Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ..ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ....!!!

                                                                εικόνα απο το ίντερεντ
Αύγουστε..!! πόσο γρήγορα πέρασες..! 
Πόσο δύσκολος; ήσουν..!!
Εσύ..!! ο πιο όμορφος μήνας του χρόνου..!!! 
Ο πιο χαμογελαστός..!!
Δεν λέω .. είχες και τα καλά σου, αλλά βρε... παιδί μου...τα δύσκολα ήταν τα περισσότερα... γενικώς και ειδικώς...!!
Τελειώνεις το ξέρω.. θα ήθελα όμως να ήσουν ένας άλλος Αύγουστος ...όπως παλιά...θυμάσαι
με τι λαχτάρα περιμέναμε να έρθεις; με τα γέλια σου.. τα τραγούδια σου..τις διακοπές μας..!!!
Τώρα πάνε αυτά...!! μίκρυναν οι μέρες σου..!! 
Όχι..όχι δεν εννοώ.. ότι έγιναν πιο λίγες.!! οι ίδιες είναι ..μίκρυναν για μας τους ανθρώπους.. 
Όλο και πιο λίγες μέρες ξεγνοιασιάς.. μας μένουν.. αυτό εννοούσα. 
Το ξέρω ότι για σένα έχουν γραφτεί τα ποιο ωραία ποιήματα ..άλλη μια αφιέρωση δεν πιστεύω να σε πειράζει Άγουστε μου ε; 
Σήμερα η τελευταία σου μέρα... ήδη μετράς ώρες και δεν ήθελα να σε αφήσω να φύγεις έτσι παραπονεμένος.
Τα λόγια με τα οποία σε αποχαιρετώ .. δεν είναι και τα πιο χαρούμενα μου.... όμως τι να κάνω Αύγουστε μου αυτό μου έβγαλες... στο αφιερώνω ...και ελπίζω του χρόνου που θα ξανά έρθεις με το καλό να είσαι  πιο χαρούμενος για όλους τους ανθρώπους..!!!!
Είναι Αύγουστος..!!
Κομμάτια τ αστέρια στην αμμουδιά 
θαμπώνει το φως τους μες την νυχτιά 
φεγγάρι απόψε η νύχτα δεν έχει 
ειν Αύγουστος μήνας μα μέσα μου βρέχει.
Στα δάχτυλα η άμμος κυλά σαν κλεψύδρα
ο χρόνος περνάει κι ακόμα δεν σ είδα
τα όνειρα βάλαν φτερά τρομαγμένα 
στη σκέψη πέταξαν  να βρούνε εσένα.
Στ ακρογιάλι το κύμα δεν λέει τραγούδια
σκορπίστηκαν τα λόγια στ άνεμου την φούρια
τριγύρω ο κόσμος γελάει και τρέχει
ειν Αύγουστος μήνας μα μέσα μου βρέχει.
*********************************** Φεύγοντας να μην κλείσεις την πόρτα.. έρχεται ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ..!!!
Αγαπημένη μου  παρέα.. αυριο θα έρθει  ενας γλυκός φθινοπωρινός  μήνας.. ας είναι για όλους σας  ετσι οπως τον θελετε να είναι .. και που είστε; χαμογελάστε του.. θα τον δείτε ομορφότερο..!!
Να ειστε ολοι καλά.!!! ΚΑΛΟ  ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ .!!



60 σχόλια:

  1. Αγαπημένη μου Σμαραγδένια, πόσο δίκιο έχεις.
    Κάπως έτσι ήταν φέτος ο Αύγουστος και για μένα.
    Μια το internet δεν δούλευε μια το λαπ τοπ κι έμεινα χωρίς διακοπές μ' ένα κινητο να προσπαθώ να διαβάσω τα blogs που αγαπώ.
    Ελπίζω σε έναν Σεπτέμβρη πιο χαρούμενο και γλυκό.
    Τα φίλιά μου και την αγάπη μου καλή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσύ Νικη μου στα δυσκολα; μα τι καλοκαιρι ηταν αυτό γενικά για όλους ολο και κατι που μας στεναχωρούσε μας ερχόταν απο παντου... να πάει στο καλό και ας ευχηθούμε ο Σεπτεμβρεις που και αυτός έχει μεσα του τα.....μπλα ..μπλα .. μπλα ας γινει το καλύτερεο για όλους...καλο μηνα να έχεις .. φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Αααααα καλώς τον .... καλο φθινόπωρο Ασωτε... να περνας ομορφα.. σου ευχωμαι τα καλύτερα.... σε ευχαριστω που πέρασες..να είσαι καλά ..!! :) .

      Διαγραφή
  3. Η αλήθεια είναι πως μας δυσκόλεψε αυτός ο Αύγουστος, καθώς είχε πολλές ειδήσεις, άρα είχαμε πολύ δουλειά στην εφημερίδα, αλλά δεν πειράζει! Το Φθινόπωρο, τυπικά τουλάχιστον, είναι προ των πυλών και σκοπεύω να το υποδεχθώ με τιμές στο βλογ μου, μετά τα μεσάνυχτα φυσικά!
    Με το καλό να έλθει ο Σεπτέμβρης εύχομαι!
    Φιλί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να έχεις πολύ δουλειά Αννα μου δεν ξερω αν αυτό έχει σχέση και με αμοιβή να σου μπράβο..και δεν πειράζει...αλλα το θέμα είναι αυτό γινεται;.. η πάει συνεχεια με την κρίση... και να θελεις φίλη μου να ξεκουραστεις... δεν σε αφήνουν τα γεγονοτα... τι να κανεις; και ο Σεπτέμβρης νομιζω θα έχει πολύ δουλεια.. κατα τα φαινόμενα.. φιλη μου...παντως το καλοκαιρακι ακομα καλά κρατεί...ας μην πούμε ακόμα καλό Φθινόπωρο.. !! καλο μηνα ομως μπορούμε να πουμε... να περνας καλα ακομα και με πολύ δουλεια ... φιλακιαααααα!!

      Διαγραφή
  4. Τι ωραία τον τίμησες τον Αύγουστο!
    Ρουλάκι μου γλυκό, να έχετε έναν υπέροχο Σεπτέμβρη και να είστε όλοι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεεε επρεπε να του τα πω Κανελλακι μου φετος να μην πω τι μας εκανε γενικώς... .. αλλα δεν φταίει ο Αυγουστος μάτια μου... για να πουμε την αλήθεια .... κάπου να ρίξουμε το δικο μας το φταιξιμο .....εμεις φταίμε που τον καναμε ετσι.. παει και αυτός με τα νερα μας... τι να κανει... ας ελπίσουμε σε ενα καλύτερο Σεμπτεμβρη φιλη μου...να περνας ομορφα με οτι και οπως μπορείς ειναι σημαντικό ..!!!! σε ευχαριστω που περνας... φιλω σε......

      Διαγραφή
  5. Ας ελπίσουμε ο Σεπτέμβριος να είναι τέλειος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας το ελπίσουμε αφου μονο στις ελπίδες στηριζομαστε πια... να περνας καλά και σε ευχαριστω που περνας απο εδώ... καλό μηνα να έχεις.....!!!

      Διαγραφή
  6. Πολύ όμορφα αποχαιρέτισες τον Αύγουστο και με το καλό να μας έρθει ο Σεπτέμβρης! Φιλιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω Στεφανια μου.. αν και ηταν δύσκολος απο πολλες αποψεις...ας ελπίσουμε πως ο Σεμπέμβριος θα ειναι ηρεμος καλή μου τουλαχιστον... να περνας ομορφα με τα κουκλια σου... καλο σου μηνα .. φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  7. Y π έ ρ ο χ ο !
    και του χρόνου με υγεία αν θέλει ο Θεός, αλλά προ πάντων με α γ ά π η !Αυτή είναι που κάνει τις μέρες μας να μην είναι λιγότερες,δηλαδή, αν είναι γεμάτες απο α γ ά π η , ποιός νοιάζεται να τις μετράει;
    φιλάκια αγαπημένη μου, καλό μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και μικρότερη μου αδέρφι....μιλάς σοφα... αληθεια ποιος τις μετραει τις μερες οταν υπαρχει η αγαπη ...!!!!! και εσύ εχεις πολύ γυρω σου και παντα να είναι έτσι....γεμάτες απο όμορφα γεγονότα..!!!!! παντως αυτό το καλοκαιράκι ηταν απο τα πιο δυσκολα... γενικως.... οποτε τελειωνει και θα δουμε τι θα φερει και ο Σεπτεμβρης...ας ειναι αυτός γλυκος και ηρεμος... τουλαχιστον... να περνας ομορφα μθκρή μου καλο σου μηνα.... φιλακιααααα!!!!!

      Διαγραφή
  8. Καλό μήνα γλυκιά μου Ρούλα!
    Ας είναι ο Σεπτέμβρης, καλός με όλους μας...
    Καλό μήνα με υγεία κι αισιοδοξία...
    Πολλά φιλιά...
    **Αννώ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακαρι Αννιώ μου ο Σεπμτεμβρης να μας αποζημιωσει.. να είναι καλός για το καλό του.... αλλιως θα τα ακουσει μάλλον και εκεινος οταν φυγει... εεεεε... μα τι να πώ....χαιρομαι που σε ξαναβλεπουμε στην γειτονια καλως μας ήρθες και παλι ελπίζω να περασες καλά ..φίλη μου...καλό μηνα να έχουμε και προπαντως υγεια !!!!! να περνας ομορφα... φιλακιααααα!!!!

      Διαγραφή
  9. Καλησπέρα Σμαράγδι μου
    Καλό φθινόπωρο και καλό μήνα
    Αν και φεύγει το καλοκαίρι νοερά
    ας ζει μόνιμα στην καρδιά μας!!!

    Σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπέρα Σμαράγδι μου
    Καλό φθινόπωρο και καλό μήνα
    Αν και φεύγει το καλοκαίρι νοερά
    ας ζει μόνιμα στην καρδιά μας!!!

    Σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου Καλο και ησυχο ..μηνα να έχουμε ... που δεν το βλεπω.. με ολα οσα γινονται.. πως να ησυχάσει και αυτός;...οντως το καλοκαιρακι καλα κρατεί εδώ ακομα.. και νομιζω οτι εμεις βιαζομαστε να φερουμε το Φθινοπωρο φιλη μου... ας είναι... ολα έχουν την σειρα τους .. εμεις απλα ακολουθουμε... την φυση... να περνας ομορφα.. οτι και να γράφεις... !!!!! θα τα πουμε ναι; φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  11. Καλησπέρα Σμαράγδι μου
    Καλό φθινόπωρο και καλό μήνα
    Αν και φεύγει το καλοκαίρι νοερά
    ας ζει μόνιμα στην καρδιά μας!!!

    Σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενη μου οπως βλεπεις τα σχόλια σου ήρθαν τρια μαζι.. κανενα προβλημα .. τα κανει αυτά ο γκουγκλης πότε ποτε... φιλακια

      Διαγραφή
  12. Καλό μήνα Ρουλάκι μου γλυκό! ♥
    (πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό που σε έχασα ε; όλα καλά;)
    Φιλάκια♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω να ησύχασες Αριστακι μου που τα είπαμε... απλα σου ειπα τον λογο...όλα καλά απο εδώ... μεχρι νεωτερας...σου αφησα χρονο να δημιουργήσεις βρε; δεν το καταλαβες μικρή μου; απο οτι ειδα μας περιμενει δουλεια σε σενα...ε; κανονισε... να μην βρισκουμε χρονο ...!!! ελα σιγα σιγα τα κεφαλια εξω..... να περνας ομορφα αγαπη μου ... και να δημιουργεις μονο οπωες εσύ ξερεις να κανεις.... καλο σου μηνα.. καλο Φθινόπωρο θα πουμε πιο αργοτερα... ακομα κανουμε μπανια σε μια θαλασσα λάδι... φιλακιαααα!! ♥ ♥ ♥♥

      Διαγραφή
  13. Καλό και ήρεμο Σεπτέμβρη ελπίζω να έχουμε Ρουλάκι μου!!!!!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο θα ήθελα απο καρδιας αυτή η ευχή να βγεί αληθινη .. Βικακι μου..!!!! ας ειναι ήρεμος... και καλός... αυτο θελουμε να γινουν πράγματα που να μην ειναι στεναχωρα... αλλα να μας αφήνουν μια ελπίδα να μπορέουμε να πιανόμαστε απο αυτην.. ο ανθρωπος έχει απιστευτες δυνάμεις φιλεναδα... και ο Θεος που βλεπει απο ψηλα ας κανει το καλύτερο για τον καθενα ...μας είτε τον πιστευουμε ειτε όχι...καλο μηνα να έχεις μάτια μου... φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  14. Καλο μήνα Ρούλα μου με υγεία και χαμόγελα. Το καλοκαίρι όλο ήταν λίγο διαφορετικό φέτος, οχι μόνο ο Αύγουστος.Ας ευχηθούμε ο Σεπτέμβριος να είναι καλύτερος από κάθε άποψη: )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τις δουλειες μου να τρεχουν Κατερινα μου κοιτα που ο μηνας έχει κιολας 4 και εγω μολις τωρα βρήκα τον χρόνο φιλη μου να απαντησω με ευχαριστω στο σχόλιο σου... πράγματι αυτό το καλοκαίρι ηταν απο τα πιο παραξενα και δυσκολα για πολλους μακαρι φιλη μου ο Σεπτέμβρης να είναι καλύτερος ας εχουμε ελπίδα...να περνας οσο γινεται καλύτερα Κατερίνα μου ... καλό μηνα .. φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  15. Ρούλα μου.. δύσκολο είναι ότανδεν σου πάει καλά ο μήνας.. εύχομαι ο Σεπτέμβρης νάναι ο καλύτερος απ 'ολους... Ελπίζω να πάνε όλα καλά.. κι ωραία τα γράφεις!! και... καλόν μηνα! Μευγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γενικα απο ότι βλεπω Παρασκευη μου..ηταν δυσκολος και ο μηνα και τι καλοκαιρι ευτυχως που έιχαμε και στιγμες που χαλαρωναμε πότε πότε με την θαλασσα... οσοι μπορουσαν .. να πανε μακαρι να ηρεμησουν τα πραγματα .. γενικως για όλους μας..θα το παλέψουμε όμως .....να είσαι καλα φίλη μου καλο σου Σεπμτέβρη... φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  16. Καλό μήνα Ρουλάκι, το καλοκαίρι δεν τελείωσε !!!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφακι μου......καλώς μου το .. ναι δεν τελειωσε...ακομα κανουμε μπανια τουλαχιστον εχουμε αυτες τις στιγμες να χαλαρωνουμε λίγο μετα απο αυτα που γινονται γενικα.. γυρω μας...καλο σου μηνα φιλη μου...μακαρι να είναι πιο ηρεμος ο Σεπτεμβρης...να είσαι καλα ... θα τα πουμε... φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  17. Καλό φθινόπωρο Ρουλίτσα μου, μακάρι να είναι καλύτερο από το αυτό το καλοκαίρι περασαμε με τα τόσα ζόρια.
    Την ξενοιασιά δύσκολα θα την ξαναβρούμε ,φοβλαμαι.
    Φιλιά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζόρια δεν θα πεί τίποτα Νικη μου αυτό το καλοκαιρι ηταν πραγματι δυσκολο για πολλους απο εμας...αλλα είπαμε δεν θα το βαλουμε κατω και δεν χάνουμε τις ελπιδες μας για τα καλύτερα...φίλη μου.. το προσπαθούμε.. ναι;; να περνας οσο γινεται καλά...ας ειναι ο Σεπτεμβρης..λιγο καλύτερος...... (για να λεμε την αλήθεια δεν το βλεπω με τόσα που θα μας γεμισουν το κεφαλι παλι..) εμεις εκει να αντικομαστε σε καθε πλυση εγκεφάλου... καλό μηνα φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  18. αντε επιτελους...ν αρχισουμε να βρισκομαστε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το μου ..ναι να μαζευομαστε ...σιγα-σιγά Σοφάκι μου αν και το καλοκαιρι εδώ καλά κρατεί φίλη μου ελπίζω να περάσουν τα δυσκολα και να επανελθουμε στο κανονικο μας ρυθμό αν μας αφήσουν...........με τόσα που γινονται γυρω μας... να περνας καλα ακομα και στα δυσκολα Σοφακι μου ... να μου φιλήσεις τα κορίτσια ναι; φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  19. Σμαραγδένια μου ο φετινός Αύγουστος ήταν κομματάκι περιέργος αλλά δεν πειράζει. Καλό μήνα να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οντως έτσι ηταν Μαρία μου για πολλους .. να μην πω για όλους μας....εμεις ομως δεν θα το βαλουμε κατω... θα έρθουν και τα καλύτερα ας το ελπιζουμε... να είσαι καλα καλο σου μηνα φιλακιαααααα!!!

      Διαγραφή
  20. Υπέροχος ο αποχαιρετισμός στον Αύγουστο, αγαπητή μου Ρούλα.
    Ο Σεπτέμβρης ήρθε.
    Καλό σου μήνα εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ φιλε μου..ήθελα κατι να του πω... και θέλησα να το μοιραστω μαζι σας...χαιρομαι που σου αρεσε ο Σεπτεμβρης πραγματι ειναι εδώ αλλα ο καιρός ειναι ακομα καλοκιαρινος... να περνας καλά...

      Διαγραφή
  21. καλό μήνα Ρουλά μου ....ελπιζω να είναι ο Σεπτέμβρης καλύτερα ..
    φιλακια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την ιδια ευχή δινουμε όλοι μας... μακαρι...να είναι καλύτρος ο μηνας που μπηκε Ειρήνη μου ..!! το έχουμε όλου αναγκη.. να δούμε κατι καλύτερο πια... να περνας καλά φιλη μου οσο μπορείς... φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  22. Να'χεις ένα όμορφο γλυκό φθινόπωρο , Ρουλάκι !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ φιλη μου αν και θελει ακομα μέρες για να έρθει πραγματικά Πέπη μου το Φθινόπωρο στο δρόμο είναι και ας ευχηθουμε να ειναι καλύτερο. για όλους μας..!! να είσαι καλά φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  23. Καλό φθινόπωρο Ρούλα μου!!!!
    Πόσο με αντιπροσωπεύει το κείμενο σου!!!!!!!
    Μου λείψατε όλοι!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ώρισες ξανά στην γειτονιά Ρενα μου μακαρι να έρθουν καλύτερες μερες για όλους μας .. ελπίζουμε αυτό να γινει οσο γινεται πιο συντοιομα φιλη μου ... να περας καλα οσο γινεται... φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  24. Πολύ μου άρεσε η υποδοχή που ετοίμασες στον Σεπτέμβρη, το ποίημα πήρε τα πρωτεία...πολύ πολύ όμορφο! ;)
    Τώρα αν ο Σεπτέμβρης αποφάσισε να μας "ψήσει" ποικιλοτρόπως καλά το πάει! :P
    Καλό μήνα Ρούλα μου, εύχομαι να είναι έτσι όπως το επιθυμείς! <3 :k

    ΑΦιλάκια με πολλά πολλά χαμόγελα! :) :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στεφανία μου είπα να αποχαιρετίσω τον Αυγουστο και να του τα πω ενα χερακι... για να τα δει και Σεπτεμβρης να μην μας κανει τα ιδια... αλλα κατα τα φαινομενα... μαλλον θα ακολουθήσει τ αχναρια του Αυγούστου αφου τιποτα δεν ειναι σταθερό πια... ακομα κλειδωνιζόμαστε...να δουμε πότε θα πιασουμε μπουνάτσα..!!!!! εμεις πάντως θα το παλεψουμε με χαμογελο... αυτό δεν θα μας το παρουν...γιατί δεν μπορούν ναι; να περνας καλά φιλη μου... θα τα πουμε μολις βρω χρόνο... καλο σου μηνα...δεν λεμε εδώ ακομα καλό Φθινόπωρο... και ας ειναι Σεπτεμβρης... !!!!! φιλακιαααααα!!! :k :k <3<3

      Διαγραφή
  25. Σμαραγδένια μου πολύ όμορφο αυτό που έγραψες!!
    Καλό φθινόπωρο να έχεις! Και μην ξεχνάς ότι όσο δύσκολος κι αν ήταν ο Αύγουστος, τα καλύτερα είναι στη γωνία και σε περιμένουν!
    Πολλά πολλά φιλάκια γλυκιά μου Ρούλα!!❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι που σου αρεσε φιλη μου και βέβαια πιστευω οτι τα καλύτερα μας περιμενουν οσο δύσκολα και να είναι... τωρα... δεν μπορεί κατι θα αλλλαξει .. σε ευχαριστω που περασες.. Το Φθινόπωρο αργεί εδώ να έρεθει μαλλον... θα δουμε να έχειος ενα καλο μηνα .. και μια ομορφη εβδομαδα... φιλακιαααα!!!!

      Διαγραφή
  26. Σμαραγδένια μου, φαίνεται πόσο τον αγαπάς τον Αύγουστο, δεν νομίζω να σε παρεξηγήσει και να χαλάσετε τις καρδιές σας. Κι αν είναι εγωιστής και δεν καταλαβαίνει, δείχ'του τι συνέβη στη διάρκειά του. Και τελείωσε με την εικόνα του νεκρού μικρού πρόσφυγα. Δεν ξέρω, έχω συγκλονιστεί με αυτό το θέμα αυτές τις μέρες.

    Αν είναι να'ναι έτσι οι Αύγουστοι πλέον, στα κομμάτια να πάνε. Γιατί εμείς αλλιώς τους θυμόμασταν και τους αγαπούσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου και πιος δεν αγαπα αυτόν τον μηνα που είναι ο μηνας των διακοπων και της ξενιασιας εστω και για λιγο..... αλλα φετεος δεν ηταν αυτός που περιμεναμε...γι αυτό και εγω του τα εψαλα... ελπίζω του χρόνου που θα ξαναερθει να είναι καλύτερος ακριβως αλλιως τους ξεραμε τους Αυγουστους...!!!!!!!να είσαι καλά και σε ευχαριστω που ηρθες...καλη εδομαδα να έχεις φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  27. Ρουλάκι μου, εύχομαι το νόημα το ποιήματός σου να αγγίξει μαγικά όλους όσους ευθύνονται για τις " μικρές " μέρες του πιο όμορφου μήνα!!! Εύχομαι όπως έγραψες κι εσύ του χρόνου να υποδεχτούμε τον Αύγουστο έτσι όπως παλιά, ξένοιστα και χαμογελαστά!!! Καλό φθινόπωρο γλυκιά σου Ρουλίτσα!!!Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μακαρι Κική του χρονου ο Αυγουστος να μην πω και ο Σεπτεμβριος να είναι καλύτεροι και εμεις να σηκώσουμε κεφαλι μκρή μου να περνας ομορφα.. παντα.. με τους άντρες σου... καλο σου μηνα .. φιλακιααααα!!!:k :k :k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ρούλα μου πολύ ποιητικά τον αποχαιρέτησες τον Αύγουστο που μας "τηγάνισε" και μας τσουρούφλισε....εύχομαι καλό Φθινόπωρο και όλα τα καλά σε όλο τον κόσμο.....ας χαμογελάμε, ας δημιουργούμε για να αντέχουμε...!!! Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Νομιζω οτι και ο Σεπτεμβριος θα ακολουθησει τα χναρια του Αυγούστου.. κατα τα φαινομενα.. φιλη μου με τα εκλογικα τους θα μας κανουν πλύσεις εγκεφαλων οπως λες ομως ας εχουμε τις δημιουργίες μας...που μας δινουν μικρες στιγμες χαρας... να περνας ομορφα .. οτι και να κανεις Κλαυδία μου... φιλακιααααα!! :k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλό φθινόπωρο να έχουμε Ρούλα. Γεμάτο δημιουργία, γέλια και θαλπωρή. Φιλιά :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημητρα μου μακρι το Φθινόπορω να είναι καλυτερο ευτυχως που όλο και κατι δημιουγουμε.. και ετσι περνανε ευχαριστα οι ωρες μας.. μου δινεις πολλες ιδέες με τις αναρτήσεις .. να είσαι καλα και σε ευχαριστω που περνας.. απο εδώ.. καλα να περνας φιλακιαααα!

      Διαγραφή
  32. Φιλί γλυκό και φθινοπωρινό, Ρουλάκι μου!
    (Να ξέρεις... το φθινόπωρο το αγαπώ, οπότε τα φιλάκια που σου στέλνω έχουν extra δόση αγάπης!)
    <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αυτή την έξταρα δόση την κατα ευχαριστηθηκα Συριανακι μου... να περνας ομορφα και να απολαμβανεις το Φθινοπωρό σου οπως το θελεις..εδώ έχει ακομα καλοκιαρακι κανουμε μπανακια...να περνας ομορφα..μικρή μου φιλακιαααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. καλή μου φίλη, και μεγάλο ταλέντο... !!! καλόν Χειμώνα νάχεις...καλή χρονιά για τα μικρά σου!! (εγγόνια;;... ό,τι μικρούλι έχεις!)... !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή