Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΜΕΤΑΞΕΤΑΣΤΕΑ .....ΑΠΟΠΕΙΡΑ....

Εδώ και πολύ καιρό πρίιιιιιν από τις γιορτές η Δασκάλα μας..η Μαρία η Βιλλιώτη  ντέ;http://pnoestexnis.blogspot.gr/..μας είχε βάλει να κάνουμε μάθημα.. ναι....από αυτό που ζωγραφίζουμε...!!!
Παίρνω που λέτε το μάθημα από την τάξη...χμμμ. από το μπλοκ της ήθελα να πω.. η καλή σου με την προϋπόθεση να κάτσω σαν καλή μαθήτρια να το κάνω..  αμ δέ;
Να οι δουλειές μπροστά βουνό...επί καθημερινής βάσεως.. τι να σας τα λέω;; τα ξέρετε...φίλες μου  πλύσιμο..μαγείρεμα σίδερο ξεσκόνισμα..αυλές.. μέσα έξω.. άσε δε το μπλόκιν... εεε να μην τα πούμε με τις φίλες;
πάει η μέρα..!!!καλέ; πως περνάει έτσι ο καιρός; πόσες από εμάς δεν το έχουμε πει; 
 όλα αυτά μαζί  λοιπόν  είναι που δεν σε αφήνουν να γίνεις μια καλή μαθήτρια..!!!
Μέχρι πότε όμως θα έκανα κοπάνα; μια δυο τρεις του κλέφτη.... της κοπάνας ήθελα να πω.. εεε είπα κάνω την απόπειρα να μην μείνω μετεξεταστέα...
Κάτι τα μολύβια και οι μπογιές,(όχι όποια κι όποια παρακαλώ..!!!)που ήταν χαρισμένα εδώ και καιρό... και μου φώναζαν.... μέχρι πότε θα μας έχεις εδώ μέσα κλεισμένα;; δεν μπορούμε άλλο να τεμπελιάζουμε..( αυτό γιατί μου φάνηκε σαν μπηχτή;..χι.χι.) νομίζεις ότι σου μοιάζουμε; 
Θέλουμε να μας βγάλεις έξω.. να δουλέψουμε..
δεν κατάλαβα δηλαδή εγώ τεμπελιάζω;;
Ορίστε τώρα που μου έμεινε καιρός σας έβγαλα..τι φωνάζετε;;
Ουφ..!! ευτυχώς το πήρες απόφαση...
Και τι απόφαση...!!!
Με τον Κάνναβο όμως εντάξει;; μην χειροκροτάτε

αυτό είναι της Βιλλιώτη.....το μάθημα που λέγαμε..!! 

Με ότι θέλεις. μόνο ξεκίνα μας έσκασες πια..!!
Τι να κάνω αγαπημένες μου φίλες..για να μην μείνω μετεξεταστέα ας κάνω την απόπειρα..!!
Βγάζω που λέτε στο γραφείο μου  επάνω μπλοκ μπογιές μολύβια γόμες ( αυτές κι αν μου χρειαστούν)..χι.χι. ξύστρες..χάρακα..και αρχίζω το μάθημα...

Να το μέτρημα..να χαράξουμε τα τετραγωνάκια ..


 που λέει ο κ. Κάνναβος..και βάλαμε μπρος...

 να σχεδιάζουμε τα χέρια που μας είχε βάλει μάθημα η κυρία..!!!

Σιγά σιγά άρχισε να σχηματίζεται το  ένα δάχτυλο... να και το άλλο....


σβήνε γράφε.. άρχισαν τα χέρια να αποκτούν υπόσταση.. μορφή...




 και ναααα!!! η χαρά ..για το επίτευγμα..χι.χι θαρρείς πως είχα ζωγραφίσει την Καπέλα Σιξτίνα..χι..χι..(εδώ γελάνε) κούνια που με κούναγε!!!


Και δεν μου έφτασε αυτό.. αλλά ήθελα τώρα που πήρα φόρα να δοκιμάσω..και χωρίς Κάνναβο.. αυτήν την φορά..

Με κέρδισε μια φατσούλα που κοιμόταν και γιατί  νόμιζα ότι θα ήταν εύκολο..αμ δέ;

Πως μπορείς να ζωγραφίσεις (Θεέ μου τι λέω) σωστά..όταν δεν ξέρεις που πάν τα τέσσερα;


Πως να κάνεις σωστή δουλειά χωρίς Κάνναβο;


Γίνεται να έχεις απέναντι σου το λάπτοπτ  να βλέπεις την εικόνα και να προσπαθείς να την κάνεις να μοιάζει;...

Ε... αυτό κι αν είναι θράσος...!!!
Κυρία..!! κυρία..!! και δεν είναι μόνο αυτό..χι.χι. αλλά ήθελα να κάνω και χρώματα
..τι..τις μπογιές παραπονεμένες θα τις άφηνα;
έλα που ήθελα να φαίνονται και αχνά τα χρώματα από κάτω.... τι να κάνω; το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο τρόπο... ξύνει το χρώμα και βαζει το δαχτυλάκι (δεν βλέπουμε την αθρίτιδα εν τάξει;χι.χι.)και το απλώνει να το κάνει αχνόοοο!!!!

Βάζουμε και τα άλλα χρώματα ζωηρά..


 κάνουμε και τα κλαδάκια με ψιλό  μαρκαδοράκι

λίγη ακόμη προσπάθεια!!

 και έτοιμοοοοοοοο!!!!

Ενα παιδάκι ζωγράφισε....!!!!!!
Αν αγαπημένοι μου φίλοι φτάσατε μέχρι εδώ σίγουρα θα έχετε ένα χαμόγελο στα χείλη σας.. κρατήστε το...μέχρι την επόμενη φορά που θα τα ξαναπούμε..
  Υ.Γ.δεν ξέρω τι τον έπιασε τον γκούγκλη και μου κάνει τα γράμματα όπως του αρέσει..χι..χι  
     
   
  
    

71 σχόλια:

  1. Tα χέρια, το στόμα, τη μύτη τα βρίσκω κι εγώ εξαιρετικά δύσκολα. Ομως το μωρακι το πετυχες απλά σε άλλη φυλή χιχιχι. Θελει επιμονη και εξάσκηση και φυσικά καλό μέντορα σαν τη Μαρία. Καλές προσπάθειες εύχομαι Ρουλιώ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν κινεζάκι κάτι να πούμε;;; χι.χι. ...το ξέρω Τζιντερούλα μου .. και αν ήταν άλλη μπορεί να μην το έδειχνε.. αλλά είπαμε αν δεν κάνουμε πρώτα τα λάθη μας πως θα μαθουμε να τα διορθώνουμε;;χι.χιχ. μας περιμένουν και οι εκθέσεις στο μέλλον.....το απότερον...χι.χι χι.χι. την αλλη φορά με Κάνναβο... με Κάνναβο...!!χι.χι. φιλακιααα!!!!

      Διαγραφή
  2. Ρουλίτσα δεν πιάνεσαι με τίποτα!χαχαχα... βρε θηρίο το 'κανες κι αυτό το μάθημα; Τελικά είσαι η πιο αφοσιωμένη μαθήτρια του διαδικτύου!!! Μπράβο σου! Είναι όλα υπέροχα! Η άλλη φυλή που λέει η Μαίρη, καθόλου δεν μας πειράζει...χαχα. Κι εγώ ένα τέτοιο θα βάλω αύριο... σε πόζα ταίρι με την μπέμπα της τελευταίας ανάρτησης. Σ'αγαπώ Ρουλίτσα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ξέρεις .Μαράκι μου οτι είμαι καλή μαθήτρια.. ότι χρωστάω δεν το ξεχνώ...χι.χιχ. και προπαντός μαθήματα .. μπορεί κυρία να μένω μεταξεταστέα...αλλα τα μαθήματα .. μαθήματα έστω και με λάθη...χι.χι......ας πούμε οτι η φατσούλα η δικιά μου ήταν το ξαδερφάκι του ..χι.χι..ότι βαθμό και να μου βαλεις ... καλός θα είναι... σε μερικα χρόνια θα μαθω...χι.χι.χι που θα πάει;;; με σένα αγαπημένη μου δασκάλα...!!!!!! φιλώ σεεεεεεεε και αγαπώ σεεεε

      Διαγραφή
  3. Ρουλα μας αναψες φωτιεεες και θα μας στριμωξει ασχημα η δασκαλα !χιχιιιιιι
    Πρωτη δοκιμη και ομως τα πηγες πολυ καλααα!!!!!Μπραβοοοοο!!!!
    Να σαι πααααντα καλα Ρουλιτσα μας γιατι εισαι πραγματικη απολαυσηηηη!τολμας και το χαιρεσαι με τη ψυχη σου!
    Η χαρα της ζωης !!!!!!!σε φιλωωωωωωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε εεεε το είχαμε παρακάνει στό καθησιό.. αντε να ξεκουνηθήτε...εσείς οι πιό προκομένες τα ξέρετε..για ρώτα και εμάς τα αρχάρια...χι.χι... χαίρομαι πολύυυυυ που άρεσαν έστω και τα λάθη μου στην δασκάλα... νααα..!! για να μαθετε αμ πώς;;;χι..χι.. αν δεν χαρούμε με αυτά βρε Μισισρλουμισιρού μου .. με τι θα χαρούμε;;έ;;;; ελα σου στελνω φιλάκιααααααα!!!

      Διαγραφή
  4. Παρούσα και η άλλη μαθήτρια, όχι του διαδικτύου... της τάξης, ήρθα να συμφωνήσω με την Misirlou.... πρώτη δοκιμή και τα πήγες περίφημα, άντε τώρα να δούμε τι θα περάσουμε εμείς στην τάξη!!!!!! Συνέχισε Ρουλίτσα γιατί πραγματικά το έχεις!!!!!!! Πολλά φιλάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την και την άλλη μαθήτρια.. εσείς οι προχωρημένες...κανονίστε.. να σας φτάσω αν δεν κάνετε τα μαθήματα.. θα μείνετε στην ίδια ταξη... και του χρόνου θα σας προλάβω. εγω που είμαι της πρώτης τάξης .έ;; χιχι.χι. φιλάκιααααα!!!

      Διαγραφή
  5. Ρουλίτσα,άσε τις κοπάνες και στρώσου στη δουλειά!!!!!Αν στο πρώτο μάθημα κατάφερες τόσα πολλά,στο δεύτερο θα την ξεπεράσεις τη δασκάλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρόζα μου...είναι αλήθεια ότι από τις κοπάνες.παρά λίγο να χάσω την χρονιά..χι.χι. λοιπόν όταν λέμε τα καταφέρνω δεν με δουλεύετε έτσι;; να εξηγιόματε....γιατί εγώ τα πιστεύω ότι μου λέτε..χι.χι... και χαίρομαι πολύ...!!!! την δασκάλα μας άσε θα την ξεπεράσω στην άλλη μου ζωή...!!! χι.χιχ.. Ροδώ μου..φιλάκιααααα!!!!

      Διαγραφή
  6. Εγώ βλέπω πως μια χαρά τα καταφέρνεις.
    Πιο καλά δεν γίνεται θα έλεγα.
    Συνέχισε λοιπόν και μην κάθεσαι λεπτό...
    Σου πάνε τα μολύβια στα χέρια...
    Πρέπει να τα κάνεις να είναι προέκταση των χεριών σου.
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φλώρα μου... μου πάνε λές;;; το κακό με μένα είναι οτι θέλω να τα μαθαίνω όλα..
      και δεν κάνω πίσω πουθενά... εστω και σαν δοκιμή.. θα το κάνω... αν μου αρέσει θα φανεί...στο χειροκρότημα .. που λέει και ενα αγαπημένο τραγούδι ..χι.χιχ. μεχρι να γίνει προέκταση των χεριών. Φλώρα μου.. ουουου... θα περάσει πααααααρα πολύς καιρός...... χι.χι. φιλάκιααααα!!!!

      Διαγραφή
  7. Πολύ καλή η προσπάθεια, μια χαρά τα καταφέρνεις!
    Μπράβο σου!!
    Η δασκάλα σου θα πρέπει να είναι περήφανη για σένα...κι εμείς επίσης!
    Καλημέρες και πολλά φιλιά...
    **Αννιώ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννιώ μου εγώ να δεις τι περήφανη που είμαι που έχω γνωρίσει όλες εσάς τις φίλες..και περνάω τόσο καλάαα!!! σας το χρωστάω αυτό.. η δασκαλα μου .. ειναι περήφανη γιατί είμαι επιμελής μαθήτρια.. εκτός από τις κοπάνες..που κάνω...χι.χι. πολλα φιλακια Αννιώ μου..

      Διαγραφή
  8. Μα πόσο ατάλαντη είσαι πια? Αφού δεν το 'χεις το θέμα, τί μας παιδεύεις κι εμάς, καλή μου γυναίκα??? Ώχουουουου! Δεν υποφέρεσαι!!!
    ;-) αχαχαχα!!!
    Ρουλάκι μου, υπέροχο, κόβω το κεφάλι μου πως είσαι η χαρά της δασκάλας σου!!! Σε χαζεύω σε ό,τι κι αν κάνεις!!!
    Μπράβο και πάλι μπράβο, κορίτσι μου!!!
    Σε φιλώ πολύύύύύ-πολύύύύύύ΄!!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και... βροχερά! (Χάλια ο καιρός σήμερα εδώ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεεεεε μαααα..... πες τα χρυσόστομη... όχι να λεμε την αλήθεια .. να μας αγαπαει και ο θεός...χι.χιχ. που πας βρε Καραμήτρο;; στην ζωγραφική;.χι.χι.... παντως αυτό Γιαννα μου ξανα πέστο .. η χαρά της δασκαλας μου είμαι γιατί από όλα τα μαθήματα μου αρέσει το διάλειμα..χι.χι. κατ τα δικά μου φιλακια σήμερα βροχερα θα είναι....χι.χιχ. φιλάκιααααααααααααααααα!!!

      Διαγραφή
  9. Είναι καταπληκτικές οι ζωγραφιές σου!!! Μπράβο!! Το θεωρώ τόσο δύσκολο να ζωγραφίζει κάποιος!!! Εγώ ούτε μια ευθεία δεν μπορώ να κάνω!!! Είναι πολύ όμορφο το αποτέλεσμα και στις δυο σου απόπειρες κι είμαι σίγουρη η δασκάλα σου θα χαρεί πολύ!!!!
    Συνέχισε έτσι Ρούλα μου!!! Το χεις και με την ζωγραφική!!!
    Φιλάκια πολλά!!! :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα Μαρινελα μου... για καταπληκτική δεν θα το έλεγα.. αλλα και μόνο που μου το λές μου δίνεις πολύ χαρά... και σε ευχαριστώ πάααααρα πολύ...για τα καλά σου λόγια που μου δίνουν κουράγιο και για άλλες προσπάθειες ..φιλάκιαααααα!!!

      Διαγραφή
  10. Ρούλα μου τι να πω... είσαι καταπληκτική μαθήτρια και νομίζω ότι θα αποφοιτήσεις με άριστα.
    Εκτός και έκανες ζαβολιά και τα μολύβια από την πολλή κλεισούρα αποφάσισαν να ζωγραφίσουν μόνα τους(χιχι)
    Να είσαι καλά Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου... μαθήτρια είμαι μονο... μέχρι να γίνω καταπληκτική δεν ξέρω..αν προλάβω..χι.χι. αν ποτέ κατέβει στην Κρήτη η δασκαλα και μας κανει κανένα σεμινάριο σίγουρα θα βελτιωθώ.. αλλα απο μακρυά είναι πολύ δυσκολο αν δεν σου δείξουν...παντως ζαβολιάρικο δεν είμαι χι.χιχ. τα μολύβια φταίνε που φώναζαν χι.χιχ. φιλάκιαααααα!!!

      Διαγραφή
  11. ΄΄ηρθα απο χθές , πήρα τη σειρά μου μετα τη δασκάλα μας, αλλα ο υπολ...μου..μαύρισε την ψυχη!οθόνη μαύρη!!!
    μετα απο πολλές προσπάθειες και δυσκολίες, αφήνω το σχόλιο μου, δεν ξέρω πότε θα μπορω να ξαναφανώ..
    Αφού λοιπον η δασκάλα σου 'εθεσε άριστα, τί να προσθέσω αδερφούλα μου;
    Χαμογελώ για την απολαυστική σου ανάρτηση,νοιωθω περηφανη που πετυχες τόσο τα χέρια, και επίσης το δυσκολο θέμα χωρίς τον κάνναβο!!!
    εκεί δε,,ε γω μόνο μια μικρή λεπτομέρεια διέκρινα στο δίπλωμα του σεντονιού!
    τα λεπτεπίλεπτα κλαδακια δε,
    μετρούν 33και σήμερα για την άνοιξη!!!σιγα μην ξέχναγα το μέτρημα!!!φιλια φιλια φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτέ χωρίς τον Κάνναβο αδέρφι...χι.χι...μεχρι εκεί που μας παίρνει... αλλά βλέπεις η περιέργειά μου να δώ αν τα καταφέρνω έστω και λίγο.. με κάνει ανυπόμονο πλάσμα... και αν καμιά φορά φάμε και τα μούτρα μας δεν πειράζει .. την επόμενη θα προσέχουμε... χι.χι...η φατσούλα .. μου άρεσε που την είδα.. και τις είπα .. εσύ θα είσαι η πρώτη μου.. χωρίς Κάνναβο.... χι.χι. ίσως και η τελευταία ... τρελαίνομε με το μέτρημα σου... σου το εχω πει...;;; χι.χι. φιλάκιαααααααααα!!!!!!

      Διαγραφή
  12. Ρουλιώ μου , "το 'χεις" !!!!!!
    Και τα χέρια έγιναν υπέροχα, και το μωρό σου είναι κουκλί, και το κλαδί σου θροϊζει με χάρη!
    Η δασκάλα σου θα χαμογελά περήφανη!!!
    Καλή συνέχεια σε όόόόλα όσα κάνεις!
    Φιλιά πολλά-πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κορινάκι μου...αν τόχω δεν ξερω κορίτσι μου.. .. αλλά προσπαθώ να κανω το καλύτερο που μπορώ.. αυτό που κάνω μου δίνει χαρά.να δοκιμάζω και να μαθαίνω πράγματα .. που με κανουν να νιώθω καλά..χι.χι. σε ευχαριστώ πολύ...φιλάκιαααααα!!!!!

      Διαγραφή
  13. Τώρα που ζεστάθηκαν τα μολύβια μην τα αφήσεις να τεμπελιάζουν. Θα τους κακοφανεί αυτή την φορά. Τώρα που είδαν τι μπορούν να κάνουν...
    ...αυτά τα λέω για να τ΄ακούω κι εγώ ;-))))

    Καλή συνέχεια Σμαραγδένια μας :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον θα τους κακοφανεί Μάργκο μου.. γιατί έκανα την αποκοτιά... χι.χιχ νομίζεις οτι τωρα αμεσα θα την ξανακάνω;.. παντως η ζωγραφική είναι μερακι.. και απο οτι μου γραφεις μήπως έχεις αφήσει και εσύ τα μολύβια σου να περιμένουν;....χι.χι. άντε κάνε την αρχή... σε ευχαριστώ για την επίσκεψη...!!!φιλάκιααα!!!

      Διαγραφή
  14. Ω ναι, ένα τεράστιο χαμόγελο είχα!
    Τα κατάφερες μια χαρά Ρούλα μου!
    Νομίζω πως είσαι ταλέντο και πως πρέπει να συνεχίσεις!
    Μπράβο σου...φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ακριβώς ήθελα να πετύχω Μαρία μου να χαμογελάσεις... και χαίρομαι αν το κατάφερα .. ήταν το καλύτερο από όλα φιλάκιαααααα!!!!

      Διαγραφή
  15. Πολυ όμορφα η ζωγραφιές σου !!!!

    καλή συνεχεία ..περιμένω και άλλες ζωγραφιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ειρήνη μου.. να είσαι καλά...καλώς ώρισες.. μακάρι να μπορέσω να κανω και αλλες αργότερα.. να μάθω κάποια πράγματα. πρώτα.. φιλιάααα

      Διαγραφή
  16. ΄Μπράβο Ρούλα μου!....Μια χαρά τα κατάφερες!!!...και μου θύμισες ότι πρέπει να κάνω κι`εγώ μερικές ασκήσεις...
    Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην το κανεις σαν και μενα Χρυσούλα μου που αφησα τα μολύβια να βαρεθούν..χι.χχι. αντε να ξεσηκώνεται μια μια .. να αρχίσει να γεμίζει η τάξη...χι.χι. σε ευχαριστώ..φιλάκια πολλαααααα!!!!

      Διαγραφή
  17. Με το χαμόγελο άρχισα και με το χαμόγελο θα φύγω . Η προσπάθειά σου είναι το παν Ρούλα μου και εγώ τα βρήκα όμορφα άλλωστε Η Μαρία μας το επιβεβαιώνει και τι ποιο υπέροχο από την ενθάρρυνση της Βιλλιώτη!!!! Να κάνεις ότι σου αρέσει Ρούλα μου συνέχισε το όμορφο όνειρό σου .
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα έτσι πρέπει να κανουμε Νικόλ μου μπαινοντας στα σπιτάκια μας.. να χαμογελάμε.. εκτός και αν αν υπαρχει λόγος να μην μπορούμε..πιστευω στο μελλον να βελτιωθώ... αν δεν κάνεις σεμινάρια .. είναι δυσκολο..νομίζεις οτι δεν το ξερω; αλλα μου αρέσει να προσπαθώ... απλως ζωγραφίζω για μενα.. και βέβαια θα ακολουθήσω την συμβουλή σου... χι.χι. φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  18. Εμένα Ρουλάκι μου μου άρεσαν όλα πάρα πολύ αλλά εκείνο το μωράκι με ξετρέλανε!
    Πολλά φιλιά και να το συνεχίσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μωράκιιιιιιιι:::::: καλέ Ελενα μου αυτό θέλει πολύ δουλεια να γινει σωστό..χιχιχ. αυτό το λαθεμένο σου αρεσε;; τι να πώ..χι.χιχ. καλά να εισαι και να μου δινεις κουραγιο.. σε ευχαριστώ πολύ...

      Διαγραφή
  19. καλα ενταξει ειναι πολυ ομορφα ολα Ρουλα μ τα μαθηματα επιασαν τοπο αλλα το εχεις και συ σιγουρα!!!φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Αμαλία μου...μαθήματα μεσο ιντερνετ..χι.χιχ. αλλά τι να κάνουμε αφού δεν έχουμε κοντά την δασκάλα.;...χι.χι. φιλακιαααααααα

      Διαγραφή
  20. Ρούλα μου, έμεινα έκπληκτη!! Τα πήγες πολύ-πολύ καλά (ναι, ΚΑΙ με το μωρό) και νομίζω πως πρέπει να συνεχίσεις... να συνεχίσεις και να εξασκείσαι. Μετά θα είναι ακόμη πιο εύκολο.
    Μπράβο!!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ να δεις Ελλη μου τι έκπληκτη έμεινα...με την πρώτη προσπάθεια είναι λίγο δύσκολο θέλει πολλά μαθήματα και πολύ εξάσκηση να φτάσεις σε ένα υποφερτό σημείο..σε ευχαριστώ φιλάκιαααααα!!!

      Διαγραφή
  21. Όταν λέω εγώ ότι είσαι έφηβη!!!
    Μπράβο Ρουλίτσα μου αγαπημένη.
    Υπέροχη σε ότι κι αν προσπαθήσεις! Κάπου έχω κι εγώ καταχωνιασμένα τα σχέδια με μολύβι που έκανα πριν αρχίσω να ζωγραφίζω με λάδι, ως εξάσκηση. Κι εγώ χέρια και δέντρα έφτιαχνα. Στις προσωπογραφίες είμαι ανεπίδεκτη:)))
    Φιλάκι πολλά κι εγώ να ξέρεις σου δίνω Αριστείο! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έφηβη το κρατάω .. μου αρέσει χι.χι. τι;; έχεις καταχωνιασμένα μολύβια;;; να τα βγάλεις βρε παιδί μου .. ξέρεις τι παράπονα που θα έχουν;; όσο για το θράσος μου να ζωγραφίσω πρόσωπο.. δεν ξέρω που το βρήκα..χι.χι... το Αριστείο σου το παίρνω Αριστέα μου...και όχι για την ζωγραφική .. εν ταξει;;; σε ευχαριστώ πολύυυυ... φιλάκιααααα

      Διαγραφή
  22. Αχ βρε Ρούλα μας!... Με τα ευλογημένα σου χέρια... που φροντίζουν για τα πάντα. Που έχουν την υπομονή και την ευλάβεια να πιάσουν μολύβια και να μάθουν να ζωγραφίζουν. Να σβήνουν, να χαράζουν, να χρωματίζουν και να ζωντανεύουν λευκά χαρτιά. Με συγκίνησες με τα λόγια σου, τις φωτογραφίες και τον ενθουσιασμό σου. Είσαι το πρότυπό μου να ξέρεις. Ένας άνθρωπος που διαρκώς ζει μαθαίνοντας και μαθαίνει να ζει. Να'σαι καλά μικρή μας μαθήτρια, αγαπημένη μας Ρούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα μπορούσες να βρείς καλήτερα λογια Κανελλακι μου να με αντιπροσωπεύουν ..χι.χι..χι..όντως ζω για να μαθαίνω και μου αρέσει να ρωτάω ότι δεν ξέρω.. μου αρέσει που μαθαίνω καινούργια πράγματα ..έστω και αν τα μαθενω λάθος στην αρχή... μετά βελτιώνομαι..χι.χι. δεν ξέρω αν είμαι το σωστό πρότυπο ... αλά χαίρομαι που με έχεις..χι.χι..απλώς ακολούθησε την καρδιά σου και θα είσαι εσύ.. το δικό σου πρότυπο....φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  23. Αν αυτή είναι η πρώτη σου προσπάθεία φαντάζομαι τι θα κάνεις στη συνέχεια!!! Τα κατάφερες μια χαρά μπράβο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το πιστέψω λες Κική μου;; χι..χι... σε ευχαριστώ πολύ.. να είσαι καλά ... φιλάκιααα!!!

      Διαγραφή
  24. Βρε Ρούλα το πέτυχες το μωράκι, απλά είναι... το ξαδερφάκι του!!!!Σημασία έχει η όρεξη και η προσπάθεια!Πολλά μπράβο και για το ηλιοβασίλεμα!Τέλειο!Φιλιά και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χι..χι...να μην έχει και ενα ξαδερφάκι το μωράκι Πινελιώ μου;χι.χι και όπως είπαμε η προσπάθεια μετράει....φιλακιαααααα!!!

      Διαγραφή
  25. Mπράβο σου Ρούλα...Θα έλεγα ότι η προσπάθεια μετράει αλλά εσύ τα κατάφερες πολύ καλά...........και σίγουρα διασκέδασες αφάνταστα. Το έχει αυτό η ζωγραφική! Όσο για την προσωπογραφία διάλεξες και δύσκολο θέμα και όμως.......πήγες πολύ καλά και εκεί
    Καλησπέρα και το χαμόγελο στα χείλη το κρατάω ...........Να σαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα είδες Αννα μου;; κατευθείαν στα δύσκολα πήγα... .. πήρα θάρρος και δεν σταματούσα χι.χι. το καλύτερο κράτησες το χαμόγελο.... μπράβο σου... φιλάκιαααααα

      Διαγραφή
  26. Απαντήσεις
    1. Μαρία Ελενα μου σε ευχαριστώ παρά πολύ να είσαι καλά..!!! φιλάκιαααααα

      Διαγραφή
  27. Θαυμάζω το θάρρος σου και την επιμονή σου να τα καταφέρεις!! ΚΑι τα κατάφερες , και μάλιστα πολύ καλά!
    Και είναι και η "πρώτη" σου προσπάθεια!! Σκέψου τι έχουν να δούν τα ματάκια μας στη συνέχεια!
    Να'σαι καλα, Ρουλάκι, με τα χρυσα χεράκια!! Φιλάκια πολλά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέπη μου... θράσος είναι και όχι θάρρος ..χι.χι. ούτε και εγώ δεν το περίμενα απο μένα..χι.χι αλλά΄την έκανα την προσπάθεια...τι να πώ;;; θα δείξει.. το πράγμα... να εισαι καλά που μου δίνεις και εσύ κουράγιο.. φιλάκιαααα!!!

      Διαγραφή
  28. Ταλεντάρα μου εσύ! Χρυσά τα χεράκια σου και άξια!
    Χίλια μπράβο Ρουλίτσα μου, τα καταφέρνεις θαυμάσια!

    Φιλάκια πολλά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεε Μαιρούλα μου πάντα με τον καλό σου λόγο.. να είσαι κλα ... σε ευχαριστώ πάρα πολύ..τωρα για το θαυμάσια .. θα δείξει το απότερο μελλον.. χι.χιχ. φιλάκιαααααααα !!!!

      Διαγραφή
  29. δεν εχω λογια!
    συγχαρητηρια σε ολους για ολα τα ανω!
    φιλακια πολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλησπέρα και Καλώς σας βρίσκω από την αγαπημένη μου Αριστέα και το υπέροχο της αφιέρωμα! :-)
    Πολύ όμορφες οι ασχολίες σας!
    Θα χαρώ να περάσετε και από εμένα http://apopsitexnis.blogspot.co.uk/
    Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλησπέρα!! Συγχαρητήρια, πραγματικά πολύ αξιόλογες οι προσπάθειες!!
    Μόλις τώρα παρατήρησα το βίντεο στην δεξιά στήλη με την φίλη μου Ροδούλα και χάρηκα πολύ!! ( είναι από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει από κοντά χάρη στο blogging) Καλή και δημιουργική συνέχεια σε ό,τι κάνετε με χαμόγελο και δύναμη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ώρισες Κατερίνα μου.. με την Ροδούλα είχαμε μια πολύ ομορφη συνεργασία.. και είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό...είναι εξαιρετικός άνθρωπος..και ας μην έχουμε γνωρισεί απο κοντα... χαιρομαοι που έχουμε μια κοινή γνωστή... ελπίζω να γνωριστούμε και απο κοντα κάποια φορά.. σε ευχαριστώ που περασες σιγουρα θα τα λέμε .. συχνα.. φιλάκιααααα.!!!!

      Διαγραφή
  32. Μια χαρά τα κατάφερες καλέ!
    Αν το επιχειρούσα εγώ το μωράκι θα αναφωνούσε....... καλλιτέχνη πω πω χάλια, μ' έκανες με δυό κεφάλια!
    Τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρστινακι μου...γιατί το δικό μου δεν αναφωνεί νομίζεις;; χι.χι...αλλά το θράσος μου .. να προσπαθώ .. δεν με αφήνει.. να κάτσω καλά ..φιλάκιααααααα!!!!!

      Διαγραφή
  33. Ρουλα μου αυτα τα χερια με την αρθριτιδα που λες ειναι τοσο ταλαντουχα !!! μπραβο σου , φιλιά απο την Θεσσαλονικη , στης Αριστεας το εμαθα οτι εισαι απο δω και χαρηκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαίρη μου Θεσσαλονίκη είσαι;;; γειά σου πατρίδα...χι.χι. δεν θα αφήσω εννοείται μια παλιοαθρίτιδα να με βάλει κάτω... με αυτήν έχουμε πολλά να πούμε..χι.χι και εγώ χάρηκα πατριωτακι μου.. φιλάκιααααα!!!!

      Διαγραφή
  34. Γειά σου αγαπημένη μου Ρουλίτα!!Αυτοσαρκάζεσαι κι αυτό μου επιβεβαιώνει πόσο χρυσή παιδική καρδούλα είσαι!!ναί βρέ θαύματα έκανες!εσύ μπορεί να κρίνεις πολύ αυστηρα τον εαυτό σου,αλλά εμένα με εντυπωσίασες και με το ταλέντο και με την υπομονή σου..και το μωράκι είναι όμορφο-μπορεί να γίνει ακόμα πιό όμορφο,απλά προσπάθησέ το!πιστεύω ότι έχεις την χρυσή φλέβα του καλλιτέχνη απο τα γενοφάσκια σου-γιαυτό συνέχισε δυναμικά με την ζωγραφική!εμένα με άγγιξε απόλυτα και δεν λέω φούμαρα και κούμαρα έτσι για να γράψω σχόλιο!!φιλάκια πολλά και την αγάπη μου σου στέλνω Ρουλίτα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου....όλα αυτά για μενα τα είπες;;χι.χι.... δεν τόχω και πολύ να πάρουν τα μυαλά μου αέρα..χι.χι... και να πιάσω...τα μολύβια .. τα πινελα.... αλλά χωρίς μαθήματα μάτια μου δεν γίνεται...χι.χι... θέλει καλιέργεια το πράγμα... όμως να σε ευχαριστήσω πολύ με έκανες και ενιωσα...πολύ σπουδαία..χι.χι. ωχ!!! την πάτησα... είδες που σου το είπα;;; χι.χι. φιλάκιαααα!!

      Διαγραφή
  35. Καλη προοδο Ρουλακι που θα την εχεις με τετοια δασκαλα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τέλεια η ζωγραφική σου Ρούλα μου!! Και είσαι αρχάρια;; Εσύ θα μας καταπλήξεις μετά από μερικά μαθήματα ακόμα!!!! Μπράβο σου γλυκούλα μου!! Υπέροχα!! Δεν σε πρόλαβα γαι το βραβειάκι το απάντησες ήδη !! Θα σου έλεγα να περάσεις να το πάρεις και από μένα!! δεν πειράζει ...καλή ζωγραφική!!! φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Θαυμάσια δουλειά έκανες, Ρούλα, οι δοκιμές σου στέφθηκαν με επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. panta h prospauia metrai kai otan petixh kiolas einai telia filia..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή