Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ....ΜΕ...ΜΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ....ΔΥΟ ΤΥΧΕΡΟΥΛΕΣ...!!!

Ξεκινώ με ένα μεγάααααααααλο ευχαριστώ για τα τόσο όμορφα σχόλια σας και την αγάπη που αφήσατε στην προηγούμενη επετειακή ανάρτηση που έκανα λόγο των πέντε μου χρόνων σ αυτήν την μπλοκογειτονιά..!!
 Με γέμισαν  πολύ χαρά   .!! 
Δεν το πιστεύω πως πέρασαν κι ολας πέντε χρόνια..!!!
Διάβαζα... και πολλές φορές τα μάτια μου  θάμπωναν... όχι από ένα σκουπιδάκι που είχε μπει .. αλλά από την συγκίνηση που με έκανε να νιώθω τόσο... μα τόσο όμορφα..!!
Η αντιγραφή και η επικόλληση που έκανα από την πρώτη μου ανάρτηση
είχε μπλοκάρει την απάντηση μου στα δικά σας σχόλια και δεν μπόρεσα να ευχαριστήσω την κάθε μια χωριστά όπως το κάνω ..
Μα να το πάθω  στην επέτειο;
 Αυτό θα πει ξένος  δάχτυλος...η  λάθος δαχτύλου πάτημα..χα..χα..και επειδή φοβήθηκα να μην σβήσουν όσα είχα γράψει το άφησα ως είχε...... το ήξερα ότι θα βρίσκατε τον τρόπο να να αφήσετε  το σχόλιό σας.. ξέρω τι σαΐνια  είστε ..!!! 
  Όμως   πίσω από κάθε αναποδιά .. υπάρχει και η λύση...!!
Και για μένα ήταν να σας ευχαριστήσω επισκέπτοντας τα  δικά σας μπλόκς  αγαπημένη μου παρέα..!! 
Ξέρω ακόμα ότι άφησα να περάσουν πολλές μέρες  ..αλλά βρίσκομαι αυτόν τον καιρό στην εποχή της μετάβασης από το καλοκαιράκι ... στο φθινόπωρο  και αυτό για μένα σημαίνει.. βάψιμο σπιτιού.. πήγαινε- έλα να συμαζέψουμε τα ασυμμάζευτα.. και πάει λέγοντας.  Έφευγαν οι μέρες  και εγώ.... που χρόνο να κάτσω να κάνω  ανάρτηση και να κάνω μια φίλη να χαμογελάσει για την τύχη της..!! που μπορεί να είναι ..
Η  Αννα φλο
Η  Ελένη ποιώ
Η  Αριστέα
Η   Ρανια και ο κόσμος της
Η  Σωτηρία
Η  Λίτσα αρτ
Η  Ελένη Φλογερά
ΤΟ  Κανελλάκι
Η   Νικόλ
Η   Ποδηλάτισσα
ΤΟ Αδέρφι Κέρινα ποιηματα
Η  Φιλιώ
Η  Μαρία με τον ήλιο της
Η litsa t.
Η Εφη με την παλέτα της
Ο  Ασωτος
Η  Μαρια Πυργιανάκη
Ο Αρης Αλμπης
Η  Ρένα Χριστοδούλου
Η  Χαρά
Η  Αρτίστα
ΤΟ Σκουλίκι
 Η  Ειρήνη
Η  Δημιουργία-Κατερίνα
Ο  Μτένης Κονταρίνης
Η Τάντε Κική
Η  ΑΪναφετς
Η  Μαρίνα της διπλανής πόρτας
Η Μαρία με τα ζικ-ζακ της
Η Αλεξάνδρα με το κουμπί της
Η Μαριάννα με το ατελιέ της..!!!
Η Αλεξία
Κάποια από όλες σας θα είναι η τυχερή...!!!
Και έγινε η γνωστή διαδικασία... γράψιμο στο χαρτί.
 κόψιμο και τύλιγμα ..

 και το γνωστό χεράκι...(χερούκλα)   τράβηξε ένα χαρτάκι..
 και τυχερό ήταν... ταραμ τα ταμμμμμ...
!!!!!!!!!!!!!!!!!. το περιοδικό μας..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και φυσικά αφού τα κορίτσια είναι δύο θα πάρει η κάθε μια το δωράκι της....που είναι ένα βιβλίο και από μια πλεχτή  θήκη για τα γυαλάκια τους !!!!



Πάντα τυχερές να είστε Μαρίνα και Όλγα..μου  και σε πιο ουσιαστικά πράγματα στην ζωή σας..!!!.
Κορίτσια περιμένω την διεύθυνση σας..στο μέηλ μου..roulamakedonisa@gmail.com

Αγαπημένο μου παρεάκι..σας ευχαριστώ από καρδιάς..σας αφήνω με ένα  τελευταίο..καλοκαιρινό δειλινό..!!!


θα τα λέμε πια από την άλλη αυλή μου......να έχετε.. ένα όμορφο μήνα...καλό υπόλοιπο  Φθινόπωρο... να είστε όλοι καλά...!!! και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε ναι;....ομορφαίνει την ψυχή .!!
                                








46 σχόλια:

  1. Καλημέρα Ρούλα μου και καλό μήνα
    Μπράβο στα τυχερά κορίτσια μας και μπράβο
    σε εσένα για τις ομορφιές που μας δίνεις
    απλόχερα!!!

    Σε φιλώ πολύ πολύ ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το καλό Ελένη μου ο καινούργιος μήνας που μπήκε ..να είναι για όλο τον κόσμο φίλη μου.. σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για τον χρόνο μου μου αφιερώνεις κάθε φορά...δεν σε ξεχνώ..!! να είσαι καλά. και να προσέχεις τον εαυτό σου... φιλώ σε !!♥ ♥ ♥
      αχ αυτες οι καρδούλες σου.!!

      Διαγραφή
  2. ΚΑΛΌ ΜΉΝΑ αδερφούλα μου!
    Αυτό το κτιστό συντριβάνι κήπος, κλέβει την παράσταση όλες τις εποχές !!!
    Να είσαι πάντα καλά, και να ομορφαίνεις τη μπλογκογειτονιά μας, γελαστό κορίτσι!!!!
    να χαρούν τα δωράκια τους οι τυχερές φίλες, και να έχουμε όλες μαζί ένα υπέροχο χρόνο μέχρι τα επόμενα γενέθλια!φιλιά πολλά!!!
    Και να μην ξεχνάμε : ο Οκτώβριος ξεκινά με:http://www.saint.gr/2565/saint.aspx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα αδέρφι μου με την επιστροφή μας στο κλεινόν άστυ είναι το σημα κατατεθεν μας.. χα..χα.. χαρηκα και εγω για τα κοριτσια που σταθηκαν τυχερά.. σε ευχαριστω πολύ για τις ευχές αγαπη μου... να έχεις ενα ομορφο μηνα.. και καλο υπολοιπο Φθινοπώρου... φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  3. Ρούλα μου με διάφορα που μου συμβαίνουν (απανωτές αρρωστιες-μεχρι πνευμονια του Δρακουλη) και με τις ιδιες δουλειές με εσενα ,δεν πηρα ειδηση τα γενέθλια του μπλογκ σου!Τωρα αναρρωνουμε και προλαβαινω να μπω λιγο στα μπλογκόσπιτα....
    Καλό μηνα ,καλό φθινόπωρο και να είσαι γερή να γράφεις και να μοιραζεις τα πανέμορφα δωράκια σου για πολλά χρόνια ακόμη!( οι θηκούλες και για κινητό μού φαινονται τέλειες!)
    Πολλά φιλάκια σου στέλνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι εγινε παιδι μου που δεν τα πηρες είδηση; δεν ήταν κι κανενα σοβαρό γεγονός να το αναφέρουν στις ειδήσεις.. μακαρι κορίτσι μου να μην συναίβενα αυτά .. αρρώστιες και τα διαφορα.. αλλα αν είναι περαστικα .. λιγη υπομονη και θα ξεχαστους τα δυσκολα στην υγεια γιατί τα αλλα τα οικονομικά μας πήραν και μας σήκωσνα που λεμε.. αλλα δεν θα το βαλουμε κάτω.. Νασια μου και πρωτα η υγεια και μετα όλα τα αλλα αν βρεις χρονο και όταν μπορείς κανεις δεν θα σε μαλωσει φιλη μου..σε ευχαριστω πολύ που πέρασες απο εδώ παρολα τα δυσκολα σου.. θα είναι περαστικά όλα θα δεις ... περνω τα φιλακια σας και αναταπωδινω με αγαπη σε όλους σας.. Καλο υπόλοιπο Φθινοπώρου κορίτσι μου θα τα πουμε φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  4. Καλό μήνα Ρούλα μου. Υπέροχα τα δώρα που διάλεξες για τις φίλες μας, να τα χαρούν!
    Καλά να περνάς!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ελένη μου ελπίζω να τους αρέσουν .. είναι κατι μικρό αλλα νομίζω οτι πιο πολύ μας χαροποιεί η διαδικασία παρα το δώρο που καννου,με.. ετσι για να χαρούμε με μικροπράγματακια.. να περνας ομορφα και εσύ φιλη μου με οτι κανεις να έχεις ενα ομορφο μηνα ... φιλακιααα!!!

      Διαγραφή
  5. Καλό μήνα Ρουλάκι!
    Και πάντα τυχερά να είναι τα κορίτσια και να χαρούν τα όμορφα δώρα τους!
    Κίσιζ Ρουλάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακαρι να ειναι τυχερα σε πολύ πιο μεγαλητερα πραγματα αν και το συναισθημα δεν είναι πραγμα αλλά αισθηση οπως η αγάπη ..! χαρηκα που ηταν δυο οι τυχερες...να περνας και εσύ ομορφα με τις κοτούλες σου... !!!
      ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Αρτίστα μου και καλο υπόλοιπο φθινοπώρου... φιλακααααα!!

      Διαγραφή
  6. Γλυκό Ρουλάκι καλό μήνα να έχεις.
    Σε φιλώ πολύ γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μηνα και σε σένα Μαρία μου να περνας όμορφα και σε ευχαριστουμε για τα δρώμενα σου καθε φορα... φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  7. Αυτή η διαδικασία της κλήρωσης με ξεπερνάει! Είσαι απίστευτα οργανωτική Ρούλα μου! Και εύχομαι να συνεχίσεις για πάρα πολλά χρόνια να κόβεις χαρτάκια και να κληρώνεις δώρα στις τυχερές σου φίλες.
    Απίθανα τα δώρα σου για τα κορίτσια! Καλό μήνα να έχετε και να είστε όλοι καλά♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού Κανελλάκι δεν έχω φτασει ακομη στο επίπεδο της ηλεκρονικης κλήρωσης .. ασε που μου αρεσει να συνδιαζω τις παλιες μεθόδους με τις καινούργιες..χα..χα.. σε ευχαριστω Μαρακι μου μου για τις ευχες σου να έχεις και εσύ ενα ομορφο μηνα και καλο υπολοιπο Φθινοπώρου ματια μου.. φιλώ σε

      Διαγραφή
  8. Σμαραγδένια μου, να είσαι πάντα καλά να χαρίζεις δώρα και χαμόγελα. Πάντα τυχερά να είναι τα κορίτσια μας και να χαρούν τα όμορφα δώρα σου!!!!!!
    Σε φιλώ πολύ γλυκά και σου εύχομαι να έχεις, έναν υπέροχο μήνα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλα Μαρινακι μου σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου μακαρι να μπορούμε να κανουμε χαρουμενους του ανθρώπους χαιρομαστε και εμεις διπλά .. να έχεις και εσύ ένα υπρεροχο μην .. καλο υπολοιπο Φθινοπώρου φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  9. Καλό μήνα, Ρούλα μου! Χρόνια πολλά! Να χαίρεσαι το μπλογκ σου και να το καμαρώνεις, εύχομαι να γεμίζει πάντα από φίλους και όμορφα πράγματα.
    Πάντα τυχερά να είναι τα κορίτσια, και να χαρούν τα όμορφα δώρα τους.
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλα Ελλη μου σε ευχαριστω πολύ καλως όρισες ξανα στην γειτονια παρα πολύ καλα εκανες που διασκεδασεις το καλοκκαιρακι... .. τα καλοκαιρια γι αυτό ειναι εδώ... για να τα χαιρόμαστε..θα χαρώ να τα πουμε την επόμενη φορα... να περνας παντα έτσι ομορεφα χειμωνες καλοκαιρια μικρή μου φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  10. Να είναι πάντα τυχερά και κερδισμένα τα κορίτσια!!!
    Σου εύχομαι καλό και ευλογημένο μήνα,να περάσεις Ρούλα μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου τα κορίτσια παντα να είναι τυχερα και σε πιο ουσιαστικ πράγματα.. π.χ. σε σηναισθήματα και αξίες ζωής... αυτό χρειαζεται ο καθε άνθρωπος και όταν τα βρίσκει ειναι τυχερός... μακαρι και τα κορίτσια.. στην ζωή τους τα δικα μου απλα δωρακια είναι για την χαρα μας να χαριζουμε χαμογελα... σε ευχαριστω για τις ευχές...να έχεις ενα ομορφο μηνα και εσύ Μαρία μου . φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  11. Συγχαρητήρια στις δύο τυχερούλες που θα λάβουν τα όμορφα δωράκια σου, Ρούλα μου!!!!
    Πραγματικά, έσκασα στα γέλια μόλις διάβασα το σχόλιο που μου άφησες! Μα τί συμπτώσεις είναι αυτές φέτος? Νά'ναι καλά οι φίλες μας και να χαρούν τα δωράκια τους.
    Και νά'σαι και εσύ καλά, με το φιλόξενο σπιτάκι σου, να μας κρατάτε συντροφιά για πολλά πολλά χρόνια σ'αυτή την αγαπημένη γειτονιά.
    Πολλά φιλιά και καλό μήνα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρούλα μου, θα σου ευχηθώ εδώ να είσαι πάντα καλά, να δημιουργείς με κάθε τρόπο και φυσικά χρόνια πολλά στο μπλογκ σου, μια κι έχασα την προηγούμενη ανάρτηση..Εύχομαι επίσης τα κορίτσια που κέρδισαν να είναι πάντα τυχερά!
    Φιλιά πολλά και καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ Μαρία μου για τις ευχές και τα καλα σου λογακια .. και δεν πειραζει αν χανουμε και κατι .. δεν εχουμε πρόγραμμα φιλη μου . οταν έχεουμε χρόνο και κέφι.. κανουμε επισκεψεις στις φίλες... μην απολογησαι κορίτσι μου.. ετσι κι αλλιως και εγω παντα καθηστεριμενη παω και ερχομαι... ο χρονος πως γίνεται βρε και λιγοστευει ..καθε φορα που βολταρουμε ε; χα..χα.. να περνας ομορφα οτι και ν ακανεις.. ναι; καλο σου μηνα φιλακιααα!!!

      Διαγραφή
  13. Καλημερα και καλο μηνα ....χρονια πολλα στο σου !!!!
    συγχαρητήρια στα κοριτσια να ειναι παντα τυχερα ...
    φιλάκια πολλα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ Ειρήνη μου για τις ευχές σου ελπίζω τα κορίτσια να τους αρεσουν τα μικρά δωρακια μου...να περνας ομορφα καλο υπολοιπο Φθινωπόρου... φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  14. Τι ωραίες θήκες, τι έξυπνη ιδέα, τυχερές οι νικήτριες... δεν παραπονιέμαι γιατί πάνω μου, έχω ρίξει το λευκό σου σάλι!!! ;)
    Καλή δύναμη για τις φθινοπωρινές σας ετοιμασίες! :D
    ΑΦιλάκια πάντα χαμογελαστά! :k :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαγισσούλα μου χαιρομαι που σου αρεσαν τα δωρακι μου οι τυχερες δεν το έχεουν παρει είδηση ακομη.. χα..χα..
      χαιρομαι ακομη πιο πολύ που το δικο σου σαλι σε ζεσταινει τωρα που ο καιρ'ος δροπσιζει...!!!
      Οι δουλειες μου σχεδον τελειωσαν και τωρα ξεκουραση..να μπλοκαρω όσο μπορώ γιατί σιγουρα με περιμενει κάτι άλλο στην γωνία..χα..χα.. να περνας ομορφα καλο υπολοιπο Φθινοπόρωου να έχεις... ζεστα ακομα φιλακιααα!!!

      Διαγραφή
  15. Συγχαρητήρια στα κορίτσια κι εσύ πάντα να ευχαριστιέσαι και να δίνεις χαρά και σε άλλους Ρουλίτσα μου!
    Πολλά φιλιά!
    Καλή εβδομάδα μάτια μου :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό κι αν μου αρέσει Αριστακι μου ..να κανω τους αλλους χαρουμενους.. ελπίζω και τα κορίτσια να χαρουν με τα δωρακια τους αλλα μάλλον δεν το έχεουν παρει ακομη χαμπαρι..χα..χα.. να περνας ομορφα και εσύ μάτια μου με ότι και να κανεις θα τα πουμε ... φιλακιαααα!! :) <3

      Διαγραφή
  16. Σμαραγδένια μου πολύ όμορφα τα δώρα και πώς να μην είναι αφού είναι φτιαγμένα με πολύ πολύ αγάπη από εσένα.Πάντα τυχερές τα κορίτσια που τα κέρδισαν και να τα χαρούν με υγεία αλλά και εσύ να έχεις πάντα υγεία και δημιουργείς τέτοια όμορφα δώρα.Καλό μήνα να έχουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω να τους αρεσουν Νασια μου γιατί ακομα δεν το πήραν είδηση πως ειναι οι τυχερες.. καποια στιγμή θα γινει κι αυτό χαιρομαι οταν μπορώ να χαριζω χαμογελα στους ανθρωπους... να περνας ομορφα οτι και να κανεις ... φιλακιαααα!!! σε ευχαριστω για τις ευχες...καλο μηνα και καλο υπόλοιπο Φθινοπωρου....φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  17. Πολύ όμορφη η φωτό της αυλής σας!!Ελπίζω να τα λέμε πιο συχνά αν και οι δουλειές μου καλά κρατούν!! Μία από τα ίδια κι εγώ βαψίματα χτισίματα και αποπεράτωση του παιχνιδίσπιτου των κοριτιών με κρατούν μακρυά απο το σερφάρισμα!!!Πολύ όμορφες οι θηκούλες σου αλλά και το βιβλίο εξαιρετική ιδέα!!! Σου ευχομαι καλό μήνα και αρκετή ξεκούραση!! Φιλάκι καληνύχτας με αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως το μου καλώς το μου μολις πιασν οι δροσουλες εκανες την εμφανισή σου... Εφη μου.. και παλι καλα που βρήκες φιλεναδα τον χρόνο .. με τόσες δουλειες ..που κάνεις ..περιμενουμε να θαυμασουμε τα ομορφα σου....!!
      Οταν αρχίσουν οι δουλειες αυτες Εφη μου η μια κυνηγα την αλλη.. καια τελιωμό δεν έχουν..χα..χα..
      Προτεραιότητα έχει η ζωή εκει εξω.. εδώ βρισκόμαστε όταν και όποτε μπορούμε... αλλες πιο λιγο και άλλες περισσότερο ..
      Τουλαχιστον έχουμε να σχολουμαστε.. και αυτό ΄εχει μεγαλη σημασια .. νιωθουμε χρήσιμες ...ακομα.. κουραμενες μεν ικονοποιημενες δε απο τα αποτελεσματα.. της δουλεια μας.. να περνας ομορφα και να ξεκουραζεις και λιγο την Εφη.. ναι; τα καλοκαιρινα ακομα φιλια μου σου στελω ... φιλακια στα κορίτσια σου..!!! καλο μηνα να περαεις φιλη μου.. !!θα τα πουμε...!!

      Διαγραφή
  18. Το εχασα το επετειακο σου Ρουλα μου αλλα ποτε δεν ειναι αργα! Να εισαι παντα καλα να δημιουργεις και να μοιραζεσαι μαζι μας για πολλα ακομα χρονια!
    Παντα τυχη στα κοριτσια μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το εχασα το επετειακο σου Ρουλα μου αλλα ποτε δεν ειναι αργα! Να εισαι παντα καλα να δημιουργεις και να μοιραζεσαι μαζι μας για πολλα ακομα χρονια!
    Παντα τυχη στα κοριτσια μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χριστινακι μου δεν πειραζει .. δεν έχασες και τίποτα σπουδαιο... δεν βλέπεις εμενα πόσο καιρό εχω να περασω να κανω τις βόλτες μου σε σένα;...σε καταλαβαινω απόλυτα.. δεν προλαβαινουμε ποτε να κανουμε αυτά που θέλουμε στην εξω απο εδώ ζωή μας.. πόσο μαλον εδώ που ο χρόνος μας γινεται όλο και λιγοτερος στα μπλοκ.. το φέης μπουκ εχει νατακτήσει τα παντα... ισως να είμαι η μονη αντε και καμια ακομα που δεν έχω... !!
      σε ευχαριστω πολύ για τις ευχές σου να περνας ομορφα οτι και να κανεις .. δεν χανομαστε... όλο εδώ γυρω θα είμαστε.. ναι;.. καλο μηνα να περασεις .. φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  20. Σμαραγδένια μου, καλό μήνα να έχουμε!
    Συγχαρητήρια στις τυχερές, μπράβο σε σένα, που όσο κι αν τρέχεις, όλα τα προλαβαίνεις!!! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλεξανρδα μου καλο μηνα και σε σένα.. οσο για το τρεξιμο τειώνει και ελπίζω να χαλαρωσω τωαρα που θα κρυωσει ο καιρός και θα κατσω μέσα .. γιατί εδώ ακομα καλοκαιρινος ειναι ο καιρός και ευτυχως να τειώσω τις δουλειες μου... να περνας ομορφα και τα κορίτσια ελπίζω να το παρουν είδηση πως κερδισαν.. !! καλο υπολοιπο Φθινοπώρου να έχεις φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  21. Αγαπημένη μας φίλη, πόσο πολύ σ' ευχαριστούμε!!! Μια ίωση (ναι το πάθαμε ταυτοχρόνως ας είναι καλά τα βλαστάρια μας...) μας κράτησε μακριά από τον υπολογιστή. Κάναμε κόντρες στον πυρετό και μιλάγαμε μέσω των παιδιών μας να φανταστείς. Τώρα όμως ανακτήσαμε δυνάμεις και ήρθαμε να σε ευχαριστήσουμε από καρδιάς για τα υπέροχα δώρα σου και για την αγάπη σου! Είναι ό,τι πολυτιμότερο!
    Σου στέλνουμε πολλά φιλιά με όλη μας την αγάπη και θα τα πούμε στο mail.
    Να είσαι πάντα καλά και να σκορπάς χαμόγελα και ευτυχία σε όλους γύρω σου!
    Μαρίνα - Όλγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κορίτσια μου..ποσο χαίρομαι που είσασταν οι τυχερες της κληρωσης.. !! οταν είδα οτι δεν είχατε δει το μηνυμα μου.. ετσι κι αλλιως δεν θα έκανα αλλη αναρτηση μεχρι την δευτερα οπότε περιμενα...για την διευθηνση..!! Αλλα να σας βρει η ισωση επανω στην ωρα;..χα..χα.. σκεφτήτε όμως οτι ενος κακού (ιωση) ακολούθησε ενα καλο η τυχη σας να κληρωθητε για τα μικρα δωρακια.. οποτε χαμογελάστε... (σημερα είναι η παγκόσμια μερα του χαμογελου ..χα..χα.. )
      Να είστε παντα τυχερες φίλες μου.. οι μεγαλες και μικρές χαρες.. να είναι παντα στην ζωή σας..!!
      Χαιρομαι διπλά...για σας!!! σας ευχωμαι περαστικούλια..γρήγορα.. παλι γερες και δυνατες..!!!φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  22. Πάντα τυχερά να είναι τα κορίτσια
    και φυσικά και είναι τυχερά, αφού
    θα πάρουν δωράκια από τα χεράκια σου!
    Φιλιά πολλά Σμαράγδι μου και καλό σ/κ ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πότε έγινα πεντε χρονών Πετρίνα μου ουτε που το καταλαβα φιλεναδα...μου αρεσει να κανω τους ανθρωπους να χαμογελουν και χαιρομαι για τα κορίτσια ..ελπίζω να έχουν παντα τυχη κι αγάπη προπαντως στην ζωή τους...!!! ❤
      Να περνας όμορφα οτι και να κανεις Πετρίνα μου ...να έχεις ενα γλυκο Σαββατοκύριακο.. φιλακιαααα!!❤ ❤

      Διαγραφή
  23. Χρονια Πολλά, όμορφα και δημιουργικά! Τι ωραία δωρακια ειναι αυτα και εχασα και την αναρτηση, αλλα δινω εδω τις ευχες μου!
    Συγχαρητηρια στα κορίτσια!
    Φιλιά πολλά Ρούλα μου
    καλό υπόλοιπο στο Σαββατοκύριακό μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Συγχαρητήρια στις τυχερές και εσύ να δίνεις τόσο όμορφα δωράκια.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ρούλα μου τέλεια τα δωράκια σου, τα κορίτσια θα τα χαρούν πάρα πολύ και εύχομαι να είναι πάντα τυχερές! Να είσαι και εσύ καλά να δημιουργείς και να μας κρατάς όμορφη συντροφιά με τις ωραίες αναρτήσεις σου! Πολλά γλυκά φιλιά και καλή εβδομάδα να έχετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τι όμορφα δώρα! Τυχερά τα κορίτσια! Καλή εβδομάδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή