Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ...ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ..!!!!!

Καλοκαίριασε για τα καλά  πια.
 Και μια η θάλασσα που μας ξεμυαλίζει απέναντι...

μια οι δουλειές που  περιμένουν να μας έρθει η όρεξη να τις κάνουμε και.... μια που   έχουμε χαλαρώσει λίγο και... να ο καιρός .. που περνά και δεν το παίρνεις είδηση ..πόσο γρήγορα φεύγει ... η μέρα..και δεν προλαβαίνεις να κάνεις αυτά που ήθελες ..όπως  μια βόλτα στην γειτονιά, να διαβάσεις ..αναρτήσεις φίλων  να γράψεις..σχόλια.. πράγματα που μας  έχουν γίνει πια καθημερινή συνήθεια..παρεούλα μου..!!
Είναι και κάποιες φορές όμως που ένα τηλεφώνημα σε κάνει πάρα πολύ χαρούμενη!!
Ρούλα είμαι... Κρήτη έρχομαι για καφεδάκι...!! 
και τότε αλλάζει η καθημερινότητα και περνάς ένα πανέμορφο απόγευμα.. με φίλους  που είχαν την καλοσύνη και την διάθεση να έρθουν να μας δουν.. !!!
Εντάξει μην φωνάζετε καλέ; ποια είναι και ποια ειίναι;
Ενα Αρμενάκι απο την πανέμορφη Σύρο κόπιασε στην Κρήτη μετά του συζύγου της να αγναντέψει και απο εδώ ...
την αγαπημένη της θάλασσα ..!! και όταν γύρισε  ο ήλιος στο μπαλκονάκι..μετακομίσαμε στην μικρή μας πλατεία...


λίγα μέτρα πιο μακρυά.. μέχρι που έδυσε ο ήλιος...
βάφοντας με τα πιο υπέροχα χρώματα τον ορίζοντα...!!!!!!
Και τι δεν είπαμε..και πόσο  γρήγορα  περνά η ώρα  όταν έχεις όμορφη παρέα !!! 
Ελένη μου αφιερωμένο σε σένα με αγάπη το τραγούδι..!!
Με την Ελένη  είχαμε συναντηθεί για πρώτη φορά στο Ηράκλειο πέρσι..όταν είχαν κατέβει για την γέννηση της μικρής τους εγγονούλας..!!
Χάρηκα πολύ που ξαναβρεθήκαμε Ελένη μου .. και τώρα που ξέρετε τον δρόμο όταν με το καλό κατεβαίνετε εδώ θα χαρούμε  να τα λέμε φίλοι μας !! 
Η Ελένη είναι γουρλού.... γι αυτό έβαλα την ανάρτηση για την συνάντηση μας σήμερα.. που είναι πρώτη του μήνα για να μας πάει καλά αγαπημένη μου παρέα..!! 
Που ξέρεις; καμιά φορά η καλή διάθεση.. η θετική σκέψη..  ένα χαμόγελο που δεν ξεχνάμε να βάζουμε στα χείλη μας όταν λέμε καλημέρα..
 μας πάνε καλύτερα τα πράγματα.. !!
Να περνάτε όμορφα...να έχετε ένα  χαρούμενο μεσοκαλοκαιρινό μήνα ..!!!



44 σχόλια:

  1. Τι ωραία συνάντηση ήταν αυτή με τη Ζουζούκα!
    Μπράβο κορίτσια μου, μπράβο και στα αγόρια της παρέας, πολύ χάρηκα!

    Καλό μήνα Ρουλίτσα μου, χαρούμενος και δημιουργικός να είναι!
    Φιλάκια πολλά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαιρη μου πραγματι ηταν χαρουμενη εκπληξη και περασαμε ενα ωραιο απογευμα ωραιοι ανθρωποι χαρουμενοι και εξω καρδια.. ..χα..χα.. εχουν λογο να κατεβαινουν οποτε μπορουν και θα τα λεμε ..να είσαι καλα και να χαρονται το εγγοανκι τους να περνας ομορφα .. καλο μην να έχεις φιλακιααα!!!

      Διαγραφή
  2. Πάντα τέτοιες ευχάρηστες εκπλήξεις και συνανστήσεις εύχομαι να έχεις Ρούλα μου!
    Καλό με μήνα, με υγεία κι ό,τι ποθείς!
    Φιλιά πολλά! :k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλα Νικη μου σε ευχαριστω πολύ ειναι αλήθεια οτι με μεσα απο τα μπλοκς γνωρίζεις και προσωπικα..την φιλη με την οποια έχεις ανταλάξει δυο σχόλια.. ειναι χαρα.. γιατί εχεις μια ολοκληρωμενη εικόνα για την φιλη που μιλας και εμεις χαρηκαμε με τους φιλους που περασαν να μας δουν... να είσαι καλα΄και να έχεις ενα ομορφο μηνα..!!φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  3. Τι όμορφη έκπληξη σου φύλαξε η Ελένη, Ρούλα μου!!! Είναι πραγματικά υπέροχο να δέχεται κανείς φίλους στο σπίτι από μακριά!!! Με το καλό να ξαναβρεθείτε και να περάσετε το ίδιο όμορφα!!!
    Πολλά φιλιά φίλη, καλό σου μήνα, μας έφτιαξες τη διάθεση και ναι, ένα χαμόγελο σχηματίστηκε αυθόρμητα!!!
    Την αγάπη μου
    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρίνα μου ..ειναι χαρα αλήθεια..να γνωριζεις και απο κοντα φιλες που μιλαμε μονο μεσα απο εδώ και πισω απο μια οθόνη.. η Κρητη ειναι ξελογιαστρα.. και χαιρομαι που οποιοι ερχονται κατα δω περναν εστω και λιγο και γνωριζομαστε και απο κοντα.. αυτα ειναι τα ωραια του μπλοκινκ για μενα.. και αν σε φερει ο δρομος καποια φορα κατα δω ξερεις ε; να περασεις ενα χαρουμενο μηνα φιλη μου να είσαι καλα φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  4. Αυτά είναι τα όμορφα!!! Με το καλό να ξαναβρεθείτε. Τέτοιες εκπλήξεις είναι υπέροχες έτσι; Και η πλατεία σου πανέμορφη. Τι να λέμε τώρα;
    Καλό μήνα Ρουλίτσα μου
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εστω και τοσοσ λιγο ειναι ωραιο πραγματι Αννα μου να γνωριζομαστε και απο κοντα.. χαιρομαι καθε φορα που συμβεναι αυτό... περνει σαρκα και οστα εκεινος με τον οποιο μιλας.. με την Ζουζου σιγουρα θα ξαναβεθουμε.. και χαιρομαι που γνωριζομαστε ανθρωποι απο το πουθενα ..και γινομαστε φιλοι... να είσαι καλα και εσύ Αννα μου και να έχεις ενα ομορφο μηνα .. φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  5. Μα τι όμορφα που περάσατε! Πάντα να σου επιφυλάσσουν τόσο όμορφες εκπλήξεις Ρουλα μου! Τα φιλια μου!
    Σωτηρια
    www.mylittleworld.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν συναντας ομορφους ανθρωπους Σωτηρία μου περνας και εσύ ομορφα... και εμεις περασαμε ακριβως ΄τεσι.. τα είπαμε χαρηκαμε.. που γνωριστηκαμε και σιγουρα θα το ξανακανουμε οταν κατεβουν ξανα στην Κρητη τα παιδια...να περνας ομορφα και εσύ με τα κοριτσια σου και απο οτι ειδα το διασκεδαζεται φιλη μου μπραβο σας.. καλο μηνα σας ευχωμαι φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  6. Να σας χαρώ...να σας χαρώ!!!
    Καλό μήνα σε όλους μας!!!

    Σε φιλώ πολύ Σμαράγδι μου ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλα Ελενη μου..μακαρι να ειναι τυχερό να βρεθουμε κάποτε απο κοντα και εμεις..θα χαρω παρα πολύ ψυχή μου σε ευχαριστω πολύ που περνας φίλη μου καλο μηνα σου ευχωμαι φιλώ σε..!! ♥♥♥

      Διαγραφή
  7. Καλό μήνα Ρούλα μου, γεμάτο όμορφες εκπλήξεις και ανταμώματα με φίλους!!! Να είστε καλά να αγναντεύετε την υπέροχη θέα από το μπαλκονάκι και την πλατεία με συντροφιά αγαπημένων φίλων !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ Κλαυδια μου καλο μηνα να έχεις και εσύ φιλη μου να ξεκουραστεις και να χαλαρωσεις !!
      Οι συναντησεις με φιλους ειναι παντα ευχαριστες και χαρούμενες ..σπανε λιγο την καθημερινοτητα μας και γνωρίζουμε απο κοντα εκεινους με τους οποιος ανταλασουμε σχολια και στα μπλοκς ..!!χαρηκαμε πολύ για την ομορφη παρεα τους να είσαι καλα φιλή μου να περνας ομορφα καλο σου μηνα .. φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  8. Δίπλα στο γουρλού, βάλε και το θεόμουρλη!!!
    ;-)
    Πολύ σας χαίρομαι, κορίτσια μου!!!
    Μια μεγάλη αγκαλιά, Ρουλάκι μου! Καλό μήνα, Σμαραγδένια ψυχούλα μου!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
    <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έβαλα κριβως διπλα... Συριανακι μου γιατι και εγω την ιδια τρέλλα κουβαλω.χα..χα.μου αρεσουν οι ανθρωποι που χαμογελανε και η Ζουζου οπως και ο αντρας της ειναι χαμογελαστοι ανθρωποι μικρη μου..το ξερεις ε; χαρηκα πολύ που τους ξαναείδα..και ελπιζω να τα ξαναπουμε..καλο μηνα να έχεις αγαπη μου και να περνας ομορφα.. με το αγαπάκι σου.. φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  9. Kι όσο σκέφτηκα να σας αφιερώσω το ΑΡΜΕΝΑΚΙ, το άκουσα από σένα!!!
    ΚΑΛΌ ΜΉΝΑ!!!ΜΕ ΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΧΑΡΆ!!!ΚΑΙ...συναντήσεις!!!
    Την αγάπη μου, ΠΆΝΤΑ!!!
    ΦΙΛΙΆΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα..χα.. σε πρόλαβα αδέρφι μου.. μα τι αλλο θα της αφιερωνα ματια μου; και μονο ο τίτλος του μπλοκ της σε παραπεμπει στο τραγουδι και το ψυθιρίζεις μολις το ακουσεις..χαρηκα πολύ που περασαν και τα είπαμε ξανα..αυτες ειναι οι ομορφιες του μπλοκικ περιμενω και συνεχειες οπως ξερεις ...για θυμησου και εμεις πως γνωρίστηκαμε ε;.. να ηξερες ποσε φορες το λεμε εδω με τον Σμαραγδακη!!! καλο μηνα σου ευχομαι αδερφι μου και καλή δυναμη..μικρη μου να περνας καλα εστω και με λιγη κουραση παραπανω ναι; η αγαπη ειναι αμοιβαια..καρντάση μου φιλακιαααα

      Διαγραφή
  10. Καλό και ευλογημένο μήνα και πάντα έτσι όμορφα να περνάτε με όμορφες εκπλήξεις και ευχάριστες παρέες!!!!
    Φιλάκια!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Μαρία μου σε ευχαριστω πολύ μακαρι να βρίσκουμε ευκαιρίες να χαιρομαστε την συντροφια φιλων.. πιο συχνα..και μονο η θεληση να περασουν απο εδω να πουμε μια καλημερα φτανει για να γινουν οι φιλοι που δεν γνωρίζεις προσωπα γνωστα.. και ναι ειναι αυτό απο τα καλα του μπλοκικ.. χαιρομαι που βρισκομαι μεσα σ αυτό.. να περνας ομορφα και εσυ οτι και να κανεις ... καλο και ευλογημενο μηνα να έχεις φιλακιααα

      Διαγραφή
  11. Αχ πολύ χάρηκα που σας είδα όλους μαζί στην καταπληκτική Σμαραγδοπλατεία σας!
    Τι ωραίοι άνθρωποι που είστε όλοι!!!
    Να μου τους φιλήσεις όλους Ρούλα μου & να χαίρεσαι το καμάρι σου τον Σμαραγδένιο που είναι γοητευτικότατος :-)
    Καλοδιάβατο μήνα να έχουμε όλοι κι ας μας φέρει μαζί με τις ζέστες και λίγα χαμόγελα!
    Σε φιλώ γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανελλακι μου ειναι οτι καλητερο να σε παίρνουν τηλεφωνο και να σου λενε ερχομαι... αυτό φτανει να περασεις ομορφα με φιλους και να μιλας να ρωτας να λες τα δικα σου να λενε τα δικα τους και να μην καταλαβαινεις πως περνα έτσι γρηγορα η ώρα ..Η Ζουζού με τον Αντρα της ειναι παρα πολύ ωραιαι ανθρωποι.. χαρουμενοι και χαρηκαμε που τους ξαναείδαμε...οταν σε βγαλει ο δρομος σου προς την πατρίδα .. ενα τηλεφωνο ειναι αρκετό.. να βρεθουμε θα χαρω πολύ... να περνας ομορφα κορίτσι μου.. καλη επιτυχια του παιδιού..μακαρι τα χαμογελα να μας συντροφευουν συχνα Κανελλακι μου..να είσαι καλα οτι και να κανεις... ο Σμαραγδενιος σε ευχαριστεί πολύ για το ομορφο κοπλιμέντο σου..!!!να έχεις ενα χαρουμενο και ομορφο μηνα Κανελλακι μου..φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  12. Καλό,χαρούμενο και δροσερό μήνα σας εύχομαι Ρουλάκι μου.
    Μακάρι να σου φέρω γούρι άσε που δεν χρειάζεσαι είσαι τόσο ανοιχτόκαρδη και δωτική
    που πιστεύω σου'ρχονται διπλάσια αυτά που δίνεις!

    Να'σαστε καλά και θα τα ξαναπούμε σίγουρα
    Μαγεμένοι απ'την Θέα σας και τα καλά σας !

    Πολλά φιλιά θαλασσινά
    και απ'τον καπετάνιο :) :k :k :k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να πω την αλήθεια Ζουζου μου δεν μου εφτασε η ωρα που ειμασταν μαζι.. αλλα επιφυλασωμαι την απομενη φορα που θα τα ξαναβρεθουμε...μακαρι να είχατε περισσότερη ωρα να καθοσασταν πιο πολύ...χαρα μας ειταν κορίτσι μου που περασαμε ένα ομορφο απογευμα μαζι σας..!.μακαρι να είμαστα μικροτεροι να μπορουσαμε να κανουμε τα ταξιδια που θελαμε πιο νεοι τωρα ειναι λιγο δυσκολα .. αλλα θα χαρουμε να τα ξαναπουμε την επομενη φορα...Αρμενακι μου να περνατε και εσεις ομορφα στην ωραία Συρο σας..ευχαριτούμε για την ομορφη παρέα σας.. φιλακια και απο τους δυο μας... καλο μηνα να έχετε και να χαιρεστε παιδια και εγγονουλα .. !!!!

      Διαγραφή
  13. Ομορφιές.....! πραγματικές ομορφιές.....! πάντα τέτοια. Καλό μήνα και συνέχεια καλοκαιριού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριτώ πολύ φιλε μου.. να είσαι καλα και να περνας ακομα καλύτερα να έχεις ενα χαρουμενο μηνα.. καλο σου βραδυ..!!

      Διαγραφή
  14. Άχου, τι ωραία! Να δω εγώ πότε θα μπορέσω να βρω το δρόμο και να έρθω!
    Πάντα τέτοια Ρουλάκι μου!
    Αποστέλλω πολλά φιλιά και καλό μήνα να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεε δεν είναι και τοσο δυσκολο Αρτίστα μου.. ενα τηλεφωνημα είναι .. τουτον τον καιρό πες οτι πας μια περιοδεία και ελα ... τι τόσες περιοδειες κανουν όλοι εσύ θα μεινεις πίσω;... δεν νομιζω..χα..χα.. να είσαι καλα φιλη μου θα χαρω να γνωριστουμε και απο κοντα...οποτε μπορεσεις ξερεις το κολπο .. ενα τηλεφωνο..!!! ευχομαι καλο μηνα να περασεις!! φιλάκιαααα..!!

      Διαγραφή
  15. Παναγια μου τι ομορφιες ειναι αυτες.τι να πρωτοθαυμασω.και τι να πρωτοζηλεψω.την ομορφη παρεα σας την υπεροχη θεα η την βεραντα.πολλα φιλια κοπελα μου και παντα να παιρνεις χαρες απο φιλους.Ρουλιτσα μου καλο μηνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην κοιτας τις ομορφιες γυρω βρε Λίτσα μου κοιτα τις ομορφιες που καθονται στι καρεκλες..χα..χα.. και προπαντως εκεινη στα αριστερα οπωςε βλεπεις μια αδυνατη πετσι και κοκκαλο..χα..χα... να είσαι καλα και αν κατεβεις και εσύ Κρητη να τα πουμε και μαζι ..θα χαρώ πολύ.. η παρεα ηταν πολύ ομορφη..αν και λιγες οι ωρες.. που βρεθηκαμε... ομως καναμε δυο ομορφους ανθρωπους φιλους..να περνας ομορφα και εσυ οτι και να κανεις καλο σου μηνα φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  16. Καλό μήνα Ρούλα μου όμορφο και δροσερό, να είσαι καλά και να περνάς πολύ πολύ όμορφα ότι και αν κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ Κατερινα μουοι ευχαριστες εκπληξεις εναι που μας κανουν να περναμε ομορφα ειναι οταν τα καταφερνουμε χαρη σε φιλους αυτό ειναι που αλλαζει και λιγο την καθημερινοτητα μας...μια ομορφη παρεα.. είναι οτι πρεπιε να περασεις ωραια.!!και η Ζουζού που εχει το μπολκ Αρμενακι και ο αντρας της .. σε κανουν να νομιζεις πως τους ξερεις χρονια φιλη μου.. να περνας ομορφα και να έχεις ενα χαμογελαστο και καλο μηνα ..φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  17. αα τι ωραία!!! σούπερ έκπληξη Ρουλίτσα!! καλό μήνα, φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι οντως ηταν... εκπλξηξη...απο την Ζουζου φίλη μου Ελπίζω να μου κανεις και εσύ μια τετοια εκπληξη καποια φορα Ευα μου ..καλό μηνα να περασεις με όλα τα χαμογελα του κοσμου.. μαζι ..καλο και χαρούμενο μηνα να έχεις φιλη μου.. φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
    2. για να δούμε πότε θα κατέβω Ηράκλειο και φυσικά θα χαρώ πολύυυυυ!!! :) φιλάκια

      Διαγραφή
  18. Καλό μήνα Ρούλα μου με ευχάριστες πάντα εκπλήξεις κι επισκέψεις!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλα Μαρία μου σε ευχαριστω πολύ οι ομορφες εκπληξεις αλλαζουν εστω και λιγο ρουτίνα της καθημερινοτητας μας να έχεις και εσύ ενα ομορφο και χαρουμενο μηνα φιλη μου να περνας ομορφα οτι και να κάνεις φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  19. Τι όμορφο να συναντάς φίλους που απέκτησες μέσα απο το ιντερνετ.....
    Για κανένα ψάρεμα σας πήγε το αρμενακι;; χαχαχαχ
    Το εχει με τα ψάρια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα..χα.. δεν είχαν φέρει... το βαρκί μαζι τους.. και πως να μην το έχει με τα ψαρια... σε νησι ζουνε και μαλιστα απο τα ομορφα του Αγαιου..παντως για ψαρια μιλησαμε για αχινους..για χταποδια..χα..χα.. περασαμε ομορφα μαζι τους ..να είσαι καλα και να περνας ακομα καλύτερα... καλο σου μηνα..

      Διαγραφή
  20. Καλό μήνα, Ρούλα μου!!!
    Ωραίες πάντα οι εκπλήξεις από τους φίλους!!!
    Είμαι σίγουρη ότι θα έχεις κι άλλες επισκέψεις μέχρι το τέλος του καλοκαιριού!
    Πολλά φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατι ξερεις εσύ ..κατι ξερειςς Μαριαννα μου...πραγματι περασαμε ενα ομορφο απογευμα με την Ζουζου και τον Αντρα της μακαρι να καθοταν περισσοτερο ..ειναι ευχαριστω να έρχονται να σε βρίσκουν φιλες που εχεται ηδη αυτην την επικοινωνια μεσα απο το τα μπλοκσ.. αντε να πουμε και εμεις απο κοντα θα χαρω πολύ.. η πορτα μου θα είναι παντα ανοιχτή..και το κλεδι κατω απο το χαλάκι...καλο μηνα να έχεις και εσύ φιλη μου .. να περνας ομορφα ... φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  21. Καλό μήνα Ρούλα μου, να περνάς όμορφα και πάντα να πάίρνεις χαμόγελα και χαρές απο τις φίλες σου Τι όμορφο ηλιοβασίλεμα ηταν αυτό!!Να είσαι καλά ,πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πάντα τέτοια γλυκιά μου Ρούλα. Γιατί τι καλύτερο μπορείς να ζητήσεις από την καλή παρέα σε ένα όμορφο περιβάλλον όπως το δικό σας. Καλό μήνα και φιλιά πολλά!

    http://artdecorationcrafting.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πάντα τέτοιες ευχάριστες εκπλήξεις και συναντήσεις να έχετε Ρούλα μου και να περνάτε όμορφα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή