Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ...ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ....!!!!!!


Η Άγια νύχτα να μουν που γεννήθηκες.
Να μουν το άστρο το λαμπρό που Σε φώτισε.
Να μουν η φάτνη η αχυρένια που Σ αγκάλιασε.
Η φτωχική σπηλιά να ήμουν που Σε έκρυψε.
Να μουν η ανάσα των προβάτων που Σε ζέστανε,
και ο φτωχός βοσκός που Σε προσκύνησε.
Το άχυρο και η πέτρα που ακούμπησες.
Μόνο δεν θα θελα ΧΡΙΣΤΕ μου να μουν χιόνι,
για να μην κάνω το κορμί Σου να κρυώνει.!!!
Με αυτό το μικρό ποίημα... πήρα  μέρος στο συμπόσιο ποίησης που είχε κάνει η Αριστέα..http://princess-airis.blogspot.gr/..και τι πιο  Χριστουγεννιάτικο για να μπούμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων αγαπημένοι μου φίλοι.

Αυτές τις μέρες η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη... πήγαν και ήρθαν ευχές σε καρτούλες δωράκια..που στόλισαν και ομόρφηναν το σπίτι μας..

Ο ταχυδρόμος πια με ξέρει απ έξω και ανακατωτά..χι.χι..
Το πακετάκι με αγάπη...ήρθε να συμπληρώσει όλη αυτή την γιορταστική ατμόσφαιρα...
έχετε περιέργεια τι πακετάκι είναι έ;;

χι.χι..αμέσως να σας λύσω την απορία μέρες που είναι να μην σας κουράζω με σκέψεις.. δεν θέλω...ας σκεφτώ μόνο εγώ που θα βρω τις απαντήσεις στις ερωτήσεις .. που με βάζει να απαντήσω με αγάπη η Χαρά....πια Χαρά;; η γνωστή ντε..http://kantomagapi.blogspot.gr/2013/12/blog-post_10.htmlλοιπόν έχουμε και λέμε..
Ερώτηση 1)Η πιό όμορφη Χριστουγεννιάτικη ανάμνηση..
Δεν μπορώ να πω μια παιδική μου ανάμνηση γιατί δεν έχω ζήσει κάτι που να  έχει μείνει στην μνήμη μου  από εκείνα τα χρόνια...όμως θυμάμαι πολύ καλά τα τελευταία 27 χρόνια την κάθε μου πρωτοχρονιά...και που κάθε σχεδόν χρονιά προσθέτονταν και ένα καινούργιο μέλος στην οικογένεια.. Όχι καλέ;; δεν πληθύναμε τόσο πολύ .. σταματήσαμε στα 10..συν και κάποιοι φίλοι που  έρχονται  μαζευόμαστε γύρω στα 15 άτομα..όλη η οικογένεια γύρω από το γιορτινό τραπέζι..(αυτό είναι το περσινό μου..στόλισμα)



ανταλλάσσοντας μικρά δωράκια... οι χαρούμενες φωνές και τα γέλια μας όταν ανοίγουμε τα δώρα μας ..δεν λέγονται..όμως μια ξεχωριστή χρονιά..ήταν πριν δύο τρία  χρόνια... την ώρα που γύριζε ο χρόνος κόπηκε το ρεύμα και κάναμε πρωτοχρονιά..με κεράκια... μας συντρόφευε η κιθάρα του εγγονού στην  ζωντανή μουσική χι.χι.ήταν η πιο φωτεινή.. στο σκοτάδι πρωτοχρονιά μας..!!

2) Αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι..!!

3) Αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι.. Η Αγια νύχτα τραγουδούν παιδιά με την Μαρίζα Κώχ.


4)Το δώρο που θα ήθελα τα φετινά Χριστούγεννα..!! 

Δεν θέλω τίποτα.. τα έχω όλα.!! μόνο το τετριμμένο θα πω..που όμως είναι η ευχή όλου του κόσμου... να υπάρχει υγεία ..υγεία ..υγεία!!!
Ας είναι φίλοι μου αγαπημένοι αυτές οι γιορτινές μέρες οι καλύτερες σας να περάσετε πολύ πολύ όμορφα..μαζί με τους αγαπημένους σας..να χαρίζετε.. χαμόγελα....δώστε τα και στον διπλανό σας μαζί με την αγάπη σας..

           ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ..!!!
       ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ..!!

92 σχόλια:

  1. Γλυκειά μου Ρούλα καλές γιορτές να περάσεις με την οικογένειά σου!!
    Καλά κι ευλογημένα Χριστούγεννα με υγεία και την ψυχική μας ηρεμία!!!!!
    Σε φιλώ καλή μου!! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προπαντός Μαριλένα μου την ψυχική μας ηρεμία να έχουμε που τόσο μας χρειάζεταιι!! ολες μου τις ευχές σου στελνω να πραγματοποιήσεις όλα σου τα θέλω φέτος.. με υγεία .. αγαπη και χαμόλελα.. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΆ.....φιλάκια γιορτινά...

      Διαγραφή
  2. Τι όμορφη ανάρτηση! Την απόλαυσα...πολυ ωραίο το ποίημα σου..να χαρείς τα δωράκια και τις καρτούλες που λαμβάνεις..η φώτο με το τραπέζι μου άρεσε..και όλες οι απαντήσεις στο βραβείο , φαντάζουμε τι ρομαντικό θα ήταν να υποδεχτείτε το νέο χρόνο με τα κεράκια!! Η τελευταία εικόνα με τα παιδάκια μου άρεσε πολύ...καλά χριστούγεννα..καλές γιορτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δελφινάκι μου χαίρομαι που σου άρεσε αυτή η Χριστουγεννιάτικη ανάρτηση μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια πάντοτε είσαι πολύ ευγενική...πράγματι ήταν μια ξεχωριστή πρωτοχρονιά αυτή χωρίς ρευμα .. απο τις ρομαντικότερες που κάναμε..... σου εύχομαι να έχεις υγεία και να είσαι πάντα με εκείνους που αγαπάς.. φιλακια πολλά

      Διαγραφή
  3. καλες γιορτες...γλυκια μου...με υγεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμην Ιριδα μου η υγεία... είναι το υπέρτατο αγαθό αν το έχουμε όλα τα άλλα γίνονται...καλές γιορτές και σε σένα.. με αγάπη .. φιλιάαα

      Διαγραφή
  4. Μου άρεσε το μικρό, λιτό κι απέριττο από στολίδια ποίημα σου Ρουλίτσα μου! Σε ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου έκανες να συμμετέχεις στο Συμπόσιο!
    Εύχομαι ολόψυχα να περάσεις όμορφα και αυτές τις γιορτές με την οικογένεια σου και να έχετε τι άλλο; Υγεία!
    Την αγάπη μου σου στέλνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η τιμή ήτανε δική μου που μέσα στο συμπόσιο .. μπήκε και το δικό μου..ποίημα μου αρέσει να προσπαθώ να καλυτερεύω τις γνώσεις μου διαβάζοντας ...και αυτό το κανω σε μπλοκ που μου δίνουν αυτή την ευκαιρία ..οπως το δικό σου.. Αριστέα μου...ήδη τα Χριστούγεννα πέρασαν ας είναι οι υπόλυπες γιορτινές μέρες σου όπως τις επιθυμεις θα τα πούμε σίγουρα μέχρι την πρωτοχρονιά.. φιλακια και σε ευχαριστώ που πέρασες..

      Διαγραφή
  5. Καλές γιορτές, γλυκιά μου Σμαραγδένια...
    Καλά Χριστούγεννα με υγεία-υγεία -υγεία και χαμόγελα!!!!!!!!!♥
    Πολλά φιλιά...
    **Αννιώ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΕς ΓΙΟΡΤΈΣ και σε σένα Αννιώ μου η ευχή αυτή μακάρι να είναι για όλο τον κόσμο.. μόνο υγεία αν έχουμε τα έχουμε όλα..!! φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  6. Πολύ όμορφο τό ποιήμα σου Ρούλα μου!!Νά χαρείς τά όμορφα δωράκια σου!!!Καλά Χριστούγεννα!!!Καλά νά περάσης μέ τήν οικογένειά σου!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά DIMΙ μου σε ευχαριστώ για τις ευχές και τις ανταποδίδω από καρδιάς να έχουμε όλοι μας οτι καλύτερο ευχόμαστε...φιλάκια πολλά..!!!!

      Διαγραφή
  7. Πολύ όμορφο το ποιημα σου
    Καλές γιορτές να έχεις με υγεία
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία Ελενα μου σε ευχαριστώ πολύ και για σένα το ίδιο εύχομαι μονο υγεία και αγάπη να έχεις στην ζωή σου.. φιλάκια

      Διαγραφή
  8. Πιο Χριστουγεννιάτικη ανάρτηση δεν γίνεται!!!!
    Και του χρόνου να είσαι καλά.
    Σου εύχομαι καλές γιορτές γιατί από σήμερα
    απέχω του διαδικτύου μέχρι το τέλος των γιορτών.
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φλώρα μου να περάσεις τις διακοπές των γιορτών όμορφα..με τους αγαπημένους σου.. και σίγουρα θα τα πούμε μόλις επισρέψεις...να έχεις με τον καινούργιο χρόνο υγεια .. υγεια αγάπη....και χαμόγελα.. φιλάκια

      Διαγραφή
  9. .Ρούλα μου σου εύχομαι να περάσετε και φέτος έτσι ζεστά και όμορφα
    Σε φιλώ με αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικόλ μου.. σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά και να περάσεις και εσύ με τους αγαπημένους σου τις καλύτερες γιορτές σου οι ευχές όλων ας ζεσταίνουν τις καρδιές μας.. φιλάκια γιορτινά..

      Διαγραφή
  10. Συγχαρητήρια για την όμορφη συμμετοχή σου!
    Καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαρά!!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκέφτηκα Μαρία μου αφου το ποιήμα μου μιλούσε για την Γέννηση Του.. ηταν μια καλή ευκαιρία να το βάλω.. Χριστουγεννιάτικη αναρτηση .. του ταίριαζε..χι.χιχ.
      να έχεις κορίτσι μου καλές υπόλυπες χαρούμενες γιορτές με υγεία αγάπη ..φιλακια πολλα

      Διαγραφή
  11. Νάμαι κι εγω, να προσθέσω τις ευχές μου, αφού δεν προσθεσα τίποτα φέτος με τον ταχυδρόμο, πουθενά!......... ακούω το αγαπημένο σου τραγούδι και εύχομαι και τα φετινά ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ να είναι πλημμυρισμένα απο ΑΓΑΠΗ και θαλπωρή, ανάμεσα σε όλα τα αγαπημένα πρόσωπα! και εύχομαι και του χρόνου να μην λείψει κανείς!
    συγχαρητήρια για τη συμμετοχή σου με το τρυφερό ποιηματάκι και τα σωστα μηνύματα!
    και το στόλισμα!!και οι στιγμές που μας μετέφερες υπο τους ήχους της κιθάρας και χωρίς ηλεκτρικό!και όλα!! και ευχομαι απο καρδιας και φέτος ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ!!! ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ: ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΟΥ!!! ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!αγαπημένη μου αδερφούλα!ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το μου αν και καθυστερημένα απαντώ αδέρφι μου...είδες;;; δεν είσαι μόνο εσύ που δεν έχεις χρόνο .. και εγώ όλο ξεκλέβω.. να έρθω .. χι.χι. εσύ έκανες εκτενέστερο σχόλιο.. για όλα.. καλά η παρατηρητικότητα σου είναι άλλο πραγμα αδέρφι... μου...οπως λές στην ευχή σου αγάπη παντού.. αυτή ένιωσα και εγώ μεσα εδώ....γνωρίζοντας σε..!! να έχετε όλοι σας οικογενειακώς.. υγεια..υγεία υγεία.......και χαμόγελα μόνο αγαπημένο μου αδέρφι ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ με αγάπη...ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ..!!!

      Διαγραφή
  12. Καλές γιορτές Ρουλάκι μου!
    Να περάσεις υπέροχα και φέτος μαζί με τους αγαπημένους σου!
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενα μου ας είναι αυτές οι γιορτινές μέρες όπως τις επιθυμεί ο κάθε ενας μας να είναι χαρούμενος και να έχει υγεία πάνω από όλα...σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου φιλάκια

      Διαγραφή
  13. Χαρούμενες γιορτινές μέρες να περάσετε με υγεία, αγάπη, χαρά και ότι επιθυμεί ο καθένας σας να το αποκτήσει !!!! Πολλά φιλιά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ράνια μου μακάρι να έχει όλος ο κόσμος αυτά που επιθυμεί και που είναι τα κυριότερα.. υγεία πάνω απο όλα και να χαμογελάει.. το έχουμε ανάγκη το χαμόγελο... σε ευχαριστώ για τις ευχές.. να είσαι καλά και να πέρνάς ακόμα καλύτερα.. φιλάκια

      Διαγραφή
  14. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!!
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννούλα μου εγώ σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και σου αντέυχομαι να έχεις τα καλύτερα στην ζωή σου και οτι λαχταρά η καρδούλα σου.. φιλάκια ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ με αγαπη..

      Διαγραφή
  15. καλα χριστουγεννα φιλη μου!
    καλες γιορτες!
    με υγεια!
    φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου σε ευχαριστώ για τις ευχές.. σου να περασεις και εσύ φίλη μου με τους αγαπημένους σου όμορφα οτι και να κάνεις αυτές τις γιορτινές μέρες.. μονο υγεία να υπαρχει και όλα γίνονται... φιλάκια....με αγάπη

      Διαγραφή
  16. Πολύ όμορφο ποίημα πολύ όμορφη ανάρτηση Ρούλα μου.
    Να περάσεις ΄τελεια στις γιορτές και να έχεις πάντα υγεία και ευτυχία στην ζωή σου!
    Τα φιλιά μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενα μου μακάρι όλος ο κοσμος να έχει υγεια .. κα να περναει καλά .. ας ειναι αυτές οι ευχές για τον καθε ένα μας ξεχωριστές... σε ευχαριστώ πολύ φιλάκια με αγάπη..

      Διαγραφή
  17. Καλά Χριστούγεννα Ρουλάκι μου, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και τους αγαπημένους σου! Πήραμε λίγη μυρωδιά απ' την αύρα σου και το ζεστό σπιτικό σου!
    Να είσαστε καλά με υγεία και γαλήνη στο σπίτι σας!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Κανελλάκι μου.. να ευχηθώ και εγώ για σένα και τους δικούς σου τα καλύτερα.. υγεία .. πρώτα και μετά ότι θέλει η ψυχούλα σου να σε έρθουν να σε βρουν ...και χαμόγελα .. πολλά χαμόγελα..πλατιά..!!! φιλάκια γιορτινά..

      Διαγραφή
  18. Τι γλυκο ποιημα!!!Καλες γιορτες Ρουλακι μας να χαιρεσαι τους ανθρωπους σου και την αγαπη που σας πλημυριζει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμαλία μου.. σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές...να σου ευχηθώ και εγώ με την σειρα μου να περάσεις υπεροχα .. με υγεια και χαρά αυτες τις γιορές να χαίρεσαι αυτόν τον κούκλο που έχεις και οτι είμαι πολύ χαρούμενη που γνωριστήκαμε από κοντά...φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  19. Ρούλα μου ναι, υγεία και πολλές χαρές!!!!!!!!!
    Σας εύχομαι να περάσετε όμορφα αυτές τις άγιες μέρες!!!!!!!!
    Πολλά πολλά φιλάκια!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφη μου να σου ευχηθώ και εγω τα ίδια να έχεις υγεία πανω απο όλα να είσαι καλα και παντα κοντα σου να έχεις αυτούς που αγαπάς... ΚΑΛΕς ΓΙΟΡΤΕς να περάσεις.. χαρούμενη πάντα.ο καινούργιος χρόνος να σου φέρει τα καλύτερα.. φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  20. Ρουλίτσα μου γλυκιά με συγκίνησε πολύ το ποίημά σου. Μπράβο. Σου εύχομαι ολόψυχα χαρούμενα Χριστούγεννα με όλη την οικογένεια. Τα χρόνια που έρχονται να φέρουν και άλλα μέλη στην οικογένεια Δισέγγονα και βάλε. Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιούλα μου..χι.χι.την καλύτερη ευχή μου έδωσες.. βρε.. κορίτσι μου.. αλλα να το πεις αυτό στην εγγονή μου..χι.χιχ. που δεν το έχει σκοπό........ας ειναι γερά και ας μου κάνουνε δυσέγγονα όποτε θέλουν..χι.χιχ. χαρηκα που σου άρεσε το απλό μου πιηματάκι...χριστουγεννιάτικο ήτανε και βρήκα την ευκαιρία να το βάλω...να περασεις και εσύ Γιούλα μου τις καλύτερες σου γιορτες με τους αγαπημένους σου.. φιλακια πολλά κορίτσι μου... φιλα μου την πατρίδα..ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

      Διαγραφή
  21. Ρουλάκι μου, αγαπημένο......εύχομαι ολόψυχα να περάσετε και τις φετινές γιορτές με πολλή αγάπη, χαρά και οικογενειακή ευτυχία. Να έχετε όλοι σας υγεία κι επιτυχία με ό,τι καταπιάνεται ο καθένας από σας. Χίλιες ευχές....πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμπεθεράτσι μου που λένε και εδώ στην Κρήτη σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές... να περάσετε και εσείς όμορφα και χαρούμενα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα με υγεια να ευχηθώ και να χαμογελάτε .... κάνει τους άλλους να ανησυχούν....φιλακια με αγαπη να δώσεις και στον ΠΑΚΗ....ΧΙ.ΧΙ..

      Διαγραφή
  22. Χρόνια πολλά κι απο μένα, Ρούλα μου!!!!
    Καλά Χριστούγεννα!!!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριάννα μου.. χρόνια πολλά και καλά με υγεία στο σπιτικό σου και να χαμογελάς πάντα με το παραμικρό..ενα χαμόγελο κανει το πρόσωπο ομορφότερο... να έχεις τις οραιότερες σου γιορτές φιλακια με αγάπη..

      Διαγραφή
  23. Άσωτη κόρη επιστρέφει να ευχαριστήσει και να ευχηθεί....Σε ευχαριστώ Ρούλα μου και σου εύχομαι να περάσεις πάλι όμορφα με τους αγαπημένους σου...Απόλαυσα το ποίημα σου και το τελευταίο δίστιχο έχει χαραχτεί στην μνήμη μου ήδη...

    Μόνο δεν θα θελα ΧΡΙΣΤΕ μου να μουν χιόνι,
    για να μην κάνω το κορμί Σου να κρυώνει.!!!

    Καλά Χριστούγεννα γλυκιά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασωτη γιατί παιδί μου;;; μια χαρά κόρη είσαι..χι..χι. Ασπα μου...σε ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ευχές σου μακάρι να είναι όλος ο κόσμος χαρούμενος.. και ευτυχισμένος...χαιρομαι που σου άρεσε το ποιηματάκι μου.. να είσαι καλα και να
      εχεις υγεια και αγαπη γυρω σου...ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ να περάσεις .. φιλάκια με αγαπη..

      Διαγραφή
  24. ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΡΟΥΛΑ ΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΙΗΜΑ.......ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεταξία μου .. η αγάπη είναι το μονο που μπορείς να δώσεις χωρίς να ξοδευτείς.. και πίστεψε με οσο δίνεις τόσο σου επιστρέφεται πολαπλασιαμένη είναι τόσο απλό και τόσο όμορφο να την δίνεις..!! ας ευχηθούμε να την έχει όλος ο κόσμος και εσύ να πέρεις χαρούμενες γιορτές και να εχεις πολύ αγάπη γύρω σου.. παντα με υγεια και χαρά...φιλακια πολλα..ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

      Διαγραφή
  25. Απαντήσεις
    1. Χαμομηλάκι Χρόνια πολλά και ας είναι ευλογημένα και χαρούμενα για όλα τα παιδιά του κόσμου..:-)

      Διαγραφή
  26. Ρουλίτσα μου, ότι γράφεις υπέροχα στο έχω πει πολλές φορές!
    Καλά Χριστούγεννα να περάσετε, με χαρές, γέλια και τραγούδια!

    Χρόνια Πολλά, σε φιλώ αγάπη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαιρυ μου μην με κάνεις και κοκκινίζω βρε πουλάκι μου..λέγε εσύ και θα με δείς καμιά φορά να καβαλάω κανένα καλάμι..χι.χι. σε συχαριστώ για τις ευχές και στις ανταποδίνω ολόψυχα φίλη μου...ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΈΧΕΙΣ με τους αγαπημένους σου και υγεία πολύ υγεία να μην ξέρεις που να την βάλεις..χι.χιχ. φιλάκια με αγάπη..

      Διαγραφή
  27. Ρούλα μου εύχομαι Χρόνια Πολλά και να περάσεις όμορφα όλες τις γιορτές με την οικογένειά σου!
    Το ποίημα ήταν πολύ όμορφο!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ελένη μου για τις ευχές σου θα σου στήλω και εγώ με την σειρα μου να περάσεις τις πιο όμορφες γιορτές σου και να μην ξεχνάς να χαμογελάς.....το χαμόγελο μακραίνει την ζωή λένε και μας δίνει υγεία...φιλάκια με αγάπη .. Ελένη μου..!!

      Διαγραφή
  28. Τι όμορφη ανάρτηση Πουλίτσα μου και 100% γιορτινή... πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι να μοιράζεσαι!
    Καλές γιορτές σε όλη την αγαπημένη σου οικογένεια!
    ΑΦιλάκια πολλά πολλά! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το "πουλίτσα" έχει μεν πλάκα... αλλά Ρουλίτσα ήθελα να γράψω! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αιναφέτς μου το ίδιο κάνει και το Πουλίτσα μου αρέσει.. το πολύ πολύ να σου γυρεύω βαφτιστικά...χι,χι...καλα να είσαι φίλη μου και μια που ήδη τα Χριστούγεννα είναι πια παρελθόν ήδη...να σου ευχηθώ για τις υπόλυπες γιορτινές μέρες να τις περάσεις με υγεία. πάνω από όλα με τους αγαπημενους σου... να μην χάσεις ποτέ το χαμόγελο σου...και το χιούμορ σου... σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές..!!! φιλάκια με αγάπη

      Διαγραφή
  30. Γλυκιά μου Ρούλα Χρόνια Πολλά με Υγεία κι Ευτυχία σε σένα και την οικογένειά σου και σ' όλο τον κόσμο.Η λάμψη του Θείου Βρέφους ας μας δόσει φώτιση και κυρίως σε κάποιους που διαφεντεύουν την τύχη και την υπόσταση όλης της ανθρωπότητας.Αν αισθάνονταν όλοι το τρυφερό μήνυμα αγάπης που εκπέμπουν οι στίχοι σου,πόσο πιό όμορφος θάταν ο κόσμος μας!!! Σε φιλώ!!! Βούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι Βούλα μου να γινόταν και να διάβαζαν όλοι αυτοί.. και να άκουγαν τον απλό κόσμο που τα λέει και τα γράφει αλλά δυστυχώς αυτοί έχουν βουλωμένα αυτιά......ας μην ασχοληθούμε κούκλα μου άλλο μαζί τους... τον κόσμο όμορφο α τον κάνουμε εμείς γιατι το θέλουμε .. θα τον γεμίσουμε αγάπη... και καλοσύνη. σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου ..να έχεις και εσύ εναν όμορφο καινούγιο χρόνο με υγεία.. και χαμογελα.. πολλα...κοντα στους δικούς σου ανθρώπους... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σου ευχωμαι.. και σου στελνω πολλα φιλακια..

      Διαγραφή
  31. Χρόνια πολλά Ρούλα μου!
    Ευχομαι το φιλόξενο σμαραγδένιο σπιτικό σας να είναι πάντα γεμάτο με χαρές και με όσους αγαπάτε!
    Να περνατε καλά, φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικη μου σε ευχαριστώ πολύ.. να είσαι καλά .. για μένα τα Χριστούγεννα είναι αυτές ακριβώς οι ευχές που ανταλάσουμε μεταξύ μας λόγια όμορφα.. που τα διαβάζουμε και χαμογελάμε νιώθουμε καλά για εκεινους που μας τα στέλνουν..αλλά αλλο τόσο όμορφα νιώθουμε οταν στελνουμε και εμεις τις δικές μας ευχές... να περάσεις τις πιο όμορφες γιορτές φετος... με υγεια και αγαπη.. φιλακια πολλα.. Ν'ικη μου και του χρόνου.. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

      Διαγραφή

  32. Χρόνια πολλά με υγεία Ρουλα μου ,να χαίρεσαι την οικογένειά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου... χρόνια πολλά...!!! χρόνια καλά.!!!! χρόνια με υγεία και αγάπη... αυτά αν έχουμε μια χαρά θα είμαστε.. σε ευχαριστώ για .τις ευχές σου... σου ανταποδίνω . ολόθερμα και τις δικές μου ευχές για καλή και ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! πολλα φιλιαααα

      Διαγραφή
  33. Χρόνια Πολλά Ρούλα μου!!!
    Υγεία, Χαρά κι`Αγάπη εύχομαι για σένα και την οικογένειά σου!!!
    Να περάσετε πολύ-πολύ όμορφα τις γιορτές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρυσούλα μου σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για τις ευχες.. να σου ευχηθώ και εγώ για την γιορτή σου χρόνια πολλα να είσαι καλά να έχεις υγεία και αγάπη στην ζωή σου.. και πάντα μαζί με όσους αγαπάς κοντά σου... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..!!! πολλά φιλιαααα!!!

      Διαγραφή
    2. Χρυσούλα μου σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για τις ευχες.. να σου ευχηθώ και εγώ για την γιορτή σου χρόνια πολλα να είσαι καλά να έχεις υγεία και αγάπη στην ζωή σου.. και πάντα μαζί με όσους αγαπάς κοντά σου... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..!!! πολλά φιλιαααα!!!

      Διαγραφή
  34. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!
    ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΣΟΥ!!!
    ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ, ΕΙΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ!!!
    ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρένα μου σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές της κόρης..να είσαι καλά φιλενάδα... και μακάρι αυτός ο χρόνος που θα έρθει να είναι καλύτερος για όλους μας..αυτή η ευχή... υγεία και αγάπη είναι ότι καλύτερο μπορούμε να έχουμε..
      Μου κανει κατι νούμερα ο γκούκλης και μου βαζει της απαντήσεις μου στα σχόλια σας στο τέλος της σελιδας.. και τα κανω αντιγραφή και τα βάζω στην θέση τους σβύνω και το αλλο που παει όπου θεελι΄΄ και αστα ώρα που θέλω.. χι.χι. σε φιλω.. και σας εύχωμαι αυτή η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.να φέρει πολλες χαρές ...που θα φέρει θέλει δεν θέλει...χι..χιχ. το οσμίζομαι.. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ..!!

      Διαγραφή
  36. Ξεχωρίζεις και σου αξίζει

    ____________.♥.
    ____________.♥♫♥.____________.♥. *
    ____________.♥♫♥♫.______-.♥♫♥. *
    ____________.♥♫♥♫♥._-.♥♫♥♫. *
    _____________.♥♫♥♫♥♫♥♫♥♫♥. *
    ______-.♥♫♥♫♥♫♥♫♥♫♥♫♥. *
    _.♥♫♥♫♥♫♥♥♫♥♫♥♫♥♥♫♥♫♥. * . *
    ______-.♥♫♥♫♥♫♥♫♥♫♥♫♥. * . * . * ..
    ___________.♥♫♥♫♥♫♥♫♥♫♥. * . * . * ..
    ____________.♥♫♥♫♥._-.♫♥♫♥. * . *. * . * ..
    ____________.♫♥♫♥.______-.♥♫♥. * .* ..
    ____________.♥♫♥.____________.♥. * . *.
    _____________.♥* Happy New Year 2014!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι με έκανες να κάνω ααααααα!!!!!! τι θα κάνω με σένα ΧΑΡΑ ΜΟΥ;; χι.χιχ. όλο με εντυπωσιάζεις...Αστέρι έ;; χμμμμμ..!! και σε ποιόν δεν αρέσει;; δεν θα αποτελέσω εγώ εξαίρεση στον κανόνα..χι.χιχ. καλά ας παρκάρω προς το παρόν το καλάμι μου.. χι.χι. Χαρούλα μου...σε ευχαριστώ πολύ μάτια μου...τα καλύτερα να σου έρθουν σε σένα και στην οικογένεια σου με τον καινούργιο χρόνο.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ φιλώ σε σάντολα μου..!!!

      Διαγραφή
  37. Χρόνια πολλά και καλά!!!
    Φιλιά Ρουλάκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρινάκι μου Χρονια σου πολλα με υγεια και αγαπη να περάσεις τέλεια με την οικογένεια σου.. αγάπη μου.. φιλάκια. γιορτινά..

      Διαγραφή
  38. Χρόνια Πολλά , Σμαραγδένια για μια ακόμη φορά με ποιημά σου αισθάνθηκα να γαληνεύω και να προβληματίζομαι σε ευχαριστω , Καλή Χρονιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο χαίρομαι αν καταφέρνω αυτό που λες να το κάνω..!!! να γαληνεύουν οι ψυχές μας είναι πολύ ομορφο. Βασιλική μου... αλλα και να προβληματιζόμαστε δεν ειναι κακό...μας κανει περισσότερο ανθρώπους.. σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχες.. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχεις και εσύ κοντά σε όσους αγαπάς.. φιλακια πολλά..!!

      Διαγραφή
  39. Ρουλίνι μου!!!
    Πόσο ζεστή ανάρτηση μας σερβίρισες πάλι??!!!
    Χρόνια πολλά, γλυκιά μου!!!
    Υγεία και πολύχρωμα όνειρα!!!
    ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να είχαμε Γιάννα μου την δύναμη να ζεσταίναμε τις καρδιές των ανθρώπων θα ήταν πολύ διαφορετικός ο κόσμος γεμάτος χαμόγελα..και αγάπη....σε ευχαριστώ πολύ Γιάννα μου για τις ευχές... εγώ θα σου ευχηθώ να μην χάσεις ποτέ το χιούμορ σου και να περασεις υπεροχα την χρονια που έρχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ... και πολλα φιλάκιαααααα!!!

      Διαγραφή
  40. Ρούλα μου να είσαι γερή και δυνατή με την οικογένειά σου και του χρόνου τα χριστούγεννα!!! καλή συνέχεια στις γιορτές σας και με το καλό η νέα χρονιά!!! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Κάλη μου να περάσεις και εσύ χαρούμενα με υγεια και με αγάπη τις υπόληπες γιορτινές μέρες και να έχεις τον ωραιότερο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ σου ΧΡΌΝΟ με όσους αγαπάς...φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  41. Με χαμόγελο να σου ευχηθώ τα καλύτερα!! Χρόνια πολλά, Ρουλάκι! Να'σαι πάντα καλά, γεμάτη υγεία, χαρά, αγάπη και ευτυχία Το 2014 να φέρει όλα τα καλά στο σπιτικό σου, γλυκειά μου!! Και να συνεχίζεις να ομορφαίνεις τη γειτονιά μας!! Φιλάκια πολλά και γιορτινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Πέπη μου για τα όμορφα σου λόγια μακάρι ο ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟΣ ΧΡΌΝΟΣ να είναι ο καλύτερος για όλο τον κόσμο να έχεις και εσύ κορίτσι μου .. μόνο χαρές και χαμόγελα σου ευχομαι από καρδιάς.. φιλάκια πολλά πολλά

      Διαγραφή
  42. Ευχές θα αφήσω και εγώ σ'αυτό το υπέροχο e-σπιτικό σου. Το 2014 να συνεχίσεις να τα έχεις όλα και πάνω από όλα υγεία....υγεία....υγεία.
    Καλά να περάσεις αναμένοντας το νέο χρόνο
    Καλή χρονιά!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Αννα μου με τις ωραίες ευχές σου και βέβαια την καλύτερη.. ευχή απο όλες .. η υγεία.. αν την έχουμε τα έχουμε όλα.. είναι η δύναμη που μας δίνει κουράγιο...να παλεύουμε για τα δύσκολα..να έχεις και εσύ ένα χαρούμενο καινούργιο χρόνο Αννούλα μου .. φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  43. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ γεμάτα αγάπη ευτυχία και υγεία.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και τυχερή σε όλη την οικογένεια!!! Φιλάκια γιορτινά με αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφη μου μακάρι οι ευχές μας να εκπληρωθούν .. αυτόν το χρόνο και για όλον το κόσμο ας ελπίσουμε για τα καλύτερα...με περισσότερη υγεία και αγαπη ...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.. φιλακια πολλα με αγάπη..!!!

      Διαγραφή
  44. Χρόνια πολλά,Ρουλάκι μου!!!!Εύχομαι η αγάπη και η χαρά που έχουν φωλιάσει στην καρδιά σου να μείνουν για πάντα εκεί!!!!Καλές γιορτές σε σένα και στην οικογένειά σου!!
    Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ!!!! Ρόζα μου τι όμορφη ευχή..!!! πάντως αν εξαρτηθεί από μένα .. εκεί θα μείνουν όσο έχει χώρο ..χι..χι.χι..σου εύχομαι και σε σένα Ρόζα μου..ο ΚΑΙΝΟΥΓΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟς να σας βρεί με.. υγεία .. αγάπη.. και οτι καλύτερο στην οικογένεια σου... φιλώ σε πολύ... και πιστευω να τα πούμε και απο κοντα...

      Διαγραφή
  45. Χρόνια πολλά Ρούλα μου και καλή χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη, χαρά και δημιουργικότητα!!! Να περάσετε πανέμορφα τις μέρες τούτες!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Κική μου....να έχεις και εσύ μια χρονιά με υγεία .. είναι το πρώτο που θα ευχηθώ...η αγάπη να βρίκεται παντού γύρω σου και η χαρά να είναι μόνιμη στην ζωή σου.. και στην οικογένεια σου φιλάκια πολλα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..!!

      Διαγραφή
  46. Καλή Χρονιά Σμαραγδένια μου!!!!!!!! Εύχομαι σε σένα και στην όμορφη οικογένειά σου υγεία και ευτυχία.Το σπιτικό σου να συναντά μόνο χαρούμενες στιγμές!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!Καλη χρονιαααα!να ειμαστε υγιεις,να δημιουργουμε και να ονειρευομαστε!!!!ΣΕ ΦΙΛΩΩΩΩ...και ενα φιλακι στον σμαραγδενιοοο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. καλή χρονιά χαμομιλάκι με πολλά παιδικά χαμόγελα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή