Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ.. ΓΙΟΡΤΕΣ..!!!!


Θα μου πείτε  και με το δίκιο σας..πως τις παρατείνεις βρε Ρούλα  αφού τελείωσαν οι γιορτές; του χρόνου πάλι...!!
Το ξέρω καλέ.. ότι οι γιορτινές μέρες έχουν περάσει και μπαίνουμε σιγά σιγά.. στα καθημερινά μας.. άλλα να.... ήθελα να κρατήσω μέσα στον χώρο μου εδώ.. λιιιιγο ακόμα την ανάμνηση τους  αφού η σημερινή μου ανάρτηση αφορά τις γιορτές ... οπότε θα αφήσω την φωτογραφία με την καλή χρονιά  να την εμπεδώσουμε λίγο ακόμα ...  στέλνω  τον Άγιο Βασίλη να ξεκουραστεί αφού έχει μοιράσει τα δώρα του από μέρες τώρα.... θα τον ξαναφωνάξω του χρόνου και να σας πω πως περάσαμε   την φετινή   πρωτοχρονιά!!!
Όσα χρόνια θυμάμαι αυτήν την μέρα μαζευόμαστε όλοι παιδιά κι εγγόνια  στο σπίτι μου.!
Ήταν όμως και χρονιές που τα παιδιά η τα εγγόνια σπούδαζαν και ήταν μακρυά.. και τότε έλειπε και κάποιος.!! 
Φέτος  όμως έτυχε να είμαστε όλοι μικροί μεγάλοι εδώ..!! 
Κάθε χρονιά που λέτε ...μεγάλωναν όλο και περισσότερο .. θαρρείς και τους είχαν ρίξει γκουανό....(είδος λιπάσματος) και κάθε χρόνο ο παππούς ο Γιώργος και η γιαγιά  η  Ρούλα..να τους κάνει την καλή χέρα όπως όλοι οι παππούδες ...έτσι για.. το καλό που λένε και να λένε τα παιδιά...μεγαλώσαμε πια..!! και εμείς να μην το πιστεύουμε... πως έγιναν ολόκληρες κοπέλες και μεγάλος άντρας πια.. ο εγγονός..!! 
Και μπήκα σε σκέψη μεγάλη...φέτος...τα οικονομικά δύσκολα..τι δωράκια θα  μπορούσα να κάνω που να μην στοίχιζαν πολύ...(άτιμη κρίση)..!!
Και τότε μια ιδέα πέρασε από το μυαλό μου .
Κάπου είχα δει κούπες με πλεχτά ζακετάκια για να κρατάνε τον καφέ ζεστό..!!! 
Αυτό είναι αναφώνησα... και έβαλα την ιδέα κατευθείαν σε εφαρμογή.
μαλάκια είχα... αγόρασα 12 κούπες που στοίχισαν 1,50 ευρώ η μία  και έπιασα δουλειά...εξ ου και ο χαμός μου από το μπλοκάρισμα.!!! 
Αφού τις έπλεξα .. κέντησα και το μονόγραμμα του κάθε ενός και έκανα από ένα μικρο σχεδιάκι με ότι αντιπροσώπευε τον καθένα.!!



 έβαλα μέσα σε κάθε κούπα αντί χρημάτων.... τυχαία  και τις ευχές...που είδατε στην προηγουμένη ανάρτηση. 
(και να δείτε ότι έπεσαν οι ευχές κουτί στον καθένα σαν να τις είχα βάλει επίτηδες..!) 
 Φέτος ήταν η ωραιότερη  Πρωτοχρονιά μας..περάσαμε υπέροχα...!! και δεν εννοώ τα υλικά αγαθά..!! 
Τα χαμόγελα που βλέπαμε στα πρόσωπα των αγαπημένων μας.. ήταν η καλύτερη επιβεβαίωση πως και με το τίποτα μπορείς να περάσεις  όμορφα.. 

Ότι και να κάνουν φίλοι μου  δεν θα μας πάρουν το χαμόγελο από τα χείλη.. γι αυτό και εσείς να χαμογελάτε..!!! παρεούλα  μου  .. δεν χρειάζονται πολλά ..αρκεί να υπάρχει αγάπη τριγύρω..!!
Εκτός από τις οικογενειακές χαρές παίρνουμε και χαρές από φίλες μπλόκερς Όπως το δωράκι με την καρτούλα από την φιλη μας την  Αλεξάνδρα και το κουμπί της   σε ευχαριστώ πολύ Αλεξάνδρα μου και από εδώ  για τις όμορφες ευχούλες σου που με πολύ χαρά έλαβα..!! να είσαι καλα .ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ..!!
Όχι δεν είμαι ονειροπαρμένη.. και ξέρω τι συμβαίνει γύρω μας...απλώς ας κρατήσουμε  τις χαρούμενες στιγμές λίγο παραπάνω για να έχουμε το κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα..!! 
Να περνάτε όμορφα και στα δύσκολα.. μόνο θέληση να υπάρχει και θετική σκέψη... και θα τα καταφέρουμε..!!

  




71 σχόλια:

  1. Μα τι όμορφα τα πουλοβεράκια για τις κούπες!
    Τέλεια!
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου οταν ξερεις να πλεκεις είναι πολύ ευκολα ..αρκει να βρεις την ιδέα και τωρα με το ιντερεντ βρίσκεις τα παντα φιλη μου ..το βελονακι είναι για μενα το χαλαρωτικο μου .. μαζι με το μπλοκιν.. τα κανω ταυτόχρονα και τα δύο... ναι μην γελασεις αληθεια στο λεω...να με βλεπεις απο μια μερια να γελας ειμαι...να έχεις μια ομορφη κυριακη φιλακιααααα!!!:k

      Διαγραφή
  2. Είσαι απίστευτη! Μα τι ωραία ιδέα είχες για τα δώρα!
    Να είστε πάντα καλά και να μαζευόσαστε, γιατί είστε μια πολύ όμορφη οικογένεια!
    Αποστέλλω φιλί και ευχές για ευχάριστο Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το δυσκολο για μενα ειναι να βρεθεί η ιδέα Αρτίστα μου μετα τα αλλα ειναι παιχνιδακι.... το ιδιο παθαινω και με το τι θα φαμε αυριο.....χι.χι. μολις βγει η αποφαση τι; χαλαρωνω μακαρι να είναι και το δυσκολοτερο πραγμα που θα κανω... χαιρομαι πολύ που σου αρσε σαν ιδεα..μα είδες πλακα που εχουν; δινουν ενα αλλο πρεστίζ...(ετσι το λεγαμε στο χωριο μας) στην κούπα..!!!! χι.χι. παίρνω το φιλί και τις ευχες.. μαζί ..φίλη μου να περνας ομορφα .. φιλακιαααα!! :k

      Διαγραφή
  3. Ω, Ρουλάκι μουουουου! Τί όμορφη η ατμόσφαιρα στο σπίτι σου!
    Νιώθω την αγάπη, κορίτσι μου!
    Καλά, η ιδέα που είχες με τα δώρα, μου άρεσε τρελά! (Ο Γιάννης ξεχώρισε την κούπα με το ζακετάκι... Θρύλος! χαχα!) ^_^
    Να είσαι καλά, γλυκό μου πλάσμα! Είσαι υπέροχη!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και πάντα χαμογελαστά!
    <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτες οι μαζώξεις Συριανάκι μου είναι ο θυσαυρός μας.. που προσπαθούμε να το καρτήσουμε όσο γινεται και όσο το επιτρεπουν οι περιστασεις.. γιατί δεν είναι και τα παντα στο χέρι μας.. !! ευτυχως υπαρχουν αυτες οι στιγμες και τις κραταμε στην καρδια μας..σαν παραδοση στην οικογένεια μικρή μου..!!! μην μου πείς θρύλος ειναι το Γιαννιώ σου;
      να τόχουμε υπόψιν μας.... να περνατε όμορφα Συριανακι μου .. φιλακιααα!!:k

      Διαγραφή
  4. τι ωραίο δώρο!!!!!!!
    Βρε Αριστέα μάθε να πλέκεις να μου φτιάξεις κι εμενα ένα για την κουπίτσα μου!
    Με τα απλά η χαρά μεγαλώνει περισσοτερο Ρούλα μου!
    Καλή χρονιά με υγεία ,να χαιρεσαι την οικογένειά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα παιρνω παραγγελιες.. Νάσια μου λεγε χρωμα σχεδιο.. και εδώ ειμαι εγω ..τι στο καλό ενα δωρακι να μην σου κανω;.... η Αριστεα τωρα δεν προλαβαινει λέμεεεεεε..!!!
      Ετσι ακριβως φιλη μου απλα.. και ομορφα αν δεν είναι αυτα χαρά τοτε τι ειναι ε; θα το νιωσεις και εσύ αργοτερα με τα δικα σου παιδια φιλη μου
      να περνας ομορφα και να έχεις μια ακομα πιο ομορφη χρονια.. φιλακιαα!!:k

      Διαγραφή
    2. χεχε! Νάσια και πού να΄ξερες τι σου ετοιμάζεται!!
      Ρουλίτσα μου το είδα το μέιλ!
      Αύριο τα υπόλοιπα!
      Φιλάκια πολλά
      (και πάντα έτσι να περνάτε μάτια μου♥)

      Διαγραφή
    3. σσσσσσσσσσ!!!! δεν μαρτυράμε λεμε..χι.χι. ♥ ♥

      Διαγραφή
    4. πείτε μου ΠΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ μου καλέ θα σκάσωωωωωωωωωω!!!!!

      Διαγραφή
    5. δεν σου είπε το κοριτσι; θα το σκοτωσω λεμε..!!

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραία ιδέα οι κούπες!!! Χρυσοχέρα μου εσύ!! Είμαι σίγουρη ότι θα κατενθουσιάστηκαν τα παιδιά και τα εγγόνια σου.
    Χαίρομαι που περάσατε ωραία. Τι καλύτερο από την οικογένεια μαζεμένη;
    Παίρνω τη θετική αύρα που πάντα σκορπάς και σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε Αννα μου το τι γελιο επεσε με τα σχεδιακια που τους έβαλα δεν λεγεται...πολύ το χαρήκανε... να γιατί ειναι οι γιορτες.. για αυτες τις λιγες αλλα ομορφες στιγμες ..!! τις ευχαριστίες μου για τα ομορφα σου λόγια ..φίλη μου να περνας ομορφα και εσύ σε καθε ευκαιρία... φιλακιαααα:k

      Διαγραφή
  6. Πολύ ωραίο το ντυσιμο της κούπας! Επίσης χαρηκα για τα δωρακια σου και τα χαμογελαστα πρόσω πα στο τραπεζι! Παντα τετοια και αχχχ αυτη η παραταση των γιορτων, ηδη μου λειπουν!
    Καλη χρονιά, καλό Σαββατόβραδο!
    Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο ηθελα ...να παρατείνω λιγο ακομα το αρωμα των γιορτινων ημερων Αριαδνη μου ευτυχως που υπαρχουν και αυτες και βρισκουμε ευκαιρία να περασουμε όλη η οικογενεια μαζι..
      Να έχεις μια ομορφη χρονια γεματη υγεια και αγαπη παντου γυρω φιλακιααα!!:k

      Διαγραφή
  7. Πολύ όμορφο δωρο και με πολλή αγάπη και είναι αυτό που το κάνει σημαντικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς Τέτα μου είπες την σωστή λέξη αγαπη.. αντε και λιγο ψαξιμο για ιδέες.. να περνας ομορφα φιλη μου ότι και να κανεις.. φιλακιααα!!:k

      Διαγραφή
  8. Ρούλα μου πάντα να μαζεύεις γύρω σου όλη την οικογένεια και το χαμόγελο να σας ακολουθεί.
    Τα δωράκια σπέσιαλ αφού ήταν πλεγμένα με αγάπη.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου ολοι μας χρειαζόμαστε την οικογένεια ..και οι γιορτες ειναι μια αφορμή να μαζευόμαστε και να περναμε καλα και με το τίποτα.. να είμαστε χαρουμενοι !! το ιδιο ευχωμαι και για σενα φιλη μου σε ευχαριστω πολύ να είσαι καλα .. και ν απερνας όμορφα.. φιλακιααα!!:k

      Διαγραφή
  9. υπέροχη η ιδέα σου Ρούλα μου και ναι.. έχεις δίκιο δεν χρειάζονται πολλά και ακριβά για να γίνουμε ευτυχισμένοι αρκεί να υπάρχει αγάπη!
    σε φιλώ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να αρχίσουμε να δινουμε περισσοτερη σημασία Τζίνα μου σε αξίες που τις εχουμε ξεχασει να κρατησουμε τις ομορφες παραδόσεις μας και την οικογενεια ενωμενη όσο μπορουμε να χαιρόμαστε στιγμες φιλη μου να περνας ομορφα οτι και ν ακανεις φιλακιαααα!!:k

      Διαγραφή
  10. Πάντα με τόσο ευτυχισμένα πρόσωπα να είναι γεμάτο το σπιτικό σου Ρούλα !!!! Τα δωράκια που έδωσες είναι πραγματικά καταπληκτικά, μιά και έχουν τη σφραγίδα σου και είναι χειροποίητα !!!! Να είσαι πάντα καλά και να σε χαίρονται όλοι οι δικοί σου !!!! Καλή χρονιά να έχουν όλοι και πάντα με χαμόγελα !!!! Πολλά φιλιά !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολες οι οικογένειες να είναι έτσι Ράνια μου δεν υπαρχει πιο ομορφος θεσμός απο αυτον τις οικογένειας και οταν μεγαλωνουμε και τα παιδια φετγουν απο το σπιτι τότε οι στιγμες που ειμαστε μαζι είναι πολύτιμες και γι αυτό τις απολαμβανουμε περισσότερο σε ευχαρσιτω πολύ φιλη μου καλη και χαμογελαστη χρονια να έχουμε με υγεια και αγαπη ....φιλακιαααα!!!:k

      Διαγραφή
  11. Τι ωραία Ρουλιτσα μου.
    Μια χαρά περνάμε και με τα λιγότερα, εμείς βέβαια είμαστε μαθημενοι, για τα παιδιά είναι κάτι πρωτογνωρο, αλλά με την αγάπη της οικογένειας όλα ξεπερνιουντε.
    Είστε πολύ Πλούσιοι , φίλοι μου.
    Να χαιρεστε την οικογένειά σας.
    Φιλακια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρενάκι μου η πενία τέχνης κατεργάζεται ..τι να κανουμε; και τα παιδια σιγα σιγα θα μπουνε και αυτα στα δύσκολα... ήδη ειναι απο καιρό τουλαχιστον τα δικα μας..αλλα ευτυχως που υπαρχουν κατι τέτοιες στιγμες να μαζεύεται οι οικογενεια...και να περναμε καλά.. οπως το λες φιλεναδα.. ειμαστε πλούσιοι...μακαρι αυτά τα πλουτη να τα έχουν όλοι οι ανθρωποι... να περνατε ομορφα και εσεις Ρενα μου σε ευχαριστουμε καλη εβδομαδα να εχετε.. φιλακιααα!!:k

      Διαγραφή
  12. χρονια πολλα και καλη χρονια.ετι ηταν και το δικο μου σπιτι φετος.και το περιμενα πως και πως να γινει αυτο το τραπεζι.και ουτε κουραστηκα και εκανα περισσοτερα πραγματα.η χαρα δινει φτερα.παντα τετοια σας ευχομαι συμπατριωτισσα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλεπω Λίτσα...λεω καινουργια φιλη και παταω να σε βρώ.. και τι βλέπω; την φιλη μου την Μάγδα.. μηπως έχω κανει κατι λάθος;
      Πάντως θα σε ευχαριστησω πολύ ..και χαιρομαι που και εσεις περασατε ομορφα.. πραγματι δεν κουράζεσαι φιλη μου όσα πραγματα και να κανεις για τους αγαπημενους σου ..είναι η χαρα της μάζωξης οπως λεμε... να είσαι καλα και να περνας ομορφα συμπατριώτισσα... απο Θεσσαλονικη είσαι;χαρηκα πολύ. . φιλακιαααα :k

      Διαγραφή
  13. Ρουλάκι μου θριάμβευσες πάλι
    Πολύ γουστόζικα τα πλεκτά σου
    Να χαίρεσαι την οικογένειά σου
    να μαζεύεστε να ξεφαντώνετε
    και να γλεντάτε αγαπημένοι και γερο!!

    Σε φιλώ πολύ πολύυυυυυυυυυυυυυυυυ ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω παρα πολύ Ελενη μου καποιες φορες .. καποιες ιδέες σε σωζουν.. αλλα και τιποτε να μην εκανα το ιδιο θα χαιρομασταν νομιζω .. είναι αλήθεια οτι οταν τα παιδια καθονται κοντα σου .. αυτες οι μαζώξεις δεν είναι και τόσο σπανιες εδώ..χι.χι.. οι γιορτες απλα τους δινουν μια παραπανω λάμψη... ετσι γαι να ξεχωρίζουν απο τις άλλες μερες.. να περνας ομορφα ότι και να κανεις και να προσέχεις.. ναι; φιλακιααα!!:k

      Διαγραφή
  14. Εντάξει, απλά δεν υπάρχεις Σμαράγδι μου με τις υπέροχες κούπες σου! ♥ Να περνάτε πάντα καλά και καλή χρονιά σε όλη την όμορφη οικογένεια σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν υπαρχω Πετρόνι μου τότε που είμαι οέο; χι.χι. φιλη μου παντα μμε κανεις να γελαω .. με τα σχόλια σου..σε ευχαριστω πολύ αυτό θελουμε ε; να περναμε ομορφα... ναι; να περνας και εσύ ομορφα οτι και να κανεις...... φιλακιαααα!!:k
      Υ.γ. σου εδωσε τροφή η επικαιροτητα.. περιμενουμε να φαμε και εμεις.. χι.χιχ.:) :):)

      Διαγραφή
  15. Έχω να σου κάνω μια πρόταση Ρούλα μου, που φέτος λέω να την κρατήσω όσο μπορώ! ;) και εξηγούμαι... γιατί να μην είναι γιορτή η κάθε μας μέρα όλο τον χρόνο; :P
    Τι αλλάζει; Εντάξει μπορεί να μη μαζευόμαστε όλοι μαζί, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι η διάθεση!(και βασικά να είναι κανείς καλά μέσα του!) :D
    Εξάλλου αν το σκεφτείς Ρούλα μου, εσύ όλο τον χρόνο δεν φτιάχνεις όμορφα δωράκια που απλόχερα μοιράζεις; :P
    ΑΦιλάκια πολλά πολλά και καλή γιορτινή μας χρονιά!!! :k <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είναι Μαγισσούλα μου γιορτη καθε μερα γιατί όχι; παντως αν ρωτας εμενα παντα υπαρχουν παραπανω ατομα στο σπίτι μου για φαγητο..και δεν είναι γιορτη καθε φορα.... χι.χι.. απλα αυτες τις μερες ριξαμε λιγο χρυσόσκονη παραπανω...!!
      Να περνας και εσύ ομορφα φίλη μου οτι και να κανεις τα δωρακια χαιρομαι οταν τα κανω...νιωθω πολύ ομορφα πρωτα εγώ..!!! ας εχουμε λοιπον καθε μερα γιορτή και εσύ σαν μαγισσουλα κανε τα μαγικα σου φιλη μου... φιλακιααααα!!!:k

      Διαγραφή
  16. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά Σμαραγδένια μου.Υπέροχα τα δώρα σου και να είσαι σίγουρη ότι οι στιγμές είναι αυτές που μένουν ανεξίτηλες στην μνήμη μας και όχι τα δώρα για αυτό αυτό που ζήσατε γύρω από το γιορτινό τραπέζι είναι και αυτό που θα θυμούνται όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλα και σε σενα φιλη μου να έχεις μια ομορφη χρονια με υγεια και οτι καλύτερο για σενα .. Ακριβως αυτό είναι το νοημα να μαζευόμαστε όλοι μαζι εστω με αφορμή τις γιορτες και να ενωνεται όλη η οικογενεια...θα συμφωνησω απολυτα για αυτό που λες.!!να βρισκουμε στιγμες να περναμε ομορφα ..σε ευχαριστω για τις ευχες...φιλακιααα!!:k

      Διαγραφή
  17. Καλή και χαρούμενη χρονιά, Ρουλάκι!!! Αυτές είναι οι πιο όμορφες, οι πιο "γεμάτες" στιγμές στη ζωή μας! Δεν είναι τα ακριβά δώρα, ούτε τα πλούσια εδέσματα που μάς γεμίζουν χαρά και ευτυχία!!! Αυτές οι μοναδικές στιγμές με τους αγαπημένους μας είναι που δίνουν νόημα στη ζωή!! Οι κούπες σου είναι πανέμορφες, οι ευχές σου εύχομαι να πιάσουν πραγματικά τόπο!! Φιλάκια πολλά και να'χεις μιαν όμορφη εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέπη μου ακρίβώς φιλη μου οι σχέσεις των ανθρωπων έχεουν σημασία τα συναισθήματα και όχι τα υλικα αγαθα .. αυτά θα έρθουν ας ειναι και λίγα .... θα είναι πολλα οταν υπαρχει η αγαπη φιλη μου σε ευχαριστω πολύ για τις ευχες να είσαι και εσύ κορίτσι μου ευτυχισμενη και χαρουμενη την καινουργια χρονιά... φιλακιααααα!!:K

      Διαγραφή
  18. Τι να πω για τον γλυκό τρόπο που γράφεις και με βρίσκει πάντα απόλυτα σύμφωνη! Τα πουλοβεράκια για τις κούπες πόοοοοοοοοοοοοσο γλυκά. Είσαι χρυσοχέρα, είσαι χρυσή καρδιά, είσαι Σμαράγδι όνομα και πράγμα!!!! Καλή χρονιά, με υγεία και ευτυχία για σένα και τους δικούς σου ανθρώπους. Πολλά φιλιά!

    http://artdecorationcrafting.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω παρα πολύ Χριστινα μου καλα είναι και το ιντερνετ και βρισκω τις ιδεες...με λιγα εξοδα..ετσι για το καλό που λεμε...με κανεις και νιωθω ομορφα με τα σχολια σου .. δεν ξερω αν τα αξιζω φιλη μου σε ευχαρσιστω πολύ να περνας ομορφα οτι και να κανεις ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχεις με υγεια και αγαπη .. παντού.. φιλακιαααααα!! :k

      Διαγραφή
  19. Είσαι απίστευτη, υπέροχες οι κούπες σου!
    Καλή χρονιά με υγεία και όμορφες στιγμές, Ρούλα μου! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή και χαρούμενη χρονιά με υγεια και πολύ αγαπη γύρω σου να έχεις μικρή μου χαιρομαι που σου αρεσαν οι κούπες σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχες σου ..ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΆ και σε σένα με υγεια και αγαπη.. παντου Ελλη μου να είσαι καλα και να περνας όμορφα οτι και να κάνεις ναι; φιλακιαααααα!!!:k

      Διαγραφή
  20. Και του χρόνου Ρούλα μου να είσαστε καλά να γιορτάσετε όλοι μαζί. Τα δωράκια που ετοίμασες είναι υπέροχα γιατί είναι φτιαγμένα από τα χεράκια σου με πολύ πολύ αγάπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλα Κατερίνα μου σε ευχαριστω πολύ για τις ευχες φίλη μου ..
      Οτι κανεις με τα χερια και την αγαπη μαζι.. ειναι όμορφο το ξερεις καλύτερα απο μενα κορίτσι μου...και του χρόνου να είμαστε όλοι εδώ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεια και αγαπη παντου γύρω σου..Κατερινα μου ..φιλακιααα!!:k

      Διαγραφή
  21. τι ωραία ιδέα Ρουλίτσα!!! σίγουρα θα καταχάρηκαν όλοι!! πολύ όμορφη παρεούλα, είναι ευτυχία να είστε έτσι όλοι μαζί!!! και του χρόνου με υγεία!! καλή εβδομάδα, φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευα μου οι ιδέες ερχονται καμια φορα και μας βγαζουν απο δύσκολες θέσεις.. μακαρι να είμαστε και του χρόνου όλοι μαζί γιατί δεν είναι παντα εφικτό αυτό..να γεμιζουμε με μικρες χαρες.. την ζωή μας..και να είμαστε καλα.. σου ευχωμαι Ευακι μου να περασεις μια χρονια με υγεια και γεματη αγαπη φιλη μου παντου.. φιλακιααααα!!!:K

      Διαγραφή
  22. Και του χρόνου, Ρουλίτσα μου αγαπημένη, να είσαστε όλοι καλά και να κάνετε ξανά το οικογενειακό σας τσιμπούσι... Φαντάζομαι το καμάρι και το πλατύ σου χαμόγελο να βλέπεις όλους τους αγαπημένους σου γύρω απ' το γιορτινό τραπέζι.
    Τέλεια η ιδέα για τα δώρα της οικογένειας!!!!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και του χρόνου Φιλιώ μου να είσαι καλά σε ευχαριστω πολύ...για τις ευχες σου φιλη μου είναι αλήθεια οτι οι αφορμες δεν λείπουν απο αυτό το σπίτι αυτο γινεται οταν μενεις κοντα πανω κατω και στα πλάγια..χι.χι. οσο για τα μικρα δωρακια μου η πενία τέχνες κατεργάζεται που λενε ...να έχεις μια ομορφη χρονια φιλη μου με τα καλύτερα της... ναι; φιλακιααα!! :k

      Διαγραφή
  23. τι ωραια! καλη χρονια με υγεια και αγαπη και τετοια οικογενειακα χαμογελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή χρονιά και σε σένα από εδώ Ασωτε ευτυχως που εχουμε και αυτα την υγεια και την αγαπη πως να μην χαμογελασουμε; μακαρι όλος ο κόσμος να είναι χαρουμενος και ευτυχισμενος.. και με τα δύσκολα θα τα καταφερουμε να περνας όμορφα ..!!!σε ευχαριστω για τις ευχες... :)

      Διαγραφή
  24. Τι ΟΜΟΡΦΗ οικογενειακή συγκέντρωση!Μπράβο !!! Ο παππούς και η γιαγια τους αγκάλιασε όλους με αγάπη και πολύ χαρά!!Οι πλεκτές κούπες όλα τα λεφτά αν έχεις κέφι και λίγη φαντασία κάνεις θαύματα!!Σου στέλνω μία μεγ'αλη αγκαλιά καιπολλά φιλιά για νέα υπέροχη χρονιά γεμάτη από υγεία χαρά και πολλή αισιοδοξία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεθαύριο που θα μεγαλώσουν και σενα τα κουκλακια σου θα φερνουν και τους φιλους τους να δεις για πότε μεγαλωνει η οικογένεια Εφη μου να είναι εκεινα γερα μονο και εμεις καλά να τα μαζευουμε σε γιορτινες μερες.. αυτη ειναι η ευτυχία φιλη μου να περνας και εσύ ομορφα και να έχεις μια χρονια με υγεια και πολύ αγαπη γυρω σου χρυσοχερα γιαγια..!! ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΑ Εφη μου με τα καλύτερα της. φιλακιααα!!!:k

      Διαγραφή
  25. ρουλα μου γεια σου.δεν εκανες κατι λαθος.απλα ειμαι οπαδος της μαγδας.και του ΠΑΟΚ φυσικα.ναι απο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ αλλα οπως και εσυ αλλου ζω.να εισαι καλα και να περνας καλα.φιλια πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαι μονο που είσαι ΠΑΟΚ και Σαλονικια ... και το οτι ζεις και εσύ μακρυα απο την πατριδα σε κανει δικια μου φιλεναδα καλως ορισες απο εδώ και εννοειτε οτι θα τα να τα λεμε ..αλλα πως μπορω να ερχομαι για να σε βρισκω;..να περνας ομορφα .. φιλακιαααα!!:K

      Διαγραφή
  26. Νομίζω ότι πήραν το καλύτερο δώρο και κάθε μέρα που θα πίνουν τον καφέ τους θα σε σκέφτονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνήθως μεταξύ μας Μαρία μου κανουμε μικροδωρακια νομιζω οτι είναι και η ουσία των γιορτων ..τωρα ειναι πια μεγαλα και το κανουμε για το εθιμο.. καλά το λες θα με σκεδτονται στον καφέ.. τους την καλητερη ωρα..χι.χιχ. να περνας ομορφα και εσύ φιλακιααα!! :k

      Διαγραφή
  27. ρουλα μου καλησπερα.δεν εχω σελιδα δικη μου γγια να τα λεμε.ομως θα υπαρχει καποιος τροπος.φιλια πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα χαρω να τα λεμε και απο εδώ η απο τις Μαγδας.. χαιρομαι να κανω καινουργιες φιλες... να περνας ομορφα φιλακιααα!!:k

      Διαγραφή
  28. Τι ωραία ιδέα το ντύσιμο της κούπας.
    Ζήλεψαν κι οι δικές μου κούπες και μου ζητούν ζακετάκι να ρίξουν πάνω τους...
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φλώρα μου να μην τις αφήσουμε παραπονεμενες τις κουπες σου.. φιλη μου.. ολο και κατι θα γινει πες τους μολις βρεθει ο χρονος θα ριξουν κατι επανω τους.. θα τα πουμε για τα παρεταίρω ναι;να περνας ομορφα... φιλακια :k

      Διαγραφή
  29. Τι όμορφες γιορτές...καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και πολλά χαμόγελα :)
    υ.γ. μου άρεσαν πολύ τα πλεκτά για τις κούπες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλα φιλη μου σε ευχαριστω πολύ για τις ευχες σου να έχεις και εσύ μια ομορφη χρονια με υγεια και αγαπη τα δυο πιο απαρέτητα πραγματα στην ζωη μας... να περνας ομορφα .. φιλακιαααα!!:k

      Διαγραφή
  30. Τι υπέροχη οικογένεια!!Πόσο ευτυχισμένη είσαι δίπλα στα παιδιά και τα εγγόνια σου Ρουλάκι μου!!! Σαν να βλέπω εμάς όταν μαζευόμαστε στη δική μου γιαγιά η οποία έχει πλέον και δισέγγονα, τα δικά μου αστεράκια, και ευλογεί όλο και περισσότερο "τα γένια"της από ευτυχία και καμάρι!!! Να είστε γεροί και να τους καμαρώνετε κάθε χρόνο και περισσότερο!!! Καλή κι ευλογημένη Χρονιά Ρουλίτσα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ίδιο παθαίνω και εγω Κική μου οταν τους βλεπω όλους γυρω μας μακαρι να με κανουν και μενα ξανα διπλογιαγια..:) αλλα δεν τόχουν ακομα σκοπό...:) να είτε καλα΄μικρή μου .. χαρούμενοι και να χαμογελατε παντα να περνας ομορφα.. φιλακιαααα!!!!:k

      Διαγραφή
  31. kaλησπερα και απο εμενα.φιλια πολλα και να περνατε καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ευχαριστω πολύ Λιτσα μου εστω και ετεροχρονισμενα να είσαι καλα και σε ευχαρσιστω που περνας.. φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  32. Χρόνια σας πολλά αγαπητή μου Ρούλα.
    Χρόνια πολλά σε όλους σας.
    Είστε υπέροχοι όλοι σας.
    Την αγάπη μου πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστούμε φιλε να είσα καλα και να περνας και εσύ ομορφα με τους αγαπημενου σου... καλη βραδια...

      Διαγραφή
  33. Ευλογημένη οικογένεια, ευλογημένοι άνθρωποι....διάχυτη η αγάπη , η ζεστασιά, η χαρά , η ομορφιά της δεμένης οικογένειας...Τα δωράκια σου, μοναδικά Ρούλα μου και ανεκτίμητα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριτω πολύ Κλαυδία μου αυτή νομιζω οτι ειναι και η επιθυμια ολων των γονιων .. να είναι καλα τα παιδια και να τα βλεπουν να μελωνουν δεν ειναι εφυκτό παντα αυτό αλλα οταν γινεται χαιρονται οι γονεις που μεγαλωνουν .. φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  34. Μια υπέροχη οικογένεια που εύχομαι πάντα να έχει υγεία και χαρά!
    Η ευλογία είναι ολοφάνερη στο σπίτι σας Ρουλίτσα μου.
    Πολύ ωραίες οι κούπες με τα πλεχτά τους, τις έχω δει κι έχουν πολύ γούστο, ειδικά αυτές που έφτιαξες με τόση αγάπη είναι πανέμορφες!

    Και του χρόνου, φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή