Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Aλλος... με την βάρκα μας...!!!!!!!!!!!!!!!!!

             Από τα Σφακιά η φωτό.


"άλλος με τη βάρκα μας!"
θα χαιρόμουν να έβλεπα από εσάς τους φίλους μου,
να κάνετε μια ανάρτηση στο blog σας με θέμα τη Βάρκα!
Με ένα *ποίημα, ένα τραγούδι, μια ανάμνηση, μια ιστορία,
έναν συμβολισμό, μια φωτογραφία, 
μια ταινία, μια παροιμία, έναν πίνακα κλπ!
*Διευκρίνηση: Όταν λέω ποίημα, δεν εννοώ (απαραίτητα) δικό σας. Μπορεί να είναι κάποιου Ποιητή.
Με ο,τι κι αν θελήσει να επιλέξει κανείς 
και με αφορμή -τι άλλο;- το καλοκαίρι που εισβάλλει στις μέρες μας,
ας αφεθούμε κι ας ταξιδέψουμε επάνω σε μια βάρκα, με βάρκα την ελπίδα...!!

Μπαίνοντας πριν λίγο καιρό στο μπλοκ του πιο πιστού φίλου του σκύλου..της.. Πέτρας..να μας παροτρύνει για μια βαρκάδα...μπήκα και εγώ στην δική μου και σας προσκαλώ για μια βαρκάδα αλλιώτικη........
Και σίγουρα θα απορήσετε...τι αλλιώτικη βαρκάδα είναι αυτή;..
Να σας εξηγήσω..η βαρκάδα αυτή έχει γραφτεί από μένα και έχει μελοποιήσει από την  ..Ροδούλα πριν από δύο σχεδόν χρόνια...
Με την αφορμή αυτή, την ξέθαψα από το συρτάρι μου  και σας καλώ να την ακούσετε . (αν τα καταφέρω να την βάλω..χι.χι.) και να κάνετε μια βόλτα μαζί μας..!!!


                  Η ΒΑΡΚΑΔΑ
             Η Χαρά και η ηλιαχτίδα
                       παν βαρκάδα την ελπίδα


 Η χαρά κουπί τραβάει κι ηλιαχτίδα τραγουδάει
            Εγια μόλα έγια λέσα 
           έλα στην βαρκούλα μέσα
Ηρθε και το όνειρο που ήτανε παμπόνηρο..
Ηρθε και το χαμόγελο που έτρωγε ριζόγαλο..
Να και η δροσοσταλίδα χαιρετάει την ελπίδα..
Θα με πάρετε και μένα, πού με μακρυά απ τα ξένα; 
Είμαι μόνο μια σταλίτσα και θα κάτσω στην γωνίτσα.

Κι όταν τέλειωσε η βαρκάδα κάτω από την φεγγαράδα,


εσυμφώνησε η παρέα πως περάσανε ωραία..!!!
                                      

Υ.Γ.Το είδος αυτό  στα ποιηματάκια  λέγεται Λίμερικ..είναι άπλα σατυρικά.. η χιουμοριστικά  και παράλογα πολλές φορές για εμάς τους μεγάλους ..!!! στα παιδιά  όμως, εξάπτουν την φαντασία τους..και τους γεμίζουν εικόνες και χαμόγελα..βλέπε..εδώ
Ελπίζω αγαπημένοι μου φίλοι...να γίνατε και εσείς για λίγο παιδιά και να χαρήκατε  την βαρκάδα μας..!!!
Να έχετε ένα πολύ όμορφο και χαρούμενο Σαββατοκύριακο....
Χαμογελάστε είναι το κλειδί για να ανοίξετε τις καρδιές των ανθρώπων..!!   



72 σχόλια:

  1. Πάρα πάρα πάρα πολύ μου άρεσε!
    Δεν τα ήξερα αυτά τα ποιηματάκια και χαίρομαι που μας τα έμαθες.
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ Ελενα μου οταν τα διαβασα για πρώτη φορα.. μου έκαναν εντύπωση πόσο μπορεί να βαλεουν την φαντασία των παιδιω. να δουλεψει στο παράδοξο δικό τους κόσμο και αυτό με εβαλε στην διαδικασία να το τολμησω και εγώ... αν βρεις τετεοια λίμερικ ποιηματακια διάβασε τα έχουν πλάκα....χι.χιχ. φιλακιααααα να εχεις μια ομορφη εβδομαδα απο αυρο φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφη η βαρκάδα σου!!!
    Τα ποιηματάκια αυτά παρόλο που τα είχα ακούσει, δεν ήξερα ότι τα λένε Λίμερικ!!!
    Καλό σ/κ
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στέλλα μου και εγώ δεν τα ήξερα ομως μου αρεσαν οι αστείες τους εικόνες που μου εφερναν γέλιο οταν τα διαβαζα.. γι αυτό και σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σας... με μια βαρκάδα... όμορφη εβδομαδα να έχεις.. φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  3. μα τι ωραια βαρκαδα! ανεμελια αισθανθηκα!
    καλο απογευμα φιλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααααα πολύ χαρηκα για την ανεμελιά που σου έδωσε η βαρκάδα μας... Κική μου μας χρειάζεται πότε πότε.. να ξεχνιόμαστε ΄ε;; να είσαι καλα και να έχεις μια ομορφη εβδομαδα.. φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  4. Πως να μην γίνουμε μαζί σου παιδιά βρε Ρούλα και να απολαύσουμε τέτοια βαρκάδα !!!!!
    Να είσαι πάντα καλά και να γράφεις τόσο όμορφα !!!!!!
    Φιλιά !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ράνια μου αφου δεν μπορούμε πια να γυρίσουμε στα παιδικα μας χρόνια χιχ.χι...τουλαχιστον ας γινόμαστε για λίγο παιδιά ..σε ευχαριστω πολύ και χαρηκα που σας πήρα μαζί μου στην βαρκάδα μας.. φιλακιααααααα!!!

      Διαγραφή
  5. Ρουλα και Ροδουλα ,μου αρεσε παρα πολυ αυτο που ακουσα!!!!
    Πειραζει που ενω δεν ειμαι παιδι γεμισα εικονες και γαμογελα?
    Να ειστε καλα !!!
    φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ βρε Μαρακι μου δεν είμαι παιδι...εδώ γελαμε πολύ...χι.χι.χιχ. αλλα καμια φορα μα χρειάζετει και το όνειρο και το χαμόγελο...που τρώει το ρυζόγαλο... χχιχ.χιχ. .. να είσαι καλα και να έχεις μια όμορφη χαμογελαστή.. εβδομαδα Μαρία μου.. φιλακιαααααα!!

      Διαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. Μαρία Ελενα μου... σε ευχαριστώ πολύ ..χαιρομαι που σου αρεσε.. φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  7. Καταπληκτική σύνθεση και η φωνή της Ροδούλας κρυστάλλινη και γάργαρη!
    Όντως ήταν μια ιδιαίτερη βαρκάδα, που χάρηκα πολύ που την έκανα.
    Φιλιά πολλά Ρουλάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε και ας ήταν τόσο παιδική η βαρκάδα μας Κανελλάκι μου ήθελα να σας κανω να χαμογελασετε και να θυμήσω στην Ροδουλα την συνεργασία μας πριν δύο χρόνια.. χι.χι. που την είχε ξεχασει οπως και ςγω.. αλλα να που η πέτρα ήταν η αφορμή να την κανουμε χαιρομαι που σας πήραμε μαζι μας.. να έχεις μια ομορφη και χαμογελαστή εβδομαδα Κανελλακι μου σε ευχαριστώ.. φιλακιααααααα!!!

      Διαγραφή
  8. Η βαρκάδα σου μου άρεσε πολύ και με γέμισε χαμόγελα!!!!! άκουγα και την αγαπημένη μας Ροδούλα να τραγουδά..... και ταξίδεψα!!!!!!!! Υπέροχη δουλειά και από τις δυό σας!!!! Πολλά πολλά φιλάκια!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααααα Βικακι μου οποτε πετυχε τον σκοπό μου ..; χαιρομαι που σας εκανα να χαμογελασετε αυτό ειναι και εξ αλλου ο σκοπός μου.. εστω και για λίγο να ξεχνιόμαστε απο τα καθημερινα. μας..ακου .. το χαμόγελο να τρώι ρυζόγαλο..χι.χχι. μα και ατυτό δεν του άρεσαε αλλο γλυκο;..χι.χχι. να περνας καλά κορίτσι μου οτι και να κανεις να προσέχεις.... φιλακιαααααα!!!

      Διαγραφή
  9. Εντάξει! Έχω ενθουσιαστεί κι έχω γίνει και πάλι παιδάκι απόψε! Τελικά, με πήγατε τόσες πολλές και υπέροχες βαρκάδες όλοι σας, που σας ευγνωμονώ!! Πολλά γλυκά φιλιά και σε ευχαριστώ κι εσένα πολύ, γλυκό Σμαράγδι μου :))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ήξερες τι μου θύμησες με το.... άλλος με την βάρκα μας;..χιχι. αυτήν την μικρή βαρκάδα..που την καναμε με την Ροδούλα πριν δυο χρονια.. και βέβαια το σκεφτόμουν πολύ καιρό να το τολμήσω.. ειναι ισως η πιο παιδική βαρκαδα.. χιχ.χι και αν σου άρεσε Πετρίνα μου .. δεν ξερεις πόσο χαρηκα..χι.χι.!!! να είσαι καλά που μου την έβγαλες.. για ταξιδι..χι.χι. φιλάκιααααααα!!!!

      Διαγραφή
  10. Πολύ μελωδική η βαρκάδα που μας πήγες , Ρούλα μου !!!!! Οι στίχοι έξυπνοι και παιχνιδιάρικοι και η φωνή της Ροδούλας γλυκιά και υπέροχη !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν γινόταν να είναι αλλιώτικοι απο παιχνιδιαρικοι Νικη μου αφου απευθύνονται σε παιδιά.. και κοντα σε εκεινα κανουμε και εμεις το ταξιδάκι με την βάρκα τους.. χαιρομαι που σου αρεσε .. μια ομορφη εβδομαδα να έχεις φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
    2. Χαίρομαι που ήρθες μαζι μας Νικη μου στη βαρκαδα μας τα παιδια αυτό θελουν παιχνιδι με χαμόγελο.. αν μπορούμε να τους το δώσουμε τοτε εμείς χαιρόμαστε περισσότερο... να είσαι καλα και να χαμογελας.. οσο μπορείς... φιλακιαααααα!!

      Διαγραφή
  11. Μία ακόμη βαρακάδα όμορφη και μελωδική με τους χαρούμενους στίχους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα είδες πόσες ομορφες βαρκαδες γεμισε η γειτονια μας Αχτιδα μου; ας ειναι καλα η Πέτρα που μας παρακινησε να τις κανουμε... χι.χιχ... σου ευχωμαι να έχεις μια ομορφη εβδομαδα γεματη υγεία κορίτσι μου .... θα τα πούμε.. φιλακιααααααα

      Διαγραφή
  12. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Η ΒΑΡΚΑΔΑ ΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!!ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΡΟΔΟΥΛΑ!!!!!!!!ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ Σ/Κ !!!!ΦΙΛΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου καλως όρισες παλι σε ευχαριστούμε πολύ που ήρθες με την βάρκα μας..να εισαι καλά κορίστι μου .. και να εχεις μαι ομορφη εβδομαδα.. φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  13. Μια όμορφη καλοκαιρινή βαρκάδα ...τελεια ..
    κάλο Σαββατοκυριακο Ρουλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτι πρεπει ειναι οι βαρκάδες τωρα το καλοκαιρακι ...αυτη ειναι εικονική ... μακάρι να μπορούσαμε να κανουμε και αληθινες..χι.χι. μια ομορφη εβδομαδα να έχεις Ειρήνη μου φιλακιαααα..!!!

      Διαγραφή
  14. Υπέροχη η λίμερικ βαρκάδα σου, Ρούλα μου!!!!!!
    Πάρα πολύ ωραία!!! Να ξαναπάμε!!!!!!!!!!!!
    Φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ξαναπάμε.....να ξαναπάμε... Μαριάννα μου.. όποτε θέλεις και εισαι ετοιμη.. φύγαμεεεε......χι.χιχ. να γινόταν να ήταν και αληθινή ..έ;σε ευχαριστώ που ήρθες μαζί μας... μια χαρούμενη και χαμογελαστη εβδομαδα να έχεις φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  15. Τι υπέροχη και πρωτότυπη η βαρκάδα σου Ρούλα!!!!
    Έχω ενθουσιαστεί!!!! ΣΑν να ήμουν ξανά παιδί , τόσο πολύ χάρηκα!!!!
    Να'σαι καλά και σε ευχαριστούμε για τη βόλτα!!!!
    Καλό σαββατοκύριακο!!!! Πολλά φιλάκια!!!!! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααα και εσύ ξαναγινες παιδί έ;.. ποσο χαιρομαι .. ειναι λίγες οι φορες που μπορούμε να νιώσουμε ετσι.. εστω και με μια εικονική βαρκαδα... εμεις σε ευχαριστουμε που την εκανες μαζί μας.. και την χαρηκες... !!!να συνεχίσει ετσι χαρούμενα και η εβδομαδα που ερχεται για σενα ... φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  16. Πανέμορφη η βαρκάδα πού μάς πήγες Ρούλα μου!!Ταξίδεψα μέ τήν υπέροχη φωνή τής Ροδούλας!!Νάσαι καλά!!!Καλό Σ/Κ!!Καλά νά περάσης!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ν α είσαι καλά Ντίμη μου ...εεεεε να μην παμε και μια βαρκαδα καλοκαιριατικα;;..χι.χι. και οχι μονο μια γεμισε η γειτονιά μας βαρκάδες χαρη στην ιδεα της Πέτρας..να έιναι καλα που μας ξεσήκωσε.. να έχεις μια ομορφη εβδομαδα.. γεματη χαμόγελα ... φιλακιαααααα !!!

      Διαγραφή
  17. Ω!! Το είχα ξεχάσει εγώ αυτό!!
    Περίμενα μέηλ σου, και τελικά είδα τυχαία το σχόλιό σου πριν από λίγο!
    Πολύ ωραίο βγήκε το τραγουδάκι ε; Και ο στίχος όμως πολύ όμορφος.
    Με όλη μου την αγάπη Ρούλα μου το μελοποίησα.
    Ευχαριστώ πολύ και τις ηλ. φίλες για τα τόσο όμορφα λόγια τους, όσο αφορά στην μελοποίηση και τη φωνή μου. Σας ευχαριστώ ειλικρινά, από καρδιάς! <3
    Πολλά φιλιά σε όλους σας Ρούλα μου!
    Να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι αλήθεια Ροδούλα μου... οτι το είχα και εγώ ξεχασει αλλα η προτροπή της Πέτρας.. με εκανε και το θυμήθηκα.. και λεω γιατι να μην παμε και μια λίμερικ μουσική βαρκαδα;; πόσο χάρηκα που σου την ξαναθύμησα..!!! είδες ολα έχουν τον καιρό τους και την σειρα τους...εγώ σε ευχαριστώ απο καρδιάς που έντυσες τόσο ομορφα με την μουσικη και την φωνή σου ..τους παιδικούς μου στίχους.. και πηγαμε αυτήν την βαρκαδα μαζί ....να έχεις φίλη μου μια χαρούμενη .. (οπως εισαι και εσύ σαν ατομο) εβδομάδα γεμάτη χαμόγελα .. σε ευχαριστώ παρα πολύ φιλακιααααα!!!!

      Διαγραφή
  18. Βρέ Ροδούλα και Ρουλάκι
    χάρηκα το τραγουδάκι......
    κι η βαρκάδα σας ωραία
    με την πιο όμορφη...η παρέα...!!!

    Στίχοι και μουσική καταπληκτικά
    υπέροχη η εκτέλεση !!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλαυδία μου..!!!!!
      Καλως ήρθες στην παρέα..
      στην βαρκάδα την ωραία...
      η πανσέληνος γελάει
      και μαζί μας τραγουδάει...
      τραλα..λα..λα.λα ...χι.χι.

      Με τον έμετρο σου στίχο..
      μας κολάς όλες στον τοίχο..
      πές μου πως τα καταφέρνεις..
      και το στόχο πετυχαίνεις..!!
      τραλαλα λα λα λααααα ..χι.χιχ. ευχαριστούμεεεεεεε...φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  19. Για μας, η βαρκάδα αργεί, αλλά όταν έχω τη δική σου βαρκάδα Ρουλίτσα, σίγουρα παρηγοριέμαι!
    Να είσαι καλά, πάντα χαμογελαστή και πολύ δημιουργική!

    ΑΦιλάκια πολλά πολλά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουλάχιστον Αιναφετς μου ας κάνουμε μια εικονική όσπου να έρθουν οι πραγματικες βαρκάδες μεχρι τότε ας αρκεστούμε σε μικρές και φανταστικές .. σε ευχαριστώ που βάρκαρες μαζί μας.. χι.χιχ. η εβδομαδα που μπαίνει να είναι για σενα ομορφη..... φιλακιαααααα..!!

      Διαγραφή
  20. Από τις καλύτερες βαρκάδες Ρούλα μου! Με πολύ μουσική και αισιοδοξία. Και φυσικά,όπως πάντα, τα κατάφερες και στα τεχνικά θέματα...είσαι φαινόμενο...χαχα! Σε λίγο καιρό θα τα λέμε από Κρητικό έδαφος. Φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ κοντα στη θάλασσα μενω να μην σε παω μια βαρκαδα Μαρακι μου;; χι.χι. και τι βαρκάδα..!!! μελωδική και αστεία..χι.χι μα και αυτό το ριζόγαλο..πια..!!συνέχεια πεινάει..χι.χι..........και τωρα στα τεχνικά.. εμ τι δασκάλα εχω.. έ;;χι.χι. αντε περιμενω να τα πουμε.. και τα νεότερα.. μην ξεχασεις ..έ;;; μια ομορφη εβδομαδα να εχετε.. Μαρακι μου γεμάτη χαμόγελα.. φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  21. Πωπω μια βαρκαδα !! Χαριτωμενο τραγουδακι και ποσο ωραια η φωνη της Ροδουλας.
    Καλα οι στιχοι ειναι απλα υπεροχοι
    Μπραβο και στις 2 σας καλη μου Σμαραγδενια (παει εφυγε το Κα Ρουλα) αχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ.. οταν πηγαίνεις με παιδάκια χι.χι Μαρία μου βαρκάδα.. τι περιμένεις..χι.χι.
      και τραγουδι θα έχει και χαριτωμενη θα ειναι σε ευχαριστούμε που ήρθες βολτα.. μαζι μας.. να είσαι κλα μια ομορφη εβδομαδα σου ευχωμαι.. φιλακιααααααα

      Διαγραφή
  22. Ρουλίτσα μου αγαπημένη, απολαυστική η βαρκάδα σου, μπράβο!
    Να είσαι πάντα χαρούμενη και γελαστή!

    Καλή Κυριακή!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφού την απόλαυσες Μαιρούλα μου αυτό φτανει.. εστω και για λιγο.. και τοσο μικρή ..χι.χι... να είσαι καλα κορίτσι μου και μακαρι να βρίσκουμε αφορμες να κανουμε αληθινές βαρκάδες.. να ξεφεύγουμε λιγο απο την καθημερινότητα......με χαμόγελο να σου μπεί η εβδομάδα φιλη μου φιλακιααααααα!!!

      Διαγραφή
  23. Καλή εβδομάδα Ρουλα μου, όμορφη και γλυκιά. Το ποιηματάκι σου το χάρηκα πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Κατερίνα μου σε ευχαριστώ πολύ χαιρομαι που σου άρεσε το ποιηματάκι μου.. ...είναι η μουσική της Ροδούλας που το εκανε όμορφο.. να έχεις μια χαμογεπλαστή εβδομαδα.. και εσύ Κατερίνα μου ..φιλακιααααααα!!!

      Διαγραφή
  24. Αγαπημένη μου Ρουλίτα πολύ χαίρομαι και συγκινούμαι που είλναι όλα έτσι όπως τα άφησα!!μετά τις τελευταίες περιπέτειες που είχα με την υγεία της μητέρας μου άνοιξα πάλι τον υπολογιστή μου και την σελίδα μου και χαίρομαι που τα ρομαντικά βραδάκια του καλοκαιριού θα είμαι κοντά σας και στις υπέροχες βαρκάδες στην ποίηση και στην ομορφιά της δημιουργίας και στην ασφαλή αγκαλιά της μπλογκογειτονίτσας μας που αγαπάμε όλοι μας!σου στέλνω την αγάπη μου και φιλάκια άπειρα κοριτσάκι!να περνάς όμορφα και ξένοιαστα το μακρύ καυτό καλοκαιράκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως όρισες ξανα στην γειτονια μας Κατερίνα μου..εννοήται οτι έχουν πρωρεραιότητα τα θεματα υγειας μας.. και οταν όλα πανε καλά εδώ είμαστε.. μια παρέα μια γειτονια...ολες μας καποια στιγμή χανόμαστε .. αλλα παλι με χρονια με καιρούς επιστρέφουμε εδώ...χι.χι.χαρήκαμε που είναι ολα παλι καλά για την μαμά σου... μας έλειψες ειναι αλήθεια.. αλλα τελος καλό όλα καλα΄... Κατερίνα μου ..φιλακιααααα... !!!

      Διαγραφή
  25. Υπέροχο το ποίημα, αλλά και η βαρκάδα τέλεια...!!
    Πολλά μπράβο σε σένα, αλλά και στη Ροδούλα!
    Αν έγινα παιδί λέει...πιο παιδί δε γίνεται!
    Φιλιά πολλά Ρούλα μου και καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Μαρία μου σε ευχαριστούμε που βάρκαρες μαζί μας... ετσι δεν κανουν και τα παιδιά;;χι.χιχ. εεεε δεν πείραζει που γινόμαστε πότε πότε και εμεις παιδια .. μας κανει καλό... χι.χιχ φιλάκιακααααααααα

      Διαγραφή
  26. Πολύ όμορφη η βαρκάδα που μάς πήγες, Ρουλάκι!!
    Και με τι ωραία μουσική υπόκρουση!!!
    Να'σαι καλά, να περνάς ακόμη πιο καλά, με πολλές βουτιές !!
    Φιλάκια και καλό καλοκαίρι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου τι καλύτερο τωρα το καλοκαιρακι απο μια βαρκάδα εστω και εικονική .. ωραια η ιδέα της Πέτρας....... οσο για τις βουτιες... χι..χι. γοργόνα με μπρατσάκια έχετε δεί;;; ΄΄έεεε εγω είμαι... χι.χιχ. φιλακιαααααααα καλοκαιρινα.. !!!

      Διαγραφή
    2. Πέπη μου σόρρυ....σου άλαξα το όνομα βρε κορίτσι μου...χι.χι. θα μου γυρευεις βαφτιστικά.. χι.χι. ....

      Διαγραφή
  27. Α! Α!Α! τι όμορφη βαρκάδα με μελωδική συνοδεία!!! Το απόλαυσα με το παραπάνω !! Είσαι θησαυρός τελικά που αποκαλύπτεται σιγά σιγά και χαρίζει μικρές και μεγάλες απολαύσεις!!! Χαίρομαι που βρέθηκες στην ζωή μου!!! Τα φιλιά και τη αγάπη μας από την μακρινή Κομοτηνή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι Εφη μου που ανεβηκες στην βάρκα μας..χι.χιχ. την επόμενη φορα να φέρεις και την Αλκηστη..χι.χι.. να πλατσουρίζει στα νερά....οσο για το θυσαυρός .. βρε Εφη μου .. μαλλον υπερβαλεις κορίτσι μου...σαν και εσενα χρυσοχέρα...και μαστόρισα δεν έχει .. την ίδια χαρά νιώθω και εγω που γνωριστήκαμε εδώ μεσα με σένα και με όλα τα κορίτσια... ελπίζω την επόμενη φορα που θα ανεβουμε επάνω να συνατηθούμε κι όλας... απο κοντα....να τελειωσουν οι δουλειες σου και να έχεις ενα ξεκουραστο καλόκαιρακι... φιλησε μου την Αλκηστη και σε σένα πολλα φιλάκιααααααα!!

      Διαγραφή
  28. Πραγματικά μοναδική η βαρκάδα σου Ρουλίτσα και με τη φωνή της Ροδούλας η βαρκάδα γίνεται ακόμα πιο γλυκιά!!! χα χα χα!!!Εξαιρετικό το ποίημα σου, εξαιρετική και η μελοποίηση!!! Μπράβο σας βρε κορίτσια μου!!!!Φιλιά πολλά και καλό καλοκαίρι και στις δυο σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου χαιρομαι που σου άρεσε.. η βολτούλα με την παιδική ..βάρκούλα μας...σαν μικρούλα που είσαι .. και εσύ..όλα τα παιδιά στην βάρκα..χι....χι. άλλος με την... βάρκα μααααας!!!! φιλακιααααααα πολλα καλοκαρινα...

      Διαγραφή
  29. Υπέροχη η βάρκα σου Ρούλα μου και το ποίημά σου πολύ ωραίο!!! Να ξανακάνουμε τέτοια βαρκάδα!!!!
    Φιλιά καλημέρας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ Κική μου ...βεβαιως να την ξανακανουμε.. καλοκαιρακι είναι για βαρκαδες ειναι οτι πρέπει .... φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  30. Ρούλα μου ,απόλαυσα την μελωδική βαρκάδα σου!!!
    Υπέροχοι στίχοι !!! και η φωνή της Ροδούλας πολύ γλυκιά .Μπράβο και στις δυό σας,να είστε καλά!!!!.Πολυτάλαντη Ρούλα μου πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που το απόλαυσες Μεταξία μου αν δεν ήταν η Ροδούλα να τνυσει με την μουσική και την φωνή της η βαρκαδα μου θα ήταν ακομα μεσα στο συρταρι... μαλλον είχε έρθει η ώρα της..να ταξιδέψει... σε ευχαριστούμεεε φιλακιαααααααα!!!

      Διαγραφή
  31. Ρουλάκι μου αγαπημένο
    τούτη την βαρκάδα την έχω κάνει καιρό, κι έχω αφήσει κι εκκρεμότητες
    Σήμερα όμως έμαθα πως λένε τα συγκεκριμένα ποιήματα! Είναι κι αυτό ένα όφελςο και στο χρωστώ ομοίως
    Νάσαι πάντα έτσι δοτική και αισιόδοξη,μα πάνω απ όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ,που αγαπά τους ανθρώπους
    Φιλάκια πολλά ελπίζω να μας βρεί μαζί το Φθινόπωρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεεε ήρθε η στιγμή της Χαρά μου να αρμενίσει.....στα πέλαγα..... με ηλιαχτιδες και χαμόγελα ... κατω απο φεγγαρόφωτο... για να μην φαινεται το κοκκίνισμα μου μεσα στην νύχτα..χι.χχι. ....χαιρομαι που εμαθες τα λίμερικ.. εχουν πλακα και πολύ φαντασία.. αυτά τα μικρούλικα..... ποιηματακια..... το ευχαριστώ ειναι λίγο αλλα δεν ξερω αλλη λεξη ... να σου πώ ... μονο οτι θα είμαστε εδώ και θα σε περιμενουμε τα ξαναπουμε .. σίγουρα... να περασεις υπεροχα οτι και να κανεις... φιλακιαααααα καλό σου καλοκαίρι..αγάπη μου...!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ο,τι και να κάνω;;; Το μόνο σίγουρο οτι θα ολοκληρώσω επιτέλους την Βαρκάδα μας!!!χαχαχαχα
      Σ αγαπώ πολύ για να χαλάσω χατήρι
      Φιλάκια μεταμεσονύχτια

      Διαγραφή
    3. Θα σου έλεγα Χαρα μου αν ξεναπερασεις απο εδώ να ρίξεις μια ματια στην αρχή της αναρτησης εκει που είχα την βαρκούλα.. σε περιμενη μια εκπληξη όπως και εμενα...διαβασε απο κατω στην Ροδουλα...χι.χιχ. και θα καταλαβεις τι λεω... φιλακιααααααα!!!

      Διαγραφή
  32. Ρούλα επέστρεψα, για να ανταποδώσω την έκπληξη.
    Τι λες; τα κατάφερα;
    Το θεωρώ κατόρθωμα, γιατί το έκανα μόνη μου, με λίιιιιιιιγη βοήθεια από τον Γιάννη μου στην αρχή χαχα Ως γνωστόν, είμαι σκράπα στην τεχνολογία.
    https://www.youtube.com/watch?v=46p7enD0Cr8&feature=youtu.be

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο κι αν ήταν εκπληξη.. Ροδούλα μου..χι.χι.με ρωτας αν τα κατάφερες !!!!!! θελει και ρώτημα κορίτσι μου;;τελειο εγινε το βιντεάκι ελπίζω ν αρέσει και στα μικρα.. οταν το ακούσουν...σε ευχαριστώ πάρα πολύ και προπαντως που το εφιαξες μονη σου... μπορεί να μην ξέρεις πολλα οπως λές απο τεχνολογία.. αλλα τα καταφερες μια χαρα.. όμορφα... ας παμε λοιπόν βαρκαδα......χι.χι. φιλακιαααααα!!

      Διαγραφή
  33. Σμαραγδένια μου γειά σου.
    Πω πω πω τί ανακαλύπτω στην όμορφη γειτονιά σας!!!!
    Εγώ σε ήξερα γιά τις ωραίες σου κατασκευές που κάνεις με τον σμαραγδένιο σου.Εσύ όμως έχεις κιάλλα ταλέντα βλέπω.Θα μου πεις ότι έβαλε και η Ροδούλα το χεράκι της με την ωραία της μουσική.Εγώ πάντως θα το αποστιθήσω και θα το τραγουδώ στον έγγονά μου όταν κάνουμε μπάνιο και τον πάω βόλτα με την βαρκούλα του.
    Από ένα μεγάλο μπράβο και στις δυό σας.
    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την.....χαΊρομαι να γνωρίζόμαστε καινούργιες φιλες.. και γειτόνισσες Νικολίτσα μου τι ταλεντα λές ..παιδι μου;; κατι στιχους έγραψα παλιά και η Ροδούλα τους εντυσε με την όμορφη μουσική της και έτσι έγινε αυτό το παιδικό τραγουδακι...χι.χι...αφού έχει μικρό εγγονακι... αν θελεις στηλε μου την διευθηνσή σου στο μεηλ.. μου roulamakedonisa@cmail.com να σου στήλω κατι.. που ισως θα σου χρεαστεί.. με τον μικρούλι...σε ευχαριστουμε για τα καλα σου λόγια... θα τα λεμε.. φιλάκιαααααα!!!

      Διαγραφή
  34. Άργησα αλλά πέρασα!
    Φιλιά πολλά στην "έφηβη" φιλενάδα μου!!!
    ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό έχει σημασία κούκλα μου ....όχι ο χρόνος... αυτόν καταναλωσέ τον στην έξω ζωή..... με καταλαβαίνεις έτσι;; χιχ.χι. μπραβο σαίνι ε'ισαι.. χι.χι. φιλακιααααααα!!!

      Διαγραφή