.. θέλησα και εγώ να δω τι μπορούσα να κανω.. με ενθαρύνουν τα καλα σας λογια ευχαριστώ.. φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  44. Αν αυτή είναι η πρώτη προσπάθεια,φαντάζομαι τι έχει να γίνει στην δεύτερη.
    Για την τρίτη,δεν το συζητώ!
    Φιλία και καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατσε βρε Χριστινακι μου πρωτα να τις δεις.. χι.χι.και μετά τα λέμε..προς το παρον άλλα έχουνε σειρά.. φιλακια πολλα

      Διαγραφή
  45. Γειά σου Ρουλίτσα μου..ότι πιάνουν τα χέρια σου το απογειώνεις!δεν υπάρχει μετριότητα σε ότι δημιουργείς οπότε να δέχεσαι απο εμάς τα φιλαράκια σου τον θαυμασμό μας!!τα πήγες περίφημα λοιπόν!!το μυστικό σου είναι απλό και ένα!!είναι φτιαγμένα με αγάπη!!!Υ.Γ.άργησα να σου έρθω γιατί την κοπανάω πότε πότε απο τον υπολογιστή!!περιμένω και τη συνέχεια!!φιλάκια πολλά και αγκαλίτσα γλυκιά μου φίλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αγαπημένη μου Ρουλίτσα όταν θα συναντηθούμε θα σου δείξω την πρώτη μου δημιουργία με decoupage.Και τότε θα αναφωνήσεις <>!!!!Και θα έχεις και δίκιο!!!!Που σημαίνει πως αν αγαπήσεις αυτήν την τεχνική θα κάνεις θαύματα!!!!Αφού τόχεις το καλλιτεχνικό βρε Ρουλίτσα !!!!!Περιμένω να δώ και την επόμενη δημιουργία σου...και γρήγορα!!!!Πολλά πολλά φιλάκια και καλή εβδομάδα Ρουλίτσα μου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή