Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Ο...ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ.. ΤΣΗ ΚΡΗΤΗΣ..!!!

Τι να του πεις του αετού
πού χει ψηλά πετάξει
και τα φτερά του έδωσε
στον θεό να τα φυλάξει

Φύλαξε Θέ μου τα φτερά
κι πού χεις  και τα άλλα
γιατί ήταν μερακλίδικα
κι από τα πιο μεγάλα...!!!  

Ενα μικρό αφιέρωμα που είχα γράψει για εκείνον που έφυγε σαν σήμερα για την γειτονιά των αγγέλων..!!

ΞΥΛΟΥΡΗΣ..!!

Κρήτη μου τον βασιλικό,
απού χες στον μπαξέ σου,
τον πότιζες, τον δρόσιζες
και τον κορφολογούσες.
Κρυφά τον εκαμάρωνες
ν ανθίζει να βλασταίνει
και να σκορπά μοσχοβολιές
στση ρούγες και στση στράτες.
Και ψήλωσε και έφτασε,
η στην κορφή του κόσμου.
Η ξενηθιά των πλάνεψε
Κρήτη μου και στον παίρνει.
Και κείνος εμαράθηκε,
χάμε στο χώμα γέρνει.
Και τονε κλαίει η ξενηθιά,
κι εσύ παντέρμη ΚΡΗΤΗ..!!!!! 

ΑΘΑΝΑΤΕ ΞΥΛΟΥΡΗ..!!!!


Αγαπημένες μου... Αμαλια....Ράνια....Ελλη...Αδέρφι..Νεφέλη... Ποιώ Ελένη...Ρένα ....Ντίμη....Δημιουργία....Ελενη Φλογερά  Ελενα .Λ....sensurasiglo.XXI.. Μι Μαρία...Μεταξία Νικολοπούλου....Μαριλανα...Κατρίνα... Νικολ... Ρενα Χριστοδουλου..Πινελία...Μιραντα...Ποδηλάτισσα... Μαρία Ελενα...nieneke nia....Αριστεα... Φλωρα... Ολυμπια..   Μαριλιζ .. Χριστινα... μου....μετά λύπης μου.. στην προηγούμενη ανάρτηση μου αυτήν την φορά δεν μπόρεσα να απαντήσω στην κάθε μια σας χωριστά.. λόγο χρόνου.. ήθελα να βάλω μια ανάρτηση,.. για  ένα αφιέρωμα που έπρεπε να γίνει στις.... 8.. του μήνα και εκτός αυτό είχα πρόβλημα με τα σχόλια μου ... μου τα έβγαζε ο γκούγκλης στο τέλος ενώ εγώ τα έγραφα από κάτω ακριβώς απο τα δικα σας...αν πάτε πίσω θα το διαπιστώσετε ... η απάντηση μου στο σχόλιο της Ράνιας υπάρχει  και στο τέλος των σχολίων  μου έτρωγε πολύ χρόνο που δεν είχα ...αυτήν την φορά  έτσι προτίμησα να περάσω από τα δικά σας μπλοκοσπιτακια και να αφήσω μια καλησπέρα.. η καλημέρα ανάλογα την ώρα... χι.χι. σας ευχαριστώ πολύ κάθε φορά που περνάτε και μου αφήνετε τις δικές σας με κάνει πολύ χαρούμενη αυτό...σας φιλώ όλες ..!!! χαμογελάτε..και μην το βάζετε κάτω πλιζζζζζ!!!!!

66 σχόλια:

  1. Μη χολοσκάς καλή μου Ρούλα, σε όλους μας κάνει κολπάκια κατά διαστήματα αυτός ο γκούγκλης ... όποτε μας επιτρέπει θα τα λέμε !!!!
    Σε φιλώ και καλό ξημέρωμα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω αυτήν την φορά.. να μου επιτρέψει να κάνω την δουλειά μου Ράνια μου...
      ενώ πρωτα μου έβγαζε κατευθειαν το παραθειρο να γραψω σχόλιο τωρα με βγαζει στην αρχή και πρέπει να κατεβω στο μερος που είναι τα σχόλια... το κανει παλι αλλα δεν ξερω να το φτιάξω.. οπότε θα συνεχίσω να απαντω.. με αυτόν το ρυθμό... σε ευχαριστώ που έρχεσαι.. φιλάκιαααααα!!!

      .

      Διαγραφή
  2. Καλημερα Ρουλα μου!!! Λατρεμενος ο Ξυλουρης!!! Ο κυριος γκουγκλης σε ολες προβληματα δημιουργει!!! Τα φιλια μου απο την ομορφη Θεσσαλονικη σε σενα και στην ομορφη Κρητη που λατρευω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφία μου .. πράγματι λατρεμένος... εδώ στην Κρήτη είναι σύμβολο... και τι τραγούδια δεν έχει πεί.. το συγκεκριμένο τραγούδι δε.... και τι δεν λέει ακομα και σημερα επίκαιρο είναι.. τα φιλια μου στην πατρίδα...

      Διαγραφή
  3. καλη ...μερα!!!!ολη μερα!!!!!!!
    με χαμογελο.....
    να το βαλουμε κατω????
    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ...ΠΟΤΕ!!!
    ...irida....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιριδα μου...μπραβο .. έτσι να είμαστε.. να μην το βάζουμε κάτω για τίποτε και για κανένα... κάποια στιγμή θα ξαστερώσει...να σου στείλω μια όμορφη καλησπέρα.. εγώ τέτοια ώρα..χιχ.χιχ. μαζί με τα φιλάκιααααα μου

      Διαγραφή
  4. Τι όμορφο αφιέρωμα...
    Αξεπέραστος ο Ξυλούρης...
    Λατρεμένος για τον γαμπρό μου που έχει ρίζες κρητικές, αλλά και για τον πατέρα μου, που θυμάμαι να ακούει τα τραγούδια του πάντα συγκινημένος...
    Καλημέρα Σμαραγδένια μου
    Καλό Σαββατοκύριακο...
    Πολλά φιλιά
    **Αννιώ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όντως Αννιώ μου... ο Ξυλούρης πια για πολλούς είναι θρύλος.. έτσι πιστευω πως θα μείνει στις επόμενες γενιές..τα τραγούδια του πάντα θα συγκινούν.. καλή εβδομαδα .. φιλάκιααααα!!

      Διαγραφή
  5. Καλημερα σμαραγδενια μου μην μου στεναχωριεσαι ολες κατα καιρους εχουμε θεματακια με το γκουγκλ ομορφο το αφιερωμα σου φιλακια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμαλίτσα μου...εσύ που είσαι κρητικιά.. ξερεις τι συμβολίζει ο Ξυλούρης για τους κρητικούς.. και για πολλούς στην υπόληπη Ελλάδα... με τον γκούγκλη θα το υποσούμε .. έτσι κι αλλιώς δεν είναι απο το χέρι μας.. να κάνουμε κάτι...χι.χιχ. φιλακια πολλα μικρή μου φίλα μου τον κούκλο σου...

      Διαγραφή
  6. καλημερα και καλο σκ να εχεις Ρουλα μοου!
    το αφιερωμα εξαιρετικο.
    οσο για τα προβληματα μη σκας, θα φτιαξει!
    φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου να είσαι καλά φίλη μου..ήθελα απλώς να τον θυμηθούμε άλλη μια φορά.. τα τραγούδια του αγγίζουν...μας θυμίζουν άλλες εποχες... μα και τωρινές..να έχεις μια όμορφη εβδομάδα... φιλάκιαααααα!!!

      Διαγραφή
  7. Ρουλάκι, δεν νομίζω πως θα υπάρξει ποτέ άνθρωπος που θα σε παρεξηγήσει για κανένα λόγο!
    ;-)
    Λατρεμένος Ξυλούρης! Με φωνή που σε ανατριχιάζει και σε συνταράζει!
    Υπέροχο αφιέρωμα!!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
    Να περνάς όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς είπες την σωστή λέξη Γιάννα μου ανατριχιάζει κάποιος όταν τον ακούει... τι φωνή!!!! και τι τραγούδια ..!!!!..κατι τέτοιοι τραγουδιστές με ψυχή με έκανα και αγαπησα την κρήτη τόσο πολύ... να έχεις μικρή μου μια όμορφη εβδομαδα.. φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  8. Αχ! Ρουλάκη μου γλυκό, πεθαίνω για Ξυλούρι!!! Τον ακούγαμε στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, στις διακοπές και όταν μεγάλωσα συνόδεψε και τα φοιτητικά μου χρόνια! Δυστυχώς εμείς δεν ανήκουμε σε καμία γενιά επαναστατών κάθε άλλο… Εκείνος όμως μπορεί με τον τρόπο του και τη διαπεραστική φωνή του και μας ξεσηκώνει!!! Να 'ναι καλά εκεί που είναι!!! Όσο για τον αν θα σε παρεξηγούσε ποτέ κανένας, μάλλον κάποιο πρόβλημα θα αντιμετώπιζε!!! Χα χα χα!!!! Να είσαι καλά κοριτσάρα μου!!! Σε φιλώ και καλό μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου ευτυχώς που υπήρξαν τραγουδιστές με ήθος.. σαν τον Ξυλούρη..και τραγούδια που εμψυχώνουν το κόσμο... ότι θα κάνει ξαστεριά.. είναι απο αυτά τα τραγουδια.. που δεν ξεχνάς ποτέ και τα κλείνεις στην καρδιά σου μεχρι να βγούν από εκεί και να γεμίσουν τον αέρα.. με τα λόγια τους... .!!! να μου φιλήσεις τον μικρό σας...καλή και όμορφη εβδομάδα να έχεις...φιλάκιαααααα!!!!

      Διαγραφή
  9. Έκανες ένα υπέροχο αφιέρωμα Ρούλα μου!!
    Όπως λέει και η Γιάννα από πάνω δεν υπάρχει περίπτωση να σε παρεξηγήσει κανείς μας...αλίμονο!!
    Φιλιά πολλά και καλό Σαββατοκύριακο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παντα ο Ξυλούρης για μενα θα σημένει Κρήτη.. γιατί ήταν ο πρώτος τραγουδιστής και τα πρώτα τραγούδια που άκουσα απο την κρήτη πριν ακόμα έρθω να μείνω εδώ για πάντα... . ήταν πρίν απο πάααααρα πολλααααα χρόνια ...
      Το ξερω Μαρία μου ότι εδώ μέσα δεν υπαρχει παρεξήγηση και αν έγραψα ότι λυπαμαι που δεν απαντησα χωριστα σε κάθε μιά... είναι ότι αυτό αισθάνομαι καλά.. όταν το κανω... είναι σαν να σας κοιταω στα ματια και να σας απλωνω το χέρι για να σας ευχαριστήσω ξεχωριστά την κάθε μία σας.. .να έχεις μια ομορφη εβδομαδα.. Μαρία μου.. φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  10. Πολυ ομορφο το αφιερωμα σου για τον ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ της Κρητης και ολης της Ελλαδας !!
    Αγαπημενος μου!
    φιλακια και καλο Σ/Κ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω Μαρία μου ότι δεν θα υπάρχει άνθρωπος να μην τον αγαπάει.. είχες ήθος και ταπηνότητα.. που στην σημερινή εποχή λε'ίπει δυστηχώς κορίτσι μου... σε ευχσριστώ πολύ... να είσαι καλά και να έχεις μια ομορφη εβδομαδα.. φιλακιαααα

      Διαγραφή
  11. Ρούλα μου, μπράβο για το αφιέρωμά σου!
    Όσο για τα υπόλοιπα, να μη στενοχωριέσαι, κανείς μας δεν παρεξηγεί και το ξέρεις!
    Ο γούγλης όντως δίνει ρέστα τώρα τελευταία, όλο τα δικά του κάνει...!!
    Φιλί και αγκαλιά! Καλό Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρούλα μου, μπράβο για το αφιέρωμά σου!
    Όσο για τα υπόλοιπα, να μη στενοχωριέσαι, κανείς μας δεν παρεξηγεί και το ξέρεις!
    Ο γούγλης όντως δίνει ρέστα τώρα τελευταία, όλο τα δικά του κάνει...!!
    Φιλί και αγκαλιά! Καλό Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελλη μου σε ευχαριστώ πολύ το θεώρησα οτι πρέπει να θυμόμαστε ανθρώπους που έφυγαν και τους αγαπήσαμε...εννοείται ότι δεν παραξηγιόμαστε μεταξύ μας.. απλως ήθελα να σας ευχαριστήσω.. και δεν πρόλαβα.... να είσαι καλά κορίτσι μου φιλάκιαααααα!!

      Διαγραφή
  13. Καλησπέρα Σμαραγδένιο μου πατριδάκι!!!! Υπερτεράστιος Ξυλούρης!!! Δεν το λέγαν αρχάγγελο χωρίς λόγο!!!!! Οτι κι αν πω λίγο γι αυτό απλά σιωπώ!!!!!
    Να χεις ένα όμορφο σ/κ καλή μου και μην στεναχωριέσαι για τον γούγλη... Πόσα σχόλια δεν μου χει περάσει ο άχρηστος....... Τον προσπερνάμε!!!!
    Φιλάκια πολλά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς Μαριλένα μου αρχάγγελο.. τον λέμε εδώ...ηθελα να κανω κατι γι αυτόν τον αγαπημένο τραγουδιστή... πραγματι θα μείνει αθάνατος στο πέρασμα του χρόνου.. να είσαι καλά κορίτσι μου... ας προσπεράσουμε και τον γκούγκλη.. και όλα καλά να έχεις μια όμορφη εβδομαδα....φιλάκιααααα!!

      Διαγραφή
  14. Πολύ όμορφο το αφιέρωμά σου για τον Ξυλούρη!!! Όλες έχουμε πρόβλημα με τον Google!!
    Καλό σ/κ!!! Φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νεφέλη -Στέλλα μου... χαιρομαι που σου άρεσε... παντα θα μας σιγκινούν τα τραγούδια του... ........ ελπίζω τα πραγματα να φτιαξουν γενικώς ...... σου εστηλα σημερα .. το δεματάκι σου.. φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  15. Να'σαι καλά ρε Ρουλάκι, που τον θυμήθηκες και τον μνημόνευσες!
    Μεγάλη συγκίνηση ένιωσα. Για μένα δεν έχει πεθάνει. Δεν πεθαίνουν οι σταυραετοί. Η ιστορία του και η παλικαριά του θα φωτίζουν και τις επόμενες γενιές.
    Αυτό που έγραψες είναι συγκλονιστικό!
    Φιλιά πολλά στην πατρίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό πως το εξηγείς Κανελλάκι μου;; πράγματι περάσανε τόσο χρόνια και νομίζεις πως είναι χθες που έχει φύγει .. δεν έχει μειωθεί . το ενδιαφέρον (αντιθέτως) του κόσμου για αυτόν τον Ανθρωπο .. ειναι φαινόμενο αυτό που συμβαίνει...αθάνατος θα είναι και μέσα στις καρδιές των ανθρώπων πάντα.. σε ευχαριστώ πολύ.. κάθε έπαινος απο εσένα.. τιμή μου... είναι.. να είσαι καλά μάτια μου...η πατρίδα σε φιλάααααααα!!

      Διαγραφή
  16. Ένα μεγάλο χαμόγελο για σένα. Πολύ μου άρεσε αυτό το τραγούδι αλλά δεν ήξερα πως να το βρώ. Κίτα το όμορφο δώρο που μου έκανες, φιλενάδα. Ευχαριστό, φιλιά και καφεδάκι παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτα να σε ευχαριστήσω για το χαμόγελο...χάρηκα πολύ που κατά κάποιον τρόπο σε βοήθησα..θα περάσω να πιούμε το καφεδακι μας μαζί... φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  17. Τρυφερή όπως πάντα η αφιέρωση σου, στον αξέχαστο Ξυλούρη και υπέροχο τραγούδι!
    Πότε άραγε θα γίνει αυτή η πολυπόθητη ξαστεριά;
    ΑΦιλάκια και να έχεις ένα χαλαρό Σ/Κ με "ξαστεριά"! :))))))))))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι Μαγισσούλα μου να γίνει κάποτε...;.. σημαδιακό..τραγούδι... για αυτό το επέλεξα..ο Ξυλούρης .. με έκανε να λατρέψω την Κρήτη και να το κανει η μοιρα μου να έρθω να μείνω για πάντα εδώ... είδες καμια φορα .. πως τα φέρνει η τυχη;; χαιρομαι πολύ που την έκανα ψυχομάνα μου..!!!! φιλώ σεεεεεεεε!!!

      Διαγραφή
  18. Ρουλίτσα μου γλυκιά , σε όλους μας κάνει τελικά νούμερα ο μίστερ μπλόγκερ!!!
    Μη μου στεναχωριέσαι! Χαίρομαι να σε διαβάζω όταν κι όπου κι αν είναι! Αυτο το χιχι σου αντηχεί στα αυτιά μου!!!

    Εξαιρετικό το αφιέρωμα σου με τα υπέροχα λόγια σου! Να'σαι καλά έφηβη ψυχή μου! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ!!! θα με κακομάθετε Κυρία μου..χι.χιχ. τέτοια λεγε μου και θα γίνω.. το κυριακάτικο χι..χι .σου..με τον μπλόκερ θα τα πούμε.. ενα χεράκι...που μας τυρανάει...σε ευχαρσιτώ πολύ Αριστέα μου πάντα με κανεις κια νιωθω όμορφα.. να είσαι καλά και να έχεις μια ομορφη εβδομαδα.. κορίτσι μου.. φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  19. Αυτά που μου 'εκανε εμένα ο mister δεν ξεχνιούνται ευκολα και από ότι βλέπω παιδεύει πολλούς !Τι κάνεις κ. Ρουλα μας; κι εγώ έχω ελλάχιστο χρόνο και προσπαθώ να τον αξιοποιώ όσο το δυνατόν καλυτερα!!! Φιλάκια για ενα χαλαρωτικό σαβ/κο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά είμαι προς το παρόν Εφη μου.. ο χρόνος πραγματι πολλες φορες δεν μας φτανει να κάνουμε αυτό που θάλουμε .. αλλά είπαμε εδώ θα είμαστε για να χαλαρώνουμε και να παρναιμε καλά όσο γινεται με τόσα που βλεπουμε και ακουμε... καλη και ομορφη εβδομαδα.. να έχεις φιλα μου την Αλκηστούλα σου. φιλάκιαααααα!!!.

      Διαγραφή
  20. Μου άρεσε πολύ η ανάρτηση...και ωραία τραγούδι διάλεξες..
    κάλο σαββατοκυριακο Ρουλά ..φιλάκια από την ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι που σου άρεσε.. η αναφορα μου στον Ξυλούρη... να είσαι καλα φίλη μου και να έχεις μια όμορφη εβδομαδα.. φιλάκιααα!!

      Διαγραφή
  21. Α κι εγώ δεν πρόλαβα Ρουλίτσα μου να 'ρθω στις προηγούμενες αναρτήσεις. Αρρωστήσαμε μικροί μεγάλοι, είχαμε κι αφίξεις... κι έχουμε ακόμα δηλαδή... καταλαβαίνεις τι περνάω...χαχαχα. Αγαπώ Ξυλούρη... έχω πάει και στο σπίτι του... κι εσύ θα'χεις πάει, δεν μπορεί; Ήταν ο αγαπημένος και της μαμάς μου. Την θυμάμαι σαν τώρα την ημέρα που πέθανε και την έβλεπα που έκλαιγε κι έκλαιγα κι εγώ μαζί της... Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ!!! αυτές οι αφίξεις...χι.χιχ. ειδες το κρύωμα το προσπερνώ.. αλλα τις αφίξεις πως να τις προσπεράσω έ;..χι.χι λατρεμενος είναι .. ο ΞΥΛΟΥΡΗς... και καθε χρονο εδώ κάνουνε διαφορα για την μνημη του..και εγώ θυμαμαι εκεινη την μερα.. σαν να ήταν χθες Μαρακι μου...δεν το πιστευε ο κοσμος ..!!!..
      ελπιζω να περάσατε καλά με τις αφίξεις.. να είστε καλά μάτια μου και περαστικούλια σας.. φιλάκιαααααααα αγάπη μου..!!!

      Διαγραφή
  22. Ρούλα μου τι λες τώρα , ποιο΄ς δεν έχει πρόβλημα με τον ακατανόμαστο!!!!
    Τον Ξυλούρη τον αγαπούσε πολύ ο πατέρας μου και τον ακούγαμε στο σπίτι εκεί μακριά που ήμασταν , όταν πέθανε δεν ήμουν εδώ αλλά σήμερα που ακούω τα τραγούδια του καταλαβαίνω γιατί έκλαιγαν οι δικοί μου
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικόλ μου ακατόμαστο έ;; χι.χιχ. καλά τον λες μα δεν θα του περάσει όμως εκεινος κανει τα δικα του και εμεις τα δικα μας....... ο Ξυλούρης .. ήταν και θα είναι ενας απο του καλήτερους τραγουδιστες.. με ήθος και τεράστια φωνή. ευτυχώς που υπαρχουν αυτά τα τραγουδια και γινόμαστε ευτυχείς που τα ακούμε.. φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  23. Η μαμά μου λάτρευε(-ει) τον Ξηλούρη και μεγάλωσα με τραγούδια του...λατρεμένος και δικός μου λοιπόν ....και όλης της Ελλάδας θαρρώ!!!!
    όσο για τον blogger δηλώνω και εγώ αγανακτισμένη...μόλις ξεπεράσαμε τον ιό άρχισε τα νουμεράκια ο blogger και με ...εκθέτει...!!!
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ποιος δεν τον λατρευει το Ξυλούρη...Ασπα μου...διαχρονικός και με αξεπέραστα τραγούδια... οσο για τον μπλόκερ... πιστευω να φτιαξει και να μην μας εκθετει γενικώς..χι.χι να έχεις μια όμορφη εβδομαδα... φιλακιααα!!!

      Διαγραφή
  24. Ρούλα ευχαριστήθηκα πολύ το αφιέρωμά σου, στο οποίο έδωσες το δικό σου χρώμα.
    Το Google βάλθηκε να μας τρελάνει.
    Εμένα το Google Chrome δεν με αφήνει να το χρησιμοποιήσω εδώ και 1 μήνα.
    Υπομονή θα του περάσει φαντάζομαι.
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παλεύουμε Φλωρα μου.. με τον γκούκλη...καμια δεν το βαζει κατω.. χι.χι.
      σε ευχαριστώ πολύ ... είναι λίγο οτι και να πεις για τον ξυλούρη...να έχειςμια ομορφη εβδομαδα... φιλάκιαααα!!

      Διαγραφή
  25. Καλημέρα Ρουλίτσα μου!!!!!
    Δεν έχει πεθάνει,ζει μέσα στις καρδιές μας ο Ξυλούρης!
    Αλίμονο Ρούλα να αρχίσουμε να παρεξηγούμαστε όποτε δεν έχουμε χρόνο η δε μπορούμε να αφήσουμε σχόλιο!!!!
    Ας το κλείσουμε καλύτερα!
    Να είσαι καλά!!!!!
    Πολλά φιλιά σε όλους σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι... μπράβο Ρένα μου... έτσι είναι δεν παρεξηγιομαστε .. το ξερω... μάτια μου... απλώς... να εξηγηθώ ήθελα..χι.χι..
      Όσο για τον Ξυλούρη...αδυναμία μεγάλη είναι . όλων μας. νομίζω..!!!!
      Όλοι καλά είμαστε .. δόξα τω θεό...!!!!! άντε και κοντεύει ο καιρός..!!!!
      να έχετε μια όμορφη εβδομάδα...Ρένα μου... φιλάκιααααα!!!

      Διαγραφή
  26. Υπήρχε περίπτωση μέρα που'ναι κι εμείς οι Κρητικές να μην εκάμωμενε ανάρτηση; :)
    Πάντα τον εθυμούμαι με αγάπη και νοσταλγία.. Δεν περνώ συχνά από τα κουτουκάκια σας αλλά μου'χετε λείψει πάρα πολύ :)
    Φιλί γλυκό από τη Μακρινή Μελβούρνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως το λες Αγριμακι μου δεν υπαρχει περίπτωση... να μην τον θυμηθούμε... αξέχαστος θα μείνει στις καρδιές μας..
      Και σε μας έχεις λείψει . και εχει λιγο χαλαρώσει η γειτονια.. αλλα όλα κλα απλώς εχουν γίνει πιο αργοί οι ρυθμοί μας... φιλάκια πολλά μικρή μου απο την πατρίδα την όμορφη Κρήτη..

      Διαγραφή
  27. Ρουλίτσα μου γλυκιά, πολύ ωραίο το αφιέρωμα στον αξέχαστο λεβέντη τση Κρήτης!
    Κι εγώ παιδεύομαι πολύ που δε μου ανοίγουν κάποια μπλογκς, τσάκω μια Κρητικιά μαχαίρα, έχω κι εγώ άλλη μια και πάμε να απειλήσουμε τον υπεύθυνο! χα χα χα!

    Καλή Κυριακή, φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μαιρούλα μου..πραγματι τι να πώ για τον Ξυλούρη .. που ήταν παράδειγμα χαρακτήρα για πολλούς τραγουδιστές.. καταπλικτική φωνή... ευτυχώς η τεχνολογία μας έχει δωσει ευκαιρίες πολλες να τον γροικάμε... χι.χι. οσο για τον γκούγκλη .. μα δεν του χρειάζεται η μαχαίρα;; χι.χι. μας έχει πρίξει.. πιά....φιλάκιααααααα

      Διαγραφή
  28. Ρουλίτσα, μερακλώσαμε μεσημεριάτικα!Πολύ ωραίο το αφιέρωμά σου!Καλή εβδομάδα!Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πινελιώ μου... του αξίζει του σταυραετού...ένα αφιερωμα στην μνήμη του... σε ευχαριστώ πολύ.. να είσαι καλα και να έχεις μια όμορφη εβδομάδα...τι κανει η κούκλα σου;;; φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  29. Δεν έχει φύγει ποτέ Ρουλάκι μου και ούτε πρόκειται!
    Είναι μέσα στις καρδιές μας ακόμα και σε εμάς που δεν είμαστε απο την Κρήτη γιατί τέτοιοι άνθρωποι είναι ιδέα και πρέπει να τους τιμάμε όλοι!
    Μην σκας παιδί μου για τα σχόλια αυτό μας έλειπε, δεν είμαστε καλά!
    Πολλά πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ήτανε το καλήτερο μηνμόσυνο Ελενα μου.. πράγματι νομίζεις ότι εφυγε εχθες και εχουν περάσει τόσα χρόνια και η μνήμη του μένη αναλείωτη στο χρόνο...
      οσο για τα σχόλια .. θελω να απατνω σε όλες σας.. ξεχωριστα.. γιατι νιωθω οτι σας σφίγγω το χέρι με αυτόν τον τρόπο...χαζό έ;; αλλα έτσι νιωθω.. χι.χιχ. φιλάκιααααα!!

      Διαγραφή
  30. Αγαπημένος ο Ξηλουρης απ' όλους μας Ρουλα. Καλή εβδομάδα να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου αγαπημένος όντως....μετα απο 4 μερες χωρίς ιντερνετ σου απαντώ.. σόρρυ..να είσαι καλά και σε ευχαριστώ πολύ...καλό Σαββατοκύριακο....φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  31. Τέλειος ο Ξυλούρης.
    Μη σκας γι' αυτό που έγινε.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία Ελενα μου έτσι είναι όπως τον λές..!!! να έχεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο.. φιλακιαααααα!!!

      Διαγραφή
  32. Όπως πάντα Ρουλίτσα μου και αυτό σου το αφιέρωμα στον Ξυλούρη μίλησε στις καρδιές όλων μας. Θυμάμαι και εγώ τον καιρό που πέθανε. Κλάψαμε έναν πραγματικό σταυραετό. Χθες βράδυ απόλαυσα από το κανάλι της Ελληνικής τηλεόρασης ένα άλλο αφιέρωμα για τον Ξυλούρη. Θα τον θυμόμαστε πάντα. Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλησπέρα Ρουλίτσα μου!Α Θ Α Ν Α ΤΟ Σ και λατρεμένος ο Ξυλούρης,ένας θρύλος στην καρδιά μας!το ''πότε θα κάνει ξαστεριά΄΄ανταποκρίνεται απόλυτα και στο σήμερα!εξαιρετικό και πολύ συγκινητικό το αφιέρωμά σου!!ο ατακτούλης ο καρα-γκούγκλης κάνει πολλά στα φιλαράκια μου τελευταία!και αφού ενοχλεί και σένα θα τον μπατσίσω τον άτιμο!!άντε μην αγριέψω και έχουμε δράματα!!!!φιλάκια άπειρα και αγκαλίτσα σου στέλνω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Είχα τη τύχη να τον δω από κοντά σαν φοιτήτρια και να μιλήσω μαζί του. Φανταστικός και η αγάπη μου για Κρήτη δηλωμένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κρητικιά δεν είμαι αλλά μόλις ακούσω κρητική μουσική γίνομαι......Κρητικιά και ας είμαι μια βλάχα του κερατά!
    Πρέπει επειγόντως να ψαχουλέψω το γενεαλογικό μου δέντρο!
    Τον Ξυλούρη τον λάτρεψα και τον λατρεύω!
    Τα φιλιά μου


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ωραίο το αφιέρωμα στον Ξυλούρη, Ρουλάκι!! Μια ανάρτηση αφιερωμένη στον πιο Κρητικό από όλους !!!!
    Τα φιλάκια μου και την αγάπη μου σου στέλνω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή