Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΜΕ...ΠΑΤΡΑ..;

Και γιατί να μην πάμε;
Εδώ πάνε όλες εμείς δεν θα πάμε..!!
Τι φτιαχνόμασταν και στολιζόμασταν τόσο καιρό..!!
Και να τα.. χρώματα

 και να τα τριανταφυλλάκια...

εεεε δεν θα κάτσουμε εδώ..!! 

Μην ξεχνάς έχουμε να παρουμε και την φίλη που μας έκανε την χάρη.. να έρθει μαζί μας...
Ναι και να ευχαριστήσουμε την Εμμανουέλα.. γιατί έφτιαξε μια κουκλίτσα.. και την επιθυμία της να χαρίσει..χαμόγελα..!!
  
Μας περιμένουν σου λέω στο Αντωνοπούλειο ..που θα γίνει η έκθεση...στις 10-11 Οκτωβρίου. 

 και έχω μεγάλη αγωνία αν τους αρέσουμε.
Γιατί το λες αυτό;..έχουμε κανένα κουσούρι;
Όχι καλέ; αλλά είδες κάτι κούκλες που κυκλοφόρησαν;
Και βέβαια τις είδα τι κοιτάζω  τόση ώρα νομίζεις στις  Αντωνοπουλίτσες...!!
εδώ τι ποικιλία..!!τι χρώματα..!!
Η μία ομορφότερη από την άλλη....εμείς που πάμε; 
Στην Πάτρα δεν είπαμε; αμάν από τώρα ξεχνάς;
Δεν εννοούσα αυτό.!! το ξέρω ότι πάμε Πάτρα..
Έλεγα που πάμε  εμείς με τόσα όμορφα μοντέλα..!! 
Εεεεε ..δεν πάμε και για διαγωνισμό..!! όλες οι κούκλες εκεί είναι γεμάτες από αγάπη.. πάμε και εμείς να τις βρούμε να  γίνουμε  μια παρέα.. και να χαρίσουμε  χαμόγελα..!!


Άντε ακόμη εδώ είμαστε;!!!!
Σιγά καλέ μην τραβάς έρχομαι..!!!!     
Nα έχετε αγαπημένοι μου φίλες και φίλοι μια εβδομάδα όμορφη γεμάτη...:) :) :)    
Κάνετε το :) προέκταση της καρδιάς σας..!! 


79 σχόλια:

  1. Τι όμορφες τσάντες !!! Μα τι χρυσοχέρα είσαι εσύ!! Πήραν φωτιά τα βελονάκια , Ρουλάκι!!
    Γεια στα χέρια σου !! Ενα μεγάλο μπράβο για την προσφορά σου για μια ακόμη φορά!
    Φιλιά και καλή εβδομάδα να'χεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και δεν έκανα και όσες θα ήθελα Πέπη μου ..γιατί με το ατυχημα της κόρης ο χρόνος μου ήταν πολύ λίγος .. αλλα θα μου πείς το ξεραμε καιρό.. .. ναι το ξερω αλλα μας :αφησαν η θάλασσα και το ξεμιάλισμα του καλοκαιριού;..:) :) τα μπρ'άβο αξιζουν κορίτσι μου σε εκεινες που μας προτρέπουν να κανουμε αυτό που αγαπαμε.. !!! πολλα :) :) φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΩΠΟΡΟ!!!!
    ΤΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΤΣΑΝΤΟΥΛΕΣ ΕΦΤΙΑΞΕΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νένα μου χαιρομαι που σου άρεσαν όλες όσες έχουμε φτιάξει όλες μαζί.... ειναι όμορφες μακαρι να πετύχουν τον σκοπο για τον οποιο έγιναν... καλό Φθινόπωρο να έχεις με πολλλά ..:) :) σε ευχαριστώ πολύ φιλακιααααα!!!!

      Διαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΩΠΟΡΟ!!!!
    ΤΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΤΣΑΝΤΟΥΛΕΣ ΕΦΤΙΑΞΕΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάλι ομορφιές βλέπω! Καλημέρα Σμαραγδένια μου, καλοτάξιδες οι τσαντούλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστίνα μου ότι γίνεται για να προσφερθεί ειναι όμορφο... οχι μονο στα μάτια.. είναι γιατί γινεται με αγαπη και χαρα το περισσότερο...να είσαι καλά και να έχεις μια μέρα γεματη :) :) φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΙΝΑΤΕ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέτα μου σε ευχαριστούμε όλες οι κούκλες .. μαζί :) Μακάρι να πουληθούμε όλες και εννοούμε οσες θα βρεθούμε στο παζαρι να μην μεινει ουτε μία... τότε θα ειμαστε πολύ χαρουμενες :) :) να έχεις ομορφες μερες .. με :) :) φιλακιαααα!!!!

      Διαγραφή
  6. Μπράβο Ρουλάκι μου πολύ όμορφες οι τσάντες σου και μπραβο για την συμμετοχή σου!
    Πολλά φιλιά την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένα μου.. νομίζω οτι είναι αυτονόητη η συμμετοχή μου όπως και των φίλων μας σε ότι έχει να κανει με προσφορα.. αγάπης .εστω και κατι μικρό να κανουμε είναι όμορφο γιατι μας δίνει χαρά... να έχεις Ελένα μου .πολλές :) :) :) . μέρες φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  7. Μου φαίνεται ότι ψάχνετε για κοπλημέντα!!!!!
    Είστε κούκλες κορίτσια!!
    Καλό ταξίδι να έχετε και χαιρετισμούς και στις άλλες!!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεεε καλά το καταλαβες φιλεναδα.. τι έτσι ακοπλιμαντάριστες θα πάμε;;τόσες όμορφες θα ειναι εκεί..σε ευχαριστούμε για τα κοπλιμεντα .μας ανέβασες το ηθικό ξέρεις. να είσαι καλα Ρενακι μας..θα δώσουμε τα χαιρετίσματα να είσι σιγουρη.. να έχεις μια όμορφη μερα με πολα :) :) :) από την Ευγενούλα σας..!!! και απο μας άλλα τόσα φιλακιαααααα!!!

      Διαγραφή
  8. Υπέροχες οι τσαντούλες σου Ρούλα μου!!! Μπράβο για τη συμμετοχή σου! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνα μου να είσαι καλά και μακαρι να μπορούμε να χαρίζουμε χαμόγελα... παντού.. θα ήταν το καλύτερο !!!! να έχεις μια όμορφη μερα με :) :) φιλάκιαααα!!

      Διαγραφή
  9. Πανέμορφες είστε τσαντούλες μου και θα αρέσετε, άλλωστε η Ρούλα που σας έφτιαξε έχει πολύ όμορφο γούστο!!!
    Ρούλα μου καλή εβδομάδα!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να το λες εσύ Ελενη μας έτσι θα ειναι και είμαστε χαρούμενες γι αυτό θα πάμε και θα συναντήσουμε και τις άλλες όμορφες.. στο παζάρι.....!!! να είσαι καλά και να έχεις πολλα :) :) :) στην ζωή σου..!! φιλάκιααααα!!

      Διαγραφή
  10. Kαλοτάξιδες οι υπέροχες κρητικοπούλες τσάντες !!! Τυχερές αυτές που θα τις αποκτήσουνε !!! Καλή εβδομάδα !!! Πολλά φιλιά Ρούλα μου μεγαλόκαρδη και χρυσοχέρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλα Κλαυδία μου και σε ευχαριστούμε πολύ για το κατεβόδιο είμαστε λιγο μακρυα αλλα αυτό δεν μας εμποδίζει να ταξιδέψουμε για να χαρίσουμε χαμόγελα οπου τα χρειάζονται.....να είναι η μερα σου γεματη :) :) :) φιλακιαααααα!!

      Διαγραφή
  11. Τι όμορφες τσάντες είναι αυτές; Ιδιαιτέρως η πλέξη της τρίτης είναι καταπληκτική! Καλό προορισμό να έχουν όλες τους!
    Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεε πως να το κανουμε Αθηνα μου παλια μου τέχνη κόσκινο δεν λεμε; εδώ δείχνουμε την τέχνη μας.. χι.χι.και αν δεν κανεις αυτό που ξερεις καλύτερα τι αλλο να κανεις για χαρίσεις χαρά και χαμόγελα;...να είσαι καλα κι να έχεις ένα ομορφο Σ.Κ. Φφιλακιααα!!!

      Διαγραφή
  12. Καλώς τις κρητικοπούλες τις όμορφες!!!! Θα εντυπωσιάσετε κορίτσια στην Πάτρα γιατί είσαστε φτιαγμένες από άξια χέρια και με πολύ πολύ αγάπη!!!! Πολλά φιλιά και καλή εβδομάδα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεεε να μην δώσει και η Κρήτη το παρόν της Βικούλα μου ; εδώ όλη η Ελλαδα ειναι παρούσα στην Πάτρα..γεμάτη αγαπη... δεν γίνεται να λείπουμε εμεις.. χι.χι. θα χαρούμε πολύ να μην μείνει ουτε μία απούλητη...εξ αλλου η Πάτρα έχει και το αγαπημένο μου εκεί....να έχεις Βικουλα μου ένα ομορφο Σ.Κ γεμάτο χαμόγελα να μου φιλήσεις την Δημητρούλα... φιλώ σε..

      Διαγραφή
  13. Καλοτάξιδες να είναι οι υπέροχες τσάντες σου, Ρούλα μου! Καλή επιτυχία να έχετε!
    Φιλάκια πολλά-πολλά, καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελλη μου σίγουρα το παζάρι στην Πάτρα με τόσο όμορφες τσάντες που ΄έχουν φτάξει όλες θα έχει επιτυχία γιατί έχουν γίνει όλες με αγάπη ...να είσαι καλά μικρή μου και να έχεις το καλύτρο Σαββατοκύριακο σου ...με πολλα :) :) φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  14. Που είσαι βρε Ρούλα μου?Τι όμορφα φτιάχνεις πάλι?Μπράβο σου Να είσαι πάντα καλά να προσφέρεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ έδώ είμαι .. Κουλα μου εσύ που είσαι;..χι.χι θαρρώ πως θελουμε να βρεθούμε και δεν θα τα καταφέρουμε με τις δουλειες; .. μόλις κατεβω στο Ηρακλειο ελπίζω να τα πουμε και απο κοντα..να μαζευτούμε...καποια φορα.. να πιούμε καφέ..μου λειψατε βρε....να έχεις ενα ομορφο Σ.κ με πολλα :) :) φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  15. Καλή σου μέρα και καλή βδομάδα αγαπητή μου Ρούλα.
    Συγκινητική η προσφορά σου για τον αγώνα του Αντωνοπουλείου της Πάτρας.
    Υπέροχες οι τσάντες σου.
    Να ευχηθώ καλή επιτυχία στην εκδήλωση.
    Νάσαι καλά αγαπητή μου φίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ καλέ μας φίλε ο άνθρωπος είναι για να προσφέρει όπου υπαρχει αναγκη.. και στις μέρες μας αυτό κι αν είναι απαρέτητο και προπαντως εκεί όπου υπαρχουν παδια.. ας τους δώσουμε λίγα χαμόγελα το αξίζουν είναι το μελλον μας..!! να είσαι καλά να έχεις ένα όμορφο Σ.Κ..

      Διαγραφή
  16. Καλοτάξιδες και καλοπούλητες οι πανέμορφες τσάντες σου!!!!!!!!!!!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρένα μου σε ευχαριστώ πολύ...μακαρι να εκπληρώσουν τον σκοπο για τον οποιο έγιναν μαζί με τις τσαντούλες όλων των φίλων για να χαρίσουν λιγα χαμογελα ... να είσαι καλά και έχεις ένα ομορφο Σ.Κ .. φιλάκιααααα..!!

      Διαγραφή
  17. Τί πανέμορφες πού είναι οι τσαντούλες σου Ρούλα μου!Τό πόσο χρυσοχέρα είσαι τό διαπιστώνω κάθε φορά!!Μπράβο γιά τήν προσφορά σου!!Είχατε συνάντηση μέ τήν Εφη μας έμαθα!!Κρίμα πού δέν μπόρεσα νά σέ δώ!Προέκυψε η Ολλανδία!!Καλή εβδομαδα!!Καλά νά περνάς!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ παιδι μου το έχω πει δώσε μου πλεχτο και ότι θελεις σου κανω... :) είναι η αγαπη μου από όλα όσα χόμπυ που έχω δοκιμασει μεχρι τωρα...με χαλαρώνει οχι οτι δφεν θα προσπαθησω.. να έξιγιομαστε..όλα μου αρέσουν άσε που ειμαι και ζηριαρα.. σε ότι ομορφο βλέπω..:)
      Πολύ καλα έκανες και πήγες Ολλανδία και μενα αν μου δινόταν η ευκαιρία νομίζεις δεν θα πήγαινα; με τα τεσσερα που λενε...:) στις 6 του Οκτώβρη πάει και η κόρη μου στην κόρη της..μόλις σήμερα εβγαλε το γύψο όλα καλά θελει ακομα προσοχή . όσο για την Έφη συνσντηθήκαμε εστω και τόσο λιγο... !!! είναι όμορφο να γνωριζόμαστε μεταξύμας αν μας δίνεται η ευκαιρία.. χαρηκα που την είδα οπως θα χαρώ αν κατεβεις και εσυ καμια φορα κατω νατα πουμε απο κοντα.. να έχεις ενα ομορφο Σ.Κ.. γεματο απο :) :) :) φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  18. Πολύ ωραίες οι τσάντες σου Ρούλα και φανταστική δουλειά !!!
    Μπράβο, γεια στα χέρια σου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ τόσα χρόνια πλέκρουσα Ράνια μου έχουμε και κάποια πείρα..:) :) αν και τα χέρια μου δεν με πολύβοηθάνε τώρα τελευταία αλλα μου αρέσει να πλέκω και δεν το αφήνω..το χόμπυ. μακαρι να κανουν την δουλειά τους εκει που θα πανε...σε ευχαριστώ πολύ Ράνια μου να έχεις ενα ομορφο Σ.β. φιλακια με πολλα :) :) .

      Διαγραφή
  19. Πραγματικές κούκλες οι τσάντες σου Ρούλα μου!!!!!!!
    Καλοτάξιδες να είναι!!!
    Φιλιά και καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριάννα μου...να είσαι καλά σε ευχαριστώ πολύ .. μακάρι να βοηθήσουν εκει που θα πανε με την μικρή τους συμετοχή μαζί με όλες τις όμορφες .!!να έχεις ενα ομορφο Σ.Κ με πολλα :) :) φιλάκιααααα!!

      Διαγραφή
  20. Καλοτάξιδες να είναι οι όμορφες τσάντες σου Ρούλα μου !!!τις περιμένουμε !!γειά στα χέρια σου να είσαι καλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααα στην Πάτρα είσαι ... Μεταξία μου; να το ξερω αν καμια φορα ανέβω επανω.. να συναντηθούμε...σπουδαζει εκει η εγγονη μου...οπότε καποια φορα ίσως να το κανω το βήμα..:) :) ήδη οι τσαντούλς ταξιδευουν για την Πάτρα.. να έχεις ενα ομορφο Σ.Κ με πολλα :) :) φιλακιαααα..!

      Διαγραφή
  21. Μα κι οι δικές σου είναι σκέτες κούκλες Ρούλα μου, και μπράβο σου γιατί καταλαβαίνω ότι έχουν πολύ δουλειά για να γίνουν!
    Καλό τους ταξίδι και καλή επιτυχία να έχουν!
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν αγαπας Νικη μου αυτό που κάνεις τότε δεν σκσφτεσαι ουτε χρόνο ούτε κόπο και προπαντως αν είναι να φτιαξεις κάτι που θα χαρήσεις χαμόγεςλα.. εεεεε τότε τα χέραι πετανε...:) :) σε ευχαριστώ παρα πολύ .. ενα ομορφο Σ.Κ. να έχεις γεματο :) :) φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  22. Τέτοιες τσάντες!... Θα γίνουν ανάρπαστες στην Πάτρα. Είμαι βέβαιη.
    Μπράβο ρε Ρουλάκι!
    Καλή επιτυχία στο μπαζάρ και να είσαστε καλά όλες σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι Κανελλάκι μου μακαρι απο το στόμα σου και στου Θεού τ αυτί δεν λένε;; και η ευχή μας είναι να μην μείνει ουτε μία απούλητη γιατί έγιναν για ένα όμορφο σκοπό και για να γεμίσει η καρδιά μας.. η οποια ειναι πλασμένη για να γεμιζει.. και πράγμα παραξενο όμως παντα θα υπαρχει μια ακρούλα μου θελει γέμισμα.. έ; να έχεις ένα ομορφο ΄Σ.Κ γεματο με πολλα :) :) φιλώ σε..

      Διαγραφή
  23. Κούκλες οι τσάντες σου Ρουλα μου ,γεια στα χέρια σου. Θα είναι η ομορφότερη έκθεση με χειροποίητες τσάντες,ολες μια και μια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ το πιστευω.. αυτό Κατερίνα μου..ότι θα έχει επιτυχία έχουν κανει τοσο ό όμορφες τσάντούλες όλες.. πράγματι..είναι μια και μία....σε ευχαριστώ πολύ να έχεις ένα ομορφο Σ.κ με :) :) φιλακιαααααα!!

      Διαγραφή
  24. Ρουλίτσα μου καλό και γλυκό φθινόπωρο !!! Πόσο όμορφες είναι οι τσάντες σου αλλά και η προσφορά σου για το Αντωνοπούλειο Ιδρυμα !!Μη φοβάσαι θα αρέσουν πολύ και ξέρεις γιατί :Είναι φτιαγμένες από τα πολύτιμα καλά της ψυχής που απλόχερα προσφέρει !!!! Αξία χωρίς τιμή!!! Φιλάκια πολλά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλες φορες με κάνετε και κοκκινίζω με αυτά που μου γραφετε Νικόλ μου δεν νομίζω οτι κανω κατι που δεν κάνετε όλες σας.. εδώ μέσα έμαθα και εγώ να φτιαχνω πραγματακια...και να τα προσφέρω με όλη μου την καρδια για ομορφους σκοπούς και αυτό με γεμίζει χαρα.. δεν με πειραζει αν δεν είναι τέλιο αυτό που κανω.. για μενα η προσπάθεια να τα καταφερω έστω και λιγο αποκτά μεγαλη σημασία φίλη μου σιγουρα η χαρα ....του να προσφέρεις δεν συγκρινεται Νικόλ μου... ένα ομορφο Σ.Κ να έχεις με :) :) φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  25. Καλοτάξιδες και τυχερές Ρουλίτσα μου!
    Είναι τόσο ωραίες που θα σίγουρα θα κλέψουν καρδιές, μπράβο σου!

    Φιλάκια γλυκά αγαπημένη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαιρούλα μου σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου .. τωρα αν θα τις κλεψουν..:) δεν το ξερω να πουληθούν θελω..χι.χι όπως και όλες οσες θα είναι στο παζαρι της Πατρας... να γεμισουν χαμογελα μουτρακια ομορφα...να είσαι καλά και να έχεις ένα όμορφο ΄Σ.Κ γεμάτο από πολλα :) :) φιλακιαααααα!!

      Διαγραφή
    2. Μαιρούλα μου σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου .. τωρα αν θα τις κλεψουν..:) δεν το ξερω να πουληθούν θελω..χι.χι όπως και όλες οσες θα είναι στο παζαρι της Πατρας... να γεμισουν χαμογελα μουτρακια ομορφα...να είσαι καλά και να έχεις ένα όμορφο ΄Σ.Κ γεμάτο από πολλα :) :) φιλακιαααααα!!

      Διαγραφή
  26. Α ρε χρυσοχέρα Ρουλίτσα μου!
    Μακάρι να πάει καλά το μπαζάρ !
    Φιλάκια πολλά ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και βέβαια θα πάει καλά το παζαρι Αριστέα μου.. δεν του επιτρέπουμε τίποτα λιγότερο απο το το ξεπούλημα.. :) :) !!!! να έχεις το πιο ομορφο Σαββατοκύριακο σου .. μάτια μου σου στελνω πολλα :) :) :) :) με πολα φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  27. Καλώς τες και τις όμορφες Κρητικιές μας.Ευχαριστούμε πολύ γιά την συμμετοχή σας και σας περιμένουμε στην Πάτρα.Στο bazaar αυτό θα βραβευθεί η τσάντα με την περισσότερη αγάπη και όχι η εξωτερική ομορφιά.Hδη καμαρώνουν και αυτές μαζί με τις υπόλοιπες.
    Φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθε φορα που είναι να κανουμε κάτι για να προσφέρουμε το κανουμε μ ε πολύ χαρά Νικολίτσα μου...όπου και όταν μπορούμε.. είναι πράγματι όμορφο να κανεις έστω και το παραμικρό..για μπορέσουν να χαμογελασουν τα παιδια.. που είναι το μελλομν μας σίγουρα το παζαρι θα έχει επιτυχία... το ευχομαι ολόψυχα.. να έχεις ένα όμορφο Σ.Κ. και να γεμίζει η καρδια σου για οτι προσφέρεις στα παιδια !!! φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  28. Αυτό και αν είναι φεστιβάλ!
    Όλες μια μια, υπέροχες, μπράβο στις χρυσοχέρες!
    Πολύ δύσκολα θα βραβευτεί η ομορφότερη!
    Όταν βλέπω Ρουλίτσα τα εργόχειρα σου, σκέφτομαι πόσο υπερήφανοι θα πρέπει να αισθάνονται οι δικοί σου και εμείς όλοι φυσικά!

    ΑΦιλάκια πολύ τρυφερά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πάμε αγαπη μου για βραβειο..χι.χι. για να πουληθούμε παμε.. Μαγισσούλα μου.. δεν έχεις δεί τι τσαντα κυκλοφορεί και μεταναστεύει στην Πάτρα ..!! όσο για τα εργόχει ρα μου .. ενα σου λέω ....και οι δυό οι προίκες των κορών μου (τότε που φτιάχναμε χι.) απο τα χερακια μου.. καταλαβαίνεις έ; να είσαι καλα φιλη μου και να έχεις μια ομορφη κυριακή... εδώ πέφτει το πρώτο μας πρωτοβρόχι.... μετα απο 5 μηνες ανομβρίας..!!!!!. φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  29. Τι ομορφιές έφτιαξες πάλι χρυσοχέρα Ρούλα; Η μια τσάντα πιο όμορφη από την άλλη!!!
    Καλοτάξιδες νάναι και καλοπούλητες!!!
    Καλό βράδυ!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Στέλλα μου μακαρι να μπορεσουμε να να κανουμε τον σκοπο μας πραγματικοτητα που είναι τα παιδικα χαμόγελα... να είσαι καλά και να έχεις μια ομορφη κυριακή.. φιλακιαααα:) :)

      Διαγραφή
  30. Είναι όλες υπέροχες....είμαι σίγουρη πως θα κάνουν θραύση στην Πάτρα!
    Καλή επιτυχία στο μπαζάρ!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου.. θραυση θα κανουν όλες όσες θα ταξιδεψουν για την Πάτρα... και είναι παρα πολλες και πανέμορφες όλες τους κούκλες σου λέω..!! σε ευχαριστούμε παρα πολύ πιστευω οτι θα έχει επιτυχία..σίγουρα το παζαρι.. να έχεις κορίτσι μου μια όμορφη κυριακ΄λη γεματη χαμόγελα φιλακιααααα!!!:) :)

      Διαγραφή
  31. Και βέβαια θα τους αρέσουν, είναι όλες πανέμορφες!!! Είμαι σίγουρη πως θα έχουν επιτυχία!!! ;-)
    Πολλά πολλά φιλάκια Ρούλα μου :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H επιτυχία φιλη μου είναι να μην μείνει καμια απούλητη από οσες τσάντες θα είναι στο παζαρι της Πάτρας.. έξ αλλου γι αυτόν το σκοπο έγιναν.. με πολύ αγαπη ..σε ευχαριστώ παρα πολύ να έχεις καλο υπόλυπο Σ.Κ φιλακιαααααα:) :)

      Διαγραφή
  32. Καλησπέρα αγαπημένο Ρουλάκι!!όντως θα χαρίσετε τεράστια χαμόγελα και το νιώθω ήδη απο εδώ!!πανέμορφες οι κρητικοπούλες ζουμπουρλούδικες με τα γλυκά τα τριανταφυλάκια να τις στολίζουν αλλά και πολύ πρωτότυπη και της Εμμανουέλας με το σχέδιο το μοντέρνο σαν πατσγουορκ να το πω!μπράβο σας και για τη δυναμική σας και για την ευαισθησία σας!εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!σ'ευχαριστώ για το πέρασμα,το τελευταίο το εμπνεύστηκα απο το κορίτσι της Καλλιθέας που έζησε φυλακισμένη τόσα χρόνια!περιμένουμε νέα για το Bazzar και φυσικά φωτό!!φιλάκια πολλά και την αγάπη μου σου στέλνω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαιτούλα μου φωτογραφίες από το παζάρι.. θα έχουν τα κορίτσια που διοργανώνουν αυτό το παζαρι και μακαρι να επιτελεσουν το σκοπο τους όλες οι τσαντούλες που θα ταξιδέψουν για την Πάτρα... όσο για το ποιήμα σου μικρή μου.. είναι αυτό που μας κανει κλίκ κάθε φορα που ακουμε η βλέπουμε κατι εξαιρετικά δοσμενο..!!!!!! σε ευχαριστώ πολύ για τα ομορφα σου λόγια να έχεις μια ομορφη κυριακή με πολλα χαμόγελα ..¨) ¨) φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  33. Καλώς σε βρήκα κι εγώ Ρούλα!!!!
    Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧαΊρομαι που πέρασες Αλεξάντρα ... μια όμορφη Κυριακή να περασεις...με χαμογελα.. φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  34. Καλή επιτυχία Ρούλα μου και θερμά συγχαρητήρια για τις θαυμάσιες τσάντες!!!
    Καλό ταξίδι και πολλά φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την .... Μάγδα μου ..σε ευχαριστώ παρα πολύ τα συγχαρητήρια αξίζουν σε εκεινα τα κορίτσια που είχαν την ιδέα αυτή εμεις την υλοποιήσαμε με πολύ χαρά.. να είσαι καλά ΄και να έχεις μια όμορφη Κυριακή.. φιλακιααααα :) :)

      Διαγραφή
  35. Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία Ελένα μου.. να είσαι καλα και να έχεις ενα όμορφο .Σ.Κ. φιλακιααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Είναι υπέροχες! Φοβερή δουλειά έκανες ΡΟύλα μου! Που να είχες δηλαδή και όσο χρόνο ήθελες.
    Καλοτάξιδες να είναι και να φέρουν τα αποτελέσματα που επιθυμείς.
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγατι μου Λάχεσις μου λειπει ο χρόνος .. απο ότι κατάλαβες το μπλόκιν μου τρώει τον περισσότερο..χι.χι. μακαρι να προσφέρουν τον σκοπό τους θα είναι χαρά μας..!!! σε ευχαριστώ πολύ ... μια όμορφη Κυριακή να έχεις με πολλα χαμόγελα :) φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  37. Οι τσάντες σου είναι πανέμορφες.Τι να λέμε τώρα.
    Καλοτάξιδες να είναι και εσύ να έχεις πάντα την διάθεση για προσφορά
    Τις φιλούρες μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστινάκι μου δεν λέμε..χι.χι. σε ευχαριστώ βρε κορίτσι μου...διάθεση εχυμε χρήμα δεν έχουμε που λές και εσύ ευτυχώς που δεν θελουνε χρήμα για να γίνουν ότι κάνουμε... μονο θέληση και αγάπη φιλη μου.. να είσαι παντα καλα και να μην σου λείψει ποτε το χιούμορ .. που σώζει ....φιλακιαααααα!!

      Διαγραφή
  38. Συντεκνάκι, καλώς σας βρίσκω και πάλι έπειτα από καιρό. Οι δημιουργίες σου σίγουρα θα κλέψουν την παράσταση. Με γύρισες πολλά χρόνια πίσω, όταν ήμουν μικρή έφτιαχνε τέτοιες πλεχτές τσάντες και η μητέρα μου. Η αδερφή μου ακόμη τις λατρεύει αλλά η μαμά σταμάτησε να φτιάχνει, χα χα! Φιλί ολόγλυκο και με μια δόση πεθυμιάς και νοσταλγίας από την ανοιξιάτικη πλέον Μελβούρνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλως να ορίσεις Αγριμακι μου το πλέξιμο με χαλαρώνει αν και τα χέρια μου έχουν πρόβλημα αλλα το αγαπω τόσο πολύ που δεν θα το αφήσω ευκολα το αθλημα..χι.χ αφού μπορώ και προσφέρω έτσι να είσαι καλά μικρή μου και καλή πατριδα.. φιλακια πολλα !!! να χαμογελας.. το χαμόγεο είναι ελπίδα μην το ξεχνας..!!

      Διαγραφή
  39. στην αρχή νόμιζα πήγες εσύ Ρουλίτσα!! χεχε... πάρα πολύ όμορφα όλα!! χαίρομαι που σε βρίσκω ξανά... :) να τα πούμε όποτε θέλετε!!! θα περιμένω μήνυμα, φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευάκι τι ωραια θα ήταν να πήγαινα εκεί έχω αγαπημενη εγγονή που σπουδαζει εκεί . για το παζαρι που θα κανουν εκει με τσαντες για ενα ίδρυμα για παιδια....
      σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλα και σίφγουρα καποια στιγμή θα τα πουμε και απο κοντα... φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  40. καλημερα!!!χρυσοχερα!!!!συγχαρητηρια!!ειναι ολες υπεροχες!!!να εισαι καλα να δημιουργεις οτι ποθει η ψυχη σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Σε ευχαριστώ πολύ Ιριδα μου πήρα ιδέες και απο εσένα ..να το ξερεις .. φιλάκιααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή