Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Εει....ψίτ ....ΧΑΜΟΓΈΛΑ..!!!!

Αν η αγάπη είναι ο παράδεισος,
τότε το χαμόγελο είναι το κλειδί της πύλης του παραδείσου

Αν η αγάπη είναι ο παράδεισος,
τότε το χαμόγελο είναι το κλειδί της πύλης του παραδείσου!

Ένα από τα πιο δυνατά όπλα του ανθρώπου είναι το χαμόγελο. Λύνει χιλιάδες προβλήματα και αποτρέπει πολλά δεινά.
Έτσι λοιπόν φρόντισε ένα εξασκείς το χαμόγελό σου , χαρίζοντάς το με ευγένεια και καλοσύνη και από τα βάθη της καρδιάς σου.
Το να χαμογελάς στους άλλους έχει πολλά πλεονεκτήματα.
Τα περισσότερα είναι για σένα. Για να δούμε τι «κερδίζεις»;

• Το χαμόγελο βελτιώνει την εμφάνισή σου. 
Ο πιο ανέξοδος τρόπος για να αλλάξεις την εμφάνισή σου. Για σκέψου πως νοιώθεις ή αντιλαμβάνεσαι έναν κατσουφιασμένο πρόσωπο και πως σου φαίνεται ένα χαμογελαστό – ποιο είναι ποιο όμορφο;
 Με ένα χαμόγελο μπορείς να διορθώσεις και να ξεπεράσεις μια παρεξήγηση
Ξανακερδίζεις τους φίλους σου και τα βρίσκεις με τους εχθρούς σου
• Με ένα χαμόγελο χτίζεις μια βάση αλληλοσυμπάθειας και εμπιστοσύνης και σε συνδέει άμεσα με τον άλλο , ανοίγοντας τους δίαυλος επικοινωνίας και συνεργασίας.
• Το χαμόγελο σε κάνει να νοιώθεις όμορφα. 
Σκέψου κάτι ευχάριστο, βάλε και ένα πλατύ χαμόγελο και αυτόματα η διάθεσή σου βελτιώνεται αισθητά.
• Το χαμόγελό σου κάνει τους άλλους να αισθάνονται καλά με σένα.Τους καθησυχάζει, τους ενθαρρύνει να σε πλησιάσουν και δέχονται την παρέα σου ευχάριστα.
• Οι ρυτίδες από το χαμόγελο είναι πιο όμορφες από αυτές του θυμού και του κατσουφιάσματος.
• Το χαμόγελο είναι σημάδι επιτυχίας.
Σχετίζεται με την υγεία, την μακροβιότητα, την ευτυχία, την καλοσύνη και της θετικής στάσης ζωής.

Και όπως είπαμε και στην αρχή, το χαμόγελο οδηγεί στον παράδεισο της αγάπης που είναι ο ομορφότερος προορισμός του ανθρώπου.

Γιάννης Αραχωβίτης – Success Mentor

Με αυτό το όμορφο κείμενο που αλίευσα από το Χαμομιλάκι http://hamomilaki.blogspot.gr/ με την άδειά του και που το αντιγράφω εδώ... θέλω αγαπημένοι μου φίλοι να σας ευχηθώ να έχετε ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια σας.. με πολλά πολλά χαμόγελα..!!!!!
Θα καταλάβατε οτι ήδη θα πίνουμε το καφεδάκι μας.. απο το μπαλκονάκι μου όλο το καλοκαιράκι..!!
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..!!!!!!!!!!ΑΠΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ..!!!

65 σχόλια:

  1. Θα πω άλλο ένα...να χαμογελάμε, γιατί κάνει τους άλλους να ανησυχούν! και φυσικά όπου "άλλοι" δεν είναι παρά οι κακοπροαίρετοι και οι κακοί που δε θέλουν να χαμογελάμε και προσπαθούν να μας το κόψουν με κάθε τρόπο!!
    Εμείς όμως για όλα τα παραπάνω θα συνεχίσουμε να χαμογελάμε!
    Καλό καλοκαίρι και σε σένα Ρούλα μου....να περάσετε υπέροχα!
    Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό και αν ειναι Μαρία μου να τους κάνουμε να ανησυχούν ...που εμεις έχουμε το κουράγιο να χαμογελάμε έστω και στα δύσκολα..δεν θα αφήσουμε να μας παρουν το χαμόγελο ειναι δικό μας.. και όταν το φοράμε..νιώθουμε καλύτερα.. να εισαι καλα και να έχεις και εσύ ενα ομορφο .. καλοκαιράκι...φιλακιαααααα!!!

      Διαγραφή
  2. Αχ αυτό το μπαλκονάκι με τη Σμαραγδένια θάλασσα!
    Δροσερό νεράκι, γλυκό κουταλιού, ο καφές έτοιμος και το σμαραγδένιο ζευγάρι στην υποδοχή! Και θέα, γ α λ ή ν η !
    Τί άλλο να θέλουμε; Θέλουμε φέτος να μην λείψει το χαμόγελο από όλους όσους περάσουν απο κεί αλλά και απο μας που θα περιμένουμε θέματα!Και για μας στα μετόπισθεν,το χαμόγελο είναι μια καμπύλη που ισιώνει τα στραβά! αυτό κρατάω, μαζι με όλα τα άλλα!!!!ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ! ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!με αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείτε αδέρφι οτι το καφεδακι και το γλυκό του κουταλιού..θα περιμένει τους φιλοξενούμενους μας για αγνάντεμα και κους κούς..χι.χχι... θα χαρώ να περάσουν όσου μπορούν από εδώ.. εεεε δεν είμαστε και πολύ μακρυά!!! χι.χιχ...και ναι το χαμόγελο ειναι καμπύλη που ισιώνει τα στραβα.. και εμενα αυτο μου άρεσε και το εβαλα.. ειναι τοσο όμορφο..!!! καλο καλοακαιρακι και σε σένα .. θα τα πούμε.....φιλάκιααααααααααααααα!!!!

      Διαγραφή
  3. Ρουλα μου γλυκιά, πολύ αντιπροσωπευτική ανάρτηση θεωρώ. Αν δεν γράψεις εσύ για το χαμόγελο ποιος θα γραψει. Σοφά λόγια, Καλημέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ράνια μου ... όταν την είδα στο χαμομηλάκι .. μου έκανε τόση εντύπωση... το τι κάνει στον άνθρωπο ένα χαμόγελο... που ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.. αντε να μαζευτήτε τα κορίτσια .. να έρθετε στο μπαλκονάκι να γελάσουμε μέχρι δακρύων.. κούκλα μου φιλακιααααααααα!!!!!

      Διαγραφή
  4. υπεροχο αναρτηση!
    σε καλημεραριζω με χαμογελο φιλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου ας κρατήσουμε τουλαχιστον το χαμόγελο σαν αντίσταση στην μιζέρια που μας δέρνει αυτόν τον καιρό.... φιλάκια χαμογελαστα...

      Διαγραφή
  5. Καταπληκτική ανάρτηση Ρουλάκι μου με έκανε να χαμογελάσω!!!
    Να περάσεις καλά στις διακοπές σου, να ξεκουραστείς και να ευχαριστηθείς την πανέμορφη θάλασσα!
    Πολλά φιλιά μην σε χάσουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aφού το καταφερα να σε κανω να χαμογελασεις Ελενα μου.. πολύ χαρηκα.. αυτό ειναι το ζητούμενο... ενα χαμόγελο δεν έκανε ποτέ κακό σε κανέναν να εισαι καλά σε ευχαριστώ..!!! φιλακιαααααα!!!

      Διαγραφή
  6. Καλημέρα χαμογελαστή
    να σκάσουν οι οχτροί μας!!!

    φιλάκι γλυκό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΧ!!! Ελένη μου αν οι άνθρωποι άρχιζαν να χαμογελουν δεν θα ήταν κανείς εχθρός κανενός..χι.χι. έ;; ακόμα και αυτοί.. δεν θα υπήρχαν.. χι.χχι. ευχαρστώ για το φιλακι..και απο μενα πολλα φιλακιαααααα!!!

      Διαγραφή
  7. Καλο καλοκαίρι σμαραγδένια μου αγαπημένη!
    Χαμογελαστό και ανέμελο αγναντεύοντας το απέραντο γαλάζιο μοιράζοντας χαμογελα φιλοξενία και αγάπη όπως είμαι σίγουρη πως κανεις ! ...και που θα πάει θα απολαύσουμε κάποτε ένα καφέ μαζί εκεί στο μπαλκονάκι σου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό να το δώ.. και τίποτα στον κόσμο.. να πιούμε καφεδάκι μαζί.. στο μπαλκονακι μας...όποτε θέλεις θα σε περιμένει η αγαπη μας.. μακαρι να μπορέσουμε να τα πούμε και απο κοντά...καλο καλοκαιρι Ελενα μου.. φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. Σε ευχαρσιστώ πολύ Μαρία Ελενα μου να έχεις ενα ομορφο καλοκαιράκι.. φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  9. καλό καλοκαίρι, να είστε πάντα καλά και χαμογελαστοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό καλοκαίρι και σε σένα BLUEPRINTS.. χαίρομαι που σε (βλεπω) να είσαι καλά σε ευχαριστώ πολύ...

      Διαγραφή
  10. Θα συμφωνησω με ολα τα πιο πανω :)
    Ενα χαμογελο μπορει να αλλαξει ολη μας την διαθεση
    Ευχομαι να εχουμε ολοι καθημερινα στιγμες χαρας και ευτυχιας
    Πολλα φιλια και καλο καλοκαιρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ποιος δε θα συμφωνούσε Μαρία μου μου με αυτά;; οταν το διάβασα .. είπα πρεπει να το αναδημοσιεσω αυτό το κειμενο.. μου εφερε τόσα χαμογελα !!! ακομα και στα δύσκολα μας ενα χαόγελο .. μας χρειάζεται.. καλο και ομορφο καλοκαιρι να έχεις φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  11. Εύχομαι με τη σειρά μου ένα χαμογελαστό καλοκαίρι κι ένα χαμο-γελαστό απόγευμα! Φιλάρες Σμαράγδι :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το μου..ναι.. ας χαμογελάσουμε Πετρίνα μου εστω και λίγο.. μεσα στην κατήφια .. ενα χαμογελο.. μας δίνει κουραγιο.. για να παλέψουμε τα απάλευτα..χι.χι. ..σε ευχαριστώ .. το καλοκαιρι μας θα είναι καλό σε πείσμα οσων θέλουν να μας το χαλάσουν.. και ας είναι ουτοπία αυτό που λέω... φιλάκιααααααα!!!!

      Διαγραφή
  12. Καλό καλοκαίρι Σμαραγδένια!!!
    Να περάσετε αξέχαστα...
    Φιλιά
    **Αννιώ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Αννιώ μου καλό καλοκαιρι να έχουμε όλος ο κόσμος και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας για τον χειμώνα αν και οι δικες μου όσο πανε ......αστα..χι.χιχ. ας κρατήσουμε τουλαχιστον το χαμόγελο μας.. φιλακιαααααα!!

      Διαγραφή
  13. Να είσαι πάντα καλά που μας έκανες και πάλι να χαμογελάσουμε μ αυτή σου την ανάρτηση !!!! Όσο γι αυτό το μπαλκονάκι σου, είναι αξιοζήλευτο !!! Ο καφές έχει άλλη χάρη με τέτοια θέα !!! Καλό Καλοκαίρι και πολλά χαμογελαστά φιλιά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς που υπάρχει και αυτό Ράνια μου.....γι αυτό ας χαμογελαμε όσο μπορούμε πιο συχνα και αν μας το επιτρέπουν οι συνθήκες... ...είναι αλήθεια οτι ο καφές έχει αλλη γευση απο εδώ... να είσαι κλα κορίτσι μου.. και να περάσουμε όλοι ενα καλό καλοκαιρι... φιλάκιααααααααα...!!!

      Διαγραφή
  14. Καλή εβδομάδα Ρουλα μου, με πολλά χαμόγελα και όμορφες στιγμές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου καλή εβδομαδα και σε σένα με μια εβδομάδα καθηστέρηση χι.χι. καλο καλοκαιρι με πολλά χαμόγελα...να έχουμε φιλακιαααααα!!!

      Διαγραφή
  15. Όποτε μπαίνω εδώ, αντανακλαστικά χαμογελάω. Δεν γίνεται να έρθω δίχως ένα χαμόγελο. Είναι σα να μπαίνω στο σπίτι, χωρίς να σκουπίσω τα παπούτσια μου στο χαλάκι. Θα μεταφέρω "σκουπίδια και παράσιτα". Ρουλάκι μου μας το έχεις εμποτίσει πλέον το χαμόγελο και όλα τα παράγωγά του. Νομίζω πως δεν υπάρχει κανείς απ' τους φίλους σου, που δεν αφήνουν το θαυμασμό, την αισιοδοξία και τη θετική τους οπτική!
    Ευχαριστούμε που μας εμπνέεις με τη στάση σου! Φιλιά πολλά και καλό καλοκαιράκι να περάσετε με τον Σμαραγδένιο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν έχω καταφέρει να κάνω τα χαμόγελα να να μπαίνουν μαζί σας εδώ..Κανελλάκι μου .. είμαι πάρα πολύ χαρούμενη.. ευτυχισμένη θα έλεγα... όμως αν δεν υπήρχατε όλοι εσείς εγώ που θα έδινα τα χαμόγελα ..έ;; χι.χι. γι αυτό δεχτείτε το μεγάλο δικό μου ευχαριστώ.. σε όλες σας που κάνετε την βόλτα σας μέχρι εδώ... και αφήνετε την αγάπη σας.. αυτον τον καιρό... θα έχεις παρατηρήσει μαι χαλαρώτητα στις απαντήσεις στα σχόλια... απλως ο χρόνος μου .. χαρίζετει αυτον τον καιρό σε επισκεψεις απο την πατρίδα...και χαιρομαι πολύ.... μακαρι να έχει όλος ο κόσμος Κανελλάκι μου ενα όμορφο καλοκαιράκι..... σε ευχαριστώ......φιλώ σε .!!!

      Διαγραφή
  16. Ρούλα μου σου εύχομαι ένα ομορφο και χαμογελαστό καλοκαίρι!!!το μπαλκόνι σου ειναι
    πανέμορφο ....καλή εβδομαδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεταξία μου ..σε ευχαριστώ πολύ.. ας έχουμε όλοι ένα όμορφο όσο γίνεται καλοκαιρακι...να είσαι καλά φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  17. Καρεκλίτσες έξω!!!!! Το καταλάβαμε είναι ολοφάνερο ότι οι διακοπές σου άρχισαν!!!!Μας προτρέπεις να χαμογελάμε ,είναι σωστό αυτό αλλά κατά πόσο το καταφέρνουμε είναι δύσκολο να πω!!Να έχεις ένα όμορφο χαρούμενο και τσαχπίνικο καλοκαίρι!!!!! Φιλάκια αγάπης πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Εφη μου το ξερω οτι είναι αλήθεια δύσκολο να χαμογελάμε με τόσο που συνβαίνουν γύρω μας..όμως μήπως αυτό ακριβώς θέλουν;; να είμαστε κακομοίρηδες και μίζεροι; ας μην τους κάνουμε το χατίρι.. και ας προσπαθήσουμε να βρούμε την χαραμάδα που βγαζει μια μικρή αχτιδα φωτός και ας χαμογελάσουμε....και σε όμορφα μικρα χαμόγελα όπως της Αλκηστη σας...!!!!!!
      είδες;;; μολις την σκεφτείς χαμογελάς... αυτό εννοώ..χι.χιχ. να έχεις ενα όμορφο καλοκαιράκι...

      Διαγραφή
  18. Καλό καλοκαίρι, Ρούλα μου!!!!!!!!!!!!!Να περάσετε υπέροχα και να ξεκουραστείτε αγναντεύοντας την απέραντη γαλάζια θάλασσα από το μπαλκόνι σας!!!!!!!!!! Και πάντα με το χαμόγελο, εννοείται!! Δεν τους αντέχω καθόλου τους αγέλαστους ανθρώπους!!!!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλοίμονο αν μας έλειπε και αυτό.. δεν λέω οτι όλα ειναι καλά αλλά αν είμαστε και μουρζούφληδες ...τότε ειναι χειρότερα.. για αυτό το χαμόγελα ας αλαφρύνει λιγο τα δυσκολα..για να τα βγάλουμε πέρα.. Μαριάννα μου.. δεν μπορώ χωρίς αυτό..!!!! να έχεις ενα ομορφο καλοκαιρι .. φιλακιαααααααα

      Διαγραφή
  19. Συμφωνώ και επαυξάνω! (Χαμογελάτε, κάνει τους άλλους να... ανησυχούν!!)
    :))
    Καλό καλοκαίρι, Ρούλα μου, καλά να περνάτε!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ανησυχούν λέει Ελλη μου δεν λες τίποτα.. γι αυτό ας γίνει το χαμόγελο το φετίχ μας..χι.χχι.. που την θυμήθηκα την λέξη..χι.χι.!!! καλό και ομορφο καλοκαίρι να έχεις Ελλη μου... φιλακιααααααα!!!

      Διαγραφή
  20. Ρουλάκι μου, θα ονειρευόμαστε πως θα πίνουμε μαζί σου τον καφέ.
    Δεν μπορούμε να σε φανταστούμε "κατσούφα" !!!
    Καλό καλοκαίρι από το μπαλκόνι σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντιγονάκι μου θάρθει μια μέρα που θα πιούμε τον καφέ μαζί και δεν θα είναι όνειρο..που ξέρεις...ποτέ δεν λέμε ποτέ.. έτσι;; οσο για το κατσούφα... χι.χι. τι είναι αυτό; να έχεις ενα όμορφο και χαμογελαστό καλοκαιράκι.. κορίτσι μου... φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  21. Ρουλίτσα μου πολλά πολλά ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ !!!
    Καλό καλοκαίρι μάτια μου!
    Ραντεβού τις Κυριακές εμείς ;-)
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ!! αυτές οι φατσούλες σου.. πως τις βάζεις στα σχόλια;;; θελω και εγώ.. μην χάσω...χι.χι.Αριστέα μου να έχεις και εσύ κούκλα μου ενα απο τα ομορφότερα.. και χαμογελαστά καλοκαίρια σου... φιλάκιαααα....!!!!

      Διαγραφή
  22. Ρούλα μου Καλό Καλοκαίρι και νοερά θα βρίσκομαι εκεί στο μπαλκόνι σου για ένα καφεδάκι ατενίζοντας την θάλασσα!
    Χαμογελαστά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου σε καλωσορίζω εστω και νοερά ..και θα πίνω και μια γοολια καφεδακξι και για σενα..χι.χι. πάντως όποτε θελεις εδώ θα είμαι αν σε φέρει ο δρόμος σου πρός τα εδώ ξέρεις..έ;χι.χι. να είσαι καλά και να έχεις ενα ομορφο καλοκαιρι Ελενη μου φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  23. Ραντεβού στα μπαλκόνια μας λοιπόν Ρούλα μου με καλή διάθεση και πολλά πολλά χαμόγελα! Καλό καλοκαίρι!! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που είναι το μπαλκονακι σου Βιβή μου να καθόμαστε απέναντι να χαιρετιόμαστε.. βρε..!!έχει γούστο να είμαστε και γειτόνισσες.. για ρίξε μια ματιά κατ Κρήτη μεριά.!! χι.χι. μπορούμε να ανταλαξουμε .. μπαλκοανάκια..χι.χιχ. καλο καλοκιρι να έχεις Βιβή μου .. φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  24. Ενα μεγάλο χαμόγελο από μένα για σένα ...κάλο καλοκαίρι να εχεις Ρουλά μου ..
    καλά να περάσεις..πολλα πολλα φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ...ας χαμογελάσουμε όσο μπορούμε ... μας κανει καλό... ... να έχεις και εσύ ενα ομορφο.. και καλο καλοκαιράκι ... φιλακιααααα!!!!

      Διαγραφή
  25. Στην εποχή μας Ρουλίτσα μου, το χαμόγελο δεν είναι δεδομένο και πολλοί παρεξηγούν τους χαμογελαστούς ανθρώπους, δεν ξέρουν όμως πόσο άδικο έχουν!
    Εύχομαι να έχεις το καλοκαίρι που επιθυμείς κοντά στους αγαπημένους σου!

    ΑΦιλάκια με πολλά πολλά χαμόγελα! :) :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας τους να παρεξηγούν το χαμόγελο... Στεφανία μου...μαγισσούλα....είναι γιατί δεν μπορούν να το έχουν.. απο μέσα τους για το βγάλουν έξω.. να το χαρούν...εκεινοι χάνουν..χι.χι... μακαρι να καταλάβουν οτι δεν χρειάζεται πολλά για να χαμόγελασει κανείς...μακαρι να έχει ο καθείς μας ένα ομορφο καλοκιαρι.... σε ευχαριστώ πολύ φιλακιααααααα!!!

      Διαγραφή
  26. Καλό καλοκαίρι Ρούλα μου!!!!!
    Σας φαντάζομαι να πίνετε το καφεδάκι σας στο μπαλκονάκι σας!
    Η ανάρτηση σου με έκανε να χαμογελάσω κι έτσι σε χαιρετώ!
    Να δώσεις πολλά φιλιά σε όλους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. AΧχ!! Ρένα μου... τι ωραια θα ήταν να τον πίναμε μαζί παρεούλα όπως πέρσι..χι.χι. με πολύ μπλα μπλα..και χαμόγελα...πολλα....να είσαι καλα και σιγουρα θα έχεις πολλες αιτίες για να χαμογελασεις.. και μονο που θα βλέπεις αυτά που σας κάνει η κούκλα σας φτανει..χι.χιχ. πολλα πολλα φιλακιαααααα απο όλους μας.. καλο και ομορφο καλοκαίρι .. ευχωμαι..!!!

      Διαγραφή
    2. Ααααα πόσο όμορφα περασαμε μακαρι να το ξανακανουμε.. το καφεδακι παντως περιμενει..χι.χι. σιγουρα θα έχεις και αλλες αφορμες να χαμογελας Ρενακι μου...μονο να βλέπεις το χαμογελο της κούκλα σας φτανει να έχεις ενα χαμογελο νααααααααα!!!!! χιχ.ι. παντα χαρες και υγεια στο σπίτο σου.. να έχεις και ενα όμορφο καλοκαίρι Ρένακι μου... φιλακιαααααα!!!

      Διαγραφή
  27. Καλό και ανέμελο καλοκαίρι, Ρουλάκι!! Πάντα με ένα πλατύ χαμογελο μέσα από την καρδιά!! Να περάσεις όμορφα, να κάνεις πολλές βουτιές στα σμαραγδένια νερά που αγναντεύεις απ΄το όμορφο μπαλκονάκι σου!! Φιλάκια πολλά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαμόγελα θα έχουμε ...καλοκαιρακι θα έχουμε .. θάλλασσα θα έχουμε .. τι αλλο να θέλουμε Πέπη μου πόσα θελει ο ανθρωπος νομίζεις για να χαμογελασει..!!! είναι αλήθεια οτι σ αυτό συνησφαίρει και το μπλοκονακι μου... σε ευχαριστώ πολύ.. να έχεις και εσύ Πεπη μου όμορφο και καλό καλοκαιρακι... θα τα λεμε .. φιλάκιαααααααα..!!!

      Διαγραφή
  28. Καλό Καλοκαίρι Ρουλάκι μου!!!! Γεμάτο από Κρητική ομορφιά, υπέροχους ανθρώπους και πολλούς μπαλκονάτους καφέδες!!! Σε φιλώ, καλή εβδομάδα να έχεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Κική μου αυτό με την Κρητική ομορφιά... έχεις δικιο αλλα και πολλα μερη αλλα στην πατρίδα μας ειναι υπεροχα..αν κατέβεις κατα εδώ ξέρεις σε περιμενει το μπαλκονάτο καφεδάκι...να έχετε ενα όμορφο και σίγουρα χαρούμενο καλοκαιράκι... με τους αγαπημενους σου και πολλα φιλακια στον μικρό σας Κική μου... φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  29. Εύχομαι να περάσεις υπέροχα! Ας είναι το καλοκαίρι ήρεμο για να χαλαρώσουμε και με χαμόγελα πάντα όπως λέει το κείμενο που αλίευσες! Υπέροχο!
    Καλησπέρα και καλά να περνάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ακριβώς χρειαζόμαστε Αννα μου ένα ήρεμο καλοκαίρι.. ας χαλαρώσουμε λοιπόν και ας το απολαύσουμε...όσο χαμογελαστά μας το επιτρέπουν... χαιρομαι που το βρήκα το κείμενο αυτό.. μας προτρέπει για ομορφα... καλο καλοκαιρι να έχεις .. φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  30. Kαλησπέρα σου Ρούλα μου.
    Υπέροχα όσα μάζεψες για το χαμόγελο. Αυτό το μαγικό εξάρτημα του προσώπου που λέει τόσα πολλά.
    Το μπαλκόνι σου όνειρο. Μια ρακή θα την έπινα ευχαρίστως.
    Καλό σου καλοκαίρι καλή μου φίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κόπιασε 'οποτε σου παντίξει....εδώ ...παντα υπαρχει ενα χαμόγελο και μια ρακή για καλωσόρισμα .. καλο και όμορφο καλοκαίρι να έχεις ...!!!!

      Διαγραφή
  31. Καλημέρα και πολύ σωστά τα λες γλυκιά μου φίλη, ξέρεις καλά ότι το χαμόγελο το έχω...στο τσεπάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και βέβαια το ξερω και απο κοντα το χαμόγελο σου Γιωργία μου.. είναι αυτό που μας βοηθαει στα δύσκολα .. και μας δίνει το κουράγιο και την ελπίδα να συνεχίζουμε να παλεύουμε ...αλοίμονο αν έλειπε απο την ζωή μας.. να έχεις ενα ξεκούραστο και όμορφο καλοκαιρακι... πολλα φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  32. Ρουλίτσα μου γλυκιά, δε θα μπορούσα να μη συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου!
    Χαρούμενο και γελαστό καλοκαιράκι εύχομαι, με υγεία!

    Φιλάκια πολλά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χι..χι. Μαιρούλα μου πως να διαφωνήσει κανείς με κάτι τόσο όμορφο .. όσο ένα χαμόγελο;;; οπότε συμφωνούμε..έ;; χι.χι. να περάσεις ενα καλοκαιράκι αξέχαστο σου εύχωμαι.. φιλάκιαααααα!!!

      Διαγραφή