Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕ ΟΣΑ ..ΕΧΕΙΣ..!!


Σκεφτόμουν εδώ και μέρες  τι θα μπορούσα να βάλω ανάρτηση αυτήν την εβδομάδα ..που μπαίνουμε σε περίοδο.. περισυλλογής...!!!
Στα χέρια μου έπεσε ξανά το μικρό βιβλιαράκι..που  σας είχα πει κάποτε για αυτό ..το .. μικρές ιστορίες για δύσκολες ώρες..!! 
Διάβασα ένα πολύ όμορφο κείμενο που μιλά για την αγάπη......σας το παραθέτω αυτούσιο !!! 

ΕΚΤΙΜΗΣΕ ΟΣΑ..ΕΧΕΙΣ..!!!
Μια φορά και έναν καιρό,ένας νεαρός είχε σταθεί στην μέση της πλατείας  και φώναζε ότι είχε την ομορφότερη καρδιά σ όλη την πόλη.
Μεγάλο πλήθος μαζεύτηκε, κι όλοι θαύμαζαν την καρδιά του που ήταν τέλεια..!!
Δεν υπήρχε ούτε το παραμικρό ψεγάδι πάνω της.
Κι όλοι τότε συμφώνησαν, ότι αυτή ήταν η πιο όμορφη καρδιά που είχαν..δει πότε τους.!!!
Ο νεαρός μας ήταν πολύ περήφανος και κορδωνόταν για την ωραία του καρδιά.!!

Ξάφνου ένας γέρος στάθηκε μπροστά στον κόσμο και είπε. Ομως η καρδιά σου, δεν πλησιάζει την ομορφιά  της δικής μου καρδιάς.!!
Ο  κόσμος και ο νεαρός, κοίταξαν την καρδιά του γέροντα.
Χτυπούσε δυνατά, όμως ήταν γεμάτη ουλές..!!
Υπήρχαν σημεία όπου φαινόταν ότι είχαν κοπεί κομμάτια και στην θέση τους είχαν τοποθετηθεί άλλα, που όμως δεν ταίριαζαν  καλά  με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές δαντελωτές άκρες... και αλλού υπήρχαν σημεία με βαθιά χάσματα από όπου έλειπαν και ολόκληρα κομμάτια...!!


Οι άνθρωποι κοίταζαν ο ένας τον άλλο...Πως είναι δυνατόν να ισχυρίζεται αυτός ότι η καρδιά του είναι ωραιότερη;..
Ο νέος κοίταξε την καρδιά του γέρου, είδε τα χάλια της και γέλασε...
Πλάκα κάνεις; είπε...Για κάνε μια σύγκριση ανάμεσα στην δική μου και στην δική σου καρδιά.!! 
Η δική μου  είναι τέλεια, ενώ η δική σου  σου είναι ένα μάτσο ουλές !!!
Μάλιστα είπε ο γέροντας. Η δική σου δείχνει τέλεια, όμως  δεν θα άλλαζα ποτέ την δική μου .. με την δική σου.. 
Κοίταξε, κάθε ουλή αντιπροσωπεύει κάποιον που του έδωσα την αγάπη μου κόβω ένα κομμάτι της καρδιάς μου και του το δίνω.. και συχνά, μου δίνει ένα κομμάτι της δικής του καρδιάς, για να πάρει την θέση του του άδειου μέρους της καρδιάς μου..!!
Αλλά επειδή τα κομμάτια δεν είναι ακριβώς ίδια,
έχω μερικές αγκαθωτές άκρες, που όμως τις λατρεύω, γιατί μου θυμίζουν την αγάπη που μοιραστήκαμε..!!
Αλλες φορές έχω δώσει κομμάτια της καρδιάς μου, και ο άλλος, δεν μου έδωσε πίσω ένα κομμάτι της δικής του καρδιάς. 
Αυτά είναι τα άδεια χάσματα, αφού το να προσφέρεις την αγάπη σου έχει κάποιο ρίσκο.
Παρ όλο που αυτά τα χάσματα πονούν, παραμένουν ανοιχτά και μου θυμίζουν την αγάπη που έχω και γι αυτούς τους ανθρώπους, κι ελπίζω κάποια μέρα θα γυρίσουν κοντά μου και θα γεμίσουν τους χώρους που έχω άδειους και περιμένουν...!!!
Ο νεαρός στάθηκε σιωπηλός .
Επειτα προχώρησε προς τον γέροντα, άπλωσε το χέρι του μέσα στην τέλεια νεανική  και όμορφη καρδιά του και έκοψε ένα κομμάτι της...!!
Το πρόσφερε στον γέροντα με χέρια που έτρεμαν.
Ο γέρος τότε, πήρε αυτήν την προσφορά , την έβαλε στην καρδιά του.. και μετά πήρε λίγη από την κατακομματιασμένη του καρδιά και την έβαλε πάνω στην πληγή της καρδιάς του νέου... Ταίριαζε βέβαια αλλά όχι και απόλυτα,κι έτσι έμειναν και κάποιες άγριες άκρες.!!
Και το παλικάρι κοίταξε την καρδιά του που δεν ήταν πια τέλεια, ήταν όμως ομορφότερη από οποιαδήποτε άλλη, αφού η αγάπη από την καρδιά του γέροντα ξεχείλιζε τώρα και στην δική του καρδιά..!!!!!

Μπορεί αγαπημένοι μου να σας κούρασα με το μεγάλο αυτό κείμενο.. αλλά νομίζω ότι έχει πολλά να μας πει...και όπως συνεχίζει.. να μας λέει..
Μόνο εμείς   μπορούμε να κάνουμε την ζωή μας να ανθίσει .. να λάμπει.. να ακτινοβολεί..!!
Ας ξεκινήσουμε έτσι ευγνωμονώντας, όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας έχουν δυσκολέψει, μας έχουν ταλαιπωρήσει,μας έχουν σταθεί εμπόδιο, γιατί χάρη σ αυτούς έχουμε γίνει πιο αποφασιστικοί, πιο ώριμοι και πιο δυνατοί...!!
Ας  τους χαρίσουμε ένα κομμάτι από την καρδιά μας..!!!!!!!
                                       πηγή
Καλό μου παρεάκι...σας εύχομαι να περάσετε μια όμορφη καθαρή δευτέρα....και να έχετε  καλή Σαρακοστή..!! .... μην ξεχνάτε...να χαρίζετε χαμόγελα..!!!! 


Υ.Γ .. Ποια ήταν η έκπληξη μου  όταν ψάχνοντας για εικόνες στο ίντερνετ και πατώντας  για καρδιές.. με έβγαλε σ αυτό το βίντεο που δεν ήξερα ότι υπήρχε.. όσο έγραφα ..!!!!!!!!!! 


Που περνάτε και τα λέμε..!!!!!!







55 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Καλή Σαρακοστή κούκλα μου... σε ευχαριστω..χαιρομαι που το βρηκα και σου αρεσε... η αγαπη ειναι το τελειο αισθημα για τον ανθρωπο...καλο σου μηνα Ιριδά μου να περνας ομορφα παντα ... φιλακιααααα!!!<3

      Διαγραφή
  2. Υπέροχο το κείμενο!!! Καλή Σαρακοστή Ρούλα μου Να περάσεις τέλεια!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Αννιώ μου και μενα μου άρεσε πολύ και σκεφτηκα να το βαλω... γιατί νομιζω οτι μας βαζει να σκεφτούμε.. λιγο περισσότερο ..και καμια φορα να αναθεωρήσουμε τις σκεψεις μας.. !! να είσαι καλα φιλη μου.. καλή Σαρακοστή να έχεις και καλο σου μηνα φιλακιαααα!!!<3

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραίο κείμενο, και νά που βρήκες και το αντίστοιχο βιντεάκι!!
    Καλά Κούλουμα, Ρούλα μου, και καλή Σαρακοστή! Να περάσεις ωραία με τους αγαπημένους της καρδιάς σου!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα είδες Μαριαννα μου; .. οταν το έγραψα όλο και εψαχνα..για φωτογραφια .. το βρήκα ... αλαλ νομιζω οταν διαβαζεται το κειμενο στην σελιδα.. μπορεί καποιος που το διαβάζει να το καταλαβει πιο καλά απο οτι στο βιντεο...απλα η γνωμη μου.. ε; Τα κουλουμε περασανε φιλη μου οποτε οι ευχες μου ειναι για καλή Σαρακοστή Μαριαννα μου και για ενα ομορφο Ανοιξιατικο μηνα .. φιλακιαααα!!!<3

      Διαγραφή
  4. Μια τέτοια μεγάλη καρδια εχεις κι εσύ
    Παντα ενα κομμάτι της θα περισσεύει να το δώσεις

    Καλή Σαρακοστή Ρουλακι μου με φιλί γλυκό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια τέτοια μεγάλη καρδια εχεις κι εσύ
    Παντα ενα κομμάτι της θα περισσεύει να το δώσεις

    Καλή Σαρακοστή Ρουλακι μου με φιλί γλυκό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα χαιρομουν πολύ Λενιω μου να εμοιαζα στον γεροντα... χα..χα.. εξ αλλου εκει κοντα είμαι και εγώ..στην ηλικια λεμε χι..χι.... !!
      Οσο για την αγαπη .. είναι το συναισθημα που μας εξαγνιζει οταν το νιώθουμε βαθια... μακαρι να είναι αυτό που θα οδηγεί την ζωή μας... το κερδος θα ήταν μεγαλο..!!!
      Καλη Σαρακοστή και σε σενα αγαπη μου <3 ...καλο μηνα .. να έχεις και να προσεχεις.. ναι; ..φιλακιαααα!!K:

      Διαγραφή
  6. Αγαπημένη Σμαραγδένια, υπέροχη ιστορία και δείχνει πόσο συμπίπτουν οι απόψεις μας σε όλα.Εύχομαι ολόψυχα Καλή Σαρακοστή καλή μου φίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεε ναι βρε φιλεναδα αν δεν ταιριαζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε....χα..χα.. η αγαπη εναι το παν οταν υπαρχει... όλα τα εμποδια ξεπερνιούνται νομιζω...αγαπαμε γιατί ειναι ομορφο να αγαπας..!!! Καλή Σαρακοστή και σε σενα Αχτιδα μου καλο μηνα να περασουμε.. φιλι μεγαλοοοοο... <3

      Διαγραφή
  7. Έτσι είναι Ρούλα μου όταν δίνουμε αγάπη παίρνουμε αγάπη! Καλή Σαρακοστή! Φιλιάαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς Σωτηρία μου η αγαπη..οπου την στελνεις παει... και οταν γυρίζει ειναι διπλασια...ακομα και να μην γυριζει εμεις την στελνουμε.. και καπου θα βρει τον στοχο της.!!!!να περνας ομορφα φιλη μου καη Σαρακοστή να έχεις και καλο σου μηνα... φλια στα κοριτσια σου και σε σενα ξεχωρα, πολλα φιλακιαααα!!<3

      Διαγραφή
  8. Να'σαι καλά,Ρούλα μου!
    Με την ιστοριούλα σου μου έδωσες δύναμη
    να προσπαθώ να κάνω το Καλό!...
    (Γιούλη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιούλη μου πόσο χαιρομαι που μπόρεσα να το κανω αυτό.!!! το να κάνεις το καλο κοριτσι μου το έχεις πρωτα μεσα σου και το δίνεις οταν το νιωθεις.. και εσυ μικρή αυτο ακριβως κάνεις... μου το είπε ενα πουλακι..και χαιρομαι διπλα που σε εχω φιλη μου... να περανας ομορφα οτι και να κανεις ναι; καλό σου μήνα Γιούλη μου..!!!φιλακιαααααα<3

      Διαγραφή
  9. Mεγάλη έκπληξη να βρεις το αντίστοιχο βίντεο της πολύ διδακτικής ιστορίας Ρούλα μου.
    Αυτές οι καρδιές-σαράβαλα είναι πολύτιμες. Τις άλλες τις ατσαλάκωτες φοβάμαι. Που συνήθως είναι πιο ανθεκτικές και βαστούν γερά στο χρόνο, αφού δεν εκπληρώνουν ποτέ το σκοπό τους. Χτυπούν πάντα ρυθμικά αλλά δεν καρδιοχτυπούν ποτέ στον ανθρώπινο πόνο.
    Ρουλάκι μου γλυκό Καλή Σαρακοστή να έχετε♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οντως για μενα ήταν εκπληξη Κανελλάκι μου και να σκεφτείς οτι οταν το βρήκα .. ειπα να σβύσω ότι ειχα γραψει αφού είχε όλα τα λογια μεσα το βιντεο αλλα μετα το αφησα έτσι γιατι μου αρεσε να το διαβασετε εδώ... αφου τοείχα γραψει...!!
      Πραγματι Αγαπη μου αυτες οι καρδιες οι σαραβαλιασμενες είναι και εκεινες που μπορούν να καταλαβουν και τις άλλες τις τέλειες..!!! <3
      Να είσαι καλα Κανελλακι μου σε ευχαριστω πολύ.... καλό μηνα να έχεις και καλη Σαρακοστή..κορίτσι μου.. φιλώ σε..!!! <3

      Διαγραφή
  10. Η καρδιά είναι πολύτιμη με τόσο πλούτο συγκεντρωμένο μέσα της, όταν είναι χιλιομπαλωμένη!
    Μόνο όσοι έχουν τέτοια καρδιά μπορούν να το καταλάβουν...
    Το καλύτερο μήνυμα όχι μόνο για τούτες τις ημέρες αλλά για κάθε μέρα!
    Σε φιλώ και καλή Σαρακοστή σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eτσι είναι Γλαύκη μου οταν διαβασα αυτο το μικρό κειμενο ενιωσα οτι δινει ενα μεγαλο μηνυμα .. ετσι το ειδα και εγώ...οπως εσυ φιλη μου... μακαρι να υπηρχε πολύ αγαπη στις καρδιες των ανθρωπων φιλη μου αυτό θα ηταν θαυμα βεβαια..αλλα ας ευχομαστε για το καλύτερο.. παντα .. και ας αγαπάμε οσο μπορουμε... να είσαι καλά .. καλο μηνα .. και καλη Σαρακοστή Γλαυκη μου... φιλακιααααα!! <3

      Διαγραφή
  11. Καλησπέρα σου Ρούλα μου. Η Περίοδος ...περισυλλογής για όλους μας είναι ήδη παρούσα εδώ και πολλά χρόνια με το μαύρο στο οποίο την έχουν τυλίξει. Άλλο αν κάποιοι το έχουν αντιληφθεί και δεν πετάνε στα σύννεφα της αυταπάτης και της Νιρβάνας.
    Πολύ καλά τα νοήματά σου.
    Χρόνια σας πολλά με ευχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι οι μερες που ερχονται και μας κανουν να σκεφτόμαστε με πιο πολύ αγαπη .. οτι μας στεναχωρεί και να βλεπουμε τα πραγματα με κατανόηση για οτι συμβαίνει γυρω μας.. νομιζω οτι όλοι εχουμε αντιληφθει τι γινεται..γενικώς .. !!! ας εχουμε ομως και μια μικρή ακρουλα στην καρδια μας για την αγαπη...!!! Καλή Σαρακοστή φιλε μου και καλό μηνα να έχεις .. καλο σου βραδυ...:)

      Διαγραφή
  12. Πόσο συμβολικό είναι το κείμενο που μοιράστηκες μαζί μας!!!
    Καλή και Ευλογημένη Σαρακοστή να περάσετε με τους αγαπημένους σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι σκεύτηκα και εγώ Μαρία μου πως ηταν κειμενο που μιλουσε για την αγαπη... την αγαπη που είναι ανιδιοτελή .. την αγαπη που μονο δινει χωρίς να περιμενει ανταλαγματα...μακαρι να την νιωθαμε έτσι φιλη μου... σε ευχαριτω πολύ.. να περνας ομορφσ καλη Σαρακοστή και καλο μηνα .. φιλακιααα!!<3

      Διαγραφή
  13. Ρουλάκι μου ξέρω πόσο πολύτιμη είναι η ιστορία που μοιράστηκες μαζί μας !Μακάρι να δίνουμε κομμάτια αγάπης αληθινά και ας μένουν ουλές αρκεί να δίνουμε και ότι πάρουμε καλοδεχούμενο !!! Ενα μικρό κομματάκι καρδιάς άφησα εκεί κάτω !!! Φιλάκια πολλά σε όλους σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θελησα να μοιραστω μαζί σας αυτην την μικρή μα τόσο περιεκτική σε αισθήματα φιλεναδα..η αγαπη ειναι το ωραιότερο συνεσθημα στον ανθρωπο ... σε γαληνευει οταν αγαπας... σε κανει καλύτερο ανθρωπο... Αχ.. πόσο ομορφα νιωθω καθε φορα που θυμαμαι πως περασαμε..το καλοκαιρι.. Νικολ μου ... για το κομματακι που λες...ναι πήρες και εσύ ενα δικο μας να το ξερεις...να περνας ομορφα αγαπη μου...να εχεις καλη και ευλογημενη Σαρακοστή.. καλό σου μηνα...απο όλους μας... φιλακιαααααα!!!<3

      Διαγραφή
  14. Το υπέροχο κείμενο τα λέει όλα. Την αγάπη μας πρέπει να την δίνουμε απλόχερα!
    Καλή Σαρακοστή Ρούλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eλενη μου πράγματι το κειμενο ηταν απο αυτά που ηθελα να τα μοιραστώ μαζί σας γιατι νομίζω οτι η αγαπη όπου υπαρχει είναι ευλογία.. η την δίνεις... η την πέρνεις ειναι το ωραιότρο συναίσθημα στον κόσμο φιλη μου... να περνας ομορφα.. Ελενη μου καλη Σαρακοστη και καλό μην να εχεις... φιλακιααααα!!!!<3

      Διαγραφή
  15. Τι όμορφη και τρυφερή ιστορία Ρούλα μου, μας λέει πολλά!
    Καλή Σαρακοστή σας εύχομαι, τώρα που στον όμορφο τόπο θα έχει έρθει η άνοιξη να έχετε έναν όμορφο μήνα!
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδες τι ομορφη ιστορία ηταν Νίκη μου; και μενα μου αρεσε οταν την διαβασα.. είπα να την μοιραστώ μαζί σαςγιατι μιλα για το ωραιότερο συναισθημα στον κόσμο την αγαπη.!!!
      Η Ανοιξη εδώ ήδη εχει κανει δειλά τα πρωτα της βηματα.. οι Νεραγκούλες μου , η μπουρνελια μας ανθισαν κι όλας ξεμιαλισμενες απο την λιακαδα που εχουμε αυτον τον καιρό εδώ.. και η μωβ τριανταφυλια μας εχει ηδη δυο πανεμορφα τριανταφυλλα...
      Να έχεις και εσύ καλη Σαρακοστή φιη μου.. καλο σου μηνα φιλακιααααααα!!!!<3

      Διαγραφή
  16. Δε μας κούρασες καθόλου! Πολύ όμορφο κείμενο και διδακτικό. Δεν το είχα διαβάσει ξανά!
    Φιλιά πολλά και καλή Σαρακοστή, Ρούλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κειμενο ηταν λιγο μεγαλο Ελλη μου αλλα ηταν τοσο ομορφο που σκέφτηκα να το μοιραστουμε...αφου μιλα για την αγαπη που ο ανθρωπος οταν θελει εχει στην καρδια του... και να μοιραζεται ...και οσο πιο πολύ το κανει τοσο πιο όμορφα νιώθει.... δεν της αρεσει η μοναιξιά... θελει περέα,... το ξερεις ουτε αγαρζεται ούτε πουλιεται... ας την χαρίσουμε λοιπον... να την κανουμε χαρούμενη...φίλη μου...
      Να έχεις καλη Σαρακοστή και ενα όμορφο μηνα... φιλακιααα<3

      Διαγραφή
  17. Υπέροχη ιστορία Ρούλα μου, καλά έκανες και ας τη θύμισες!!!!!
    Οι τσαλαπατημένες καρδιές ξέρουν να αγαπούν και να νοιάζονται!!!!
    Καλή Σαρακοστή!!!
    Φιλάκια πολλά σε όλους σας!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eγω δεν την ηξερα Ρενακι μου.. την είχα διαβασει σε ενα μικρό βιβλιαρακι με μικρες ιστοριες σαν παραβολες φιλεναδα .. και μου είχε κανει τρομερή εντυπωση..χαιρομαι που το μοιραστικα μαζι σας ακομα και να το έχεις διαβασει το ξαναθυμασαι ευχαριστα... φιλεναδα η αγαπη ειναι το πιο μορφο συνασθημα στο κοσμο...χωρίς αυτήν δεν νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος που δεν αγαπαει...!!!
      Να περνας ομορφα .. ακομα θυμαμαι ποσο ωραια περασαμε ...μαζί..!!!
      Να περνας ομορφα Ρενακι μου..καλή Σαρακοστή να περασετε.. και καλο μην να εχεις ..σε όλους πολλα φιλακιαααααα!!!!!<3

      Διαγραφή
  18. Τι τρυφερή ιστορία και το αντίστοιχο βίντεο !!!!!!!
    Καλή Σαρακοστή Ρούλα και καλό μήνα !!!!!
    Πολλά φιλιά !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μενα με συγκίνησε παρα πολύ Ρανια μου γι αυτο την μοιρασηκα μαζι σας.. η αγαπη φιλη μου ειναι οτι ωραιότρο μας τυχαινει στν ζωή μας.. και ειναι τυχερόι όσοι την νιωθουν πραγματικα μεσα τους..και την χαρίζουν γυρω τους...
      Κλή Σαρακοστή να εχεις Ρανια μου καλο σου μηνα .. φιλακιαααααα!!!!<3

      Διαγραφή
  19. Όποιος δεν δάκρυσε με αυτή την ιστορία και ας την είχε ξανακούσει-ξαναδιαβάσει, καλά θα κάνει ν' αναρωτηθεί αν έχει καρδιά! ;)

    ΑΦιλάκια πολλά πολλά και πάντα καρδιάς! :) + :k = <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tην διαβασα στον καλο μου Στεφανία μου και συγκινήθηκε παρα πολύ εχεις δικιο σ αυτο που λες.. εναι πολύ ομορφη και γεματη διδαγματα η ιστορία της ωραιότερης καρδιας..ενα πολύ ωραίο να μπορείς να αγαπας και να χαρίζεις την αγαπη σου .. γιατι η αγαπη ουτε πουλιεται ουτε αγοραζεται φιλεναδα.. ας την χαρζουμε απλωχερα οσο μπορούμε... να έχεις εαν ομορφο μηνα ..αγαπησιαρικα...<3 φιλακιαααα

      Διαγραφή
  20. Τι ωραίο κείμενο και πόσα πολλά μας λέει!
    Πάντα πίστευα πως σε γεμίζει πιο πολύ ν' αγαπάς από το ν' αγαπιέσαι...
    Καλό μήνα, Ρουλάκι μου και πολλά φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nαι Φιλιω μου και εγω το ιδιο είπα οταν το διαβσα.. και επειδή μου αρεσε παρα πολύ φιλεναδα.. η τυχη του ηταν να το μοιραστώ μαζι σας.. και να χαρώ με την αποφαση μου αυτή... γιατι Φιλιώ μου μας διδασκει πως ειναι η πραγματική ανιδιοτελής αγαπη .. μστια μου !!!! νιωθω πολύ χαρούμενη που το ανέβασα.. φιλιω μου...
      Να περνας ομορφα φιλεναδα.. καλη Σαρακοστή και καλο σου μηνα,, φιλακιααααα!! <3

      Διαγραφή
  21. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σμαραγδενια μου.......πολυτιμη.........γραψε ολες τις σκεψεις σου κ κανετε τες βιβλιο.......τα κοριτσια μου δεν χορταινουν τα ποιηματακια σου.....θελουμε κ το συγγραφικο σου ταλεντο......καλο μηνα καλη σαρακοστη!!!!να προσεχετε ο ενας τον αλλο......φιλια στην αγαπη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφακι μου καλό σε ευχαριστώ πολύ βρε αγαπη μου για τα τοσο ομορφα σου λογακια..δεν ηταν δική μου η ιστορία αυτή αλλα οταν την διαβασα..και μου προξενισε πολύ ομορφα συναισθηματα και ετσι την μοιραστηκα μαζι σας χαιρομαι που εστω και μεσα απο τα μικρα ποιηματακια μου είμαι εκει κοντα σας..ισως την επομενη φορα ... βαλω κατι δικο μου....θα δουμε θα περασω να τα πουμε .. εχουμε χαθει τωρα τελευταια.. αλλα δεν ξεχνιομαστε .. ναι;... να περνας ομορφα φίλη μου με τα κορίτσια σου.. καλη Σαρακοστη να έχεις ματια μου και καλό σας μηνα... φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  22. Μια καρδιά σαν τη δικιά σου, τί άλλο θα προέτρεπε???
    Μια καρδιά για όλους το Ρουλάκι μας!
    Τέλεια η ιστορία σου και το νόημά της.
    Φιλάκια Ρουλάκι μουυυυυ. Καλό μήνααααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα βρε κοριτσι μου μην τα παραλες.. με κανεις και κοκκινιζω... νομιζω οτι είναι αυτονοητο το να αγαπας..!!
      η ιστορία μου αρεσε πολύ οπως και το διδαγμα που αφηνει για αυτό και την μοιραστηκα μαζι σας Μελαχρινακι μου.. να είσια καλα και να περνας ακομα καλυτερα κορίτσι μου θα τα πουμε ναι; καλο σου μηνα .. φιλακιαααα!!!!<3

      Διαγραφή
  23. ΤΙ ωραίο κείμενο και τόσο διδακτικό, να είσαι καλά Ρούλα μου ,καλό μήνα και καλή σαρακοστή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου αρεσε Μεταξια μου και μενα το ιδιο γι αυτο θεωρησα οτι ηταν ωραια να ξεκινησει ο μήνας με την αγαπη να μας διδάσκει .. πως να αγαπαμε.. να περνας ομορφα ..καλη Σαρακοστή και να περασειςενα ομορφο μηνα... φιλακιααα!!!<3

      Διαγραφή
  24. Απαντήσεις
    1. Kατερινακι μου σε ευχαριστω πολύ για την αγαπη σου... καλο μηνα να έχεις να περνας καλά φιλακιαααα!!<3

      Διαγραφή
  25. Ρούλα μου, καθόλου δεν με κούρασε το κείμενο! Μια υπέροχη-διδαχτική- ιστορία!
    Ευχαριστούμε που την μοιράστηκες μαζί μας!
    ΚΑΛΟ σου ΜΗΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Hταν λιγο μεγαλουτσικο.. αλλα και μενα με συγκινησε οταν το διαβασα... αφου μιλουσε για καρδιες .. και με πόσο ομορφο τροπο Μαρία μου ε; χαρηκα που σου αρεσε ..να περνας ομορφα οτι και να κανεις .. καλή Σαρακοστή και καλό μηνα να έχεις ..!!!φιλακιααααα!!!! <3

      Διαγραφή
  26. Ευχαριστώ γι αυτή την ανάρτηση Ρουλάκι!
    Φιλί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλω φιλεναδα .. δεν κανει τίποτα.. ετσι δεν λεμε; χαιρομαι παντως που ενιωσες έτσι.. !!και εγω σε ευχαριστω που περνας και τα λεμε .. να εισαι καλα και να περνας ακομα καλύτερα.. οπως περναμε και εμεις οταν ερχομαστε στο κοτέτσι σου.. μμμμ σόρυ στο μπλοκ σου ηθελα να πω.. χα..χα..καλο μηνα Αρτίστα μου πολλα πολλα φιλακιαααα..!!!

      Διαγραφή
  27. Έχεις τον τρόπο σου Ρουλάκι μου να εκφράζεις με απίστευτο τρόπο όσα θέλεις να πεις!!Δίδαγμα είσαι από μόνη σου!!! Καλό μήνα, καλή Σαρακοστή γλυκιά μου!Να περνάτε τέλεια!!Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχω την εντύπωση Κική μου οτι με παινευεις πολύ..χι..χι.. εεε οχι και διδαγμα.. βρε αγαπη μου..αν και με κανεις και ντρέπομαι σε ευχαριστω πολύ για τα οπμορφα σου λόγια... παντως... να ξερες τα κουσουρια μου...ουουου.. ενα σωρό..!!!χι..χι.. να περνας και εσύ ομορφα με τα παλικαρακια σου... μικρή μου καλο σου μηνα... φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  28. καλό μήνα και καλή Σαρακοστή Ρουλίτσα μου!! πολύ όμορφη η ιστορία σου!!! φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή