Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΣΠΙΘΕΣ... ΧΑΡΑΣ..!!!

Εδώ δεν χρειάζονται φίλοι μου πολλά λόγια..!!!
Το σκεφτόμουν από εδώ, το σκεφτόμουν από εκεί, και δεν μου έβγαινε τίποτα να γράψω...!!
Και τι να γράψεις άλλωστε  όταν ξέρεις ότι αυτό που κάνεις είναι τόσο λίγο μπροστά στις ανάγκες που υπάρχουν γύρω σου.
Νιώθεις ότι είσαι τόσο λίγη που πολλές φορές ντρέπεσαι γι αυτό..!!
Νιώθεις ενοχή που έχεις να φας,  έχεις να κοιμηθείς, έχεις και το μικρό σου περίσσευμα να προσφέρεις από αυτό το λίγο σου. 
Και εκεί μπαίνει αυτή μικρή σπίθα χαράς και νιώθεις να γεμίζει η καρδιά σου από αγάπη...γιατί δεν άφησες τον χρόνο σου να πάει χαμένος.
Γιατί κάθε μικρό πραγματάκι που έφτιαχνες... ήξερες ότι  θα χάριζε κάπου έστω και ένα μικρό χαμόγελο..
Το πίσω μέρος του μυαλού  σου... έλεγε ... δεν χρειάζεται να ξέρει ο κόσμος τι κάνεις...!! 
Από την άλλη υπερίσχυσε  η σκέψη ότι   την ανάρτηση αυτή  ίσως την δουν και άλλες φίλες που θα ήθελαν να  νιώσουν  αυτή την μικρή σπίθα χαράς..και να βάλουν και εκείνες το μικρό τους λιθαράκι. 
Όπως και να ναι,  εδώ θα δείτε .. ότι μου χάρισε  χαρά...!!


















Έφυγαν ήδη  από την Κρήτη...
                                       Για το Άρτος και δράση...
                                                 Για την Κοζάνη..
                                                    Για το FROND...
                                           Για το ξεμπλοκάρισμα...
Οσες δεν μπορείτε να κάνετε κάτι...απλώστε το χέρι σας στον διπλανό σας μαζί με ένα χαμόγελο.. είναι αρκετό....!!  
Αγαπημένη μου παρέα...σήμερα είναι  μια ξεχωριστή μέρα για  μένα.
Τι; να σας πω γιατί; όχι αγάπες μου θα σας αφήσω στην αγωνία  λίγες μέρες.... θα μου το συγχωρέσετε... ε;..
Η ανάρτηση αυτή  παίρνει  μέρος στο Χριστουγεννιάτικο πανηγύρι..

που  κάνει  η    Κάτια στο..     strars and iciclies    ..... και στην πρόσκληση

της Δέσποινας  http://www.despinasstudio.gr/...μετράμε αντίστροφα για τις γιορτές..!!!
Να περνάτε όμορφα ότι και να κάνετε  να έχετε μια όμορφη εβδομάδα..!!
Και από αύριο καλό και χαρούμενο Δεκέμβρη.!!

70 σχόλια:

  1. Τι υπέροχα πράγματα έφτιαξες γλυκιά μας Ρούλα !!!!!!
    Μπράβο φιλενάδα, να είσαι καλά για την σπουδαία αυτή προσφορά σου !!!!!!!
    Καλή εβδομάδα και πολλά φιλιά !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ράνια μου δεν έκανα τίποτα μπροστά σε τόσα που έχουν αναγκη οσοι δεν βρισκονται στην προνομιακή για πολλους άλλους θεση μου... μακαρι να μπορουμε περισσοτερα αυτό το λιγο είναι απλα σταγονα στον ωκεανό . ισως όμως πολλες σταγονες μαζι να κανουν μια μεγαλη θάλασσα... να είσαι καλα φιλη μου και να έχεις ενα ομορφο γιορτινο μήνα... φιλακιααααα!! :) :)

      Διαγραφή
  2. μμμ....να στο συχγωρέσουμε; αντε αν είναι ...μόνο για λίγες μερες , καλά!
    Πήρα πολλές σπίθες χαράς, σου εύχομαι μια υπέροχη μέρα, και θα επανέλθω!φιλακια πολλά πολλά!
    Η Εβδομάδα, αρχίζει και τελειώνιε όμορφα, ε τι λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι καρντάση να με συγχωρέσετε...μα να μην μπορω να κρύψω τίποτα; ευτυχως που δεν λετε εσεις ... εγώ να εδώ στην ακρη των χειλιων το έχω να το πω... αλλα ειμαμε σσσσσσσσσ!!! θα τα πουμε μαζεμενα .. μεθαυριο.. .μα κάνεις κάτι ομορφες σκεψεις .. αγαπη μου αυτό με την εβδομαδα ....πολύ μου άρεσε....!!! να έχεις αδερφι μου ενα ομορφο και γιορτινο μηνα .. φιλακιααααα!!! :) :)

      Διαγραφή
  3. Σμαραγδένια μου, έφτιαξες τόσα πολλά...!
    Μπράβο σου! Σίγουρα θα χαρίσουν χαμόγελα...!
    Να είσαι καλά και να έχεις μια υπέροχη εβδομάδα!!!
    Φιλιά...
    **Αννιώ**
    υγ.Εγώ νομίζω πως κατάλαβα γιατί είναι ξεχωριστή η μέρα σου..(κάτι μου είπε ένα πουλάκι, που ζει στη Χαλκιδική...)Αλλά αφού δεν θες να το μαρτυρήσεις, θα περιμένω μαζί με τους υπόλοιπους...♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου αρεσει Αννιώ μου που ήθελα να το κρύψω κι όλας...χι.χι. είπα να τα κανω και τα δυο πακετο... αφου έχουν τοσο λιγες μερες διαφορα...να τα πουμε όλα μαζεμενα... αχ! το πουλακι μου ... όλα τα ξερει αυτό...θα το σκοτώσω..!! λιγη υπομονη δυο μερες μονο..... χι.χι. ελλληνικη ταινια μου θύμησε αυτό... να έχεις φίλη μου ένα ομορφο και γιορτινο μηνα... φιλακιαααα!! :) :) ♥

      Διαγραφή
  4. Υπέροχα όλα Ρούλα μου!!! Καλή εβδομάδα Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλα Κατερίνα μου σε ευχαριστω πολύ να έχεις και εσύ φίλη μου ένα ομορφο και γιορτινο μηνα καλη σου εβδομαδα.. φιλακιααααα!!! :) :)

      Διαγραφή
  5. Καλημέρα Ρούλα μου!! Έχεις απόλυτο δίκιο και καλώς έκανες την ανάρτηση. Στην εποχή που ζούμε (και όχι μόνον) καλό είναι να νοιαζόμαστε και λίγο για τους υπόλοιπους. Κι εγώ αυτές τις μέρες ετοιμάζω πράγματα για τον τοπικό σύλλογο παιδιών ΑΜΕΑ.
    Φιλιά και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eίναι αλήθεια Κική μου οτι το σκεφτηκα αρκετα.. αλλα οπως το γραφω το νοιάξιμο είναι αυτό που ενωνει τους ανθρωπους αλλιως αν κοιταζαμε μονο τον εαυτό μας... θα είμσταν χωρίς αισθηματα φιλη μου...πολύ ωραίο να κανεις πράγματα για να ανακουφισεις δύσκολες καταστασεις... όσο μικρό και να είναι αυτό..να έχεις ενα ομορφο και χαρούμενο μήνα φιλη μου καλη εβδομαδα... φιλακιαααα!!! :):)

      Διαγραφή
  6. Νομίζω ότι ο σκοπός είναι σκοπός χαράς και προσφοράς Ρούλα μου,όσο για τις πολύ όμορφες κατασκευές σου είμαι σίγουρη ότι πολλοί θα τις ευχαριστηθούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς αυτό ειναι Μαρία μου μακαρι να μπορουσαμε να το κανουμε αυτό πάντα.. αλλα εστω και αυτό το λίγο.. δινει μια μικρή ικανοποιηση στο μέσα μας .. να είσαι καλα Φιλη μου να έχεις ενα ομορφο γιορτινο μήνα.. εμεις ποτε θα τα πουμε απο κοντα; κανονισε το οποτε μπορείς ναι .. φιλακιαααα!!! φιλακιααα!!! :) :)

      Διαγραφή
  7. Ρούλα μου είναι πανέμορφα αυτά που έφτιαξες! Να είσαι καλά και να προσφέρεις πράγματα που δίνουν χαρά σε σένα και στους άλλους.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eλένη μου όλες μας εδώ σ αυτην την γειτονια λιγο πολύ τα ίδια κανουμε αφού αυτό ακριβως μας ευχαριστεί και μας κανει να χαιρομαστε..που κανουμε καποιους αλλους να χαμογελούν... να είσαι καλα φιλη μου και να έχεις ενα ομορφο και χαρουμενο μηνα... φιλακιαααα!!! :) :)

      Διαγραφή
  8. Αγάπη μου εσύ!
    Άλλη ανάρτηση περίμενα σήμερα από σένα!
    Τι εντυπωσιακά πραγματάκια έφτιαξες! Και πόσα πολλά!
    Για αυτό χάθηκες μικρή Ρουλίτσα ε;
    Χαλάλι σου!

    Και χρόνια πολλά πότε θα σου πούμε καρδιά μου ;;;;;☺
    Έφηβη Ρούλα μας!
    Σήμερα δεν είναι; ☺

    Πολλά γλυκά φιλιά!♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεεε βρε παιδι μου είπα να σας αφήσω για λιγο με την περιεργεια αλλα εσύ βρε Αριστακι μου σαν το αδέρφι .. μαρτυριάρικα μου..χι.χι.. οχι δεν λέω τι ...... δυο μερες μονο .. κατι σαν ελληνικη ταινια..θα το κανουμε . ναι; υπομονή..!!! να έχεις ενα ομορφο και γιορτινο μηνα αγαπη μου ...θα τα πουμε συντόμως...φιλακιαααα..!!! :) :) ♥

      Διαγραφή
  9. Ρούλα μου γέμισες με σπίθες χαράς το διαδίκτυο ,οι καρδιές γεμάτες αγάπη και τα γλυκά χαμόγελα έφτασαν μέχρι εδώ πάνω ,-άρχισε και το ψοφόκρυο -και μας ζέσταναν με την γλυκιά σου ανάρτηση .Καλή συνέχεια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανει κρύο εκει πανω Ολυμπία μου; εδώ ακομα να αναψουμε θέρμανση... αν σου πω ότι έλεγα σήμερα να σε παρω να τα πουμε θα το κάνω καποια στιγμή... εκεινο το παλιοπατάρι... ακομα γελάω...φιλη μου να είσαι καλα ειναι ωραιο να κανουμε κατι που πρωτα να νιωθουμε εμεις καλα και να γεμιζει την καρδια μας.. και αυτό είναι που μας κανει χαρούμενες...εστι δεν ειναι ; αυτην η γειτονια ξερει τι κανει και είμαι πολύ τυχερη που βρισκομαι και εγω αναμεσα σας... να έχεις ενα ομορφο μηνα γεματο ομορφες στιγμες.... φιλάκιααααα!!:) :)

      Διαγραφή
  10. Ρούλα μου απίστευτα όμορφα όλα όσα έφτιαξες! Πολλά μπράβο για την προσφορά σου! Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωτηρία μου εδώ δεν χωράει Μπραβο φίλη μου γιατί κανουμε το αυτονόητο νομιζω...οταν εμεις εχουμε εστω και αυτά τα λιγα υπαρχουν καποιοι εκει εξω και προπαντως παιδια που δεν έχουν ούτε αυτά....σε ευχαριστω πολύ παντως να είσαι κλα και να χαιρεσαι τα κοριτσακια σου να έχετε όλοι ενα ομορφο και γιορτινό μηνα .. φιλακιαααα σε όλες σας.!!:) :) :)

      Διαγραφή
  11. Μπράβο αγαπημένη μου, μπράβο!
    Για ολα αυτα και για αλλα τοσα μπραβο!
    Εισαι μια ομορφη ψυχουλα!
    Φιλια πολλα
    Μεγεια και το σρολισμενο σου μπλοκ
    Πανεμορφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπα να στολίσω λιγο εδώ μέσα Κικη μου να αρχίσουμε να νιώθουμε σιγα σιγα την γιορτινή ατμόσφαιρα των Χριστουγεννων ..δεν χρειαζεται .εδώ μπραβο μικρή μου .ομως σε ευχαριστω πολύ...είναι για όλες όσες κανουμε κατι που το θεωρούμε αυτονοητο.να έχεις ενα ομορφο και γιορτινο μηνα μκρή μου...φιλακιαααα!!!:) :)

      Διαγραφή
  12. Καλημέρα Σμαράγδι μου
    Πανέμορφες δημιουργίες κι η καρδιά σου
    πεισματικά δοσμένη στον άνθρωπο!!!
    Εύγε!!!!!!!!

    Καλή εβδομάδα ♥♥ (τι κρύβει η σημερινή μέρα;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ακριβως Ελενη μου δεν είναι ο σκοπός του ανθρωπου;.. να έχει έννοια για τον συνάθρωπο του ακομα και να μην εχεις κατι να του δώσει ας του χαρίσει εν χαμόγελο του... φίλη μου.....δεν κάνω τιποτα περισσότερο απο ότι κάνουμε όλες μας...
      Ναι ..κατι εκρυβε η μερα εχθες... θα το μαθεις την Παρασκευή ..αν και λιγο πολύ καπου θα πηγαινει το μυαλο σου...χι.χι.πηγα και εγω να σας αφήσω με ερωτηματικα....μαλλον δεν τόχω.. μαρτυριέμαι μονη μου....χι.χι. να έχεις ένα ομορφο και γιορτινο μηνα .Ελενη μου φιλακιααααα :) :) ♥♥

      Διαγραφή
  13. Καλή σου μέρα και μπράβο σου για τα τόσα όμορφα πράγματα που έφτιαξες.
    Όλοι πρέπει να βοηθάμε όπου και όπως μπορούμε.Νομίζω ότι τα χέρια που απλώνουν τόσοι άνθρωποι σήμερα σε όσους έχουν ανάγκη είναι συγκινητικά πολλά
    Να σαι καλά
    Καλή εβδομάδα και καλό μήνα για αύριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mακαρι Αννα μου να είναι πολλά τα χερια υπάρχουν τόσα πολλές αναγκες.. εκει εξω..!!! αυτη η μικρη παρεα εδώ μεσα που με την παραμικρή παρότρηνση παιρνει φωτια και ξεχύνεται για την προσφορα.. της αγαπης...αυτό μας κανει χαρούμενες... να έχεις ενα ομορφο και γιορτινό μηνα φιλη μου πολλα φιλακιαααα!!! :) :)

      Διαγραφή
  14. Χα!χα!χα! Είπα να προδώσω το μυστικό σου, αλλά άντε δεν λέω τίποτα!!!!! Μόνο σου στέλνω πολλά φιλιά.... μια τεράστια αγκαλιά και ευχές για να είσαι πάντα καλά και πάντα να προσφέρεις τις όμορφες και γεμάτες αγάπη δημιουργίες σου!!!!! Φιλιά... φιλιά... φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι καλα που δεν το λες Βικάκι μου.... μα να να μην μπορω να κρυφτώ πια; χι.χι.....
      ηθελα να αφήσω ένα πέπλο μυστηρίου γυρω μου αλλα δεν μου βγαινει φιλεναδα..χι.χι αντε μέχρι μεθαυριο θα το μαρτυρήσουμε το μυστικο.. να περνας ομορφα και να έχεις ενα ομορφο γιορτινο μηνα ...φιλακιααααα!!! ::) :) <3

      Διαγραφή
  15. Να είσαι καλά Ρουλα μου.
    Τα χρυσά σου χερακια ,έκαναν πάλι θαύματα.
    Το δεμα για το Αρτος Δράση, δεν ήρθε ακόμη, για ρώτησε πού βρίσκεται.
    Φιλακια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρενάκι μου όλες μαζι μπορούμε αυτό δεν είναι το σύνθημα μας; εεε αγαπη αυτό κανουμε...και είμαστε χαρούμενες γι αυτό ..καλα που μου το είπες για το δεμα τα είπαμε στο τηλεφωνο και περιμενω να δω αν εφτασε... να έχεις φιλεναδα ένα ομορφο μηνα φιλακια πολλα στην Ευγενούλα σας ....φιλακιαααα..:) :) <3<3

      Διαγραφή
  16. Τι όμορφα πράγματα που ετοίμασες, Ρούλα μου! Μπράβο σου!
    Χεχε... ξέρω για σήμερα, κάτι μου είπε ένα πουλάκι που ζει στη Χαλκιδική... αλλά υπόσχομαι να μην προδώσω το μυστικό σου!
    Θα σου στείλω ευχές και την αγάπη μου, όμως! Να είσαι γερή, πάντοτε χαρούμενη και πάντοτε έτσι δημιουργική!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aχ.. αυτό το πουλάκι τι θα το κανω...μου λες; πολύ κελαιδάει ... το αγαπω όμως και δεν με πειραζει καθολου... εσεις που ξερετε.. το μυστήριο.. θα το αποκαλύψω σε δυο μερες μονο.... ναι και νομιζεις οτι δεν το έχεουν καταλαβει σχεδον όλες; σαίνια ειναι Ελλη μου... χι.χι..τα λεμε σε δυο μερες....να περνας ομορφα μιρη μου να έχεις ενα ομορφο μηνα . γιορτινό και χαρούμενα... φιλακιαααα!! :) :)

      Διαγραφή
  17. Κι' εγώ ξέρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χχχχχχαααααααααααααααααα.......
    Τι έγραψες στα σχόλια της Κάτιας μας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Χι χι χι...
    Νταξει, θα περιμένω την ανάρτηση!
    Καλά, πόσα γούρια και δωράκια έφτιαξες βρε αθεόφοβο κορίτσι... χιλιάδες;
    Μπράβο, Ρουλάκι μου, να είσαι καλά να προσφέρεις σε όλους αν και μόνο ο καλός σου ο λόγος που βγαίνει απ' την καρδιά σου είναι υπεραρκετός!
    Τα φιλιά μου και μια μεγάλη αγκαλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλιω μου είναι αυτό που λεω πως δεν μπορω να κρυφτώ..χι.χι μου αρεσει που ήθελα να κανω και την μυστήρια αφού δεν τόχω φίλη μου τι να λεμε τωρα..!!!! αλλα θ το λύσω σε δυο μερούλες για τους αλλους που δεν το ξερουν αλλα το υποψιαζονται... να είσαι καλα Φιλιώ μου να έχεις οτι ποθει η ψυχούλα σου και μαζι εναν ομορφο μηνα φιλακιααα!!! :) :) <3

      Διαγραφή
  18. Tι είπε το πουλάκι ρε παιδιά;
    Τι είναι σήμερα;
    Γιορτή μου μυρίζει... Να αφήσω τις εγκάρδιες ευχές μου ότι και νά'ναι.
    Και τον θαυμασμό μου γι αυτό το υπέροχο εργαστήριο μαγείας που διατηρείς.
    Τι έφτιαξες ρε θηρίο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πουλάκι κατι είπε Κανελλάκι μου και καλα σου μυριζει αλλα θα σε αφήσω δυο μερες μονο σε αναμονή..τι είναι δυο μερούλες; να κρυφτω ήθελα αλλα δεν τόχω. βρε παιδι μου ... δεν μου πανε τα μυστηρια.. καλοδεχουμενες και προεορτια οι ευχουλες σου...τα πριν και τα μετα .. θα τα μαθεις.. μου αρέσει που το ματι σου επεσε στο εργαστηριο μου...καλο και γιορτινο μήνα να έχεις Κανελλακι μου .. θα τα πουμε ναι; φιλακιαααα!!! :) :) <3<3

      Διαγραφή
  19. Οκ, εγώ κατάλαβα από τις άλλες τις... σουσουράδες πιο πάνω τον λόγο που θα εξαφανιστείς!!! ;-)
    Να ξέρεις πάντως πως για τις ευχές μου στη γιορτή σου, θα περάσω!
    Ρουλάκι μου, τί όμορφα πραγματάκια έφτιαξες?! Και με τί όμορφα χρωματάκια! Και μόνο που τα κοιτάς, γεμίζει η ψυχή σου!
    Μπράβο, κορίτσι μου γενναιόδωρο! ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά-πολλά!
    <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xι χι...λες να εξαφανιστώ Συριανακι μου;... οχι αγαπη μου που θα βρω καλητερα απο εδώ χαζο ειμαι ;.. αλλα μια φορα είπαν και εγω να το παιξω μυστήρια..και δεν βλεπω ν μου μου βγαινει...... τι το θελα βρε παιδακι μου να σας ανάψω την περιεργεια... οφου οφου και δεν τόχω... αλλα οχι.....θα το κρατησω δυο μερες ακομα..μονο υπομονη... μεχρι την Παρασκευή και εννοειτε οτι θα σε παριεμνω εκεινη την μερα τι ακέραστη θα μεινεις;..χι.χιχ. σε ευχαριστω πολύ αυτονόητο ειναι για μενα το να προσφερω... το μονο μου ειναι... Οταν πέρνεις γεμιζουν τ χέρια .. όταν δινεις γεμιζει η καρδια.. μικρή μου.. να περασεις ενα ομορφο και γεματο αγαπη μηνα ... πολλα φιλακιααααα!! :) :) <3

      Διαγραφή
  20. Χρυσοχέρα Ρούλα μου είναι τόσο όμορφα όλα αυτά που ετοιμασες και εχουν επάνω τους τόση αγάπη που τα κάνει μοναδικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου να είσαι καλα φιλη μου όλα τα κοριτσια εχουμε κανει πολύ ομορφα πραγματακια για καλο σκοπο... οταν έχεις χρονο .. που θέλεις να το αξιοποιήσεις η δημιουργεία ειναι ό καλύτερος τρόπος το ξερεις απο τον ευατό σου.. ετσι δεν είναι; μακαρι να πιασουν τόπο Κατερίνα μου.. να περνας ομορφα και εσύ με οτι κανεις.. φιλακιαααα!!! :) :)

      Διαγραφή
  21. τι πανέμορφα, τι υπέροχα πράγματα έφτιαξες Ρουλίτσα μου!!! πολλά πολλά μπράβο!! σε φιλώ γλυκά! καλή εβδομάδα!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευάκι μου οταν έχεις χρονο φλη μου και δεν ξερεις τι να τον κάνεις είναι όμορφο να ασχολήσε με κατι που δινει χαμογελα σε ανθρωπους.. δεν κανω τίποτε παραπανω απο το αυτονόητο.. σε ευχαριστω πολύ για τα καλα σου λογια να περνας και εσύ ομορφα με οτι και να κανεις ..ναι; φιλακιαααα!!! :) :) :k

      Διαγραφή
  22. Ρούλα μου εξαιρετικές όλες οι κατασκευές σου.
    Εξαιρετική και η διάθεσή σου για προσφορά!!!
    Φιλάκια πολλά και αγάπη πολλή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Φλωρα μου η καθε μία μας νομιζω το ιδιο θα έκανε ένα μικρο λιθαρακι είναι και τίποτα παραπανω μακαρι να δούμε χαμόγελα..!!! να περνας ομορφα φιλη μου να είσαι καλα φιλακιαααα!!! :):k

      Διαγραφή
  23. Πολύ όμορφα πράγματα, από ένα πολύ δοτικό άνθρωπο. Εσένα, Ρουλάκι!
    Χίλια μπράβο σου!

    Καλό μήνα εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πω ευχαριστω πολύ Αννα μου αν και αυτό που εκανα οπως πολλες αλλες φιλες... δεν ειναι για μπραβο ..ειναι αυτονόητο να σκεφτεται κανεις τον συναθρωπο του.. και προπαντως τέτοιες μερες...να είσαι καλά και να προσεχεις την μαμα... φιλακιαααα!!!:k

      Διαγραφή
  24. Μα τι ωραία!
    Μπράβο σου!
    Καλό γιορτινό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου να είσαι καλα χαιρομαι που σου άρεσαν τα στολιδακια μου... να περνας και εσύ ομορφα...Να έχεις ενα ομορφο μηνα θα περασω να τα πουμε ναι; φιλακιαααα!!! :k

      Διαγραφή
  25. Πανέμορφα όλα Ρούλα μου και οι σπίθες χαράς έφτασαν παντού!!
    Και πόσα πολλά έφτιαξες!!
    Φιλιά πολλά και καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακαρι Μαρία μου να φτάσουν παντού να σκορπίσουν χαμογελα οπου και να πανε εξ αλλου γι αυτόν τον σκοπο εγιναν και θα χαρω να πιάσουν τοπο..να είσαι καλα και με οτι και να κάνεις να περνάς ομορφα .. φιλακιααααα!!:k

      Διαγραφή
  26. Είσαι βοηθός του Αι Βασίλη!!! Πάει και τέλιωσε!!! Δεν εξηγείται διαφορετικά αυτή η μαζική παραγωγή υπέροχων δώρων. Νάσαι πάντα καλά, γερή και δυνατή και γεμάτη όρεξη για δημιουργία και προσφορά. Καλό μήνα και φιλιά!

    http://artdecorationcrafting.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ!! τι ωραια που θα ήταν να γινοταν αυτό..!! με φανταζεσαι ξωτικό να μαστορευω..μαζι με τα αλλα ξωτικα (κοριτσια απο την δραση) εκει στον παγωμενο χωριο του Αι Βασίλη; κοιτα να δεις Χριστινα μου.. τι εικονα μου εδωσες να φτιαξω.. να είσαι καλα και να περνας ομορφα και εσύ με τα ωραια που φτιαχνεις.. να έχεις ενα ομορφο και γιορτινο μηνα.. φιαλακιαααα!!

      Διαγραφή
  27. Ρούλα μου οι δημιουργίες σου είναι πανέμορφες!!! Μπράβο!!!
    Είσαι μια πολυτάλαντη κυβερνογιαγιά!!! ...Και για τέτοιον ιερό σκοπό!!!
    Καλό μήνα!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο καλυτερος τίτλος.. που μου εχουν δωσει μεχρι τωρα ...χα.χα.. κυβερνογιαγιά !!! πολύ μου αρεσει Στελλα μου.. έτσι που μου αρέσει και το διαστημα... σιγουρα θα ταξιδευα στο κυβερνοχώρο...μπορεί και εκει να χρειαζοναται χαμογελα παμε να μοιρασουμε; να περνας ομορφα οτι και να κενεις φιλη μου να έχεις ενα ομορφο και γιορτινό μηνα... φιλακιααααα!! :k :k

      Διαγραφή
  28. Ε, ρε, χαμός γίνεται! Αχαχαχα! :)
    Καλοτάξιδες οι δημιουργίες σου Σμαράγδι μας!
    Φιλιά και καλησπέρες και καλό μήνα για όλους! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xαμος δεν θα πει τιποτα Πετρίνα μου γι αυτό και η απουσιες .. τι να κανω; έπρεπε να βρώ χρονο για όλα και δεν γινονταν κατι έπρεπε να αφησω πίσω.. αλλα η προσπαθεια αξιζε γιατί μου εδωσε σπιθες χαρας ... θα ξαναβρεθούμε.. σίγουρα..να περνας όμορφα Πετρόνι μου... να έχεις ενα ομορφο γιορτινό μηνα.. φιλακιαααα!!! :k :k

      Διαγραφή
  29. Ρούλα μου υπέροχες οι δημιουργίες σου, πανέμορφα όλα!! Καλοτάξιδα να είναι!! Είσαι καταπληκτική και μπράβο για όλα όσα προσφέρεις!! Φιλάκια πολλά πολλά και να έχεις έναν υπέροχο μήνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σμαραγδενια μου ετοιμη η αναρτηση http://starsandicicles.blogspot.gr/2015/12/blog-post_59.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατια μου σε ευχαριστω παρα πολύ χαιρομαι που πηρα μερος στο χαρουμενο αυτο παιχνιδι ...να περνας ομορφα φιλη μου.. καλο σου βραδυ φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  31. Καλά που είδα την ανάρτηση της Κάτια μας, και ξαναπέρασα να δώ τα όμορφα καλούδια που έφτιαξες για τα μπαζάρ! (έχω χάσει πολλές αναρτήσεις, όσες μέρες ήμουν στο νοσοκομείο!!!).
    Να είσαι πάντα καλά, Ρούλα μου, να φτιάχνεις και να προσφέρεις την αγάπη σου όπου μπορείς!!!
    Και του χρόνου!!!! Φιλάκιαι πολλά και καλό μήνα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ που περασες Μαριαννα μου παρ όλη την ταλαιπωρία σου να είσαι καλα φιλη μου και γρηγορα να μπεις στην καθημερινοτητα σου... να είσαι καλα και ν απερνας οσο γινετε ομορφα ... φιλακιααααα!! :)

      Διαγραφή
  32. Ρούλα μου όλα είναι υπέροχα!Σ'ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλα Δεποινα μου .. χαιρομαι που το εκνε ανα κια ακομα δεν εχεω καταλαβει τι ακριβως συμαβενει .. αλλα δεν με πειραζει...θα μαθω.. με τον καιρό...να περνας ομορφα .. φιλακιαααα!! :)

      Διαγραφή
  33. Τι όμορφα Ρούλα μου!!!γεια στα χεράκια σου!!!να σαι πάντα καλά να προσφέρεις!!!φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ Δεσποινα μου τι συμπτωση η μία Δεσποινα αμεσως μετα την αλλη σε ευχαριστω πολύ για τα καλα σου λόγια φιλη μου να περνας ομορφα οτι και να κανεις και εσύ.. φιλακιααα!! :)

      Διαγραφή
  34. Προχθες πήραμε τα ωραία δώρα που μας έστειλες. Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ.
    Ο σύλλογος έχει αλλάξει ονομασία μετά από την συννένωση που έγινε τα στοιχεία μας είναι σύλλογος γονέων-κηδεμόνων και φίλων ΑμεΑ Δ.Μ.ακεδονίας ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ΠΛΑΚΟΠΙΤΗ ΚΑΙ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ 4 50100 ΚΟΖΑΝΗ ΤΗΛ 2461049714 - 6976947894839
    Θα σε παρακαλούσαμε να μας δώσετε την διευθυνσή σας για να σου στείλουμε ένα δωράκι. καλές γιορτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προχθες πήραμε τα ωραία δώρα που μας έστειλες. Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ.
    Ο σύλλογος έχει αλλάξει ονομασία μετά από την συννένωση που έγινε τα στοιχεία μας είναι σύλλογος γονέων-κηδεμόνων και φίλων ΑμεΑ Δ.Μ.ακεδονίας ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ΠΛΑΚΟΠΙΤΗ ΚΑΙ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ 4 50100 ΚΟΖΑΝΗ ΤΗΛ 2461049714 - 6976947894839
    Θα σε παρακαλούσαμε να μας δώσετε την διευθυνσή σας για να σου στείλουμε ένα δωράκι. καλές γιορτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. το amail του συλλόγου είναι iliaktidakozani@yahoo.gr και στο fb ηλιαχτιδακοζανη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αγκαλιά μεγάλη και φιλάκι γλυκό για όλες τις ομορφιές που έφτιαξες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή