Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΗΤΑΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΆ...

Οχι δεν θα σας πω παραμύθι μην σας ξεγελά ο τίτλος...!!
Απλά την ιστορία μιας παλιοκαρέκλας θα σας πω..που στα νιάτα της ήταν η αγαπημένη μου  η.. συντροφιά μου..πάντα εκεί μπροστά στην ραπτομηχανή μου να με περιμένει.. να καθίσω...για να ράψω.. να κεντήσω..
Και πέρασαν τα χρόνια.... και οι δυο  μας είχαμε χάσει πια την  πρώτη μας λάμψη... εγώ να γκριζάρω.. και εκείνης  να ξεφτάν τα χρώματα..



Πέτα τη  πια μου έλεγαν..θα πάρουμε άλλη...αυτή τα έφαγε τα ψωμιά της.
Οπως κάναμε τότε... που σέρναμε τα σκυλιά με τα λουκάνικα...πήγα να την πετάξω... αλλά αυτό το κάτι που με συνέδεε  μαζί της δεν με άφησε να το κάνω... την έβαλα  στην αποθήκη..αλλά όποτε έμπαινα εκεί μέσα ήταν μπροστά μου.. μια από εδώ την πήγαινα γιατί εμπόδιζε .. μια από εκεί...ώσπου μια μέρα το πήρα απόφαση και λέω στον καλό μου.
Να βρούμε κανένα καρεκλά να φτιάξει το κάθισμα της.. και να την βάψουμε...δεν θέλω να την πετάξω..!!
Εγώ θα σου την φτιάξω μου είπε..αφού την θέλεις.. σου χάλασα ποτέ χατίρι;
Οχι ποτέ του απάντησα..
Τότε θα σου την φτιαξω... και... ξά μου..! (υπ ευθύνη μου)  αν δεν σου αρέσει...άσε και θα δεις μου λέει.
και αμ έπος αμ έργο.. έτσι δεν λένε;

Την πήρε στα χέρια του..την  έβαψε  έβαλε και ένα  ξύλινο κάθισμα και έγινε αγνώριστη η παλιοκαρέκλα μου..!!



Αλλά...κάτι της έλειπε... ένα χρώμα να πούμε;.. ένα λουλουδάκι;
Εεεεε τι τα έχουμε τα διπλώματα...του ντεκουπάζ.. καλά..καλά.. μην γελάτε.. έχω το ελαφρυντικό την ηλικίας..

Εχουμε και λέμε λοιπόν... δωράκια  έχουμε από φίλες αγαπημένες.... βρίσκω μια πολύ  όμορφη και ταιριαστή για το κάθισμα της....

( δεν θυμάμαι ποια φίλη μου την έστειλε όμως την ευχαριστώ πάρα πολύ ..κορίτσια μου..αν κάποια την αναγνωρίσει να μου το πει..ταίριαξε τόσο όμορφα..!!)
Η καινούργια μου παλιά.. καρέκλα  ξαναβρήκε την θέση της καμαρωτή και όμορφη ..μπροστά στην ραπτομηχανή μου..!!



 Εδώ είναι το μικρό μου βασίλειο..ένα στενό κομμάτι χωριστό.. αλλά μέσα στο σαλόνι μου
δίπλα  από την τζαμαρία μου που βλέπει στην αυλή μου..!!
Απο την μια μεριά είναι ο χώρος του ραψίματος ..





 και από την άλλη ο χώρος του μπλόκιν...χα..χα..

Επί της ευκαιρίας  να πω ένα  ευχαριστώ για την καθιερωμένη πια αντάμωση για καφεδάκι όποτε έρχεται στην Κρήτη  με την Ελένη το...Αρμενάκι για την όμορφη συντροφιά και κουβεντούλα...που είχαμε.. στο επανιδείν Ελενάκι μου..!!!
Αγαπημένη μου παρεούλα  να έχετε μια όμορφη εβδομάδα ..συμπληρώστε την με ένα γλυκό χαμόγελο..είναι το μόνο που όσο γλυκό και να είναι ..δεν ανεβάζει το ζάχαρο..!!!!
Ευχαριστώ πολύ..για τον χρόνο σας..!!!


66 σχόλια:

  1. αγαπημενη μου Ρουλακαλησπερα.τι ομορφη που την εκανε την καρεκλιτσα σου ο αντρουλης σου.κατι ηξερες εσυ και δεν την πεταγες.να την χαιρεσαι και να την απολαμβανεις.καλη εβδομαδα και πολλα φιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ξέρεις Λίτσα μου πόσες φορες την γλύτωσα αυτην την καρκλα απο το πέταμα...γιατι καρκλάδες περναν σπάνια απο έδω.. και δεν μπορούσα να σκεφτώ άλλο τρόπο να φτιαχτεί..χα..χα.. αλλα είμαι τυχερή που εχω
      εναν ανθρωπο που όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει..χα..χα... καλη εβδομαδα και σεσένα φιλη μου να περνας όμορφα.. φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  2. Γιατί Ρούλα να κάθεσαι σ αυτήν την καρέκλα... αυτή είναι μόνο για να τη βλέπεις τόσο όμορφη που έγινε !!!! Μπράβο στο ζεύγος, κάνατε θαυμάσια δουλειά και οι δύο !!!!!! Να χαρείς και την καρέκλα και την πανέμορφη γωνιά σου !!!!! Καλή εβδομάδα και πολλά φιλιά !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην αρχή που την είδα τελειωμένη Ράνια μου αυτο σκέφτηκα ..ότι είναι αμαρτία να κάθομαι επάνω της... αλλά το ράψιμο τώρα πια το έχω σταματήσει .. και πιο πολύ η καρκλίτσα μου το παίζει διακοσμητική...οταν είναι για να κάνω δουλειά βαζω ενα μαλακό μαξιλαρακι..χα..χα. μετα το βγάζω για τα την βλέπω για τέτοια μούρλα με την καρέκλα.. λεμε..ευτυχώς που πιάνουν τα χέρια του Σμαραγδάκη..!!να έχει μια όμορφη εβδομάδα.. φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  3. Εμ, αφού έχεις χρυσοχέρη άντρα, θα πέταγες την αγαπημένη καρεκλίτσα σου? Μιά χαρά την περιποιήθηκε και σου την ετοίμασε για το ντεκουπάζ σου! Πολύ ωραία αυτά τα λουλούδια!! Καλά ραψίματα, Ρούλα μου!!!!
    Μιά χαρά η γωνίτσα σου για τις χειροτεχνίες και το blogging!!!
    Φιλιά και καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς Μαριάννα μου που κάνει όλη την δύσκολη δουλειά εκείνος και εγώ την εύκολη.... ξερεις πόσα χρονια σκεφτόμουν τι να την κάνω; τελικά έρχεται η ώρα τους φιλενάδα να έχουν τα πράγματα μια δεύτερη ευκαιρία.. εσύ το ξέρεις καλύτερα απο όλες μας.. ακολούθησα το παράδειγμα σου..να περνάς όμορφα.. φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  4. Έγινε αγνώριστη!!!!!
    Συγχαρητήρια και στους δυο σας!!!!!
    Την έχω κι εγώ αυτή τη συνήθεια να μην πετάω...

    Καλή εβδομάδα με ζεστό φιλί ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ! αυτή η συνήθεια Λενιώ μου μαζεύω.. μαζευω...αν δεν ήταν ο δικός μου να την φτιάξει..εγω δεν είμαι ικανή για χοντρές δουλειές ... δώσε μου μόνο να πλέκω και να ράβω..παντως κάτι κάνω και εγώ ε;..χα..χα..να είσαι καλά φιλενάδα μου..εχεις την αγαπη μου ..♥♥♥ φιλώ σε.!!

      Διαγραφή
  5. Αγνώριστη έγινε η καρέκλα σου και μάλιστα πολύ επιτυχημένη Ρούλα μου.Ο χώρος είναι υπέροχος και φαντάζομαι τις υπέροχες δημιουργίες που θα κάνεις καλή εβδομάδα και φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μένα μου άρεσε Μαρία μου έτσι που εγινε τοσο καιρό ηταν πεταμενη.. τωρα ειναι χρησιμη και όμορφη νομιζω.. ΄ποσα πραγματα εχω μαθει μεσα εδώ σ αυτον το χωρο... ειμαι ευγνωμων γι αυτό.. οσο για τον χώρο μου ειναι μικρός αλλα με εξυπερετει.. γιατί ειναι ανοιχτος στο σαλονι οποτε δεν απομονονωμαι.. εξ αλλου και ο δικος μου δεν θελει να είναι μονος του...!! θα χαρώ να τα πουμε και απο κοντα οποτς ειναι καιρός..φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  6. Αχ Σμαραγδένια μου τι όμορφη που έγινε η καρέκλα σου και έχει μια vintage πινελιά που εγώ λατρεύω! Χαίρομαι που θα συνεχίσει να σε φιλοξενεί στις στιγμές δημιουργίας σου!
    Να είσαι πάντα καλά και να έχεις μια υπέροχη εβδομάδα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρινάκι μου ισως να πρέπει να δινουμε μια δεύτερη ευκαιρια σε πραγματσ να μην πω και στους ανθρώπους...και εγω αυτο εκανα και χαρηκα.. που η παλιοκαρεκλα μου εγινε μια ομορφονιά χα..χα....!!! να περνας όμορφα και εσυ ότι και να κάνεις. φιλακιααα!!!

      Διαγραφή
  7. Εγινε σαν καινουργια!Γεια στα χερια και των δυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειπαμε να της δ΄ώσουμε μια δεύτερη εκαιρία Νασια μου και δεν το μετανιώσαμε... τελικα μας άρεσε και εμας έτσι που ξανάνιωσε... να περνάς ομορφα οτι και να κάνεις .. φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  8. Εμ βλεπω ότι και ο κ. Γιώργος κόλλησε και δημιουργεί όπως μου είπε και το Κατερινιώ !!Η καρέκλα άλλαξε όψη και έγινε πανέμορφη και τώρα θα κάθεσαι πάνω στη χαρτοπετσέτα μου !!!Μου αρέσει η γωνιά σου άλλωστε την είδα και από κοντά !! Να είστε καλά Ρουλάκι μου !! Τα φιλιθά μου σε όλους ςσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τον έχεις καταλάβει Νικόλ μου πως δεν προλαβενω να του πω κάτια και το κάνει..γιατί η αλήθεια να λέγετε.. αν δεν ήταν εκείνος δεν θα έφτιαχνε η καρέκλα..!! χα..χα.. δικη σου ητνα η χαρτοπετσετα φιλεναδα; οοοο σε ευχαριστώ παρα πολύ .. θαρεις πως ήταν ταμαμ..για την καρεκλα... την εβαλα όλοκληρη .. όπως ηταν... που να θυμαμαι αγαπη μου ποια φιλη μου την εστηλε.. γι αυτό το έγραψα κι όλας για να της (σου) πω ευχαριστώ πολύ ... και μην νομιζεις πως καθομαι επανω της..χα..χα.. την λυπαμαι να μην μου χαλασει .. όταν είναι να κάτσω βάζω ένα μικρό μαξιλαράκι..χι..χι.. !!!
      Αντε και σε πεθυμησαμε .. ερχετε και το καλοκαιρακι..ε Νικολ μου;!! να περνας όμορφα κορίτσι μου οτι και να κάνεις .. φιλακιαα..!!

      Διαγραφή
  9. Εντάξει Ρούλα μου, υποκλίνομαι τόσο στα θαυματουργά χέρια του μάστορα καλλιτέχνη σου, που αναβίωσε την καρέκλα, όσο και στα δικά σου που της έδωσες τις καλλιτχνικές της πινελλιές.
    Όσο για το χώρο σου εκεί, το χώρο δημιουργίας. Τον χαζεύω ακόμα με θαυμασμό. Μπράβο στο μεράκι σας και στο γούστο της απλής καθημερινής ζωής.
    Καλή βδομάδα να έχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε για τα τοσο οόμορφα λογια σου ..ειναι αλήθεια ότι του βγάζω το καπέλο στην μαστορική μπορεί να κάνει τα πάντα..και χαίρομαι που έδωσε μια δευτερη ευκαιρία στην καρέκλα μου που ήταν για πέταμα...
      Θα ήταν ωραίο να έχω ενα δωματιο μονο για να κανω τα δικά μου.. αλλά έτσι που είναι το σαλόνι μου είμαι και μέσα και χωριστά...απλα είμαστε μαζί στον ίδιο χώρο..!! να είσαι καλα και να περνας και εσύ ακομα καλύτερα με ότι φτιαχνεις.. καλο σου βραδυ..!!

      Διαγραφή
  10. Ααααα!!!!Υπέροχη η νέα καρέκλα αλλά υπέροχη και η γωνιά της ραπτικής σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε η καρέκλα Γιωργία μου..οσο για τις γωνιές μου.. θα έλεγα ότι σε τόσο μικρό χωρο με τόσα πολλα πραγματα .. γινεται ένα χαμος αλλα όταν δεν έχεις μερος τα στιβιαζεις όσο καλύτερα μπορείς.. και όπου χωράνε...σε ευχαριστω που πέρασες... παντα ΄ταν ερχομαι θαυμάζω την τόσο λεπτομερια στο ράψιμο σου.. και προπαντός στα απλικασιον..!! να περνάς όμορφα ότι και να κάνεις.. φιλάκιαααα!!

      Διαγραφή
    2. Αν ξαξαπερασεις Γιωργία μου από εδώ .. θελω να σου πω ...Οτι και να έκανα ..δεν μπορεσα να σου αφησω σχόλιο στο μπλοκ σου.. ουτε και μέηλ....
      Αν θελεις γραψε το δικο μου και ελα να τα πουμε απο εκεί roulamakedonisa@cmail.com φιλακιαα

      Διαγραφή
  11. "Αγάπησα μια πολυθρόνα!"ε;χιχι
    Κούκλα την έκανε και ο καλός σου και εσύ,η ντεκουπατζού!
    Δεν θα ξέρεις σε ποιά γωνιά να πρωτοαράξεις,φαντάζομαι☺
    Σε φιλώ!
    (Γιούλη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα που το θυμήθηκες αυτο βρε Γιούλη μου μπορεί να μην ειναι πολύθρονα αλλα πολύ μου αρεσε ο τιτλος !!
      Τωρα θα καθομε επανω σε λουλουδιασμένη καρέκλα.. ειδες τιμες ο π.....ς μου φιλεναδα; χι..χι ναναι καλα που την έφτιαξε...
      μην κοιτας που αργώ να απαντησω...πλεκω...χιχι.. να περνας ομορφα Γιολυλη μου θα τα πούμε... φιλακιααα

      Διαγραφή
  12. Ξανάνιωσε η καρέκλα στα χέρια του άντρα σου! Εσύ δεν έχεις ανάγκη, αυτοξανανιώνεις!!!
    Να έχεις πολλές όμορφες στιγμές, Ρούλα μου, σε αυτό το χώρο του blogοραψίματος!
    Καλή εβδομάδα, φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑ..Χα τι λες βρε Αλεξάνδρα μου; λες να το κάνω αυτό να αυτοξανανιώνω και να μην το βλέπω; χι..χι.. εμενα άλλα μου λέει ο καθρέφτης... λες να με κοροιδεύει;
      Το οτι ξανάνιωσε η καρέκλα .. αυτό ναι .. φαίνεται άλλωστε διαί να κρύψωμεν...αμαν τι μου θύμησες.. χο..χο.. να περνας ομορφα.. καλο Σαββατοκυριακο.. φιλακια..

      Διαγραφή
  13. καλέ κυρία μάς δανειζετε τον μάστορά σας για κάτι μερεμέτια που έχουμε κι εμείς;Να κάνει και κανένα φροντιστήριο σε μια ακαμάτα φιλενάδα που έχω ,που το μόνο που ξέρει να φτιαχνει ειναι μπούκλες και κοκορεύεται πως ξέρει και ντεκουπάζ!!!!! Παω να την φωνάξω ,να δει ποια παιζει το ντεκουπαζ στα δαχτυλα ,όχι αστεια!
    Πολλά φιλιά ,καλές δημιουργίες επί της πανεμορφης καρεκλας εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να στον στήλουμε Νασια μου πως τον θέλετε πακετο; χα..χα.. ο ανθρωπος για όλες τις δουλειές είναι!!!
      Εεεε μην λες ακαματρα το μπουκλι.. στο ντεκουπαζ ειναι δασκαλα .. εχει κανει τοσα βρε..έχει δοκιμασει τα παντα.. και με επιτυχία..δεν την φτανουμε να χτυπιόμαστε .. εμεις απλα ειμαστε μαθήτριες..!!χα..χα..
      Ευχαριστω για την ευχή..ομως να μην το παρακανουμε κι όλας ε; χι..χι..εν αναμονης πολλα φιλακια σε σενα και στους φωστήρες σου..

      Διαγραφή
  14. Τα χεράκια του καλού σου έδωσαν νέα ζωή στην παλιά σου καρέκλα Ρούλα μου, αλλά και η δική σου πινελιά έδωσε αυτό το κάτι που την απογείωσε. Καλές δημιουργίες στην όμορφη γωνίτσα σου! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν υπάρχει συνεργασία Κατερίνα μου το ξέρεις και απο τον δικό σου οταν τρυπα τα χαρτια που κάνεις τα ωραία σου ρομαντικα καλαθακια...τοτε γίνονται ομορφα πραγματα... και αυτή η καρέκλα χρονια βολόδερενε απο εδώ και από εκει.. επιτελους βρήκε ξανα την θέση της... να περνας ομορφα φιλη μου ότι και να κανεις καλο Σαββατοκύριακο.. φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  15. Συγχαρητήρια και στους δυο σας! Πανέμορφη έγινε!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενη μου σε ευχαριστούμε πολύ είναι αλήθεια οτι το αποτέλεσμα μας άρεσε και εμας.. και είμαι χαρούμενη που δεν πέταξα την παλιοκαρέκλα μου.. να περασεις ενα ομορφο Σαββατκύριακο φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  16. Το παλάτι της πριγκίπισσας Ρούλας το έχετε κάνει! Μα τέτοια μεταμόρφωση βρε παιδιά!... Μπράβο σας και γεια στα χεράκια σας! Ο χώρος σου ζεστός και πολύ καλόγουστος Ρούλα μου, πολύ συγκινήθηκα που μας ξενάγησες στη γωνιά σου.
    Τα φιλιά μου και στους δυο σας:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα..χα.. μια ειναι η πριγκιππισα στην γειτονια Κανελλακι μου η μπουκλωτή μην της παρουμε τον τίτλο..!!
      καλα την καρεκλα να ήξερες πόσες φορές ήθελαν να την πεταξουν που να φανταστω ότι θα γινοταν έτσι..οσο για τον χώρο μου επερεπε να βγαλω την φωτογραφία μέρα να δειτε τι βλέπω απο την τζαμαρία μου... τον συντριβανοκηπο...απο την μια η μηχανη και απεναντι ακριβώς το λαπτοπ που όπως φαινεται εχω περασει στην τηλεόραση για να βλέπω καλυτρερα.. χι..χι. και οπως είδες τοσα πολλα πραγματα σε τοσο λιγο χωρο... δεν είναι και οτι καλύτερο.. αλλα ευχαριστω που έχω και αυτον τον χώρο και κανω τα χόμπυ μου..!!να είσαι καλα ματια μου και να περνάς ακομα καλύτερα...ανταποδίδουμε τα φιλιά...!!

      Διαγραφή
  17. Πόσο γλυκό αυτό που έκανε ο σύζυγος Ρουλίτσα μου!!! Κάτι τέτοια κάνουν τα αγόρια μας και τους συγχωρούμε που γκρινιάζουν όταν ασχολούμαστε με το blogging!!! Η καρεκλίτσα σου έγινε πανέμορφη και σίγουρα θα σε συνοδεύει πολλά-πολλά χρόνια ακόμη! Χαίρομαι πολύ που μας έδειξες και το μικρό σου βασίλειο, τον χώρο που δουλεύεις και επικοινωνείς μαζί μας! Πολλά φιλάκια και καλή συνέχεια σε ότι κάνεις!

    http://artdecorationcrafting.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχως που είναι ικανος για τα πάντα Χριστινα μου όλα περναν απο τα χέρια του γιατι απο τα δικα μου σ αυτα ειμαι σκράπα μονο στο πλεχτο στο κεντητο αντε και κανένα ντεκουπαζ... ο χώρος μου ειναι μικρος.. αλαλ με εξυπερετεί .. είναι μεν μεσα στο σαλόνι αλλη στην ακρη του...χωρίζετε απο τους καναπεδες δεν μπορουσε να ήταν αλλιως ο δικος μου δεν μπορεί μόνος του..και ετσι εχουμε και την παρέα ο ενας του άλλου... σε ευχαριστω πολύ να περνας ομορφα με ότι κανεις .. φιλακιαααααα!!!

      Διαγραφή
  18. Η θέα αυτής της ξύλινης καρέκλας, με τα τρία καγκελακια στην πλάτη, μου ανέσυρε μνήμες....4 παρόμοιες καρέκλες είχαμε γύρω από το τραπέζι της κουζίνας στο πατρικό μου....σε μια τέτοια πρωτοκάθισα κι έμαθα να ζωγραφίζω και να γράφω....η μεταμόρφωσή της θεαματική από τα χέρια του άξιου μάστορα και τα δικά σου, που τη στολίσανε τόσο όμορφα !!!Η γωνιά σου, ένα μοναδικό βασίλειο δημιουργίας και απόλαυσης !!!Να χαίρεσαι, να δημιουργείς και να απολαμβάνεις Ρούλα μου ακτινοβολώντας, φως , χαμόγελο, αισιοδοξία και αγάπη γύρω σου !!! Σε γλυκοφικλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οντως απο την παλια μου κουζίνα ήταν Κλαυδια μου η μονη που σώθηκε..τοην καταστροφή φιλη μου.. τοσα χρονι και λυπόμουν να την παιταξω και αυτήν με βολευε οταν έραβα..με τα χαλασε η ψαθα της και πηρα μια πιο μοντερνα..χα..χα. ομως χάρη στην αγαπη μου και στο ότι ο καλος μου ξερει να κανει τα παντα... είμαι τυχερη σ αυτό ξανα έγινε η καρέκλα μου καινουργια και όμορφη.. την λατρεψα.. φιλεναδα.. σε ευχαριστω πολύ για τα ομορφα σου λόγια να περνας καλα .. πολλα φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  19. ΄Εγινε πανέορφη Ρούλα μου και
    ταίριαξε στον χαριτωμένο χώρο σου !
    Εύχομαι να περάσετε μαζί πολλές πολλές
    όμορφες στιγμές !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι και μενα μου φάνηκε Σοφάκι μου ότι ταιριαξε θαυμα.!! απόφαση ήταν πως να την κάνω τόσα χρόνια..και επιτέλους ήρθε ο καιρός της..να φτιαχτεί...!!!να είσαι καλα και εσύ και να περνας ακομα καλύτερα..οτι και κάνεις ναι; φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  20. Τι όμορφη καρέκλα.... από αυτές των παιδικών μας χρόνων, που ευτυχώς υπάρχουν ακόμα ικανά χέρια σαν του Γιωργάκη σου και τους δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία για ζωή, μα και εσύ την στόλισες με το ντεκουπάζ και την έκανες πανέμορφη, σκέτο κόσμημα για το βασίλειο σου!!!!! Πολλά φιλιά καλημέρας!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλα χρονια με παιδευε αυτή η καρεκλα Βικουλα μου.. και να που μια ιδέα του.. την έκανε αγνωριστη φιλεναδα... την λάτρεψα... αλλα να λεμε την αλήθεια αν δεν ήταν ο Γιωργος που τα καταφέρενει σε όλα .. δεν ξερω αν θα είχε αυτό το αποτελεσμα..!! κοιτα στο ντεκουπαζ.. δεν τα πολυκαταφέρνω και τόσο καλά αλλα αυτην την φορα΄΄ δεν ξερω πως μου πέτυχε και σε τόσο μεγαλη επιφανεια είμαι πολύ περιφανη για το αποτελεσμα χα..χα μοναχη μου παινιέμαι...να είσαι καλα αγαπη μου και να περνας ακομα καλύτερα... φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  21. Σμαραγδένια μου ήταν λες και έβλεπα τον άνδρα μου να..μαστορεύει.Καλά το λες στο τηλέφωνο, εμείς οι 4 μοιάζουμε γλυκιά μου.Υπέροχη η γωνιά σου νοικοκυρεμένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ιδιο σκεφτομαι και εγω όποτε περνω απο σενα φιλεναδα και τα λεμε .. στα μαστορέματα είναι πρωτος αλλα ο δικος υπερτερεί στο μαγειρεμα... εμενα ουτε αυγο δεν βραζει...χα..χα.. κατα τα αλλα στην δουλεια με οτι καταπιαστει δεν πιανεται.. μοιαζουν οι αντρες μας..ευχομαι να είσαι καλα και να περνας ακομα καλύτερα..καλη εβδομαδα αχτιδα μου φιλακιααα

      Διαγραφή
  22. Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία Ελενα μου να περνας όμορφα στις βόλτες σου στην θάλασσα καλη εβδομαδα να έχεις φιλακιααα!!!

      Διαγραφή
  23. Τι όμορφη που έγινε! Μπράβο και στους δυο σας, κάνατε εξαιρετική δουλειά!
    Πολύ μου άρεσε και η γωνίτσα για τις δημιουργίες σου - σε φαντάστηκα εκεί μέσα να γράφεις και να δημιουργείς...
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχως που πιανουν τα χέρια του Ελλη μου και μου φτιαχει τα παντα ότι του ζητησω.. βεβαια του αρεσει να μαστορευει.. αλλιως η καρεκλα θα είχε καταλήξει στον παλιατζή.. τωρα ομως την καμαρωνω .. και μαλιστα πιο ομορφη απο πρωτα.. να έχεις μια ομορφη εβδομαδα... φιλακιαααα!

      Διαγραφή
  24. Πω πω !! μεταμόρφωση αληθινή !! πόσο όμορφη την κάνατε Ρουλάκι μου αγαπημένο!! και φυσικά είχε την θέση της, που την περίμενε!! πολύ ταιριαστή με την μηχανή σου!! και πανέμορφο όλο το στούντιό σου, μαζί με την γωνιά του Bloging!! Τώρα θα σε βλέπουμε όχι μόνο μέσα από τα έργα σου, αλλά θα σε φανταζόμαστε και στο χώρο που τα δημιουργείς!! Μπράβο σας πατριωτάκι μου!! Η Θεσσαλονίκη μας όμορφη με τα χιόνια.. αλλά κρύο πολύ!! Μπρρρ!! Καλύτερα να την βλέπεις μέσα από φωτός τον Χειμώνα!! φιλάκια πολλά γλυκούλα μου, Καλή Χρονιά!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να με δεις απο μια μερια Φανη μου θα γελας.... οταν εχω ραψιμο...τελειώνω... κανω μεταβολη και βρισκομαι στο γραφειο που εχω τον υπολογιστή το γραφειο παλιο των εγγονιων απο το δημοτικο... αλλα πόσο με έχει εξυπερετησει και μενα..!!
      Να ξερεις πόσο την έχω πεθυμησει την πατρίδα μου αν ολα πανε καλα ελπιζω να ανεβουμε τον σεπτεμριο.. αλλα δεν κανω σχεδια γιατι τα βλεπει ο Θεός και γελα φιλη μου αν είναι να γίνει θα γινει...να περνας καλά δημιουργόντας παντα ομορφιες... καλη εβδομαδα... φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  25. Ρουλίτσα μου έγινε καταπληκτική η καρέκλα!!! Μπράβο στον σύζυγο που επιμελήθηκε του "θέματος"!!! Άξιος!! Όμως η πινελιά του decoupage την απογείωσε!!! Απίθανα ταίριαξε το μοτίβο! Και οι δυο γωνίτσες σου πολύ "ζεστές".. Να περνάς όμορφα και πάντα να έχεις τόσο όμορφες ιδέες! φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν ηταν εκεινος είναι αλήθεια να της βαλει κάθισμα Ευα μου δεν θα είχα και εγω την αφορμη να κανω το μαθημα του ντεκουπαζ επανω της.. το τελικο αποτελεσμα ομως μας δικαιωσε και τους δύο..νομίζω..να είσαι κλα . και να περνας ακομα καλύτερα... φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  26. ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! με αγάπη και χαρά ήρθα στη μπλοκογωνιά σου τη όμορφη την ζηλευτή!!!Αν μπορούσα θα σου την έκλεβα την καρεκλίτσα !!Την κάνατε κουκλίτσα !!!!Ομορφο και το μοτίβο που επέλεξες!!! Φιλάκια πρωινά και δροσερά Πολύ κρύο εδώ και παρατεταμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετα απο πέντε μερες βρήκα τον χρονο να σε καλησπερίσω φιλενάδα και να απαντησω στο όμορφο σχόλιο σου ... παλιοκαρέκλα ήταν Εφη μου αλλα κανω οτι εχω μαθει εδώ σ αυτήν την γειτονια δεν πεταω τίποτα και δινω μια δευετερη ευκαιρία στα πραγματα... αυτο όμως χαρη στον μάστορα μου.. να ομορφοπερνάς φιλη μου καλη εβδομαδα να περασεις με τα κορίτσια σου.. οσο για το κρύο που θα παειε θα περασει ... φιλακιααα!!!

      Διαγραφή
  27. Ε όχι και να πεταξεις ολοκαίνουργια καρέκλα!
    Μπράβο Γιώργο που βοηθάς τη Ρουλίτσα μας.
    Γεια στα χέρια σας Σμαραγδένιοι.
    Το μικρό σου βασίλειο, Είναι κουκλιστικο.
    Φιλάκια πολλά σε όλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ήξερα ότι θα τόλεγες αυτο Ρενακι μου εχω κολισει και εγω το μικρόβιο του.... δεν πεταμε τίποτα... αλλα για να πουμε την πάσα αλήθεια δεν θα έκανα τιποτα αν δεν την ταχτοποιούσε πρωτα ο Γιωργος χα..χα..
      Οσο για το μικρο μου χωρο... ευτχως που τον έχω και αυτον μες το σαλόνι...αλλά χωρισμένο το ξερεις ..χα..χα. πατεντες κάνουμε φιλεναδα να περνατε ομορφα με τα κορίτσια σας... φιλακια σε όλους σας και απο εμας...!!!

      Διαγραφή
  28. Καλά... είναι τέλεια!
    Όπως τέλειος και ζεστός είναι ο και ο χώρος σου.
    Καλημέρα Ρουλάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου ουτε στο υπνο της η παλιοκαρέκλα .. πως θα γινοταν έτσι ομορφη..κατοπιν ρετουσαρίσματος βεβαιως βεβαιως απο τα χερια του καλού μου και με την δικη μου επεμβαση στα τελειωματα... να είσια κλα φιλη μου και να περνας ακομα καλήτερα... φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  29. Ευτυχώς που δεν την πέταξες Ρούλα μου!! Ξανάνιωσε η καρέκλα και με την βοήθεια του αγαπημένου σου!! Και την έκανες και λουλουδάτη!! Πολύ ωραίος και ζεστός ο χώρος σου για δημιουργίες και κουβεντούλα!!
    Να σαι καλά γλυκειά μου!! Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ήξερες πόσες φορες πηγα να το κανω; τοσα χρονια γυροφερενε στα ποδια μου Μαριλενα μου .. τελικα βγηκε κερδισμένη και ομορφη έγινε και ξαναβρήκε την παλια της θέση.. φιλη μου ... σε ευχαριστω πολύ να περνας ομορφα .. φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  30. Αυτήν την καρέκλα αν την είχα εγώ, στη νέα της βερσιόν, θα την έβαζα στο σαλόνι και θα την καμάρωνα νύχτα μέρα! Πανέμορφη έγινε! Με γεια σας Σμαράγδι μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κακομοίρα σαν την ακουγα κάθε φορα Πετρινα μου που ήμουν έτοιμη να την πεταξουμε ...μην με πετας .. μην με πετας και ω!! του θαυματος πως αλλαξε τοσο πολύ.. και εγινε μια κούκλα απο πανουκλα που ήταν... ουτε το περιμενε φιλεναδα..τωρα καμαρωνει σαν γυφτικο σκεπάρνι χι..χι.. να είσαι καλά Πετρόνι μου και να περνας ακομα καλύτερα... φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  31. Ρούλα μου τι ωραία... εύχομαι τα καλύτερα
    και τι νοικοκυρά σε βρίσκω... Ωραίο το βασίλειό σου...
    φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Παρασκευή μου για νυκοκοιρά δεν το βλεπω ...αλλα προσπαθω φιλη μου που να συμαζεψεις τοσο πραγμα που μαζευεται σε ενα τοσο μικρο χωρο.. να είσαι καλά κοριτσι μου και σε ευχαριστω πολύ που περνας... φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  32. Τι καλά να έχουμε στο σπίτι έναν καλλιτέχνη μάστορα- σύντροφο... δεν ξέρεις πόσο τυχερή είσαι! ;)
    Βεβαίως όλη η ομορφιά είναι στο άψογο ντεκουπάζ! (ένα μαξιλαράκι της δικής σου κατασκευής, θα ήταν ότι καλύτερο για την τέλεια άνεση σου!)
    Πολύ χαίρομαι που μοιράστηκες μαζί μας, τις δημιουργικές γωνιές σου!
    ΑΦιλάκια με πολλά χαμόγελα αγάπης! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο το πόσο τυχερη είμαΙ Στεφανία μου το έχω πεί χιλιαδες φορες... ο καλος μου τα καφερνει σε όλες τις δουλειες εγω ειμαι του τελειώματος ... δεν ξερεις πόσο χαρηκα οταν την ειδα πόσο ομορφη έγινε;. αυτό με το μαξιλαρακι το σκευτηκα.. χα..χα. στο μυαλο μου είσαι.. το έχω κατα νού να το βαζω μονο όταν ραβω μετα να το βγαζω.. για να φαινεται το ντεκουπαζ..!!χα..χα.. την ψώνισα χα..χα.. να το κανω μονόρχομο; δεν θελω να κλεψει την ομορφια της...χα.χα.. πάει καβάλησα καλαμι..χα..χα.. να είσαι καλα φιλεναδα..και μην βλεπεις την μερα σου απαντώ.. ναι; γλυκά φιλακιαααα

      Διαγραφή
  33. Ρουλα λοιπόν... Που κρυβοσουν;;; Είδα το σχόλιο σου στην ανάρτηση μου Ξεδιαντροπα και βγήκα εδώ... Και όχι μόνο διαβάζω πως είσαι πατριωτισσα, διαβάζω πβς στέλνεις και υπέροχα καλούδια στην τωρινή μου πόλη! Χαίρομαι πολύ που σε βρίσκω, θα περνάω βόλτα για καφέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή