Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΟΜΟΡΦΕΣ... ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ..Ι

Τα λέγαμε από εδώ... τα λέγαμε από εκεί...!!
Και θα αναρωτιέστε.. τι σας λέω πάλι..!!
Παλιές γνώριμες.. μόνο από τα μπλοκ μας.. συγκυρίες όμως μέχρι τώρα δεν βρέθηκαν να τα πούμε από κοντά.. γιατί στο μεταξύ είχε χαθεί από τον κόσμο των μπλοκ... και λέω από των μπλοκ γιατί δεν έχω πρόσβαση... στο φέης μπούκ..!! 
Και ξαφνικά... πριν λίγο καιρό μπήκα στο μπλοκ της..που είχε ανοίξει με άλλο τίτλο..!!
Διαβάζοντας .. ψυχανεμίστηκα  ότι ίσως να είναι εκείνο το κορίτσι...που χάθηκε..!!!
Η διαίσθησή μου δεν με γέλασε για ακόμη μια φορά..!!
Είπα... δεν γίνεται να είμαστε στην ίδια πόλη και να μην ξεραινόμαστε χι..χι.!!! 
Για ποια σας λέω; μα φυσικά για το  Μελαχρινάκι 
που έχει έναν ντόμπρο τρόπο να λέει τα πράγματα με το όνομα τους .. και γι αυτό της βγάζω το καπέλο... είναι ένα κορίτσι στον χαρακτήρα του πληθωρικό με πολλά όμορφα συναισθήματα και πάνω απ όλα ψυχούλα...!!!
Μετά από τα διαδικαστικά  ήρθε στο σπίτι  μου επίσκεψη κρατώντας  μαζί με τον εαυτό της  ένα τεράστιο κέικ που έγινε ανάρπαστο!!
Αλλά  όχι μόνο του .. το συνόδευε ένα βιβλίο σαν να ήξερε πως λατρεύω τα βιβλία και πως είναι το καλυτερότερο μου ..!!!


Παρόλο που το Ματινάκι δεν περνούσε και τις καλύτερες  στιγμές του ..το γράφει στο μπλοκ της..εν τούτης περάσαμε δυο ωρίτσες σαν το νεράκι που κυλά πολύ γρήγορα..βρεθήκαμε να έχουμε κοινές γνωστές..!

Οπότε σίγουρα μόλις βρεθεί ξανά η ευκαιρία σύντομα.. θα τα ξαναπούμε .. εξ άλλου έχω εδώ την πιατέλα της που περιμένει να επιστραφεί..!
Ματινάκι μου; χάρηκα που σε γνώρισα.. μικρή μου..!!
Αν δεν έχετε φύγει ακόμα ...
Αυτόν τον καιρό θα έχετε παρατηρήσει  ότι καθυστερώ να απαντήσω στα σχόλια σας..να περάσω να τα πούμε και από εσάς φίλες μου...ο λόγος ήταν που  προσπαθούσα να τελειώσω ένα πλεχτό μακρύ γιλέκο με κουκούλα...τση μοδός που λέμε....χα..χα.. παραγγελιά της εγγονής  μου που είναι φοιτήτρια στην Πάτρα..!! 
Το βλέπετε εδώ με τα μοντέλα τις κόρες μου.. στην πρώτη φωτογραφία .(ο θεός να την κάνει φωτογραφία..) είναι η μεγάλη η Κατερίνα μου...

 και στην δεύτερη η μικρή η Χριστίνα μου..!!





το πλεχτό ήδη ταξιδεύει..
Σας εύχομαι να περάσετε παρεούλα μου όλοι μια όμορφη εβδομάδα και να μην ξεχνάτε.. το χαμόγελο είναι αγάπη..!!!!



57 σχόλια:

  1. Ρουλάκι μου με συγκινείς, με τα λόγια σου και κυρίως επειδή έγραψες σωστά το όνομά μου, χαχαχαχαχαχα.
    Βελτιώνεσαι χαρακτηριστικά όπως βλέπεις, χαχαχαχα.
    Συναντηθήκαμε σε πολύ δύσκολες στιγμές για μένα και το ότι με έκανες να ξεχαστώ και να απολαύσω τη συντροφιά σου και αυτή τη ζεστή και όλο αγάπη αγκαλιά σου, για μένα σημαίνει πολλά.
    Περιττό να σου πω φυσικά, πως ακόμα έχω μπροστά στα μάτια μου τα όμορφα σπιτάκια που έχει φτιάξει ο καλός σου και τα παινεύω παντού! Όσο για τις δικές σου δημιουργίες, μετά και από αυτό το μακρύ γιλέκο που βλέπω τώρα, δηλώνω πως μαζί με την Αριστέα, είστε εσείς που θα ήθελα να είχατε ένα κατάστημα με τις δημιουργίες σας δίπλα μου ακριβώς και να είσαι σίγουρη, πως θα μου τα τρώγατε όλα, χαχαχαχα.
    Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ και μέσα στην εβδομάδα θα ξαναδείς αυτή τη θεσπάσια ομορφιά (τρομάρα μου,χαχαχα) και αυτή τη φορά θα σου έρθω με σπιτικά ντόνατς λουκουμαδάκια.
    Ήθελα να πω κι άλλα πολλά, αλλά έχω πάθει πλάκα με το γιλέκο και κόλλησα. Έχουμε άλλωστε καιρό για όλα τα υπόλοιπα. Βλέπω να έρχονται πολλές αναρτήσεις από εδώ και πέρα με τις βόλτες της πιατέλας, χαχαχαχα.
    Φιλί τιτανοτεράστιο... Σμούτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΤΙΝΑΚΙ μου γλυκό..παρ όλο που οι στιγμες ήταν δύσκολες.. απο την αρχή που γνωριστήκαμε σε ενιωσα δικο μου άνθρωπο...εχεις ενα δικό σου τροπο να κερδίζεις τους φιλους σου και αυτό είναι η ειλικρίνεια σου..και κανονισε καθε φορα που θα συναντιομαστε... μην ξεχνας την πιατελα...χι..χι.. και κρατας γλυκα θα τα τρωμε μαζί εκτος αν θελεις να παθω ζάχαρο με τα γλυκα σου....χα..χα.. τι ειπαμε πως θα φέρεις λουκουμαδακια; μμμμμμμμ! γλυκα φιλακιααααα..!!!!

      Διαγραφή
  2. Ρούλα μου καλημέρα και καλή εβδομάδα
    Η Ματινιώ είναι ένας αδαμάντινος χαρακτήρας
    Ευθύς στοργικός κι ειλικρινής
    Χάρηκα που βρεθήκατε αλλά που κι εγώ
    της μίλησα τηλεφωνικά!!!!
    Πάντα αγαπημένες να είσαστε
    Το πλεχτό χωρίς λόγια ...απλά υπέροχο!!!!

    Σε φιλώ πολύ πολύ και σ' αγαπώ εξίσου ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το ευθύς με τραβηξε και μενα στον χαρακτήρα της Λενιώ μου και η ψυχουλα της..θα μπορουσε να είναι κορη μου η εγγονή μου κατι μεταξυ τους στα χρόνια...!!!απλα ειναι παιδί χαρουμενο..!! χαιρομαι που ήμουν η γέφυρα να τα πειτε...φιλενάδα.. σιγουρα θα τα λεμε .. εχω κατι δικο της να επιστερψω..χα.χα..να είσαι καλα΄μάτια μου η αγαπη ειναι αμοιβαία ♥♥♥... φιλώ σε..!!

      Διαγραφή
  3. Χάρηκα που βρεθήκατε. Είναι ωραίο πως πέρα από τις εικονικές φιλίες των μπλογκς γίνονται και συναντήσεις που επιβεβαιώνουν αυτό το τόσο όμορφο που έχουμε χτίσει τόσα χρόνια.
    Μπράβο κορίτσια μου!
    Το γιλεκάκι υπέροχο!
    Καλημέρα Ρουλάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγω χαρηκα Μαρία μου πραγματι ειναι ωραιο να γνωρίζεις τις φιλες που μιλας μαζι τους πίσω απο ενα αψυχο κουτί..και να διαπιστωνεις οτι αυτο που είχες ψυχανεμιστεί ειναι και η πραγματκοτητα και οπως λες οι γειτονια αυτή νομιζω οτι θα βγαλει πολλλες φιλιες... αλλες δυνατες.. αλλες πιο χαλαρες... αλλά όλες μας θα εχουμε την εννοια της αλλης.. εστω και οπο μακρυα..να περνας ομορφα φιλη μου... καλο σου βραδυ..φιλακιαααα

      Διαγραφή
  4. Αυτά είναι τα ωραία του Βλόγκινγκ γνωρίζεις πρώτα το εσωτερικό του ανθρώπου
    τον εκτιμάς και μετά γνωρίζεις όλο το πακέτο και μένεις έκπληκτη γιατί
    νομίζεις ότι τον γνώριζες χρόνια :)

    Εκτακτο το πλεκτό σου Ρούλα μου
    γειά στα χέρια σου.
    Να που ξαναγυρίσαμε στις παλιές μας ασχολίες χα!χα!

    Καλά να περνάς και να δημιουργείς

    φιλάκια πολλά!<3 <3


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ακριβως Ελενάκι μου και χαιρομαι πολύ που έχουμε καθιερωσει εμεις τις συναντήσεις μας όποτε ερχεστε κατω.. και μονο η ωριτσα που πίνουμε το καφεδακι μας φτανει να μας κανει να χαλαρωσουμε και να τα πουμε... με τα πλεχτα ξαναπιασαμε τις παλιες μας ασχολίες δεν λες τίποτα... τωαρ που τελιεωσε αυτό το πλεχτο μου.. θα δω το βιντεο και θα σου στηλω μεηλ με τις οδηγίες... μολις μπορεσω ..και τελειωσω την μετάφραση...βλεπεις εχουν περασει και χρονια με τα γερμανικα μου... θα σε παρω να σου πω ..και απο τηλεφωνου... ειναι πολύ ωραιο το καπελο.!! να μην το δουν τα κορίτσια μου... χα..χα.. καταλαβενεις ε; φιλεναδα μου να περνας ομορφα φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  5. Μπράβο Ρούλα μου που μέσα σε τόσο λίγο χρόνο τελείωσες το ζακετάκι. Έγινε υπέροχο, καλοφόρετο στην εγγονή σου. Τα μοντέλα σου υπέροχα! Να τις χαίρεσαι!
    Καλή εβδομάδα και φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου είναι αληθεια ότι χρειάστηκε αρκετός χρόνος... για να γίνει .. είχα αφήσει αλλες δουλεις ΄πισω αλλιώς δεν θα τελειωνε φέτος χα..χα.. ναι τα μοντέλα μου ούτε να τα πληρωνα... εμεσως να τρέξουν να το φορεσουν..χα..χα.. εεεε πως θα σας τό εδειχνα αφου η αποδέκρτια λειπει εκτός Κρητης..φιλη μου να περνας ομορφα καλο μηνα φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  6. α ωραια ! Επιβάλλεται να επισπευσω την συνάντησή μου μαζί σας και να δωσω παραγγελία στην αγαπητή ,εξαίσια ,πανεμορφη ,πανέξυπνη (γλύψιμο όσο δεν πάει)Ματίνα : μια σοκολατόπιτα παρακαλώ ,όχι τιποτα άλλο ,να συνελθω απο το ταξίδι βρε κορίτσια!
    Και Ρούλα μου να σου πω : μου φαίνεται δεν θα ξαναμπώ εδώ μέσα ,γιατί νιωθω πολύ άχρηστη με όσα φτιάχνεις!Δεν πάει άλλο αυτη η κατάσταση!
    Πολλά φιλιά ,καλή εβδομάδα κορίτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νάσια μου, σε περιμένω πως και πως και να είσαι σίγουρη,
      πως η θεική σοκολατόπιτά μου, θα είναι στο τραπέζι.
      Μη το καθυστερείς περισσότερο. Χιχιχι.
      Φιλάκια πολλά ♥

      Διαγραφή
    2. Για σενα έβαλα το κέικ Νασια μου να σε δελεάσω να δεις τι προκομενο είναι το Μελαχρινακι είδες; σε περιμένει σοκολατόπιτα..χα..χα.. ελα εσύ με το καλό βρε και θα δεις.. τι αλλο θα σε περιμενει..χα..χα. Αυτο το... άχρηστη το αντιπαρέρχομαι..χα..χ.α.. λιγο τόχεις να μεγαλωνεις δυο φωστήρες βρε Νάσια μου;..Καλό μηνα να περασετε.. μέχρι να τα πούμε .. στελνω φιλακια και στους τρεις σας.. ναι; ♥

      Διαγραφή
  7. Τι ωραία που βρεθήκατε! Πάντα να έχεις τέτοιες όμορφες συναντήσεις, Ρούλα μου.
    Το πλεχτό σου απίθανο, δεν το συζητώ, το λάτρεψα! Καλοφόρετο να είναι.
    Φιλιά και καλή σου εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελλη μου ειναι ομορφα να βρισκομαστε οτ ειμαστε και στην ίδια πόλη... ολο και ευκαιριες θα βρισκονται..να τα λεμε... δεν είμαι στην ηλικια της Ματίνας θα μπορουσε να ηταν η μικρη μου κόρη αλλα οτι θα τα λεμε ειναι σιγουρο.. να είσαι καλα μικρή μου και να περνας ακομα καλυτερα καλό σου μηνα φιλακιααα

      Διαγραφή
  8. Ρούλα μου σας ζήλεψα με την καλή έννοια...θα ήθελα να είμαι στη συντροφιά σας!
    Τέλειο το γιλέκο και τα μοντέλα σου!
    Καλοφόρετο να είναι!

    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακαρι να γινοταν Μαρία μου θα χαιρόμουν πολύ...που ξερεις φιλη μου καμια φορα... μήπως να κάνουμε ενα πανελαδικοκο ανταμωμα μπλοκερς;..χα.χα.. να περνας ομορφα Μαρία μου να εχεις ένα ομορφο μηνα φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  9. Καλά ε,η εγγονή στην Πάτρα
    με τέτοιο γιλέκο θα κάνει μπαμ!
    Και οι κόρες σου πάντως έκαναν😉
    Να συναντιέστε συχνότερα εύχομαι,
    να περνούν οι ώρες σαν νεράκι...
    Φιλιά από τον Πύργο!
    (Γιούλη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σήμερα το πήρε Γιούλη μου η μικρή μας και χαρκε.. αυριο θα μου στείλει με το σκάυπ φωτογραφία...
      Αυτη η κορη που έχει βγει απο κοντα..ειναι εκεινη που σου είπως σου μοιαζει.. χα..χα..
      Οντως ήταν ωραια συνατηση Γιούλη μου να περνας ομορφα καλο μην να εχεις φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  10. Ωραίες αυτές οι συναντήσεις! Να ευχηθώ και στη δική μας συνάντηση!
    Αλλά το γιλέκο, θεϊκό!
    Μπράβο Ρούλα! Όχι σαν κι εμένα που δυο μήνες τώρα πλέκω ένα κασκόλ και τον ατελείωτο έχει!
    Φιλί μεγάλο σου στέλνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ευχηθείς..να ευχηθείς Αρτίστα μου.. τις ευχες φιλεναδα τις κάνουμε και που ξέρεις; μπορεί να υπάρχουν μαγικα αυτια που τις ακούν και τις πραγματοποιούν..οσο για το πλεξιμο....στειλε το εδώ φιλεναδα να στο τελειώσω.. τι με έχεις εμενα..οι φιλες γι αυτό είναι για να πλεκουν για σένα.. οταν δυσκολευεσαι...να εχεις ενα ομορφο μηνα... φιλακιααααα

      Διαγραφή
  11. Το έχω πει πολλές φορές το μπλοκοχωριό μας είναι...μοναδικό!!!!όπως μοναδικά είναι τα έργα σου...τυχερούλα εγγονή -ές!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως φιλεναδα.... εδώ μέσα εχουν γινει φιλίες που κραταν χρονια.. παρε παραδειγμα εμας.. σαν να ηταν χθες που συναντηθηκαμε θυμασαι; που ξερεις μπορει να το ξανακάνουμε...ξέρεις πόσο το θελω!!!! αντε να πιουμε καφεδακι παλι παρεούλα στν Σαλονικη μας... να εχεις Γιωργία μου ενα ομορφο μηνα να περνας καλά φιλεναδα.. την αγαπη μου και τα φιλια μου...

      Διαγραφή
  12. Καλή βδομάδα Ρούλα μου. Όμορφες στιγμές κλείνουν αυτές οι συναντήσεις. Γεμάτες ανθρωπιά και αλήθεια. Χάρηκα που τις ζήσατε. Και φυσικά τα έργα σου μοναδικά για τα δικά σου πρόσωπα. Σε φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι φίλε βλεπεις και στην πραγματικοτητα εκεινον που μιλας τοσο καιρό πισω απο εναν υπολογιστή παιρνει σαρκα και οστα.. και βρισκεσαι στην ευχαριστη θεση.. να κανεις και φιλιες φέης του φέης που λενε.. σε ευχαριστώ πολύ για τα παντα καλα σου λόγια.. καλο σου μηνα.. και καλο βραδυ να εχεις..

      Διαγραφή
  13. Υπέροχη η πλεχτή καζάκα και πανέμορφο και το μοντέλο! Μα πλεχτομηχανές έχεις ενσωματωμένες στα χεράκια σου βρε Ρουλάκι μου; Για τη συνάντηση κορυφής "Ρούλα-Ματίνα" έχω να πω ότι τη ζήλεψα πολύ και δεν βλέπω την ώρα να σας συναντήσω κι εγώ από κοντά. Να είστε καλά ρε κορίτσια και πάντα τέτοια ανταμώματα να έχετε! Σας φιλώ και τις δυο σας γλυκά♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό με το πλεξιμο Κανελακι μου ξαναπεστο... δεν προλαβενω αγαπη μου να τελειώσω το ένα.. και τι συπτωση..χα..χα.. ετοιμαζω το επόμενο γιατι όλο και κατι δωρακια προκειπτουν χα..χα..
      Καλα αν γνωρισεις το Ματινάκι θα πάθεις πλακα..είναι ολοκληρη ενας χείμαρος.. γενικως σε παρασερνει στα δικα της μονοπατια..χα..χα..αντε να κατεβεις να το διαπιστωσεις ιδίοις όμμασι..ευχαριστουμε για τα φιλακια και ναταποδινουμε βεβαιως βεβαίως ..καλο μηνα να έχεις Κανελλάκι μου..♥♥

      Διαγραφή
  14. Τί ωραία που είναι να γνωρίζεις μπλογκοφίλες Ρουλίτσα μου!!! Είναι σίγουρο ότι περάσατε υπέροχα!!
    Το πλεκτό σου όμως είναι ΤΕΛΕΙΟΟΟΟ!!!! Γεια στα χέρια σου και καλοφορεμένο!!!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματι περασαμε πολύ ομορφα αν και ητν λίγη η ώρα.. που είχε στην διαθεσή της η μικρή φιλη μου...αλλα μεχρι να τα πουμε περασε γρήγορα η ωρα και επιδή ειμαστεστην ιδια πολη σιγουρα θα ξαναβρεθουμε...
      το πλεχτο μολις εφτασε στα χερια την μικρής μας... να εισαι καλα Κική μου και να περνας ομορφα μαγειρεύοντας.. καλο σου μηνα φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  15. Πόσδο χαίρομαι που γνώρισες νέα φίλη Ρούλα μου αχ εγώ δεν την ξέρω !!Να έχετε τέτοια γλυκά και ζεστά ανταμώματα καλή μου !!! Τώρα αυτό που λες εσύ γιλέκο είναι ένα αριστούργημα μακρύ κομψό και σικάτο που φανταζομαι η Γεωργίνα πα το χαρεί δεόντως !!! Αχ τα κορίτσια !! Να μου τα φιλήσεις και τα δυο και όλους τους υπόλοιπους !!!Σε φιλώ καλή μου φίλη με την αγάπη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι μεγαλώνει η παρεα των γνωριμιων Νικόλ μου χαίρομαι που μέσα σε αυτην την παρεα είσαι και εσύ αγαπημενη μου φιλη..δεν ξεχνιούνται οι ομορφες στιγμες που περάσαμε...μακαρι να δωσει ο Θεός να το επαναλαβουμε ναι;
      Η Γιωργίνα το πηρε σημερα...και θα μου στηλει φωτογραφία στο μεηλ και θα σου την στήλω αν το θυμηθω... ξερεις παραμονευει και εκεινο το αλτζχάιμερ...χα.χα..χαρηκα που ακουσα την φωνουλα σου... να περνας ομορφα Νικολ μου καλο σου μηνα φιλακιαααααα

      Διαγραφή
  16. Αυτές τις συναντήσεις, τις ξέρω καλά Ρουλίτσα μου.
    Είσαι μοναδικός άνθρωπος κι όποιος σε συναντήσει μαγεύεται.
    Το ίδιο κι όλους τους υπόλοιπους της Σμαραγδοοικογένειας!
    Γεια στα χέρια σου, υπέροχο το μακρύ γιλέκο.
    Είδα να βγάζουν φθηνά αεροπορικά εισιτήρια, λες;............
    😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
    Φιλάκια πολλά σε όλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι όμορφες που είναι Ρενακι μου και πόσο χαρουμενη είμαι που σας εχω γνωρίσει και απο κοντα..οι επαφες μας έτσι γινονται πιο ουσιατικες.. και μονο να σκεφτείς πωςη παρεα αυτή έχει πιασει όλη τη Ελλαδα ε;..
      Κατι υπαρχει στο πίσω μερος του μυαλου μας...
      Εσυ μαθαινεις περισσοτερα απο μενα..χα..χα.. μεσο φεης μπουκ... που εγω δεν εχω.. αλλα δεν κάνουμε σχεδια προς το παρον γιατι ο Θεός γελαει φιλεναδα.. μακάρι να είναι εφικτο ... θα δείξει φιλεναδα..!!
      να είσαι καλ και να περασεις ενα ομορφο μηνα φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  17. Συναντήσεις που αφήνουν ωραίες σκέψεις Ρούλα μου,σύντομα θα γίνει και η δική μας.Το πλεκτό και τα μοντέλα είναι όμορφα και χαριτωμένα...φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω Μαρια μου να τα πουμε και εμεις απο κοντα θα γινει και αυτό οταν θα ερθει η ωρα θα χαρω.. παρα πολύ...να πιουμε ενα καφεδακι μαζί..εισαι μια κουκλα παρεπιτοντως... να περανα ομορφα μεχρι να τα πουμε... καλο μηνα να εχεις Μαρία μου... Φιλακιααα!!!!

      Διαγραφή
  18. καλοφορετα στα κοριτσια και γεια στα χερια σου ρουλιτσα μου.και ζηλευω που καταφερες να συναντησεις αγαπημενες φιλες απο το χωρο μας.αντε και στα δικα μας.πολλα αλλα πολλα φιλακια.και μη γελας που βλεπεις την ωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Λίτσα μου και στα δικα σας.. δικα μας..δεν ξέρεις πως προκειπτουν τα πραγματα.. και ναι ειναι όμορφο να συναντας φιλες που λέτε τοσα μεσα απο ενα μπλοκ και να ερχεται η στγμή να βλέπεις και στην πραγματικοτητα...την φίλη που μιλουσες τοσο καιρό..Παντως εστω και μια φορα... οσοι ερχονται εδώ να περναν να γνωριζόμαστε...ειναι κατι σαν συνηθεια...χα..χα.. να περνας ομορφα και να έχεις καλο μηνα.. φιλακιααα

      Διαγραφή
  19. Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω πολύ Μαρια Ελενα... να εισαι καλα και να περνας ακομα καλυτερα... καλο σου μηνα φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  20. Μοναδικές αυτές οι συναντήσεις! Κι επειδή εκτιμώ και τις δυο σας, ζήλεψα!
    Καλό μήνα, Ρουλάκι μου! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ετσι είναι Αλεξάνδρα μου οταν συναντας την φιλη που μιλατε πίσω από ενα υπολογιστή ειναι ξεχωριστή στιγμή... και οταν δεν πέφτεις έξω για το άτομο αυτό .. και αυτο συβαινει με το Ματινακι...που είναι χαρα Θεού...τοτε χαιρεσαι για την ομορφη συνατηση...και ελπιζεις και σε αλλες... να εχεις ενα ομορφο μηνα να περνας καλα... φιλακιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έκανες τόσο ωραίο πλεχτό, αλλά έκανες δύο πανέμορφα κορίτσια!
    Να τα χαίρεσαι, να είναι γερά κι ευτυχισμένα!
    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μάγδα μου για τα παινετικά σου λόγια για το πλεχτό αλλα και για τα κορίτσια μου να είσαι καλά και να κανεις παντα τοσο ωραια ταξιδια... να ερχομαστε και να τα απολαμβανουμε και έμείς,..καλο μην να εχεις φιλακιααααα

      Διαγραφή
  23. Να τις χαίρεσαι τις κοράκλες σου Ρούλα μου, η μία είναι και συνονόματη μου! Τα δε χεράκια σου χρυσά πάντα φτιάχνουν τέλεια πράγματα. Φιλάκια και καλό μήνα!

    https://artdecorationcrafting.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ξέρω αυτο Χριστινάκι μου νομιζω οτι σου το είχα γραψει πολύ παλια στο μπλοκ σου και απο οτι βλεπω και απο τις φωτο σας περιπου και στην ιδια ηλικια είστε...χα..χα..!!
      από πάντα μου πλεκω.. ειναι μια ασχολία που με χαλαρωνει κανοντας τις επισκεψεις μου στην μπλοκογειτονιά μας.. ναι..ναι πλεκω και ταυτόχρονα σερφαρω...χα..χα..γι αυτό και το αργό των επισκεψεων μου..να περνας ομορφα οτι και να κανεις καλο σου μήνα .. φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  24. Χρόνια πολλά, για τη γιορτή της μητέρας!
    Έχω διαβάσει από μέρες την ανάρτηση με τη συνάντηση και το πανέμορφο πλεκτό σου, της υπομονής, γιατί χρειάζεται μεγάλη υπομονή να παραδοθεί κάτι τέτοιο, αλλά δεν προλάβαινα να απαντήσω!
    Να χαίρεσαι τα μοντέλα σου και να σε χαίρονται!!!
    θα επισκεφτώ τη φίλη σου!Δεν τη γνώριζα και χαίρομαι που συναντηθήκατε από κοντά!
    Και εύχομαι, κάποια στιγμή κι μεις να ξανασυναντηθούμε από κοντά, μαζί με όλα αυτά τα όμορφα κορίτσια εδώ στο βορρά!!!
    ΚΑΛΌ ΜΉΝΑ!
    ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!!
    ώστε....πλέκεις και με βελόνες, ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω πολύ αδερφι μου και σε σένα χρονια πολλα να σε χαιρονται τα παιδια σου αγαπη μου για αυτό εχω χαθεί..και λιγο απο την γειτονια μας το πλεχτο θελει δουλεια και χρόνο ...αλλά είπαμε το μπλοκιν είναι για να περναει η ωρα μας οποτε οι δουλειες μας προέχουν ..!!
      με το Ματινακι περάσαμε πολύ ωραια.. αν και ηταν τοσο λίγο.. θα επαναληφθεί σιγουρα.. το καφεδακι αν και πίνει μονο βότανα..χα..χα...
      Παρακαλω και εγω να ξανα ερθω στην Σαλονικη μου να τα πουμε και εμεις απο κοντα...θα κανουμε πάρτυ..χα.χα ολες μαζι... μακαρι Βαρβαρούλα μου ..να τα καταφερουμε...μεχρι τοτε να είμαστε καλα γιατι εχουμε πολλα να κανουμε .. με εχει πιασει νοσταλγια.. ξερεις!!!
      Και βέβαια ξερω να πλεκω και με βελόνες..μικρη μου χα..χα.. ειπαμε του πλεχτού ειμαι..να περνας ομορφα και μονο χαρες να έχεις απο εδω και πέρα... καλο σου μηνα αδερφι.. φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  25. ρουλα μου γεια σου και γεια στα χερακια σου για μια ακομη φορα.εγω δεν το εχω και δεν εχω μοιασει καθολου την μαμα μου που ηταν χρυσοχερα.επειδη μενω πολυ κοντα στην πατρα που σπουδαζει η εγγονουλα σου αν χρειαστει κατι το παιδι οτιδηποτε ειμαι εδω .ενα μηνυμα σου αρκει.σε φιλω και να ειστε καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε πειραζει Λιτσα μου μην στεχωριεσαι... εσύ μοιαζεις της μικρής μου κορης.. που δεν ξέρει τίποτα να κανει ..χα.χα.. δεν εισαι μονη σου .. υπαρχουν και ετοιμα πολύ ομορφα μην σκάς...εμεις οι μαμαδες..εχουμε μαθει έτσι.. αλλιως ήταν τα χρονια τα παλιά..χα..χα.
      Πόσο πολύ σε ευχαριστώ φιλη μου για την προθυμία σου αν χρειαστεί κατι το πιαδι.. ο λόγος σου με συγκίνησε...να είσαι καλά και να περνας ακομα καλύτερα... φιλακιααα!!!

      Διαγραφή
  26. μιλάμε το πλεκτό σου είναι απλά εκπληκτικό!θα το καταχαρεί η εγγονούλα σου!!!!
    καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε Λιτσα μου .. εχει δουλίτσα αλλα ναι και εμενα μου φανηκε ότι έγινε καλο... ..το καλο είναι ότι άρεσε και της μικρής..!! να περνας όμορφα και ότι και να κανεις..να έχεις μια ομορφη κυριακή καλο σου μηνα .. φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  27. Αχ! Αυτή η Κρήτη κρατά κοντά της τις ποιο πολλές αγαπημένες μου όπως είναι και η Ματίνα! Δεν βλέπω την ώρα να ταξιδέψω προς τα κάτω! Το πλεκτό (που κάνει και για παλτό) είναι πανέμορφο, όπως και το μοντέλο που το φοράει!
    Μπράβο Ρούλα μου, είσαι μοναδική και αν γινόταν διαγωνισμός της πιο άξιας μπλογκοχρυσοχέρας θα ερχόσουν πρώτη όχι που ο Σμαραγδένιος σου πάει πίσω! ;)
    Πολλά πολλά ΑΦιλάκια σου στέλνω και να έχουμε ένα υπέροχο μήνα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε .. ελα κάτω εσύ..και θα περάσουμε τέλειααα!! ΄πσο για το γιλεκο... ναι Στεφανια μου μονο τα μανικια του λείπουν γαι να γίνει παλτο.. μπορεί στο μέλλον να έχει και αυτήν την εξελξει χα..χα.. ποιος ξέρει τα γουστα των παιδιών σημερα.. σε ευχαριστω πολύ βρε κορίτσι μου για τα παινέματα σου σου αλλα με κάνεις και ντρεπομαι .. ξερεις πόσες χρυσοχερες έχει η ομορφη αυτή μπλοκογειτονιά;.. να περνας και εσύ φιλεναδα ομορφα και να έχεις ενα ομορφο μηνα...και περιμενουμε ναι; χα..χα.. πολλα γλυκα φιλακιαααααα

      Διαγραφή
  28. Τι ωραία συνάντηση! Ευελπιστώ όταν κατέβω Ηράκλειο να κανονίσουμε κάτι..το πότε δεν ξέρω! Το κέικ φαίνεται πολύ λαχταριστό! :) Όσο για το μακρυ γιλέκο είναι καταπληκτικό!! Μπράβο Ρουλίτσα!! Και το μοντέλο-κόρη σου πολύ όμορφη! :) φιλάκια πολλά, να έχεις μια υπέροχη Κυριακή!! ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείτε αν κατέβεις θα βρεθουμε Ευα μου όποτε και να είναι θα ειμαστε εδώ... οσο για το κέικ της Ματινας οπως θα καταλαβες δεν βραδιαστηκε...χα,,χα να περνας καλα φιλη μου να χαμογελας...ναι; φιλακιααα

      Διαγραφή
  29. Βρε μελαχρινάκι, μόλις στο έγραψα ότι στην προηγούμενη ζωή μου πρέπει να ήμουν από την Κρήτη,
    αλλά θα ήθελα να ήμουν και στην τωρινή, και να ήμουν εκεί.. Καλά να περνάτε κορίτσια μου ❤ ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. που θα παει Κρητη ειναι αυτη μπορεί να σε φερει ο αερας κατα κατω Πετρινα μου... που το ξερεις.. ε; φιλακιααα!!

      Διαγραφή