Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ....!!!

Δεν ξέρω αγαπημένοι μου φίλοι πως να αρχίσω.. αυτήν την ανάρτηση..που είναι ίσως συνέχεια
της προηγούμενης .. όχι προς το θέμα της αλλά όσο προς την ίδια την ανάρτηση και για να μην σας κουράζω με απορίες ας αρχίσω να σας εξηγώ τα ανεξήγητα για μένα....!!
Λοιπόν που λέτε αγαπημένες μου φίλες  ήρθε μια μέρα  πριν από 10 μέρες που πήγα να ανοίξω το λάπτοπ....να κάνω το μπλόκιν  μου να πω τις καλημέρες μου .. να δω τις δικές σας.. αλλά 
άλλες οι βουλές οι δικές μου και άλλες... των άλλων..!!!

Μπροστά μου ήταν ένα.. λυπούμαστε δεν βρέθηκε η ιστοσελίδα δεν υπάρχει σύνδεση στο ίντερνετ.
Βρε αμάν..!! βρε ζαμάν τίποτε αυτό.. εκεί είχε μουλαρώσει.. δεν έχετε ίντερνετ..έλεγε..
Τι να κάνω το πήρα απόφαση.. λέω  πόσο θα κάνει; θα ξανάρθει.. χι.χι αμ κούνια που με κούναγε!! 

Η διακοπή ήταν από τα έργα που έφτιαχναν το δρόμο μπροστά στο σπίτι μας. 
Ηταν τρίτη 11 του μήνα.. σας γράφω ημερομηνίες.. γιατί έχει σημασία το θέμα...
Όπως έγραψα και στην προηγούμενη ανάρτηση μου..είχα μάθει για την 15η του μήνα τι μέρα ήταν .. έπεφτε Σάββατο ..και ήθελα πάρα  μα πάρα πολύ να κάνω αυτήν την συγκεκριμένη ημερομηνία μια ανάρτηση..
Λέω από μέσα μου μέχρι το Σάββατο θα το φτιάξουν.. δεν μπορεί..!!! παίρνω τηλέφωνο τις βλάβες.. λίγο πριν έρθει  ο τεχνικός  την παρασκευή το απόγευμα.. βλέπω και έχω ίντερνετ.!!! χαρά εγώ να δεις... του λέω .. εντάξει.. όλα καλά .... μου λέει τι καλά αφού δεν μου δείχνει το μηχάνημα ότι έχετε σήμα εδώ...και εγώ που το βρήκα;; του λέω..

δεν ξέρω μου λέει μπορεί μόλις αλλάξετε σελίδα να χαθεί..το σήμα.. 
Για τρεις ώρες μέχρι να τελειώσω την προηγούμενη  ανάρτηση και να την δημοσιεύσω το σήμα ήταν εδώ..χωρίς να έχει κανένας άλλος από την γειτονιά μου ούτε τηλέφωνο ούτε ίντερνετ.. ενδιάμεσα αυτών των ωρών χτυπάει και το τηλέφωνο από πολύ μακρυά εκτός Ελλάδος...!!!
Εεεεε τώρα τι λες!!! σύμπτωση;;
Από το επόμενο πρωί και  μέχρι σήμερα που σας γράφω ..που έχει φτιαχτεί η βλάβη μετά κόπων και βασάνων...όχι που δεν θα μας ταλαιπωρούσε..!!! δεν μπορώ να εξηγήσω τι ακριβώς έγινε.. και μπόρεσα να έχω σήμα την συγκεκριμένη μέρα ..και από που ήρθε αυτό το σήμα παιδιά;; πείτε μου μια λογική απάντηση..!! πάντως αν εξαιρέσουμε την έλλειψη σας..δεν με στεναχώρησε και τόσο η βλάβη γιατί έκανα αυτό που ήθελα.. τώρα το πως έγινε αν ξέρει κανείς ας μου λύσει την απορία...!!!!!!
Αγαπημένες μου σας ευχαριστώ πολύ  και από εδώ για τα όμορφα σχόλια σας στην προηγούμενη ανάρτηση μου..όλα καλά θα πάνε..αρκεί να το πιστέψουμε..επιτέλους ξανά μαζί... δώστε μου τώρα ένα χαμόγελο σας..!!! έτσι μπράβο..!!!!!   
  

60 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΡΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ,ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ!!!
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ.
    ΤΑ ΚΑΔΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΥΠΕΡΟΧΑ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ,ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ!!!!
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΚ!!!
    ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό πιστευω και εγώ Αννα μου.. οτι μπορεί οταν θελουμε κατι πολύ να γίνεται ... οχι παντα βέβαιως.. αλλα καμια φορα η τυχη βοηθαει... εννοείται και θα είμαστε παρόν παντα όπου υπαρχει αναγκη .. φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  2. Καλημερα Ρουλα μου!!! Τελος καλο ολα καλα ελεγε η γιαγια μου!!! Τα φιλια μου και την αγαπη μου απο την ομορφη Θεσσαλονικη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστα έλεγε η γιαγιά σου Σοφία μου... εχουμε γίνει μια παρέα εδώ μέσα και οταν δεν μπορώ να τα πουμε απο εδώ νομίζω οτι κατι μου λείπει.. φιλησε μου την πατρίδα μου... φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  3. καλημερα Ρουλα μου!
    μας ελειψες!
    τελος καλο ολα καλα οπως ειπε και το Σοφακι επανω.
    ταλαιπωρηθηκες βεβαια αλλα παει περασε τωρα.
    φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Κική μου ποιός την σκέφτεται τώρα την ταλαιπωρία μπροστά στην ευχαρίστηση που νίωθω τωρα αναμεσά σας.. πάλι.. να εισαι κλα θα τα πουμε φιλακιααα!!!

      Διαγραφή
  4. τα εικονίδια τέλεια! Γέλασα πολύ! Είμαστε λίγο εξαρτημένες με το ίντερνετ ε;
    Καλημέρα και καλή συνέχεια Ρούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαστε βρε Νασια μου διατί να το κρύψωμεν άλωστε;;.χι.χι. οσο για τα είκονίδια .. εξπέρ έχω γίνει..έ;;; χι.χιχ. φιλακιααααα!!!!! τα λεμε...

      Διαγραφή
  5. Καλώς το Ρουλάκι!!! Υπάρχουν πολλές πιθανές εξηγήσεις, αλλά εγώ θα κρατήσω αυτή του θαύματος!!! Για την Ρούλα μας γίνονται ακόμη θαύματα, το λέω και το εννοώ. Φιλιά πολλά και μη μας ξαναλείψεις τόσο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ!!! Μαράκι μου μπραβο αυτή την εξήγηση να κρατήσεις .. οπως και εγώ αυτή κρατάω..μου αρέσει να το πιστευω.. ..χι.χι. γιατί δεν γινονται στην εποχή μας θαύματα;; χι.χιχ. εστω και τεχολογικα.. που ξερεις μπορεί και ο Θεός να έχει συμβιβαστεί με την εποχή μας..χι.χι..αν εξαρτάται απο μένα το ξέρεις οτι δεν θα το ξανακανω.. Μαρακι χι.χιχ. φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  6. Όταν κάτι το θέλουμε τόσο πολύ και αυτό το κάτι είναι για έναν τόσο υπέροχο σκοπό.... και αυτό το θέλω έρχεται από έναν άνθρωπο σαν και εσένα!!!! ε τότε Ρουλάκι μου.... ναι σίγουρα γίνονται θαύματα!!!!!!!! Πολλά φιλιά καλή μου!!!!

    Υ.Γ. Χρωστάω τηλέφωνα.... θα σε πάρω!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χι..χι.. μεχρι να σου απαντήσω εδώ τα είπαμε στο τηλεφωνο Βικακι μου..χι.χ το ιντερνετ μου ειναι πολύ αργό και μεχρι να απαντήσω βραδιάζει.. μάτια μου.. χι.χιχ. να είσαι καλα φιλεναδα μου φτιαχνετε την καθε μερα μου με την αγαπη σας σας ευχαριστώ παρα πολύ... κορίτσι μου.. φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  7. Καλέ γέλασα πάρα πολύ με τα εικονίδιά σου!
    Οτι έγινε έγινε τελείωσε και αυτό!
    Δεν ξλέρω τι έγινε μάλλον ο καλός μπλογκοθεούλης σε λυπήθηκε και σου έδωσε για λίγο σήμα για να μην βγάλουμε silver alert!
    Χαχαχα!
    Πολλά φιλιά την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ να δείς πως γελώ καθε φορα που τα βλέπω. Ελενα μου..χι.χι. με λυπήθηκε λές αυτός ο Θεός έε;; το ίδιο είπα και εγώ.. χι.χι. ακομα με την απορία είμαι.. χι.χι.
      silver alert.....έεεε χι.χι.χχι που το σκεφτηκες!!!! φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  8. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!
    ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ μαζι με τα γραφόμενά σου, σούπερ!
    κι εγω στα θαύματα πιστεύω!
    αρκεί που είσαι και πάλι εδώ!!!
    αδερφούλα μου καλημέρα, με πολύ ήλιο αλλά και αέρα δυνατό!!!
    τόσο που φερνουν τα φιλιά μου γρηγορώτερα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδέρφι μουου..!! εδώ θα είμαι όσο το επιτρέπει ο γκούγκλης χι.χι τα εικονιδια τα εκανα αντιγραφή απο ενα σταθμό που ακούω..χι.χιχ. μπορεί να σου απαντω εδώ καθυστερημενα... αλλα εχω πολύ αργό ιντερεντ... οπότε χαλαραααα.!!!! αγάπη μου!!! φιλακιαααααα!!!

      Διαγραφή
  9. Ούτε το σήμα του ιντερνετ, δε μπορεί να μείνει μακριά σου!!!
    ;-)
    Ρουλάκι, τέλος καλό όλα καλά!
    (Τα εικονιδιάκια σου ΥΠΕΡΟΧΑ! χαχα!)
    Μια μεγάλη αγκαλιά και ένα ζεστό χαμόγελο, ολο δικό σου!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουτε αυτό Γιάννα μου.... αν ξέρεις παιδί μου πως να το κουλαντρίσεις το θέμα δεν μπορεί να σου αντισταθεί κανείς..!!χι.χι..ακομα όμως απορώ..χι.χι την ακαλια και το χαμόγελο.. τα αγαπησα και τα παιρνω..φιλάκιαααα!!

      Διαγραφή
  10. Καλά που δεν πιστέυω στα φαντάσματα...
    Από τεχνολογία δεν ξέρω τίποτε και εκεί πρέπει να είναι το θέμα.

    Φιλιά πολλά, φιλενάδα.

    http://logokrisiaikostuprotueona.blogspot.com.es/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουτε και εγώ δεν πιστεύω..χι.χιχ και εγώ δεν ξερω πολλα απο τεχνολογια.. αλλα πιστευω στην τύχη..χι.χι... φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  11. Συμβαίνουν κι αυτά Ρούλα μου, όταν κάτι το θέλεις τόσο πολύ!!!! Ένα πάντως είναι σίγουρο, μας έλειψες, έλειψες απ΄όλη τη γειτονιά και χαίρομαι που είσαι πάλι κοντά μας!!
    Οι κινούμενες φατσούλες σου με ξετρέλαναν!! Να ΄σαι καλά!!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μένα μου λείψατε Μπέττυ μου..και χαίρομαι πολύυυυ!!! αν και αργώ να απαντησω στα σχόλια...γιατί το ιντερνετ μου είναι πολύ αργό αλλα εγώ συνεχίζω απτόητη...χι.χι. χι.χι..οι φατσούλες είναι απο ενα σταθμό που ακούω.. τις έχει στα δικα του σχ'όλια... έχει και αλλες πολλες...!! φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  12. Η μάγισσα Ρούλα που κατέκτησε τις καρδιές μας! Αυτό πέρασε τα σύρματα....
    Τώρα πάω να διαβάσω όσες αναρτήσεις σου έχασα!
    Φιλιά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααααα πολύ μου άρεσε ο τίτλος αυτός Αντιγονάκι μου...μακάρι να ήμουν .. ξέρεις πόσα πράγματα θα άλλαζα στον κόσμο;;.... ναι όλα αυτά που σκέφτεσαι...χι.χι. σε ευχαριστώ πολύ.... αγαπη μου.. φιλάκιαααα!!

      Διαγραφή
  13. Ρούλα μου όταν κάτι το θέλουμε πολύ τότε γίνεται....
    Καταπληκτικές οι φατσούλες σου!!!!
    Να έχεις ένα καλό Σαββατοκύριακο!!
    Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό πιστεύω ... ότι γίνεται Στέλλα μου και καμιά φορά οι συμτώσεις είναι πολύ παράξενες.. και ανεξήγητες.. ... μεχρι να σου απαντησω θα έρθει το αλλο Σαββατοκύριακο.. χι.χι. φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  14. Αναπάντητη περιπέτεια...
    Τέλος καλό, όλα καλά...
    Καλή συνέχεια, σε ότι κι αν κάνεις Ρούλα...
    Φιλιά..
    **Αννιώ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννιώ μου... έχουμε παθει εξάρτηση απο το ιντερνετ.. και μόλις μας λείψει λίγο βλεπουμε πόσο μας λείπει... αλήθεια πως κάναμε χωρίς αυτό;; .. λέω εγω τώρα.. παντως ήτανε μια αποτοξίνωση..χι.χιχ. και έλειψη μαζι... όλα καλα τωρα... φιλακιαααα !!!

      Διαγραφή
  15. Ευτυχώς όλα καλά στο τέλος ..καλή συνεχεία ...
    κάλο σαββατοκυριακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι φίλη μου ευτυχώς όλα καλα τώρα παλι μαζί θα είμαστε.. και θα σερφάρουμε βρε τι μας έκανε το ιντερνετ!! χι.χιχ. φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  16. Α καλά είσαι θεά! Βρε θηρίο ...τι ωραία που ταίριαξες τα εικονίδια; Εξπέρ έχεις γίνει!
    Όσο για τα υπόλοιπα , τα'παμε και την Κυραική...το Σύμπαν ήθελε να σε χαροποιήσει εκείνη την ημέρα :)))
    Φιλάκια πολλά και καλώς ήρθες πίσω!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χι..χι... έ.. οι θεές.. είναι για να βάζουν εικονίδια καρτιά μου..χι.χιχ... ότι θα το καταφερνα και αυτό ουτε και εγώ το περίμενα απο μένα...τι καλό που είναι το σύμπαν μαζί μου βρε Αριστέα μου!!! χι.χι. καλώς σας βρήκα μάτια μου. φιλάκιααααα!!

      Διαγραφή
  17. Χεχε... όταν θέλεις κάτι πολύ, ακόμη και το ΣΗΜΑ συνωμοτεί για να το πετύχεις!!! (παραφράζω το γνωστό ρητό του Κοέλιο τώρα...)
    Θα έπαθε ο τεχνικός... ακόμη θα το σκέφτεται, χαχα!!
    Πολύ γέλασα με τα ανθρωπάκια! Φιλάκια, καλό Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμια φορά γίνεται και αυτό Ελλη μου.. να θελεις κατι και να γίνεται δεν ξερω πώς και ουτε το ψαχνω μονο ξερω οτι έγινε... και αυτό μου φτανει... καλά ο τεχνικός έπαθε.. χι.χι. ακομα απορεί...φιλακιαααα!!!!

      Διαγραφή
  18. Το ...ανεξήγητο σήμα!!
    Ευτυχώς που υπήρξε κι αυτό...κι ευτυχώς όλα διορθώθηκαν!
    Φιλιά πολλά και καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χι..χι.. πράγματι Μαρία μου όπως το λές το ανεξήγητο σήμα .. αυτό έπρεπε να βάλω σαν τίτλο χι.χι τελος καλό όλα καλά όμως ..φιλακιααα!!!

      Διαγραφή
  19. Τέλος καλό, όλα καλά!!
    Καλώς σε ξαναβρίσκουμε, Ρουλάκι!!
    Φιλιά πολλά και ευχές για ενα όμορφο Σαββατοκύριακο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ καλως σας ξαναβρίσκω με χαρα ..Πέπη μου τωρα όλα μια χαρά ειναι αλλα χρονο δεν βρίσκω να κανω αυτά που θελω .. ολο και μου λείπει ο ατιμος..χι.χιχ. φιλακιαα!!!

      Διαγραφή
  20. Χαχαχα!! Τι ωραία εικονάκια σμαραγδένια μου!!! Καλά τις τελευταίες μέρες ένα θέμα το χουμε κι εμείς εδώ με το διαδίκτυο.. Ουφ!!
    Σημασία έχει ότι έκανες την σύνδεσή σου!! Εστώ κι ανεξήγητα!! Ποιος ξέρει;; ;))
    Φιλάκια πολλά και καλό σ/κ να χεις γλυκειά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεχρι να σου απαντήσω έχει έρθει το άλλο Σαββατοκύριακο...χι..χι. Μαριλένα μου πάει ο καιρός ...καλέ πως περναει έτσι και δεν τον προλαβενω;; όντως όλα καλά τωρα.....αν και εχω πολύ αργό ιντερνετ πρωψσπαθώ όμως να τα λέμε ... φιλακιααα!!!

      Διαγραφή
  21. Καλέ ο Σαμαράς το φρόντισε. Το είχε πει ο άνθρωπος.
    " Όλη η Ελλάδα θα έχει σήμα!"
    (Για τα υπόλοιπα... δεν πήρε όρκο, αλλά σήμα θα έχουμε).
    Ειδοποιήθηκε το λοιπόν ότι στην περιοχή σου κάνουν έργα κι ότι έχει κοπεί το σήμα κι έδωσε εντολές για άμεση αποκατάσταση της ζημιάς... Αμέ!...
    Μην κοιτάς που δεν το λέει. Είναι χαμηλών τόνων και ντρέπεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σήμα.. έ... Κανελλάκι μου;; σαν αυτό που λέει wifi ;; χι.χι.εεεεε αφού το φρόντισε ο Σαμαρας..να μείνουμε ήσυχοι.....αφού και η Βασίλω στο χωριό θα έχει στο μαντρί σήμα.. τι άλλο θέλουμε πια .. στην ζωή μας;;..!!!εδώ γελάνε...χι.χι.χι.!!!!

      Διαγραφή
  22. Σμαραγδένια μου , μας έλειψες όντως!!! Ε! ναι!! μάλλον ο Σαμαράς!! χα χα χα!! Έχω διαγωνισμό στο μπλογκ μου αν θέλεις πέρνα να πάρεις μέρος!! φιλάκια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φανούλα ..και μενα μου λείψατε...έρχομαι απο εσένα να τα πούμε απο εκει.. φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  23. Το σήμα ήρθε απ' "αλλού" , αυτό είναι το μόνο σίγουρο!
    Το "αλλού" όμως μπορεί να το έκλεψες απ΄ τον παραπάνω ή παρακάτω δρόμο όπου δεν γινόντουσαν έργα χαχαχα! σημασία είναι πως η επιθυμία σου εκπληρώθηκε!!!
    Τα εικονίδια απίστευτα, μπράβο που τα κατέβασες!
    ΑΦιλάκια πολύ πολύ χαμογελαστά! :)))))))))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρέ Μαγισσούλα μου ... ντεν εκλεψα εγώ τίποτε καρντιά μου!!χι.χι. μονο του ήρθε.. το σημα...χι.χιχ. σου λέεει η ρούλα θελει να κανει ανάρτηση ας παω απο εκει μια βόλτα .. και τσούπ.!! νά το..χιχ.χι αν δεν ειναι αυτό τυχη τι είναι;;; μαλλον κλέψιμο..!!έ;; αααα τα εικονίδια;; τα βρήκα σε ενα ραδιοφωνικό σταθμό που ακουω.. Γραψε.... SpirtoWeb Radio.com έχει πολύ ωραια τραγουδια.. εκεί στα σχολια τα έχει μονο που πρέπει να γραφτεις ..χι.χιχ. τι μαθαινω η γυναικα..!! φιλακιααααααα!!

      Διαγραφή
  24. Ακόμη γελάω γιατί περιγράφεις πολύ παραστατικά κάτι που έζησα και ζω συχνά πυκνά τελευταία....έργα στους δρόμους...και όλο και κάτι σπάνε με αποτέλεσμα να δημιουργούν πρόβλημα στις γραμμές και στο internet....Καλώς ήρθες πάλι....Τα στοιχεία που μου ζήτησες είναι
    Σύλλογος Φλόγα
    Τζαβέλλα 49
    Τ.Κ. 30300
    Ναύπακτος
    Αν τα στείλεις συστημένα απλά προσθέτεις
    Υπόψιν κας Βιολέτα Πλέσσα
    Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασπα μου αχ!! αυτά τα έργα .. εκτός από σκονη που την τρώμε με το κουταλι.. δεν ξερουμε πότε θα τελιώσουν και αν καμια φορα με χάσετα παλι .. αυτά θα φταίνε..χιχ.χιχ. σε ευχαριστώ πολύ για τα στοιχεία... να είσαι καλα και σίγουρα θα έχει πολύ επιτυχία η έκθεση.. φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  25. Είναι ο δαίμων του ίντερνετ! Δεν πειράζει αφού ξαναήρθε το ίντερνετ και σε έφερε κοντά μας!Άτιμη τεχνολογία!Φιλάκαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ Πινελιώ μου μονο αυτόν το δαίμονα δεν είχαμε νά τος και αυτός..χι.χχι. τον ξορκίσαμε και πάει προς το παρόν.. Ατιμη τεχνολογία δεν λές τίποτα...χι.χιχ. φιλα μου το μουτράκι σου.. και σε σένα φιλακια να μην μου ζηλευεις!!! χι.χιχ.

      Διαγραφή
  26. Ρουλίτσα μου καλή εβδομάδα!
    Ξέρω πόσο σου κόστισε που δεν είχες ίντερνετ αλλά εσύ μάτια μου τρέλανες ακόμα και τον τεχνικό κι όσο το θυμάμαι γελάω μόνη μου! Σκέψου τώρα που το βλέπω και γραπτώς... χα χα χα!

    Φιλάκια πολλά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεεε. Μαιρη μου.. εγώ να δείς πόσο γελαω ακομη.. εδώ εχει γινει ανέκδοτο με το σήμα.. χι.χι. με πειράζουν τα παιδιά μου..χι.χιχ. να έχω σήμα εγώ η γιαγια και εκεινα τίποτε..χι.χιχ. καλα να παθουν να μαθουν να μην δουλεύουν αλλη φορα..τους ρούμπωσα.. χι.χχι. το φυσανε και δεν κρυώνει.. που λενε..χι.χι. φιλακια πολλα Μαιρούλα μου..

      Διαγραφή
  27. Καλημέρα Ρούλα μου!!Τέλος καλό,όλα καλά!!!Καλώς ήρθες!!Παθαίνουμε ένα μικρό στεριτικό σύνδρομο,όταν δέν έχουμε ίντερνετ!!!Μού συνέβη μία φορά!!!Πολύ όμορφα τά εικονάκια σου!!Καλή συνέχεια!!!Σέ ευχαριστώ πού πάντα μέ θυμάσαι!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι με ευχαριστεις Πέπη μου οι φιλες ειναι για να νοιζονται η μια την αλλη και τι γειτονια θα είμαστε αν δεν το κανουμε αυτό.. έ;;.καλα στεριτικο δεν λές τίποτα... αλλα εκανα και την αποτοξίνωση μου.. την αλήθεια την λέω..χι.χιχ. φιλακιαααααα!!

      Διαγραφή
  28. Τελος καλο ολα καλα Ρουλακι εισαι και παλι κοντα μας!!!!!!Φιλια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Κατρινα μου ΄΄ όλα καλά τωρα..μεχρι την επομενη φορα... τα έργα ακομα δεν αρχίσανε.. . χιχ.χι. τι κανει η πατρίδα;; φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  29. Θεώρησε αυτήν την απουσία του σήματος ως σήμα για.......ιντερνετική αποτοξίνωση!
    Τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο τέλος θα χρωστώ και χαρη Χριστινακι μου που δεν είχα ίντερεντ.. και όπως λές ήταν ωρα για αποτοξίνωση..χι.χιχ. επανήλθα όμως δρυμήτερη..χι.χιχ. φιλακιαααα!!

      Διαγραφή