Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΜΕΣΑ ΣΕ... ΌΛΑ..!!

Εεεεε ναι το κάναμε   και αυτό..μέσα σε όλα..!!!
Ποιο αυτό;
Μα... ναααα..... ήμασταν  τυχερές .. να κάνουμε σεμινάρια ζωγραφικής με δασκάλα  την ΜΑΡΊΑ ΒΙΛΛΙΩΤΗ  εδώ στην Κρήτη.....!!
Ένα ολόκληρο χρόνο περιμέναμε....για μετρήστε 1..2..3...365 μέρες....!! εεεε ήταν να μην βάλουμε  κόκκινα χαλιά... τις μπάντες να παίζουν....  τα ζήτω... τα γιούπιιιι.... τα πυροτεχνήματα.....!!
Καλά δεν  ήταν ακριβώς έτσι... αλλά η δική μας η χαρά θα μπορούσε να ήταν όλα αυτά..!!
Αφού αγναντέψαμε το πέλαγος ..μια σταλιά...ήρθε και το κυρίως θέμα..ο χρόνος έτρεχε και έπρεπε να ήμασταν στην ώρα μας  ..!!!
Πρώτη μέρα και πρώτο μάθημα...σε μαύρο χαρτί  λευκό σχέδιο..!!!
Το βλέπω και παθαίνω ...ένα μπλοκάρισμα..ααααα πολύ ωραία αναφωνώ στην δασκάλα να το κάνουν τα κορίτσια...!! χα..χα..
Γιατί εσύ Ρουλίτσα; νομίζεις ότι θα την σκαπουλάρεις ;
Μα   κυρία αυτό είναι δύσκολο  δεν θα τα καταφέρω..και μάλιστα χωρίς κάνναβο.. γιατί δεν βλέπω να φτάνουν ... οι κάνναβοι.. πήγαινα να την κάνω με ελαφρά η έξυπνη..χα..χα..!!
Ελα σου όμως που το σκουληκάκι της ζήλιας με έτρωγε ...
Έβλεπα τα κορίτσια να ζωγραφίζουν  και το μαύρο χαρτί να παίρνει μορφή.. και το ματ μου γυάλισε.. ( με την καλή έννοια ε;) 

με βλέπει η δασκάλα και μου λέει χαμογελαστά.. τι θέλεις Ρουλίτσα;...
Ε εεε  να μήπως.....
Αν έχω κι άλλο μαύρο χαρτί ;.. και βέβαια έχω ..και λευκό μολύβι και ξύστρα και γόμα.... άλλα δεν έχω κάνναβο... !!
Εεε. και τι πειράζει λέει η αφεντιά μου χαρούμενη.. που θα δοκίμαζα.. ας ήταν και χωρίς κάνναβο .. !!
Και στρώνομαι ... η καλή σου ..να κάνω το μάθημα... !! 
Να πηγαίνει η δασκάλα στις άλλες μαθήτριες  και σε μένα να μην έρχεται.
Με ζώνουν τα φίδια.. λέω... η δεν κάνω τίποτα και δεν μου το λέει να μην στεναχωρεθώ.. η...τα κάνω τόσο τέλεια που δεν χρειάζομαι διόρθωση..... χα...χα..
Καλά αν καβαλήσει κανείς το καλάμι όπως εγώ.. μην του πείτε να κατέβει .. είναι ωραία εκεί πάνω.. χα..χα..ακόμα και με ράμματα !!..
Εντάξει δεν θα σας κρατήσω άλλο σε αγωνία...χμμμμμ.. το έργο μου...!!! 



Εννοειτε οτι τα κορίτσια το εκαναν τελειοοο!!
Την επόμενη   μέρα το μάθημα ήταν πορτραίτο με χρωματιστά μολύβια..
Εκεί σε θέλω ..να δεις πως κατεβαίνεις μανι μανι από το  καλάμι...το παρκάρεις στην άκρη... να μην σου ότι το πετάς κι ολας και κάνεις την σερβιτόρα .... σίγουρη δουλειά παιδί μου ..!!!  
 Αν έχεις τα κότσια   όπως το είχαν τα κορίτσια μέσα σε αυτά και η Κατερίνα μου...τότε κάνει αγγέλους ... γιατί μόνο τέτοιους κάνεις όταν μαθαίνεις ...πρώτα με την αγαπημένη  φίλη ... και μετά την άπαιχτη δασκάλα μας..την ΜΑΡΊΑ ΤΗΝ ΒΙΛΛΙΩΤΗ..!!
Σε ευχαριστούμε  παααααααρα πολύ Μαράκι  μου και όχι μόνο για τα μαθήματα..!!

Να έχετε   όλοι σας  μια όμορφη εβδομάδα .. και βρείτε.. αφορμές να χαμογελάτε... θα τις ανακαλύψετε αν ψάξετε μέσα σας.. και γύρω σας..!!
Να είστε όλοι καλά..!!!







37 σχόλια:

  1. Αυτά είναι τα όμορφα τυχερά και δημιουργικά. Μπράβο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι ..ακριβως έτσι και οι τρεις λέξεις σου αντιπροσωπευουν αυτό που βιώσαμε το προηγουμενο Σαββατοκυριακο...περασαμε πραγματικα πολύ ομορφα... να είσια κλα και ευχομαι και για σενα το ιδιο.. να περνας ομορφα... καλο σου βραδυ..

      Διαγραφή
  2. Τι ωραία σκιτσα ειναι αυτα;;;; Συγχαρητηρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριαδνη μου απο μακρια και με την φωτογραφία ωραια φαινονται χα..χα.. σε ευχαριστω πολύ για τα συγχαρητηρια......οι προκλήσεις είναι στο αιμα μου μου αρεσει να ρισκαρω.. εστω και ας αποτυχω σε αυτό που κανω...όλα εμπειρίες ειναι..αν τα καταφέρουμε καλός αν οχι παμε παραπερα.. απλα πραγματα..χα..χα. να περνας ομαρφα και εσύ Αριαδνη μου φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  3. Έλα, που θέλεις να ακούσεις κι άλλα καλά λογάκια! ;-)
    Δεν σου έφτασαν τα μπράβο της δασκάλας? Θέλεις κι άλλα? Αχόρταγη είσαι, Ρουλάκι μου! Χαχα!
    Όλα τα συγχαρητήρια του κόσμου, Ρουλάκι μου! Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία πως αν καταπιαστείς με κάτι, θα το κατακτήσεις!
    Σε χαίρομαι, κορίτσι μου!
    ΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά! Καλό ξημέρωμα! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως με καταλαβεινεις βρε αγαπη μου; μα μες στο μυαλο μου είσαι;.. αχορταγη για ομορφα λόγακια και αγκαλιτσες ... και πες μου μια να μην της αρεσουν χα..χα..είπαμε μεσα σε 'ολα μην χασω και δεν προσπαθησω... τι να κανω βρε μικρό παιδακι ειμαι ζηλευω...οτι δεν εκανα στα νιατα μου.. τα κανω τωρα... που είμαι μικρούλα..χα..χα.. σε ευχαριστω για τα ομορφα λογακια μου αρεσουν λεμε..!!! να περνας ομορφα μικρο μου Συριανακι ..!! φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  4. Την περίμενα αυτή σου την ανάρτηση, Ρούλα μου!!!!
    Από την στιγμή που σε εντόπισα στις φωτογραφίες της Μαρίας στο facebook, ανυπομονούσα να μάθω περισσότερα!
    Όχι που δεν θα τα κατάφερνες εσύ!!! Αφού είσαι πολυτάλαντο κορίτσι!!!! Πολύ όμορφο έγινε το λευκό πορτραίτο σε μαύρο φόντο!!! Γειά στα χέρια σου...γιά άλλη μιά φορά!!!
    Φιλάκια πολλά και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε βγηκα και στο φέης μπούκ Μαριαννα μου ... οφου ήντα πΆθαμε...διασημη θα γινω η γυναικα..χα..χα...
      Μα είδες κουσούρι κι αυτό που το έχω; να μην αφήνω κατι να μην το προσπαθησω; .. να σου πω το μυστικο; τα βλεπω σαν παιχνιδια όλα..οποτε παιζω ια εγω.. μην χάσω...χα..χα..μου αρεσει να προσπαθω ασχέτως απο το αποτελεσμα ... αν ειναι και καλό χαιρομαι διπλα...φιλη μου.. σε ευχαριστω πολύ για τα ομορφο σχόλιο σου να περνας ομορφα φιλακιαααααα!!

      Διαγραφή
  5. Ρουλάκι μου καλημέρα
    Η μετριοφροσύνη σου δεν
    σε αφήνει να δεις πόσο τέλεια είσαι!!!!!
    Τα συγχαρητήρια μου.....

    Σε φιλώ πολύ πολύ ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα Ελενάκι μου...μην μου λες τέτοια μάτια μου γιατί κοκκινιζω..εγω ευκολακια κανω .. τι νομιζεις... δεν έχεις δεί τελειες δουλειες ...να παθεις πλακα..στο μαθημα με τα χρωματιστα μολύβια..!!! δεν ξερω αν έχουν βαλει στο φέης μπουκ τα κορίτσια κατι.. απίστευτη δουλεια...!! η Βιλλιώτη είναι η καλητερη δασκαλα !!! σε ευχαριστω παρα πολύ ματια μου..που είσαι εδώ.. να σε έχει ο Θεός καλα φιλώ σε..!!! ♥♥♥

      Διαγραφή
  6. Μια χαρά σε βρίσκω και σαν ζωγράφο.Μη σταματάς τώρα θα σαρώσεις όλα τα βραβεία :)

    Καλά να'σαι και να χαίρεσαι την κάθε στιγμή.

    Φιλάκια πολλά! :k :k :k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες Βρε ζουζου μου να μην αφησω κανένα βραβειο για αλλους; να τα σαρωσω όλα;...μα ποια είμαι τέλως παντων!!! χα..χα... !! σε ευχαριστω πολύ φίλη μου...μου ανεβασες το ηθικο...να περνας και εσυ ομορφα .. Ελενη μου να μου φιλησεις .. τον συζυγο και φιλακια στην Γιούλη... να είστε καλα όλοι...και να τα ξαναπουμε ναι;... φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  7. Χαχαχαχαχαχα...εγώ νόμιζα πως εσύ ήθελες να το φτιάξεις ελεύθερα (λέω κοίτα πείσμα!)γι'αυτό δεν έδωσα σημασία...και μη σου πω πως κάναβο είχα τελικά, γιατί γύρισα με έναν περισσευούμενο...χαχαχα. Πάντως το αποτέλεσμα με εντυπωσίασε γιατί δεν ήταν και το πιο εύκολο σχέδιο για να βγει με το μάτι. Ρουλίτσα μου τα χίλια ευχαριστώ σε σένα και όλη την οικογένεια, δεν φτάνουν. Είστε στην καρδιά μου από την πρώτη ώρα που σας γνώρισα και δεν νομίζω πως μόνο εγώ το νιώθω αυτό...καθένας που σας βλέπει από κοντά δεν μπορεί παρά να σας αγαπήσει οικογενειακώς. Όσα και να πω θα'ναι λίγα για να σας περιγράψω. Σας αγαπώ πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ το ηξερα πως δεν ηταν έτσι που το έγραφα...αλλα μου αρεσε το σεναριο που είχα κατασκευασει..Χα.χα..χα.. .. Μαρακι... λέω... θα το διαβασει η δασκαλα και θα πεί μα τι λεει αυτό το παιδι;..εεεεε απο φαντασία αλλο τιποτα...βρε μεχρι και καλαμι καβαλησα..!!
      Κραταω Μαρακι μου μεσα στην κρδια μου πόσο ομορφη ήταν η παρέα μας περα απο μαθηματα και αλλα...θα περιμενουμε να το ξανακανουμε... τι είναι ενας χρόνος; τιποτα μια ανασα καιρός...!! τι βόλτες κανει αυτή η αγαπη.. παει κι ερχεται και χαιρομαστε για αυτό οικογενειακως αγαπη μου...τα φιλια ολων μας και την αγαπη μας σου στελνουμε φιλακιαααα.. στο επανιδείν..!!!

      Διαγραφή
  8. Ρούλα μου με ότι και αν καταπιαστείς το ταλέντο σου φαίνεται!!!
    Μπράβο που είσαι μέσα σε όλα!
    Καλά να περνάς!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό Ελενη μου πως το λες ταλεντο πιο πολύ ειναι προσπαθεια ... γιατί απλα δεν μπορω να αντισταθώ σε μια προκληση εστω και αν τα καταφερνω παντα και τόσο καλα αυτό ειναι το τελευταιο που με ενδιαφερει.. .. αγαπω την διαδικασία ..και πολλες φορες το αποτεσμα παραδόξος μου βγαινει καλο και χαιρομαι γι αυτό..χα..χα....σε ευχαριστω πολύ για τα καλα σου λογια.. φιλη μου να περνας ομορφα.. φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  9. Ρούλα, σε βρίσκω σούπερ!
    Α βρε τυχερούλα...!
    Με τέτοιες δασκάλες γίνονται και οι καλοί μαθητές;-)
    Να είσαι καλά και εσύ και η Μαρία για τις ομορφιές που δημιουργήσατε!
    Πολύ μετριόφρων είσαι όμως...! ΄Να το αφήσεις για άλλους!
    Καλή εβδομάδα σάς εύχομαι και πάντα τέτοιες γλυκιές και ενδιαφέρυσες συναντήσεις να συμβαίνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι αληθεια Γλαυκη μου οτι η τυχη πολλες φορες ειναι με το μερος μου ..στο να γνωρίζω όμορφους μεταξωτούς...οπως λεει και η Αριστεα ανθρωπους.. και δη δασκαλες.. τωρα πως γινεται αυτό δεν ξερω.. ομως ειμαι πολύ χαρούμενη που συμβαίνει και ελπίζω να συνεχιστεί στην ζωή μου..
      οσο για την μετριοφρωσυνη...ειναι απο γενησιμιου μου και δεν μπορω να την αποβαλω...η γυναικα... χα..χα..
      σε ευχαριστω πολύ για τα ομορφα σου λογια να περνας ομορφα οτι και να κανεις καλο υπόλυπο καλοκιαριου.. φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  10. μπραβο κοριτσια!υπεροχα!!!μπραβο!
    αλλα με τετοια δασκαλα...δεν θα μπορουσε να βγει και αλλο....αποτελεσμα!!!!
    Καλη σας συνεχεια!!!!
    ΚΑΛΕς ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβως Ιριδα μου . με τέτοια δασκάλα... κανειες θαυματα και ας μην ξερεις να κανει τιποτα...να δείς τι υπεροχα που εκαναν τα κορίτσια το πορτραιτο με τα χωματιστα μολύβια...!!!!!η αληθεια οτι ζηλεψα λιγο το μαθημα αυτό ελπίζω του χρονου που θα ξαναερθει να προσπαθησω...χα..χα.. μην χασω..το απρομαυρο μου φανηκε πιο ευκολο... εεεε δεν ειμαι και για πολλα πολλα..σε ευχαριστουμε για τα μπραβο όλε μαζι.. να περνας ομορφα λουλουδενια.. μου φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  11. Ήντα πάθαμε εμείς να λες που βλέπουμε ότι τα καταφέρνεις ΚΑΙ στη ζωγραφική !!! Μπράβο Ρούλα είσαι αξιέπαινη και ταλαντούχα !!!! Άντα και σ ανώτερα !!! Πολλά φιλιά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηντα να κανω η γυναικα που δεν το βαζω κατω... τα χρονια περνανε και εγω εκει να είμαι μεσα σ σλα να μην χασω... να εκεμεταλευτω και το δευτερολετο απο τον χρονο μου να μην κατσω.. Ρανια μου...τι να κανω που όλα μ αρεσουν.. οπως λέμε λιγο απ όλα ..!!
      Αν δεν ηταν ομως και η δασκαλα μας τόσο καλη και να σου μεταδωσει το παθος της για την δηνιουγια του εργου να σε κανει να αγαπησεις και εσύ την ζωγραφική.!! αυτό εκανε.. και μας παρεσυρε..στο χορό των μολυβιων...
      Σκεψου οτι περιενουμε ενα χρόνο .. να κανουμε μαθημα.. αλλα χαλαλι της...αξιζει η αναμονη.. φιλη μου..
      Αυτό το εις ανωτερα..χα.χα.. μου θύμησε το σχολειο.. λες να ανεβω τάξη του χρόνου;..χα..χα.. σε ευχαριστω πολύ φιλη μου για τα καλα σου λόγια να περνας ομορφα .. καλο υπολυπο καλοκαιριου... φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  12. ΕΥΓΕ!!!!ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΌΜΑ ΦΟΡΆ!!!
    παραφράζω το επόμενο τραγούδι, ακούς ΜΟΝΟ τη μουσική και τραγουδας:
    ΑΠ ΤΟ ΒΟΡΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΌΤΟ , ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΒΡΉΚΕΣ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ!!!!!!
    http://radiomelodia.gr/stichi-vasilis-karras-ap-to-vorra-mechri-to-noto/
    την αγαπη μου!!!!!
    ΚΑΛΉ ΠΑΝΑΓΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Ευγε σου αδερφι .. μου θυμησε το σχολειο μου χα..χα.. που φουσκωναμε τα παιδια απο περιφανια.. οταν το ακουγαμε απο τον δάσκαλο..χα.χα. τι μου θυμησες.. βρε αγαπη μου; αλλά εκει που σου βγαζω το καπελο είναι τα τραγουδια.. που πας και τα ξετρυπώνεις πες μου... η παραφραση όλα τα λεφτα..χα.χα...
      χαρισμένη...για σενα...

      Ολο τον κόσμο ν αγαπάς
      ξέρεις και εσύ τον τρόπο
      κόπο δεν θέλει αδέρφι μου
      θέλει μονάχα τρόπο...!!!!.......................φιλακιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!

      Διαγραφή
    2. το... μονάχα... πήγε μοναχό του μακρυά..χα..χα..εγω το εβαλα εεκει που επρεπε..!!

      Διαγραφή
  13. Μια λέξη θα γράψω μόνο: ΖΗΛΕΥΩ, όχι τόσο το μάθημα όσο την παρεούλα! ;)
    Να σε κάνω και σένα να ζηλέψεις λιγουλάκι: Χθες το βραδάκι είχα μια μεγάλη αγκαλιά απ' τον Άσωτο! :D
    ΑΦιλάκια από Σκιάθο για λίγες μέρες ακόμα! :) :k <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eεεεε ναι και βέβαια ειναι η παρέα το ζητούμενο Στεφανία μου...γιατί δεν παμε για ζωγραφοι..χα...χα...αλλα το τερπνών μετα του οφελίμου δεν .. λενε;
      Ειδες τι ομορφο που είναι να συναντάμε ανθρώπους που τους εχουμε γνωρίσει μεσα απο το χώρο των μπλοκ..!!
      Ελπίζω και εμεις καποτε πως θα συναντηθουμε απο κοντα..!! οι αγκαλιες απο φιλους ειναι χαρά..
      να μου τον χαιρετας τον Ασωτο..να περνατε ομορφα..καλο βραδυ απο το το κρητικο πέλαγος...φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  14. τυχερεεεεεεεεεεεεεεες..............μπραβο πολυ χαιρομαι για σας...καλα ο ΤΖΙΜ απαιχτοοοοοοοος!!!!
    ολο παραπονο εισαι αλλα εισαι καλλιτεχνης πως να το κανουμε εγω οσο κ να προσπαθησω δεν το κατεχω πρεπει να το χεις κ μεσα σου κ με μια απιθανη δασκαλα διπλα σου...τι καλυτερο να φανει το ταλεντο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος είναι Σοφάκι μου ο ΤΖΙΜ ο άπαοχτοοοοοοος; χα..χα.. δεν το ξερω τον κύριο...!! το παραπονο μου δικαιολογημενο αφου την δασκαλα την εχουμε μια φορα τον χρόνο ..οσο για το ταλεντο αυτό αν δεν το καλιεγήσεις μικρή ...τι να σου κανει το καΪμενο.... οτι μπορεί κανει.... παντως χαιρομαι παρα πολύ τα καλα σας λογια οσο κι αν ντρέπομαι.. χα..χα.. να περνας ομορφα δημιουργώντας το κουκλοσπιτό σας... φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  15. Αυτά είναι τα ωραία! Ζήλεψα την παρεούλα σας και τις ομορφιές που φτιάξατε! Ρούλα μου ο πίνακάς σου είναι άψογος κι ας μην το παραδέχεσαι. Τα χεράκια σου είναι ευλογημένα να δημιουργούν καλλιτεχνήματα γιατί η ψυχή σου είναι λεύτερο πουλί και δεν φοβάται τίποτα. Εύχομαι να είστε όλες καλά και να το επαναλάβετε και του χρόνου!
    Τα φιλιά μου Ρουλάκι μου ταλαντούχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η παρεα ηταν το ζητούμενο Κανελλακι μου και ας είναι μια φορα τον χρονο...είναι τόσοο γεματες αυτες οι ώρες που δεν προλαβενουμε να πουμε και να κανουμε όσα θελουμε καθε φορα...η ΜΑΡΊΑ..ειναι απο τους ανθρώπους που είσαι τυχερός αν την γνωρίσεις απο κοντα..εξερετικος ανθρωπος με χιούμορ.. αλλα εκεί που της βγαζεις το καπελο είναι η τέχνη της να σου μεταδώσει αυτό που ξερει να κανει πολύ καλα .. την αγαπη της για την ζωγραφική...μακαρι να την γνωριζα στα νιάτα μου...!!!αλλά πότε δεν είναι αργα ε;..οσο για το θράσσος μου να τα δοκιμαζω όλα όσα ειναι πρωτογνωρα για μενα....εεεεε αυτό ειναι χούι..κόβετε νομιζεις αγάπη μου;...καπου λενε ο τολμών νικά...χα..χα.. νικη δεν το λες αλλα.. προσπάθεια.!! και χαιρομαι που σου άρεσε..να περνας ομορφα Κανελλακι μου θα χαρω να τα πουμε και εμεις απο κοντα.... φιλώ σε..

      Διαγραφή
  16. Ρουλιτσα μου υπερταλαντουχα σε φιλω,και που εισαι νομίζω οτι η δημιουργικοτητα ειναι προσόν του σογιού γενικά!! τα φιλια μου και στον βραχο του σπιτιού σου να ειστε παντα καλα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααα ρε Φούλη μου ηντα μου κανεις βρε κορίτσι μου;..ενα ψιλο στο καλλιτεχνικο τόχουμε τι να πω !! αλλα φταιει και το χούι μου να τα δοκιμαζω όλα πια; εγω δεν εχω φέης μπουκ για να τα λεμε απο εκει .. και εσύ απο οτι περνάω ποτε πότε .. ειναι η αληθεια απο το μπλοκ σου το έχεις παραμελησει...και χαθηκαμε..αλλα ξερω οτι είσαι καλα...θα χαρω να ξαναβρεθουμε.. να περνας ομορφα καλο υπολυπο καλοκαιριου..!! φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  17. Υπέροχη, αγέραστη, ακούραστη Ρουλίτσα μου!
    Και υπερταλαντούχα, όπως λέει και η φίλη από πάνω!
    Η μικρή σου θαυμάστρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατ αρχάς.....Αν δεν είχα εσας τις μικρες μου φιλες να μου δείχνεται..που θα τα μαθαινα εγω αυτά μου λες οέο; μια η ζωγραφική.. μια τα ντεκουπαζ... εεεεε πολύ θέλει να παρουν τα μυαλα μου αέρα να προσπαθησω να δω αν τα καταφερνω ;... το αποτελεσμα με κανει χαρουμενη εστω και αν δεν είναι τέλειο..!! να περνας ομορφα Αριστάκι μου καλο υπολυπο καλοκαιριου..!!!! φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  18. Κυρια ρουλα ειστε πραγματικα καταπληκτικος ανθρωπος κ θα ξανα αναφερθω στη φιλοξενια σας που και φετος η χαρα μας ηταν διπλη διοτι εκτος του οτι περιμεναμε την καταπκηκτικη δασκαλα ΜΑΡΙΑ ΒΙΛΙΩΤΗ ξεραμε οτι για αλλη μια χρονια θα ερθουνε στο φιλοξενο σπιτικο σας.σας ευχαριστουμε πολυ Ειρήνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι ωραία σκίτσα! Μπράβο στη δασκάλα και σε όλες σας!! Ρούλα μου έχεις πολύ ταλέντο!! Πολλά φιλιά και καλή συνέχεια στις όμορφες δημιουργίες σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή