Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ..!!!!

                                                                         η φωτό είναι από το ίντερνετ 

Πριν από μέρες είδα στο μπλοκ της 
 φίλης Πεταλούδας..http://butterfly-butterflysworld.blogspot.gr/2014/04/blog-post_24.html ένα υπέροχο  βίντεο..(να το δείτε  φίλοι μου αξίζει τον κόπο) μας προτρέπει να γράψουμε μια πράξη καλοσύνης που έχουμε δει .. έχουμε ακούσει,ή  έχουμε κάνει εμείς..
Όταν το διάβασα .. είναι αλήθεια πως είχα ενδοιασμούς γιατί για μένα   αν κάνεις κάτι για να βοηθήσεις ένα συνάνθρωπο σου με οποιαδήποτε τρόπο είτε με πράξεις είτε να απλώσεις απλώς το χέρι σου.. δεν χρειάζεται να το ξέρει κανείς..!!! 
Όταν όμως είδα το βίντεο..κάπως άλλαξα γνώμη.. και κατάλαβα  ότι η ουσία... δεν είναι να προβάλουμε αυτό που έχουμε κάνει .. αλλά.. να μας βάλει σε σκέψεις ότι ίσως γίνουμε εμείς παράδειγμα να το ακολουθήσουν και άλλοι..!!   
Αυτό που θα σας γράψω εδώ ελπίζω να μην το διαβάσει εκείνος που το έχει κάνει.. γιατί θα μου θυμώσει... όμως είναι μια πράξη καλοσύνης ..και αγάπης  προς  ένα συνάνθρωπό μας..μέχρι αυτήν την στιγμή.. δεν το έχω αναφέρει ..το γράφω εν συντομία..!!
Πριν από δύο χρόνια μια φίλη μέσα από αυτόν το χώρο... έγραφε στο μπλοκ της πως είχαν μπει στο σπίτι της.. και δεν τις είχαν αφήσει τίποτα..και δεν ήταν αυτό που την στεναχώρησε τόσο πολύ .. όσο που ήταν μαζί με την μικρή της και το παιδί αντίκρισε το θέαμα..του αναστατωμένου σπιτιού... 
Μόλις  του διάβασα το συμβάν.. η πρώτη του σκέψη .. ήταν η μικρούλα..
Φαντάστηκε τον τρόμο του παιδιού και θέλησε.. να του δώσει λίγη χαρά ..!!
δεν είχε καμιά σημασία που δεν ήξερε την μαμά και την μικρούλα..!!
Σημασία είχε να γεμίσουν χαρά τα μάτια της..!!
Και τι το φυσικότερο για εκείνον από ένα κουκλόσπιτο να παίζει..!!!
Σε μερικές μέρες ήδη το πακέτο ταξίδευε για τον προορισμό του .. αφού ζήτησα από την φίλη την διεύθυνσή της χωρίς να της αναφέρω βέβαια τι ακριβώς την ήθελα..
Δεν ξέρω  αγαπημένοι μου φίλοι αν ήταν η επανάσταση στην καλοσύνη.. ήταν όμως μια πράξη καρδιάς..!!
Να χαμογελάτε φίλοι μου κάνει καλό...!!!
Να έχετε μια όμορφη...και χαμογελαστή εβδομάδα.. !!! 

 "Η επανασταση της καλοσυνης στην πραξη"  
 Συμμετεχουν τα ιστολογια:
 http://toapagio.blogspot.gr/2014/04/blog-post_24.html της Μαριας Κανελλακη
http://lisaandothers.blogspot.gr/ της Λιζας
http://miakalimera.blogspot.gr/ της Ελενας Λ.
http://mamadesekrisi.blogspot.gr/ της destzav
http://pistos-petra.blogspot.gr/ της Joan-Petra
http://swanocean.blogspot.gr/ της Μαριας Νακα
http://dimiourgiesstoxeri.blogspot.gr/ της Nικολ
http://ginamegoneis.blogspot.gr/ της Μαρθας
http://texnistories.blogspot.gr της Φλωρας
http://princess-airis.blogspot.gr/ της Αριστεας
http://mytripssonblog.blogspot.gr/ της Μαριας

http://maria23f.blogspot.gr  της Μαριας Φε
http://katitimou.blogspot.gr/ της Μαριλίζ



65 σχόλια:

  1. Μπράβο για τη χαρά που έδωσε στη μικρούλα και έδειξε πόσο η ψυχή του ξεχειλίζει από καλοσύνη.... κι επειδή φαντάζομαι ποιός είναι, να τον χαίρεσαι !!!!!
    Καλό σας βράδυ και η καλή σας πράξη να γεμίζει πάντα χαρές το σπιτικό σας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ράνια μου .. οπως είπα και στην ανάρτηση μου και μονο χαμόγελα να χαρίσουμε φτανει.. αν δεν ήταν η προτροπή δεν θα το λέγαμε.. είναι αυτονόητο για μας.. νομίζω οτι το την ιδια κίνηση θα εκενε πολυς κόσμος... σε ευχαριστούμε.. φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Αριάδνη μου σε ευχαριστούμε πολύ το ίδιο θ εκανε ο καθε ενας μας.. φιλάκιαααααα

      Διαγραφή
  3. Το ίδιο πίστευα κι εγώ Ρουλίτσα, για την προσφορά, πως πρέπει να μη την αναφέρουμε, αλλά κατάλαβα πως συχνά γίνεται παράδειγμα για τους άλλους. Όλα έχουν τον τρόπο τους. Όσο για το κουκλόσπιτο της αγάπης... πόση χαρά έδωσε και πόση εισέπραξε!!! Καλημέρα και καλή εβδομάδα σ'όλη την γλυκιά οικογένεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μονο και μονο για παραδειγμα το εγραψα ..Μαράκι μου..και αφορμή μου έδωσε η φιλη μας.. αλλιως αυτό το περιστατικο ητν καταχωνιασμένο.. στη καρδιά μας...που γέμισε τόση χαρά τότε..!!!!..να έχεις μια ομορφη εβδομαδα.. αγαπη μου.. αντε ο καιρός κοντευει να τα πουμε πάλι.. χι.χιχ.φιλακιααααααα!!!

      Διαγραφή
  4. Καλή εβδομάδα Ρουλάκι,
    να είστε καλά και να δίνετε χαρά
    στους γύρω σας !!
    Φιλιά σου στέλνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφακι μου να είσαι καλά... σε ευχαριστούμε..μακαρι η χαρά να είναι για ολο τον κόσμο..να έχεις μια χαμογελαστη εβδομαδα.. φιλάκιαααααα

      Διαγραφή
  5. Μπράβο καρδιά μου!!!
    Η χαρά όταν δίνεται λειτουργεί συσωρευτικά!!!!
    Καλή εβδομάδα να έχετε

    φιλί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας δίνουμε χαρα όταν και όπου μπορόυμε Ελενη μου.. μας κανει και εμας χαρούμενους να είσαι καλά .. και να έχεις μια όμορφη εβδομαδα.. φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  6. Κι εγω ετσι νομιζω ο,τι καλο κανεις δεν ειναι αναγκη να το μαθουν κι αλλοι. Ομως εδω στη γειτονια μας εχω μαθει οτι καθε τι που προσφερουμε στους αλλους οταν το κοινοποιουμε ξεσηκωνουμε η μια την αλλη και ετσι το αποτελεσμα γινεται ακομη πιο σπουδαιο......αποδειξη ολη αυτη η προσφορα μας στις φιλανθρωπικες εκδηλωσεις.
    Και βεβαια η δικη σου πραξη αγαπης ηταν σπουδαια γιατι εδωσε χαρα σε μια παιδικη ψυχουλα. Μπραβο Ρουλακι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο το κοινοποίησα και εγώ Μπέττυ μου.. αλλιως δεν υπήρχε κανένας αλλος λογος να το κανω... μακάρι να μπορούμε να δινουμε χαμόγελα και αυτό νομίζω οτι το ξερουμε και το κανουμε όλες εδώ μεσα πολύ καλά .. και είμαστε και χαρούμενες γι αυτό έ;;φιλάκιααααααααα πολλα..

      Διαγραφή
  7. Αχ βρε Ρουλίτσα μου!!!
    αν δεν ταιριάζατε δεν θα συμπεθεριάζατε....
    Να του δώσεις ένα φιλί από μένα (χωρίς παρεξήγηση).
    Σε φιλώ και σένα και μη φοβάσαι δεν θα σε μαρτυρήσω ότι
    δημοσιοποίησες την καλοσύνη του στην πράξη.
    Φιλάκια και σε σένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμ πες το βρε Φλωρα μου.. αυτό που το βαζεις το συμπεθεριο έ;..χι.χιχ. θα του δώσω το φιλάκι.....χι.χι. το ξερω οτι δεν μαρτυράς και δεν προκειτε να το δεί αν δεν του το δείξω εγώ .. δεν έχει καμια σχέση με αυτά....σε ευχαριστουμε Φλώρα μου να είσαι καλά.. φιλακιααααααα!!!

      Διαγραφή
  8. Πολύ όμορφη κίνηση χίλια μπράβο του!
    Είναι τόσο ωραίο το συναίσθημα, όταν κάνεις έναν άνθρωπο χαρούμενο!
    Πολύ με συγκίνησατε!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενα μου η κινηση που κάνει το χέρι απλωνοντάς το με χαμόγελο .. παντα είναι όμορφη..και ομορφαίνει και την καρδιά ...είναι κανόνας αυτός.. φιλακιαααααααα

      Διαγραφή
  9. Έχεις δίκιο Ρούλα, αλλά πολλές φορές περιμένουμε να δούμε ότι και κάποιοι άλλοι προσφέρουν για να κάνουμε το ίδιο.
    Τα φιλιά μου στο μάστορα και σε σένα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρένα μου νομίζω οτι όλες μς εδώ εκτός απο τα....ολοι μαζί μπορουμε.... εχουμε κανει και άλλα που δεν χρειάζετε να τα λεμε αλλα αν ειναι να γινουμε αιτία να σκεφτούν και αλλοι σαν και εμας τότε εχουμε κερδίσει κάτι.. προς ψυχικό οφελος μας. τα φιλαι τα έδωσα και σε ευχαριστεί.. φιλάκιααααααααα.. και ενα φιλί στο μπουμπούκι σας...

      Διαγραφή
  10. Αυτή ήταν μόνο μία "μικρή" πράξη καλοσύνης και ακόμα θυμάμαι τη λαχτάρα της φωνής σου οταν με ρωτούσες αν την είχα εγω,ώστε να σταλεί το κουκλόσπιτο χωρίς να υπάρξει προειδοποίηση,αλλά γενικά και οι δυο σας ,είστε τόσο συνυφασμένοι με την καλοσύνη και τη δοτικότητα που οτιδήποτε φαντάζει αυτονόητο.
    Φιλάκια πολλά μικρή μου ανεξίκακη Ζωγράφε!!! χαχαχαχα είδααααααα άτιμοοοο!!! Δεν παίζεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τωρα αν σου πω ότι κοκκίνισα θα το πιστεψεις;; τι να πω....μονο ενα ευχαριστούμε.. γιατί νιωθεις έτσι.....είναι τόσοι πολλοί άνθρωποι που εχουν χρεία.. και τόσο λιγοι εμεις που μπορούμε να κανουμε το αυτονόητο.. Χαρά μου...!!!.
      οσο για το ζωγραφε..........που θα πάει δεν θα κατέβει κάποτε για σεμινάρια η δασκάλα; τότε τα λεμε...χι.χι...ως τότε ...θα κανουμε μαθήματα απο το ιντερνετ...Κυρία ακούς;;;;;φιλια και στις δυό σας...

      Διαγραφή
  11. Μπράβο καί στούς δυό σας Ρούλα μου!!Να είστε πάντα καλά και να δίνετε χαρά ,όπως καί στό κοριτσάκι πού σίγουρα θά ξετρελάθηκε από τό υπέροχο δωράκι σας!!Καλή εβδομάδα!!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι απο τις σκέψεις που δεν τις πολύσκεφτεσαι ... το κανεις και αυτό είναι.... νιώθεις ικανοποιηση στο τελος και αυτό μετράει ..Dimi μου έτσι δεν είναι;; φιλακιαααααα!!!

      Διαγραφή
  12. Η χαρά της μικρής όταν θα έλαβε το κουκλόσπιτο μεγαλη, αλλά και η δική σας που το στείλατε Ρουλα μου ακόμα μεγαλύτερη. Καλή εβδομάδα να έχεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς έτσι εγινε Κατερίνα μου.. μακαρι να μπορούμε να ρίχνουμε και μια ματιά δίπλα μας..δεν κάνουμε πολλά μα οταν πρόκειτε για παιδια.. χαλαλι οτι και να κανεις.. να είσαι κλα Κατερίνα μου.. .. να μου φιλήσεις την κόρη σου με εντυπωσίασε η γραφή της.. φιλακιαααααα..!!!

      Διαγραφή
  13. Ρουλάκι μου εσύ δίνεις πάντα με αγάπη και απλόχερα!, φαντάζομαι πόσο ακόμα όταν σε συγκλονίζει κάτι !!! Μπράβο σου Ρουλάκι μου, μπράβο για ΌΛΑ!!!! Σε φιλώ γλυκά και καλή εβδομάδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααα μικρή μου.. να είσαι καλά .. σε ευχαριστώ .. κανουμε μονο αυτό που μας κανει να νιώθουμε καλα..και ειναι όμορφο..!!!! φιλακιααααααα πολλααα φιλα μου και τον μικρούλη σου..

      Διαγραφή
  14. Αχ τι υπεροχη ιδεα! Οχι μονο για να χαρει, αλλα για να εμπιστευτει παλι τους ανθρωπους! Για να δει πως εκτος απο τους κακους αγνωστους που ρημαζουν σπιτια υπαρχουν και καλοι αγνωστοι που μοιραζουν αγαπη απλοχερα! Και βεβαια ειναι επανασταση της καλοσυνης! Σε ευχαριστω παρα παρα πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παντού τα πάντα.. υπαρχουν Χριστινακι μου και αν δεν ήσουν εσύ... το γεγονός αυτό ποτέ δεν θα μαθευόταν αλλα η ιδέα σου να μιλήσουμε για πράξεις που ξερουμε.. ισως ακολουθήσουν και αλλοι.. ήταν η αφορμή να βγεί στην επιφάνεια..να είσαι καλα BUTTERFLY...μου...φιλακιαααααααα

      Διαγραφή
  15. Καλά έκανε και μεγάλη καρδιά έχει. Να έχεις τόση αγάπη να χαρήσεις έιναι μεγάλο δώρο!

    Φιλιά πολλά και καφεδάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αγαπη ειναι προσφορά... Βερόνικα μου.. και σε γεμίζει χαρά και εσενα που την δίνεις και εκεινος που την δέχεται... φιλακιαααααααα...σε ευχασρσιστώ για το καφεδακι... !!!!

      Διαγραφή
  16. Ευτυχως που υπαρχουν ακομα ανθρωποι...
    Καλη εβδομαδα κυρια Ρουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου ας μην αφήσουμε την ανθρωπιά να χαθεί.. καλο Σαββατοκύριακο.. φιλακιααα..

      Διαγραφή
  17. Είστε υπέροχοι και πιστεύω πως το κουκλόσπιτο δεν ήταν η πρώτη αλλά ουτε και η τελευταία πράξη καλοσύνης,είμαι σίγουρη πως μπορείτε αδολα και με πολύ χαρά να χαρίζετε Αγάπη εκεί όπου πρέπει!!! Θαυμάσια πράξη από ένα θαυμαστό αξιαγάπητο ζευγάρι!!!Τα φιλιά μου και την αγάπη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφη μου τι να πώ.. νομίζω οτι είναι πολλοί ανθρωποι κανουν ακριβώς τα ίδια απλώς δεν το λενε και δεν τους ξέρουμε.. η αγάπη όπου και να προσφέρεται ειναι αγάπη ....σε ευχαριστούμε πολύ... αργώ να απαντησω γιατι τρεχω με τις δουλιες Εφη μου.... φιλακιαααααα και στην Αλκιστη να δώσεις πολλα...

      Διαγραφή
  18. Τι να πω τώρα; Αυτό κι αν είναι επανάσταση!...
    Μπράβο του πρωτομάστορα και δώσε του κι από μένα ένα φιλί!
    Είστε αξιολάτρευτοι Επαναστάτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην με κάνεις και ντρέπομαι βρε Κανελλακι μου...και βέβαια θα του δώσω οχι ένα αλλά πολλά φιλακια χι.χι..το..... επαναστάτες ....πολύ μου άρεσε....φιλώ σε.

      Διαγραφή
  19. Αν και μου είχες πει την ιστορία Ρουλίτσα μου δάκρυσα! Συγκινήθηκα ξανά....
    Αυτή είναι πραγματική προσφορά...δεν τη γνώριζε και θέλησε να δώσει λίγη χαρά....
    Υποκλίνομαι ...... κι ελπίζω αν το διαβάσει να καταλάβει πόσο σημαντικό είναι να μαθαίνονται αυτά!
    Φιλάκια πολλά μάτια μου! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστέα μου... δεν ηξερα αν έπρεπε να πώ την συγκαικριμενη πραξη.. επρεπε να ρωτήσω.. και η καταφατική σου απαντηση μου έδωσε το θάρρος.. να το κανω.. μακαρι να είναι η προτροπή και για αλλες πράξεις.. φιλάκιααααααα μικρή μου..

      Διαγραφή
  20. Ρουλίτσα μου πιστεύω και εγώ ότι όταν κάνουμε κάτι δεν χρειάζεται να το λέμε . Ομως εδώ στο χώρο μας η πρόσκληση της Πεταλουδένιας μας δίνει την ευκαιρία να το πούμε γιατί είναι μια πράξη που είναι μεταδοτική !!! Οσο μπορεί και με ότι διαθέτει ο καθένας μας !!!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Νικόλ μου ετσι σκέφτηκα και εγώ και την εκανα με πολύ φειδώ αυτήν την αναρτηση.. γιατί μέσα αυτήν την γειτονια υπαρχει πολύ αγάπη... προσφορά... και χαμόγελο που είναι μεταδοτικό..το ξέρουμε καλά...φιλακιαααααααααααααααααα!!

      Διαγραφή
  21. Κι εγώ έτσι πιστεύω Ρούλα μου...αλλά καμιά φορά αξίζει να λέγονται κάποια πράγματα!
    Σαν αυτό που μοιράστηκες μαζί μας και πολύ μας συγκίνησες!
    Να είσαι καλά!
    Φιλά πολλά και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι Μαρία μου...να βρίσκονται συνεχιστές για αυτές τις πραξεις.. και εδώ βρίσκονται πολλοί και αυτό είναι παρήγορο σ αυτόν τον κόσμο... εστω και μονο με ένα μικρό πετραδάκι... να έχεις ενα ομοεφο Σαββατοκύριακο .. φιλκιαααααα..!!

      Διαγραφή
  22. ααα πολυ ομορφη κινηση! οντως!
    συγκινηθηκα Ρουλα μου!

    φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Ελλη μου σε ευχαριστούμε πολύ.... οταν το σκεφτείς ..είναι αυτονόητο..να το υλοποιήσεις... φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  23. Πρώτα για το video που μας πρότεινες να δούμε... νομίζω πως έτσι πρέπει να λειτουργεί η καλοσύνη, σαν αλυσίδα και είμαι σίγουρη πως και η δική σου πράξη καλοσύνης, τώρα που σου γράφω έχει γίνει τεράστια!

    ΑΦιλάκια τρυφερή μου Ρούλα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα είδες ενα υπέροχο βίντεο Αιναφέτς μου;; όταν είδα ηταν αυτό που με εκανε να αποφασίσω να κοινοποιήσω την συγκεκριμένη πράξη.. μακαρι να γινει αυτό που λές.. θα είμαστε πολύ χαρούμενοι... να είσαι καλά φίλη μου και να έχεις ενα όμορφο Σ.Κ....φιλάκιαααααααααααα:) :)

      Διαγραφή
  24. Τι ζευγάρι κι' ετούτο!!!!!!! Γεμάτο καλοσύνη, αγάπη και δόσιμο!!!
    Να είστε καλά, Ρουλάκι μου, ο Θεός να σας δίνει απλόχερα ό,τι επιθυμείτε!
    Χίλια μπράβο για τη χαρά που δώσατε στη μικρή και κάνατε τα ματάκια της να λάμψουν.
    Καλά ντε.... όλες καταλάβαμε από ποιον η ωραία σκέψη και προσφορά!!!!!
    Φιλώ σας και τους δυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To ζευγάρι της Αγίας Παρασκευής χι..χι.είμαστε μάλλον .. Φιλιώ μου..σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λογάκια...δεν νομίζω όμως ότι καναμε κάτι..διαφορετιοκό... απλα οτι θα έκανες ο κάθε ενας απο μας ...φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  25. Είστε απλά υπέροχοι και οι δυο !!
    Ετσι απλά, χωρίς πολλά - πολλά! Τι όμορφο είναι να δίνεις χαρά και να παίρνεις χαμόγελα!! Να'στε πάντα καλά , Ρουλάκι!
    Φιλιά πολλά , γεμάτα ζεστασιά σου στέλνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εστι μπραβο.. Πέπη μου.. δεν χρειάζονται πολλά λόγια το κάνεις και τέρμα.. χιχ.χι. οσο για τα χαμόγελα αυτή ειναι η μεγαλύτερη χαρά μας.. φιλακιααααααααα!!!

      Διαγραφή
  26. Απαντήσεις
    1. Παρασκευή μου σε ευχαριστούμε πολύ να είσαι καλά.. φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  27. Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Μαρία Ελενα μου...ελπίζω να ακολουθήσουν κι αλλοι εξ αλλου γι αυτό εγινε και η αναρτηση..... φιλακιαααααα!!

      Διαγραφή
  28. Νά'στε πάντα καλά, Ρούλα μου, και να δίνετε την αγάπη σας όπου μπορείτε!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αγάπη Μαριάννα μου υπάρχει απλόχερα εδώ σ αυτήν την γειτονιά.. και χαίρομαι πολύ γι αυτό... να είσαι καλα και να έχεις ενα ομορφο Σ.Κ. φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  29. Ω ναι! Είναι πολύ συγκινητικό και να είστε πάντα καλά Σμαράγδι μου καλοσυνάτο! Μάκια πολλά πολλά :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πετρίνα μου το καλοσυνάτο άστο...υπάρχουν πολλοί ..... το σμαράγδι όμως...το κρατώ.. ετσι κι αλλιώς δεν μπορώ να το αφήσω.. αφού ειναι αυτό που με συνοδευει σε όλη μου την ζωή... χι.χι.

      Διαγραφή
    2. φιλακιααααα και καλο Σαββατοκύριακο..

      Διαγραφή
  30. Ήταν πολύ συγκινητικό αυτό που κάνατε... μπράβο και στους δυο σας για τη ζεστή αυτή κίνηση.
    Να είστε καλά, φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτες οι πραξεις Ελλη μου δεν χριαζονται μπραβο.. απλως η χαρα μας θα είναι να το κανουν όσο περισσότεροι ανθρωποι γίνεται.. γι αυτό εξ αλλου.. και το ζητούμενο..!!!!! ελπιζω για σένα τα καλήτερα Ελλη μου... φιλακιαααααα!!!

      Διαγραφή
  31. Η Καλωσύνη στη Πράξη, είναι όντως Επανάσταση.
    Μόνο έτσι θα σωθούμε, σαν κοινωνία και σαν άνθρωποι.

    Ευχαριστούμε Ρούλα για το μάθημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πόσο μα πόσο πολύ με συγκινήσατε Ρουλίτσα μου...
    Καλοσύνη και αγάπη πάντα να συναντάτε στη ζωή σας, ευχή από καρδιάς είναι!

    Πολλά πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή