Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΖΗΛΕΨΑ ΤΑ..... ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ..!!!!!

Πριν από δύο τρεις μέρες περνώντας από της 
Αριστεας   βλέπω ένα τίτλο...Τα αποτυχημένα μου.. μπαίνω και τι να δω....αν εννοεί αυτά που είδα αποτυχημένα...... εγώ πως θα χαρακτήριζα αυτό που μόλις βλέπετε εδώ ..εσείς..έ;
Ενα κουτί  έγινε το πειραματόζωο..χι.χι. ας ξεκινήσουμε από το αποτυχημένο κρακελέ στον πάτο... από εκεί ξεκίνησα.. αλλά δεν πτοήθηκα με την πρώτη αποτυχία...  για να το δείτε πρέπει να πάρετε τηλεσκόπιο..χι.χι.αν δεν έχετε μην ζορίζεστε...έτσι κι αλλιώς δεν φαίνεται.. 
Μεγάλο θράσος έχω... άλλα το έχω .. τι να κάνω;συνέχισα...με απλό ντεκουπάζ στο εσωτερικό.... λέω μέσα δεν θα το βλέπουν πολύ..χι.χι
Εξάλλου φίλοι μου δεν λέμε ότι από τα λάθη μας μαθαίνουμε;
αλλά εγώ που να σταματήσω..συνέχισα το πείραμα..
Και επειδή μου αρέσει να μαθαίνω... προσπάθησα..αυτό να το κρατήσετε..έ; προσπάθησα... λοιπόν να κάνω  ντεκουπάζ σε ένα κουτί..χι.χι..
Ότι μου έχουν πει και μου έχουν δείξει αγαπημένες φίλες...ας πούμε ότι το θυμόμουν..
χι.χι εμ..αν δεν κάνεις μαθήματα.. τι να σου κάνουν αυτά;όλο και θα αποτύχεις κάπου..
 
Πήρα λοιπόν και εγώ το κουτί και του άλλαξα τα φώτα...χι.χι. και έτσι με  (φωτισμένο)κουτί χι..χι.  είπα να υποδεχτούμε τον Αύγουστο τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού..!
Πηροφοριακά.....το κουτί ήδη έχει πάει σε χέρια αγαπημενα...που τους άρεσε.....αυτό δεν το κατάλαβα...μάλλον άσχετη είναι εκείνη σαν και μένα...χι..χι...πάσχω από φωτοσκίαση..!! 
Το ξέρω αγαπημένοι μου φίλοι ότι είναι  πολύ δύσκολα τα πράγματα  μέσα στην χώρα μας.. αλλά και γύρω μας..είναι ακόμα χειρότερα..όμως ένα μικρό χαμόγελο ας φτάσει μέχρι την άκρη των χειλιών μας..ίσως είναι η ελπίδα ότι το αύριο θα είναι καλύτερο.. αν το πιστέψουμε..!!!ένα χαμόγελο δεν έκανε ποτέ κακό σε κανέναν...!   
Ας είναι αυτός ο Αύγουστος.. για όλους.. ο καλύτερος σας μήνας..!!!



62 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Μαρία Ελενα μου σε ευχαρσιστώ .. πολύ να έχεις εναν όμορφο και χαρούμενο Αύγουστο.. φιλακιαααααα!!

      Διαγραφή
  2. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑ!!!Μπήκα με το δεξί,εεεε
    Κι εμένα μ αρεσε το κουτί,όχι γιατί είναι τέλειο,αλλά την τελειότητα την κάνουμε εμείς και ε΄συ ξέρεις και το προσπαθείς και το διακωμωδείς και το χαίρεσαι,κι αυτό μετράει για μένα περισσότερο! Λοιπόν το φωτισμένο σου κουτί (τι ζιζάνιο που είσαι!) έχει φως απο σένα και την παιδική σου διάθεση την ασίγαστη,να μαθαίνεις,να προσπαθείς ,να μοιράζεις, να χαρίζεις αγάπη γύρω σου κι αυτό το κάνει πραγματικά φωτεινό!!!
    Φιλάκια πολλά Ρουλάκι μου,άντε ετοίμασε το μπαλκονάκι,θάχει αφίξεις οσονούπω... Θάμαι κι εγω εκεί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα θα είναι καλός ό μήνας.. και δεν θελουμε πολλα Χαρα μου.. αυτές τις μικρές χαρούλες..που μας φέρνουν μικρα και μεγαλα χαμόγελα στα χείλη.. τα γεμάτα έξυπνο χιούμορ.. σχόλια.......και η διάθεσι νάτη.. ανέβηκε....!!! και για το κουτί.. έεεεε τι καλύτερο ήταν αντεκουπαριστο;; χι.χιχ. θα μου λεει και ευχαρσιστώ... ασε δε που η ταντελίτσα έσωσε την κατασταση..χι.χιχ. ΄΄εεεεε...!!!! έλα μάτια μου καλα να περνάς.. .θα βαλω στο μπαλκόνι....καρέκλα και θα σε περιμένουμε......χι.χι.

      Διαγραφή
  3. Η προσπάθεια απέδωσε βλέπω !!!! Εγώ πάντως που είμαι πρωτάρα στο είδος το βλέπω μια χαρά !!! Έγινε πολύ ωραίο και έπιασε και τόπο !!!! Να είσαι καλά και να συνεχίσεις με το ίδιο πάθος και αγάπη που σε διακρίνει !!!! Καλό μήνα και πολλά φιλιά !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααα του κλάμπ των πρωτάρηδων ...είσαι και εσύ Ρανια μου;;.χιχι. να κάνουμε παρέα.. μαζί...και εγώ βρε κορίτσι μου μονο του το κουτί μια χαρα το βλέπω.. γιατί δεν είναι δίπλα σε άλλα. να συγκριθεί;; .χι.χιχι. ....ποιός να συγκρίθεί μαζίιιιιιιιι σουουου.....θα του τραγουδώ να ανεβει η διάθεσή του..χι.χι.καλο και ομορφο Αυγουστο να έχεις Ρανια μου... φιλακιαααααα!!!!

      Διαγραφή
  4. καλή μέρα και κάλο μηνά Ρουλά μου !!!!
    Η προσπάθεια δεν πήγε χαμένο παντος ...πολύ όμορφο ..!!!!
    Έτσι είναι ρουλά .. οπός τα λες ....ένα χαμόγελο και μια ελπίδα θα έρθουν και καλύτερες μέρες...... Πολλα πολλα φιλια

    ( σε πια πολύ της Ολλανδια είναι εγγονή σου )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλοιμονο αν χασουμε και το χαμόγελο της ελπίδας ..Ειρήνη μου πως θα έρθουν καλυτερες μέρες αρκεί να το πιστεψουμε..το χρειαζόνται τα παιδια και τα εγγονια μας...
      Η εγγονή μου είναι στο Αμστρενταμ.......θα έρθει για μια εβδομαδα στις 25 του μήνα... εχουμε να την δουμε ενα χρόνο... να περάσεις καλα εκεί που θα πας... και να έχεις ένα όμορφο Αυγουστο... φιλακιαααααα!!

      Διαγραφή
  5. Καλημέρα, αγαπημένη, καλό μήνα πάντα με χαμόγελο και αισιοδοξία! ,
    Μα αν δεν προσπαθήσεις κι αν δεν αποτύχεις........ντεκουπαζ δεν μαθαίνεις!!!
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα παιδι μου να μην τα λέω μονάχη μου... ακριβώς Ράνια μου....στα τυφλά παω.. που λένε... χι.χιχ. το επόμενο όποτε θα το κάνω ..θα κανω λιγότερα λάθη αλλα και τα ίδια να κανω .. τι πειράζει;; εν τάξει είπαμε να προοδεύσουμε.. δεν είπαμε να γινουμε και εξπέρ..!!!φαλάκιαααααα γλυκια μου εναν χαρούμενο Αυγουστο σου ευχωμαι...

      Διαγραφή
  6. Σε λατρεύω...Το ξέρεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Καλημέρα καλό μήνα και θα έρθω από το σπίτι για τα περισσότερα!

    Είσαι απίθανη αγαπημένη μου Ρουλίτσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα γιατί με κανεις και κοκκινιζω ..έ;;;; όχι οτι δεν μου αρέσει να λέμε την αλήθεια.. Αριστακι μου..χι.χι ..βρε αν ήμουν απίθανη έδώ θα ήμουν τωρα;; χιχι. θα με είχε παρει καμιά .. Αμερική .. και αντε ψάχνε γύρευε μετά... Ρούλα..θα χάνετε την καλύτερη ντεκουπατζού..!!! όφου.. οφου.. ήντα θα παθένατε..!!!.....σε φιλώ και σε ευχαριστώ που πέρασες απο το σπίτι.......χι.χι....

      Διαγραφή
  7. καλημέρα καλή μου φίλη!
    καλό μήνα να έχουμε!
    φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου... καλησπέρα από μένα .... τέτοια ώρα.. που σου απαντώ.. να είσαι καλά Κική μουκαι να έχεις σου ευχωμαι ενα όμορφο Αύγουστο....φιλακιααα!!!!

      Διαγραφή
  8. Καλημέρα Σμαράγδι μου
    και καλό μήνα
    Απολαυστικά τα έργα σου..οι
    αποτυχίες διδάσκουν και μας βελτιώνουν!!

    φιλί γλυκό...να 'ρθω στο μπαλκονάκι σου;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ!!! αυτό το σμαραγδι πως μου αρέσει.....τα έργα μας Ελένη μου είναι η πρόφαση να για να μιλαμε μεταξύ μας εδώ μεσα .... η τελειότητα δεν με απασχολεί.. να σου πώ την αλήθεια μου η προσπάθεια είναι αυτή που κεντρίζει περοσσότερο.. σε ότι και να κανω.. το κακό είναι οτι θελω να μαινω όλο και περισσότερα... χι.χι. πόσο να ανυεξει και αυτό το μυαλό πια;;..χι.χι. ο Αυγουστος σου αυτός να είναι ο ομορφότερος σου ευχωμαι...φιλακιααααααα!!

      Διαγραφή
  9. Καλό μήνα Ρούλα μου!!!!!! Χωρίς προσπάθειες και αποτυχίες δεν μαθαίνει κανείς.
    Το κουτί σου πάντως έγινε πολύ όμορφο και αφού το χάρηκε ο παραλήπτης, αυτό είναι και το πιό σημαντικό!!!
    Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι βρε Μαριάννα μου...έχεις δίκιο....αλλα και εγώ η βιαστική;.. που πας Καραμήτρο χωρίς μαθήματα;; έ... τελως παντων...είπαμε προσπαθώ..χι.χι..αν το χαρηκε η παραλήπρτρια;; δεν λές τίποτα .. αφου και αυτή άσχετη είναι...χι.χι. να δεις εγώ χαρά!!!! σου ευχωμαι ενα Αυγουστο ολο χαμ΄γελα.. φιλακιααααααααα!!

      Διαγραφή
  10. Τι ωραίο "αποτυχημένο" κουτί!!!!!!! Τυχερός ο αποδέκτης. Καλό μήνα να έχεις!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεεε όχι και ωραιο ... χιχ.χχι. καλούτσικο με ατέλειες θα το ελεγα ..εγώ παντως σε ευχαριστώ φ'ιλη μου.. ναι ο αποδέςτης τρελαθηκε .. τοσο του κοβη και εκείνου.... εκεινης ..ήθελα να πώ.. ομορφο Αυγουστο να έχεις... φιλακιαααα

      Διαγραφή
  11. Καλό μήνα Ρούλα μου! Υπέροχο το κουτάκι σου και ας λες ότι είναι στην κατηγορία των αποτχημένων. Κάποιος το πήρε με πολύ χαρά! Ένα χαμόγελο λοιπόν ας είναι η αρχή της κάθε μέρας σαν προσευχή!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς Νικη μου.. πολύ το χάρηκε το κουτακι το αποτυχημενο... έτσι ξεκιναμε πρωτα τα δίνουμε στους δικούς μας.. και όταν γίνουμε εξπερ στο ντεκουπαζ δίνουμε και παραέξω..χι.χιχ πολύ ομορφα το λες ας κανουμε το χαμόγελο μας σαν προσευχή.. που μας γαληνευει... να έχεις ενα Αυγουστο όμορφο όπως τον θελεις.. φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  12. Καλό μήνα Ρούλα μου!!!να είσαι καλά!
    Πολύ ωραίο το κουτί ...ειναι γεμάτο αγάπη καιχαμόγελο τι άλλο να θέλει!!!!τυχερός ο αποδέκτης .Τα φιλιά μου!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο μεταξία μου πες τα .. τι αλλο να θελει του κουτακι;; το στόλισα.. όπως το στόλισα..χι.χι. του έβαλα και την αγαπη μου και το χαρισα σε αγαπημενο μου.. τελειος συνδυασμός.. έ;; χι.χι. ομορφο Αυγουστο να έχεις.. φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  13. Καλό μήνα Ρουλίτσα και αγαπημένη και χρυσοχέρα!
    Περίεργους καιρούς ζει ο πλανήτης και σήμερα 1 Αυγούστου, εδώ (ΒΑ Αττική) ετοιμάζεται μπόρα!
    Ναι, δεν θα μας πάρουν το χαμόγελο! :)
    ΑΦιλάκια πολλά πολλά! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ!!! Μαγισσούλα μου .. ελπίζω η μπόρα να ήταν περαστική...τι καλοκαίρι και αυτό έ; έδώ ομως δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο.. η Κρήτη δεν βλεπει το καλοκαιρι μεχρι τωρα δηλαδή βροχες και καταιγίδες ομως μεγαλα λογια να μην λεμε γιατι ο καιρος αλλαζει πια..... ενα χαμόγελο την μέρα .. την μιζέρια κάνει πέρα.. να έχεις εναν όμορφο Αυγουστο Στεφανία μου και ... όπως εσύ.. τον θέλεις...σε ευχαρσιστώ.. φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  14. Kαινούργιες καρέκλες βλέπω ή είναι ιδέα μου; Και κουτάκια και απίθανα ντεκουπάζ! Εύχομαι όλες οι αποτυχίες σου, να είναι σαν αυτές. Ρουλάκι μου γλυκό, χρυσοχέρα και αισιόδοξη, καλό μήνα να έχεις!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμάν το μάτι σου.. τι πρόσεξε.. Κανελλάκι μου .. όντως .. καινούργιες είναι....κάποτε θα γράψω γι αυτές ..χι.χι....το κακό με μενα είναι οτι θελω να μαθω ΄οσο μαθω.. οτι καινούργια πρόκληση μου προκύπτει.. . χι.χι η τελειότητα δεν ειναι η πρόθεσή μου.. αν φτασει και αυτή καλως να έρθει.. .Κανελλακι μου να έχεις τον πιο χαμογελαστο σου Αύγουστο.. φιλακιαααα

      Διαγραφή
  15. Τι θα γίνει με εσάς ; Θα μας τρελάνετε, ε; αχαχαχα!
    Είναι υπέροχο το κουτί και πολύ μου άρεσε η νεράιδα!!! Το αγαπημένο μου!!!!
    Γεια στα χέρια σου!!! Το έκανες πανέμορφο!!!
    Καλό μήνα να έχεις!!!!!
    Φιλάκια πολλά :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού σου άρεσε η νεράιδα ..τοτε όλα καλά .. αυτό μου είπε και η αγαπημένη μου που της χάρισα του κουτί...χι.χι. και εκεινη οι νεράιδες της αρεσουν... να έχεις ενα ομορφο και χαρούμενο Αύγουστο... φιλακιααααααα!!!!

      Διαγραφή
  16. τέλειο
    μου αρέσει που δεν πτοήσαι..μπραβο , Ρούλα!!
    καλό μήνα!! με υγεία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και βέβαιοα δεν πτοούμαστε..... και δεν λέμε ποτέ δεν μπορώ Παρασκευή μου... προαπαθούμε και βλέπουμε... και δεν μας πειραζει αν το ποτελεσμα δεν είναι τέλιεο..!! κατι αλλο θα κανουμε που θα είμαστε πιο καλοί σαυτό... π.χ. πλέξιμο..χι.χιχ. να έχεις ενα όμορφο Αύγουστο.... φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  17. Η προσπαθεια μετραει καλη μου Σμαραγδενια !
    Και να εισαι σιγουρη πως οτι ειναι φτιαγμενο με αγαπη ειναι παντα καλοδεχουμενο!
    Καλο μηνα ευχομαι και καλες δημιουργιες
    Φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς Μαρία μου... η προσπάθεια είναι για μενα η πρόκληση...βέβαια θα χαιρομουμ περισσότερο αν τα κατάφερνα καλύτερα.. αλλά και αυτό καλό ειναι για μενα και για εκεινη που το πήρε...ιχ.χι..να είσαι κλα και να έχεις ενα χαρούμενο Αυγουστο...Μαρία μου φιλακιαααααα!!!

      Διαγραφή
  18. τελειο το φωτισμενο κουτι........η δαντελα ονειρεμενη που το σκεφτηκες τι λες τωραααααααα...........χαιρομαι που κατεληξε σε καποιον που το εκτιμησε.....ετσι αυτοι που δεν εκτιμουν να μην περνουν τιποτα...εκανα καποτε ενα δωρο που βγαλα τα ματια μου να το κανω κ εβαλα ολη την αγαπη μου.....κ ειδα κατι ξυνισμενα μουτραααα...................αχ γιατι δεν το πηρα πισω κ το χει εκει να μην το χαιρεται?.......την επομενη αγορασα κατι κ ηταν καταχαρουμενη ....εεεεεε παρτο να το χαιρεσαι αφου θες αγορασμενο....τι να σε κανω.....ετσι αγαπη μου ετσι...εκει που εκτιμουν κ σ αγαπουν να πας..............κ σ οποιον αρεσουμε για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε!!!!!!!!!! σε φιλω καλο μηνα
    Υ.Γ. ευτυχως εδω μεσα βρηκα την ψυχικη μου γαληνη....εχω φιλες που ολα τ αρεζουν που λεγε κι η γιαγιακα μου..........ποσο χαιρομαι ποσο χαιρομαι που χω πραγματικες φιλες μεσα σ αυτον τον ιντερνετικο κοσμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς που έβαλα την ταντελίτσα και έσωσε την κατάσταση Σοφάκι μου..χι.χι. .. κανε πάντα αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλά ..αυτό μετράει...που λες η ψυχική σου γαλήνη..η γιαγια σου είχε πολύ δίκιο .. να εχεις ενα ομορφο Αυγουστο.. οπως τον θέλεις...!!! φιλακιαααα!!!.

      Διαγραφή
  19. Ρούλα μου ποια αποτυχημένα?
    Το λάτρεψα το κουτί σου...άσε που έχει και νεράιδες...έβαλες και τη δαντέλα και το έκανες παραμυθένια όμορφο!!
    Φιλιά πολλά και καλό μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου... κατι νεράιδες μου ψυθιρίσανε πως για να φανουνε όμορφες θελουνε και λίγη ταντελα .. και έτσι εσωσα το κουτί..χι.χι. που παρεπιντόντως δεν ξερω πως άρεσε στην εγγονή μου ετων 19 η μικρή μας είναι ....γιατί αυτή ήταν ο αποδεκτης του κουτιού...χι.χι. οχι αν μπορούσε ας έλεγε και τίποτα.χι.χι. τόση αγάπη έβαλα... λατρευει τις νεράιδες και όπως καταλαβένεις ασχετο το παιδί.. το θάυμασε..χι.χιχ. η ανταμοιβή μου ; ένα τεράστιο φιλί..χι.χχι τελειααα!!! να έχεις έν χαμογελαστο Αυγουστο ..φιλάκιαααα

      Διαγραφή
  20. Απαντήσεις
    1. Καλό και όμορφο Αυγουστο να έχεις φιλη μου καλά σου ταξιδια... χαιρομαι που πέρασες... ευχαρσιστώ.. φιλάκιαααα!!

      Διαγραφή
  21. Καλό μήνα Ρούλα μου!!!Καί όμως,τό κουτάκι σου έγινε πολύ όμορφο!!Σκέτη γλύκα!!
    Καί τί όμορφα πού τό στόλισες μέ τή δαντελίτσα!!!Μπράβο σου φίλη μου!!Εύχομαι μέ τό καλό νά υποδεχτείτε τήν εγγονούλα από τήν Ολλανδία!!Εχουμε τόσα κοινά εμείς δυό!!Ισως έρθω Ηράκλειο!Θά χαρώ νά τά πούμε από κοντά!!!Καλά νά περνάτε!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δήμητρα μου ελπίζω αν κάνω επόμενο..που σιγουρα θα γίνει γιατί όλο και θα θελουν οι αγαπημένες μου.. δύο κόρες και τρεις εγγονές.. και μια του εγγονου η κοπελιά.. εεεε;; .χιχ.χι. αυγατένουμε και παμε..χι.χι. καταλαβένεις... έ;;; θα μαθω που θα πάει... με τόση δουλειά....χι.χι ....... λοιπόν στα δικά μας τώρα..εχουμε όντως κοινα κορίτσι μου... η εγγονή μου είναι στο Αμστερνταμ.. θα έρθει για μια εβδομαδα στις 25 του μηνα ... μας λείπει ήδη ενα χρόνο... και τωρα το κυριότερο που μου έδωσε πολύ χαρα.. λες οτι θα έρθεις Ηράκλειο.. θα χαρώ πολύ εννοείται να τα πουμε απο κοντα σου εστηλα μεηλ με το τηλεφωνο μου..δεν ξερω αν το είδες.. για ρίξε μια ματιά πλιζζζ ...Αν έρθεις εδώ σίγουρα θα έχεις ενα όμορφο Αύγουστο φίλη μου... περιμενω τηλεφωνο....φιλακιαααααα!!!

      Διαγραφή
  22. Καλό μήνα!
    Το κουτάκι σου είναι καταπληκτικό.
    Χαμογελάμε για να αντέχουμε και να ανατρέπουμε θετικά την ασχήμια.
    Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ Όμορφο αυτό που έγραψες Αννα μου .... ΝΑΙ..να χαμογελάμε για να ανατρέψουμε την ασκήμια....σε ευχαριστώ για την επίσκεψη με το καλό να έχεις ενα όμορφο Αύγουστο.. φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  23. Καλό μήνα, Ρούλα μου, γεμάτο χαμόγελα!
    Το κουτί σου κι εμένα μου άρεσε. Και μου άρεσε ο τρόπος που δούλεψες τα χρώματα. Συχνά αναρωτιέμαι: γιατί να πρέπει να ακολουθούμε απαραίτητα τους κανόνες των τεχνικών που μαθαίνουμε, όταν φτιάχνουμε κάτι; Σημασία έχει η προσωπική μας πινελιά, η δική μας προσέγγιση στις τεχνικές και το ότι όλα πηγάζουν από την καρδιά μας...
    Φιλιά πολλά σου στέλνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξερεις τι πρέπει να μαθω Ελλη μου;; να κανω φωτοσκιάσεις εκει είναι όλο το κόλπο που λενε. εγω..... ακολούθησα.. την απειρία μου.. ..χι.χι. ευτυχως που βρεθηκε η δαντελίτσα και έσωσε το αποτέλεσμα.. η επόμενη απόπειρα θα εχει ελπίζω καλύτερα αποτελέσματα...αν και το ντεκουπαζ.. δεν είναι και το αγαπημενο μου.. εμένα δώσε μου πλέξιμο..χι.χι. ,..να έχεις μικρή μου ενα χαρόύμενο Αύγουστο.. φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  24. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ χαρούμενο και γεμάτο απο αγκαλιές και φιλιά των εγγονών!!!Εγώ απολαμβάνω όσο τίποτα τις αγκαλίτσες της Αλκηστης μέσα στην θάλασσα κολυμπώντας παρέα..είναι ενα μικρό δελφινάκι που ήδη άρχισε τις απλωτές ....Ετσι μόνον με θράσος μπορεί κανείς να προχωρήσει αρκεί να αγαπά αυτό που κάνει....όμορφο το νεραιδένιο κουτί σου , η δε δαντελίτσα το απογειώνει.... σου εύχομαι και άλλες ντεκουπαρισμένες δημιουργίες!!!!Την αγάπη μου και τα φιλιά μου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε Εφη μου επιτελους να απολαυσεις και εσύ μετα απο τόσες δουλεις τις διακοπες σου με την ζουζούνα σας....σας φαντάζομαι να πλατσουρίζετε γιαγια και εγγονούλα στην θάλασσα.....πλάτσα...πλούτσα...και να σκάει στα γέλια η μικρή σας.. χι.χι. εσύ τα μπρατσάκια σου να μην ξεχνάς. ακούς;;χι.χι... οσο για το κουτί...ίσως να έχει και συνεχεια.. για τα αλλα αγαπημενα μου...θα δούμε αν θα βρώ ξανά το θράσσος.. χι.χι.να περάσετε τον καλύτερο και τον πιο χαρούμενο σας Αύγουστο Εφη μου ...φιλακια στην Αλκστούλα και σε σένα πολλάαααααααααα..!!!

      Διαγραφή
  25. κου κου .....
    αγαπημένη μου Σμαραγδένια, μην υποτιμάς ποτέ τα αποτυχημένα. Κάποτε κι εγώ ανέβασα μιά σχετική ανάρτηση. Το θέμα μου, ένα γιάλυνο πιάτο που οι αλχημίες μου επάνω του μου έβγαλαν μια οξυδωμένη οψη. Μέχρι σήμερα το κοιτάζω αυτό το πιάτο και δεν μπορώ ν αποφασίσω αν είναι τελικά αποτυχημένο!!!! Φιλιά πολλύ στην κάμψη του καλοκαιριού, εδώ καλοκαίρι πάντως δεν ήλθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την μου την Τζιντζερούλα μου.. λες να έχω και εγώ αυτήν την την εντύπωση στο μελλον; χι..χι. αλλα δεν ξερω αν θα το βλέπω με αυτήν την ματιά..και επειδή αυτύ είναι στην πραγαματικότητα η πρωτη μου μεγαλη απόπειρα ντεκουπαζ.. την θεωρώ σαν το πρωτο μου γραμμα στο νηπιθαγωγέιο.. εεεεεεε καποια στιγμή θα έρεθςι και το δευτερο .. βελτιωμενο ελπ'ιζω.. χαλλλλαρα.. είπαμε.. ... ευτυχώς που εσύ είδες το καλοκαιρακι... σε ευχαριστώ που πέρασες.. φιλεναδα φιλακιααααααα

      Διαγραφή
  26. Πανέμορφο είναι Ρουλίτσα μου κι εσύ λέγε ο,τι θέλεις, σημασία καμία δε σου δίνω! χαχα!
    Σχέδιο, δαντέλα, φωτισμός, μπράβο και πάλι μπράβο γλυκιά μου!

    Καλά να περνάς, πολλή αγάπη και φιλάκια σου στέλνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε Μαιρούλα μου......μπας και εγω τα βλέπω αλλιώς;;να κανω λάθος; να έχω κανει ενα αριστούργημα ...και να μην το θωρώ;;χι.χιχ. παντως μου έχετε ανεβασει το ηθικο..χι.χιχ. να είστε καλά και εσύ Μαιρο΄υλα μου να περνας τον καλύτερο σου Αυγουστο φιλακιαααα

      Διαγραφή
  27. Δεν χρειάζεται τηλεσκόπιο Ρουλίτα μου αγαπημένη για να δεί κάποιος την Τέχνη!είναι ορατή έστω και έτσι όπως θες να τα πείς με απειρία ή όχι τι σημασία έχει?το αποτέλεσμα μετράει τελικά!είναι μαγικό το κουτί με τα νεραιδάκια βγαλμένα απο τα παραμύθια της γιαγιάς με την δαντελίτσα να δένει απίστευτα το πανέμορφο δημιούργημά σου!να μη στα πώ?εντάξει με εκφράζει η σεμνότητά σου αλλά εγώ σαν φίλη σου να μη σου πω ότι ήταν μαγικό?φιλάκια και μιά μεγάλη αγκαλίτσα!να περνάς καλά φιλενάδα,εγώ μάλλον τέλειωσα χθές τις ολιγοήμερες διακοπές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν μαθήτρια ..ανευ διδασκάλου..χι.χχι. Καιτούλα μου...σχετικα καλά τα πήγα αλλα μεχρι να πουμε αυτό το κουτί τέχνη .. σόρρυ δεν το νομίζω.. αλλα ακριβώς αυτρό που λέμε ... τοι σημασία έχει;.. η χαρα πως το προσπαθησα.. και συνολικα πως φαινεται το κουτί.... καλα μην φωναζεις χρυσό μου..χι.χι. αντε σου κανω το χατήρι να πω.. πως τρώγεται καπως..χι.χιχ. να σε ευχαριστήσω και μόνο που πέρασες παρόλο τα δύσκολα σου.. να είσαι και να νιώθεις καλα σου ευχωμαι .. σου στελνω την αγάπη μου και φιλακιααααααα..!!!

      Διαγραφή
  28. Γεια σου Σμαραγδένια μου, έκανα μία γρήγορη επίσκεψη στο μπλοκόσπιτόσου,μου άρεσε πολύ, δεν έχω χρόνο αυτό το μήνα αλλά χαίρομαι που θα τα λέμε στο μέλλον!
    Υπέροχο το έκανες το κουτί, βλέπω έχουμε και κοινά χόμπι!!! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι για την επίσκεψη σου Ζουζού μου...να έρχεσαι όποτε έχεις κέφι και ΄οποτε μπορείς .....εδώ θα ειναι ανοιχτα.. παντα έστω και αν η οικοδέσποινα λείπει..χι.χι. σιγουρα τωρα το καλοκαιρακι ..θελουμε και για τον εαυτό μας στιγμές χαλαρωσης να είσαι καλα να έχεις ενα Αυγουστο χαρούμενο... φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  29. Έχω κάνει αποτυχημένα στη καριέρα μου ουκ ολίγα! Συνήθως τα διορθώνω όπως μπορώ αν πάλι δεν γίνεται τα χαρίζω σε μία φίλη μου αγαπημένη που μου έχει δηλώσει ότι θέλει ..όλες τις ..αποτυχίες μου!!!!!Καλημέρα αγαπημένη μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Έχω κάνει αποτυχημένα στη καριέρα μου ουκ ολίγα! Συνήθως τα διορθώνω όπως μπορώ αν πάλι δεν γίνεται τα χαρίζω σε μία φίλη μου αγαπημένη που μου έχει δηλώσει ότι θέλει ..όλες τις ..αποτυχίες μου!!!!!Καλημέρα αγαπημένη μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλέ αυτό είναι υπέροχο, τι αποτυχημένο λες??
    Πρέπει επειγόντως να'ρθω να με μάθεις!!
    Και'γω ζήλεψα τα δικά σου αποτυχημένα!


    Καλό και δροσερό μήνα εύχομαι
    αν και αρκετά καθυστερημένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ρούλα μου ήρθα καθυστερημένα να σου ευχηθώ καλό και χαρούμενο μήνα!
    Εγώ το ντεκουπάζ σου το είδα μια χαρά, καθότι και εγώ αυτοδίδακτη(χιχι), άλλωστε η προσωπική σου πινελιά το κάνει ανεκτίμητο!!!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αχ αυτές οι "αποτυχίες" σου, με τρελλαίνουν, Ρουλάκι!!
    Πολύ όμορφο το κουτί σου, ονειρικό !!!!
    Να περνάς όμορφα σε ό,τι κάνεις !!! Φιλάκια πολλά, καλό αυγουστιάτικο υπόλοιπο να'χεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πού να ήταν και επιτυχημένο δηλαδή ε; Πάρα πολύ ωραίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή