Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

ΜΟΥΣΙΚΕΣ....ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ...

                                               εικόνα από το ίντερνετ

Μια μικρή πετρούλα στην ακύμαντη λίμνη των αναμνήσεων πέταξες.
Αναδεύτηκαν οι θύμησες.
Έσπρωχναν η μια την άλλη, σε έναν αγώνα δρόμου πια θα ανέβει γρηγορότερα στην επιφάνεια.
Να τη!!  πρώτη πρώτη..εκείνη των δεκαεφτά χρόνων μου,που με ένα ποτήρι βερμούτ στο χέρι σε ένα πάρτι το.. πρώτο μου, (τότε ήμουν και μικρή για τέτοια) προσπαθούσα να αγγίξω δήθεν τυχαία το χέρι ενός αγοριού με γριζοπράσινα μάτια ακούγοντας από το πικ-απ,  το χιλιοπαιγμένο δισκάκι  45 στροφών  την βελούδινη φωνή του αξέχαστου βασιλιά της ροκ 
Elvis Presley  στο..  Only Yoy


Μέχρι τώρα όποτε ακούω αυτό το τραγούδι γυρίζω σε εκείνη την εποχή της αθωότητας..!!
Μετά από πολλά χρόνια όταν  άκουσα το τραγούδι ... Για ένα ταγκό..... της λατρεμένη Αλεξίου  .... έγινε το τραγούδι μας. 

Πλημμύρισαν οι αναμνήσεις την καρδιά.
Απλώθηκαν στο κορμί και ανανέωσαν τα κύτταρα του.!
Πόσες φορές τα τραγούδια δεν  λένε αυτά που θέλουμε να πούμε .!!!!
 Ακόμα πολλά αγαπημένα που άφησα απ έξω.. Εδώ  έβαλα τα δύο πιο σημαντικά κι αγαπημένα της ζωής μου..!!
Αυτή ήταν αγαπημένοι μου  η συμμετοχή μου στο μουσικό ταξίδι που μας προσκαλεί η Ελένη με το  Καρυδότσουφλο  της!! σε ευχαριστώ πολύ Ελένη μου για το ταξίδι αυτό.!! 
Να περνάτε  καλά .. να έχετε μια όμορφη εβδομάδα..και μην ξεχνάτε..ένα χαμόγελο θα σας περιμένει στην γωνία...!!!!! 

48 σχόλια:

  1. Υπέροχες ταξιδιάρες μουσικές Σμαραγδένια μου!!!!!
    Μας πήγες ξανά στα δεκαεφτά σου χρόνια και μείναμε εκεί!!! κι είναι ωραία αυτά τα ταξίδια... δες θες να επιστρέψεις!!!!!
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη συμμετοχη!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόλις βρίσκουμε ευκαιρίες .. και αυτην την φορα μας την εδωσες εσύ Ελενη μου.. αφορμή γυρευουμε να γυρίσουμε πίσω και να αφήσουμε τις αναμηνσεις να κανουν τα μουσικα τους ταξιδα... αλλο που δεν θελουμε φίλη μου..πολλα ακομα αγαπω αλλα αυτα ειναι τα ξεχωριστά μου..με γεμιζουν ομορφια οταν τα ακουω... πραγματι δεν θελεις να επιστρεψεις στο παρόν... σε ευχαριστω πολύ νια την προτροπή.. καλο Σαββατοκυριακο να περνας ομορφα ... φιλακιααααα!!! :k

      Διαγραφή
  2. Αυτές οι μουσικές μας έχουνε σημαδέψει, έχουνε ριζώσει μέσα μας και μας ακολουθούνε στο πέρασμα των χρόνων αναλλοίωτες και πάντα αγαπημένες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν παν να περνουν τα χρόνια Κλαυδία μου με το ακουσμα αυτων των τραγουδιών πως να μην ξαναγυρίζουμε πίσω στα νιατα μας..αγαπημενα και πολλα αλλα αυτα με σημαδεψαν... να περνας ομορφα φιλη μου καο Σαββατοκύριακο.. φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  3. Μελωδική και καλή μέρα να έχεις Ρουλίτσα μου!
    Τα χρόνια της αθωότητας με βερμούτ και δήθεν τυχαίο άγγιγμα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.
    Χάθηκε η μαγεία του φλερτ που έκανε την καρδούλα να χτυπάει δυνατά και σπάνια πια ακούνε τα ζευγάρια το "τραγούδι τους".

    Φιλάκια αγάπης πολλά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι έχει περασει αυτή η ρομαντικη εποχη Μαιρη μου μπορεί να είμαστε δυναμικες αλλα κατα βαθος οι γυναικες έχουμε τον ρομαντισμο μεσα μας.. παντα θα μας συγκινει μια πανσεληνος .. ενας ουρανος μ αστερια.. να είσαι καλα φιλη μου κλ΄'ο Σαββατοκυριακο να περασεις φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  4. Πολύ όμορφες και οι δυο επιλογές σου Σμαραγδένια μου!
    Συμφωνώ και με το σχόλιο σου, ουκ ολίγες φορές τα τραγούδια έχουν μιλήσει, όταν εμείς δεν είχαμε τις σωστές λέξεις.
    Σε καλημερίζω και σε γλυκοφιλώ. Σμουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ξερεις διπλανουλα μου πόσες φορες.. είναι πραγματα που θελουμε να πουμε και δεν ξερουμε τον τροπο και φτανει να ακουσουμε ενα αγαπημενο τραγουδι που λεει αυτα ακριβως που θα λεγαμε εμεις αν είχαμε το θαρρος μας σώζουν θα έλεγα.. για αυτό τα λατρευω...να είσαι καλα και να περασεις ενα ομορφο Σαββατοκύριακο..φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  5. αχ πολυ ωραιες οι μουσικες σου αναμνησεις
    ταξιδεψα κι εγω μαζι σου σμαραγδενια μου
    τα φιλια και την αγαπη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ Κική μου να είσαι καλα μκρη μου σορυ που αργω να περασω.. αλλα τωρα το καλοκαιριού εχουν λιγοστεψει οι ωραες που κανω τις επεισκεψεις μου.. οπως και η αναρτησεις μου.. καλοκιαρακι ειναι καιρός για λιγο περοσσοτερο χαλαρωμα .. ν α περνας ομορφα κορίτσι μου πολλα φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  6. Τώρα αν σου πω πως με συγκίνησες?!?!?!
    Ρουλάκι μου, τί όμορφες, τί γλυκές επιλογές!
    Και ασφαλώς θα συμφωνήσω κι εγώ: Τα τραγούδια πολλές φορές μας..."ξελασπώνουν" όταν εμείς ξεμένουμε από λέξεις! ;-)
    ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα, κορίτσι μου γλυκό!
    <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεε Συριανακι μου τι να μου αρεσε καλέ αφου τότε ηταν τα σουξε της εποχής εκείνης.. προ αμνυμονευτων χρόνων.. αλλα για πες μου βρε αγαπη μου εσύ που έχεις σχεση και με την μουσικη οποτε... ακομα και σημερα ακους τον Πρίσλευ δεν είναι υπέροχος; ναι έτσι ειναι με τους στιχους των τραγουδιων.. αν ντρεπεσε να τα πεις βαζεις το τραγουδι και τα λέει εκεινο αντι για σενα και μετα μουσικης βεβαιως βεβαιως..χα.χα... να περνας ομορφα κανεις μπανια;...καλη κυριακη να έχεις μικρή μου φιλακιααα

      Διαγραφή
  7. Αχ Ρουλιώ μου τι όμορφες
    επιλογές!!!

    Καλά να είσαι μάτια μου ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενη μου και μονο που είσαι εδώ μου κανεις μεγαλη χαρη.. να το ξερεις φιλη μου ..
      οι επιλογες μου ειναι του ρομαντικου θα έλεγα.. γιατί ακομα είμαι ετσι.. από (τότε) μεχρι τωρα..σε ευχαριστω παρα πολύ να είσαι καλα ψυχη μου εδω θα είμαι αν θες..φιλώ σε.. ♥ ♥

      Διαγραφή
  8. Βρε Ρούλα μου, τι ομορφιά είναι ετούτη κορίτσι μου ; σε τι όμορφες στιγμές μας πας ; ποιες αναμνήσεις ανοίγεις ; τι λες τώρα ; Βερμούτ, οι πρώτοι χοροί, τα πάρτυ, το φλέρτ, τα συναισθήματα.
    Να είσαι καλά για τον χορό των συναισθημάτων καλή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλλον και εσύ φιλε μου είσαι της ίδιας σχολης φαινεται για να σου αρεσουν οι επιλογες μου πολύ χαιρομαι που έχεω συνεπιβατες για αυτό το ρετρό μουσικο μου ταξιδι..σε ευχαριστω και εγω για την συνύπαρξη... να περνας ομορφα καλο βραδυ να έχεις ..

      Διαγραφή
  9. Γλυκό και μελωδικό ταξίδι στα παλιά, με το καρυδότσουφλο της Ελένης. Τι μου θύμησες τώρα! Τα πρώτα μας πάρτυ και ο βασιλιάς να παίζει σ' όλα τα πικάπ. Μα δεν ήταν υπέροχα χρόνια;
    Ρουλάκι μου είσαι πολύ αισθηματίας ρε παιδί μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα είδες Κανελλακι μου με ενα καρυδοτσουφλο μεχρι που μπορείς να πας;..χι..χι..
      με το που το είδα με πηγε εκει ματια μου.. στα νιατα μας.. τα ομορφα.. τα ρομαντικά.. τα ντροπαλά..πραγματι υπεροχα χρονια που μπορεί να περασαν ανεπιστρεπτί ομως υπαρχουν ακομα μεσα μας.. και με την πρωτη ευκαιρία σε πέρνουν απο το χερι και σε ταξιδευουν αγαπη μου χαιρομαι που ταξιψες μαζι μου.. να περνας ομορφα ματια μου.. καλή Κυριακη να εχεις φιλακιααα!!!

      Διαγραφή
  10. Ρουλα με τα 17 σου...
    Νασαι παντα καλα...
    Να σε χαιρονται οι δικοι σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι και εσύ καλα Παρασκευή μου και να περνας ομορφα σε ευχαριστω πολύ φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  11. Πολυ ωραίες οι μουσικές σου αναμνήσεις Ρουλα μου και εξαιρετική επιλογή! Φιλιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωτηρία μου .. ειναι λιγο παλαολιθικες αλλα ειναι αυτες που με συγκινουν παντα και με συμάδεψανστην ζωή μου να περνας ομορφα με τα κορίτσια σου.. φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  12. Αχ Ρουλάκι! Λατρεύω τον Έλβις!
    Είδες; Με ξεσήκωσες με το σχόλιο που άφησες προηγουμένως στο βλογ μου και είπα να κάνω μια βόλτα κι από εδώ. Και πολύ καλά έκανα!
    Βάζω τον Έλβις στη διαπασών και παίρνω τον κ. Μήτσο (το στεφάνι μου), για να χορέψουμε!
    Φιλί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ να δεις Αρτίστα μου ποσο τον λαυτρευω και που με παει καθε φορα που τον ακούω.. αξεχαστες εποχές τι ροκ εν τρόλ χορευαμε με τα τραγουδια του δεν λέγεται..αλλά και τι μπλόυζ.. χαιρομαι που έζησα αυτες τις ρομαντικες εποχες και σε παρεσαυρα.. και σένα φιλεναδα.. να περνας ομορφα .. χαηκα ακομα πιο ποιλύ που είσαι καλα .. φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολυαγαπημενα και τα δύο τραγούδια Ρούλα μου. Να είσαι καλά και να έχεις ένα όμορφο και γλυκό καλοκαιράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν εβαζα αυτες τις μουσικες επιλογες Κατερίνα μου σκεφτομουν πόσο τις αγαπω και ποσο ρετρό θα ήταν για πολλες φιλες.. και βλεπω με χαρα οτι είχα και εσας συνακροατες σε ευτά εεεε του παλιου καιρού είμαι τι θα ακουγα ε; να περνας ομορφα φιλη μου καλο καλοακιαρακι και σε σενα .. φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  15. Πόσο όμορφα τραγούδια και τα δύο Ρουλίτσα μου και πόσο δίκιο έχεις όταν λες πως τα τραγούδια λένε όσα εμείς έχουμε νιώσει τόσες και τόσες φορές!!! Καλό Σαββατοκύριακο γλυκιά μου, απολαύστε το μπαλκονάκι σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβως αυτό γινεται Κική μου οταν ακουμε ενα τραγουδι και τους στίχους του και είναι σαν να γραφτηκε για εμας με λογιοα που θα θελαμε να τα πουμε εμεις και δεν έχουμε το θαρος απλα ακομα και σημερα οταν τα ακουω του τα αφαιερωνω.. και ειναι σαν του λεω εγω τα λογια..ειναι τραγουδια που μας ακολουθουν οσα χρόνια και να περασουν.. εχεις την αγαπη μου και εσύ μικρή μου να περασεις ομορφα με τα αντρακια σου.. φιλακιαααα!

      Διαγραφή
  16. Ήρθα η δόλια ν'ακούσω δυο τραγουδάκια να ξεκινήσει όμορφα η Κυριακή και κόντεψα να χάσω το μυαλό μου... Έλβις διαβάζω, Χαρούλα βλέπω... τέλεια! Πάω να πατήσω τα βιντεάκια άλλα αντί άλλων! Και τα δυο τραγούδια άσχετα. Βρε λέω τι έπαθε το Ρουλάκι, λάθος βίντεο ανέβασε; Κοιτάζω στα σχόλια, όλοι μιλάνε για τον Έλβις και το Ταγκό της αγαπημένης. Πάει λέω κάτι έχω πάθει...ξανακοιτάζω την ανάρτηση, τσουπ τα βιντεάκια έγιναν κανονικά. Να σου πω, θα με τρελάνετε ή είναι η τιμωρία μου που αργώ να περάσω;;;χαχαχα... Άντε τώρα να με πιστέψετε, θα με δουλεύετε κι από πάνω. Φιλώ και κρατώ την ατμόσφαιρα των αναμνήσεων και της νοσταλγίας. Να πάρω και κανένα χάπι...καλό θα μου κάνει...χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι οκ... Σάββατο είναι...είπαμε τα χάπια!!!

      Διαγραφή
    2. ΧΑ..ΧΑ.. Το ξερω οτι αν περασεις εσύ απο εδώ όλο και θα γελασει το χειλακι μας οχι δηλαδη πως μενει και σουφρωμενο..χα..χα..Οχι αγαπη μου δεν επαθες τιποτα εσύ και βέβαια σε πιστευω αφου εγω την εχω παθει Μαρακι μου ανοιγω το μπλοκ και μου βγαζει παλια βιντεο που έχω βαλει σε ασχετες αναρτησεις .. ο γκούγκλης κανει παιχνιδακια.. ελπίζω να σε χαλαρωσαν τα τραγουδακια χωρίς χάπια..χι..χι. ειναι λιγακι του παλεηνού αλλα με μενα τι περιμενεις να είναι οεο; εγω να δεις τι καθυστερησεις κανω με τις επισκεψεις μου.. καλέ; αυτην η δικη μου δεν ειναι οικογενεια .. καθε τόσο μαζώξεις εχουμε..!! που να βρω η δόλια και χρονο να μπλοκαρω.. Μαρακι μου παντου θαθυστεριμενο ειμαι..αλλα ολα καλα .. λιγο χρονο θα τον βρω που θα μου παει;.. σε ευχαριστω ματια μου που βρίσκεις με τόσες δουλειες και τον χρονο να έρχεσαι.. να περνας ομορφα μεχρι να τα πουμε απο κοντα... φιλακιαααα !!

      Διαγραφή
  17. Τελικά, όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσα ωραία τραγούδια κι αν ακούσουμε, εκείνα που ακούσαμε στα νιάτα μας θα μας ακολουθούν πάντα να μιλούν ξανά και ξανά στην καρδιά μας!
    Καλημέρα, Ρούλα, αγαπημένη! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ακριβως Αλεξανδρα μου είναι οποτε μας δινεται η αφορμή να ακουσουμε οτι τραγουδια έχουμε αγαπησει περισοτσρσο τόσο μας πανε πίσω και μας γεμιζουν αναμνησεις και μας κανουν να τα αγαπαμε πιο πολύ.. ας ειναι καλα η Ελενη που μας τα θυμησε..να περνας ομορφα ακομα και στα δυσκολα φιλη μου.. καλο σου καλοκαιρι.. φιλακιααα

      Διαγραφή
  18. Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ Μαρία Ελενα μου να περνας ομορφα στις βολτες στην θαλασσα φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  19. ρομαντικές οι επιλογές σου Ρουλίτσα μου!! φιλάκια πολλά, να έχεις μια υπέροχη Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεε Ευα μου ατις εποχες αυτες ο ρομαντισμος κυριαρχούσε και ηταν τοσο τρυφερα και όμορφα όλα !! τωρα τα πραγματα τρεχουν τόσο γρηγορα που δεν προλαβαινουν να κοιταχτουν οι ανθρωποι στα ματια..!!χαιρομαι που εζησα τότε...σε ευχαριστω πολύ φιλη μου να περνας ομορφα .. καλη εβδομαδα να έχεις φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
    2. Καλή εβδομάδα, ευχαριστώ πολύ Ρουλίτσα!!! έχεις απόλυτο δίκιο!

      Διαγραφή
  20. Να σου πω Ρούλα μου που δίνω όλα μου τα λεφτά πιο πολύ και απ΄ ένα ταγκό; ;)
    Στο να έρθει μια μέρα που θα κάτσουμε παρέα στο βεραντάκι σου, όχι να πιούμε καφέ γιατί δεν μου αρέσει ο καφές, αλλά για να βρεθούμε απλά μαζί! :P
    Πολλές φορές έχω στείλει τραγούδι... συμφωνώ πως τα τραγούδια μιλάνε πολλές φορές καλύτερα! :D
    ΑΦιλάκια πολλά πολλά με μια μεγάλη αγκαλιά! <3 :) :k


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακαρι φιλεναδα .. να έρθει η μερα αυτή και βεβαια και εγω θα δωσω όλα τα λεφτα για την παρεα σου.. να κατσουμε να αγναντεψουμε το πελαγος.. και αφου δεν σου αρεσει ο καφες εχουμε εναλακτικες λύσεις με κρητικα παωμενα αφεψίματα και ρακες.. οτι τραβαει η ψυχή σου εχουμε και... εννοείτε η παρεα απανω απο όλα ειναι.. οπως κάναμε εχθες που ευχαριστηθηκαμε την παρεα με την Ζουζου και τον αντρα της περασαμε ενα ομορφο απογευμα..νεοτερεα προσεχως.. να περνας ομορφα στο δασος σου Στεφανια μου.. φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  21. Ο,τι ακούσαμε στην εποχή της αθωότητας, οτι μας συγκλόνισε, οτι συνδέσαμε με πρόσωπα και καταστάσεις δε πρόκειται να πεθάνει ποτέ!
    Ρουλάκι μου αγαπημένο νάσαι πάντα έτσι,ανανεωμένη σ όλα σου τα κύτταρα!!!
    Σ αγαπώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομιζω οτι ζήσαμε .. εγω δηλαδή.. γιατι εσύ Χαρα μου είσουν μικρή ακομα.. του πιο μετά λεμε αλλα τα τραγουδια αυτά περασαν τόσες δεκαετιες και ναι αγαπη μου ακόμα οταν τα ακουω ανανεώνονται τα κυτταρα μου μπορεί να έχει περάσει η εποχη του ρομαντισμου ομως εγω εχω μεινει ακομα σ αυτην ματια μου .. οι αγαπες ειναι αμοιβαιες και ομορφες Χαρούλα μου..να περνας ομορφα οτι και να κανεις ψυχη μου φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  22. Ρουλα μου, ωραία η φώτο με το καλο καλοκαίρι, σού εύχομαι ένα καλόκαλοκαίρι με ωραίες θάλασσες... θαυμάσια αυτά που έγραψες.. με παρέσυρες... προς τα νεανικά χρόνια... μπραβο

    μακια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ Λαμπρινη μου μια αφορμη γυρευουμε να ταξιδεψουμε στο παρελθον.. και αυτη εγινε χαρη στην Ελενη με την προτροπη της να γραψουμε για αγαπμενα τραγουδια.. και να τα πως βγηκαν στην επιφανεις... ακομα τα λατρευω... να περνας ομορφα και να έχεις ενα ομορφο καλοκαιρακι φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  23. Ρούλα μου...με συγκίνησες πολύ με την ανάμνηση που συνόδεψε το πρώτο τραγούδι!
    Και απόλαυσα το "για ένα τανγκό"...δε χρειάζεται και πολλή φαντασία για να καταλάβω γιατί έγινε το τραγούδι σας...δεν είναι μόνο όμορφο, έχει και κάτι από τις αναμνήσεις σου μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μαρία μου συνηθως τα παλαια τα χρονια.. αυτα ακουφγαμε τρελες ολες μας με τον Ελβις.. και ερωτευμενες μ αυτόν.. χα..χα. πως να ξεχαστουν αυτα τα τραγουδια που τα ακουμε μεχρι σημερα..τοτε τα ακουγαμε σε μικρα δισκακια .. ομορφες για μενα εποχες...να είσαι καλα φιλη μου να περνα ακομα καλυτερα.. φιλακιααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πολύ πολύ όμορφες οι μουσικές σου επιλογές Ρούλα μου! Αυτά τα τραγούδια είναι πάντα μέσα στην καρδιά μας και συντροφεύουν γλυκες αναμνήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή