Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΖΗΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ...ΧΑΙΚΟΥ...!!!



Πείτε το... θράσος.
Πείτε το...που πας ξυπόλυτη στ αγκάθια..
Πείτε το..άγνοια κινδύνου...
Πείτε το..που πας βρε Καραμήτρο...
Πείτε το ζήλια....αυτό ταιριάζει καλύτερα...και είναι η αλήθεια, γιατί βλέποντας  τα χαϊκού  της Μαρίας μπορείτε να τα δείτε...εδώ που τα είχε γράψει επάνω στις φωτογραφίες  ναι....εννοείται ζήλεψα..
Και με αφορμή την προτροπή της Μαρίας με τον ήλιο της και τα γιορτινά της  εδώ στο  κείμενο της να γράψουμε   χαϊκού ..άρχισαν να δουλεύουν τα γρανάζια μου..χα..χα.
Ήδη είχα πάρει μέρος στο φωτογραφίζειν ...η φωτογραφία μου ήρθε τελευταία και ασθμαίνοντας.. αλλά   μόλις έκανα μεταβολή ήρθα πρώτη..χα..χα.. 
Πρώτη ήρθε η φωτογραφία της Νικολέτας Καλένη.. δείτε την φωτογραφία της Εδώ.
Σκέφτηκα μια και είχα την φωτό να μην πάει χαμένη για χαμένη..να την στολίσω λιγάκι με λεξούλες που τις λένε χαϊκου... είπαμε ζήλεψα από της με Μαρίας..
Τις πρώτες οδηγίες μου της έδωσε η Αριστέα ..ναι εκείνη που λέει ότι η ζωή είναι ωραία...
Και το ένα... έφερε το  άλλο.. 






Με ξέρετε πια πολύ καλά.... απέξω και ανακατωτά. Είναι να μην δω δρώμενο...αμέσως να πάρω μέρος.
Εντάξει. όχι και σε όλα να μην λέμε και μεγάλα λόγια.. Τι είναι χαϊκού; το αναλύουν τα κορίτσια η με Μαρία   και η Αριστέα.. η πυργοδέσποινα..!! να μην τα ξαναλέμε ναι;
Περιμένω διορθώσεις από την  δασκάλα του είδους την Ελένη που ποιεί..!!  
Αγαπημένη μου παρέα σας εύχομαι να έχετε μια όμορφη εβδομάδα.... να αγαπάτε ότι κάνετε και  να χαμογελάτε στο τέλος ευχαριστημένοι...!!!
Εκτακτη ..ανακοίνωση για την Μυρτώ..!!!
σας παρακαλώ διαβάσετε περισσότερα για το κορίτσι αυτό  στης αγαπημένης φίλης Ποδηλάτισσας οτιδήποτε μικρό  όπως αυτό...
θα είναι χρήσιμο..χαρίστε την αγάπη  σας.. σε ένα ακόμα παιδί...να είστε καλά πάντα.!!  

64 σχόλια:

  1. ρουλιτσα μου καλησπερα.και εγω σημερα εμαθα για τα χαικου απο την αριαδνη που εχει το ονλυ γιου.εγω βεβαια δεν το κατεχω το σπορ ομως χαιρομαι να το διαβαζω απο εσας.πολλα φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα Λίτσα μου ουτε εγω το κατέχω το αθλημα..χα..χ.α απλα μου αρεσει να τολμώ ... και δεν φτανει αυτό αλλά το βγαζω και στον αέρα που λενε να το μοιραστω.. μαζι σας είναι πολύ δυσκολο ειδος και θελει πολύ διαβασμα...για να τα καταλαβεις.. δοκιμες κανουμε...!!
      Αν θελεις να διαβασεις σωστα χαΪκού να πας στης εΛΕΝΗΣ εδώ..https://gialeni.blogspot.gr/
      να περασεις ομορφα διαβαζοντας... φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα αγαπημένη μου όλα υπέροχα , από φωτογραφίες μέχρι κατασκευές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω φιλεναδα θα σου στηλω την καλησπερα μου και τα ευχαριστώ μου για τα καλα σου λογια... μπορεί να αργουμε στις επισκεψεις μας.. αλλα οταν τα λεμε χαιρομαι παντα παρα πολύ.. Αχτιδα μου είσαι πολύ τυχερή έχεις τον Δημητρη σου και σας ευχομαι παντα να είστε μαζι... σε ευχαριστω πολύ για τον χρόνο σου... φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  3. Ρούλα μου θριάμβευσες
    Χωρίς υπερβολή από τα
    καλύτερα που διάβασα τελευταία!!!!


    Φιλάκια και καλή εβδομάδα ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδικά το τρίτο στη σειρά το ζήλεψα!!!

      Διαγραφή
    2. Αλήθεια μου λες Ελενη μου; ενταξει δεν λεω προπάθησα αλλα απέχω πολύ απο το να γραψω σωστό χαικού .. και δεν ξερω αν το ξανατακαταφερω... θα διξει ο καιρός..ειναι πολύ δυσκολο είδος... μην κοιτας εσύ που την ποιηση την παιζεις στα δάχτυλα...!!
      Να ήξερες πόσες φορες περασα απο το μπλοκ σου να κανω μαθημα για να δω πως γραφοντα... θα γελουσες
      Κυρια.. κυρία... και εγω εχω την εντυπωση οτι την τρίτη φορα το πετυχα... μετα μου ξεφυγε παλι ..χα..χα..
      Ασε κορίτσι μου να τα διαβαζουμε σε σενα να εφραίνεται η καρδούλα μας και το μυαλό μας...
      σε ευχαριστω πολύ για την γνωμη σου για μενα μετράει πολύ κορίτσι μου αγαπημένο.!! ♥♥♥

      Διαγραφή
  4. Πολύ όμορφα Ρούλα μου!
    Θα μας γίνει συνήθεια το χαϊκού στο τέλος, θα δεις!
    Όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο πολύ τα αγαπώ τα χαϊκού και
    μου άρεσε ο συνδιασμός των δικών σου με τις φώτο!
    Φιλώ σεεεε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μελαχρινακι μου ..εχω καταλάβει οτι για μενα είναι πολύ δύσκολο είδος αυτή η ποιηση .. και προτιμώ να την διαβαζω σε μπλοκ φιλων... που ξερουν πολύ καλυτερα πως μπορείς να γραψεις αυτό το ειδος...μια απόπειρα ήταν ήταν η δικη μου... με την προτροπη της Μαρίας και επειδή μου αρεσουν οι προσπαθειες το τόλμησα και αυτό...!!χα..χα...να περνας ομορφα οτι και να κάνεις φιλακιαα!!

      Διαγραφή
  5. Υπέροχα τα χαϊκού σου Σμαραγδένια μου, όπως και οι φωτογραφίες που τα συνόδευσαν. Συμφωνώ με το μελαχρινάκι, στο τέλος θα μας γίνει συνήθεια! χαχαχα Είναι εθιστικά!
    Σε φιλώ και σε καλοβδομαδίζω! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα..χα.. και εσυ Μαρινακι μου με τα Χαϊκου πραγματι μπορεί να γινει συνήθεια αλλα είναι πολύ δυσκολα βρε παιδι μου... και θελει σκεψη.. για να το γραψεις..να γραφετε εσείς κοριτσια.. να διαβαζω εγώ. ναι;χαιρομαι που σου αρεσαν και τα δικα μου να περνας ομορφα οτι και να κανεις φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  6. Ρουλάκι ευχαριστώ πολύ πολύ!!!
    Όλα υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα βρε Μαρία μου τι ευχαριστείς .. εγω πρέπει να το κανω γιατί χωρίς την δικη σου προτροπή δεν θα τολμούσ να μπω στο είδος αυτο της ποιησης... ποτε πίστεψε με ... οχι οτι θα το κανω και συνεχεια.. φιλη μου .. πραγματι ειναι δυσκολο για να το κανεις σωστα...χαιρομαι αν ακαταφερα εστω και λιγο να το προσεγγισω να είσαι καλα με τα δρωμενα σου Μαρία μου φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  7. ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ...ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ,που όλα τα κάνει να φαίνονται και να είναι ΜΟΝΑΔΙΚΑ!!!!
    ΓΙ ΑΥΤΟ Σ ΑΓΑΠΑΜΕ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΣΟΥ.
    Συγκινητικά τα χαϊκού σου ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεε με ξερεις βρε ΧΑΡΑ μου να μην χάσω και δεν προσπαθησω.. σε κατι... τωρα αν αυτό που κάνω προσεγγίζει λιγο το θεμα .. τότε χαιρομαι διπλά και για τα καλα λογια και για την προσπαθεια χαίρομαι πολύ...ομως για αυτό αυτό το είδος της ποιησης το Χαϊκου δεν ήξερα τιποτα...και βούτηξα.. σαν τον Καραμητρο..χα...χα..
      Τα χαϊκού μονο το ένα ειναι σωστό το τρίτο κατά σειρα.. τα αλλα απλως απόπειρες ειναι...απλα το έκανω για να δοκιμασω και να κατανοήσω τον τρόπο της γραφής τους..αγάπη μου !!!και εννοειτε ότι η αγαπη ειναι αμοιβαια...μάτια μου φιλώ σε..!!

      Διαγραφή
  8. Ρουλάκι μου τι να ζηλέψεις εσύ !! Αφού οι λέξεις τρέχουν μόνες τους απλά και όμορφα !! Γι αυτό σε αγαπώ που σαν παιδάκι μαθαίνεις γρήγορα και μάλιστα καλά !!
    ΠΟλλά φιλιά σε όλους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όμως Νικόλ μου ζηλεψα γιατί αυτό το είδος της ποιησης θελει να έχεις ταλεντο να το γραψεις ..το καταλαβα πολύ καλα οταν πήγαινα στης Ελενης που ποιεί...πως γραφονται τα χαϊκού...εγω απλα για να προσπαθω είμαι μεχρι εκει.. αν τωρα αν κατα λαθος μου βγει και κατι που να προσεγγιζει το θεμα τοτε χαιρομαι παρα πολύ.. ομως αγαπη μου αυτό προιποθετει.. να ξερεις πως γραφοναται και τι είναι.. !!!
      Και εγω παραλίγο σαν παιδάκι.. να το κανω.. γιατι οτι διαβασες ήταν απλα η τελευταια .. προσπαθεια... ειναι πολύ δυκολο να γραψεις χαϊκού...! όμως ποτέ δεν λέω ποτε...χα..χα...!καλο κουραγιο σε ότι κανεις και καλες εμπνευσμενες δημιουργίες... φιλακια απο όλους μας..!!!

      Διαγραφή
  9. Γεια σου Ρούλα μου με τα χαϊκού σου τα ωραία!
    Το τελευταίο,ειδικά,με σκλάβωσε!...
    (Γιούλη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΧ βρε Γιούλη μου.. μια προσπθεια εκανα και δυσκολευτηκ ειναι αληθεια.. αυτό θελει πολύ σκεψη και ψαξιμο για να έχει ωραιο αποτελεσμα .. το μονο σωστο .. ειναι το τριτο...χα..χα... τα αλλα έχουν τα λαθάκια τους...! που θα πάει θα μαθουμε ...να περνας καλα φιλη μου φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  10. Α μάλιστα Ρούλα μου....! επίσης πολύ όμορφα....! και αυτός ο συνδυασμός με τις εικόνες μου αρέσει πάρα πολύ. Μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλα φιλε μου χαιρομαι που σου αρεσε αυτο το ειδος της ποιησης.. ειναι αληθεια οτι δεν είναι απο τα συνηθησμενα... να περνας καλα καλο σου βράδυ..!!

      Διαγραφή
  11. Από χθες και η αφεντιά μου κόλλησε στα χαϊκού και είναι το πρώτο δρώμενο που παίρνω μέρος!!!
    Εξαιρετικά βρήκα τα δικά σου, ειδικά που τα έντυσες με υπέροχες φωτογραφίες!
    ΑΦιλάκια πάντα τρυφερά και καλή μας βδομάδα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλε μαγισσούλα μου; που ειναι τα δικα σου τα χαϊκού ; εγω γιατί δεν τα είδα οεο; παντως ειναι πολύ δυσκολο ειδος φιλενάδα.. απο αυτα που εγραψα .. μονο το τριτο έχει τα σωστά χαρακτηριστικα των χαϊκού τα υπολοιπα τα εσωσαν οι εκονες ..χα..χα.. να περνας ομορφα κοριτσι μου φιλακια απο τον Νοτο..!!!

      Διαγραφή
  12. Ρούλα μου είναι όλα υπέροχα γιατί είναι γραμμένα με αγάπη. Δεν χωράνε φόρμες όταν γράφεις με την καρδιά σου...
    Τα δωράκια που έστειλες για το μπαζάρ της Θεσσαλονίκης είναι καταπληκτικά. Έχω πάρει μια τέτοια χαρτ/κη απ' τα χεράκια σου και σε θυμάμαι κάθε φορά που τη στολίζω. Όλα φτιαγμένα με το βελονάκι της ψυχής σου, πόντος και αγάπη. Ελπίζω να γίνει κάτι και στην Αθήνα γι αυτό το κορίτσι για να βοηθήσουμε κι εμείς που δεν φτιάχνουμε κατασκευές.
    Πολλά φιλιά αγαπημένο μου Ρουλιώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσεις Κανελλακι μου κανετε την περισσοτερη δουλεια στα παζαρια παντα γιατί αν δεν υπαρχουν εθελοντικα χέρια να ετοιμασουν και να αφιερωσουν τον χρονο τους σε αυτα δεν θα γινοταν τιποτα.. !!!!
      οσο για τα χαϊκου αγαπη μου εντάξει το καναμε μια φορα δοκιμαστικα.. να μην το παρακάνουμε θα το αφησουμε στις ειδικες του ειδους... (βλεπε Ελενη ποιω).. ξερω τι λεω ..σε ευχαριστω πολύ κορίτσι μου να περνας ομορφα Κανελλάκι μου.. φιλώ σε

      Διαγραφή
  13. Ο τολμών νικά Ρούλα μου και το απέδειξες άλλη μία φορά. Μου αρέσει ο συνδυασμός χαϊκού και φωτογραφίας.
    Καλή εβδομάδα και φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματι Ελενη μου ο συνδιΑσμός Αυτός ειναι πολύ ωραιος και τον είδα πρώτη φορά στης Μαρίας και μου αρεσε .. γι αυτό το εκανα αλλα για να γραψεις χαϊκού σωστα είναι δυσκολο φιλη μου τις τυχον ατελειες τις καλύπτει η φωτογραφια και ειναι αλήθεια οτι αυτό τα αδικει...αν πας στης Ελενης ποιω... τοτε θα καταλαβεις τι εστι χαϊκού ..απλα μου αρεσει να προσπαθω... φιλη μου σε ευχαριστω πολύ να είσαι καλα και να περνας ομορφα φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  14. Το τρίτο είναι το κάτι άλλο κυριολεκτικά, όχι πως τα άλλα πάνε πίσω, μα το τρίτο νομίζω είναι αριστούργημα!
    Ρούλα μου λατρεύω το χιούμορ σου!
    Να είσαι πάντα καλά!
    Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου ακριβως οπως το λες το τριτο ειναι και το σωστό γι αυτό θα συμφωνησω μαζι σου τα αλλα ειναι απλως αποπειρες επανω σε φωτογαρφιες ..
      Οταν είδα τα δικα σου γραμενα επανω στις φωτογραφίες σου είπα να το δοκιμασω.. αλλα φιλη μου δεν είναι όλα τα δάχτυλα ίδια..χα..χα..οσο γιαα το χιουμορ αυτό μας σωζει Μαρία μου.. οταν ξερεις τις δυναμεις σου...να περνας ομορφα .. φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  15. Το έκανες το θαύμα σου πάλι, Ρούλα μου! Και χαϊκού;Κόλλησα στο δεύτερο, υπέροχο!
    Καλή εβδομάδα εύχομαι βιαστικά, πάω για φαγητό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεε όχι και θαύμα Αλεξάνδρα μου...προσπαθεια να το πεις ναι... γιατί απο οτι καταλαβα είναι δυσκολο είδος αυτό..αλλα χαιρομαι που σου αρεσαν..σε ευχαριστω πολύ να περνάς καλα..!!!φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  16. Μ αρέσεις πολύ όταν ζηλεύεις και κάνεις τα δικά σου θαύματα !!!!! Πολύ όμορφα τα χαικού σου Ρούλα μας !!!!!
    Καλή εβδομάδα και πολλά φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο ζήλεια με την καλή εννοια παντα Ρανια μου αλλο τίποτα.. ολα μου αρεσουν και όλα προσπαθω να τα κανω...ποσο μαλλον να μας σπρωξουν κι όλας λιγο...ομως δεν στεφονται όλες οι προσπαθειες με επιτυχία ...
      χαίρομαι πολύ παντως που σου αρεσαν ..φιλη μου.. σε ευχαριστω πολύ φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  17. Πες μου κάτι που μπορεί να σου αντισταθεί;
    Πες μου κάτι που δεν θα το δοκιμάσεις και δεν θα τα καταφέρεις!
    Όταν μου είπες θα δοκιμάσεις δειλά ήμουν σίγουρη για σένα!
    Γιατί είσαι καλή και υπάκουη μαθήτρια προπαντώς!
    Γιατί ρωτάς και μαθαίνεις!
    Γιατί τολμάς και ο τολμών νικά!
    Ρούλα μου όλα υπέροχαααααααααα( το τρίτο με το θυμό των κυμάτων ... απλά τα σπάει! Το ζήλεψα!)
    Κι επειδή με ρωτούσες, μόνο σε ένα, στο μοναχικό πλατανόφυλλο νομίζω έχασες μια συλλαβή αλλά κέρδισες όλες τις εντυπώσεις έτσι κι αλλιώς! ΘΕΑ ΜΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και δοκίμασα Αριστακι μου τωρα αν τα καταφερα εστω και λιγο ειμαι πολύ χαρούμενη.. στο τρίτο θα συμφωνησω οτι εκανα μια προσεγγυση καλυτερα...αλλα είναι αρκετα δυσκολο ειδος για να το κανεις σωστα οπως λεμε ...θελει πολύ μελετη μανούλα μου..!
      Το οτι είμαι καλη μαθητρια .. αυτό το χούι μου έχει μεινει απο το δημοτικο...χα..χα..
      ετοιμαζω εκπληξεις...!!!! να περνας ομορφα και να ξεκουράζεσαι .. ναι; φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  18. Καλημέρα Ρούλα μου!
    Ε οχι και θράσσος!
    Πολύ καλά έκανες και προσπάθησες.
    Περιμενουμε κ άλλα χαϊκου σου.
    Ασφαλως και θα βοηθησουμε τη Μυρτούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πιο ομορφο απο όλα Αριαδνη μου ηταν αυτό που είπες για την Μυρτώ.. να είσαι καλά θα δουμε για την προσπαθεια αν το ξανατολμήσω... σε ευχαριστω πολύ καλο σου ξημερωμα .. φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  19. Ουάου!!! Μπράβο σου Ρούλα μου! Εξαιρετικά τα χαΪκού σου κι ειδικά για πρώτη φορά!! Τι λες τώρα!!! Ειδικά το τρίτο το λάτρεψα λίγο παραπάνω!! Να πειραματιζέσαι συχνότερα καλή μου, το χεις!! Μπράβο σου!!! Φιλάκια πολλά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιτα να δεις Μαριλενα μου οπως το λες για πρωτη φορά και επειδή είναι ενα δυσκολο ειδος..θα το ξανασκεφτώ δυο φορες..χα..χα. στο τριτο θα συμφωνήσω και εγω πως ήταν το καλυτερο μου τα αλλα απλα αολουθουσαν..!!! σε ευχαριστω πολύ που περασες θα τα πουμε να περνας ομορφα φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  20. αυτο με τα κύματα τα αγριεμένα είναι απλά εξαιρετικό!όχι ότι τα άλλα πάνε πίσω!μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο το τριτο δηλαδή θα μπορούσε να πουμε Λιτσα μου πως ήταν η εμπνευση της στιγμής ..χα..χα. τα αλλα που τα δουλευα .. ηρθαν αγκομαχοντας.. !!
      εναα παιχνιδι δοκιμης ήταν ..κι καλο ειναι να προσπαθουμε φιλη μου σε ευχαριστω πολύ να περνας ομορφα .. θα τα πουμε καλο Σαββατοκυριακο..φιλακιαααα

      Διαγραφή
  21. ποιηση
    και οι λεξεις
    και οι φωτογραφιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσπαθησα Ασωτε να ομορφηνω τις λεξεις με τις φωτογραφίες.... αυτη η μικρη ποιηση ειναι πολύ δύσκολη..και αν θελεις να μαθεις ακριβως πως γραφεται μπες εδώ... θα με θυμηθεις... πως χωρίς εικονες, τι εικονες σου βγαζει διαβάζοντα το..https://gialeni.blogspot.gr/
      Για μενα ηταν ο μπούσουλας ..και στην προσπσθεια μονο ένα μου βγηκε σωστό... το τριτο στην σειρα..
      σε ευχαριστω που περνας.. θα τα πουμε να έχεις ενα ομορφο Σαββατοκυριακο.. !!

      Διαγραφή
  22. Τώρα να πω ότι κατάλαβα την ανάρτηση σου με τα χαϊκού κλπ. θα πω ψέματα! Εγώ με απλά λόγια θα σχολιάσω τις φωτο και τις ευαισθησίες σου με την φύση .Η φωτογραφία με την θάλασσα και τα λόγια που την συνοδεύουν μου άρεσε πάρα πολύ!! Εγώ είμαι της δράσης και της κατασκευής στα άλλα υστερώ κατά πολύ κι έτσι σωπαίνω.! Ρουλακι μου ευχομαι να είσαι καλά και να περνάς χαρούμενα!! Καλό βράδυ πολλά φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμ εγώ που το έκανα φιλεναδα νομίζεις οτι το καταλαβα; θελει το χρονο του αυτό να το κατανοησεις ..χα..χα... δοκιμες εκανα κι εγώ... !!!
      Εσύ που κανεις αυτα που κανεις και μενουμε με ανοιχτο το στομα καθε φορα δεν τα λες; ποια κι αλλη μπορεί να χτισει σπιτακι για τις εγγονες της ε;... για πες μου.. η καθε μια μας στο τομεα της Εφούλα μου.. !!
      Αυτα τα μικρα ποιοηματακια είναι δύσκολα .. δεν τα πετυχα και τοσο μονο το τριτο που σου αρεσε.. ηταν μια λαμψη εμνευσης..χα..χα να περνας ομορφα οικοδόμε μου με τα κορίτσια σου καλο Σαββατοκυριακο να έχετε.. φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  23. Καλά, είσαι φοβερή! Σε όλα σου!
    Εσύ είσαι η αξιοζήλευτη και χίλια μπράβο!
    Κίσιζ Ρουλάκι! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι να μην χάσω αρτίστα μου και δεν παρω μερος .. σε δρώμενο .. καλε; σαν να με έχει πιασει μια τράλλα λεμε τα καταφερω η όχι δεν με νοιαζει αρκει να προσπαθησω για να μαθω..κατι περισσοτερο απο αυτα που ξερω.. καλε; σαν πιχνιδακι ειναι για μενα .. και δεν εννοώ στην ευκολια... ισα..ισα που είναι πολύ δυσκολο πραγμα να το κανεις σωστα... σε ευχαριστω πολύ για τα καλα σου λογια..ειναι λιγο υπερβολικα ομως σε ευχαριστω πολύ φιλενάδα..χαιρομαι πολύ να περασεις εν ομορφο Σαββατοκύριακο... φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι καλά λόγια. Είναι αυτό που πιστεύω ότι είσαι, από όσα βλέπω να γράφεις, να πλέκεις και να ζωγραφίζεις!
      Κίσιζ!

      Διαγραφή
  24. Υπάρχει κάτι που να γίνεται από τα χέρια σου και να μην είναι υπέροχο????? Όχι βέβαια γιατί Ρουλάκι μου σε όλα τα δημιουργήματα σου από τις φωτογραφίες και τα χαικού μέχρι τις κατασκευές σου, πρωταγωνιστής είναι η καρδιά σου και η αγάπη σου!!!!! Πολλά φιλιά αγαπημένη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα είναι τα λογια σου λογια ομορφα Βικακι μου και ενα ευχαριστω πολύ δεν φτανει φιλενάδα μου...
      Αυτο το δόσιμο καρδιας πρωτα εσύ το κανεις ματια μου εμεις απλα ακολουθουμε .. ξερω τι λεω .. παιρνω παραδειγμα.. οσο για τα δυσκολα Χαϊκού δεν ξερω αν τα κατάφερα και τόσο.. παντως προσπαθησα... ελπίζω αυτό το Σαββατοκυριακο να είναι απο τα πιο ομορφα σου αγαπη μου...!!!φιλησε μου την Δημητρούλα και σε σενα πολλα φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  25. Τα πήγες τέλεια, δεν το συζητώ! Όλα τους ένα κι ένα, και τα συνδύασες υπέροχα με τις φωτογραφίες σου. Μπράβο, Ρούλα μου!
    Είχα πει να δοκιμάσω κι εγώ... αλλά μου φαίνεται τόσο δύσκολο είδος!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν ήταν οι φωτογραφίες Ελλη μου δεν ξερω αν θα μπορουσα να έχω το θεμα τις εμπνευσης.. αν και μονο η προσπαθεια δεν φτανει ν έχεις ενα ομορφο και σωστό απαοτελεσμα.. ειναι αλήθεια οτι ειναι πολύ δυσκολο ειδος.. εγω για να τα καταλαβω.. εκανα πολλα μαθηματ επανω στης Ελενης που γραφει πράγματι αριστουργήματα
      αν θελεις μπορεις να δεις εδω https://gialeni.blogspot.gr/ .. να περασεις ενα ομορφο Σαββατοκύριακο δοκιμάζοντας..φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  26. να ζηλευεις πιο πολλες φορες γιατι κανεις θαυματα.....εμεινα παλι..........χωρις υπολογιστη και εχω χασει πολλα..συγνωμη....καλη συνεχεια να εισαστε καλα!!φιλια!!
    ...irida...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ζητάς συγνωμη Ιριδα μου που δεν έχεις υπολογιστή ισως να είναι η εποχή της ξεκουρασης .. για δες το και έτσι..ε; σε ευχαριστω πολύ που παρολο το προβλημα περνας και τα λεμε..να περασεις ομορφα Φίλη μου καλο σου Σαββατοκύριακο φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  27. Δεν έχω λόγια!! Υπέροχα!!!!!!!Είσαι φοβερή, ταίρι δεν έχεις σαν και σένα να το ξέρεις. Σε θαυμάζω απεριόριστα.
    Συγχαρητήρια
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννούλα μου σε ευχαριστω πολύ βρε κορίτσι μου..τι να πω.. με τόσο καλα λογια .. καμια φορα κανω πράγματα που είναι δυσκολα για μενα .. και προσπαθω να μαθαινω να γινομαι καλη μαθητρια..τωρα αν τα καταφερνω χαιρομαι πολύ..!!! σε ξανα ευχαριστώ.. φιλη μου να περασεις ενα ομορφο Σαββατοκυριακο.. φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  28. Οκ! Είσαι φοβερή!
    Γέλασα πολύ με την ανάρτηση,
    αλλά τα χαϊκού σου τα θαύμασα!
    Εγώ που δεν έχω γράψει ακόμα ούτε ένα
    τι θα με κάνω;; Χαχα! ❤ Φιλάκια Σμαράγδι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ειναι το ζητούμενο Πετρίνα μου να γελαμε .. αφου σαν παιχνιδι το βλεπω πάντα οτι κανω εδώ μεσα.. δεν αφήνω δρώμενο για δρώμενο λεμε .. πολύ παιχνιδιαρα εγινα καλέ; μαζέψτε με..!!!
      Εσε παιδι μου το χαϊκού ειναι πολύ δυσκολο ειδος στο να το πιασεις σαν ιδέα.. μια φορα το εκανα και δεν το βλέπω να δευτερωσει... αλλα παλι ποτέ δεν λεω ποτε...αν ωριμασει και μεστωσει μεσα μου..χα..χα ουτε σταφύλι να είναι χα..χα... να περνας ομορφα Πετρινα μου οτι και να κανεις καλό Σαββατοκύριακο φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  29. Υπέροχα είναι όλα.Τι να σου πω ότι κάνεις είναι τέλειο.
    Μπράβο Ρούλα μας έβαλες τα γυαλιά με τα χαικού σου :)
    Πάντα τέτοια και καλύτερα να φτιάχνεις.

    Φιλάκια πολλά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ Ζουζού μου αν και δεν είχα ιδέα τι ειναι το χαϊκού ... και φανηκε η ερασιτεχνικότητα μου επανω στο είδος..ένα στα τέσσερα πετυχα σωστό.... χα..χα.. ομως βοηθησαν πολύ και οι φωτογραφιες για να λεμε την αλήθεια... να είσαι καλά φιλεναδα..και να κανεις τα ταξιδακι σου να βλεπουμε και εμεις που δεν πμε πια..χα..χα να έχεις ενα ομορφο Σαββατοκύριακο .. φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  30. Και πολύ καλά έκανες γιατί είναι αξιόλογες οι πρώτες σου προσπάθειες!!
    Η τελευταία ειδικά με κέρδισε περισσότερο!!
    Σκέψου είχα κι εγώ έτοιμη στο πρόχειρο την ανάρτηση αλλά μάλλον δεν θα την δημοσιεύσω, γιατί τελικά το έχω καλύτερα στα ολιγόλεκτα! :)

    Μπράβο σου για πρώτη προσπάθεια το ξαναλέω τα πήγες περίφημα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Το όνομά μου Sarah Kyle είναι από το Οχάιο των ΗΠΑ, θέλω να καταθέσουν στο ευρύ κοινό πως η σχέση μου αποκαταστάθηκε πίσω από τη μεγάλη DR.IRAWO μετά από τρεις μήνες της μοναξιάς, πρώην εραστής μου, μου τηλεφώνησε μετά την επαφή μου με DR.IRAWO ότι θέλουν να έρθουν πίσω και να ξεκινήσει ένα καλό σπίτι, τώρα είμαστε ευτυχισμένοι παντρεμένοι. Όλα χάρη σε DR.IRAWO για την υπέροχη πνευματική βοήθεια του.
    Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του για του μέσω e-mail Drirawolovespell@gmail.com αν έχετε παρόμοιο πρόβλημα,

    (1) Αν θέλετε την πρώην πλάτη σας.
    (2) θα πρέπει να έχετε ένα διαζύγιο στη σχέση σας.
    (3) Θέλετε να προωθηθεί στο γραφείο σας ..
    (4) Αν θέλετε ένα παιδί.
    (5) Θέλετε να δέσει τον άντρα και τη γυναίκα σας να είναι δικό σου για πάντα.
    (6), αν έχετε την ασθένεια σαν (H I V / AIDS), (καρκίνος)

    Drirawolovespell@gmail.com
      Σας ευχαριστώ Δρ Irawo, εγώ πάντα θα μαρτυρούν για την καλή δουλειά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Βρε κορίτσια κατακτήσατε και το χαϊκού. Μπράβο Ρούλα για τις αξιολογες προσπάθειές σου. Παρ'όλο που είναι αρχή είναι όλα πολύ όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ρούλα μου έχεις πολύ μεγάλο ταλέντο στο γράψιμο και όλα είναι υπέροχα! Οι φωτογραφίες σου μου άρεσαν πάρα πολύ όπως και οι δημιουργίες σου! Ένα μεγάλο μπράβο για όλα! Πολλά γλυκά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή