Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.. ΑΛΛΑ....!!!!

Καλή Πρωτοτμαγιά!!!!


Ότι το είχα απωθημένο να μάθω να κάνω ντεκουπάζ.. έεεε το ξέρετε και σας έχω φάει τα αυτιά με αυτήν την τεχνική...να θαυμάζω κάθε φορά τα έργα σας στο ντεκουπάζ.. και με έτρωγε η ζήλια.. γιατί να μην το μάθω και εγώ το άθλημα..χι.χι.  
Τώρα σίγουρα θα λέτε....λες να έμαθε η Ρούλα να κάνει ντεκουπάζ;;.. αμ.. δέ!!!
Και να πείτε ότι δεν είχα δασκάλα;;  την καλύτερη.. εδώ στο Ηράκλειο.. !!! τα έργα της και οι δημιουργίες της όποτε τα κάνει ανάρτηση.. βλέπουμε την τέλεια τεχνική της επάνω στο ντεκουπάζ..ναι είναι η φίλη μας η Ρένα από τα έργα χειρός..!!!http://ergaxeiros.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html
Μαζί με την δεύτερη δασκάλα μου...ναι είχα και μια δεύτερη..καβάντζα..χι.χι.  τι νομίζεται...!! για σιγουριά..την Κούλα την Βαλαβανή http://valavani.blogspot.gr/2014/04/blog-post_13.html..που κάνει και εκείνη καταπληκτικά πράγματα..!!
 Ότι θα δείτε εδώ μέσα..είναι προσπάθεια να μου δείξουν..τα κορίτσια μου πως κάνουν το ντεκουπάζ.!!!εδώ είναι και οι αποδείξεις..είχα μια ψωμιέρα..που την είχε βάψει ο γνωστός μας...την παίρνω η καλή σου παραμάσχαλα και πάμε στο σπίτι της Ρένας, μαζί με την Κούλα

Έκαναν... εκείνες .. έβλεπα εγώ..
 Μου αρέσει που ήθελαν να μου μάθουν και το ανάγλυφο.. κάπως αλλιώς το λένε αλλά δεν το θυμάμαι..χι.χιχ. 
το βλέπετε εκείνο το άσπρο το στρογγυλό; εε  αυτό είναι που σας έλεγα..!!
Το κατάλαβες Ρούλα;; μου έλεγαν..!!

 Το κατάλαβα έλεγα εγώ..
Λέτε γι αυτό να γελάνε τα κορίτσια μου;;χι.χι.
και η συνέχεια του μαθήματος..σε ένα κοντινό πλάνο..
Αφού έχυσα τον καφέ..( πρώτη φορά στο σπίτι της Ρένας) .. και έσπασα και το ποτήρι με το νερό... εεεεε μετά από όλα αυτά είπα και εγώ εντάξει έμαθα..!!
Χι.χι.χι..εμ.. που πας βρε.. Καραμήτρο..αφού δεν τόχεις ..!!
Τέλος πάντων για να μην καταθέσω τα όπλα και γίνω ο περίγελος του κόσμου..!τι να κάνω.; 
Παίρνω στα χέρια την μισοτελειωμένη ...καλύτερα πες.. την τελειωμένη ψωμιέρα..τις κάνω ένα βάψιμο στις άκρες που κάνουν στρογγύλες..με πράσινο χρώμα.. ιδού και η απόδειξη..χι.χι.
 και περνώ με λίγο χρυσό χρώμα..από πάνω κανω και μια επέκταση σχεδίου
  και έτοιμη η ψωμιέρα..
καμαρώνει την μεταμόρφωσή της..!!
 που έγινε από την δασκάλα την Ρένα..και τελείωσε με την τελευταία  χρυσή πινελιά  μου..χι.χι.!!!!! 
και τώρα πες τε μου..πως να μην χαμογελάσεις με όλη αυτήν την περιπέτεια;...ναι αγαπημένες μου..για μένα το πρώτο μάθημα του ντεκουπάζ.. στέφτηκε..με μεγάλη επιτυχία..!!
Αποφάσισα θα ξαναπιάσω το πλεχτό..χι.χι
Χαμογελάσετε φίλοι μου και τα δύσκολα .. θα σας φαίνονται ευκολότερα..θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας..για να σας κάνω να χαμογελάσετε... αυτό είναι το ζητούμενο..!!!
Και μην νομίζετε ότι θα τα παρατήσω..!!όχι βέβαια χι..χι.!!
Να έχετε μια όμορφη και χαρούμενη  εβδομάδα.. !!!


          

87 σχόλια:

  1. Το πλεχτό να μην το αφήσεις, Ρουλίτσα, αλλά και το ντεκουπάζ, με τέτοιες δασκάλες που έχεις κοντά σου, σε λίγο θα το παίζεις στα δάχτυλα....είμαι σίγουρη!!!!
    Πάντως, ωραία βγήκε στο τέλος η ψωμιέρα σου!!!
    Χάρηκα που είδα και την φωτογραφία από την συνάντησή σας και με τα άλλα κορίτσια!!!
    Πάντα τέτοια!!
    Φιλάκια και καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παλια μου τέχνη κόσκινο..Μαριάννα μου.. πως να την παρατήσω.. αφου η καινούργια ακομα με τυρανά..χι.χιχ. θα το μάθω σίγουρα αλλά όλο και κάτι αλλο προκύπτει.. να κανω οπότε αυτό πάει πίσω.. δες... πότε ευκαιρώ να απαντήσω στα σχόλια.. μου πέσανε δουλίτσες μαζεμενες... καλά περάσαμε με τα κορίτσια..σούπερ στο μαθημα δεν φάνηκε;;.. ...χι.χι. να έχεις μια όμορφη εβδομαδα... φιλακιααααααα!!!

      Διαγραφή
  2. Αρκεί που υπάρχει η καλή θέληση Ρούλα και θα μάθεις μην απελπίζεσαι ....Πάντως και καλή παρέα κάνατε και γελάσατε και η ψωμιέρα έγινε πολύ ωραία !!!
    Καλό ξημέρωμα, Φιλιά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο θέληση άλλο τίποτα Ράνια μου...χρόνος μου λείπει.. και δουλειές που βγαίνουν στην επιφάνεια .. κάθε τόσο...το καλό ειναι που βρίσκουμε εστω και λιγο χρόνο να περάσουμε καλά μαθαίνοντας.. ας είναι...καλά τα κορίτσια... φιλακιααααααα

      Διαγραφή
  3. Με τετοιες δασκαλες θα γινεις σουπερ Ρουλακι!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται Κατρίνα μου...τυχερή μαθήτρια είμαι... χι.χιχ. ...σούπερ θα γίνω δεν λές τίποτα..χι..χι.. όοοοοταν βρω χρόνο να το ξανακανω...χι.χι. φιλιααααααααα στην πατρίδα..!!!!

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα Σμαραγδένια μου...
    Τέλεια έγινε η ψωμιέρα σου!! Με λίγα μαθήματα ακόμη θα τρίβουμε τα μάτια μας!!
    Κάθε αρχή και δύσκολη που λένε...εγώ δεν έχω ιδέα από ντεκουπάζ, κάποια στιγμή θα προσπαθήσω...
    Καλημέρα και πολλά φιλιά...
    **Αννιώ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν και μενα και εσύ...Αννιώ μου.. όλο τα έβελεπα στις φίλες και τα καμάρωνα ..ζηλευοντας... χι.χι. δεν είναι δύσκολο .. αλλα πρέπει να δείς πως το κάνουν.. και η καθε μια έχει τον τρόπο της και το κανει αλλα η τεχνική είναι η ίδια.. μου είχες δίξει και η Χριστουδούλου το καλοκαιρι.. αλλα από τοτε δεν το ξαναέπιασα.. αλλα πιο πολύ είναι η αφορμή να βρεθούμε και βρίσκουμε τα μαθήματα.. για να το κανουμε.. χι.χι. θα το μάθουμε που θα μας πάει;;; χι.χι. φιλακιααααααα και να έχεις μια όμορφη εβδομαδα...

      Διαγραφή
  5. Ναι σιγά μη δεν τα καταφέρεις! Σε λίγο θα'χει τρεις δασκάλες το Ηράκλειο...χαχαχα!!! Το καλύτερο όμως Ρουλίτσα μου είναι η παρέα, αυτό δεν συγκρίνεται! Φιλάκια πολλά και αγουροξυπνημένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ;; ... ποιά είμαι επι τέλους;; χι.χι.άκου τρεις δασκάλες.. !!!! ουτε η βασίλισσα.. της Αγγλίας να ήμουν!!! . μονο Μαράκι να μην μας ακούσει η εφορεία..χι.χι
      και βέβαια η παρέα μετράει πράγματι δεν συγκρίνεται και μόνο το γέλιο που πέφτει .. ειναι . ψυχοθεραπεία... αντε και κοντευει ο καιρός που θα τα πουμε και απο κοντα.. δασκάλα μου.....μεχρι τότε.. πρέπι να έχω κανει μαθήματα... που χρωσταω... !!!!!! έλα φιλακιαααααααα και μια όμορφη εβδομαδα να έχεις..!!!

      Διαγραφή
  6. Ωραία η ψωμιέρα, ωραία και η παρέα!! Να δείς που θα το μάθεις το ντεκουπάζ και θα γίνεις σούπερ...εννοείται το πλεκτό να μην το αφήσεις!! Κάπως έτσι κάνω κι εγώ...μόνο που εγώ προσπαθώ μόνη μου να μάθω...και κάνω τις προσπάθειες μου, άλλοτε τα καταφέρνω άλλοτε όχι...δε πειράζει όμως ε??? Που θα πάει...τόσες και τόσες έμαθαν, εμείς τι είμαστε δηλαδή που δεν θα τα καταφέρουμε??
    Τα φιλιά μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο Κωνσταντίνα μου.. πες τα παιδί μου..!! σιγα να μην δεν γίνουμε ντεκουπατζούδες..χι.χι. ..μονο να το θελουμε..και να έχουμε χρόνο..θα το μαθουμε ..εννοείται οτι το πλεχτο ειναι η πρωτη μου αγαπη και παντοτινή.. που λέει και μια διαφήμηση.. ..χι.χι. φιλακιααααα και να έχεις μια ομορφη εβδομαδα..

      Διαγραφή
  7. εγώ γέλασα Ρούλα μου ,να'σαι καλά! Αν ημουν εγώ μαθήτρια ,παίζει να ειχα γκρεμίσει όλη την κουζίνα!Τέλεια η ψωμιέρα!
    φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ είναι να μην γελασεις Νάσια μου..χι.χι. εγω να δείς τι γελιο έκανα.. καλά να χυσω τον καφέ... αλλα να σπασω και το ποτήρι με το νερό;; αυτό το έπαθα πρωτη φορα.. αλλά όμως έμαθα ντεκουπάζ..!!!....θαρώ ομως πως το πλεχτο μου πάει καλήτερα..χι.χι. εδώ μπαινει το.......όσα δεν φτανει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.. χι.χι. να έχεις μια όμορφη εβδομαδα Νασια μου φιλακιααααααα!!!!

      Διαγραφή
  8. Οι δασκάλες είναι σούπερ Ρουλάκι!
    Οσο για την ψωμιέρα πειράζει που εμένα μου άρεσε;;;
    Δεν ξέρω τι λες εσύ αλλά εγώ ξετρελάθηκα!!
    Να συνεχίσεις μην το αφήσεις!!
    Το έχεις και δεν το ξέρεις!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σούπερ δεν θα πει τίποτα Ελενα μου το ντεκουπάζ .. και όχι μόνο το παιζουν στα δάχτυλα...και που να δεις με τον πηλό τι κάνουν..!!!!άσε.. θελω πολλά μαήματα .. και μάλλον δεν με παίρνει ο χρόνος.. χι.χι...λες να το έχω και να μην το ξερω;;.. αχ!! τι ωραία..!! Ελενα μου σου ευχομαι μια ομορφη εβδομαδα.. φιλακιαααααα!!.

      Διαγραφή
  9. α εμενα μου αρεσει παρα πολυ!
    συγχαρητηρια!

    φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μενα Ελλη μου μου άρεσε.. αλλα την εφτιαξαν τα κορίτσια γι αυτό..χι.χιχ να έχεις μια ομορφη εβδομαδα..!!! φιλακιαααααα!!!

      Διαγραφή
  10. Μπράβο Σμαραγδένια μου
    Κάθε αρχή και δύσκολη μην το ξεχνάς
    Σου έχω εμπιστοσύνη!!!!

    φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααα Ελενη μου τα μπραβο αξίζουν στις δασκάλες μου..χι.χι. και βέβαια δεν το ξεχνω γαι την αρχή.. που θα πέαει .. θα μαθω.. ακομα μικρή ειμαι..χι.χι. φιλακιααααα μαι ομορφη εβδομαδα να έχεις..!!

      Διαγραφή
  11. Ρουλάκι μου, με κάθε ειλικρίνεια, η ψωμιέρα μου αρέσει πάρα-πάρα πολύ!!!
    Και τη διαδικασία απόλαυσες με τις δασκάλες σου και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο!!!
    Μπράβο και πάλι μπράβο!
    Η καλύτερη μαθήτρια είσαι!!!
    ;-)
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Συριανάκι μου..να είσαι καλα ψυχή μου.. θα προσπαθήσω να είμαιι καλή μαθητρια.. φιλακιαααααα!!!!!

      Διαγραφή
  12. Η ψωμιέρα έγινε τέλεια και μετράει η δική σου πινελιά , σιγά μην τα παρατήσεις εδώ τώρα ξεκινώ και εγώ γιατί με αποθαρρύνεις !!!!!!!!!!!! Χαμογελάμε Ρουλίτσα μου και γελάμε δυνατά άμα λάχει !!!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ τη δική μου πινελιά.. περίμενε η ψωμιέρα να γίνει όμορφη Νικόλ μου...νομίζεις;;δεν σε απονθαρρύνω κορίτσι μου... αφού έμαθα εγώ .. εσύ θα γίνεις ξεφτέρι..ναι να χαμογελάμε.. γιατί μπορεί να θέλουμε και να μην μπορούμε κάποιες φορες.. το λέω εκ πείρας..!!

      Διαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο το ντεκουπαζ τελικα ειναι μαγικο. Εγω παντως απο σας εδω μεσα το εμαθα . Τι ωραια να μεταμορφωνεις τα πραγματα σου.. Και ποσο ομορφα γινονται !
      Οταν αγαπας κατι στο τελος το αποτελεσμα σε ικανοποει. και φαινεται πως εσεις πραγματικα αγαπατε το οτιδηποτε κανετε! Φιλακια πολλα

      Διαγραφή
    2. Μαρία μου.. πράγματι το ντεκουπάζ.. ειναι μια τεχνική που μπορεί να σε κανει να αλλαζεις τα π[ράγματα και να τους δίνεις μια δεύτερη ευκαιρία.. και όντως ότι κανεις αν το αγαπας γινεται όμορφο.. σε ευχασριστώ..... πολύ .. φιλακιαα

      Διαγραφή
  14. Πολύ ωραία έγινε η ψωμιέρα!!!
    Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός!!! Λίγα ακόμη μαθήματα να κάνεις και θα σκίσεις!!!
    Συγχαρητήρια και σε σένα και στις δασκάλες!!
    Φιλάκια
    Νεφέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω Στέλλα μου.. οτι το ντεκουπάζ θελω μαθήματα πολαααααα και χρόνο που δεν εχω.. το επόμενο θα γινει καλύτερο με τέτοιες δασκαλες...σίγουρα.. !!! φιλακια

      Διαγραφή
  15. Με τέτοιες δασκάλες πως να μη μάθεις Ρουλίτσα μου;
    Φυσικά κι έγινε ωραία η ψωμιέρα!!!
    Να κάνεις κάτι άλλο τώρα που τα έχεις πρόσφατα!!!!
    Μπράβο και στα κορίτσια που σου έδειξαν!!!!!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να κανω λές Ρενακι μου;; αμ έλα που μου βγαινουν αλλες δουλειές στο μεταξύ... και το ντεκουπαζ παει πίσω... τα κορίτσια μου έδειξαν ... εγώ έμαθα; θυμασαι και εσύ μου είχες δειξει.. στην πέτρα τα κατέφερνα .. εδώ στην ψωμιέρα ήταν δύσκολο...η επόμενη φορα θα το κανω εντελώς μόνη μου.. φιλακιααααααα θα τα πούμε.. Ρενακι μου

      Διαγραφή
  16. Καραμήτρο πας καλά!!!. Για πρώτη προσπάθεια είναι πάρα πολύ καλή. Γιατί που το πας. Το σπάσιμο του ποτηριού είναι γούρι. Και το πλέξιμο χαλαρωτικό. Φιλάκια Ρουλίτσα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν παω καλά λές έ. Γιούλα μου ;; σου εχω εμπιστοσύνη για να το λες εσύ έτσι θα είναι..ασε δε να παω πρώτη φορα στο σπίτι της Ρενας και να μην αφήσω τιποτα όρθιο..!!! και εγώ αυτό λέω φιλεναδα.. να ξαναπιάσω το πλεξιμο.... φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  17. Καλή επίσημη πρώτη, Ρουλάκι!! Εκεί , στο Ηράκλειο, έχει μαζευτεί μια πολύ δυνατή ομάδα decoupage και θα γίνεις ξεφτέρι!!! Το χαρήκατε απ'ότι βλέπω!! Πάντα τέτοια!!
    Οσο για την ψωμιέρα, εγινε πολύ χαριτωμένη!!!
    Φιλιά πολλά , α και Χρόνια πολλά (που δεν είπαμε!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγαλη δεν λες τίποτα Πεπη μου..και μονο οι δυό τους.. να είναι θα είναι μεγαλη η ομαδα.. που θα παει θα μαθω και εγώ και τότε τρέμε κόσμε... χι.χι. λογοι ανωτεροι απο την θεληση μου με έκανα να αργήσω να απαντησω .. στα σχόλια.. φιλάκια και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια..

      Διαγραφή
  18. Ρουλιτσα μουυυυ χιχιχιχιχι αγαπω τις αναρτησεις σου χαχαχαχα
    Βρεεεεε η προσπαθεια και η χαρα μετραειιιι!ολα τ αλλα....
    Αλλωστε με 2 δασκαλες θα τα πας μια χαρα!!!!!φανηκε ηδη το αποτελεσμα!
    σε φιλωωωωωωωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακριβώς Μισιρλούμισιρλού μου η χαρα μετράει πανω απο όλα .. πες το κορίτσι μου με δύο δασκάλες...!!! θα ήμουν στούρνο αν δεν μάθω.. η αλήθεια να λεγεται όμως . δεν το έχω παρει πολύ ζεστα το μάθημα.. θα ήμουν ευχαριστημενη και με ένα.. 6 μια χαρά το έβλεπα... χι.χι. που ξέρεις όμως;;; οι τελευταίοι εσονταις πρωτοι.. ετσι το λένε ΄΄η εκανα καμια μπαρουφα.. ελα σε φιλώωωωωωω!!!

      Διαγραφή
  19. Η ψωμιέρα άψογη. Δεν καταλαβαίνω γιατί σε απογοήτευσε το αποτέλεσμα. Με τέτοιες δασκάλες, είμαι σίγουρη πως σύντομα θα δίνεις εσύ μαθήματα.
    Φιλιά και καλή συνέχεια Ρουλάκι ντεκουπαζένιο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανελλάκι μου.. εσείς την βλέπετε ωραια .. και είιναι.. γιατί την εφτιαξαν τα κορίτσια.. οταν θα κανω κατι ολομόναχη τότε θα είμαι περήφανη για το κατορθωμα μου... παντως ντεκουπατζού θα γίνω ο κόσμος να χαλασει.. φιλώ σε κορίτσι...

      Διαγραφή
    2. Κανελλάκι μου..εγινε αψγη η ψωμιερα γαιτι τα είπαμε.. την εφτιαξαν τα κορίστιαααα...εκεινες μου έκαναν τα μαθήματα.. οταν εγώ κανω κατι μόνη μου τότε θα είμαι περήφανη.. για το κατόρθωμα μου.. παντως ντεκουπατζου θα γίνω.. πάει και τελειωσε..χι.χι. φιλώ σε κορίτσι...

      Διαγραφή
  20. Μια χαρά τα πήγες!!!
    Άντε και στα επόμενα.
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλα βρε Φλώρα μου καλα τα πήγα λές; η επόμενη φορά.. θα είναι να το κανω ολομόναχη εκει θα δουμε τι πήρα απο το μαθημα... φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  21. Eίδες τι όμορφο αποτέλεσμα έφερε η χρυσή πινελιά σου;;;;;;;;;;;;; Για να μη λες..........Πάντως με τέτοιες δασκάλες θα γίνεις πρώτη. Πολύ όμορφη η ψωμιέρα σου! Να τη χαρείς! Και σε άλλα Ρουλίτσα με αισιοδοξία και χαρά
    Καλή σου νύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό ακριβώς Αννα μου η πινελιά μου.. αποτελείωσε το ντεκουπαζ στην ψωμιέρα.. χι.χι. να είσαι καλα Αννα μου μου δίνεις κουραγιο να συνεχίσω .. φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  22. Στο επομενο μαθημα που θα γινει στο σπιτι μου να δεις τι θα φτιάξεις!!!!!Θα στοιχίσει λιγο παραπάνω βέβαια γιατι στις μαθαίνουμε δυο δυο τις τεχνικές.....!!!!!!Ρούλα μου σε λατρευω!!!!!Τωρα στις εκλογες θα ρίξω δαγκωτό ''Σμαραγδενια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααα ωστε θελεις και εσύ..Κούλα μου...να σου τα κανω μαντάρα έ;; να έρθω μάτια μου..γιατι όχι;;.. εδώ ο καλή η μαθήτρια..και δυο ..δυο οι ταχτικές έ;; εεεεεε με βλέπω σούπερ ντεκουπατζου... να βαλω λες υποψηφιότητα;; αμαν την πατήσατε.. .. δεν με παίρνουν .. Κούλα μου λέει εχω περάσει το όριο ..χι.χι. σε ευχαριστώ...φιλακααααα

      Διαγραφή
  23. Ρουλίτσα μου τα πήγες τέλεια και για να μη ξεχνιέσαι ....το χειμώνα θα πλέκουμε και το καλιοκαίρι ντεκουπάζ....είδες χρησιμοποίησα πληθυντικό...αυτό κάτι σημαίνει !!!!!Επόμενη συνάντηση στης Κούλας!!!!Κάτι αου ετοιμάζει απ'ότι διάβασα!!!Χα!!!Χα!!!Φιλάκια πολλά Ρουλίτσα μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι μπράβο Ρενάκι μου.. το βρήκες... το χειμώνα πλεξιμο και το καλοκαιρι ντεκουπαζ... τι σημαινει ο πλυθηντικός; πες μου να χαρώ... εννοειτε οτι θα τα πούμε εκεί.. φιλακια η μαθήτρια σας..!!!

      Διαγραφή
  24. Δε ξερω τι λες εσυ, η ψωμιερα παντως τα λεει ολα. "Η Ρουλα θελει και μπορει, και για του λογου το αληθες δες την ομορφια μου". Αυτα μας λεει η ψωμιερα Ρουλακι κι εμεις αυτην πιστευουμε.....τι νομισες εσενα;
    Φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε Μπεττυ μου λές να μιλησε η ψωμιερα και εγώ η αχρηστη να μην την πήρα χαμπάρι; ας είναι καλ΄'α οι δασκαλες μου.. το μαθημα θα φανεί στην επόμενη απόπειρα ντεκουπαζ..!! Μπεττούλα μου .. φιλακιαααα

      Διαγραφή
  25. Οι δασκάλες είναι υπέροχες μα η ψωμιέρα έγινε υπέροχη με την τελευταία δική σου πινελιά!
    Το πλέξιμο πάντως είναι πολύ πιο δύσκολο από το ντεκουπάζ. Οπότε δεν σε φοβάμαι. Φιλάκια πολλά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πλεξιμο δύσκολο; εεεεε όχι καλέ;; να μου πείς το ντεκουπαζ.. ναι το καταλαβεινω.. και απο ότι καταλαβαινω.. οτι ξερεις η καθε μια μια μας μας φαινετει ευκολο... παντως δεν τα παρατώ.. θα συνεχίσω τα μαθήματα.. σε ευχαρσιστώ γαι τα καλά σου λόγια.. φιλακια

      Διαγραφή
  26. Σιγά μην εγκαταλείψεις!
    Και η Βιβή έχει δίκιο : πιο δύσκολο είναι το πλέξιμο!
    Εγώ πιστεύω σε σένα Ρουλίτσα μου γλυκιά!
    Φιλιά πολλά και καλή αυριανή! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με έχεις για να εγκαταλεΊπω;; Αριστέα μου το ντεκουπαζ αν το αγαπάς κάνεις αγγελους..με αυτό οπως εσύ.. αλλα αν δεν το δουλέψεις λίγο να αποκτήσεις πείρα.. δεν γίνεται απο μονο του... η επομενη φορα που θα το δοκιμασω θα δείξει .αν πήγαν τσαμπα τα μαθήματα... φιλάκιαααααα!!!

      Διαγραφή
  27. Καλό μήνα Ρουλα μου με υγεία και χαρά. Το μέλλον σου στο ντεκουπάζ προβλέπετε λαμπρό με τέτοιες δασκάλες που έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου θελω να το ελπίζω.. για το μελλον μου.. οι δασκαλες πάντως κανανε οτι μπορούσανε...φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  28. OOooooo, τώρα που το είδα, θέλω και εγώ!!! Θα ερθεί η δασκάλα στην Ισπανία να με μάθει;;;; :)))

    Φιλιά πολλά και καφεδάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για Ισπανία .. δύσκολο το βλέπω... δεν έρχεσαι εσύ μεχρι την Κρήτη;; ευκολο είναι... γαι να μαθεις.. μην κοιτα εμενα που είμαι δύσκολη στην μάθηση... φιλακια ευχαριστώ για το καφεδάκι..

      Διαγραφή
  29. Καλό μήνα και καλή Πρωτομαγιά να εχεις!!!! εσύ όλα τα καταφέρνεις τέλεια και δε θα μάθεις το ντεκουπαζ !!με τόσο καλές δασκάλες αστέρι θα γίνεις!
    Πολλά φιλιά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αστερι έ Μεταξία μου.. δεν το βλέπω.. λλα και ενα μικρό να γίνω καλά θα είναι...ευτυχώς.. οι δασκάλες μου έχουν υπομονή.. να είναι καλά τα κορίτσια μου.. σε ευχαριστώ για το κουραγιο.. φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  30. Σμαραγδένια και εμείς το παλεύουμε, δοκιμάζουμε τεχνικές, αποτυγχάνουμε, προσπαθούμε πάλι......σημασία έχει η παρέα και το πόσο καλά περνάμε !!! Με το πλέξιμο τα έχουμε βρεί μπαστούνια....έκεί να δείς πόσο έχουμε δυσκολευτεί !!! Η ψωμιέρα σου έγινε απίθανη και περιμένουμε σύντομα την επόμενη δημιουργία σου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό με την παρέα ξαναπέστετο χρυσομελισσες.. μου.. δεν το πιστευω οτι σας δυσκολευει το πλέξιμο..!! .....εεεε ο καθένας στον τομεα του κορίτσια.. μηπως να ανταλαξουμε τις εμπειρίες μας;;... φιλακια...

      Διαγραφή
  31. Αγαπητή μου Ρούλα καλημέρα και καλό μήνα να έχεις.
    Πολύ καλή η προσπάθειά σου και υπέροχο το αποτέλεσμα.
    Να σου ευχηθώ καλή σου πρόοδο και εις ανώτερα.
    Νάσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ καλε μου φιλε για τα καλα σου λογια και τις ευχές σου.. μακαρι..να πάω στα ανώτερα.. μαθήματα.. να είσαι καλά.!!!

      Διαγραφή
  32. Απολαυστική και με πολύ χιούμορ η ανάρτηση σου , Σμαραγδένια !!!!!!!! Πανέμορφη έγινε η ψωμιέρα !!!!! Περιμένουμε τις επόμενες δημιουργίες σου !!!!!
    Νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλή Πρωτομαγιά και καλό μήνα !!!!!!! (μαγεύτηκα από την ψωμιέρα και ξέχασα να γράψω τις ευχές μου !!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Νικη μου. το χιούμορ μας κάνει να βλέπουμε την ζωή μας.. καλύτερη... καλοδεχούμενες οι ευχές σου να είσαι καλά ..!!φιλακιααα

      Διαγραφή
  34. Καλή Πρωτομαγιά!! Και του χρόνου με υγεία!!!
    Φιλάκια
    Νεφέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλοδεχούμενες οι ευχές σου Στέλλα μου.. και σε ευχαριστώ .για τα όμορφα σου λόγια να είσαι καλά φιλακιααααα!! ..

      Διαγραφή
  35. Όχι μην εγκαταλείπεις!!
    Μου άρεσε η ψωμιέρα σου πολύ και περιμένω να δω κι άλλα έργα σου!
    Γέλασα απίστευτα με την περιγραφή σου...να δεις που θα πάει γούρι το σπάσιμο!
    Φιλιά πολλά και καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για εγκατάλειψη δεν το βλέπω Μαρία μου...εννοείται οτι οι προσπαθειες θα συνεχιστούν μόλις με αφήσει το πλεχτο να ασχολιθώ με το ντεκουπαζ... μου φαίνεται πως ζηλευει το ένα το άλλο... βρε λές;; καλή κυριακή να εχεις..φιλάκιαααα

      Διαγραφή
  36. Καλό μήνα,Ρουλάκι μου!Όχι!Μην εγκαταλείψεις την προσπάθεια!Η ψωμιέρα βγήκε φανταστική!Άλλωστε έχεις τις καλύτερες δασκάλες .
    Φιλάκια!Πολλά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το μου.. το Ροζάκι μου..οπως λέμε μην εγκαταλειπεις τον αγώνα.. έ;; και βέβαια όταν έρθει πάλι η σειρα που ντεκουπαζ θα σας εντυπωσιάσω.. .μην γελάς σε παρακαλώ..!!! σνιφφφφ.......... καλά οι δασκαλες μου δεν παιζονται...!!!! φιλάκιααααααα!!!

      Διαγραφή
  37. Ρούλα η ψωμιέρα σου μου άρεσε!...κι`εννοείτε ότι δεν θα τα παρατήσεις!
    Όμορφο,ζεστό, χαμογελαστό κι`ευωδιαστό μήνα σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρυσούλα μου..οι προσπάθειες.. θα συνεχιστούν..αλλιώς θα με αφήσουν στην ίδια τάξη...σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές..σου. να είσαι καλά φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  38. Καλο μηνά Ρουλά !!!!
    πολύ καλά τα πήγες ... Τη όμορφη που έγινε η ψωμιέρα
    καλή συνεχεία ...φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ ..χαίρομαι που σου άρεσε. θα συνεχιστεί η προσπάθεια.. .να εισαι καλά ..φιλακιαααα

      Διαγραφή
  39. Καλο μηνα Ρουλακι!!! Το στεφανι σου υπεροχο!!!!!
    Δεν ξερω εσυ τι λες για την ψωμιερα αλλα εμενα μου αρεσε πολυ!!!! Τα σπασιματα ειναι γουρι!!!
    φιλακια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καραμήτρο, εεεεεεε Ρουλίτσα μου ήθελα να πω, η ψωμιέρα είναι ωραιότατη κι εσύ πάντα μια χρυσοχέρα με ό,τι καταπιαστείς!
    Είμαι σίγουρη ότι θα μεγαλουργήσεις πάλι!

    Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Και μετά λες για σένα!
    Πάλι με καθυστέρηση έρχομαι να ευχηθώ καλό μήνα και να θαυμάσω τις δημιουργίες σου!
    Μπράβο Ρουλίτσα μου!
    Δεν γράφω πιο πολλά, γιατί εξακολουθώ να δουλεύω με τη μισή οθόνη του pc μου!

    ΑΦιλάκια πάντα χαμογελαστά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καλό μήνα!!! Υπέροχη η ψωμιέρα σου!!! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Παρεούλα καλή και όμορφες δημιουργίες !!!!
    Μπράβο Ρουλάκι, απίστευτη είσαι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Για εγκατάλειψη δεν το βλέπω Μαρία μου...εννοείται οτι οι προσπαθειες θα συνεχιστούν μόλις με αφήσει το πλεχτο να ασχολιθώ με το ντεκουπαζ... μου φαίνεται πως ζηλευει το ένα το άλλο... βρε λές;; καλή κυριακή να εχεις..φιλάκιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή