Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

TO......ΣΥΜΠΑΝ..!!..


Είχαμε χαρές που λέτε... όταν έρχεται το
ξενιτεμένο σου.. τι άλλο θα νιώσεις από χαρά;...
Να το ακουμπήσεις να δεις αν είναι καλά και να ανοίξουν οι αγκαλιές...να κλείσουν μέσα τους τις μέρες απουσίας.... πως κοντένουν οι αποστάσεις..!!!
Πως είναι όλα ίδια ξανά σαν να έφυγε μόλις χθες..!!
Ναι για την εγγονή μου σας μιλώ και είμαι πολύ περήφανη που ότι έχει καταφέρει στην μικρή ζωή της το έχει καταφέρει με την αξία της χωρίς καμιά βοήθεια..
Έχει σπουδάσει σκηνοθεσία,σενάριο, μοντάζ.. τώρα κάνει το μεταπτυχιακό της στην Ολλανδία και έχει περάσει εκεί στην σχολή καλών τεχνών ενώ δουλεύει ταυτόχρονα...για τον επιούσιο.!! 
Στα πρώτα της βήματα έχει γυρίσει 3 ταινίες μικρού μήκους που η πρώτη απέσπασε στο φεστιβάλ Δράμας έπαινο πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη πριν από 5 χρόνια..
Έχει πάρει το πρώτο βραβείο στο σενάριο από το κέντρο Ελληνικού κινηματογράφου.... ακόμα τις χρωστάνε τα χρήματα..και δεν πρόκειται να τα πάρει εδώ που τα λέμε να μην γελιόμαστε...
Εχει γράψει το σενάριο για ένα  επεισόδιο που έχει παιχτεί στον Αλφα στις αληθινές ιστορίες.. εκεί να δείτε τι εκμετάλλευση πέφτει από τα πρώτα βήματα των νέων παιδιών δεν περιγράφεται....
Ιστορίες για αγρίους λέμε..αν δεν είσαι στο κύκλωμα .. χάνεσαι δυστυχώς.
Όμως υπάρχουν ακόμα παιδιά που το παλεύουν να βρουν μια πόρτα να την ανοίξουν με τα δικά τους χέρια....και  που πιστεύουν στο όνειρο...!!!  
Δυστυχώς δεν ξέρω να σας βάλω την πρώτη της ταινία μικρού μήκους  να την δείτε.. όμως αν έχετε 6.34 λεπτά από τον χρόνο σας πατήστε επάνω στο  Σύμπαν της..!!εδώ.. 
Να έχετε αγαπημένοι μου φίλοι μια όμορφη εβδομάδα..πάντα θα υπάρχουν αφορμές για ένα χαμόγελο... να... όπως ο ερχομός ενός ξενιτεμένου παιδιού..!!! 




55 σχόλια:

  1. Δικαίως χαίρεσαι Ρούλα και είσαι περήφανη για την εγγονή σου και πολλά μπράβο και στην ίδια που κατάφερε με την αξία της τόσα πράγματα !!! Να την χαίρεστε και να είναι τυχερή να συνεχίσει να ασχολείται με αυτό που της αρέσει και έχει σπουδάσει !!!! Θα δω και την ταινία !!
    Καλό σου ξημέρωμα περήφανη γιαγιά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστευω Ράνια μου ένα παιδί θα βρεί την δύναμη να παλεψει για τα όνειρα του.. όταν ξερει οτι θα τα στιρίξουν με νύχια και με δόντια οι οικογένεια του ...όσο και αν τα κόβουν τα φτεραάτους οι καταστασεις .. στην ίδια τους την χώρα.. σε ευχαριστουμε πολύ για τα ομορφα σου λόγια.. να είσαι καλα φίλη μου φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  2. Πώς να μην είσαι περήφανη, Ρούλα μου, με την εγγονή σου! Εμαθε να παλεύει, να συνεχίζει τα όνειρα της, να μην απογοητεύεται από τα "κυκλώματα" και να έχει το θάρρος να τραβά μπροστά!
    Αυτή είναι η δύναμη της ψυχής που τις μετέδωσε η οικογένεια της!
    Να έχει αμείωτο το κουράγιο της...και όταν "θα πάει στο φεγγάρι,ν πάρει το Σύμπαν της"!
    Εξαιρετικό το βίντεο!
    Να τη χαιρόσαστε και να γεμίζει η καρδιά της από το φως σας!

    Ρούλα μου!!! Ευτυχισμένη γιαγιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις Αντιγονακι μου πόσο καιρό ήθελα να το κανω αυτό;; είμαι ήδη 3 χρόνια όπου ναναι σε συτην την γειτονια..και χαίρομαι πολύ γι αυτό... καμια φορά νιώθουμε την αναγκη να πουμε και κάποια δικα μας....και αν αυτά είναι ομορφα.. τοτε θελουμε να τα μοιραστούμε γιατί η χαρα είναι για να μοιραζεται αλλιως τι νόημα έχει;;... εστω και αν αυτή έχει καπου κρυμενα μερικά ....γιατί .. στις ψυχες των παιδιών.....που σίγουρα δεν υπαρχει απαντηση... ας ελπίσουμε οτι τα πραγματα θα εξελιχτούν προς το καλύτερο...
      μας τα πήραν όλα ομως την περηφάνια μας για αυτα που καταφέρνουν τα παιδια μας δεν μπορούν να μας την παρουν.. έ;; ειμαι σιγουρη οτι θα με καταλάβεις σε μερικα χρόνια... δεν μπορείς να φανταστείς πόσο γρήγορα περνάν..!!! σε ευχαριστώ πολύ Αντιγονακι μου....φιλώ σεεεεεε!!

      Διαγραφή
  3. ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΤΟ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟ ΣΑΣ ΠΟΥΛΙ!!!
    Δικαίως χαίρεσαι,περήφανη γιαγιά, γιατί ακολουθεί το δικό της δρομο,όσο δύσκολος κι αν είναι και δεν πτοείται απο αναποδιές και κακοδαιμονίες και ξέρεις γιατί;;;Γιατί πίσω εσείς δε της στραγγαλίσετε το όνειρο και την αφήσατε να επιλέξει με την καρδιά της
    Και σε σας λοιπόν αξίζουν συγχαρητήρια.
    Θάμαστε όλες περήφανες να πετύχει στα επόμενα βήματα της (το ξεκίνημα ήδη έδειξε το μέλλον) γιατί θάναι ένα ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ!!!
    Είθε να φτιάξει το δικό της σύμπαν όπως εκείνη τ ονειρεύεται κι όχι όπως της το επιβάλλουν.
    Φιλάκια άπειρα σε γιαγιά-μαμά-εγγονή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αλήθεια Χαρά μου.. οτι αυτό που διάλεξε να κάνει .. ξέρει ότι είναι δύσκολο .. αλλα το παλεύει ΄όσο μπορεί... να δούμε μεχρι πότε...αν δεν κανουν τα ονειρα τους τωρα που ξερουν τι θελουν πότε θα τα κανουν;.. μπορεί εμεις και το ξερουν νομίζω όλα τα παιδια ότι ένα χέρι να τα κρατήσει θα υπαρχει πίσω τους αν χρειαστεί.. αυτό αγάπη μου ειναι το καλύτερο για τα παιδια.. .. αστα εκεινα ξερουν πολλες φορες καλύτερα και απο εμας.. .. πρεπει να μαθουμε να τα ακούμε....με συγκίνησες αφανταστα. με το.....ΔΙΚΟ ΣΑς ΠΑΙΔΙ......ας είναι καλα όλα τα παιδια του κόσμου.. και να κανουν τα όνειρα τους αληθινα...μακαρι οι ευχες σου να γίνουν πραγαματικότητα ... σε ευχαριστούμε σύμπαντες χι.χι. γιαγια.. μαμα .. εγγονή..χι.χιχ. φιλακιαααααααα!!!

      Διαγραφή
  4. Ρούλα μου καλώς την δεχτήκατε και να την χαίρεστε.
    Είναι ένα κορίτσι άξιο. Μπράβο της!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε πολύ Ελενη μου να είσαι καλα και ας ευχηθούμε ολα τα παιδια να εχουν
      το καλύτερο γι αυτα στην ζωή τους...φιλάκιαααααα !!!

      Διαγραφή
  5. Εγω σταθηκα στις σπουδές της! Άκρως ενδιαφέρουσες
    Καλή μας εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντριάνη μου και δεν τις έγραψα όλες...οι σπουδές της συνεχίζονται..ο τομεας αυτός θελει πολύ δουλεια.... σε ευχαριτούμε... να είσαι καλά.. φιλακιααααα..!!

      Διαγραφή
  6. Καλώς την δέχτηκες Ρουλάκι και μη φοβάσαι, τέτοιας πάστας παιδιά που παλεύουν μόνα τους .. δεν χάνονται... θα βρει εκείνη τον τρόπο και θα διακριθεί ξανά και ξανά....
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή η πάστα που λες Τζίνα μου.. υπάρχει σε πολλα παιδια και ίσως να είναι αυτά που θα προσπαθήσουν να αλλαξουν τα κακώς κείμενα του τόπου τούτου..αν καποτε μεινουν εδώ.
      σε ευχαριστούμε για τις ευχες..!!! φιλακιαααα!!!.

      Διαγραφή
  7. Καλώς την δεχτήκατε και της αξίζουν συγχαρητήρια για όσα πέτυχε και για το γεγονός ότι προσπαθεί και δεν το βάζει κάτω παρόλα τα εμπόδια που υπάρχουν, διατηρώντας την ακεραιότητά της!!!
    Φιλιά πολλά και στην γιαγιά και στην εγγονή και εύχομαι κάποια στιγμή να μπορέσει να δει τα όνειρά της να πραγματοποιούνται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σου Στέλλα μου μακάρι να βγούν αληθινές να ξερεις πόσο τις χρειάζονται τα παιδιά ..για μπορέσουν να παλέψουν για αυτά που ονειρευοναι..!!! φιλακιααααα να έχεις αυριο μια ομορφη μερα...

      Διαγραφή
  8. Καλώς την δεχτήκατε χίλια μπράβο στην μικρή!!!!!!! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστούμε παρα πολύ Κυκλαμινακι μου.. τι μου κανεις;; όλα καλά .. να έχεις ενα όμορφο υπόλοιπο εβδομαδας.. φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  9. Μπράβο στο κοριτσάκι σας Ρούλα μου!!
    Εχω μεγάλη εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά!
    Μια γενιά που τα είχε όλα και ξαφνικά βρέθηκε να παλεύει κάτω από σκληρές συνθήκες!
    Θα παλέψουν και θα τα καταφέρουν, είμαι σίγουρη!
    Σε φιλώ, καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενα μου και εγώ το ίδιο πιστευω οτι αυτή η γενια εχει μπροστα της δυσκολίες πολλες αλλα νομίζω οτι αυτες ακριβώς θα τα ατσαλώσουν τα παιδια και θα τα κανουν καλύτερους ανθρωπους και κυρίως με αξίες...μακαρι να τα καταφερουν.. Ελενα μου πληρώνουν..... δυστυχως τα λάθη μας..και είναι κρίμα για εκεινα.. σε ευχαριστούμε πολύ .. να είσαι καλά φίλη μου.. αντε να μαζευόμαστε..φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  10. Απαντήσεις
    1. Σ ε υχαρστούμε πολύ... Μαρία Ελενα μου.. να είσαι καλά ... φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  11. Καλώς τη δεχτήκατε!!
    Της αξίζουν πολλά πολλά συγχαρητήρια!
    Να τη χαίρεστε Ρούλα μου και να την καμαρώνετε!
    Τώρα θα την καμαρώνουμε κι εμείς!
    Θα την ανοίξει την πόρτα της στο όνειρο...και στην πραγματικότητα!
    Μακάρι τα νέα παιδιά να καταφέρουν να νικήσουν τα κυκλώματα και να τα εξαφανίσουν!
    Της εύχομαι κάθε επιτυχία!!
    Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που έγραψες .. Μαράι μου . με εκανες και ελιωσα... πως θα την καμαρώνεται και εσείς .. χιλια ευχαρισούμε... φίλη μου πολλες φορες έτσι αισθανόμαστε εδώ σ αυτην την γειτονια μια μεγαλη παρέα..έχουμε γίνει που νομίζω χαιρόμαστε όλοι με τα καλα και ανησυχούμε με τα δύσκολα.....ας ελπίσουμε οτι όχι μονο το δικό μας παιδι αλλα όλα τα παιδια που προσπαθούν μέσα απο αντίξοες συνθήκες...να παραγματοποιήσουν τα όνειρα τους.. για αυτα που έχουν σπουδασει.. και παλευουν.. για τις ζωές τους..!! ας ελπισουμε για ενα καλύτερο μελλον για αυτά...τα παιδια.. .. να έχεις ένα χαρούμενο αυριο.. φιλακιαααααα!!.

      Διαγραφή
  12. Καλώς την δεχτήκατε Σμαραγδένια μου, να τη χαίρεσαι!!!
    Μην φοβάσαι και μην αγχώνεσαι ποτέ ξανά για την εγγόνα σου, άνθρωποι που ξέρουν να βάζουν πλάτη δεν χάνονται ποτέ, όσο και αν προσπαθούν να τους γονατίσουν οι "αφέντες", να ξέρεις άνθρωπος σωστός, εργατικός και τίμιος πάντα μα πάντα στο τέλος αναγνωρίζεται!!!!
    Θα πάω να δω και την ταινία, είμαι σίγουρη ότι θα μου αρέσει!
    Τα φιλιά μου Ρουλάκι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε πολύ ...ναι τα παιδια αντεχουν ..για πόσο όμως;; ο φόβος μας μεχρι να βρουν κάτι να κατασταλάξουν και να ακουμπήσουν τα όνειρα τους θα υπάρχει.. απλως να ευχώμαστε να περάσει γρήγορα αυτή η κατασταση .. στην χώρα μας και να ξαναγυρίσουν τα παιδια στον τόπο τους αλλα απο ότι βλέπω η Ελλαδα τρώει τα παιδια της... να είσαι καλα Λαχεσις .. και σε ευχαριστούμε πολύ φιλακιααα..!!

      Διαγραφή
  13. Ξέχασα τι ήθελα να σου πω. Με συνεπήρε η ταινία. Το τέλος με πάγωσε. Πολύ ευρηματική!!!
    Να την χαίρεστε Ρουλάκι μου. Δεν έχει ανάγκη τις ευχές μας και ίσως να μην πλουτίσει ποτέ απ' τις ταινίες που θα γυρίσει. Το σίγουρο είναι πως υπηρετεί αυτό που αγαπάει και ήδη έδωσε τα πρώτα δείγματα γραφής της, που είναι αξιοθαύμαστα!
    Τα φιλιά μου και μια γλυκιά καληνύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις ταινίιούλες της αυτές τις λιγες .. παντα υπάρχει κατι που θα σου αφήσει να θυμασαι..το τελος.. η πρωτη της ταινία της ο (σκουφος) μιλαει για τα προβλήματα της δικής γενιας... αργότερα αν μπορεσω θα την βάλω Καννελακι μου.. έχει κανει και σποτακια διάφορα.. και σίγουρα δεν θα πλουτίσει απο αυτά .. αν δεν έχεις μπαρμπα στην Κορώνη .. που λενε... αλλα χαιρομαι που δεν έχει.. γιατί τότε θα ήταν υπχρεωμενη.. να καταπατήσει τα όνειρα της.. και να συμβιβαστεί με άλλες καταστασεις.. ... μακάρι να μην χρειαστεί να το κάνει... δική μας οικογένεια η λέξη αυτή .. δεν υπαρχει...και καταλαβαινεις τι υποχρέωση εννοώ...σε ευχαριστούμε πολύ η γνώμη σου έχει σημασία για εκεινη .. της εχω μιλήσει για την ψαγμένη γραφή σου...!!!. να έχεις ενα όμορφο αυριο Κανελλάκι μου .. φιλώ σε..!!

      Διαγραφή
  14. Συγχαρητήρια στο κοριτσάκι σας!!! Με συγκίνησε το...Σύμπαν!!! Πάντα επιτυχίες να έχει και υγεία!!!
    Ταυτόχρονα μ'έπιασε μια μελαγχολία....Γιατί να πρέπει να ξενιτευτεί ένα παιδί για να προοδέψει;;; Η κόρη μου ετοιμαζεται για το δεύτερο έτος στο πανεπιστήμιο και ήδη σκεφτόμαστε σε πια χώρα θα πάει για να έχει ένα μέλλον!!! Κρίμα για τα φιντανάκια μας, κρίμα για μας, κρίμα και για την Ελλάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε πολύ Μαρίνα μου.. να είσαι καλά .. πολύ σωστά το λες Μαρίνα μου μονο εξω νομίζω οτι θα μπορεσουν τα παιδια να κανουν τα ονειρα τους .. δυστηχώς εμάς δεν ξερω τι θα αποφασήσει να κανει .. εσύ ξερεις καλύτερα.. που ήσουν έξω... καταλαβαινεις.. καλύτερα.. πραγματικά κρίμα Μαρίνα μου... ας ελπίσουμε τα πράγματ να φτιαξουν και να γυρίσουν στον τόπο τους τα παιδια μας.. μακαρι... προς το παρόν μενουμε μόνο στις ευχες.. κορίτσι μου.. ας έχουν τουλαχιστον την υγειά τους .. ξέρουν ότι θα μας έχουν πίσω τους ότι και να αποφασίσουν να κανουν... ευχωμαι και την κόρη σου τα καλύτερα στο παιδι... φιλακιαααααα Μαρίνα μου..

      Διαγραφή
  15. Περήφανη Ρουλίτσα μου ( κι όχι άδικα) να τη χαίρεσαι και να την καμαρώνεις!
    Θα έρθω από το σπίτι για να δω και την ταινία!
    Φιλάκια πολλά μάτια μου♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρουλίτσα μου, τώρα κατάφερα να δω την ταινία! Συγκλονιστική! Μπράβο στο κορίτσι σας!
      Α βρε υπερήφανη (σούπερ ) γιαγιά!
      Τα φιλιά μου και την αγάπη μου ♥

      Διαγραφή
    2. Είναι όμορφες αυτές η απλές περηφάνιες Αριστέα μου... να βλέπεις να προοδεύουν .. έστω και με αντίξοες συνθήκες τα νιάτα μας.. αυτά είναι το μέλλον.. μακάρι αγαπη μου να μπορέσουν να ζήσουν τα όνειρα τους .. θα ήταν ευχής έργο.. για εκεινα... να έχεις μια όμορφη κυριακή μικρή μου φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  16. Επιτέλους Ρούλα μου, είδα τη δουλειά της... είχα ακούσει τόσα και τόσα γι αυτήν!
    Εξαιρετικό σενάριο, πολύ καλή σκηνοθεσία, εικόνα και παίξιμο, της αξίζουν χίλια μπράβο και της εύχομαι κάθε επιτυχία!
    Τώρα πάμε στα δικά "μας"... όπως ξέρεις γνωρίζω καλά τον χώρο γιατί δούλευα ως σκηνογράφος ενδυματολόγος για πολλά χρόνια, βασικά για την Ελληνική TV... ο μικρός μου γιος τα τελευταία χρόνια, δούλευε ως σκηνοθέτης ( Sky- Antenna web TV κλπ) και τους παράτησε (!), είναι ένας χώρος ανελέητος, πολύ κακά οργανωμένος και κακοπληρωμένος. Τώρα θέλει πια να κάνει ταινία μεγάλου μήκους, αλλά η χώρα δεν δίνει σχεδόν καμιά ευκαιρία στους νέους δημιουργούς... γι αυτό μάλιστα σκέφτεται να φύγει από εδώ...
    Δύσκολα επαγγέλματα, έτσι εύχομαι στα παιδιά μας, να μη το βάλουν ποτέ κάτω και να επιμείνουν να κάνουν αυτό που αγαπούν!

    ΑΦιλάκια Ρουλίτσα μου και να τη χαίρεστε γιατί το αξίζει! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν έγραφα την λέξη εκμετάλευση Στεφανία μου... αυτα εννούσα.. ...το πρωτο της σεναριο στη σχολή.. το γυρισαν σε επισόδειο το οποιο πληρωθηκε αυτός που το προώθησε στο Αλφα..και το μονο που εγραψε και κατόπιν απο απαιτηση της μικρής.. να γραφτει τουλαχιστον το ονομα της στο τελος... καταλαβενεις..περισσότερο για το βιογραφικό της..........εγραψε.....σενάριο .....ο τάδε....σε μια ιδέα της Βίκυς Χριστάκη.. Εσύ ξερεις τι γινεται και απο μέσα... πως να μην ξενιτευτουν τα παιδια μας..!!!! ας έχουν τουλαχιστον την υγεία τους.. και σίγουρα..θα τα καταφέρουν αν προσπαθούν .. αυτήν την στιγμή συνεχίζει να
      σπουδάζει .και να εξελίσεται συνεχώς.. .. ας ευχηθούμε να τα καταφέρουν.. όλα τα παιδια.. που προσπαθούν.. να έχεις μια όμορφη κυριακή Στεφανία μου .. φιλακιαααααααα..!!

      Διαγραφή
  17. Καλημέρα Ρούλα μου!!Καλώς τό δεχτηκατε τό ξενιτεμένο σας!!Φαντάζομαι τήν χαρά σας!!!
    Συγχαρητήρια στό κοριτσάκι σας!!Η ταινία,υπέροχη!!!Καλή συνέχεια καί καλή επιτυχία στίς σπουδές της!Νά είστε καλά νά τήν καμαρώνετε!!Καλά νά περάσετε!!Πολλά φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν λες τίποτα απο χαρά.... καταλαβένεις εσύ απόλυτα Ντέμη μου.. μακαρι να μην χρειαζόταν να είναι τα παιδια μας μακρυα .. ομως κοιταζουμε το καλό τους και οχι εμας που τα θέλουμε κοντα μας..σε ευχαριστούμε κορίτσι μου για τα καλα σου λόγια φίλη μου...να είσαι καλά .........τελος του Σεπττέμβρη θα παει και η κορη μου η μαμα της... στην Ολανδια για μια εβδομαδα..μακαρι όλα τα παιδια μας.. να είναι καλα 'όπου πανε....φιλάκιαααααα να έχεις μια όμορφη κυριακή ...

      Διαγραφή
  18. Να τη χαίρεστε και να συνεχίσετε να είστε περήφανοι γι' αυτηήν γιατί πραγματικά το αξίζει!
    Φιλιά πολλά!

    Υ.Γ. αλήθεια, ποιο επεισόδιο από τους αληθινούς έρωτες έχει γράψει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώτα μου ...δεν θυμάμαι συγκεκριμένα να σου πώ.αλλα ειχε θεμα ενα ατύχημα και που που ειδε μία ςδημοσιογραφος .. και που είχε γίνει απο εναν υψηλοβαθμο στελεχος μιας εταιρίας.. και προσπαθησε να το κρύψει..δεν θυμάμαι αν ήταν στους αληθινους έρωτες .. παντως ήταν αυτυτελή επισόδεια.... σε ευψχαρσιστούμε γαι τα ομορφα σου λόγια να έχεις μια όμορφη μερα.. φιλακιααα!!

      Διαγραφή
    2. Εκει να δεις κι αν έπεσε εκμετάλευση... ..

      Διαγραφή
  19. Καλώς τη δεχτήκατε! Να τη χαίρεστε και συγχαρητήρια για όλα όσα έχει καταφέρει!
    Είναι γνωστό πως η Ελλάδα "τρώει" τα παιδιά της και πολύ περισσότερο στις μέρες μας, αλλά εγώ θέλω να πιστεύω πως αν είσαι καλός σε αυτό που κάνεις, το αγαπάς και έχεις υπομονή και επιμονή, κάποια στιγμή το άστρο σου θα λάμψει.
    Της εύχομαι τα καλύτερα και πάω να δω το "Σύμπαν"!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εμείς όλοι μας.. και εκεινη έτσι πιστευουμε .. μπορέι ποτέ να μην λαμψει ποτέ το άστρο της .. μπορεί να μην γίνουν τα πράγματα όπως τα θελει αλλά θα ξερει ότι έκανε αυτό που έπρεπε.. Ελλη μου...είναι 27 και ακόμα παλεύει..σε ευχαριοστούμε για τα όμορφα σου λόγια.. μακαρι .. να αλλάξουν προς το καλύτερο τα πράγματα....
      φιλακια πολλα μικρή μου να έχεις ένα όμορφο αύριο

      Διαγραφή
  20. Ρούλα μου καλώς τη δέχτηκες !!της αξίζουν συγχαρητήρια ,με τόσα που έχει καταφέρει μόνη της .Εύχομαι τα όνειρά της να πραγματοποιηθούν και εσείς να την καμαρώνετε είναι υπέροχη κοπέλα.Πολλά φιλιά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεταξία μου σε ευχαριστούμε πολύ... μακαρι οι ευχές σας.. να γίνουν πραγματικότητα και για όλα τα παιδια του κόσμου που παλεύουν για τα όνειρα τους... να έχεις μια όμορφη και χαμογελαστη κυριακή... φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  21. ειδα το βιντεακιιιιιιιιι!Πολυυυ μου αρεσε!!!Δικαιως εισαι περηφανη γιαγιαααααα!
    Ρουλακι μου να σαι καλαααα και να τη χαιρεσαι!!!!!μουυυυυυυυυυυυτσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μισιρλάκιμισιρλάκι μου σε ευχαριστούμε πολύ εεεεεεεε όσο νά ναι μια μικρή περηφάνια την έχουμε..... διατί να το κρύψωμεν άλλωστε;!!!!..χι.χχι. ας είναι καλά όλα τα παιδια.. και μακάρι μάτια μου να κάνουν τα όνειρα τους αληθινά...ας το ελπίσουμε .. και να το πιστευουμε.. να έχεις μια όμορφη κυριακή φιλακιαααααα γιορτινα..!!! χι.χι.

      Διαγραφή
  22. Καλή σου μέρα αγαπητή μου Ρούλα και καλό μήνα.
    Συγχαρητήρια για την εγγονή σου. Δύσκολος ο δρόμος που διάλεξε.
    Πριν χρόνια τον πέρασα κι΄εγώ και ακόμα κουβαλώ πάνω μου τις εμπειρίες.
    Καλό σου μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριτούμε πολύ φίλε μας.. το ξέραμε πως ο δρόμος αυτός είναι δυσκολος.. αλλα αφού το αγαπαει αυτό που κανει ας ελπίσουμε να το πετυχει.. θα δείξει στην πορεία...ακομα ονειρευται.. δεν θελουμε να το χαλασουμε το ονειρο... και που ξέρεις καμια φορα.. .. ας ελπίσουμε το καλύτερο.. για όλα τα παιδιά.. του κόσμου να είσαι κλα και να ΄έχεις μια ομορφη Κυριακή .. σε ευχαριστω...!!

      Διαγραφή
  23. Ρούλα μου δεν σε ξεχνώ, πέρασα να σου ευχηθώ καλό Φθινόπωρο και σου στέλνω πολλά φιλάκιαααααα!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οοοοο.. καλώς την Εφη.. πόσο καιρό έχουμε να τα πούμε... χαίρομαι παρα πολύ αυτήν την φορα αργησα και εγώ να περάσω.. ομως το ξερω οτι δεν ξεχνιόμαστε.. χιχι. εσεις έχετε και το φέης μπουκ και τα λετε πιο συχνα με τις φίλες.. όμως το οτι δεν ξεχνιόμαστε είναι γεγονός..χι.χι. σε ευχαριστώ που περασες θα τα πουμε καλό Φθινόπωρο.. φιλακιαααααααα!!

      Διαγραφή
  24. Άξιο πάντα το κορίτσι σας
    και καλώς το δεχτήκατε!!!!

    φιλί τρελούτσικη γιαγιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε άπαντες.. Ελένη μου..να είσαι καλά.. αυτόν τον καιρό με έχει όλη δική της.......χι.χι. και πως να μην είμαι άλλωστε..!! οι μέρες πέρασαν τόσο γρήγορα που ούτε τις καταλαβαμε.. πως...ας είναι όμως, ας είναι καλα κι ας πάει στην ευχή μας..!!! μου άρεσε το τρελούτσικη...χι.χιι μου θυμήζει νιάτο..χι.χι. φιλακια πολλα Ελένη μου και καλό Φθινόπωρο... !!

      Διαγραφή
  25. Καλώς τη δεχτήκατε Ρουλίτσα μου!
    Απρόβλεπτο το τέλος του Σύμπαντος!
    Εύχομαι πολλά μαγευτικά ταξίδια μέσα από τη δουλειά της και όλα να έρθουν δεξιά.
    Δύσκολος πολύ ο χώρος, απίστευτα ανταγωνιστικός, όμως πιστεύω ότι σύντομα θα τη θαυμάζουμε όλοι και θα μαζευόμαστε εδώ να συζητάμε!

    Πολλά πολλά φιλιά, καλή εβδομάδα και χαρούμενη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε πολύ Μαιρούλα μου.. μακαρι να πιάσουν οι ευχές όλων σας.. δεν ξερουμε ακόμα πως θα εξελιχθεί αυτό που θέλει να κανει αλλα ακομα σπουδαζει επανω σε ότι έχει σχέση με τον κινηματογράφο.. λεπτομέρειες ουτε και ξερω.. ξερω μονο οτι προσπαθεί να καλυτερεψει την ζωή της.. να είσαι κλα και να έχεις ενα ομορφο μηνα... Καλό φθινόπωρο Μαιρούλα.... σε ευχαρσιστώ πολύ φιλάκιααααα!!

      Διαγραφή
  26. Ρουλίτσα μου να την χαίρεστε και να την καμαρώνετε!!! Είναι Αστέρι, τι άλλο να έβγαινε από τέτοια οικογένεια; Όταν είσαι πολύ καλός σε κάτι και το αγαπάς πολύ, βρίσκεις την άκρη σου! Πολλά φιλιά σε όλους σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε άπαντες Μαρακι μου...αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας θα πέσει να μας πλακώσει δεν λένε;;χι.χι.εεεεεε αυτό έκνα και εγώ τωρα... αλλα ήθελα να γραψω γι αυτό το παιδί και για το θάρρος του να μπεί σε μονοπατια δύσκολα.. θα τα καταφερει; μακαρι .. θα είμαστε διπλα του να το στιρίζουμε να ανοιξει τα φτερα του.. μακαρι... φιλακια πολλα Μαρακι μου να είσαι καλά.. !! ευχαριστούμεεεεεεεεεε!!!!

      Διαγραφή