Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ..... ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ..!!!

Αυτή η ανάρτηση έπρεπε να γραφτεί πριν ένα χρόνο..
Περίπου τέτοιον καιρό ακριβώς ήταν που κάναμε το ταξίδι μας στην αγαπημένη μου πατρίδα την Θεσσαλονίκη..
Εκεί ήταν που έγινε το μεγάλο αντάμωμα με πολλές από εσάς φίλες μου που μέχρι τότε μιλούσαμε μόνο από το ίντερνετ. 
Τι θαύμα ήταν και αυτό..!!τελικά ότι θέλει ο άνθρωπος κάνει..!!!
Χάρι στην Βίκυ την ποδηλάτισσα..http://podilatisa.blogspot.gr/ που το οργάνωσε  μπόρεσα να σας δω...και να γνωριστούμε από κοντά..της το  χρωστάω..και την ευχαριστώ πολύ..!!! 
Σ αυτό το αντάμωμα γνώρισα και μια ακόμα φίλη...που έμελλε να γίνει το αδέρφι μου.. έτσι λένε στην Κρήτη το καρντάση...!!!
Σας μπέρδεψα έ;.. χι.χι. εμ εγώ να δείτε..χι.χι. αυτά παθαίνω όταν μέσα στο μυαλό μου μαζεύονται σκέψεις που θέλω να τις βάλω στην σειρά.. και να τις γράψω..
Στην Θεσσαλονίκη..πήγαμε τις μέρες που έκανε η Μαρία η Βιλλιώτη..http://pnoestexnis.blogspot.gr/ σεμινάριο ζωγραφικής..και εκεί μου παρέδωσε μια μεγάλη τσάντα  με όλα τα σύνεργα της ζωγραφικής μαζί...

 δώρο  από την φίλη Βarby...http://kerinapoiimata.blogspot.gr/2014/05/blog-post_12.htmlη οποία την άλλη μέρα που συναντηθήκαμε  στο ζαχαροπλαστείο της κόρης της Αχτίδας,http://aktida.blogspot.gr/ της υποσχέθηκα ότι κάποτε θα χρησιμοποιήσω τα υλικά αυτά...!! 
Και να που ήρθε ο καιρός ένα χρόνο μετά ..
 να τα πάρω στα χέρια μου και να προσπαθήσω να την ευχαριστήσω εμπράκτως για το δώρο της.. αφού έκανε ένα χρόνο υπομονή μέσα την τσάντα .. αφημένο μεν.. ξεχασμένο... όχι..!!
Με την Βαρβαρούλα .. εκτός από το ίδιο όνομα έχουμε πολλά κοινά μεταξύ μας.. μας δένουν πολλές συμπτώσεις..
Αν και πολύ μικρότερή μου την νιώθω σαν την αδερφή που ποτέ δεν είχα..έτσι σκεφτήκαμε να αδελφοποιηθούμε .. όπως κάνουνε και οι πόλεις..χι..χι..!!! 
Γιαυτό η ανάρτηση αυτή είναι αφιερωμένη σε εκείνη..που μετά ένα χρόνο..αποφάσισα να αξιοποιήσω το δώρο της..
Έπιασα και εγώ λοιπόν .. μολύβια .. γόμες..το σταντ.. την φωτό που έπρεπε να ζωγραφίσω...και ήθελε να της κάνω να μοιάζει έ;; εδώ γελάνε..χι.χι.  
με την μέθοδο του Κάνναβου Βεβαίως βεβαίως..!!
 Ανοιξα το  μπλοκ τις ζωγραφικής μου  δώρο από την Βιλλιώτη,... όχι που δεν θα το έλεγα.. Μαράκι μου..και με χέρια που έτρεμαν άρχισα να κάνω τις πρώτες γραμμές..
 
Δεν έχω πετύχει ούτε κατά διάνοια.. το μοντέλο..
Μπορούμε να πούμε πως είναι μια δική μου εκδοχή του μοντέλου..χι.χι.
όμως είμαι πολύ χαρούμενη που τουλάχιστον βλέπεται..χι.χι. μετριοφροσύνη έ;; είναι η δεύτερη φόρα.. που προσπαθώ να κάνω προσωπογραφία....η πρώτη ήταν πριν από δύο χρόνια περίπου σε ένα μάθημα της Βιλλιώτη..από το ίντερνετ...

Δεν ξέρω να χρησιμοποιώ το μολύβι και το κάρβουνο όπως πραγματικά πρέπει για να βγει και το αποτέλεσμα καλό..αλλά χωρίς δασκάλα και  στο προνήπιο...μην περιμένετε και πολλά!!!
χι.χι..λίγο τα μαγουλάκια της μου έφυγαν.. λίγο τα ματάκια της, λίγο η μυτούλα της, κατά τα άλλα καλά ε;; 
Οχι δεν είμαι αριστερόχειρ... πως θα έβγαζα την φωτογραφία με το αριστερό;
Την έβγαλα και λίγο στην αυλή να πάρει τον αέρα της...χι.χι. 
Αδέρφι.. και καρντάση.. αυτή η ανάρτηση είναι αφιερωμένη εξαιρετικά σε σένα .. όπως και το πορτραίτο...που χωρίς το δώρο σου ποτέ δεν θα το έκανα..σε ευχαριστώ πολύ και  εύχομαι τα καλύτερα στην οικογένεια μας..τώρα πια.. χι.χι.
Αγαπημένοι μου φίλοι..πάντα υπάρχουν στιγμές και αφορμές στην ζωή μας για χαμόγελα.. κάνετε το..       
Να έχετε μια χαρούμενη εβδομάδα όπως ο καθένας σας την θέλει...!! 
  

69 σχόλια:

  1. μόλις το βλέπω!
    θα επανέλθω λεπτομερώς αφού μόλις γύρισα απο μια πολύ όμορφη βόλτα, με πάμπολλες φωτογραφίες, και σκεφτομουν οτι θα αφιέρωνα τις φωτογραφίες στην Έλλη, που μας ταξιδεύει συχνά,.. όμως μετά απο αυτό που διαβάζω, θα σας τις μοιράσω!ΑΔΕΛΦΟΎΛΑ μου Ρούλα σ΄ευχαριστώ είμαι συγκινημένη, θα επανέλθω!φιλια πολλα!ΝΑΙ, I 'm happy!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να επανέλθεις αδέρφι.. σε περιμένωωωω ευτυχισμένο μου...!! χι.χι. φιλώ σε..

      Διαγραφή
    2. Οχι που δε θα ήταν HAPPY!!!Ευκαιρία γύρευε και της έδωσες την καλλίτερη Ρουλάκι μου.υστερα να μην πω οτι είσαι η προσωποποίηση της καλωσύνης;
      Η προσπάθειά σου χωρίς προηγούμενο,χωρίς εποπτεία και μ ό,τι προβλήματα γνωρίζουμε,είναι άξια συγχαρητηρίων και ας έφυγαν λίγο τα μαγουλάκια, λίγο η μύτη,λίγο απ όλα. Η Τελειότητα είναι κουραστική κοριτσάκι μου
      Απόλαυσα αυτή την ανάρτηση και για το λόγο που έγινε και για το αποτέλεσμα και για το χιούμορ σου,που είναι πάντα άπαιχτο!!!
      Φιλάκια πολλά μικρή μου ζωγράφε!!! Σ αγαπώωωωωωω

      Διαγραφή
    3. το ζητούμενο επετεύχθει.. να απολαυσετε αυτήν την εξαιρετικα αφιερωμενη αναρτηση,,...Χαρα μου το ήξερα οτι αν την διαβαζες θα είχες αυτό το συναισθημα.. χαιρομαι που το πετυχα..χι.χι. τα υπόλυπα ... ζωγραφική .και τέτοια...δεν έχουν και τόση σημασία..αυτό ηταν το προκάλημα..χι.χιχ. φιλί....

      Διαγραφή
  2. Τρέμοντας σου γράφω, γιατί το πισί μου, όσο πάει και τα φτύνει!
    Μπράβο Ρούλα μου, νομίζω πως καλά τα πας... συνέχισε!
    Να με συγχωρείς αν δεν γράφω πιο πολλά...
    ΑΦιλάκια πάντα καρδιάς! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το προσέχεις το πισί σου Μαγισσούλα .....τώρα μου ήρθε μια σκέψη..... μια μαγισσούλα εσύ δεν μπορείς να το γιατρέψεις;;χι.χι. για κανε τα μαγικά σου..!!!
      σε ευχαρσιτώ πολύ που παρ όλο αρρωστούλικο το πισί του το βάζεις να δουλεύει κι όλας.. χι.χι. φιλάκιαααα!!!

      Διαγραφή
  3. Μπράβο Ρουλίτσα μου!!!
    Δεν έχει σημασία αν δεν είναι τέλειο, σημασία έχει που προσπάθησες και το ΄΄εκανες!
    Η αρχή μετράει και φυσικά όταν θα κατηφορίσει το Μαράκι μας θα σου πει τι πρέπει να κάνεις!!!!
    Μια χαρά τα κατάφερες πάντως!!!!!
    Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααα Ρενάκι μου σε ευχαρσιστώ για τα μπράβο.. χι.χι. λές να παρουν τα μυαλά μου αέρα.. και να μην με μαζεύετε μετά;; χι.χι. ευτυχώς που δεν έγινε τέλειο.!!! χι.χι. και πως να γίνει βρε φιλεναδα απο μόνο του;..το κακό είναι που θελω να προσπαθω να μαθαινω πολλα και στο τέλος .. δεν ξερω τίποτα..χι.χι. αλλά μου αρεσει.. να δοκιμαζω... χι.χι. φιλακιαααα πολλα και στην μπουμπού σας..

      Διαγραφή
  4. Δεν σε πιστεύω βρε απίστευτη Ρουλίτσα!!! Μπράβο!!! Έκανες πολύ καλή δουλειά... και χωρίς καμία βοήθεια! Αχ αν σε είχα κοντά θα γινόσουν το μεγαλύτερο αστέρι...χαχαχα. Πολύ χαίρομαι για σένα και για το πως παλεύεις και προσπαθείς τα πάντα, αλλά περισσότερο για την αδερφή που βρήκες. Αξίζετε και οι δυο τα καλύτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το πιστέψεις κυρία...χι.χι... η περιέργεια μου για το τι μπορώ να προσπαθήσω να κανω .. δεν έχει όρια..χι.χιχ. μονο μην το δεις με την ματιά της δασκάλας, γιατί θα βρεις πολλά ελατώματα.. αλλά με την ματιά της καρδιάς . εν τάξει;; χι.χι... το ξερω αν ήμασταν κοντά θα το έσβυνα και θα το ξαναέκανα απο την αρχή.. χι.χι. οσο για το αδέρφι .. όλα τα λεφτά είναι.....φιλακιαααααα και ευχαριστώ !!!!!!!

      Διαγραφή
  5. Τελειώνοντας την ανάρτησή σου γράφεις..... "πάντα υπάρχουν στιγμές και αφορμές στην ζωή μας για χαμόγελα...." Εγώ σε ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να ενώσω τον βορρά με τον νότο και να γνωρίσω δύο υπέροχους ανθρώπους.... Εσένα και τον κ. Γιώργο!!!! Για την ζωγραφιά σου τι να πω.... για δεύτερη προσπάθεια και χωρίς την δασκάλα από πάνω σου για να σε διορθώνει, έγινε υπέροχη!!!! Ρουλάκι μου το καλοκαίρι που θα έρθει στην Κρήτη βάλε την να σου κάνει εντατικά!!!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτές είναι χαρές Βικάκι μου.... που πρίν απο τρία χρόνια ούτε που το φανταζόμασταν πως θα γινόταν.. απο απλα μηνύματα και σχόλια σε μια αψυχη οθόνη.. να γνωριστούμε και απο κοντα και όχι μονο.. να μας φέρει αυτή η γνωριμία.. όμορφα συναισθήματα . ...όσο για την δασκάλα...καλά το λες κορίτσι μου ... μάλλον εντατικά θέλω..χι.χι. σε ευχαριστώωωωωω πολύυυυυ φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  6. Ρουλίτσα μου θαύμα τα πήγες , το επιβεβαιώνει και η δασκάλα την οποίαν είδαμε σήμερα στο σεμινάριο της Μαρίας; με τα μπούστο , την Χαρά , Βίκυ , Τη Μυσιρλού , ένα Σ/κ υπέροχο .
    Μπράβο σου , φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενα θα πώ....τυχερούλες !!!!Καλά Νικόλ μου η Βιλλιώτη δεν παίζεται.. οτι κανουν τα χέρια της.. νομίζεις πως αν το φυσήξεις θα ζωντανέψει.. υπεροχη δασκάλα και όλες που σας κανει μαθήματα είστε τυχερές πολύ..καμάρωσα και τα μπούστα στης Βικυς.. ερχομαι να καμαρώσω και τα δικα σου.. και να ζηλέψω...φιλακιαααααα!!!!!!!

      Διαγραφή
  7. Αφού σαν πρωτάρα ζωγραφίζεις έτσι ωραία, έ, δεν νομίζω να το αφήσεις .... πρέπει να συνεχίσεις και θα κάνεις θαύματα !!!
    Πολλά φιλιά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρανια μου. το να εχει κανείς μια έφεση και ... να πιανει κάπως το χέρι του δεν πα να πει πως ζωγραφίζει κι όλας..χι.χχι αλλα με μαθήματα σίγουρα θα βελτιωθώ αυτό που κανω γιατί... σιγουρα θα έχεις άλλο αποτελεσμα.. αν μαθεις .. ακόμα και πως πιανουν το μολίβι... δεν ξερω αν θα συνεχίσω.. αλλα μου αρέσει να πειραματίζομαι.. και να προσπαθώ.. .. σε ευχασριστώ για την προτροπή σου... φιλάκιαααααααα

      Διαγραφή
  8. Επανέρχομαι!
    Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ για την αφιέρωση,όμως και χωρίς να είχες τα ...εφόδια, θα έβρισκες τρόπο να ζωγραφίζεις εσύ!
    και ζωγραφίζεις τόσο όμορφα ακόμα και χωρίς τη εποπτεία της δασκάλας μας, πόσο μάλλον όταν θα έχεις και ιδιαίτερα μαθήματα!
    Δεν θέλω να γράψω εδω πολλά , θέλω όμως να επιβεβαιώσω οτι ναι, αυτό που μας έχει κάνει να αδελφοποιηθούμε, ΄σίγουρα δεν ήταν τυχαίο! πολλές συμπτώσεις, πολλά κοινά στο χαρακτήρα και πολλά άλλα που δεν περιγράφονται με λέξεις,είναι όλα αυτά που έχουν ομορφύνει τη ζωή μας πανω απο δυόμιση χρόνια τώρα........
    Είναι τιμή μου και σ΄ευχαριστώ !
    Καλή συνέχεια σε ό,τι κάνεις, και να δοκιμάσεις το καλοκαίρι και τα παστελ, ειδικά εκεί στο μπαλκονάκι με τη θέα, έχεις πολλά θέματα για..θέμα!
    φιλια πολλά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφι... ενα μόνο θα πώ..να σε εχει ο Θεός καλά εσενα και την οικογένεια σου.. εχω χαρεί αφάνταστα που γνωριστήκαμε.. .και καθε φορα που μιλαμε για το γελιο και την καλή θετική σου σκεψη..μικρή μου... που μου χαρίζεις.. είναι ενα απο αυτά που μας ενώνουν..χι.χιχ. σε ευχαριστώ πολύ... φιλακια απο την Κρήτη στην Χαλκιδική με αγαπη

      Διαγραφή
    2. Δικαιωματικά σου ανοικει το πορτραίτο.. εστω με τις ατέλειες του..χι.χιχ. !!!

      Διαγραφή
  9. Ωραία η προσπάθεια σου!
    Μην την αφήσεις!
    Αν μου στείλει και μένα κάποιος μια τσάντα με όλα τα σύνεργα της ζωγραφικής υποψιάζομαι ότι θα κάνω......θαύματα!χα,χα,χα,χα,χα,χα
    Μιλάμε για μεγάλο κρυφό ταλέντο!χα,χα,χα,χα
    Τις φιλούρες μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεεε όχι και ταλεντο Χριστινακι μου.. η αλήθεια . είναι ότι τα μολίβια και τα μπλοκ με ξεσήκωσαν.. και πες πες τα ατιμα με καταφεραν.. χι.χιχ. φιλακιααααα και σε ευχαριστώ πολύ μικρή μου..

      Διαγραφή
  10. Ρούλα μου, πολύ ωραίο το αφιέρωμά σου στην Βαρβάρα !
    Μου αρέσει που έχεις όρεξη και κέφι και τα δοκιμάζεις όλα!!!! 'Εκανες την αρχή και με το σχέδιο και είμαι σίγουρη ότι στην συνέχεια θα μας δείξεις και άλλες πολύ όμορφες ζωγραφιές!!!
    Μπράβο και πάλι μπράβο!!!!
    Φιλάκια και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι της δοκιμής εγώ Μαριαννάκι μου..χιχ.χι. όλα τα δοκιμαζω και όλα τα σφαζω..χιχι. μου αρέσει να πειραματιζομαι.. λίγο και απο όλα... το ντεκουπαζ ακομα δεν το πολύκατεχω αλλα που θα μου πάει..θα πέσεικαι αυτό το καστρο κάποτε..χι.χχι. απλα μου αρέσει καλήτερα να πλεκω.. και το έχω ρίξει εκεί..χι.ιχ. σε ευχαριστω πολύ...
      φιλακιααααα.

      Διαγραφή
  11. Ειναι πολυ ωραιο το σχεδιακι ! Πολυ καλα για πρωταρα :)
    Με λιγη εξασκηση θα γινετε μια ταλαντουχα μαθητευομενη ζωγραφος
    Καλη εβδομαδα!
    Φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου...μου φτανει προς το παρόν το μαθητευόμενη... χι.χι. αυτή είναι η σωστή λέξη.. μπράβο... φιλακιαααααα!!!!

      Διαγραφή
  12. Ρουλα μου γλυκιά, καθως ασχετη από ζωγραφική δεν μπορώ να το αξιολογήσω αντικειμενικά , όμως βλεπω μια προσπάθεια μεγαλη με πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Καπως έτσι ξεκινανε τα ανερχόμενα αστέρια.!
    Τα φιλιά μου!!
    Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρανια ... αγάπη μου..εεεεεε έχω την τάσει να τα δοκιμαζω όλα.. μην χάσω.χι.χιχ. τωρα για το αποτελεσμα.. ας πούμε ότι.. προσπαθησα απλα.. και εξ αλλου δεν είπαμε;; κανουμε ότι μας αρεσει και μας ευχαριστεί.. αν το αποτελεσμα δεν ειναι και τόσο τελειο δεν πειραζει.. και εξ αλλου τέλεια τα κανουν μονο οι επαγγελματίες.. και άξιοι ζωγραφοι.. π.χ. Βιλλιώτη.... θεά..!!!
      φλακια πολλαααααααααα!!!

      Διαγραφή
  13. Τώρα εμένα γιατί μου αρέσει τόσο πολύ ????
    Μπράβο Ρουλάκι, είσαι απίστευτη !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφάκι μου.. αν σου αρέσει έχει καλώς.. δεν θα διαφωνήσω μαζί σου..χι.χι. μαλλον και εσύ σαν και μενα θα είσαι.. και μενα μου αρέσει παρ όλα τα ελατώματα του..χιχ,χχιχ. σε ευχαριστώ... φιλακιαααα

      Διαγραφή
  14. να περνατε παντα ομορφα ευχομαι! μπραβο για ολα! φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολύ όμορφο Ρουλίτσα μου μπράβο σου!
    Και μόνο που ασχολήθηκες με κάτι τέτοιο μπράβο σου!
    Συνέχισε έτσι και θα φτιάχνεις τέλεια πράγματα!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενα μου.. να είσαι καλα και σε ευχαριστώ ..δεν ξερω αν τα καταφέρνω.. αλλα προσπαθώ.. για να περνάει η ώρα μου.. και να ασχολόυμε με κατι και με όλα..χι.χιχ. φιλάκιααααααααα

      Διαγραφή
  16. εγω φαντάζομαι τι θα έκανες αν δεν ήσουν πρωτάρα κι εχω μείνει κάγκελο!
    Ασε που εμενα η μυτη στην άλλη φωτο μου φαινεται στραβή και όχι η δική σου!
    Μπράβο Ρούλα!Να ξεπεράσεις τον Ντα Βίντσι σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόσεχε τι λές Νάσια μου...δεν θελω πολύ να καβαλήσω κανενα καλάμι..χι.χι. ακου έμεινες κάγκελο.. βρε δεν βλέπειες πως την έκενα την γυναικα;..χι.χι. ουδεμία ομοιότη..που λενε...χι..χι. λες θα ξεπερασω τον Ντα βίντσι;; για να το λες εσυ κάτι θα ξερεις που δεν το ξερω εγώ..χι.χιχ. να είσαι καλά Ν ασια μου με εκανες και γέλασα.. γιαυτό σου στέλνω πολλα φιλακιαααααααααααα!!!!

      Διαγραφή
  17. Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώωωωωωωωω πολύυυυυυυυ ΜΑΡΙΛΙΖ μου να είσαι καλά .. φιλακιααααααα

      Διαγραφή
  18. δεν υπάρχει τέλειο στο χειροποίητο!!!!!!!!!!! εμένα μου αρέσει πολύυυυυυυυυυυ!!!!

    φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο..Ζαχαρούλα μου...πες το να ξέρουμε.. τι κανουμε.. χι.χχι. για να φτασω εστω και σε ενα υποφερτό επίπεδο.. πρέπει να φάω πολλααααααα ψωμια ακομα.. χι.χιχ. και μεχρι εδώ για μενα ειναι μια χαρά.... χι.χι. και δυο τρομαρες.. χι.χιχ. φιλάκιααααα!!!

      Διαγραφή
  19. Καλή δοθλιά έκανες!! Κα καλή εβδομάδα να έχεις!!

    Φιλιά και καφεδάκια για οι δύο σας, χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαρσιτώ παραπολύ Βερονικα μου.. να είσαι καλά μμμμμ ωραια τα καφεδακια... μου αρέσουν.. φιλάκιαααααα!!!

      Διαγραφή
  20. Εμένα με ξετρέλανε πάντως! Μπράβο ρε Ρουλάκι! Το χέρι σου το καθοδηγεί η καρδιά σου και βγάζει διαμάντια!
    Μ' αρέσει να σας διαβάζω. Είστε οι άνθρωποι που μου δίνουν διαρκώς ελπίδα. Πως υπάρχει ένας υγιής ιστός στην κοινωνία. Μπράβο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μπράβο σου το παίρνω Κανελλακι μου.. αλλα που να το βάλω;; χι.χι. ομως έχεις πιασει την ουσία του επιχειρήματος..χι.χιχ. γιατί αν δεν ήταν η καρδιά αυτή το πορτραίτο δεν θα γινόταν..χιχ. εστω και με τα λάθη του.. χι.χι. σε ευχαριστούμε πολύ που (βλέπεις ) πέρα από αυτά που φαίνονται.. φιλώ σε..!!

      Διαγραφή
  21. Πολύ όμορφη ανάρτηση αφιερωμένη στην Βαρβάρα ...είχα την τύχη να την γνωρίσω
    και εγώ από κοντά.... Πολύ ωραία έγινε το πορτρέτο..έμενα μου άρεσε..
    καλή συνεχεία και καλή εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Της την χρωστούσα Νικη μου..ενα χρόνο περίμεναν υπομονετικα τα δωρα μου..χι.χιχι. .. οταν γνωριστήκαμε απο κοντα για πρωτη φορα δεν περίμενα να υπαρχουν τόσα κοινα στοιχεία μεταξύ μας.. καμια φορά μπορεί να βρεις και στην άλλη ακρη του κόσμου το ατομο που θα σε κανει να νιώσεις οτι κάτι σε δενει με αυτό.. είναι εξαιρετικό παιδί.. όπως και πολλες φίλες εδώ μεσα..χαιρομαι που συμβαίνει αυτό σε αυτήν την μπλοκογειτονιά.. φιλη μου.. φιλάκιααααααα!!!

      Διαγραφή
  22. Το πορτραίτο θα έλεγα έχει ένα δικό του.....χαρακτήρα!Αυτό στο οποίο θα σταθώ είναι το ότι μέσα από ένα άψυχο μηχάνημα , τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, που πολλοί κατηγορούν ότι έφερε αποξένωση, μπορείς να γνωρίσεις ανθρώπους απλούς, καλούς από την άλλη άκρη της χώρας και να νιώσεις ότι έχεις μια παρέα!Και στην επόμενη αντάμωση με το καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεε δεν θα έβαζα την δική μου πινελιά....Πινελιώ μου;;..χι.χιχ. εχει ακριβώς οπως λες.. το χαρακτήρα του..χι.χι. ομως εσύ μικρή μου σταθηκες στο καλήτερο...στα ανταμώματα.. που ξεκινάν από εδω μεσα και γίνονται πραγματικές παρέες.με..αληθινούς ανθρώπους... εννοείτε πτι περιμενουμε την επόμενη συναντηση το καλοκαιρακι...καλες ετοιμασίες... φιλακιαααααα!!! .

      Διαγραφή
  23. Τι ωρααία δωράκια και δημιουργιες ειναι αυτες;; Μπραβο, στα μέρη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ για τα μπραβο.....Στα μέρη μας λές Αριάδνη μου ποια μέρη εννοείς;;απο που είσαι;; που μενεις; χι.χι απορίες εχω..χιχ.χι. φιλακιαααα

      Διαγραφή
  24. Τώρα αν σου πω πως το βλέμμα ειδικά, έτσι όπως το απέδωσες εσύ, μου φαίνεται πιο ζωντανό και εκφραστικό από ό,τι το πραγματικό της φωτογραφίας, τι θα μου πεις;
    Μπράβο σου, Ρούλα μου! Και μπράβο και στη Βαρβάρα για το δώρο της!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σου πώ Ελλη μου.. το είδες καλά παιδίμου;;.. χι.χχι. να σου πώ τωρα που το λες το προσεχω περισοτερο.. βρε λες να έχεις δικιο;..χι.χιχ. καλλα πηραν τα μυαλά μου αέρα... ευτυχώς που δεν φυσάει πολύ..χιχ.χι. να είσαι καλά ΄μικρη μου.. πως πάει;;; φιλακιααααααα!!

      Διαγραφή
  25. Ρούλα μου εγώ βλέπω μια εξαιρετική δουλειά με υπέροχες λεπτομέρειες που δείχνουν ότι το προσπάθησες πάρα πολύ και το αποτέλεσμα είναι απλά πανέμορφο!!!!Μπράβο σου !!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφάκι μου... σίγουρα δεν φορας γυαλιά ..ε;.. σε ευχαριστώ παρα πολύ με κανεις πολύ χαρούμενη.. με τα όμορφα λόγια σου όπως και όλες οι φιλες... αν δεν ξέρεις απο ζωγραφική παντως.. το βλέπεις όμορφο.. χι.χι. φιλακιααααα Σοφακι...

      Διαγραφή
  26. Μας εξέπληξες για μια ακόμη φορά!!!!!! Μα τι "χέρι" είναι αυτό, Ρουλάκι!!
    Χίλια μπράβο σου αξίζουν ! Το αποτέλεσμα σε δικαιώνει και με το παραπάνω! Οσο για τη δασκάλα, τι να λέμε τώρα!!!!!!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες χέρι;...Πέπη μου..χι.χιχ. .οχι.... οτι κι ότι χέρι ..έ;;..καλά την ψώνισα χιχ.χι και που να κάνω και μαθήματα... εννοείτε οτι η δακαλα δεν παίζεται....σε ευχαριστώ για τα μπράβο σου.. φιλακιααααααα!!!

      Διαγραφή
  27. Πανέμορφη η ζωγραφική σου Ρούλα μου!!Αν καί πρώτη φορά έγινε πολύ ωραίο!!Εγώ,τελείως άσχετη,αν καί μού αρέση πολύ η ζωγραφική!!Καλή συνέχεια!!Τό έχης!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Dimi moy... νομίζω οτι είναι η τύχη της πρωτάρας που λένε...χι.χι. μην νομίζεις οτι και εγώ εχω κανει μαθήματα... καθόλου.. απλώς πιανει λίγο το χέρι μου...και προσπαθώ τα κανω όλα και συμφαίρω..χι.χιχ. φιλακιαααααα!!

      Διαγραφή
  28. Οταν δουλεύει το μυαλό
    και πιάνουνε τα χέρια
    βγαίνουν αποτελέσματα
    πραγματικά αστέρια την καλημέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To γνώρισμα του κρητικού
      είναι η λεβεντιά του
      και μαντινάδες όμορφες
      που βγάζει απ την καρδιά του.......... ευχαριστώ πολύ..

      Διαγραφή
  29. Καλέ είναι υπέροχη!
    Αν ήταν ολόιδια με το μοντέλο δεν θα είχε αξία
    τώρα είναι μ ο ν α δ ι κ ή!
    Μπράβο είσαι μια καλλιτέχνης Ρούλα
    που δεν έχει εξασκηθεί!
    Φαντάζεσαι να'κανες και μαθήματα
    τι θα έκαναν τα χέρια σου??

    Κρήτη μένεις ίσως κατέβω τον άλλο μήνα
    στο Ηράκλειο!

    Καλό ΣΒΚ να'χεις
    με φιλιά θαλασσινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρχίζω απο το τελος.. ναιιιιιιιι!!! Ζουζού.... Κρήτη μένω Ηράκλειοοοοο... αν θελεις στηλε μου μεηλ να σου στήλω τηλεφωνο.. να συναντηθούμε... θα χαρώ πολύυυυ..!!! και τωρα τα καλά σου λόγια.. καλλιτεχνης δεν θα τό λεγα απλως σαν μικρό παιδι με γκρίζα μαλλιά που είμαι.. χι.χιχ. έχω ανησυχίες..χι.χι.χ και δοκιμάζω τα πάντα.. σε ευχαριστώ πολύ....και περιμένω μεηλ ...φιλάκιαααααα!!!

      Διαγραφή
  30. Ρούλα μου, μια χαρά το βρίσκω το πορτραίτο!! είναι δύσκολο το πρόσωπο..μπραβο!!!!
    μπράβο..και στην δασκάλα!
    καλα νασαι, να ξαναπας να ξαναδεις την όμορφη Θεσ/νίκη..και τις φίλες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρασκευή μου... μια χαρά είναι λές;; είναι αλήθεια οτι με την πρώτη βρήκα και εγώ να κάνω πορτραίτο εεεε τι να πείς...κατευθείαν στα δύσκολα πήγα.. και εγώ... στην Θεσσαλονικη πολύ θελω να ξαναπάω... μακαρι... πολλα φιλακιααα!!!

      Διαγραφή
  31. Συμφωνώ κι΄εγώ με όσους έχουν γράψει πριν, ότι σαν πρώτη φορά έδωσες θαυμάσια δείγματα όρεξης για μάθηση.
    Πιστεύω πως η δεύτερη προσπάθεια θα δείξει ακόμη πιο πολλά.
    Νάσαι καλά αγαπητή μου φίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όρεξη έχω φίλε μου να μαθω.. μου λείπει η δασκαλα και ο χρόνος.. την επόμενη φορά πιστευω να τα καταφερω καλύτερα.. σε ευχαριστώ που πέρασες.. να είσαι καλά ...

      Διαγραφή
  32. Ρουλίτσααααααααααααααααααααααααααα.........
    Τι θαυμαστό έργο είν' αυτό;;;;;;;;;;;;;;; Εμένα μου αρέσει πολύυυυυυ και βρίσκω πως μοιάζει με το πρωτότυπο και μάλιστα πολύ πιο εκφραστικό!!!!
    Μπράβο ζωγραφάρα μου.... σκέψου να είχες και τη Βιλλιώτη κοντά σου!
    Πολύ σ' αποθύμησα, γλυκιά μου και όλες τις φίλες στη γειτονιά. Είμαι πολύ καλύτερα τώρα και θα τα λέμε συχνά, όπως παλιά!!!
    Φιλούρες τρελές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλώς το μου.......αν έχω την Βιλλιώτη.. εεεεε θα με χασετε.. βρε... θα εχω καβαλήσει το καλάμι... χι.χι... να... κάτι τετοια λέτε.. και αντε να μαζευτώ μετα..χι.χχι. και να θελω να το κανω καλύτερο δεν με βοηθούν τα χέρια μου... και εγώ σε πεθύμησα βρε κορίτσι μου .. ετοιμαζομαι να μετακομίσω στην εξοχή... χαιρομαι που είσαι καλα φιλακιααααααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΑΑΑΑαααααααΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!
    Ρουλίτσα μου είσαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!
    Πολύ, πάρα πολύ ωραίο είναι, συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Πάρε αγκαλιά μεγάααααααααλη και φιλιά πολλά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή