Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2011..!!!

Π

  1. Για σας σας!!!! είμαι η Ρούλα η  αλιώς Σμαραγδένια σας καλοσωρίζω στο φτωχικό μπλοκόσπιτό μου...είναι ..νεοκτισμένο .. ελπίζω σιγά σιγά να γεμίσει με όμορφα πράγματα...που να σας κάνουν να αισθάνεστε σαν το σπίτι σας, όταν θα το επισκέφτεστε!!!  το κλειδί θα βρίσκεται πάντα κάτω από το χαλάκι....δεν χρειάζεται να κρατάτε τίποτα...μόνο την αγάπη σας και  καλή διάθεση!!!!η πόρτα του θα είναι πάντα ανοιχτή...για τους φίλους και τους καλεσμένους..με ένα ποτηράκι ρακί.. ..και ξεροτήγανα...συγνώμη ακόμη δεν έχω φωτο...να σας δείξω...όμως μπορείτε να βάλετε την φανασία σας να δουλέψει....καλώς ωρίσατε!!!!!16 Σεπτεμβρίου 2011 - 2:50 μ.μ.
    Γειά σου Ρούλα
    Με Χαρά σε καλωσορίζω στη γειτονιά.
    Θα ενθουσιαστείς με τη γειτονιά μας και θα κάνεις ό,τι τρέλλα έχεις απωθημένο.
    Μη μασάς,κάνε ο,τι ονειρεύεσαι χωρίς αναστολές, κανένας δεν θα σε σχολιάσει ούτε φυσικά θα σε κατηγορήσει...ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με Χαρά δέχομαι το καλωσορισμά σου ΧΑΡΑ μου σε ευχαριστώ πολύ και να είσαι καλά και ελπίζω να τα λέμε...
    ΑπάντησηΔιαγραφή
ΠΕΝΤΕ..ΧΡΟΝΙΑ.. ΜΕΤΑ..!!!
Ναι δεν έχετε κάνει λάθος ..ούτε σε άλλο συνώνυμο  μπλοκ μπήκατε...!!
Αυτό που διαβάσατε πιο πάνω ήταν το πρώτο μου κείμενο με τα ορθογραφικά του λάθη...( πω..πω.. λάθη..!!τότε δεν ήξερα  πως μπορούσα να τα διορθώσω) 
 Και με  πρώτο σχόλιο από   την   Χαρά που μου έφερε γούρι  και  μετά έγινε , πως να το φανταζόμουν μια από τις αγαπημένες μου φίλες   χι...χι..
  Ήμουν  ανίδεη  στον καινούργιο αυτόν θαυμαστό κόσμο που έμελλε να γίνει για μένα  η παρέα μου .. και να γνωρίσω μέσα από εδώ φίλες ... που έχουν γίνει πια μέρος της ζωής μου..
Ζούσα μέσα σε ένα μικρόκοσμο.. που ήταν η γειτονιά μου και άντε λίγο παραπέρα.. 
Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ.. (είμαι και μεγάλη γυναίκα  το ξέρετε  πια αυτό   με ..όσες έχουμε βρεθεί και από κοντά)  πως θα άνοιγαν τόσο πολύ οι ορίζοντες μου.. 
Πως αυτή  η  άψυχη οθόνη του υπολογιστή θα γινόταν για μένα η  νοητή γραμμή  που θα με ένωνε με άγνωστους μέχρι  πριν λίγο καιρό ανθρώπους μεταξύ τους!!
Πως θα γινόταν η καθημερινή μου απασχόληση... και θα μάθαινα τόσα πολλά πράγματα να κάνω και να δίνω με χαρά ότι δημιουργώ με τα χέρια μου για να κάνω άλλους ανθρώπους και παιδιά προπαντός να χαμογελάνε
Αυτό ήταν και το πιο ουσιώδες  . με έκανε να νιώθω χρήσιμος άνθρωπος και με γέμισε με όμορφα συναισθήματα...και αυτό χάρη σε αγαπημένες πια φίλες που με βοήθησαν να ανακαλύψω και άλλα ενδιαφέροντα πιο ουσιαστικά.
Θυμάμαι πως προσπαθούσα με το ένα δάχτυλο (τώρα χρησιμοποιώ δύο..χα..χα..) να πληκτρολογήσω τα γράμματα .. και πως έκανα μια ώρα να γράψω κάτι...!!
 Όσο και να προσπαθήσω δεν θα τα καταφέρω να σας ευχαριστήσω για  την βοήθεια στις  ιντερνετικές απορίες μου  ...χι..χι. που όποτε την χρειαζόμουν  την  είχα από όλες σας... για την  αγάπη  και τα καλά λόγια  που  μου  αφήνεται κάθε φορά με τα σχόλια σας ..!!
Σας νιώθω πια <  καθημερινή μου παρέα.. είναι σαν να πίνουμε ένα καφεδάκι μαζί και να λέμε αυτά που κάνουμε .. και ενίοτε  δεν είναι κακό να ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα που μας καταπιέζει συνεχώς.. Ένα χαμόγελο λίγο χιούμορ .. είναι αυτά που μας λείπουν στις δύσκολες μέρες που περνάμε... !! 
Εεεεεεε και μετά από όλα αυτά τι άλλο θα ήταν το κέρασμα μου από μια ρακή και ξεροτήγανα ; από τότε σας τα χρωστούσα.. !!! 
Μια ρακή με γλυκό κουταλιού  λεμόνι...!!
Εναλλακτικά για όσους δεν τους αρέσει το λεμόνι ...έχουμε και γλυκό πορτοκάλι...
Και βέβαια να μην ξεχάσω τα ξεροτήγανα που τα λατρεύω...και που βρήκα στο ίντερνετ.. αφού δεν ξέρω να τα φτιάχνω  έτσι όμορφα...!!!

 Και που ξέρετε;... όλο και κάποια τυχερή θα προκύψει..το είπαμε θέλω να κάνω τους ανθρώπους να χαμογελούν.. το χαμόγελο είναι μια καμπύλη που ισιώνει τα στραβά.. το έχουμε ξαναπεί.!!



Να περνάτε όμορφα αγαπημένη  μου παρέα και σας ευχαριστώ πολύ για αυτά τα όμορφα πέντε  χρόνια.!!!
                                                             πηγή



40 σχόλια:

  1. Τι συγκινητικά λόγια!! Να τα εκατοστήσεις στην γειτονιά μας. Εγώ ήλθα πιο αργά στην παρέα σου και ομολογώ ότι ομορφαίνεις με τις αναρτήσεις σου την γειτονιά μας. Γλυκές κουβέντες, αγάπη και χαρά σκορπίζεις και χαμόγελα Λογικό είναι να τα εισπράττεις στο έπακρο.
    Να σαι καλά Ρούλα μου και κεράστηκα και από το λεμονι και το πορτοκάλι που μ'αρέσουν εξίσου. Αλλά και τα ξηροτήγανα υπέροχα.
    Καλή δυναμη
    Καλή συνέχεια
    Πάντα δίπλα μας
    Πάντα δίπλα σου
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ Σμαράγδι πολύχρονο το σπιτάκι σου
    που πάντα μας γεμίζει αγάπη και ζεστασιά
    Δεν σε ξεχνώ ξέρεις εσύ...απλά θέλω χρόνο ακόμα

    ΣΕ ΦΙΛΏ ΠΟΛΎ ΠΟΛΎ ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ Ρουλάκι μου γλυκό!
    Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια !
    Έχεις γίνει διάσημη και στα ΕΛΤΑ του Πύργου, μην τα λέμε πάλι!
    Πόλύχρονο να είναι το μπλογκοσπιτάκι σου και εσύ για πολλά πολλά χρόνια ακόμα,
    έφηβη πάντα στη ψυχή, να μαθαίνεις και να μαθαίνεις και να προσφέρεις !
    Το γέλιο σου δεν υπάρχει εξάλλου!
    Από τις πιο όμορφες γνωριμίες που μου έφερε το διαδίκτυο και το μπλόκινκγ!
    Σε ευχαριστώ για την υπέροχη φιλία σου κι ας είναι από μακριά!
    ΣΛ Ρουλάκι μου, ανεκτίμητο σμαράγδι μου!
    (άι στο καλό ...συγκινήθηκα!!!!)


    (βάλε τίτλο στην ανάρτηση , δεν φαίνεται τι ανάρτηση έχεις κάνει, εκτός κι αν θες έτσι εσύ για να είναι έκπληξη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γλυκιά μας Ρούλα πέντε χρόνια ομορφαίνεις τη γειτονιά και να συνεχίσεις για πολλά πολλά ακόμα να μας κάνεις τόσο όμορφη παρέα !!!!Θα κεραστώ ευχαρίστως γλυκό πορτοκάλι μια και είναι το αγαπημένο μου και βέβαια ρακή για να την πιω στην υγειά σου !!!!! Είσαι σμαραγδένια και θα μείνεις !!!!! Τα φιλιά μου !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σμαραγδενια Ρουλα μου εύχομαι αυτά τα 5 χρονια να γίνουν 55 και βάλε! Να έχεις τον ίδιο ενθουσιασμό και να κρατάς συντροφια με τις υπέροχες αναρτήσεις σου! Προσωπικά χαίρομαι πολύ που σε έχω γνωρίσει έστω και διαδικτυακά! Σου στέλνω πολλά φιλιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρόνια πολλά!!!
    ευχαριστούμε για το κέρασμα!
    διαλέγω γλυκό λεμόνι!έφτιαξα φέτος πρώτη φορά και πραγματικά ξετρελάθηκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρούλα μου ένα πολύτιμο σμαράγδι το blog σου μέσα στη γειτονιά μας. Να σε χαιρόμαστε που το δημιούργησες, γιατί σκορπάς χαμόγελα σε όλους εμάς. Πολύχρονο!!!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλωρίζικο και καλωστέριωτο, πάντα χαρές και γέλια να έχει... αλλά έτσι όπως το πας, μας βλέπω όλες με ζάχαρο ή χοληστερίνη στα ύψη.
    Πολύ μου αρέσει η ανακαίνιση που του έκανες και τα χρώματα, που διάλεξες. Είναι πιο ρομαντικό και αέρινο.
    Μπράβο βρε Ρουλάκι μου. Ραντάρ ακριβείας η ματιά σου. Τίποτα να μη μείνει αφρόντιστο και παλιοκαιρισμένο.
    Να'σαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ετσι είναι Ρουλάκι μου γίναμε μια μεγάλη παρέα , γνωριστήκαμε , μιλήσαμε ανταλλάσουμε αγάπη και έχουμε βρεθεί από κοντά !! Αυτή τη μαγεία βρήκαμε εδώ μέσα και είμαι τυχερή που πέρασα 12 μέρες κοντά σου !! Τα φιλιά μου σε όληηηηη την οικογένεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πέρασαν κιόλας πέντε χρόνια????? σαν να είναι χθες μου φαίνεται!!!! Ρουλάκι μου πάντα να είσαι καλά να στολίζεις το φιλόξενο blogoσπιτό σου, να κερνάς εμάς λιχουδιές φτιαγμένες από τα χεράκια σου, μα πάνω από όλα να μας χαρίζεις την αγάπη σου!!!!!!! Πολλά πολλά φιλιά αγαπημένη μου φίλη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πέντε ολόκληρα χρόνια!!!
    εύχομαι να πολλαπλασιαστούν επί πέντε , ακόμα και αν δεν μπορούμε να πληκτρολογούμε τότε :)..
    Από το πρωί...προσπαθώ να..αποδείξω πως δεν είμαι ρομποτ!τι κακό κι αυτό...αν είσαι αλλού...
    Χαίρομαι πως κάπου στην πορεία σε συνάντησα κι εγω , μέσα από συμπτώσεις!Και χαίρομαι πως ποδαρικό σου είχε κάνει η Χαρά, να σκορπάς τη χαρά και την αγάπη!
    Να είσαι πάντα καλά,τίμησα τα γλυκά σου μόνο, με χαρά!Και φυσικά, ένα ευχαριστώ στον εγγονό σου, και χρόνια του πολλά,γιατί.. θυμάμαι...πως σε έσπρωξε να κτίσεις το σπιτάκι!!!Αλλά τι λέω...το ευχαριστώ σε όλη τη σμαραγδοοικογένεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύχρονο να είναι το ζεστό σπιτάκι σου, Ρουλάκι και να μας δέχεται πάντα με χαρά και πολλά καλούδια φτιαγμένα απ' τα χεράκια σου (τα τίμησα όλα και ειδικά τη ρακή). Πέντε χρόνια ομορφαίνεις τη γειτονιά μας, την κάνεις γλυκιά σαν τα γλυκάκια σου και μας τιμάς με τη φιλία σου. Σου εύχομαι να συνεχίσεις για πολλά πολλά χρόνια ακόμα... Να είσαι καλά!
    Πολλά φιλιά και την αγάπη μου πάντα
    ΥΓ. Είμαι χωμένη και... χαμένη ανάμεσα σε σωρούς από κούτες (ακόμα δεν έχω μετακομίσει)!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπημένο μου παρεάκι... έχω κάνει φαίνεται καμιά πατάτα :( χα..χα.. τι πρωτότυπο...:D με την αντιγραφή- επικόλιση της πρώτης μου ανάρτησης και τώρα δεν μπορώ να απαντήσω στα σχόλια σας..στην κάθε μια σας χωριστά..όπως πάντα δεν ξερω γιατί δεν ανοίγουν οι απαντήσεις..!!
    Συγνωμη .. θα απαντησω συνολικά σε όλες στο τέλος..σας ευχαριστώ για την κατανόηση σας.. φιλακιαα!! :k <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρουλάκι μου σου εύχομαι τα καλύτερα.
    Να δίνεις θετική ενέργεια σε όλους μας.
    Σε φιλώ πολύ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ρουλα μας αγαπημενη.καθε αναρτηση καθαρο σμαραγδι.να εισαι γερη και δυνατη και να τα λεμε εστω απο εδω για πολλα χρονια.την αγαπη μου και τα φιλια μου γιαβρι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημέρααααααααα από μένα με πολύ πολύ αγάπη .Ευχομαι να είσαι για πολλά πολλά χρόνια ακόμη εδώ και να χαρίζεις την χαρά και την αγάπη!!Είσαι ξεχωριστή στην καρδιά μου για την τόση καλοσύνη και ευγένεια ψυχής που σε διακρίνει.Αγαπημένη μου Ρούλα σε ευχαριστώ για όλα!!!! Φιλάκια πρωινής δροσιάς με πολλή αγάπη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ευχες κι απο μενα! να γραφεις οσο νιωθεις να μη σε καθοριζει τιποτα στη γραφη σου παρα μονο η ψυχη σου!εισαι απο τα αγαπημενα μπλογκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σου εύχομαι στο νέο σου blog να δώσεις ότι καλύτερο απο την όμορφη και τρυφερή ψυχούλα σου....μια τσικουδιά πάντως είναι ότι καλύτερο για το καλοσόρισμα Ρούλα μου...φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Διαδίκτυο 5 19-5-15
    Ωραία η ανάρτηση και πώς να προσπεράσεις,
    μες στην ψυχή σου, μια χορδή ο λόγος σού δονεί,
    μηδενικές στο δίκτυο μεγάλες αποστάσεις,
    πώς ν’ αγνοήσεις δίπλα σου, ανθρώπινη φωνή;

    Δυο άγνωστοι σε άγνωρο απόμακρο παιχνίδι,
    μα ίδιο μήκος κύματος ο δέκτης κι ο πομπός,
    σε θάλασσα απέραντη πρωτότυπο ταξίδι
    και ανθοφόρος ξαφνικά θερμός συντονισμός.

    Ωραία η ανάρτηση και πρόκληση να γράψεις
    κι ανακαλύπτεις ζείδωρη, χαμένη σου πηγή,
    μες στο δικό σου κοίτασμα είχες καιρό να σκάψεις,
    ο άγνωστος σου έφερε εξαίσια αφορμή.

    Συμπαίκτες πια σε γνώριμο ευάρεστο παιχνίδι,
    στ’ αζήτητα αφήνονται σιωπές και μοναξιές,
    ένα χωριό που όλοι τους είναι μονάχα φίλοι,
    συγκίνηση, συμπόρευση με αδελφές ψυχές.

    http://arisalbis.blogspot.gr/search/label/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BF%204

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Να τα εκατοστήσεις Ρουλίτσα μου!
    Είμαι από τις τυχερές που σε γνώρισα όταν μας έκανες την έκπληξη και ήρθες στη Θεσσαλονίκη με τον Σμαραγδάκη σου.
    Αλλά κι όταν ήρθαμε κι εμείς στην Κρήτη και ήπιαμε τα καφεδάκια μας και τις ρακιές μας, γνωριστήκαμε καλύτερα και σας αισθάνομαι σαν συγγενείς μου.
    Ας το καλό, συγκινήθηκα και όλα αυτά από το άψυχο ίντερνετ.
    Να είστε καλά και να περνάτε ακόμη καλύτερα.
    Την αγάπη μας και τα φιλιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. χαχαχαχαχχαχαααα εχουμε επέτειο;;;;;Βρε να μη το πάρω χαμπάρι!
    Αλλά είναι που εγω ευγνωμονώ την κάθε μέρα για όσες γνώρισα μέσα απο αυτό το άψυχο-έμψυχο!!!
    Αγαπημένο μου Ρουλάκι,άκακο με ψυχή μικρού παιδιού,ήρθες στη γειτονιά μας και την ομόρφυνες μ όλα σου τα δάχτυλα και οταν βρεθήκαμε κοντά σου άνοιξες μια αγκαλιά ΝΑΑΑΑ(με το συμπάθιο) πως μπορούν αυτά να ξεχαστούν και αν μη μας κάνουν να χαμογελάμε;;;
    ΝΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΩ,γιατί είναι η θετική ενέργεια που αναβλύζει κι έρχεται απο τόσο μακρυά να μας συνεπάρει!Δε μπορεί κανείς να σου αντισταθεί. Δεν ήσουν ποτέ μίζερη,γκρινιάρα,παραπονιάρα (που απο μένα θάχες χίλιες δικαιολογίες...ξέρεις...)πάντα με τη γλύκα,πάντα με τον καλό λόγο,νοιάζεσαι και δίνεις απλόχερα.ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ Σ ΑΓΑΠΑΜΕ, ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΣΜΑΡΑΓΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
    ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙΣ ΑΓΙΟΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΣΕΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ,ΠΑΝΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Να σου ζήσει το βλογ σου σαν τα ψηλά βουνά!
    Να το χαίρεσαι!
    Να το δεις όπως επιθυμείς!
    Μα πάνω απ' όλα, να είσαι εσύ καλά να κάνεις αναρτήσεις!
    Και τώρα να πιω μια ρακή και να γευτώ και δύο ξεροτήγανα και να πάω να μαγειρέψω, γιατί πήγε 12.06 και δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα, η ανεπρόκοπη!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. βρε πως περνουν τα χρονια!!!!
    Ωρίμασε το πνευματικό σου παιδι, αλλα πάντα παιδί σου μένει, χρόνια του πολλά λοιπόν!!!!
    Καλες αναρτήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρούλα μου πολύχρονο το μπλογκοσπιτάκι σου, μου άρεσε πολύ η ανακαίνιση που του έκανες! Να τα εκατοστήσει και να είσαι γερή και δυνατή να κάνεις τις υπέροχες αναρτήσεις σου που ομορφαίνουν και γλυκαίνουν όλη τη γειτονιά και μας κρατούν ζεστή συντροφιά! Φιλάκια πολλά και την αγάπη μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ρουλα και στα ...100 το μπλογκοσπιτο σου , να εισαι καλα να γραφεις και να χαιρομαστε κι εμεις που τα διαβαζουμε , οσο για τα λαθη σε ξεπερναω κι ετσι μη σε νοιαζει
    πολλα φιλια και <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χρόνια πολλά και δημιουργικά Ρούλα μου, να είσαι καλά να μας συντροφεύεις για παρα πολλά χρόνια ακόμα με το χαμογελο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χρόνια πολλά στο όμορφο και φιλόξενο blogoσπιτάκι σου Ρούλα μου!!! Να είσαι γερή και γεμάτη έμπνευση και δημιουργικότητα να μας φιλεύεις!!!
    Φιλιά πολλά και γλυκά
    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλησπέρα σου.
    Καλορίζικο το σπιτάκι σου. Το βρίσκω υπέροχο και φυσικά θα περνάω αφού ξέρω ότι θα βρίσκω και μια ρακή.
    Νάσαι καλά αγαπητή μου Ρούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλέ με μπέρδεψες! Μετά κατάλαβα!! χαχαχα
    Χρόνια πολλά και καλά, χιλιόχρονο το σπιτάκι σου κι εσύ και σου εύχομαι να μας χαρίζεις πάντα τα γλυκά σου λόγια και τις υπέροχες αναρτήσεις σου, δημιουργίες σου, ιδέες σου!!
    Να πάρω απ' όλα τα κεράσματα γιατί είμαι καλός άνθρωπος και μου αρέσουν όλα;;;; χεχεχε
    Πολλά φιλιά & καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Με τη γνωστή πλέον καθυστέρηση έρχομαι να ευχηθώ στο blog της Ρουλίτσας μας, ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΈΤΡΗΤΑ και να είναι πάντα με υγεία και ατελείωτα χαμόγελα! :) :) :)
    Μια και αναφέρεσαι στο 5 μιας παλιάς μου ανάρτησης σου βάζω και το σχετικό κείμενο:

    "5 – Μπορεί να διαθέτεις μια πολύ ανεπτυγμένη και απίστευτα ισχυρή διαίσθηση. Αυτό καθορίζει και το δώρο σου, το οποίο είναι να μπορείς να προβλέπεις το μέλλον με εξαιρετική ακρίβεια. Λάβε υπόψη σου τα προαισθήματα, επειδή κατά την πλειοψηφία τους, είναι αλήθεια.
    Το μάθημα σου είναι πως τα όρια είναι για να τα υπερβαίνουμε για να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι!"
    Και για όλους τους αριθμούς διαβάστε εδώ!

    https://ainafetst.wordpress.com/2016/07/24/%ce%bf-%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%b8%ce%bc%cf%8c%cf%82-%cf%83%ce%bf%cf%85/

    Πολλά πολλά ΑΦιλάκια αγάπης σου στέλνω! <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Σμαραγδένια μου, χρόνια πολλά και πάντα δημιουργικά και ξεχωριστά, γεμάτα χαμόγελα! Εύχομαι να σε απολαμβάνουμε στην blogόσφαιρα για πολλά χρόνια ακόμα. Αχ τα ξεροτήγανα, πριν μια βδομάδα έφαγα (χωρίς την ρακή για συνοδεία) και ήταν χάρμα.
    Θα χαρώ να τα λέμε από το νέο μου blog : https://marinaslovelylife.wordpress.com

    Φιλιά πολλά,
    Η Blogger της Διπλανής Πόρτας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καλοτάξιδο και δημιουργικό να είναι πάντα το σπιτάκι σου Ρούλα μου!!! Σ'ευχαριστούμε για το υπέροχο, παραδοσιακό, κέρασμα,να είσαι πάντα καλά!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Συγκινήθηκα, Ρουλίτσα! Κι ας μη σε γνωρίζω, δυστυχώς, από την αρχή. Πάντα μου χαρίζεις χαμόγελο κι εύχομαι κάποια στιγμή να μπορέσω κι εγώ να το κάνω για σένα. Κι εύχομαι πολλά χρόνια ακόμα να είμαστε εδώ να μοιραζόμαστε όμορφα πράγματα!
    ♥♥♥ Καλό φθινόπωρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ρουλίτσα, άργησα λίγο να περάσω από το σπιτάκι σου, και ξαφνιάστηκα με την εισαγωγή της ανάρτησής σου! Τί σύμπτωση να βάλω κι εγώ στην δική μου, το πρώτο κείμενο που έγραψα πριν από πέντε χρόνια!!!
    Φανταστικό!!!! Και πώς πέρασαν αυτά τα χρόνια, και πόσα μάθαμε, και πόσες φιλίες κάναμε!!!
    Τι ωραίο το κέρασμά σου! Και λεμόνι και πορτοκάλι, μου αρέσουν αλλά και το ξεροτήγανο το έφαγα για πρώτη φορά στον πρόσφατο γάμο των νέων που στεφάνωσε η Κατερίνα μου! Κρητικοί οι γονείς, μέχρι και το βραστό και το πιλάφι και τις ρακές είχαν στο γλέντι!
    Πολύχρονο να είναι το μπλογκάκι σου, φίλη μου και να είμαστε καλά να τα λέμε μέσα στην ωραία γειτονιά μας!
    Πολλά φιλιά και καλή Κυριακή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Χρόνια πολλά Ρουλίτσα μου στο όμορφο και γεμάτο αισιοδοξία σπιτάκι σου!!Να είσαι καλά να δημιουργείς και να μοιράζεις χαμόγελα .Πέντε χρόνια τώρα ομορφαίνεις τη μπλοκογειτονιά μας και σ"αγαπάμε !!!Οτι φτιάχνουν τα χεράκια σου είναι θαυμάσιο!!!Ωραία κεράσματα ,παίρνω γλυκό και ξεροτύγανο και εύχομαι υγεία και ευτυχία στο σπιτικό σου!!Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Έχω να πω οτι πριν απο λιγο μίλησα με την γιαγια-Ρουλα και μου ειπε οτι θελει να συνδέσει τα καλωδια του υπολογιστή μονη της..Οποτε η εξελοκη δεν ειναι μονο στο γραψιμο με τα 2 δάχτυλα, ειναι και στο τεχνικο κομμάτι (δηλαδη hardware) !!!
    Παμε δυνατά!! :)
    Αρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Να χαίρεσαι το μπλογκοσπιτάκι σου! Να έχεις μια όμορφη και δημιουργική χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Χρόνια πολλά έστω και καθυστερημένα, να σε χαιρόμαστε πολύτιμο Σμαράγδι μας! ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή