Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ..ΑΝΟΙΞΗ..!!

Ας γεμίσουμε τα μάτια μας ομορφιές σήμερα ..γιατί μας λένε ότι η ζωή είναι ωραία έστω και αν είναι δύσκολη..!! 
Η φωτογραφία αυτή πήρε μέρος στο δρώμενο < φωτογραφίζειν>  που κάνει η φίλη μας η Μαρία με το μπλοκ.. Μια ματιά στον ήλιο με γιορτινά..!!     


Μην μου πείτε ότι δεν νιώσατε και εσείς το απαλό της χάδι και δεν ακούσατε το γέλιο της..!!
Για ποιαν μιλάω; μα φυσικά για την Άνοιξη φίλοι μου....!!
Την ωραιότερη εποχή του χρόνου... που πάντα βιάζεται να δώσει το στίγμα της .!!
Ο καιρός έχει ζεστάνει και έσκασαν κι όλας τα πρώτα λουλούδια στην αυλή μου και αυτό  κάνει κοιτάζοντας τα  να ζωγραφίζεται ένα χαμόγελο στα χείλη μου..!!
Οι μοσχοβολιές από τις βιολέτες 
Τα κίτρινα.. κρινάκια..
Η πρώτη μαργαρίτα..!!
ένα μικρό ακόμη μώβ  ζουμπουλάκι..
Το συνριβάνι κήπος.. έβαλε τα καλά του να υποδεχτεί την όμορφη Ανοιξη..!!
 Τα χρώματα τους  ,..τα αρώματα τους.. σε κάνουν να νιώθεις όμορφα και ας είναι όλα γκρίζα γύρω σου...!!
Το βλέμμα σου πλανιέται.. επάνω σ αυτά τα μικρά χρωματιστά λουλουδάκια .. που δείχνουν  θάρρος ..ανθίζοντας.. πάρα τις αντίξοες συνθήκες  σαν να θέλουν να χρωματίσουν  την ζωή..!!! 
Ας είμαστε φίλοι μου .. ευχαριστημένοι που έχουμε αυτά που έχουμε..!!!
Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω  που δεν έχουν ούτε τα αυτονόητα..!!
Δώσετε μαζί με το χέρι σας .. και λίγο  χαμόγελο  στον διπλανό σας ..!!
ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑΝ ΟΜΟΡΦΟ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΑ..!!!!



75 σχόλια:

  1. Μοσχοβόλησε η γειτονιά με τα μυρωδάτα λουλούδια σου Ρούλα !!!!!!!!!!!!
    Καλώς να ορίσει η Άνοιξη για όλο τον κόσμο !!!!!!!
    Καλό μήνα και πολλά φιλιά !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας γεμισουμε για λιγο Ρανια μου νς μυρωδιες και ομορφιες απο τα χρωματα των λουλουδιών... ετσι κι αλλιως η ζωή είναι δυσκολη.. ας παρουμε λιγο χρώμα και να συνεχίσουμε... να ελπίζουμε για τα καλήτερα...φίλη μου ΚΑΛΗ ΑΝΟΙΞΗ... φιλάκι...!!!

      Διαγραφή
  2. Συντριβάνι-κήπος!
    Αυτό μόνο ένα σμαραγδένιο ζευγάρι το έχει καταφέρει!Καλό μήνα αδερφούλα μου, με υγεία αγάπη και συναισθήματα λεπτά όσο τα αρώματα των λουλουδιών σας!
    Καλό μήνα!Και πάντα χαμόγελο και πίστη σε όσα συμβαίνουν!Κάτι έχει ο Θεός στο νου Του, δεν μπορεί...
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ακριβως αδέρφι μου ..κατι ο θεός έχει στον νου ΤΟΥ.. μέσα στα δυσκολα μα δινει αυτά τα χαρμόσυνα μηνυματα της Ανοιξης να γελασουν και λιγο τα χείλη μας βλέποντας την τόση ομορφια γύρω μας.. να είσαι καλα αγαπη μου και να έχεις ενα ομορφο μηνα με χαρουμενα γεγονοτα... ΚΑΛΗ αου ΑΝΟΙΞΗ..φιλί μεγαλο.. !!!

      Διαγραφή
  3. ανοιξε το ματι εδω αποο το καναπε του πονου οπου αναρρωνω
    καλο μηνα να σαι καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέχρι να σου απαντήσω στο σχόλιο σου ευχωμαι ασωτε.. να σου εχουν περασει οι πονοι και να απολαμβανεις τα χρωματα της Ανοιξης.. φιλε να περνας ομορφα και στα δύσκολα... αν το θελεις μπορείς να το καταφερεις... καλο μηνα να έχεις..!!

      Διαγραφή
  4. KAΛΟ ΕΥΩΔΙΑΣΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΑΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλός να είναι Ιριδα μου..για όλο τον κόσμο και ας είναι αυτός που θα μας κανει λιγο πιο χαρουμενους με τα αρωματα και τα χρωματα του . ΚΑΛΗ ΑΝΟΙΞΗ να έχεις φιλη μου.... φιλάκι..!!

      Διαγραφή
  5. Καλημέρα!
    Καλό μήνα!!!
    Τι όμορφα τα λουλούδια σου, μου έφτιαξαν την μέρα :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι αν το καταφερα αυτό .. αν και λιγο αργα να μου επιτρεψεις να σου ευχηθο να έχεις ενα ομορφο μηνα και μια χαρούμενη Ανοιξη .. φιλάκι.!!!

      Διαγραφή
  6. Καλή άνοιξη Ρούλάκι!
    Σ΄ευχαριστώ για την συμμετοχή στο διαγωνισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω σε ευχαριστω που με τις ευκαιρίες που μας δίνεις μας κανεις να ψαχνόμαστε να δούμε τι μπορούμε να κανουμε... Να εχεις ενα ομορφο μηνα Μαρία μου ΚΑΛΗ και χαρουμενη Ανοιξη να έχεις .. φιλάκι..!!!:k

      Διαγραφή
  7. Καλό μήνα Ρούλα μου με τον ανθοστόλιστο κήπο σου!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενη μου να είσαι καλα φίλη μου σε ευχαριστω.. μακαρι να έχουμε ενα ομορφο μηνα και μια χαρουμενη Ανοιξη.. είθε..!!! να περνας ομορφα... φιλάκι..!!!

      Διαγραφή
  8. Εγώ πάντως λίγο χειμώνα τον ήθελα ακόμα :(

    Όπως και να έχει καλό μας μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω την αλήθεια mahler εδώ στην Κρήτη δεν μπορούμε να πουμε πως έκενε χειμωνα καθολου... εκτός απο δύο εβδομαδες κρυο... και .. σιγα το κρυο.... ο χειμωνα ηταν πολύ λιγος πραγματι τωρα που το λες...γ αυτό τα λουλουδια ξεγελαστηκαν .. και ανθισαν... καπως πρόωρα.. αλήθεια ειναι.. αλλα και ετσι ας απολαυσουμε την μικρή αυτή χαρα που μας δινουν τα λουλουδια με την ομορφια τους... να περνας καλά να έχεις ενα ομορφο μηνα ... Ας ευχηθουμε καλή ΑΝΟΙΞΗ ....!!!! :)

      Διαγραφή
  9. Ήρθες με τις ευωδιές της Άνοιξης
    να μας μεθύσεις!!!!
    Καλή και Φωτεινή Άνοιξη Ρούλα μου

    Σε φιλώ πολύ και καλό μήνα ♥ (Μάρτη να βάλεις χα χα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eεεε τι να κανω βρε Ελενη μου.. που μεθυσα εγω πρωτα με τις μυρωδιες της μέσα στην αυλή μου...καθε μερα ξεπροβαλει και ενα λουλουδακι.. ξεμιαλίστηκαν και αυτά απο την ζεστασιά την Ανοιξης... να είσαι καλα φιλη μου... να έχουμε ενα ομορφο Ανοιξιατικο μήνα....!!
      Αααα να μην ξεχασω το Mαρτάκι μου... δεν θελω να μαυρίσω απο τωρα..:D :D
      Καλό Σαββατοκύριακο..!!!.φιλάκι..!:k

      Διαγραφή
  10. Καλό μήνα Ρουλίτσα μου !!1 Η άνοιξη μας ήρθε με ευωδιές και χρώματα !! Και αυτό το συντριβάνι με όλη την άνοιξη γεμάτο είναι πολύ όμορφο !!Και εγώ βγαίνω κάθε λίγο έξω να μυρίσω και να δω τα ανθισμένα μου λουλουδάκια !! Υγεία για όλους φιλενάδα μου και καλύτερες ειδήσεις !!
    Σε γλυκοφιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Νικόλ μου και λίγο βιαστική θα έλεγα..τα λουλουδια μου πρωτη χρονια ανθισαν τόσο νωρίς φιλεναδα.. θαρεις και αυτα εχουν βαλει σκοπο να μας δώσουν τα χαμογελα που μας λείπουν αυτό τον καιρό..!! ας ειναι ευλογημενη η φύση.. !!:) να περνας ομορφα καλή μου... να έχεις ενα ομορφο Ανοιξιατικο μήνα..Καλή Ανοιξη να έχεις σου στέλνω φιλάκι μεγαάαααλο ..!!!! :k

      Διαγραφή
  11. Τι όμορφες φωτογραφίες, Ρούλα μου! Και η συμμετοχή σου στο διαγωνισμό υπέροχη!
    Φιλιά πολλά, καλό μήνα να έχεις, καλή Άνοιξη! Να περνάς όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτι και να πούμε για την Ανοιξη Ελλη μου θα είναι λίγο μπροστα στην τόση ομορφια που μας προσφέρει με τα χρώματα της και τα αρώματα της.. σε ευχαριστω πολύ για τις ευχες .. να περνα ςκαι εσύ όσο κσλήτερα μπορείς.. να έχεις εναν όμορφο μήνα ενα τέλειο Σαββατοκύριακο...και μια χαρουμενη Ανοιξη.. μικρή..μου στελνω φιλάκι ..!!!:K

      Διαγραφή
  12. Ρουλα μου καλο μηνα και απο εμενα.χαρμα οφθαλμων το σιντριβανι και τα λουλουδια.ΤΑ παντα εν σοφια εποιησας. πολλα φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό και ομορφο μήνα να εχουμε Λίτσα μου να αφήσουμε την καρδια μας να γαλήνεψη και να ξεχαστεί για λίγο απο τα δυσκολα της... να περνας ομορφα.. να έχεις ενα ομορφο Σαββατοκύριακο.. και μια χαμογελαστη Ανοιξη..σου στέλνω φιλάκι..!!

      Διαγραφή
  13. Πω πω! Τι όμορφα λουλούδια! Ποιο να πρωτοθαυμάσω; Όλα αυτά τα αγαπώ, μα πιο πολύ τις φρέζες, τα κρινάκια τα κίτρινα που τα λες εσύ! Αλλά κι οι βιολέτες, τι ευωδιά! Αμ το ζουμπούλι; Γίνεται να αφήσει κανείς έξω το ζουμπούλι;
    Ευχαριστώ για τα τόσα χρώματα και τις τόσες ευωδιές που έχεις σήμερα εδώ πέρα μέσα Ρούλα!
    Καλό μήνα και όμορφη Άνοιξη να έχεις!
    Φιλί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεε δεν γίνεται να αφήσουμε έξω το ζουμπουλακι.. βρε Αρτίστα μου..!! το κάθε ενα λουλουδακι μοναδικό...σου δινει την ομορφια του το άρωμα του...απλόχερα χωρίς ανταλαγματα..ας είναι ευλόγημενη η φύση.. που μας τα προσφερει..!!!γι αυτό ειπα να σας τα προσφέρω και εγω ..( όχι δεν είμαι η φυση) η Ρούλα ειμαι απλα να σας κανω να χαμογελασετε θελω... αυτάααα..!!! να περνας ομορφα.. να έχεις ενα γλυκο Σαββατοκύριακο... καλή Ανοιξη φίλη μου...στελνω φιλάκι..!!!

      Διαγραφή
  14. Καλό Μήνα με όμορφες εικόνες! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλό Μήνα με όμορφες εικόνες! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ Νένα μου καλο μήνα να έχεις και εσύ.. και να περασεις ενα ομορφο Σαββατοκυριακο.. φιλη μου.. να είσαι καλά και να περνας ακομα καλύτερα... ΚΑΛΗ ΑΝΟΙΞΗ να έχεις ... φιλάκι..!!!

      Διαγραφή
  16. Αχ, μοσχομύρισε ο τόπος! Μια με την αλμύρα της θάλασσας, μια με τα λουλουδάκια σου, μας ξεσήκωσες Ρουλάκι μου!!!
    Καλό μήνα, γλυκό μας κορίτσι!
    Μια μεγάλη αγκαλιά και άπειρα ολόγλυκα ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
    <3 <3 <3
    *Αυτό το λουλουδάκι που δεν ξέρεις πώς το λένε, εμείς το έχουμε σε μωβ, σε φούξια και σε λευκό, αλλά ούτε η μαμά μου θυμάται πώς το λένε!!!
    ;-) χαχχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις οταν ανθιζει αυτό του λουλουδακι τι ομορφο που ειναι!!! πολλα μαζεμενα σαν πολύ ηλιοι μικροί ειναι..σε λευκο δεν το έχω δει .. αλλα οντως δεν ξερω πως λεγεται για πες της μαμας να θυμηθει ..χι.χι.:D ΄να είσαι καλα μικρή μου σε ευχαριστω παντα για το χαμογελο που μας χαριζεις το εχουμε αναγκη..!! να έχεις ενα ομορφο Σαββατοκύριακο και μια χαρουμενη Ανοιξη.... σου στελνω φιλάκι..!!!!:k

      Διαγραφή
  17. Συντριβάνι ο λόγος σου!
    Λουλούδια οι λέξεις σου και ολάνθιστος μπαχτσές η ψυχή σου!
    Καλό μήνα, με το καλό να ανταμώσουμε την άνοιξη Ρούλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ!! πως ξερουν και στοχεύουν οι λέξεις σου καθε φορα στην καρδια.. Κανελλάκι μου και την κανουν να ανοιγει διάπλατα..!! σε ευχαριστω πολύ ναι..!!! με το καλό φίλη μου να ανταμωσουμε και τα χαμογελα που μας δίνει η Ανοιξη με τα χρωματα και τα αρωματα της... να περνας ομορφα ματια μου..καλο Σαββατοκύριακο... φιλώ σε..!!:k

      Διαγραφή
  18. Καλό μήνα Ρούλα μου πάντα με χαμόγελο και αισιοδοξία όσο δύσκολα και να είναι όλα γύρω μας!!!Τα λουλουδάκια σου υπέροχα!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφία μου καλό μηνα και σε σένα .. την χρειαζομαστε την αισιοδοξια φίλη μου.. να ξεφευγουμε λίγο και να συνεχίζουμε .σε ευχαριστω πολύ που περνας να έχεις ενα ομορεφο Σαββατοκύριακο να περνας ομορφα οτι και να κάνεις... φιλάκι..!!!!:k

      Διαγραφή
  19. Καλο και ευλογημένο μήνα Ρούλα μου γεμάτο με όλα τα καλά του Θεού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ Κατερινα μου να είναι ευλογημενος για όλο τον κόσμο .. γιατί χρειαζομαστε και λιγες ευχες... μηπως και τα πραγματα πανε λιγο καλύτερα .. ας ειμαστε αισιοδοξοι θετικη σκεψη και τα καλα εστω και λίγα θα έρθουν...φίλη μου να έχεις ενα ομορφο Σαββατοκυριακο και μια χαρουμενη Ανοιξη.. σου στελνω φιλάκι..!!:k

      Διαγραφή
  20. Καλησπέρα σου Ρούλα μου. Καλό μήνα να έχεις. Υπέροχες οι φωτογραφίες σου. Ας κάνουμε λέω λίγη υπομονή ακόμα.....έχει ο χειμώνας μέρες μπροστά μας μέχρι να μας χαιρετίσει.
    Καλό ξημέρωμα να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλο μηνα και σε σένα ...πραγματι μπορεί έχει ακομα χειμωνα μπροστα.. αλλα εδώ τα λουλουδια μου ειναι βιαστικα.. οπως και εγω .. και εσπευσα.. να σας τα χαρίσω εστω και απο μακρυα...να γεμισουν ομορφα τα ματια μας..μεσα σε τόση καταχνιά..να περανς καλα ... καλο σου Σαββατοκύρικο.. και Καλή ΑΝΟΙΞΗ..!!!:)

      Διαγραφή
  21. Ωραία τα λουλούδια σου Ρουλίτσα και η αυλή σου ,γεμάτη χρώματα!!
    Καλό μήνα με υγεία και αισιοδοξία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλα Μεταξια μου σε ευχαριστω παρα πολύ καλό μηνα και σε σενα.. και ναι... η Ανοιξη που μπαίνει μας κανει λιγο πιο αισιόδοξους με τα χρωματα της...να περνας ομορφα .. καλο σου Σαββατοκύριακο... φιλάκι΄!!:k

      Διαγραφή
  22. Απαντήσεις
    1. Καλή Ανοιξη να έχουμε Χριστινάκι μου ας είναι ευλογημενη η φυση με τα χρωματα της που μας δίνει αισιοδοξία ακομα και στα δυσκολα...σου ευχωμαι τα καλύτερα σε όλα .. να περνας ομορφα..οτι και να κανεις ...καλο Σαββατοκύριακο.. σου στελνω φιλάκι..!!!:k

      Διαγραφή
  23. Οι εικόνες σου μού έφεραν στη μύτη τ' αρώματα της άνοιξης που, τόσο όμορφα, υποδέχτηκες!
    Να 'ναι πάντα ολάνθιστος ο κήπος σου, όπως η καρδιά σου, Σμαραγδένια μου!

    Καλώς σε (ξανα)βρίσκω! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι που το καταφερα αυτό Νατάσα εστω και λιγο γρήγορα ειναι αλήθεια αλλα τα λουλουδακια μου βιαστικαν να ανθίσουν και απο την χαρα μου θελησα να τα μοιραστω μαζι σας αυτήν την χαρα..να είσαι κλα . χαιρομαι που ξαναβρεθηκαμε ... να περνας ομορφα να έχεις ενα καλο και ανοιξιατικο Σαββατοκυριακο.. .!!φιλακι...!!:k

      Διαγραφή
  24. Α ,εδω θα μαλώσουμε! Η ωραιότερη εποχή του χρόνου είναι ο χειμώνας!
    Εγω κήπο δεν εχω ,αλλά όλα τα λουλουδια που εδειξες τα κλέβω τωρα απο το βαζο της μάνας μου!
    Καλό μήνα με υγεία Ρούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααα παιδι του χειμωνα μου είσαι; και γιατί να μαλώσουμε Νάσια μου δεν κανουν τα παιδια της Ανοιξης παρεα με τα παιδια του χειμώνα; χι..χι. είδες ομως αν δεν είχε τα λουλουδια η μαμα σου εσύ από θα τα εκλεβες οεο; γι αυτό και μονο αξιζει να έρθει η Ανοιξη... απλα εγω μαζι με τα λουλουδια μου ειμαι λιγο βιαστική... και που είσαι; .. μην μου σκας.. βρε έχει ακομα χειμωνα πισω... η Κρητη απλα μπαινει πιο γρηγορα στην ΑΝΟΙΞΗ..να έχεις ενα ομορφο και Ανοιξιατικο μηνα..χο..χο. σου στελνω φιλάκι..!!:k

      Διαγραφή
  25. Καλή σου μέρα αγαπητή μου Ρούλακαι καλό μήνα σου εύχομαι.
    Μια όμορφιά η Άνοιξη μέσα από τις φωτογραφίες σου.
    Μόνο που για μας εδώ αργεί λιγάκι ακόμα.
    Αύριο περιμένουμε χιόνι.
    Νάσαι καλά καλή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί να αργεί Ντένη εκει η ανοιξη αλλα θα έρθει οπωσδήπωτε.. δεν έχει χασει νομιζω ποτε το ραντεβου της με την φύση... λιγη υπομονή ακομα θα κανεις .. εδω ειναι πολύ βιαστική... δεν ξερω αν ειναι καλό.. μηπως και ερθει κανενας χειμωνας ξαφνικος και διεκδικήσει τις μερες του..θα δείξει.. να περασεις ενα ομορφο Σαββατοκυριακο καλο σου μηνα..!!:)

      Διαγραφή
  26. Αισιόδοξη Ρουλίτσα μου όπως πάντα. Όμορφες φωτογραφίες που δείχνουν πόσο ωραία είναι η ζωή, ναι; Συγχαρητήρια και για τη συμμετοχή σου στο φωτογραφίζειν της Μαρίας.
    Καλό μήνα Ρούλα μου, να είναι εύχομαι ανοιξιάτικος και στις καρδιές μας
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι η ζωή ειναι ωραια Αννα μου και ας είμαστε ευχαριστημενοι με αυτά που έχουμε..δυσκολα μεν αλλα ας εχουμε αισιοδοξία..!! και η Ανοιξη με τα λουλουδια της μας κανει εστω και λιγο πιο χαρουμενους φίλη μου να έχεις ενα ομορφο μηνα ...φίλη μου να περνας ομορφα .. και με το καλο να έρθει η Ανοιξη για τα καλα΄γιατι τωρα λιγο βιαστική μου φαινεται...σε ευχαριστω πολύ καλο σου Σαββατοκύριακο..να περνας ομορφα.. ναι; φιλάκι..!!! :k

      Διαγραφή
  27. Καλημερα!!!
    Λοιπον εμενα το ανοιγει κανονικα. Ισως εχεις μπλοκαρει τα λινκ απο αγνωστους ιστοτοπους η ισως ο υπολογιστης σου δε διαβαζει pdf αρχεια. Αν δεν μπορεσει καποιος να σε βοηθησει πεε μου να στο στειλω με μεηλ. Φιλια κι ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλημερα!!!
    Λοιπον εμενα το ανοιγει κανονικα. Ισως εχεις μπλοκαρει τα λινκ απο αγνωστους ιστοτοπους η ισως ο υπολογιστης σου δε διαβαζει pdf αρχεια. Αν δεν μπορεσει καποιος να σε βοηθησει πεε μου να στο στειλω με μεηλ. Φιλια κι ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικα δεν μπορεσα να το ανοιξω Χριστινακι μου να διαβασω.. αν δεις το μεηλ που σου εστηλα... στηλε μου το σε μεηλ πλιζζζ !!! να περνας ομορφα ... καλο Σαββατοκύριακο φιλη μου... να έχεις ενα χαρουμενο μηνα .. φιλάκι...!!!:k

      Διαγραφή
  29. Πω πω χρώματα και αρώματα! Μοσχοβόλησε ο τόπος! Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ήσουν απο μια μερια εδώ κοντα να δεις αρωμα οι βιολετες.. πραγματικα σε κανουν να νιωθεις τοσο ομορφα τα λουλουδια ας είναι και τόσο λίγα.. ειναι που η ζωή ξαναγενιεται.. μεσα απο τα χρώματα..!! να περνας ομορφα φιλη μου και να έχεις ενα χαρουμενο μηνα... φιλάκι...!!!:k

      Διαγραφή
  30. Καλό μήνα Ρουλίτσα μου!!!Υπέροχη η φωτό σου!!!
    Λατρεύω την Ανοιξη καί τά λουλούδια της!!
    Ο κήπος σου..παράδεισος φίλη μου!!!
    Καλό βράδυ!!!Πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντίμη μου και ποιος δεν λατρεύει την Ανοιξη φιλη μου..και προπαντως εσύ που μπορείς να βγαζεις τόσο υπεροχες φωτογραφίες καλο μηνα να έχουμε .. να περνας ομορφα με οτι και να κανεις χαρούμενη Ανοιξη να έχεις.. σου στελνω φιλακι...:k

      Διαγραφή
  31. Καλό σου μήνα, Ρούλα, γλυκιά μου !
    Μπαξές ολάνθιστος το σπιτικό σου...όλες οι μοσχοβολιές τους εύχομαι να συνοδεύουν τα βήματά σου.
    Φιλιά γλυκά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ Σταυρούλα μου..φετος τα λουλουδια μου βιάστηκαν να ανθίσουν φιλη μου ο καιρός εδώ ειναι ζεστός και αυτα ξεμιαλιστικα.. με την Ανοιξη να τα χαΪδευει.. γεμισαν ομορφιες τα ματια και οι καρδιές ελπιδες..!! να περνας ομορφα .. φιλη μου καλο σου Σαββατοκύριακο.. φιλάκι...!! :k

      Διαγραφή
  32. Καλή Άνοιξη και καλό Μάρτη λοιπόν! :) Πέρνα κι από εδώ:
    http://pistos-petra.blogspot.gr/2016/03/mia-fora-mia-geitonia.html
    ...να δεις πολλές γειτονιές, να ανοίξει το φυλλοκάρδι σου! Φιλιά Σμαράγδι! ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μολις γυρισα απο σενα.. αχ!! τι μας κανεις..!! και σε ποιον δεν αρεσουν οι γειτονιες... θα περασω για αναγνωση σιγα .. σιγα σε όλους .. φιλεναδα Να εχεις ενα ομορφο μηνα Πετρίνα μου και μια χαρούμενη Ανοιξη... στελνω φιλάκι...!!!:k ❤

      Διαγραφή
  33. μάς γέμισες με Άνοιξη... καλόν μηνα!! άψογο το συντριβάνι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρασκευή μου καλο μηνα να έχεις και εσύ ... ναι η Ανοιξη μα κανει να νιωθουμε ομορφα καθε φορα που ξεπροβαλει εστω και δειλα στην αρχή... να περασεις ενα ομορφο Σαββατοκυριακο... Καλή ΑΝΟΙΞΗ... φιλάκι...!!!:k

      Διαγραφή
  34. Καλή Άνοιξη, αγαπημένη και ευαίσθητη φιλενάδα μου....
    Η όμορφη ψυχή σου ξέρει να ξεχωρίζει την ομορφιά όσο καλά κρυμμένη κι' αν είναι!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλή Ανοιξη Φιλιώ μου σε ευχαριστω παρα πολύ για τα ομορφα σου λόγια δεν χρειαζομαστε πολλα να νιωσουμε ομορφα...οταν βλέπουμε γυρω μας τοσα δύσκολα φιλη μου ας παίρνουμε χαρα απο την φύση..εστω και για λίγες στιγμές .. να είσαι καλ αΦιλιω μου και να περασεις ενα ομορφο Σαββατοκύριακο...ναι; ΚΑΛΉ ΑΝΟΙΞΗ να εχουμε σου στελνω φιλάκι..!!!:k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλό μήνα σμαραγδένια μου! Τι ωραίες οι φωτογραφίες σου!!!!! Τι ωραίος κήπος!!!!! Καλή άνοιξη και καλό Σ/Κ! Φιλάκια πολλά!!!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ Νίκη μου να είσαι καλά καλο μηνα να έχεις και μια ομορφη και χαρουμενη Ανοιξη... καλη εβδομαδα να περασεις..!!! σου στελνω φιλακι..!!:k

      Διαγραφή
  37. Καλό μήνα!!!!!!!!!1 ευωδιαστό και πολύχρωμο!! Το όμορφο συντριβάνι σου με τα χρώματα και τα αρώματα αλλά και αγάπη σου είναι ο καλύτερος τρόπος να μας καλωσορίσεις στο σπιτικό σου!!!Φιλάκια Κυριακής με πολύ αγάπη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ti ωραιότερο απο το να καλοσωρίσουμε την Ανοιξη Εφη μου με τα δικα της λουλουδια..!! φέτος ανθισαν νωρίς τα λουλουδια.. ξεγελαστηκαν και αυτά απο τους νοτιαδες.. και την ζεστη...και μας χαρίζουν την ομορφια των χρωματων τους και τα αρώματα τους..! ευλογημενη η Ανοιξη φιλη μου να περνας ομορφα και εσύ οσο γινεται .. να μου φιλησεις τα κορίτσια σου.. και σε σενα στελνω ενα μεγαλο φιλακι.!!!:k

      Διαγραφή
  38. Να και η μονίμως καθυστερημένη ήρθε να ευχηθεί έναν μυρωδάτο, φωτεινό και χαμογελαστό μήνα και ποτέ να μη ξεχνάμε να ευχόμαστε και καλή εσωτερική υγεία!!! :D
    ΑΦιλάκια Ρουλίτσα μου, πάντα με πολύ αγάπη! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με χαρα δεχομαι τις ευχες σου φιλεναδα..για χαμογελα και μυρωδιες ας τα απολαυσουμε τωρα που τα έχουμε... Εμεις μοιαζουμε..χι.χι.. μονιμως καθυστερημενες ειμαστε αλλα δεν θα καταπιεστουμε γι αυτό ε;.. οποτε εχουμε χρονο...θα κανουμε επεισκεψεις μας..οπως το λες η εσωτερικη υγεια μας..εχει σημασια ..να περνας καλα οτι και να κανεις.. φιλη μου σου στελνω και εγω την αγαπη μου και ενα μεγαλο φιλακι..!!:k

      Διαγραφή
  39. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. υπεροχες φωτογραφιες που θαρρείς και θα μυρισεις τις ευωδιές των λουλουδιων σου
    το λουλουδακι που μοιαζει με αστρακι το λενε μπουζι και δεν θελει πολυ νερο
    ευχομαι να ειναι παντα ανθισμενα ο κηπος και η καρδια σου
    φιλια και σευχαριστω για την επισκεψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Εγώ η αργοπορημένη που διαβάζω προς τα πίσω βλέπω πάλι τις ομορφιές της αυλής σου που καλωσόρισαν το μήνα που φεύγει!
    Άνοιξες την καρδιά μου και τη γέμισες αρώματα Ρουλίτσα μου!

    Γλυκά κι ανθισμένα φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή