Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Η..ΩΡΑ ..ΤΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ..!!


Επιτέλους μετά από αναμονή λίγων ημερών... (αλλά νομίζω πως άξιζε τον κόπο να ενημερώσουμε το κόσμο για τις όμορφες πρωτοβουλίες μερικών ανθρώπων που και εκείνοι με τον τρόπο τους.. θέλουν να κάνουν να χαμογελάσουν όσο περισσότερα παιδιά μπορούμε..)αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες  έφτασε η ώρα να σας ευχαριστήσω και εγώ με τον τρόπο μου..πάααααααρα πολύ για τις όμορφες ευχές σας για τα γλυκά και ωραία λόγια που γεμίσατε την καρδιά μου και για την συντροφιά που με κρατάτε κάθε βράδυ όταν τελειώνουν οι δουλειές για τους άλλους και ο χρόνος είναι πια μόνο δικός μου..Τότε έρχεται η στιγμή που επικοινωνώ μαζί σας και είναι σαν να σας έχω εδώ απέναντι μου και τα λέμε.. έτσι νιώθω..και νιώθω όμορφα..!!!
Θα αρχίσω  με τα ευχαριστώ μου  στην φίλη ΜΑΡΊΑ με το μπλοκ Swanocean ..που ήταν το ταίρι μου στην μυστική  ανταλλαγή των Χριστουγεννιάτικων δώρων που την ιδεα την είχε η φίλη  Μαριλένα..!!
Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία μου το  όμορφο δωράκι σου και η καρτούλα σ έχουν πάρει ήδη την θέση τους θα δεις  παρακάτω... 
Η συνέχεια.. των ευχαριστιών μου στα κορίτσια....
Αννιώ μου  πάρα πολύ ιδιαίτερο και πολύ όμορφο το γουράκι σου με την καρτούλα σου..σε ευχαριστώ πολύ φίλη μου..
ΡΕΝΑ μου.. τι να πω για την πλεχτή σου κουκουβάγια και την καρτούλα σου υπέροχα και τα δύο σε ευχαριστώ πάρα πολύ.!!!
Βικυ ..φίλη μου  που ακούραστη γυρνάς επάνω στο (ποδήλατο) σου..η όμορφη  καρτούλα σου με γέμισε πολύ χαρά...ευχαριστώ σε..!!!
Το Σοφάκιμας.. με το..Τίποτα δεν πάει χαμένο πόσο να το ευχαριστήσω που μαζί με τις μικρές της κορούλες έφτιαξαν και έγραψαν την πιο όμορφη καρτούλα που έχω λάβει....!! μαζί με ένα γουράκι από κουκούλι σόρυ φίλες μου.. αλλά μια αδυναμία να μου την συγχωρήσετε στα όμορφα παιδικά γραματάκια..!!

όλες μαζί  στολισμένες
και τα γουράκια μου στην γωνιά μου..!!

Σας ευχαριστώ πολύ που με θυμάστε.. που μ αγαπάτε..και που η αγάπη αυτή επιστρέφει σε όλες σας και στην κάθε μια σας χωριστά...πολλαπλάσια!!
Και αφού σας ζάλισα με την πολυλογία μου ήρθε η ώρα να κάνω αυτό που είχατε στο πίσω μέρος του μυαλού σας..!!
Δεν θα κάνει κάτι; μια κλήρωση να πούμε;  
Ετσι θα σας άφηνα νομίζατε; χωρίς ένα δωράκι...και όχι μόνο ένα αλλά δυο δωράκια μετά από μια κλήρωση και να δώσω σε δύο από εσάς..που περάσατε και αφήσατε τις ευχές  και την αγάπη σας..στην διπλή γιορτή μου..!!
Με συνοπτικές διαδικασίες και με την κλασική μέθοδο...έγραψα και τα 50  ονόματα σας σε χαρτάκια..
τα έκανα ρολάκια..
 και τράβηξα δυο κλήρους..για τις δύο γιορτές μου..και για να μην νομίζετε ότι έβλεπα....γύρισα από την άλλη μεριά...αποδεικτικό στοιχείο η φωτογραφία, (έβαλα τον συνήθη ύποπτο χι.χι. να την τραβήξει..
Τα παιδιά και τα εγγόνια άφαντα  όταν τα χρειάζομαι..για κλήρους.. χι.χι...
Συνήθως εδώ βρίσκονται αλλά όχι την συγκεκριμένη ώρα που τα θέλω..
Εμ και εγώ άντρα θέλω τώρα τον θέλω.. εεεε δεν τρώγομαι..!! 
Πάλι παρασύρθηκα.. ας παίξουν τα τύμπανα
ταράμ ταράμ ταράμμμμμμμ!! 
η πρώτη τυχερή είναι η... Μarie-Anne...!!

Kαι η δεύτερη τυχερή είναι η....Ελένη Φλογερά..!!! 
Κορίτσια να είσαστε πάντα τυχερές σε ότι και να κάνετε στην ζωή σας..
Περιμένω  μέηλ  με τις διευθήνσεις σας για σας στείλω τα δωράκια σας..!!!
Σας ευχαριστώ ακόμα μια φορά για όλα..!! 
Να είστε φίλοι μου όλοι καλά και να χαμογελάτε κάνει την ζωή πιο όμορφη ένα χαμόγελο..!! 



71 σχόλια:

  1. Τι όμορφη ανάρτηση, όλο Αγάπη και αληθινή Φιλία !!!!!
    Να είσαι καλά Ρούλα και τυχερές οι φίλες !!!!
    Να χαρείς κι εσύ τα όμορφα δωράκια σου και καλή εβδομάδα !!!!
    Πολλά φιλιά !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματι Ράνια μου η φιλία για μενα είναι το συναισθημα που σε γεμίζει σαν ανθρωπο .. εστω και αυτή η φιλία που έχουμε εδώ μέσα .. νομίζω οτι αν είσαι ο εαυτό σου δεν έχεις να χασεις τίποτα.. όπως και να πεις μια καλή κουβεντα δεν κοστιζει .. ισα ισα που νιώθεις όμορφα οταν κανεις τον διπλανό σου να χαμογελά
      σει... εδώ παντως είμαστε μια ωραια παρέα.. !!!!! να είσαι κλα .. και να περνας ακομα καλύτερα... φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  2. το ένα καλύτερο από το άλλο τα δωράκια σου!Πώς μπορείς να μη νιώθεις καλά με τόσους ανθρώπους να σε σκέφτονται!
    Φιλάκια και καλή εβδομάδα Ρούλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι όμορφο να σε σκεφτονται Νάσια μου και ακομα ομορφότερο να μην σε ξερουν απο κοντα.. νομίζω πως λέγετε αγάπη εξ αποστάσεως..χι.χι. δική μου σκεψη ειναι που μόλις μου ήρθε.. δεν ξερω αν έτσι μπορώ να την πώ.. ομως έτσι την νιωθω.. να είσαι καλα ΝΑΣΙΑ μου και να μου προσεχεις τους φωστήρες σου τωρα που εγιναν μπλοκερς..χι.χι. φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  3. Πανέμορφα τα δωράκια σου Ρούλα μου!
    Είναι τόσο όμορφο να παίρνεις δώρα αγάπης.
    Σου εύχομαι πάντα να παίρνεις τέτοια και να σε κάνουν χαρούμενη.
    Και μπράβο σε όλα τα κορίτσια που προσφέρουν.
    Πολλά φιλιά την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα δωρακια Ελενα μου εστω και το πιο μικρό έχει αξία οταν τα παιρνεις ομως νομίζω οτι όταν τα δινεις είναι ακομα πιο ομορφα......ενα γνωμικο που έχω διαβσει και εχω κρατησει μεσα μου ειναι........οταν παιρνεις γεμιζουν τα χέρια..οταν δίνει γεμίζει η καρδια.. και αυτό εχω γίνει το μοτο στην ζωή μου.. και χαιρομαι γι αυτό.. να είσαι καλά φιλη μου... και να περασεις ομορφες γιορτινες μερες.. φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  4. Και του χρόνου Ρούλα!!!
    Πάντα καλότυχες οι τυχερές!!!
    Καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και του χρόνου Αλεξανδρα μου καλη τυχη σε όλες να ευχηθώ σε ότι και να κανετε...
      να έχεις όμορφες γιορτινες μερες .. φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  5. χαχααχαχα.............εισαι γλυκααα.............οπως κ να πεις κατι ακομα κ σοβαρο εχεις ενα τροπο να κερδιζεις τον αλλο..........χοοχοοχοο να περασετε καλα 9 κ σημεραααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεε οχι και σοβαρό εγώ Σοφάκι μου!!! με την σοβσρότητα εχουμε μαλωσει δεν με θελει λέει γι αυτό πηρα και εγω το χαμόγελο αγκαλιά και εφυγα μακρυα της... χι.χι. θα βρισκοματσε πότε ποτε αλλα σπσνιως να είμαστε και αγαημενες..χι.χι. να περνας καλά με τα κορίτσια σου.. και με όλους ακομα καλύτερα... φιλακιαααα κλες γιορτες να έχετε γεματες υγεια και αγαπη.. φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  6. Καλημέρα Ρουλάκι μου
    Είσαι πολύ γλυκιά κι έχεις
    καρδιά μεγάλη
    Να είσαι πάντα χαρούμενη!!!

    φιλάκι γλυκό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα Ελενη μου οι ανθρωποι αγαπη μου μονοι τους μεγαλώνουν και μικραινουν τις καρδιες τους.. κρατανε αυτή που τους πάει περισσότερο να είσαι καλά και να περασεις τις πιο χαρούμενες γιορτές σου.. φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  7. Μια υπέροχη ανάρτηση Ρούλα μου και σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.Χαίρομαι που έκανα μια ακόμα φίλη μέσα από την μυστική ανταλλαγή δώρων.
    Καλές Γιορτές με Υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ χαίρομαι πολύ Νασια μου είναι όμορφο να γνωρίζουμε καινουργιες φιλες θα τα λεμε σίγουρα οποτε μπορουμε... να περασεις τις καλυτερες σου γιορτινες μερες..!! φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  8. Δεν το πιστεύω!!!!!!!!!!!!!!!! Ρούλα μου γλυκειά, έλειπα χθές όλη την ημέρα, όπως πάντα τις Κυριακές που τις περνάω με την μαμά μου, και πριν λίγο άνοιξα τον υπολογιστή μου να μάθω τα νέα σας. Ας αρχίσω από την Ρούλα, αποφάσισα, και αφού χάρηκα με την χαρά σου για τις όμορες κάρτες, ευχές και δωράκια που έλαβες, τσούπ...βλέπω το όνομά μου στο χαρτάκι!!!!! Δεν ξέρεις πόσο ευχαριστήθηκα!!! Και τί σύμπτωση... η δεύτερη τυχερή, η Ελένη, ήταν και ο μυστικός μου Αη Βασίλης και μόλις της έγραψα για να την ευχαριστήσω!!!!! Τρέχω να σου στείλω την διεύθυνσή μου και σου εύχομαι καλές γιορτές και όλα τα καλά για την οικογένειά σου, μα πάνω απ'όλα υγεία και αγάπη!!!!!
    Πολλά πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες Μαριάννα μου;; ήσουνα καλό παιδακι .. και ο Αγιος Βασίλης σου εστηλε το δώρο σου πιο γρήγορα...χι.χι... ελπίζω να φτασει σύντομα ΄΄ ηδη έχει σταλεί να τον περιμενεις..χι.χι.χ .....και κοιτα συμπτωση με την Ελενη έ; οποτε θα έχετε και οι δυο κατι απο τον Αγιο Βασιλη..χι.χιχ. να περασεις τις πιο ομορφες γιορτινες σου μερες.. με τους αγαπημενους σου..Μαριαννα μου !!!! φιλακιαααα..!!!

      Διαγραφή
  9. Ρούλα μου ,να χαρείς τα όμορφα δωράκια σου και όλη η νέα χρονιά να είναι γεμάτη αγάπη ,υγεία και χαρά για σένα και την οικογένεια σου !Είναι πολύ ωραίο να έχεις χρόνο δικό σου και να επικοινωνείς με φίλους "μακρινούς " με τόση αγάπη και χαρά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ παρα πολύ Ολυμπία μου..να είσαι καλά..μακαρι σε όλον τον κόσμο να υπαρξει υγεία και να μην υπαρχουν άνθρωποι πια που να έχουν αναγκη.. οτι δήποτε..!! ειναι αλήθεια οτι χαιρομαι παρα πολύ οταν συμβαινει αυτή η ανταλαγή ευχων μεταξυ μας..!! να έχεις τις πιο ομορφες χαρουμενες γιορτες.. φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  10. Με τεράστιο χαμόγελο έρχομαι να σου πω πόσο μεγάλη χαρά έχουμε για την επιτυχία του παζαριού μας !!!Ναι δάκρυσα με τον κόσμο που συνάντησα , με τα άπειρα πράγματα που έφεραν για τα παιδιά και αξίζει τον κόπο να δινουμε από το λίγο μας !! Σε ευχαριστώ.
    Τα πολύτιμα δώρα σου είναι αντιγύρισμα της αγάπης που δίνεις καλή μου !!! Καλότυχες να είναι πάντα και οι δυο αγαπημένες; φίλες !!! Ενα δυνατό φιλάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ να δείς ποσο χαρηκα που όλα πήγαν καλά Νικόλ μου..μακαρι να ήμουν κοντα .. να γνωριζόμαστε κι όλας θα χαιρόμουν διπλά..το να κανεις κατι που αγαπας είναι αυτό που μας γεμίζει σαν ανθρώπους φίλη μου.. όντως η αγαπη οταν την δίνεις γυρίζει σε σενα πολαπλασια .. αυτα τα συναισθήματα δεν πληρώνονται ..με τιποτα..!! να έχεις τις ομορφότερες και πιο χαρούμενες γιορτες σου.. φιλακιαααααα!!!

      Διαγραφή
  11. Υπέροχα δώρα, υπέροχη και η κερδισμένη μας όμως!!!! Πάντα όμορφα πράγματα να δέχεσαι Ρουλίτσα μου!!!! Όσο για τα κορίτσια μας, να είναι πάντα καλότυχα!!!! Φιλιά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζι σου Κική μου.. τα ομορφα πραγματα μας κανου να νιώθουμε και ομορφα.. !! να είσαι καλα και να περασεις τις ωραιότερες γιορτές σου με τους αγαπημενους σου..!! φιλακιααααααα !!

      Διαγραφή
  12. Καλησπέρα Ρούλα μου!! Είναι πολύ όμορφα τα δώρα σου!! Να τα χαρείς γλυκειά μου!!
    Συγχαρητήρια και στις 2 τυχερές κοπέλες που θα κερδίσουν κάτι από σένα!!
    Σε παρακαλώ όμως να διορθώσεις κάτι γιατί έκανες λάθος. Είπαμε και στο mail ότι το μυστικό σου ταίρι ήταν η Μαρία Νάκα με το blog http://swanocean.blogspot.gr/
    Το στολιδάκι και την καρτα με τα κουμπιά εκείνη στα στειλε κι όχι η Νάσια!!
    Φιλάκια πολλά καλή μου και να χεις μια δημιουργική βδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μαριλενα μου να είσαι καλά που μου το είπες λάθος μου ηταν που το διόρθωσα αμέσως .. ζήτησ και συγνώμη απο την Μαρία ελπίζω να το δεί.. σε ευχαρσιστώ πολύ να έχεις μια ομορφη εβδομαδα..!! φιλακιααα

      Διαγραφή
  13. Ρούλα μου τι μεγάλη χαρά είναι αυτή που μου έδωσες. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Και να φανταστείς ότι η Μαριάννα ήταν το ταίρι μου από τη μυστική ανταλλαγή της Μαριλένας.
    Τα δώρα που έλαβες είναι υπέροχα και δείχνουν την όμορφη γειτονιά που έχουμε, να τα χαρείς. Θα σου στείλω e-mail.
    Καλή εβδομάδα και φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρουλίτσα μου ποιο είναι το e-mail σου;

      Διαγραφή
    2. Χαιρομαι για σενα και την Μαριαννα ...Ελενη μου παντα τυχερες ..να είστε φίλες μου.. στο εχω στήλει το μεηλ...μου αλλα αν δεν το είδες ειναι αυτό roylamakedonisa@gmail.com. φιλάκιαααα!!!

      Διαγραφή
    3. Το ξαναγραφω εκανα ενα γραμμα λάθος..roulamakedonisa@gmail.com

      Διαγραφή
  14. Αχαχαχα! Ρουλάκι μου, μόνο και μόνο για τον τρόπο που κάνεις και περιγράφεις τις κληρώσεις, σου αξίζουν όόόλες οι αγκαλιές του κόσμου!
    Είσαι μια γλύκα!
    Καλέ, τί όμορφες καρτούλες και δωράκι είναι αυτά?! Μπράβο, κορίτσι μου! Πάντα να έχεις πλάι σου άτομα που σε λατρεύουν!!!
    ΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
    Α, και συγχαρητήρια στα κορίτσια μας: Τη Marie-Anne & την Ελένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε κοριτσακι μου δεν κανω τιποτε εγώ... αυτός ειναι ο τρόπος μου τι να κανω;..χι.χι. την αλήθεια λεω.. οταν τα χρειαζομαι τα σκασμενα μου δεν ειναι εδώ..χι.χι. να μην το πώ;...ειναι ομορφο να περνεις ευχούλες απο αγαπημενες φιλες/φιλους ομως ακομα πιο πολύ χαιρεσαι οταν χαρίζεις.. νομίζω. έ;; μακαρι τα κορίτσια να είναι τυχερα παντα να έχεις τις πιο χαρουμενες γιορτες σου φετος Γιαννάκι μου..φιλακιαααα!!!!

      Διαγραφή
  15. Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ παρα πολύ Μαρία Ελενα μου να είσαι καλα και να περάσεις τις πιο όμορφες και χαρούμενες γιορτες σου .. φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  16. υπεροχες δημιουργιες! η μια πιο ομορφη απο την αλλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ζίνα καλός όρισες εδώ ελπίζω να τα τα λεμε να έχεις ενα ομορφο Σαββατοκύριακο.. φιλακιααα!!! θα περασω να τα πουμε και απο σένα..

      Διαγραφή
  17. Να χαρείς τα όμορφα δωράκια ..
    είναι χαρά να παίρνεις γράμματα με δωράκια..
    (και δεν είναι λογαριασμοί χαχαχα)
    Συγχαρητήρια στης τυχερές να είναι πάντα τυχερή...
    καλές γιορτές Ρουλά μου ...φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ειρήνη μου ας χαρουμε με τις ευχες των φίλων μας... και να μας λείπουν οι λογαριασμοί... προς το παρον...μπρρρρρ.. ας γελασει λιγο και το χειλακι μας.. το διαιούμαστε.. βρε παιδι μου..!!! να ειναι παντα τυχερες οι φιλες μας.... και εσύ να έχεις τις καλύτερες και πιο χαρούμενες γιορτες σου.. φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  18. Σμαραγδένια μου σου εύχομαι κι από δω ότι καλύτερο να σου φέρει ο νέος χρόνος!
    Συγχαρητήρια στις τυχερές!
    Καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου σε ευχαριστώ πολύ μακάρι σε όλο τον κόσμο να γίνουν καλύτερα τα πράγματα το έχουμε όλοι αναγκη.. να είσαι καλά και να περασεις τις πιο ομορφες χαρουμενες γιορτες σου με τα αγαπημενα σου προσωπα.. φιλακιαααααα!!!

      Διαγραφή
  19. περασα να ευχηθω καλη εβδομαδα! παντα καλοτυχη η Ελενη μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ Κική μου τι να σου ευχηθώ τοσο καθυστερημενα.. που σου απαντω;... να σου πώ να περασεις ενα ομορφο Σαββατοκύριακο φιλη μου.. σε ευχαριστώ που περνας.. φιλακιαααααα!!!!

      Διαγραφή
  20. Αγαπητή μου Ρούλα καλή σου μέρα.
    Πάρα πολύ όμορφα όσα γράφεις.
    Και η κλήρωση καλή και συγχαρητήρια στις δυό τυχερε΄ς.
    Και του χρόνου να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλα αγαπητε μου φιλε.. σε ευχαριστώ για τα καλά σου λογια...να περασεις και εσύ τις ομορφότερες σου γιορτες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα..!!

      Διαγραφή
  21. Οοοο, πολύ τυχερή είσαι με τόσες φίλες που σε έχουν στο μυαλό, ΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΆΞΗ!!!!

    Φιλιά απο μας που είμαστε τόσο μακριά, αλλά και τόσο κοντά. Καμία φορά θα πάμε Ελλάδα, αγαπημένη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αλήθεια οτι είμαι τυχερή που έχω εστω και εξ αποστασεως φιλες αγαπημενες. έτσι τις αισθανομαι...ελπίζω να είναι και για σενα έτσι .. σε καταλαβαινω ποσο δυσκολα ειναι να είσαι μακρυα οπως το λες αλλα και τοσο κοντα... σου ευχωμαι να είναι γρήγορα αυτή η φορα.. φιλη μου να έχεις τις πιο ομοφρες γιορτινες σου μερες.. φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  22. Να χαρείς τα όμορφα δωράκια σου, Ρούλα μου! Και οι δυο τυχερές να χαρούν τα δικά σου!
    Φιλάκια πολλά-πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ παρα πολύ Ελλη μου ελπίζω να είναι τυχερες και σε πιο ουσιαστικα πραγματα στην ζωή τους.. να είσαι καλά και να περασεις ενα όμορφο Σαββατοκύριακο. φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  23. Ρούλα μου να χαρείς τα δωράκια σου και είμαι σίγουρη ότι και οι δύο τυχερές θα χαρούν τα δικά σου δώρα!!!
    Καλό βράδυ
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Στελλα μου ελπίζω να φτασουν εγκαιρα τα δωρακια τους και να είναι τυχερες για πιο ουσιοδη πργματα στην ζωή τους να έχεις ενα ομορφο Σαββατοκύριακο.. και να περασεις τις ομορφοτερες σου γιορτινες μερες.. φιλακιαα!!

      Διαγραφή
  24. Α, τι ωραία! Όλο δώρα! Και εύχομαι να τα χαρείτε όλες κορίτσια! Σμαράγδι μου πολλά φιλιά και με γεια τα υπέροχα δωράκια! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεε να μην είμαστε ολο χαρα Πετρινα μου;..πανε κι ερχονταιο τα δωρακια ψυχής και να γεμιζουν οι καρδιες συναίσθημα... σε ευχαριστώ πολύ φιλη μου.. να είσαι καλα να έχεις ενα ομορφο Σαββατοκύρικο...φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  25. Να είσαι καλά Ρουλα μου να χαρείς τα δωράκια σου. Συγχαρητήρια και στα τυχερά κορίτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου σε ευχαριστώ πολύ ... τυχερες οι φιλες μας.. μακαρι να είναι παντα τυχερες και σε πιο ουσιώδη πραγματα ... να είσαι καλά φιλη μου. να περασεις ομορφες και χαρούμενες γιορτινες μερες...φιλακιααα!! ..

      Διαγραφή
  26. Να... αυτό που γράφεις... για την "αγάπη εξ αποστάσεως"... για το χρόνο τον "δικό σου", για τις ώρες της επικοινωνίας... για τη συντροφιά που νοιώθεις ότι κάνουμε όλες/οι μαζί... είναι τόσο ανθρώπινο, τόσο τρυφερό, τόσο αληθινό... κάπως έτσι αισθάνομαι κι εγώ σιγά-σιγά, τώρα που ξαναμπαίνω στην blog-ο-γειτονιά, που κάποια "σπιτάκια" τα 'χω κάνει κι αυτά γωνιά μου...

    Τα δωράκια που έλαβες είναι όλα ξεχωριστά και πανέμορφα (πώς να μην είναι όμως, τόση αγάπη που κλείνουν, με τόση αγάπη που έχουν φτιαχτεί;!) Να τα χαίρεσαι και να 'σαι καλά!

    Φιλάκια πολλά πολλά!!! ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω Ρούλα μου οτι πολλες απο εμας νιωθουμε έτσι τα σχόλια που γραφουμε η μια στην αλλη .. ένας καλό λόγο να πουμε να διαβασουμε την απαντηση του..στα σχόλια μας. είναι η στιγμες που εμενα με χαλαρώνουν .....καποιες φορες με κανουν και ανυσυχώ αν διαβασω οτι καποια φιλη περνα δύσκολα .να τις κρατήσουμε νοερα το χερι...αλλα να παρουμε και πολλα χαμογελα για εκεινες που γραφουν με χιούμορ και μας κανουν να γελαμε.. όλα αυτά εναι η εικονική μεν..αλλα ομορφη παρέα μας... και ειμαι χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ.. να εισαι καλλα και να περασεις τις πιο ομορφες γιορτες σου φετος Ρουλα μου φιλακιαααααα!!!

      Διαγραφή
  27. Να τα χαρείς τα δωράκια σου, Ρουλίτσα!!!! Ολα όμορφα και φτιαγμένα με αγάπη!!!!
    Οσο για τις τυχερές, τι να πω !!! Πάντα έτσι να'ναι !!!!
    Φιλια πολλά και καλά να περάσεις !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ Πέπη μου με γεμισαν χαρα οπως καταλαβες..έ;. οσο για τις τυχερες μακαρι να είναι έτσι ο καινουγιος χρονος για εκεινες.. τυχερός..!!
      Να έχεις φιλη μου ενα ομορφο Σαββατοκύριακο και τις πιο ΄χαρουμενε γιορτες σου φετος... φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  28. Υπέροχα τα δωράκια και οι καρτούλες Ρούλα μου, φτιαγμένα με πολύ μεράκι και αγάπη!! Συγχαρητήρια στις τυχερές!! Η τύχη να είναι πάντα μαζί τους!! Φιλιά πολλά και καλή συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακαρι να έχουν τυχη παντα τα κορίτσια... σε ευχαριστώ πολύ Θάλεια μου να έχεις και εσύ υγεια .. και αγαπη γυρω σου... και να περαεις ομορφα με τους αγαπημενους σου τωρα τις τις γιωρτες.. φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  29. Να χαίρεσαι τα δωράκια σου!Από εκεί φαίνεται πόσο αγαπητή Ρουλίτσα είσαι!Έρχεται και το δικό μου όπου να ΄ναι!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πινελιώ μου σε ευχαριστώ πολύ μικρή μου .. τι μου κανεις; πότε θα τα πουμε και απο κοντα; ...ααααα κι αλλο δωράκι; με κακομαθαίνετε.. κορίτσια μου...τι κανει η κούλα σου; σιγουρα θα εγινε ολοκληρη γυναικα έ;; να μου την φιλήσεις όταν βρεθουμε να την φερεις .να την γνωρισω.. αξντε να μαζευτουμε καμια μερα.. έ; να περασεις πολύ ομορφα, χαρούμενα, τωρα τις γιορτες μικρή μου φιλακιααααα θα τα πουμε..!!

      Διαγραφή
  30. Υπέροχα όλα και τόσο πολύτιμα αυτά τα δώρα καρδιάς...εύχομαι πάντα τέτοια και να περάσεις τις ομορφότερες γιορτές με ανθρώπους που αγαπάς! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστινα μου σε ευχαριστω πολύ για τις ευχες και ανταποδίδω αυτες τις Αγιες μερες να περασεις ομορφα με τους αγαπημενους σου και με πολλα χαμόγελα.. και του χρονου να είσαι καλα.. Καλα Χριστουγεννα.!! φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  31. Ολα πολυτιμα σε τούτη την ανάρτηση!!!! Δώρα αγάπης παίρνεις δώρα αγάπης δίνεις!!!Ρούλα εύχομαι σε όλη την οικογένεια Καλές γιορτές γεμάτες γέλια και χαρές!!!! Φιλάκια πολλά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφη μου τα δωρα της αγάπης πανε και ερχονται ξερουν εκεινα τον δρομο τους τον δείχνει η αγαπη για να γεμιζουν χαρα τον κόσμο πολλα χαμόγελα να έχετε μαζι με την υγεια .. Εφη μου και χαρες στο σπιτικό σας .. φιλακια στην Αλκηστη και σε σενα ιδιαιτερως καλα να περάσετε τις Αγιες τούτες μερες.. φιλη μου..!!! καλα Χριστουγενα.. !!

      Διαγραφή
  32. Με γεια τα τόσο ωραία δωράκια, να είσαστε καλά και του χρόνου!
    Καλές γιορτές να περάσετε Ρουλίτσα μου, με υγεία και χαρά!

    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαρτσιστώ [πολύ Μαιρη μου να είστεα καλα και να γιορτασετε τις Αγιες τούτες μερες με υγεια και αγαπη.. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.. !! φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  33. Πολύ συγκινητικά όλα τα δωράκια που πήρες και το αξίζεις με τόσα που δίνεις !!!
    Ευχές αφήνω για καλές γιορτές. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου υγεία, αγάπη, χαμόγελα να σου φέρει ο Αγιος Βασίλης. Να περάσεις όμορφα!!!!!!!!!
    Καλά Χριστούγεννα Ρούλα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. …… ….__/’\__
    ….. … ‘*◕‿◕*’
    …… …./.•*•.\¸
    ……… .. / ..\
    …….* `/’ ;& ;’\` *
    ……… , ტ * ˀᾣˁ,
    .* ….. /_oI%ტ_\ *
    ……..(`’–:o(_; _\
    …..* /`;–.,__ `-*’)
    …… ;@`o. O,ˀᾣˁ \ *
    *…. (`-)_ ტ;% ‘ˀᾣˁ\
    … ../`;–._”–._’ტ.ˀᾣˁ
    ..* /&*,()~o`;-.,'””`*)
    … /`,ტ ; & () o.*`;-‘;\
    .* (`””-.,_0 ˀᾣˁ ტ’ & ()\
    .. /—.,_ “”—-….—‘* )
    .. /@ ტ;o:;’—-,.__- __.’\
    *,&;ტ ˀᾣˁ % &^;~”`o;();
    ../; o^~; & ().o@*ˀᾣˁ;O.\
    ტ=”==””==,,,.,=”==”==ტ
    ___.- .—”#####”—…___.
    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΞΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ !!! ευχαριστώ το μαγικο σου ραβδακι που με εκανε ξωτικό... πως μ αρεσειιι!!!!! φιλακιααααααααααααα!!!

      Διαγραφή
  35. Ρούλα μου, τυχερές οι τυχερές... ωραίες οι καρτούλες... όλα ωραία...και... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, καλή χρονιά να έχουμε!!!! και...αυτό το τραγούδι αφιερωμένο για όλους τους φίλους και για σένα!! https://www.youtube.com/watch?v=zuEO5SssfK8

    ΑπάντησηΔιαγραφή