Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ..!!!

Εδώ και λίγο καιρό έχω μάθει με πολύ χαρά  ότι επιτέλους θα έρθει  η δασκάλα μας..
Εεεεεε και μην μου πείτε ποια δασκάλα.. γιατί.. θα τραβήξω τις κοτσίδες μου.!!!
Την καλύτερη που έχουμε σε αυτήν την μπλοκογειτονια ..και που τα έργα της .. είναι  Πνοές τέχνης... όπως έχει ονομάσει το μπλοκ της και που μια βόλτα από εκεί θα σας πείσει για του λόγου μου το αληθές..!! αν και οι πιο πολλές την ξέρετε από τα σεμινάρια  που παραδίνει σε διάφορες πόλεις της  Ελλάδος..
Επιτέλους ήρθε  το  πλήρωμα του χρόνου να ροβολίσει και σα κάτ...καταλάβατε ε;
Κατά Κρήτη μεριά λέω...και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο στην πόλη που με έχει μεγαλώσει και μένω πια..!!
Δεν ξέρω τι θα καταφέρω στο μάθημα της.. ( θα το δείτε όταν συμβεί) σίγουρα όμως θα μάθω την τεχνική.. να ζωγραφίζω.. και αυτό είναι που θα ήθελα να κάνω  έστω και ελάχιστα...  
Η ζωγραφική είναι δημιουργία.. είναι τέχνη.. είναι γέμισμα και ικανοποίηση  ψυχής..είναι πολλά... όσες έχουν το ταλέντο  τα πινέλα  τους να γίνονται προέκταση του χεριού τους  .. είναι καλλιτέχνες...όπως η  Μαρία Βιλλιώτη η ζωγράφος με τα χρυσά χέρια.. έτσι την λέω.. εγώ.!! .. 
Όμως περιμένοντας να έρθει δεν έκατσα με σταυρωμένα χέρια .. !!
 Ήθελα να κάνω κάτι  να την εντυπωσιάσω .. να μου βάλει καλό βαθμό...ξέρετε.. τώρα  όπως λέμε  μέσον..

 και περιμένοντας....τι άλλο να έκανα παρά να πάρω τα μολύβια μου
                                                                 πηγή φωτό
και να προσπαθήσω.. να μουντζουρώσω μια κόλα χαρτί... 
και αυτό έκανα... αφού βρήκα μια εικόνα στο  μπλοκ μιας φίλης ..να με συγχωρέσει που δεν θυμάμαι το όνομα του μπλοκ της .........και εδώ να ευχαριστήσω την φίλη Χριστινα Μακρή που με ενημέρωσε για την πηγή της εικόνας που ήταν Το περιοδικο μας.. και που γράφουν εκεί δυο αξιόλογες φίλες η Ολγα και η Μαρίνα να περάσετε για επίσκεψη.. έχουν πολύ ωραία θέματα..!!




 αν αναγνωρίσει την εικόνα .. ας μου γράψει.. νομίζω ότι της είχα πάρει την άδεια να την ζωγραφίσω...άτιμη αλτζχάιμερ... !!! 
Ελπίζω να δείξει κατανόηση.. η δασκάλα μας για μια μικρή μαθήτρια που είναι ανυπόμονη και δεν περιμένει..να μάθει πρώτα.. και μετά να ζωγραφίζει...!!!
Μαράκι μου  το ξέρω ότι είσαι καλή και θα με κρίνεις με επιείκεια .. όπως το κάνεις τόσες φορές.. σε ευχαριστώ πολύ  είμαι πολύ περήφανη που σε έχω γνωρίσει και που με είμαι  φίλη σου..!!
Η ανάρτηση αυτή  είναι αφιερωμένη σε σένα.. με πολύ αγάπη...!!!
*********************************
Το σεμινάριο ζωγραφικής θα γίνει στις 9 Αυγούστου..ημέρα Κυριακή από τις 10 μέχρι τις 4....για περισσότερες   πληροφορίες στο μέηλ μου..

***********************************
Αγαπημένη μου παρέα  να μην διστάζετε να δείχνετε την αγάπη σας.. σε όσους εσείς νομίζετε πως την αξίζουν...τους κάνει να χαίρονται και να χαμογελούν...και τι πιο όμορφο από αυτό ε;
Να περνάτε όλοι καλά ακόμα και στα δύσκολα.. υπάρχουν λύσεις... μην το ξεχνάτε.!!!

    

48 σχόλια:

  1. Αχ Ρουλίτσα μου να ζωγραφίζαμε κι εμείς έτσι! Και δεν σου κάνω πλάκα!
    Στο σχέδιο έχω μείνει πίσω από τότε που έπιασα τα πινέλα ☺
    Εξαιρετικό το έργο σου - φαντάσου να πάρεις και μαθήματα.
    Κι ατώρα εγώ δουλεύω την ιδέα να προσκαλέσουμε τη Μαρία με το Εργαστήριο στο οποίο πήρα τα δικά μου μαθήματα
    μήπως κάναμε κι εμείς εδώ κανένα σεμινάριο ( μπας και σε φθάσω στο μικρό σου δαχτυλάκι!!!)
    Φιλάκια πολλά♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από την μια η ζέστη απο την αλλη η θάλασσα που με ξεμιαλίζει ολη την ωρα απεναντι μου πως να βρω τον χρονο να απαντησω και στα σχόλια.. βρε Αριστακι μου...ασε για τα υπολυπα δεν το συζητω... πως βρισκω και ξεκλεβω στιγμες δεν ξερω παντως αργα η γρήγορα...θα βρεθω εδώ να χαλαρωσω λίγο με το να διαβασω..τα σχολια και να χαμογελασω μαζι σας... να περασω ομορφα.. . εγώ ακομα βρίσκομαι στο νηπιακο σταδιο... στην προχωρημενη ζωγραφικη ειναι η κορη μου ..αυτοδιδακτη και αυτή....πολύ ωραια ιδεα να κανει σεμιναριο η Βιλλιωτη στον Πύργο σιγουρα θα το απολαυσεις .. αντε με το καλό... και μην με πειραζεις ενταξει;......θα σε δείρω....το μικρό μου δαχτυλακι θελει πολύ δουλεια ακομα...!!! ελα παρε φιλακιααααα!!!!!!::k <3

      Διαγραφή
  2. Πόσο απολαμβάνω τις αναρτήσεις σου δε λέγεται!!!! Εχεις αυτό το ειλικρινές, το παιδιάστικο,το ακομπλεξάριστο,τον αυτοσαρκασμό,που λίγοι κάνουν τα ξυνά γλυκά και σου φα'ινονται μέλια-σερμπέτια!!!
    Ετσι είναι Ρουλάκι,συμφωνώ σ όλα και με την ανυπομονησία σου να τη δεχτείς και με την επιθυμία σου να καμαρώσει για σένα και με την προτροπή σου να εκφράζουμε την αγάπη μας,όπου ακουμπάμε μ όλη μας την καρδιά...σ΄ολα συμφωνούμε,όπως επείσης οτι είσαι ενα ανυπόμονο παιδί κι έτσι να παραμείνεις,σου εύχομαι
    Είμαι σίγουρη οτι μετά το μάθημα θα μας δείξεις τα δικά σου ,απ΄λολυτα δικά σου θαύματα,ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ!
    ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ...
    Σ αγαπώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθε σου σχόλιο Χαρα μου..είναι γεματο με όμορφα λόγια δεν ξερω αν είμαι οπως με λες αλλά χαιρομαι παρα πολύ που σου προκαλώ αυτα τα συναισθηματα. μάτια μου . εγω δεν το καταλαβαινω απλα γραφω οπως νιωθω..αν αυτό βγαινει στα γραφτα μου που είναι και το ζητουμενο...για μενα..... χαιρομαι διπλα... οσο για την Δασκαλα μας .. εεεε εκει να δεις πόσο ανυπομονω ....να τα καταφερω.. !Αυτόν τον καιρό ο χρονος μου εχει λιγοστεψει πολύ... κοσμος πάει κι ερχεται ...Δεν ξερω μονο πότε θα βρω εγώ τον δικο μου χρόνο να απαντώ για να πω τις ευχαριστίες μου.και ναι..... τα κεφαλαια σου μου δώσανε κουραγιο...αγαπημενη μου φιλενάδα... να είσαι καλα και να περνας ακομα καλύτερα .. ειπαμε και στα δυσκολα ..θετικα ε΄; φιλακιαααααα :k <3 <3

      Διαγραφή
  3. Τι μας λες το έχεις το ταλέντο Σμαράγδι μου!!!
    Συνέχισε τις προσπάθειες...

    Σε φιλώ ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταλέντο για μενα είναι Ελένη μου η Βιλλιώτη...εγώ ίσα που τα καταφερνω να κανω καμια ζωγραφιά.. σόρρυ φιλη μου που αυτόν τον καιρό αργω να απαντησω στα σχολεια ... δεν είναι οτι δεν θελω.. φιλη μου..απλώς ο χρονος δεν μου φτανει τωρα το καλοκαιρι λιγο το ξεμιαλισμα της θάλασσας λιγο ο κοσμος που πηγαινοέρχαιτε εδώ που να βρεθει ο χονος.. να απολαυτω και εγω τις επισκεψεις μου στα μπλοκ σας.. να είσαι καλα .. και να περνας ακομα καλύτερα.. φιλακιαααα!!...:k <3

      Διαγραφή
  4. Ζηλεύωωωω....
    Το ταλέντο σου στη ζωγραφική, την Μαρία που θα κατηφορίσει στο νησί, το σεμινάριο που θα γίνει, το μπαλκονάκι σας το ευλογημένο, τον ατόφιο χαρακτήρα σου, τη θετική αύρα που φυσάει μονίμως εδώ μέσα... όλα τα ζηλεύω (με την καλή έννοια πάντα ;-))
    Ρουλάκι μου γλυκό δεν έχεις ανάγκη από μαθήματα εσύ, το χέρι σου το οδηγεί η καρδιά. Μόνο για να τελειοποιήσεις τις τεχνικές σου :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγω ζηλευω.. πολλα πραγματα Κανελλακι μου και προπαντως την πένα σου.. ομως αυτες οι ζήλειες ειναι τόσο μα τ'όσο ομορφες!!! σε κανουν να χαίρεσαι για απλα πραγματα.. που αυτα στην τελικη ειναι που μας κανουν καλυτερους ανθρωπους...είμαι πολύ τυχερή.. και το λέω απο καρδιας που μεσα στις φίλες σου συμπεριλαμβάνομαι και εγώ ..
      Με το Μαρακι .. δασκάλα σιγουρα θα καταφέρω καλύτερα πραγματα στην ζωγραφική.. εξ άξάλλου μου αρεσει να προσπαθω...και δεν εχει σημασια να είναι τέλειο το αποτελεσμα... θα δείξει στο μελλον... ναι; που θα βρω χρονο μονο δεν ξερω..
      Κανελλάκι μου σου στέλνω τα φιλιά μου :k .και <3

      Διαγραφή
  5. Ανυπομονώ Ρουλίτσα μου να βρεθούμε και να περάσουμε σούπερ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάνω στον ενθουσιασμό μου, ξέχασα να σχολιάσω τη ζωγραφιά! Μπράβο Ρουλίτσα μου, εσύ είσαι έτοιμη παιδί μου...χαχαχα.

      Διαγραφή
    2. Σίγουρα θα περασουμε σούπερ...Μαράκι μου... την ζωγραφια για σενα την εκανα και μεσα σε μια ωρα σαν προθέρμαση.. χι.χι. αντε να περασουν οι μερες ... κοντευουν ε; φιλακια πολλα : :k μεχρι να τα πουμε από κοντα... <3 <3

      Διαγραφή
  6. Ρούλα μου το ταλέντο το έχεις στην γραφή δεν το συζυτώ αλλά και στην ζωγραφική και μετά από το σεμινάριο θα γίνεις ακόμα πιο καλή στην ζωγραφική.
    Καλό μάθημα!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου εστω και αργα ειναι ομορφο να ανακαλυπτεις οτι μπορεις να κανεις πραγματα .. και ας μην είναι τέλεια.. δεν ζηταμε την τελειότητα αλλα να κανουμε οτι μας ευχαριστεί . το ότι θα έρειε η Βιλλιωτη μια απο τις καλύτερες ζωγραφους για μενα... με κανει να χαιρομαι αφανταστα.. θα βελτιωσω τον ερασιτεχνισμό μου... και να κανω καλύτερα αυτό που είναι ενα απο τα χόμπυ μου...σε ευχαριστώ φιλη μου για τα ομοραφα σου λόγια να περνας καλα ακομη και στα δύσκολα... φιλακιαααααα!!:k <3

      Διαγραφή
  7. Πολύ όμορφο αυτό που ζωγράφισες.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ Μαρια Ελενα μου ελπίζω και εσυ να παολαμαβανεις τις βόλτες σου στην θάλασσα.. φιλακιαααα...:k

      Διαγραφή
  8. Με τη μοναδική Μαρία δίπλα σας θα φτιάξετε αριστουργήματα. Να τη δώσεις την αγάπη και το θαυμασμό μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρισουργήματα είναι τα έργα της καθε φορα που πιανει τα μολιβια της φιλεναδα... τωρα τι θα καταφερουμε θα δούμε... η δασκάλα είναι απο τις καλάυτερες παντως.. σας θαυμαζω όλες εσας που μπορείτε να να αποτυπώνετε στον καμβά.... οτι βλέπουν τα ματια σας... .. αν έρθει αυτη η μερα ..θα είμαι πολύ χαρούμενη.... αναμενουμε τι θα καταφερουμε ... φιλη μου και βέβαια θα τις δωσωσ χαιρετισμους και φιλακια.. μαζι... δεξου και τα δικα μου εστω και απο μαρυα... .. χρειαζομαι χρόνο...Αχτιδα μου... που θα τον βρω δεν ξερω... θα τα πουμε.... να είσαι καλα και να περνας καλύτερα στο κτημα σας... θα περασω να τα πούμε .φιλακιααααα!!! :k <3 ..

      Διαγραφή
  9. Σμαραγδένια μου!
    Κάθε φορά που περνώ από 'δω, ανοίγει η ψυχή μου!

    Η ζωγραφιά σου είναι πανέμορφη -και πώς να μην ήταν, άλλωστε, αφού όπως λέει πιο πάνω η Μαρία η Κανελλάκη, το χέρι σου το οδηγεί η καρδιά σου;

    Να είσαι καλά, να απολαύσεις τα μαθήματά σου με τη δασκάλα σου και να είσαι πάντα χαρούμενη και δημιουργική!
    Πολλά φιλιά και καλή εβδομάδα να έχεις! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ti ομορφο αυτό που μου έγραψες Ρούλα μου..!! χαιρομαι πολύ που το καταφέρνω αυτό.. ετσι δεν πρέπει να είναι η παρεα;.. να περνας απο τις φίλες και να απολαμβανεις μέσα απο τα μπλοκς ομορφες στιγμες .. εδώ θα βρεις κατι πιο αναλαφρο .....οχι οτι δεν ξερω τι γινεται γυρω μας..τις δυσκολιες που περναμε όλοι μας.. ομως αυτά τα δύσκολα θεματα δεν ξερω να τα διαχειριστω.. σε αυτα ειναι ιδική η φιλη μας η Κανελλάκη.. και μαλιστα μακραν η καλητερη .. σόρρυ που αργω και να απαντησω εδώ και που αργω να περασω απο τα σπιτακια σας... θα το κανω μολις μπορεσω... χαρηκα που σε ξαναβλεπω ενεργή παλι...φίλη μου να περνας καλα ακομα και στα δύσκολα.. φιλακιααααα...!!! :k : ♥

      Διαγραφή
  10. Καλώς σέ βρήκα πάλι Ρουλάκι μας!!!Μού λείψατε!!!Τί νά πώ!!Εχω μείνει άφωνη!!!!!Τό ζωγραφικό σου ταλέντο,άριστο!!!
    Εγώ ούτε μία ίσια γραμμή δέν μπορώ νά ζωγραφίσω!!!!Καλά νά περάσετε μέ τήν ταλαντούχα Μαρία μας!!
    Καλώς δεχτήκατε τήν κούκλα σας!!Καλή σταδιοδρομία τής εύχομαι!!!!Καλό καλοκαίρι!!!Πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και σε μας έλειψες Ντίμη μου αλλα απο οτι διαβασα στο δικο σου σπιτακι είχες ευχαριστα γεγονοντα και χαλαλι η αποχή ε; νασε ευχαριστω πολύ φιλη μου .... ταλεντο δεν το λες αυτό αλλα προσπαθεια... το εχω λιγο το καλητεχνικο.. να το λεμε ....θελω ομως μαθηματα και το οτι θα έρθει εδώ το Μαρακι.. είμαι πολύ χαρούμενη που θα μας κανει μαθημα.. η μία απο τις κορες μου ζωγραφιζει ερασιτεχνικα είναι και αυτή αυτοδίδακτη.. ο χρονος μου έχει λιγοστεψει πολύ εδώ υπαρχει πολυς κοσμος που χρειάζεται εξυπηρετηση... χαλαλι τους ομως μονο που δεν έχω χρονο για μενα φιλη μου θα τα πουμε.. να είσαι καλά και σιγουρα θα περνας ακομα καλυτερα .. σου το ευχωμαι.. απο καρδιας... φιλακιαααααααα!!! :k <3

      Διαγραφή
  11. Ρούλα μου έχεις τον ενθουσιασμό του μικρού κοριτσιού και δικαίως !!! Το ταλέντο το 'έχεις και η Μαρία είναι η δασκάλα !!! Οπότε όλα θα γίνουν όμορφα και εμείς θα τρίβουμε τα μάτια μας !!!!
    Μένω στην τελευταία παράγραφο και σου λέω ότι η αγάπη είναι για να κάνει βόλτες και όχι να τη βάζουμε στη ναφθαλίνη !!!
    Και στα δύσκολα υπάρχει λύση ....
    Σε φιλώ γλυκά και εύχομαι να περνάς πολύ καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχω περιεργεια τι μπορω να καταφερω στο μαθημα θα είμαστε με την κορη μου .. εκεινη ζωγραφιζει ερασιτεχνικα.. αλλα θελουμε τα μαθηματα μας.. πολύ καιρό περιμεναμε να κάνει σεμιναριο εδώ.. το Μαρακι...είμαστε τυχερες... Νικολ μου...που μπορουμε να δημιουργουμε και να ξεφευγουμε απο τα δύσκολα.. και ναι οντως υπαρχει λύση.. αν και εμεις την ψαξουμε... να είσαι καλα φιλη μου να περνας .. οσο γινεται καλα ... χαιρομαι που τα λεμε... φιλακιααααα!!! :k <3

      Διαγραφή
  12. Αυτό που με ότι καταπιαστείς το κάνεις καλά, το θαυμάζω! Εύγε Ρουλάκι!
    Θα περάσετε τέλεια με τη δασκάλα σου!
    Φιλιά και στις δυο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανακατευομαι με πολλά Αννα.... μου...δεν έχει σημασία αν δεν καταφερνω και τοσο καλα αλλα μου αρεσει να προσπαθω.. είμαι τις δοκιμης... οχι οτι μου αρέσουν όλα.. αλλα η αναγκη να μαθω πραγματα που δεν ξερω .. ειναι πιο δυνατη απο την τελειότητα.. φιλη μου.. θα δείξει τι μπορω να καταφερω.. ο χρονος.. που τωρα τευταια μου κανει νουμερα και δεν μου φτανει... οτι θα περασουμε τελεια ειναι δεδομενο Αννα μου.. αν γνωρίσεις απο κοντα την Μαρία.. εκτως απο τελεια δασκαλα και ζωγραφος.. ειναι και ενας απο του πιο χαρουμενους ανθρωποους που έχω γνωρίσει... χαιρομαοι που θα την ξαναδώ... ναείσαι κλα και να περνας καλά και στα δύσκολα .. θα τα ποιυμε .. φιλκιαααααα.!!::k

      Διαγραφή
  13. Με το καλο λοιπον ,να έρθει η δασκάλα ....αν και μονη σου τα καταφερνεις μια χαρά Ρουλα μου ..
    πολυ ομορφη ζωγραφια ....καλα να περασετε ..φιλακια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτα που βλεπεις να ζωγραφιζω .. είναι τιποτα προστα σε έναν που ξερει την τεχνη ειναι τελειως ερασιτεχνικα.. φιλη μου.. και παντα ηθελα να μου δίξει καποιος πως γινεται να ζωγραφιζπυν τοσο ομορφα.. και τωρα με την ευκαιρια του σεμιναρίου.. θα μαθω κατι.. περισσοτερο και προπαντως την τεχνική γιατί το να κανεις ενα πραγμα καλά είναι εν ταξει αλλα να το κανεις καλύτερο ειναι όμορφο... και η Μαρία η Βιλλιωτη ειναι εξπερ στο να σου μαθει την τεχνη... δεν λέω οτι θα γινουμε ζβγραφοι αλλα το να μαθουμε να χρεισημοποιούμε τα μοίβια οπως τους αξιζουν... να είσαι καλα και να περνας ακομα και στα δυσκολα όμορφα. θα τα πουμε φιλακιααααα!!! :k

      Διαγραφή
  14. Με το καλό να δεχτείτε τη δασκάλα και είμαι σίγουρη πως θα είσαι άριστη μαθήτρια!!
    Να είσαι καλά Ρούλα μου!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που είπες Μαρία μου είναι αλήθεια παντα στο σχολειο ήμουν επιμελής μαθητρια.. ελπίζω να μην το έχω ξεχασεια αυτ΄'ο μετα απο μισο ιαώανα.. ισως και παραπανω...ανυπομονω να δω τι θα καταφερω.. θα δείξει το αποτελεσμα... σε ευχαριοστω που περνας... και εγω αυτον τον καιρό εχω χαθει λιγο.. η θάλασσα που ειναι αντικρι μου και με φωναζει .. λιγο ο κοσμος που μπαινοβγαινει εδώ πάνε οι μερες χωρίς να το καταλαβω.. αλλα είπαμε καλοκαιρακι ειναι ...ας του δώσουμε λιγη προσοχή... θα περασει συντομα και θα το αναζηταμε.. να περνας καλά φιλη μου καλο Σαββατοκύριακο να έχεις .. θα τα πούμε φιλακιααααα!! :k <3

      Διαγραφή
  15. !!!!
    ME TO KΑΛΌ!!!
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΈΡΓΑ!!!
    ΧΡΩΜΑΤΙΣΤ'Α!!!
    με μολύβια και χαμόγελα!φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aδέρφι .. μηπως αγαπη μου θα περιμενεις πολύ; για να δουμε μην έχουμε και μεγαλες προσδοκίες.... και μετα απογουτευτουμε... θελω να πιστευω οτι θα τα καταφερω.. και θα δειτε καποια στιγμή τα αποτελεσματα... ο χρονος μου παλι δεν μου φτανει .. χαθηκα το ξερω αλλα εσύ με καταλαβαινεις.. ε;... Θα χρωματίσω .. στο υπόσχομαι...φιλακιααααα :k να πουμε καποια στιγμή; παρε με οποτε μπορείς..μικρή μου <3 <3

      Διαγραφή
  16. Μη τραβάς τις κοτσίδες σου! Τις τραβάμε εμείς για το ταλέντο σου!
    Με ότι και αν καταπιαστείς το καταφέρνεις!!
    Και ναι σε ζηλεύωωωωω!!!
    Υπερισχύει φυσικά ο θαυμασμός μου!

    Με το καλό να αγκαλιάσεις την αγαπημένη μας δασκάλα!!
    Φιλιά πολλά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aν είχα κοτσιδες Αντιγονακι μου θα τις τραβουσα γιατί αυτό που κανω να ανακατευομαι με όλα δεν ξερω αν ειναι καλό παντως μου αρεσει να τολμώ.. απο τότε που ανοιξα αυτό το μπλοκ πόσα πραγματα έχω μαθει..!!και δεν είναι αυτό αλλα δεν ντρεπομαι κιόλας και καλα να μην είναι να τα μοιραζομαι μαζι σας... για μενα ειναι χαρα... να αναταλασουμε γνωμες να ακουω τα καλα σας λογια ακομα και τα ασκημα .. ο χώρος αυτός για μενα είναι αυτός που μπορω να μοιραστω πράγματα.. εστω και αν δεν σας ξερω πρωσο[πικα.. σας νιωθω ομως φιλες μου.. οπως παλια που στελναμε γραμματα σε μακρινες χωρες Αμερικη .. αυτραλία και αλληλογραφουσαμε με άλλα παιδια .. και η χαρα μας ηταν να αναταλασουμε γραμματα.. ..έτσι νιωθω και τωρα εδώ.. πόσο μαλλον που με κάποιες φιλες εχουμε ιδωθεί και απο κοντα .. θα χαρω να γίνει και με σαν ακποτε αυτό .. που ξερεις; μπορεί ... ποτε μην λες ποτε..... να χαιρεσαι τα αντρακια σου και σου ευχωμαι να τα καμαρωσεις .μεγαλα αγορια.. έχεις την αγαπη μου.. φιλω σε και σε ευχαριστω.. και βέβαια θα της δώσω μια μεγαλη αγκαλια και απο σενα Αντιγονακι μου ... φιλακιαααα...:k <3 <3

      Διαγραφή
  17. Με το καλό να δεχτείτε τη δασκάλα σας Ρούλα μου και είμαι σίγουρη ότι μαζί της θα κάνεις θαύματα.🌷😁👼

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερινα μου ..θα χαρω πολύ να γινω αντάξια μαθητρια της Βιλλιωτη οσο και καλα να ζωγραφιζει κανεις αν δεν κανει μαθηματα θα είναι λειψή η τεχνικη του.. και η ζωγραφική ειναι απο τις ομορφότερες τεχνες.. ειμαι πολύ χαρουμενη που θα κανω μαθηματα μαζι με την κόρη μου που ζωγραφιζει και εκεινη ερασιτεχνικα αλλα πολλλα επιπεδα πανω απο μενα ... εγώ
      μονο λιγα πραγματα μπορω να κανω... θα δείξει αν τα καταφερω... να περνας καλά φιλη μου ... μολις μπορεσω θα τα πουμε ...να έχεις ενα ομορφο Σαββατοκύριακο... φιλακιααααα...:k

      Διαγραφή
  18. Η ζωγραφιά είναι υπέροχη και αν και δεν είμαι ειδική νομίζω πως τα μαθήματα δεν σου χρειάζονται!!!! Πολύ αξιόλογη δουλειά της Μαρίας, δεν την ήξερα και ευχαριστώ που μου την γνώρισες. Η εικόνα είναι από το blog e-περιοδικό μας που γράφουν δύο γλυκύτατες κυρίες, η Όλγα και η Μαρίνα. Καλά να περνάς Ρούλα μου και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και σε σένα. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ!! τ καλα που με ειδοποιησες Χριστιν μου..!!! δεν θυμόμουν που την είχα δεί την φωτό και χαρηκα που μου το είπες... εβαλα ήδη στην αναρτηση που είχα δεί την εικονα και αυτό χάρις σε σένα . μαλιστα θυμηθηκα και το ομορφο ποιήμα που είχε γραψει η Μαρίνα.. να είσαι καλα και σε ευχαριστω πολύ για την πληροφορία... .. μαθηματα χρειαζομαι φιλη μου....και αυτό που ειδες έχει πολλες ατελειες.. μονο που εμεις οι ανιδεοι δεν τις βλέπουμε το σεμιναρια της Μαρίας θα μαθουμε πως μπορουμε να βελτιωσουμε αυταό που κανουμε.....θα περασω και απο τα κορίτσια να τους ευχαριστησω ... να είσαι κλα και να περνας ακομα καλύτερα.. φιλακιαααααα!!! ::k

      Διαγραφή
  19. Ρουλίτσα μου, είναι η πολλοστή φορά που προσπαθώ να αφήσω σχόλιο.
    Χαίρομαι που θα έρθει η Μαρία για μάθημα, να το απολαύσετε πολύ.
    Είσαι έτοιμη κιόλας εσύ, βέβαια.
    Περιμένω φωτογραφίες και ρεπορτάζ από το μάθημα, με τον τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις.
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακομα και ο μπλοκερ τα έχει παιξει φιλεναδα με τόση ζέστη θελει και αυτός να χαλαρωσει φαινεται ..και εγω δεν βλεπεις πότε βρήκα χρονο να απαντησω;... ..ανυπομονω να δώ τι θα καταφερω στο μαθημα.. εχω αγωνια... αλλα και χαρα .. ποθ θα ξεναδω το Μαρακι...εννοείται οτι το ρεπορταζ θα ειναι λεπτομερέστατο Ρενακι μου... προς το παρων κανω πραγματακια για την Βέρροια... όσο με εφήνει ο χρόνος να το κανω ..αχ! αυτός ο χρονος... φιλη μου .... μα να μην μου φτανει με τιποτα;.. να μου φιλησεις την ευγενουλα σας.. και χαιρετα μας όλους επανω εν ταξει .; φιλακιαααααα!!! :k :k <3

      Διαγραφή
  20. Ανυπόμονη Ρούλα... για πρωτάρα, με εξέπληξες!!!! Περιμένω και τα μετά του μαθήματος. Φιλιά γλυκειά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aυτό είναι αλήθεια Ελένη μου... οτι με πιανει η ανυπομονησία οταν προκειτε να μαθω κατι... εχω την αγωνια αν θα τα καταφερω.. αλλα πιστευω με τετοια δασκαλα .. ολα θα είναι ενταξει.....και βέβαια θα εκτεθώ μετα στα ματια σας...!!! να περνας ομορφα οτι και να κανεις σόρρυ αν αργω να απαντησω .. εκτος απο το αργό ιντερνετ.. που σερνεται στα πατωματα....μου πέσανε και πολλες δουλειες ... θα τα πούμε... φιλακιααααα!!! :k

      Διαγραφή
  21. Μα τι υπέροχη ζωγραφιά!!! Παρ' ότι ούτε εμείς έχουμε ειδικότητα στη ζωγραφική, συμφωνούμε με τη Χριστίνα πως μάλλον τα μαθήματα περιττεύουν σε σένα Ρούλα!!! Είσαι πραγματικά πολύτιμο πετράδι με ένα ταλέντο καταπληκτικό!!!
    Μας μάγεψες και σ' ευχαριστούμε πολύ γι' αυτό, όπως και για τα καλά σου λόγια για τη δουλειά μας.

    Σου στέλνουμε πολλά φιλιά και ευχόμαστε να περάσεις όμορφα με την δασκάλα σου και να απογειώσεις το μοναδικό ταλέντο που έχεις!!!
    Καλό σου μήνα με την αγάπη μας...
    Μαρίνα - Όλγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ χαιρομαι που σας άρεσε κορίτσια...την εκανα τελειως ερασιτεχνικα...είναι αλήθεια οτι πιανει λιγο το χέρι μου... μου αρεσει να ζωγραφίζω..το ιδιο και της κόρη μου..... αλλα δεν ξερω τεχνικες..τωρα με το σεμιναριο θα μαθω κάποιες ελπίζω .. γιατι η ζωγραφικη είναι εξελιξη .. και δημιουργια δεν φτανει ενα και μονο μαθημα .. αλλα παρα καθόλου και αυτό ειναι μια αρχή... σας ευχαριστω πολύ για τα καλα σας λόγια...φιλε μου.. να περνατε καλα φιλακιαααααα!! :k

      Διαγραφή
  22. Ο Θεος να μας την κραταει καλα και δραστηρια. Οταν κατεβω ελπιζω να εχω την ευκαιρια να συμμετεχω σε πολλα δικα της σεμιναρια. Οσα κανει, οπου και να τα κανει στην Κρητη θα δηλωσω ισοβιως συμμετοχη. Περιμενω να δω τα δικα σου αποτελεσματα Ρουλιω μου γιατι ειμαι σιγουρη πως θα χω να θαυμασω. Σου στελω δυο φιλια και το ενα να το δωσεις στην δασκαλα μας με αγαπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το στόμα σου και στου Θεου τ αυτί φιλεναδα...ελα εσύ κατω και θα πηγαινουμε μαζί... και εσύ το εχεις και πιανει το χερακι σου.. οποτε με μαθηματα απο την καλύτερη δάσκαλα θα γινουμε η καλύτερες μαθητριες... να περνατε καλά μάτια μου.. σε ευχαριστω που περνας... φιλακιααααααααα

      Διαγραφή
  23. Αγαπημένη μου Ρούλα καλή σου μέρα και καλή εβδομάδα! Υπέροχη η ζωγραφιά σου... το ταλέντο δεν κρύβεται!!! Είσαι καταπληκτική!!! Με το καλό να γίνει το σεμινάριο και καλή επιτυχία. Ένα είναι σίγουρο ότι θα περάσετε υπέροχα και θα μάθετε καταπληκτικά πράγματα!!!
    Πολλά φιλιά και καλό μήνα να έχουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το περιμενω πως και πώς Κική μου να δώ τι θα καταφερνω..αν και με την σπουδαια δασκαλα από οτι εχω δεί σε αλλες μαθητριες της... τους βγαζει τον καλύτερο τους εαυτό...χαιρομαι να προσπαθω και να βελτιωνομαι κατι που δεν το κατεχω καλά .. σε ευχαριστω πολύ γαι τα κλα σου λογια φιλη μου... να περνας ομορφα...καλό Αυγουστο να έχουμε... φιλακιααααα!!. :k

      Διαγραφή
  24. Ρούλα μου η ζωγραφιά σου είναι καταπληκτική!! Μου άρεσε πάρα πολύ!! Εχεις πάρα πολλά ταλέντα τελικά!! Τι ωραία που θα παρακολουθήσετε το σεμινάριο!! Μακάρι να ερχόταν η δασκάλα και στα μέρη μου. Πολλά πολλά φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή