Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

ΛΟΥΛΟΥΔΑΤΗ...ΑΙΤΙΑ..!!

Αυτόν τον καιρό δεν μπορώ να πω ότι είμαι και στα καλύτερα μου.. 
Γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας..και η ζωή που ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει..αφήνει εκεί στην μια άκρη ένα αγκαθάκι που όσο και να θέλεις να το αγνοήσεις δεν γίνεται..!! 
Από την άλλη όμως έρχεται   ένα δωράκι.. και μια καρτούλα με λουλούδια και  ευχές... και σου βάζει ένα μικρο χαμόγελο στα χείλη..για να σου πει ... κοίτα η αγάπη και η ομορφιά είναι εδώ...!!
Δεν είχα σκοπό  και διάθεση  για να κάνω ανάρτηση..δεν είχα κάτι να γράψω .. εξ ου  και η ολιγοήμερη απουσία μου από εδώ..!!
Αιτία.. για το χαμόγελο...η όμορφη καρτούλα που μου έστειλε η φίλη μας η Μαριάννα γεμάτη όμορφα λουλούδια..
                                    με ευχές μέσα της..
Και εχω την χαρα να εχω απο τα χερακια της ενα ομορφο κανατάκι ..
 με ενα πιάτο με  καταπληκτικο ντεκουπαζ και τα δύο ειναι από αυτα που έχει βάλει στο μπλοκ της .. από κοντά πιστέψε με είναι ακόμη πιο ωραία..!!
Μαριάννα μου σε ευχαριστώ πολύ φίλη μου να είσαι καλά .. να έχεις ένα ευλογημένο Πάσχα και μια Ανάσταση παντού..!!
Αυτά ήταν που με έκαναν...να πάρω την παλιομηχανή μου και να βγω στην μικρή μου αυλή..να φωτογραφήσω την ομορφιά που προσφέρει.. η ξελογιάστρα Ανοιξη..!!
Ας μιλήσουν τα λουλούδια αντί για μένα..








                               μια μοναχική ομορφιά..!
Δεν μπορώ να πω ότι τα καταφέρνω πολύ καλά με τις φωτογραφίες αλλά ελπίζω  να σας  αφήσουν ένα χαμόγελο για ότι μπόρεσα να αποθανατίσω ..αν είναι δυνατόν να καταφέρει να αιχμαλωτίσει   την ομορφιά ένας παλιοφακός!!! 
Η Ανάρτηση αυτή παίρνει μέρος στις Μέρες της Ανοιξης  που κάνει η Αριστέα μας..!!

Να είσαστε καλά όλοι σας  αγαπημένη μου παρέα...  αφήστε να σας ακουμπήσει ένα χαμόγελο ακόμα και στα δύσκολα.!!!!







52 σχόλια:

  1. Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες με τα λουλούδια σου είναι σαν να βλέπω τον κήπο μας!!!
    ;-)
    Να χαρείς τα δώρα της Marie-Anne μας, Ρουλάκι μου! Είναι υπέροχα, όπως υπέροχη είναι και η ίδια άλλωστε!
    Ελπίζω σύντομα όλα να είναι καλύτερα, κορίτσι μου! Πάντα να βρίσκεται κάτι που να σε κάνει να χαμογελάς, και μην ξεχνάς: Αν θέλεις κάτι, είμαι εδώ! Ξέρεις πού θα με βρεις!
    Ένα μεγάλο και ζουμερό ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ ολοδικό σου, ναι?!
    <3 <3 <3
    Καλό ξημέρωμα, κορίτσι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συριανακι μου αγαπημενο η θεα ενος λουλουδιου παντα μας αποσπα ευχαριστα απο τα όποια λυπημενα γεγονοτα..ακομα και αν δεν αφορα εμας αλλα τους φιλους η τους γνωστους μας.. δεν γινεται να μην επιρεαζομαστε.. ομως θεμα χρονου είναι όλα..απλα βρισκουμε αιτίες νια να νιωθουμε λιγο καλυτερα.. απο τα στεναχωρα.. σε ευχαρσιστω πολύ μικρή μου για το χερι που μου απλωνεις να είσαι καλά και να περνας με τον Γιαννιό σου ακομα καλιτερα.. φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  2. Τι όμορφα λουλούδια που έχεις στον κήπο σου! Είναι σαν να χωράς όλη την άνοιξη στις γλάστρες σου! Πολύ όμορφο το δωράκι σου, να το χαρείς! Πολλά φιλιάαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε εςυχαριστω Σωτηρία μου τα λουλουδια με την ομορφια τους παντα μας φτιαχνουν την διάθεση... ελπίζω να χαρούνε και τα κορίτσια σου σε λιγες μερες...να περνας ομορφα φιλη μου να είσα καλα φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  3. Πόσο συγκινήθηκα Ρούλα μου, που το δωράκι αυτό, ήρθε να σε γλυκάνει και να σε κάνει να χαμογελάσεις! Είναι πραγματικά υπέροχο, αλλά ακόμα πιο όμορφο είναι πως μπορεί να εκφράσει την αγάπη που μοιραζόμαστε όλοι μας σ' αυτή τη blogoγειτονιά!
    Γεια στα χεράκια της Μαριάννας, καταπληκτική δουλειά!
    Να τα χαρείς αγαπημένη φίλη και να περάσεις όμορφα τις άγιες μέρες που έρχονται!
    Σε φιλώ γλυκά
    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολοι θελουμε απο καπου να πιστουμε για να ξεπερασουμε τις δυσκολιες μας Μαρίνα μου οταν συμβαίνει κατι σε φιλο η γνωστο σου επομενο ειναι να σε στεναχωρείς και σενα .. και ερχεται ενα μικρό πραγματακι να σου χαρισει ενα χαμογελο... οπως ενα λουλουδι.. που η ομορφια του σε γαληνευει και σε κανει να αναρωτιεσαι τι μεγαλη δυναμη εχει αυτό.!! αυτή ειναι και η έννοια της ελπιδας... να περνας ομορφα Μαρινα μου καλο σου ξημερωμα .. φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  4. Τα όμορφα λουλούδια σου μου θύμισαν και τον δικό μου κήπο,ο οποίος είναι και το καταφύγιο μου τις μέρες που δυσκολεύομαι και εγώ να χαμογελάσω...
    Εύχομαι σύντομα τα πράγματα να είναι καλύτερα για όλους μας.
    Πολλά γλυκά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ομορφο το ονομα σου Ηλιογενητη..!!! είδες τι δυναμη που εχει ενα λουλουδι..!! απο αυτα παιρνουμε την ομορφια την ηρεμια.. και το χαμογελο οταν βρισκομαστε στα δυσκολα .. ειναι το γιατρικο μας..λεω εγω.. Μακαρι η ευχή σου να γινει πραγματικοτητα για όλους μας να είσαι καλα και να περνας ακομα καλύτερα.. σε ευχαριστω που πέρασες.. καλο σου ξημερωμα φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
    2. Ηλιοκέντητη ηθελα να γραψω...σορυ για το λαθος .!!

      Διαγραφή
  5. Ρουλίτσα μου, πολύ χαίρομαι που η καρτούλα μου ήταν η 'λουλουδάτη αιτία' που σε έκανε να ξεφύγεις λίγο από τα αγκαθάκια και τις στεναχώριες της ζωής. Ελπίζω να μην είναι πολύ σοβαρά τα θέματα που σε προβληματίζουν. Χαίρομαι που σου άρεσαν τα δωράκια μου! Τα λουλούδια του κήπου σου είναι πανέμορφα και είδα πως έχεις και αγκάθι του Χριστού'...χρόνια είχα να δώ! Ημουν δύο μέρες χωρίς τηλέφωνο και ιντερνετ και πριν λίγες ώρες αποκαταστάθηκε η σύνδεση. (Μόλις συνειδητοποίησα ότι ξημερώνει 21η Απριλίου- η μαύρη επέτειος της χούντας, πω πω πω!).
    Φιλάκια πολλά και καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς Μαριαννα μου που υπαρχουν και αυτες τις μικρες εκπληξεις που μας κανουν να ξεφευγουμε λιγο απο τα ξαφικα.. στεναχωρα... που συμβαινουν σε φιλους και γνωστους...και ερχεται στο πουθενα ενα δωρακι να σε κανει να χαμογελασεις .. είναι σπουδαιες αυτες οι κινησεις...σε ευχαριστω πολύ φιλη μου.. .Το αγκαθι του Χριστου είναι το λουλουδι παραδειγμα.. για μενα... πως μεσα απο τα αγκαθια ξεπροβαλει ενα ομορφο λουλουδι... αν δεν είναι αυτό μαθημα ζωής τοτε τι ειναι Μαριαννα μου;...
      Να περνας όμορφα οτι και να κανεις και προπαντως τα ντεκουπαζ σου..απο κοντα ειναι υπεροχα... καλο σου ξημερωμα..σε ευχαριστω και πάλι.. φιλακιααα

      Διαγραφή
  6. Αγαπημένη φίλη, τα δώρα που έλαβες από τη χρυσοχέρα Μαριάννα είναι βέβαια καταπληκτικά !!! Να τα χαρείς και να περάσεις όμορφα το Πάσχα !!!! Τα λουλούδια σου είναι μία μαγεία !!! Εύχομαι καλή Ανάσταση και χρόνια πολλά και καλά για όλους σας !!!! Ας ελπίσουμε ότι θα έλθει μία Ανάσταση για όλο τον κόσμο !!!! Σου στέλνω τα φιλιά μου !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστσω πολύ Ράνια μου πραγματι ενω τα ειχα δεις τα ιδια στο μπλοκ της Μαριαννας απο κοντα ειναι πολύ ωραιότερα.. !!
      Τι ομορφα που υπαρχουν τα λουλουδια στη φυση και μας αλάζουν την διάθεση με το που τα βλέπουμε.. να είσαι καλα φιλη μου να έχεις ενα χαρουμενο και ευλογημενο Πάσχα καλή Ανασταση παντού.. να έχουμε...καλο Σαββατοκυριακο .. φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  7. Απαντήσεις
    1. Που να προαλβεις και χαμενο μου εσύ με τόσα που έχεις βαλε στο κεφαλι σου.. κανε δουλεια σου εδώ αφησες τις καρδουλες σου... τι να σε ανω εσενα;χι..χιχι..καλο Σαββατοκυριακο ....φιλακιααααα!! <3 :k

      Διαγραφή
  8. Θέλω να έρθω στον όμορφο κήπο σου!Πόσο τυχερή που έχεις τόσα λουλούδια συντροφιά!Εγω δεν το έχω καθόλου με τα λουλούδια και τη φροντίδα τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι αναλόγως τον χρονο σου .. τον χώρο σου..Δεσποινα εγω τρελαινομαι για τα λουλουδια αν και καθομαστε πολύ κοντα σε θαλασσα τον χειμωνα μου καιγονται.. αλλα μολις αρχισει ο καιρός να ανοιγει.. αρχιζω και εγω το φυτεμα το ποτισμα.. εχω και βοηθεια..τον δικο μου.. μου φτιαχνουν την διαθεση.. και μονο με τα χρωματα τους... ειναι αληθεια οτι για να εχουν αυτό το αποτελεσμα θελουν φροντιδα... οπως όλα τα πραγματα.. νομιζω.. να περνας ομορφα να έχεις χαρουμενο Πάσχα.!!!φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  9. Πάντως τα λουλούδια φτιάχνουν νομίζω ακόμα και την κακή διάθεση.. Με γεια τα δωράκια, κι όπως λέει κι ο αγαπημένος μου Ζήκος, "προσεχώς καλύτερα" Σμαράγδι μου :) ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβως Πετρίνα μου έτσι ειναι οταν κοιτάξεις ενα λουλουδι όσο στεναχωρεμενος να και να είσαι..δεν παύει να σε βαζει σε γλυκες σκεψεις για την ομορφια του και την μοναδικότητα του.. πολύ σωστα λεει ο Ζήκος...Πετρόνι μου...να έχεις ενα ομορφο Σαββατοκυριακο θα τα πουμε μεχρι το Πασχα για ευχες..!! :) ♥

      Διαγραφή
  10. Λουλούδιασε η οθόνη μου! Μην αδικείς τις φωτογραφίες σου, είναι πολύ όμορφες και μου έφτιαξαν τη διάθεση.
    Το δωράκι σου είναι υπέροχο, να το χαρείς! Έφτασε στην κατάλληλη στιγμή για να σου χαρίσει χαρά και ένα γλυκό χαμόγελο.
    Εύχομαι ό,τι σε στενοχωρεί και σε προβληματίζει να ξεπεραστεί γρήγορα και όλα να καλυτερεύσουν.
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αλήθεια Ελλη μου οτι.. οταν είδα τις φωτογραφίες που εβγαλα..και τις εβαλα στην αναρτηση... και τις μεγενθυνα.. παρολο που εχω μια μηχανή παλιου τυπου..μου αρεσαν και μενα έτσι που τις ειδα....δεν πετυχαινω παντα.. εξ αλλου τα λουλουδια ειναι απο μονα τους ομορφα.. οπότε αβανταρισαν τις φωτογραφιες..
      οσο για το δωρακι μου να είναι καλα η Μαριάννα...που με εκανε να σκεφτώ.. πιο ομορφα..σε ευχαριστω πολύ φιλη μου να έχεις ενα ομορφο Σαββατοκύριακο.. φιλακιαααα!!:)

      Διαγραφή
  11. Σμαραγδένια μου, θα επιστρέψεις δυνατή και χαρούμενη, το ξέρω, γιατί είσαι το τρελοκομείο που όλοι αγαπάμε!
    Κι όμως, τα χρώματα των λουλουδιών, ακόμα και μέσα από τον παλιοφακό, μοιράζουν απλόχερα χαμόγελα.
    Μπράβο στη Μαριάννα, είναι πανέμορφα! Να τα χαρείς, καλή μου φίλη!
    Μια αγκαλιά αφήνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγουρα έτσι θα γινει Αλεξανδρα μου απλα καποιες δυσκολες καταστασεις φιλων σε κανουν να συμπονεις και εσύ μαζι τους... μακαρι να μην συμβαίνουν αυτά ..ομως η ζωή ειναι απρόβλεπτη ..φιλη μου..ευτυχως υπαρχουν και οι στιγμές που σε παρασυρουν μαζι τους με ενα χαμογελο λουλουδενιο..να περνας καλα σε ευχαριστω πολύ καλο σου ΣΑαββατοκυριακο φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  12. Να σου ευχηθώ να είσαι καλά. Να γεμίσεις με φως από τις όμορφες στιγμές της φύσης. Όμορφες στιγμές το μοίρασμα των φίλων.
    Τις ευχές μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πάρα πολύ φιλε μου για τι ομορφες ευχες σου μακαρι να ήταν η ζω΄η μας μονο χαρουμενες στιγμες να είσαι κλα και σε ευχαριστω που περνας. προαπαθησα πολλες φορες να αφήσω σχολιο στο χωρο σου και δεν μπορω.. δεν ξερω πως να το κανω καλο σου βραδυ να περνας ομορφα... :)

      Διαγραφή
  13. Καλή μέρα σου Ρούλα μου από την μακρυνή μου ξενητιά.
    Πάντα ένα καλό δωράκι ζωγραφίζει στα χείλια μας ένα χαμόγελο. Και τούτο το δωράκι που έλαβες είναι πανέμορφο.
    Σου εύχομαι νε περάσεις με όλη την οικογένειά σου ένα όμορφο και χαρούμενο Πάσχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνησω απόλυτα μαζι σου φιλε μου εκει που σε ακουμπαει η λύπη θα έθει κατι απροσμενα ομορφο και θα σε κανει να χαμογελασεις να είναι καλα η φίλη η Μαριαννα .. και εσύ που είχες την καλοσυνη να αφήσεις εδώ την σκεψη σου... σε ευχαριστω να είσαι καλα και να περνας ακομα καλύτερα..!!! :)

      Διαγραφή
  14. Να τα χαρείς τα δώρα σου Ρουλίτσα μου. Είναι πανέμορφα, ξέρουμε πόσο χρυσοχέρα και ικανή είναι η Μαριάννα!
    Διάθεση και εγώ δεν έχω, τέτοιες μέρες με όλα αυτά τι κέφι να μείνει;
    Τα λουλούδια σου θαυμάσια.Εσύ έχεις συγκεντρώσει όλη την άνοιξη στην αυλή σου!
    Να σαι καλά φιλενάδα
    Φιλιά πολλά με χαμόγελα κόντρα σε όλους και όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aννα μου σε ευχαριστω παρα πολύ πράγματι τα δωρακια της ειναι πολόμορφα και τελεια φτιαγμενα αν τα δεις απο κοντα.!!
      Οι διαθεσεις μας φιλη μου αυτον τον καιρό ειναι μια στα πανω μια στα κατω.. γενικως αν δεν συνεβαιναν και τα δυσαρεστα γυρω μας καλα θα ηταν ..
      Ευτυχως υπαρχουν και οι στιγμες που χαμογελαμε.. οπως το λες κοντρα σε όλους και σε όλα .. μαζι σου Αννουλα μου.. να είσαι καλα και να περνας καλύτερα.. καλο σου βραδυ φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  15. Το δώρο είναι φορέας αγάπης, σκέψης, έγνοιας, φέρνει χαμόγελα, χαρά, ενθουσιασμό, να χαρείς τα εξαιρετικά δώρα της Μαριάννας όπως χαίρεσαι τα δώρα της φύσης στον όμορφο λουλουδιασμένο κήπο σου !!! Να είσαι καλά, αισιόδοξη όπως πάντα, δραστήρια και γεμάτη δοτικότητα !!! Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι είναι οπως το λες Κλαυδια μου... αυτό ακριβως συμβαινει με τα δωρακια .. χαιρόμαστε οταν παιρνουμε και πιο πολύ οταν μπορουμε να χαρίσουμε...αυτες ειναι οι μικροχαρές μας και οι ομορφες σκεψεις για τις φιλες μας..!! σε ευχαριστω πολύ φιλεναδα.. να είσαι καλα να περνας καλύτερα.. καλο σου βραδυ.. φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  16. Πανέμορφο το κανατάκι της Μαριάννας! Λουλούδιασε η ψυχή μου βρε Ρουλάκι μου...
    Πόσο χάρηκα σήμερα με το δικό σου το απρόσμενο δωράκι ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και που να το δεις απο κοντα Κανελλακι μου θαρε΄ςι πως δεν το έχει αγγιξει χερι τελειο σου λέω.. !!!και ήρθε επανω στην ωρα με την ωραια καρτούλα της με τα λουλουδια που ηταν η αιτία..να κοιταξω και εγω τα δικα μου πως ανθιζουν προσφεροντας με τα χρωματα τους χαμογελο...!! να είσαι καλά μάτια μου η χαρα ηταν αμοιβαια το ξερεις... οτι και εκεινος που παιρνει και εκεινος που δινει χαρονται το ιδιο ... καλο σου βραδυ.. γλυκοφιλώ..!!!!:k

      Διαγραφή
  17. Τι όμορφα δωρακια Ρούλα μου. Γιόμισε η αγκαλιά σου πασχαλιά. Μπράβο στα χρυσά χεράκια της Μαριάννας. Κι εσύ να είσαι πάντα καλά μάτια μου με υγεία και χαρά ...
    Σου αξίζουν τόσα χαμόγελα όσα μας χαρίζεις με την παρουσία και την αγάπη σου.
    Γλυκά σε φιλώ
    Καλή σου μέρα Σμαραγδένια μου <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλα Σταυρούλα μου σε ευχαριστω πολύ.. παντα με τον ποιητικο σου λογο.. να αφήσεις το ομορφο σχόλιο σου καθε φορα... σε ευχαριστω παρα πολύ..φίλη μου να περνας ομορφα στο αραξοβολι σου... καλο σου βραδυ... φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  18. Τι λουλουδάτη ανάρτηση είναι αυτή γεμάτη χρώματα και αρώματα μας ευωδίασες!!!!
    Υπέροχο το δωράκι σου να το χαρείς!!!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι αλλο εκτος απο λουλουδια και ευωδιες προσφερει αυτή η εποχή.. Ρένα μου ..!!
      αφορμη για να νιωσουμε καλα σε καποιες φορες που μας δυσκολευουν πραγματα.. να είσαι καλα σε ευχαριστω πολύ να χαιρεσαι και εσύ οτι ποθεις .. να περνας ομορφα καλο σου βραδυ... φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  19. Ω! Να τα χιλιοχαρείς τα δωράκια που παρέλαβες!
    Τα δε λουλούδια σου, τα κοιτάζω περίπου μισή ώρα τώρα και δεν μπορώ να τα χορτάσω!
    Αποστέλλω μεγάλο φιλί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ Αρτίστα μου ήρθαν την καταληλη ωρα.. να κανουν την σκεψη να ξεφυγει πο τα δυσκολα και να κοιταξει γυρω της την ομορφια που υπαρχει!!!
      Τι πιο ομορφο φιλεναδα απο ενα λουλουδι..που σου δινει ανιδιοετελως και την ομορφοα του και το αρωμα του..!! σε ευχαριστω για το μεγαλο φιλι ανταποδινω παραυτα δεν μπορω να πω .. καθυστερημενα θα ηταν η σωστή λεξη.. ε;.. καλο σου βραδυ.. φιλακιααα!!:K

      Διαγραφή
  20. Πάντα πρέπει να βρίσκουμε αυτές τις αχτιδες φως που μπαίνουν ακόμα και στα πιο δύσκολα και μας δίνουν κουράγιο! όλη η ανάρτηση είναι γεμάτη ομορφιά άνοιξη και αισιοδοξία!!
    Καλή Ανάσταση Ρούλα μου, φιλιά σε όλους σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eτσι ειναι Νικη μου..μακαρι να μην υπηρχαν τα δυσκολα σε κανενα μας. αλλα οταν σμβαινει.. ας ψαξουμε αυτην την μικρή ελπιδα να κρατηθουμε από αυτήν.. απο ενα ομορφο δωρακι ακομα και στα πιο απλα πραγματα οπως ενα λουλουδι... να είσαι καλα φιλη μου..καλο σου βραδυ..να περασεις ενα ομορφο Πασχα και μια χαρουμενη Ανασταση...!! φιλακιαααα..!!:k

      Διαγραφή
  21. Ρούλα μου αγαπημένη ευχομαι ολόψυχα το αγιο φως να φωτισει ξανά την όμορφη ψυχή σου και να έρθει η ανάσταση για όλους μας.
    Πολύ όμορφα τα δώρα της Μαριάννας.
    Να εισαι καλά ....σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλα κούκλα μου σε ευχαριστω πολύ μακαρι Ράνια μου να φωτιστουν οι καρδιες του κόσμου και η Ανασταση Του να είναι για όλους Ανασταση ν ανασανουμε λίγο απο αυτα που μας χαλανε..γενικως..! ευτυχως που εχουμε αυτες τις μικρές στιγμες και μας χαρίζουν χαμογελα.. να περνας ομορφα.. μικρή μου.. και κανονιστε με τα κοριτσια να τα πιουμε κανενα καφεδακι.. ναι; να περάσεις ενα ομορφο Πασχα και καλη Ανασταση παντου να εχουμε... φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  22. Έναν κήπο ολόκληρο μας χάρισες Ρούλα μου, γεμάτο ομορφιές!
    Να χαρείς και τα υπέροχα δώρα της Μαριάννας που σε έκαναν να χαμογελάσεις!
    Φιλιά πολλά και καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου σε ευχαριστω πολύ να είσαι καλα φιλη μου .. και ποιος δεν λετρευει τα λουλουδια που μας δινουν με τα χρωματα τους και την ομορφια τους ( εσύ το ξερεις καλύτερα) Μαρία μου με τόσο ομορφες φωτογραφίες που βγαζεις καθε φορα...και μας τρελαίνεις..!! μακαρι το χαμογελο να μην λειπει απο κανεναν ανθρωπο..να περνας ομορφα οτι και να κανεις καλο σου βραδυ φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  23. Ψάχνοντας για χαρά, βγαίνω κάθε πρωί στον κήπο μου αλλά και τα φυτά μου δεν τα πάνε και τόσο καλά... σαν κι' εμένα ένα πράμα! Εσύ, Ρούλα μου, είσαι περιτριγυρισμένη από ομορφιά και, ασφαλώς, θα αφιερώνεις αρκετό χρόνο για να περιποιείσαι τα λουλούδια σου, γι' αυτό και αυτά σου το ανταποδίδουν. Να χαρείς τα όμορφα δωράκια σου.
    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι αληθεια οτι και τα δικα μου τον χειμωνα χαλασαν αρκετα..επειδή ειμαστε διπλα στην παραλιακή και η Θάλλασα με την αλμυρα της χαλαει πολλα... αλλα φετος ο χειμωνας ηταν ηπιος εδώ και όλα οσα ειχαμε φυτεψει.. βγηκαν πιο γρηγορα απο περσι Φιλιω μου προπαντωςςοι βιολετες μου γεμισαν τον συνριβανοκηπο..μου..τα λουλουδια ειναι η αγαπη μου δεν θελουν και πολλα λιγο νερο... λιπασμα και πολύ αγαπη αγάπη μου.. σε ευχαριστω πολύ γαι τα ομορφα σου λογακια.. να περνας ομορφα .. οτι και να κανεις .. ναι; καλο σου βραδυ ..φιλακιαααα!!!:k :)

      Διαγραφή
  24. Πανέμορφες οι φωτογραφίες σου!! Γεμάτες χρώματα και φως που φτιάχνουν την διάθεση! Να τα χαρείς τα δωράκια σου! Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασία μου εστω και αργα δεν θελω να αφησω το σχολιο σου αναπαντητο σε ευχαρισρω πολύ φιλη μου να είσαι καλά και να περνας ακολα καλήτερα .. φιλακιααα!!:k

      Διαγραφή
  25. Τι έγινε Ρουλίτσα μου κι έχασες το χαμόγελό σου; Δεν σ'έχουμε συνηθίσει εσένα σε τέτοια. Ας είναι καλά η Μαριάν που με τον τρόπο της σου άλλαξε τη διάθεση! Ελπίζω ό,τι σε στεναχωρεί να πέρασε κι αν δεν πέρασε να μου το πεις εμένα να το μαλώσω και να φύγει αμέσως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ κοιτα ποτε απαντω στο σχόλιο σου .. δεν θελω να αφηνω εκρεμότητες ματια μου.. αυτό το αγκαθακι ηταν για μια φιλη.. που είχε μια απωλεια ... ηταν κατι που το εμαθα και αυτη ηταν η αιτία.. ομως η ζωή οπως ξερουμε συνεχίζεται αγαπη μου.. και κοιταζουμε μπροστα.. δεν γινεται αλλιως..!!! σε ευχαριστω πολύ για την υποστηριξη ξερω οτι είστε κοντα μου και γι αυτό και μονο που σας γνωρισα και προσωπικα λατρευω το μπλοκινκ.....και σένα χι..χι.. τις φιλουρες μου... !!!:k :k :k <3

      Διαγραφή
  26. Η ομορφιά των λουλουδιών να γεμίζει πάντα την καρδιά σου και να παίρνει μακριά τις θλιβερές σκέψεις και στεναχώριες Ρουλίτσα μου γλυκιά!
    Πανέμορφα τα δωράκια σου δια χειρός της Μαριάννας μας!

    Φιλιά πολλά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή