Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

ΚΟΚΚΙΝΟ.. ΠΡΑΣΙΝΟ... ΚΙΤΡΙΝΟ.. ΜΠΛΕ..!!!

Καραβάκια πάντως  φίλοι μου δεν είναι.!
Τι είναι;
Ας πούμε την ιστορία τους να καταλάβετε γιατί πράγμα σας μιλάω.
Το ξέρουμε τι δημιουργίες γίνονται αυτόν τον καιρό στην γειτονιά μας...!
Όταν  πρωτόμαθα το θέμα που θα φτιάχναμε  (τον χαρταετό)να πω την αλήθεια μου με έπιασε ένας πανικός...και τώρα τι κάνουμε; Και άρχισαν τα τηλέφωνα για ιδέες...!!
 Βίκυ μου;...ποια Βίκυ;εεεε.. μην μου πήτε πως όταν λέμε Βίκυ δεν εννοούμε την φίλη μας την Ποδηλάτισσα; εκείνη που έχει αναλάβει να φέρει σε πέρας την πεθυμιά της Μπέττυς..!!
Εσύ που ξέρεις δώσε μου καμιά ιδέα...πως ξεκινάμε; και ήρθαν οι εικόνες.. Δες Ρούλα; αυτό θα μπορούσε να το κάνει ο κ.Γιώργος; υπέροχη ιδέα..!!
                               εικόνα από το ίντερνετ
Καταλαβαίνετε  αμ έπος αμ έργο..ο Σμαραγδένιος..!!
Για πότε στήθηκε το μικρό τραπεζάκι -πάγκος.
Και να τα ξύλα .. για πότε κόπηκαν και πήραν τα σχήματα που έπρεπε.!!
Για πότε βάφτηκαν σε κόκκινα 
         πράσινα κίτρινα μπλε..αετοί...



 και φιογκάκια για ουρές!!

Για πότε μπήκαν τα πόμολα-κρεμασταράκια..!!


Και για πότε ετοιμάστηκαν δύο κρεμαστρούλες χαρταετοί που θα στολίσουν σίγουρα παιδικά δωμάτια..επάνω στην έξαψη της δημιουργίας δεν το κατάλαβα αγαπημένοι μου φίλοι  και φίλες..!!!
Ας πετάξουν και οι δικοί του μαζί με όλους τους άλλους στην γιορτή της αγάπης στην Βέροιας που θα γίνει από τις 13-15 Μαρτίου..!!

Η ανάρτηση αυτή ανήκει αποκλειστικά σε εκείνον που δεν μου χαλά χατίρι ποτέ..!!
Εγώ τι έκανα εκτός από το να τον βλέπω;
εεεε έκανα τις φουντίτσες που κρέμονται στο πλάι.. και έτσι που τον έβλεπα..πήρα το μολυβάκι μου και έγραψα...

Για τους χαρταετούς της αγάπης..!!

Για της αγάπης την γιορτή
πρωτοβουλία για το παιδί,
πετούνε οι χαρταετοί
κι όλοι μαζί θα πάνε. 
Στης Βέροιας τον ουρανό,
τον γαλανό τον φωτεινό,
χρωματιστοί και γελαστοί
άρχισαν να πετάνε. 
Και γέμισε η γειτονιά
απ άκρη σ άκρη και γωνιά,
στης Μπέττυς μας την πεθυμιά
χαρταετοί να γίνουν.
κι όλες εμείς εδώ στην γη,
με όρκο μέσα απ την ψυχή
την πεθυμιά της την ευχή,
πως όλοι οι χαρταετοί 
χαμόγελα να δίνουν.
Και εκείνη από ΕΚΕΊ ψηλά, 
να τους θωρεί και να  γελά..!!

Αγαπημένη μου παρέα να είστε όλοι καλά, να έχετε ένα όμορφο μήνα μια ακόμα πιο όμορφη εβδομάδα και να μοιράζετε χαμόγελα... είναι ο πλούτος της καρδιάς..!!! 
Αντέγραψα από της Βικυς..!!
Όσοι έχετε έτοιμες τις δημιουργίες σας και θέλετε να τις στείλετε, μπορείτε να το κάνετε...
οι άνθρωποι της Πρωτοβουλίας για το παιδί είναι έτοιμοι να τις υποθεχθούν!!!

Οι διευθύνσεις είναι οι εξής:

Πρωτοβουλία για το Παιδί - Κέντρο Αναφοράς, Πλατεία Ζωγιοπούλου 3, 59100 Βέροια, (υπόψη κ. Ιωάννας Νάσου) τηλ. 23310-72303.

ή 

Αριστοτέλης Σιδηρόπουλος, Ανοίξεως 19, 59100 Βέροια, (υπόψη κ. Πελαγίας Σιδηροπούλου) τηλ. 23310-29571

80 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ παρα πολύ Μαρία Ελενα μου.. να είσαι καλά να έχεις ενα ομορφο μηνα.. φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  2. Εντάξει! Πετάει η ομάδα σας , πετάει! Σαν τους χαρταετούς!
    Ρούλα μου ένα τεράστιο ...όχι δύο τεράστια φιλιά από μένα στον Σμαραγδένιο για όλη τη δουλειά, αλλά και γιατί σε έχει στα όπα όπα! ☺
    Και μια αγκαλιά για σένα κοριτσάρα μου, που δεν σταματάς να μας εκπλήσσεις !
    Τι υπέροχοι στίχοι;
    ΣΛ! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααα την αλήθεια να την λέμε αν δεν ήταν εκεινος τι νομίζεις οτι θα εκανα; τιποτα... του παιρνω όλη την δόξα.. και δεν λέει τίποτα... τέτοιο καλο παιδι είναι... χι.χι. σε ευχαριστούμε για τα φιλάκια και την αγκαλιά.. να έχεις Αριστακι μου εναν όμορφο μηνα φιλακιααααα!!!!

      Διαγραφή
  3. Γειά στα χέρια του Σμαραγδένιου
    και χίλια μπράβο στην δική σου
    συμπαράσταση-συμμετοχή

    φιλάκι γλυκό και στους δυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλα Ελένη μου και σε ευχαριστουμε και οι δυο .. εχουμε γινει πια αυτοκολητοι ... τοσα χρονια μαζί... να έχεις ενα ομορφο μηνα φίλη μου ... να είσαι καλά... φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  4. υπεροχοιιιιιιιι!!!!και οι χαρταετοι...
    .αλλα και οι ανθρωποι....πισω απο αυτους...
    .συγχαρητηρια και στους δυο σας....
    το χαμογελο του αφοπλιστικο.....!!!
    να σας εχει ο θεος καλα!καλο μηνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφου μεγαλωσαν πια τα παιδια και τα εγγονια Ιριδα μου η αναγκη που έχουμε να περνα η ωρα μας..δημιουργώντας ειναι αυτό που μας κανει χαρούμενους και μονο γι αυτό χρωστάω χαρη στον εγγονο μου που μου έφτιαξε αυτό το μπλοκ και γνωρισα όλες εσας.. καλύβοντας την αναγκη του να γεμίζεις την ωρα σου.. και να προσφέρεις... χαρα ....σε ευχαριστούμε πολύ φιλη μου.. να έχεις ενα ομορφο μηνα φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  5. Υπεροχη ιδέα -Υπεροχο αποτελεσμα!!!!! Συγχαρητηρια Σμαραγδενιε!!
    Ρουλιτσα τι ομορφο ποιημα!!Μπραβο!
    Καλο μηνα και καλη βδομαδα!!
    τα φιλια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου σε ευχαριστούμε πολύ κορίτσι μου ... για ενα ανθρωπο που έχει μαθει να δημιουργει πραγματα η χαρα του ειναι να του πείς να φτιαξει... μονο να μπορεί...γιατί περναν και τα χρονια...και οσο ναναι .. να έχεις ενα ομορφο μηνα Μαρία μου...φιλακιααααα και ....:)

      Διαγραφή
  6. Εύγε!!!!!
    Στο σμαραγδένιο ζευγάρι, για ακόμα μια φορά!
    Καλό μήνα Ρουλίτσα μου!
    συγκινήθηκα με το ποίημά σου και πιστεύω πως η χαρά εκείνου του παιδιού που κρατά τον αετό και φωτογραφίζεται μαζί του, είναι απείρως μεγαλύτερη!.Σωστά;
    σας αγαπώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδέρφι μου ...ακριβώς σωστά πολύ σωστα .. έτσι που το λες είναι η χαρα του παιδιού... οταν φτιαχεις πραγματα για να τα χαρίσεις πρωτα χαιρεσαι εσύ και μετα εκεινοι που τα λαβενουν... σε ευχαριστούμε πολύ..να είσαι καλα και να έχεις ένα ομορφο μηνα Βαρβαρούλα μου... χαρηκα που σου άρεσε... το ποιηματακι ... φιλάκιααααααααα πολλααααααα..!!!

      Διαγραφή
  7. Φτιαγμένοι από σμαράγδι και οι δυο σας!!!
    Μπράβο! Μπράβο! Και ξανά μπράβο!
    Μία πελώρια αγκαλιά να χωράει και τους δυο σας και τις πιο ζεστές ευχές μου για έναν ολόγλυκο μήνα!
    ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χι..χι. αυτό δεν το σκέφτηκα ... το σμαραγδι εννοώ.... Συριανακι μου... βρε μηπως πρεπει να κανω καμια ερυευνα για την πέτρα αυτή; αχ μου έβαλες ιδέα... να περιμενεις τα αποτελεσματα... χι.χι. σε ευχαριστούμε για την αγκαλίτσα.. μας χωραει και τους δυο ... να έχεις και σύ μικρή μου ένα ομορφο μηνα ... φιλακιααααααα!!!!!... ερχομαι απο εκει να τα πουμε...

      Διαγραφή
  8. Ένας χρυσοχέρης άνθρωπος΄κάνει θαύματα ,τι να πω αλλά δύο , κάνουν μία ομάδα που πετάει !!! 'Έβαλες και συ όμως το χεράκι σου δεν μπορεί .....Το ποίημα φανταστικό ! Καλό μήνα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολυμπία μου υ υσχείς εν την ενώσει δεν λενε; ..εεεε αυτό καναμε εμεις μονο που την δουλεια την εκανε εξ ολοκληρου εκεινος... να λεμε την αλήθεια εγώ ειμαι του πλεξιματος και του γραψίματος.. σε ευχαριστούμε πολύ φίλη μου... να έχεις ενα ομορφο μηνα Ολυμπία μου φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  9. Εγώ τώρα τι να πω?????? Πως σας λατρεύω και τους δύο.... αυτό είναι κάτι που νομίζω πως το ξέρετε!!!!! Ήμουν τόσο σίγουρη πως ο κ. Γιώργος θα κάνει το θαύμα του και αυτή την φορά!!!! Να μου τον φιλήσεις πολλές -πολλές φορές!!! Αλλά και εσύ δεν πήγες πίσω, ζωγράφισες με το ποίημα σου!!!!! Πολλά φιλιά και σε σένα Ρουλάκι μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αγαπη είναι αμοιβαία Βικακι μου... να είσαι καλά που μας έστηλες την ιδέα την οποια την υλοποιησε ειναι αλήθεια με χαρά. χαίρομαι που σου άρεσε... και οταν του το εδεξα τον αετό κρεμαστρα ...του άρεσε πολύ γιαυτό και εκανε και δυο... διαφορετικούς......σε ευχαριστουμε και οι δύο ...εννοείτε οτι τον φίλησα.. και περνω και το φιλακι σου εγώ... να έχεις ενα ομορφο μηνα να προσεχεις ..και να ξεκουράζασαι... φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  10. Είστε και οι δυο υπέροχοι!!!
    Τι να πω....για την τέχνη, για την ομορφιά, για την αγάπη σας που δίνει πνοή στα έργα σας, όλα ένα θαύμα!
    Το ποίημά σου υπέροχο!
    Είμαι σίγουρη πως οι αετοί σας περνάνε τα πιο όμορφα μηνύματα!
    Να είστε καλά!
    Φιλιά πολλά και καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου σε ευχαριστούμε πολύ για τα ομορφα σου λογια... μακαρι να εκπληρωσουν τον σκοπο για τον οποιο εγιναν το να χαρισουμε χαμογελα σε παιδια ειναι οτι καλύτερο για τον συναισθηματικο μας κόσμο μας γεμίζει σαν ανθρώπους και νιωθουμε ομορφα που το κανουμε...να έχεις ενα ομορφο μηνα φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  11. Είστε το πιο ροκ, το πιο ανατρεπτικό, το πιο αναπάντεχο, το πιο γοητευτικό και δημιουργικό ζευγάρι που έχω γνωρίσει!!!
    Όλα σας είναι αψεγάδιαστα, νοικοκυρεμένα και σικάτα!
    Δωσ' του κι από μένα πολλά φιλιά. Γενικά απόψε έχεις να δίνεις πολλά φιλιά στον γοητευτικότατο Σμαραγδένιο σου! Πόσες φίλες έχεις; Μπλόγκερ και φιλί ;-))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααααα καλα σκάσαμε στα γελια τα δυο μας.. με αυτά που διαβαζαμε στο σχόλιο σου . Κανελλακι μου... τι μου λες τωρα...!!... παντως έπιασες το στοιχείο μας δηλαδή το δικό του ακριβως την τελειοτητα μεχρι εκει που δεν παει άλλο..χι.χι .. εγώ ειμαι του πιο χυμα λίγο.. αλλα παντα με φερνει στον ισιο δρομο.. της λεπτομερειας... χι.χι.. και τα αυτιά του γελούσαν με αυτά που του διαβαζα..σε ευχαριστουμε παρα πολύ... ακόμα τον φιλάωωωωωω..χι.χι να έχεις ενα ομορφο μηνα Κανελλακι μου φιλακιααα πολλα..

      Διαγραφή
  12. Να είσαστε καλά Ρουλα μου να συμπληρώνετε ο ένας τον άλλον τόσο όμορφα και δημιουργικά. Καλά κάνεις και τον καμαρώνεις τον καλό σου, οι χαρταετοί του έγιναν υπέροχοι, γεια στα χέρια του. Οι στίχοι σου γεμάτοι αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόσα χρονια μαζί Κατερίνα μου δεν τον θυμαμαι να καθεται χωρίς να κανει τιποτα ... ευτυχώς που το κάνει και περνα η ωρα του..εκτος που νιωθει χρήσιμος σε κατι... αυτό ειναι το καλύτερο ..και χαιρεται που το κανει...σε ευχαριστούμε .πολυ να είσαι καλα και να έχεις ενα ομορφο μηνα ... φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  13. Πολύ όμορφα αυτά που έφτιαξες αγαπητή μου Ρούλα.
    Καλή επιτυχία στην εκδήλωση.
    Νάσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά φιλε μας.. και σε ευχαριστούμε πολύ να έχεις ενα ομορφο μηνα ... !!

      Διαγραφή
  14. Τι υπέροχες κρεμάστρες είναι αυτές !!!!! Ζωγραφίσατε πάλι , και οι δυο σας, Ρουλάκι!!! Το πλατύ χαμόγελου του κ.Γιώργου τα λέει όλα !!! Η αγάπη , το κέφι, το μεράκι ¨"φωνάζουν" στους χαρούμενους χαρταετούς, τους χαρταετούς της καρδιάς σας!!! Πολλά φιλιά και στους δυο με άπειρη αγάπη !!! Καλό δημιουργικό μήνα σε όλη την οικογένεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν ιδέα και σε μας αρέσανε οι χαρταετοι κρεμαστρουλες..Πεπη μου δεν είναι να του πώ τίποτα αυτου του ανθρωπου.. και το κανει .. ακομα και αν δεν μπορεί καποια πατέντα θα βρει ... να μας βλεπεις απο μια μερια θα γελας... χι..χι..σε ευχαριτουμε για τα ομορφα σου λογια... να έχεις φιλη μου ενα ομορφο μηνα .. φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  15. Ε ναι είναι υπέροχοι οι χαρταετοί σου κρεμάστρες Ρουλίτσα μου και μάλιστα κομμένοι από τον μάστορα του σπιτιού !!! Και οι στίχοι σου γραμμένοι τιμής ένεκεν σε κείνη που απουσιάζει μεν , η επιθυμία της όμως εκπληρώνεται από όλες εμάς !!! ΚΑλό μήναα με αγάπη και πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΧ! αν δεν τον είχα αυτόν τον μάστορα Νικολ μου να δούμε τι θα εκανα ας κανουμε οσο περιοσσοτερους χαρταετους μπορουμε να κανουμε την πεθυμια της αληθινή σε ευχαριστούμε πολύ να είσαι καλα Νικολ μου και να έχεις ένα ομορφο μηνα... φιλακιαα!!

      Διαγραφή
  16. Έτσι είναι οι σωστοί άνδρες, δεν χαλάνε ποτέ χατήρι στην αγαπημένη τους!!!! Οι δημιουργίες σας είναι καταπληκτικές, πάντα τέτοια σας εύχομαι!!!!! Καλό μήνα γεμάτο δημιουργίες!!!! Φιλιά πολλά!!!! ☻ ☼

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς Νικη μου δεν μου χαλά χατίρι ...γι αυτό και εγώ ειχα ζητησει για εκεινον το δωρακι που εδινες και με την ευκαιρια να σε ευχαριστήσω και απο εδώ ηταν πολύ ...χρήσιμο...να είσαι καλα και να έχεις ενα ομορφο μηνα φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  17. Μπράβο και στους δυό σας για την άψογη συνεργασία !!!!!
    Να είστε καλά και καλό μήνα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρανια μου.... αν δεν ταιριαζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε...ετσι δεν λενε; εεεε αυτό συμβαινει και με μας....ευτυχως ..και ετσι εχω και την βοηθεια του οποτε την χρειάζομαι.. σε ευχαριστούμε να εισαι καλά και να έχεις ενα ομορφο μηνα ... φιλη μου .... φιλακιαααααα!!!

      Διαγραφή
  18. Σμαραγδένιος και Σμαραγδένια δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν με τις υπέροχες δημιουργίες τους. την καλοσύνη, την αγάπη, τα χαμόγελα και τη θετική ενέργεια που ξεχύνεται από παντού......Πάντα τέτοια, καλό μήνα και στους δυό σας !!! Σας φιλώ και υποκλίνομαι στα ταλέντα σας !!! Οι χαρταετοί/κρεμάστρες απίθανοι και το θαυμάσιο ποίημά σου Ρούλα μου , με συγκίνησε ιδιαίτερα....Να είστε καλά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλαυδια μου σε ευχαριτούμε πολύ φιλη μου .. ελπίζουμε οτι βαζουμε ενα μικρό πετραδακι στην προσπαθεια όλων για να κανουμε τους χαρταετους να πετυχουν τον σκοπό για το οποιο έγιναν χαίρομαστε που σου άρεσαν... να είσαι καλα και να έχεις ενα χαρουμενο μηνα .. φιλακιααααα!!!!

      Διαγραφή
  19. Οτι και να πω θα είναι λίγο!
    Οι χαρταετοί του Σμαραγδένιου είναι καταπληκτικοί!
    Να του δώσεις ένα τεράστιο φιλί που δεν σου χαλάει χατήρι ποτέ!
    Είναι απίστευτοι!
    Χίλια μπράβο για την συμμετοχή εύχομαι να πάει τέλεια!

    Υ.Γ. Ο στολισμός της βρύσης σου είναι καταπληκτικός δεν έχω λόγια!
    Θέλω να την κοιτάζω συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Ελενα μου πόσα φιλιά να του δώσω; καθε μερα παιρνει και απο ενα... :) Οτι πιασει το χερι του είναι αλήθεια θα το φτιαξει... πολυτεχνιτης.. θα έλεγα... Και οπως καταλαβες και η βρύση δικο του εργο.. ειναι ενα κομματι απο την αυλή μας..!!! σε ευχαριστούμε παρα πολύ για την ευχή μακαρι να εχει επιτυχία.. γιατί ειναι για καλό σκοπό..να έχεις ενα υπεροχο μηνα φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  20. Μπράβο και στους δύο σας!!!
    Είναι υπέροχο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλεξανδρα μου σε ευχαριστούμε παρα πολύ να είσαι καλά και να περνας ακομα καλήτερα.. να περασεις ενα ομορφο μηνα φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  21. Ρούλα μου είστε αχτύπητη ομάδα και οι δυο σας. Σας αξίζουν πολλά φιλιά και αγκαλιές.
    Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρούλα μου είστε αχτύπητη ομάδα και οι δυο σας. Σας αξίζουν πολλά φιλιά και αγκαλιές.
    Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ομαδα είμαστε Ελενη μου αχτύπητο δεν ξερω..αν είμαστε...:) σε ευχαριστούμε πολύ για τις αγκαλιτσες και τα φιλακια να εισαι καλα φιλη μου καλό και ομορφο μην αν έχεςις.. φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  23. Ρούλα μου να δώσεις τα συγχαρητήριά μου στον κο Σμαραγδένιο για την βοήθειά του προς εσένα που ενώ εσύ έγραφες στοίχους ΄΄ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΄΄ εκείνος δημιουργούσε. Καλή βδομάδα με πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Του τα έδωσα Ελενη μου και σε ευχαριστεί πολύ να είσαι καλά του αρέσει να ανακατεύται με κατασκευες...σε ευχαριστώ και εγώ για τα καλα σου λ'όγια...να έχεις ενα ομορφο μηνα ... φιλακιααααα!!!!

      Διαγραφή
  24. αχ τι να πω!
    συγχαρητηρια!
    εγω συγκινηθηκα!
    αληθεια συγκινηθηκα!
    ειστε υπεροχοι!
    συγχαρητηρια για ολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ..!! τι να πω και εγώ Κική μου; ενα μεγαλο ευχαριστουμε.. και μια αγκαλίτσα για την συγκίνηση που μας εδωσες.. και εσύ με τον τρόπο σου...και για τα συγχαρητήρια σου σε ευχαριστουμε και οι δύο να περάσεις ενα ομορφο μηνα ..Κική μου ... φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  25. Καλό μήνα στο υπέροχο ζευγάρι!!!!είστε αχτύπητοι!!!!υπέροχοι χαρταετοί υπέροχοι στίχοι!!!!καλή συνέχεια!!!φιλία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέσποινα μου σε ευχαριστούμε πολύ που τα βρίσκεις όμορφα μακαρι να εκπληρωσουν τον σκοπο τους και να φτασουν μεχρι την γιορτή της αγαπης στην Βερροια..σου ευχωμαι ενα ομορφο μην ανα περασεις φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  26. Το αχτύπητο δίδυμο ξανακτύπησε!!!!!!
    Τι φταίει ο Γιωργάκης σου και παιδεύεται μαζί μας;
    Η μήπως το ευχαριστιέται κι αυτός όσο κι εμείς;
    Να ειστε καλά , γεροί και δυνατοί!!!!!
    Το ποίημα σου με συγκίνησε Ρουλίτσα μου!!!!!!
    Φιλάκια πολλά σε όλους σας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε Ρενακι μου τον εχω κανει του συλόγου και αυτόν...χι..χι....αφού του αρεσει να φτιαχνει πραγματα ...τραβε κι ας κλαιω είναι ...χι.χι και αν δεν ήταν εκεινος.. πες μου τι θα μπορουσα να κανω απο χαρταετους λιγα πραγματα...σε ευχαριστούμε φιλεναδα .. να είσαι καλα και να εχετε ενα ομορφο μηνα φιλακια σε όλους σας... και στην Ευγενουλα σας... φιλακιαααααα!!!

      Διαγραφή
  27. Ρε παιδιά, τι οικογένεια είσαστε εσείς; Χρυσοχέρηδες! Φιλιά και καλό μήνα Σμαράγδι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεε διατί να το κρύψωμεν άλλωστε..!! χι.χι...άλλοι εχουν ταλεντο στο γραψιμο... και δεν εννοω εμενα .. να εξηγιόμαστε Πετρίνα μου... και άλλοι στις κατασκευες να πουμε οτι πιανουν τα χέρια τους..χι.χι. οτι μας έδωσε ο Θεούλης καλό ειναι...να έχεις Πετρίνα μου ενα ομορφο μηνα... να είσαι κλα ... σε ευχαριστούμε και οι δύο... φιλακιαααααα!!!

      Διαγραφή
    2. Υ.γ. το.... παιδιά.... ήταν το πιο ωραίο κοπλιμεντο.. θενκ γιού..!!

      Διαγραφή
  28. Καλό μήνα σμαραγδένια μου οικογένεια.Ρουλίτσα μου μας κάνεις και ζηλεύουμε.Εχεις χρυσοχέρη βοηθό που κάνει αριστουργήματα.Οπότε η κυρία γράφειτα ποιήματά της.Νάστε καλά και οι δυό σας.
    Φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό σου μηνα και σενα Νικολίτσα μου ...είναι αλήθεια και το εχω πει οτι απο βοηθό ειμαι τυχερή...ευτυχώς ....για να μην πω οτι τα κανει όλα σχεδον μονος του και του κλέβω την δόξα... εγω δεν ξερω να κανω πολλα πραγματα με θεμα τον χαρταετό... ελπίζω να έχει επιτυχία η γιορτή της αγαπης... στην βερροια να είσαι καλα ... φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  29. Το ποίημα σου με συγκίνησε πολύ , Ρούλα μου- ΥΠΕΡΟΧΟ !!!!!!!
    Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Σμαραγδένιο - φτιάχνει πραγματικά ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε πολύ Νικη μου για τα καλά σου λογια.. ολοι μαζι κανουμε οτι μπορουμε.. για καλο σκοπό .. να είσαι κλα και να έχεις ενα ομορφο μηνα φιλη μου... φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  30. Μπραβο ,μπράβο και στους δυο σας !!!
    πολύ όμορφα οι χαρταετοί ...
    ας πετάξουν ψιλά
    κάλο μηνά και φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Ειρήνη μου ας πεταξουν ψηλα μαζι με τους αλλους για την γιορτή της αγαπης... να είσαι καλα και σε ευχαριστούμε πολύ να περασεις ενα ομορφο μηνα φιλάκιααα!!

      Διαγραφή
  31. Συγχαρητήρια, είναι υπέροχοι!!!
    Συγκινήθηκα πολύ Ρουλίτσα μου με τους στίχους και το χαμόγελο του χρυσοχέρη αντρούλη σου που δίκαια καμαρώνει!
    Να είναι καλοτάξιδοι κι εσείς πάντα καλά, γεροί και δημιουργικοί!

    Καλό μήνα, φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειπα να βαλω μόστρα την φατσούλα του..ασε δε που γελανε και τα αυτια του απο τα καλά σας λόγια σας... σε ευχαριστούμε Μαιρούλα μου να είσαι και εσυ καλά και να έχεις ενα ομορφο μηνα .. φιλη μου .. φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  32. Υπέροχες και οι δύο κρεμαστρούλες σας, Ρούλα μου!!!!!!!!!! Γειά στα χέρια του καλού σου Σμαραγδένιου!!!!!!!!! Και το ποίημά σου, πολύ συγκινητικό!!!
    Καλοτάξιδοι να είναι οι χαρταετοί σας!!!!!!!!
    Φιλάκια και καλό μήνα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε πολύ Μαριάννα μου ευτυχως και ειναι και εκεινος και κανει πραγματα γιατί εγω κανω πολύ λιγα .. κανενα πλεχτο και κανενα κεντητό... δεν χρειάστηκε να μαθω οι κατασκευεες ηταν παντα δικες του... να έχεις φίλη μου ενα ομορφο μηνα ... φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  33. Πολύ όμορφο! Καλοτάξιδοι και οι δικοί σου!
    Και να χαίρεσαι πάντα αυτό το χαμόγελο που δεν σου χαλάει χατίρια!!!
    Καλό μήνα να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι που θα πανε να συναντήσουν και τους άλλους στα πεταγματα τους... ειναι αληθεια οτι ειμαι τυχερή...και τον ευχαριστώ πολύ γι αυτό.. σε ευχαριστώ και σενα φιλη μου... για τις ευχες σου.. να έχεις ενα ομοφο μην και να είσαι παντα καλά φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  34. Μπράβο και στους δυο σας για την υπέροχη δουλειά που κάνατε! Καλοτάξιδοι να είναι!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλα μικρή μου σε ευχαριστούμε πολύ ας ταξιδεψουν και αυτοί μαζι με τους αλλους για την Βεροια... ο σκοπος ειναι διπλος Ελλη μου ... να έχεις ενα ομορφο μηνα ... φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  35. Υπέροχοι!!!!! Και χρηστικοί βέβαια. Μπράβο και στους δυο σας!!!! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά φιλη μου σε ευχαριστουμε.. πολύ ελπίζουμε να πεταξουν και αυτοι μαζί τους άλλους χατραετους στην Βεροια... να έχεις ενα ομορφο Σαββατοκύριακο .. φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  36. ΑΡγησα να ρθω,αλλα ΄αποζημιώθηκα πλήρως με τόση ομορφιά και ΑΓΑΠΗ που ξεχειλίζει εδώ μέσα!!!
    Σμαραγδοζεύγαρο,είσαστε ΑΠΑΙΧΤΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙ λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
    Ο,τι κάνετε μαζί είναι αξιοθαύμαστο
    Σας στέλνω άπειρα φιλιά και πολύ-πολύ αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεε δεν ξερω τι να πω .. !! Σε ευχαριστουμε πολύ Χαρά μου...καθε φορα μας κανεις και νιωθουμε τοσο ομορφα !!! με τα καλα σου λογια...να σου πω οτι πιο πολύ παιζουμε εμεις οταν φτιαχνουμε κατι μαζί ήδη εχουμε γινει πια αυτοκόλητοι...:) το ξέρεις...αλλα αυτην την φορα ήταν εξ ολοκληρου δικη του δουλεια.....εεεεε να μην του παιρνω την δόξα...εγώ δεν θα μπορούσα να κόβω ξυλα άλλωστε..!! :) χι.χι. να εισαι καλά αγαπη μου και να έχεις ενα ομορφο Σαβατοκύριακο... φιλακιαααααα!!!

      Διαγραφή
  37. Καλά είστε υπέροχη ομάδα!!! Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο ολοκληρωτικά!!! Τι να πω Ρουλάκι μου για τους χαρταετούς σας, την τεράστια αγάπη που φιλούν μέσα τους; Το Χαμόγελο του κ. Σμαραγδένιου τα λέει όλα και είμαι σίγουρη πως οι χαρταετοί του θα ξεχωρίσουν χάρη σε αυτό το τεράστιο χαμόγελο αγάπης!!! Όσο για εσένα αγαπημένη μου, οι στίχοι σου είναι τόσο πηγαίοι που πλημμυρίζουν τον αναγνώστη με αισιοδοξία!!! Είστε όντως άπαιχτοι και πραγματικά σας καμαρώνω!!!Τα φιλία μου και στους δύο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΧ!.. Βρε Κική μου σε ευχαριστουμε πολύ μικρή.. μου αλλα αυτήν την φορά τους αετους τους εφτιαξε εξ ολοκληρου μοναχος του... εγώ αυτήν την φορα δεν έκανε πραγματι τιποτα μονο τις φουντιτσες.. και το στιχακι .. εκανα..τιποτε αλλο... τα καλα σας λογια μα δίνουν την χαρα οταν τα διαβαζουμε και περισσότερο αυτός ο παππους ο Σμαραγδένιος..!!! να είσαι καλα μικρη μου και να έχετε ενα ομορφο Σαββατοκύριακο.. φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  38. Υπέροχοι χαρταετοί, καλοτάξιδοι να είναι!!!!! Μπράβο και στους δυο σας!! Πολύ όμορφο ποίημα!! Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε πολύ Θάλεια μου χαιρομαι που σου αρεσαν .. να εισαι καλα και να περάσεις ενα όμορφο Σαββατοκύριακο..... φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  39. Τι υπέροχη δημιουργία που κάνατε Σμαραγδένια μου μπράβο στο σύζυγο που εκπληρώνει κάθε σου επιθυμία και συμβάλετε στις ανάγκες των παιδιών.
    Πρέπει να'στε πολύ γλυκό και τρυφερό ζευγάρι
    Να'στε πάντα αγαπημένοι και γεροί!

    Φιλάκια πολλά
    για ένα χαρούμενο μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ζουζού μου ειναι κατι που μας χαροποιεί να το κανουμε. και περνά η ωρα μας τωρα που τα παιδια και τα εγγονια μεγαλωσαν...γεμίζουν οι ώρες μας με τις δημιουργίες.. να έχεις μια όμορφη εβδομαδα...!! φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  40. Ένα μπράβο καρδιάς στο πιο τρυφερό και δημιουργικό ζευγάρι... ever! ;-)
    Φτου, να μην σας ματιάσω!
    Εύχομαι ότι φτιάξετε, να δώσουν χαρά και δύναμη, σε όσους τ' αποκτήσουν!

    ΑΦιλάκια αγαπημένη Ρουλίτσα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγα να μην μας ματιάσεις.. Μαγισσούλα μου .. εμεις παιδι μου δεν ματιαζόμαστε... είμαστε μια χαρά....χαρούμενα...μακάρι να πιάσουν τόπο οσα κανουμε όλι μαζί γαι τα παιδια της Βέροιας .. Μαγισσούλα μου.. να έχεις μια ομορφη εβδομαδα... φιλακιααα!!

      Διαγραφή