Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

ΩΡΑΙΑ ΖΩΗ... ΩΡΑΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ..!!!


Σ αγαπώ, γιατί είσαι  ωραία.!!


Η δημιουργία σου θαύμα.
Τόσο εύθραυστη μα και 
τόσο δυνατή.
Τόσο ανεκτίμητη μα και 
τόσο αλογάριαστη.
Τόσο υπερήφανη μα και 
τόσο ταπεινή.
Τόσο απολαυστική μα και 
τόσο στερημένη.
Τόσο λαμπερή μα και 
τόσο σκοτεινή.
Τόσο πικρή μα και 
τόσο γλυκιά.
Τόσο άσκημη μα και 
τόσο ωραία.
Τόσο λίγη μα και 
τόσο μοναδική!
ΖΩΗ μου μια κι αμοναχή.!!!

Με αυτήν την  μικρή συμμετοχή .. έλαβα μέρος  και εγώ.. (είπαμε μην χάσω δρώμενο) στο 15ο συμπόσιο ποίησης που διοργανώνει όπως ξέρετε όλοι πολύ καλά πια με επιτυχία κάθε φορά.. η πυργοδέσποινα Αριστέα..!!
Συγχαρητήρια σε όλους που  πήραν μέρος .. και έβαλαν την ψυχούλα τους γράφοντας  για  ένα τόσο όμορφο θέμα .. όπως είναι η ζωή.!!   
Και εννοείται ότι γράφτηκαν και πάλι διαμάντια  γραφές.!!!
 Την πρωτιά αυτή την φορά.. την είχε  το Κανελλάκι μας..με το..Μαγιάπριλο πρεβάζι.. της.!!
και που την ευχαριστώ πολύ για το τόσο όμορφο σχόλιο της για  τον μικρό μου.... στίχο  δεν το λες...ποίημα δεν το λες.. πες το ...βρε παρεάκι  μου όπως θέλεις...
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο που αφιερώσατε για να το διαβάσετε..!!
Νομίζετε  πως τελειώσαμε;  γελαστήκατε αγάπες μου...θα κατσικωθήτε ακόμα λίγο εδώ..
για να σας πω πόσο όμορφα πέρασα που συνάντησα μια ακόμη φίλη μπλόκερ .. την Νάσια και το μπλόκ της  εκεί θα μας καμαρώσετε κιόλας χα..χα.. 
 Χάρηκα τόσο που την γνώρισα  .. μαζί με τους φωστήρες της .. να τα λέμε αυτά .. δυο αντράκια που όση ώρα ήμασταν μαζί  μας άφησαν να απολαύσουμε τον καφέ  μας και τα μπλα μπλα μας  ....παίζοντας τάβλι τα χρυσά μου..!! θα τα γνωρίσετε πηγαίνοντας στο χώρο της..!!
Μεγαλοβδομάδα  φίλοι  μου.. ας κοιτάξουμε λίγο εντός μας.. και ας γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι !! 
Ας κάνουμε  ότι μας είπε ΕΚΕΙΝΟΣ που Σταυρώθηκε για εμάς.!!
Ας συγχωρέσουμε τους εχθρούς μας και ας χαρίσουμε μαζί με ένα  χαμόγελο και την αγάπη μας!!
Να είστε όλοι καλά ..!!!
 που περνάτε και τα... λέμε..!!
























50 σχόλια:

  1. Όμορφη η συμμετοχή σου Ρούλα μου. Συγχαρητήρια. Και η συνάντηση με φίλες διαδικτυακές από τις καλύτερες στιγμές.
    Να σαι καλά
    Καλή Μεγαλοβδομάδα
    Φιλιά πολλά με μια γλυκιά καλημέρα όλη μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννιώ μου σε ευχαριστώ πολύ... χαιρομαι που μπόρεσα και πήρα μερος και αυτην φορα... στο συμπόσιο.. εστω και με ενα μικρό ...μεχρι εκει μπορώ χα..χα...
      Πιο πολύ ομως χαρηκα αυτην την συναντηση με την Νάσια.. και να σκεφτεις ότι θα μπορουσε να ηταν κορη μου στην ηλικία... εχω μεγαλητερη.... ενα πλασμα χαρουμενο με χιουμορ και ειλικρυνια... και αυτο εμενα με κέρδισε..!!
      ειναι ωραιαο να γνωρίζεις οταν αυτό ειναι εφικτό την φιλη που ανταλάσετε μεσα απο τα μπλοκς κουβεντες και σχόλια.. ήδη εχω κανει πολλές γνωριμιες μεσα απο αυτον τον χωρο.. και εχουμε κρατησει τις επεφες μας και σε πρωσοπικό επιπεδο .. εστω και αν δεν περναςν μεσα απο εδώ .. υπαρχει πιο ουσιατσικη επικοινωνια μεταξύ μας..και αυτο ειναι η ουσια της φιλιας.!!!
      Να έχεις μια ομορφη Μεγαλοβδομαδα.. ευλογημενο και χαρουμενο ΠΑΣΧΑ καλή ΑΝΑΣΤΑΣΗ παντού με αγαπη Αννιω μου φιλακιαααα!!! <3

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφο Ρούλα.
    Καλή Μεγάλη Δευτέρα.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ Μαρία Ελενα μου να εισαι καλά να περασεις ομορφα την Μεγαλοβδομαδα Καλό Πάσχα σου ευχομαι και μια Λαμπρή Ανασταση παντου με αγαπη..!! φιλακιααα!!!<3

      Διαγραφή
  3. Θυμάμαι ακόμα το σχόλιο του κανελλακίου... της έκανε εντύπωση η απουσία ρήματος!
    Μα δεν είναι εκπληκτικό; Τόσες στροφές και ούτε ΄ένα ρήμα! Μπράβο Ρούλα μου!
    Σε ευχαριστώ πολύ που είσαι πάντα παρούσα... σε όλα!!!
    Όσο για τη Νάσια... α, θα σε μαλώσω. Λίγα έγραψες! ☺ Όχι τίποτα άλλο, νε επιβεβαιώσεις κι εσύ γιατί παιδί μιλάμε!!!!
    Χάρηκα πολύ που τα καταφέρατε να συναντηθείτε επιτέλους και που περάσατε ωραία, έστω και για τόσο λίγο!
    Είδες τα διδυμάκια πόσο ήσυχα είναι; Η Νάσια είναι το καλύτερο παράδειγμα για όσα κάθε φορά λέω, για τα όρια
    και την αμέριστη αγάπη! Κοίτα να δεις που συγκινήθηκα. :)
    Την καλημέρα μου, την αγάπη μου κι ευχές για καλό Μεγαλοβδόμαδο μάτια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστακι μου το ξερω αγαπη μου πως έγραψα λίγα για την Νασια και τα αγόρια της...αλλα αφησα να τα πει εκεινη που ξερει να τα γραφει καλύτερα..!! οταν καθησαμε πλαι πλαι.. ήξερα και μονο με το βλέμμα της και το καλησπερα...οτι ειναι πολύ καλο παιδί..και μαμα ....χα.χα.. σε καθε κουβεντα μας ήταν σαν να γνωριζόμαστε απο χρονια... μα.. πως γίνεται πες μου...!!!ελπίζω να ξαναβρεθούμε...αν γνωρισει και την Ματίνα..θα συμπληρωθει το καρέ χα..χα...!!!!
      εμεις να δουμε πότε θα τα πουμε..!!!!
      Να περασεις μια ομορφη Μεγαλοβδομαδα ένα χαρουμενο και ευλογημενο Πασχα και ΚΑΛΉ ΑΝΑΣΤΑΣΗ παντου μικρή μου φιλακιαααα!! <3

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα Ρούλα μου και καλή Μεγαλοβδομάδα
    Πάντα παρούσα και πάντα δοτική να είσαι
    Χάρηκα που βρέθηκες με τη Νάσια!!!!!
    Είναι πολύ ωραία αυτά τα σμιξίματα

    Σε φιλώ πολύ πολύ ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λενιώ μου και εγω την χαρηκα αυτην την συναντηση γιατι η Νασια ειναι μια φίλη με χιουμορ..και αυτο το βλέπεις και μεσα απο τα γραφτα της αν και οταν χρειαζεται καυτηριαζει και τα κακώς κειμενα με τον δικο της τροπο..
      Να είσαι καλα ματια μου .σε ευχαριστώ πολύ για τα καλα σου λογια καλή Μεγαλοβδομαδα Λενιώ μου δυνατή σε θελω.. Καλο ΠΑΣΧΑ και Καλή Ανασταση αγαπη μου... φιλω σε..!! ♥♥♥

      Διαγραφή
  5. εγώ μια απορια έχω :πώς τα προλαβαίνεις όλα ; Πώς δεν νυστάζεις τέτοιες ώρες που δημοσιεύεις;Τι πίνεις και δεν μας δίνεις; Τώρα που έμαθα το δρόμο ,φόρα το μαγιό σου και κατεβήκαμε παραλία! Και μπλόκαρε την Αριστέα ,δεν αντέχεται άλλο !
    Πολλά φιλιά ,καλό Πάσχα και εις το επανιδείν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι απορείς παιδι μου; δεν είπαμε όλα τα σφαζω όλα τα μαχαιρώνω..χα..χα..οταν φτασεις και εσύ στα χρόνια μου τα μικρά.... έτσι θα σε!!
      Ελα με το καλο εσύ και φερε και την Αριστεα θα βαλω τα μπρατσακια μου να κολμπήσουμε όλες μαζί.. ..χα..χα...
      Μην την πειραζεις βρε αγαπη μου και εχει πολλες δουλειες τωρα το κορίτσι....χαρηκα που ειπιαμε το καφεδακι μας.. να μου φιλήσεις τα αγόρια σου.. να περασετε ομορφο και χαρουμενο ΠΑΣΧΑ..και καλή Ανασταση παντού με αγαπη... φιλακιαααα!!! :)<3

      Διαγραφή
  6. Ρουλιώ μου ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ νάχουμε και πάντα να χαμογελάς και να μοιράζεσαι καρδιά μου. Γι αυτό είσαι γεννημένη κι αυτό κάνεις με μεγάλη επιτυχία και αποδοχή.
    Φιλάκια πολλά με άπειρη ΑΓΑΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το μου καλως το μου.. τι μου κάνεις καρδια μου;..σε ευχαριστω που πέρασες παντα έχεις ενα ομορφο λογο να μου πεις Χαρα μου ελπίζω να τα πουμε ..!!!
      Ολες οι μανες είναι γεννημενες να μοιράζονται βρε αγαπη μου..παντα έτσι θα ειναι..!!
      Θα χαρω να τα πουμε και ακουστικά..!! να περασει μια ομορφη μεγαλοβδομαδα.. να έχετε ενα χαρουμενο ΠΑΣΧΑ και Καλή Ανασταση παντού καρδια μου η αγαπη εννοεται είναι αμοιβαια.. μάτια μου .. στελνω πολλα γλυκα φιλακιαααα!!! :k <3

      Διαγραφή
  7. ΠΟΛΎ ΩΡΑΊΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΣΟΥ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΉ ΠΟΥ ΜΕ ΔΟΤΙΚΌ ΤΡΌΠΟ ΧΑΡΊΖΕΙ ΟΜΟΡΦΙΆ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΎΝΗ ΡΟΎΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΛΌ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΈΝΟ ΠΆΣΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ παρα πολύ Μαρία μου ..ας ειναι καλλα η Αριστεα που μας τζιγκλάει με τα συμπόσια της . και να γραφω κατι το κανω πρωτα για μενα και εμπειδή μου αρεσει.. αλλο αν το βγαζω και στη φορα...χα..χα.. γραφω μονο για την συμμετοχή...τωαρ αν τυχη και περνει και κανενα βαθμό αυτό με χαροποιει πολύ αν συγκρίνεις τι γραφες διαμαντα παίρνουν μερος σ αυτό...!!! ειναι μεγαλο θρασσος για μενα .. αλλα ελα που το κανω κεφι όλο αυτό..!!!
      Ειναι ομορφΗ η ζωή φιλη μου ακομα και με τα δυσκολα της!!! να περασεις ενα ομορφο χαρουμενο ΠΑΣΧΑ και καλή Ανασταση παντού με αγαπη Μαρία μου φιλακιαααα!!! <3

      Διαγραφή
  8. Ομορφη η ωδη σου στη ζωη!!!
    Αυτες οι μπλογκοσυναντησεις ειναι παντα ομορφες!
    Καλη σου Ανασταση με αγαπη και γαληνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα συμφωνησω απόλυτα μαζι σου για τις μπλοκοσυναντήσεις Χριστινα μου ..εστω και αν γινονται μια φορα ..αν δεν υπηρχε το μπλοκάρισμα χα..χα... δεν θα γνωριζομασταν ποτε..!!!
      σε ευχαριστω πολύ για τα ομορφα σου λογια.. να έχεις ενα χαρουμενο και ευλογημενο ΠΑΣΧΑ με τους αγαπημενους και καλή Ανασταση με αγαπη παντού φιλη μου .. φιλακιαααα!! <3

      Διαγραφή
  9. Ωραίες οι ποιητικές εμπνεύσεις,
    ωραίες κι οι μπλογκοσυναντήσεις!
    Καλή Μ. Εβδομάδα Σμαράγδι μου ✿

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το ωραιες δεν ξερω Πετρίνα μου αλλα εμπνευσεις ειναι .. αλλιως πως θα γραφόταν;χα.χα.
      Ωραίες και οι συνατησεις εννοειτε...ωαρια και να περασεις φιλεναδα να έχεις ενα χαρουμενο και ομορφο ΠΑΣΧΑ με τους αγαπημενους σου.. καλη Ανασταση παντού με αγαπη..<3 κουκλα μου... φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  10. Καλά κάνεις και συμμετέχεις σε όλα Ρούλα μου , ότι έχει η ψυχούλα σου το καταθέτει στα γραπτά !!
    Η Νάσια και τα αστέρια της πρέπει να είναι σούπερ και χαίρομαι που ήρθε , αυτό έλειπε να είναι Κρήτη και να μην έρθει , δεν το λες και κοντά αλλά εδώ ολόκληρες ορειβασίες κάνει !!
    Καλή Μεγάλη Εβδομάδα Ρούλα μου σε σένα και όλους τους αγαπημένους σου με όλη την κατάνυξη των ημερών !!Πολλά φιλιά και αγάπη !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημενη μου Νικόλ..έχεις καταλαβει τι μούρλα με δέρνει με τα δρωμενα... περισσότερο ειναι η περιεργεια μου αν θα τα καταφερω.. δεν έχει σημασια αν ειναι τελεια η οχι.. απλα να συμμετεχω ..οταν μπορω !!
      Οσο για την Νάσια ειναι λιγο μκροτερη απο την χριστινα μου.. είναι ενα πλασμα γεμτο χιουμορ.. και χαρηκα πολύ που την γνωρισα...τα αγορια της δε..κουκλια..!!!
      Αυτη η απαντηση αρχισε εχθες και τελειωσε σημερα ..καταλαβαινεις.. ε κοριτσι μου;
      Να περασεις ομορφα και χαρουμενα το ΠΑΣΧΑ με τα αγαπημενα σου καλη Ανασταση παντου με αγαπη .. αγαπη μου .. φιλακιαααα!!:) <3

      Διαγραφή
  11. Γεια πανταχού παρούσα φίλη μου.
    Το ποίημα σου από τα ωραία. Κρίμα που δεν μπορούμε να βάλουμε βαθμό σε όλα.
    Είδες οι συναντήσεις τι όμορφες που είναι;
    Πήγα και στο Μπλογκ της Νασιας. Ωραία τα λέει. Πάντα γκρινιάζουμε για όλα.
    Καλή Μεγάλη Εβδομάδα σας εύχομαι.
    Καλή Ανάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εστω και κατοπιν εορτης απαντω Ρενακι μου στο σχολιο σου λογο πολλων ασχαλειων για αλλη μια φορα... δεν ημουν στην ωρα μου .. σε ευχαριστω πολύ για το περασμα ..θεωρησα καλύτερο να περασω απο εσενα και να αφησω για μετα τις απαντησεις μου... ν απερνας ομορφα .. φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  12. Ό,τι γράφεις είναι πάντα γεμάτο αγάπη, όπως και ό,τι κάνεις!!
    Καλή Μεγάλη Εβδομάδα και καλό Πάσχα να έχουμε Ρουλα μου, να περνάτε πάντα όμορφα, σε φιλώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικάκι μου σε ευχαριστω πολύ φίλη μου εστω και καθυστερημενα για αλλη μια φορα..ελπίζω το Πασχα σας να περασατε ομορφα σόρρυ για την κατοπιν εορτης απαντηση μου...θα τα πουμε .. φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  13. Διάβασα τη Νάσια,είδα τη φωτό σας
    και ζήλεψα πολύ με την καλή έννοια!
    Η συμμετοχή σου,Ρούλα μου,ήταν τρυφερότατη.
    Να έχουμε όλοι καλή Μ.Εβδομάδα!
    (Γιούλη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεε τι να κανουμε βρε αγαπη μου... καποιοι ειναι τυχεροί στις συνατησεις τους χα..χα. σιγουρα θα τα πητε και εσείς καποτε αφου μενετε κοντα.. εδω στην Κρητη και βρεθηκαμε... με τη Νασια... μικρος που ειναι ο κόσμος ε; χα..χα..είδες πότε απαντώ στο σχολιο ε; αυτη ειναι καθηστερηση οχι ψεματα.. χα..χα..να περνας ομορφα μικρη μου .. φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  14. Κι εγω από της Νάσιας πήγα πρώτα!
    Όμορφη συνάντηση, αληθινή!
    Η συμμετοχή σου όμορφη, τρυφερή !
    Χαίρομαι για την συνάντησή σας!
    ΚΑΛΉ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΆ ΠΟΛΛΆ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτη η συναντηση αδερφι μου μου θυμησε και την δικη μας που μπορεί να ήταν τοσο λιγη μονο καποιες ωρες.. και ομως εγινε η αφορμη να γνωριστουμε καλύτεραμε μεταξυ μας.. και ισωςνα μην ειναι τυχερο να ξαναβρεθουμε απο κοντα... μεγαλο λογο δεν λεμε.. η αγαπη και η φιλια ομως αυτη θα μεινει για παντα στις καρδιες μας.. και με την Νασια.. μακαρι να τα ταξαναπουμε .. γιατί ειναι ενας ανθρωπος με χιουμορ και ειλικρινης και αυτο με κερδισε σε εκεινη.. !!
      Συγνωμη για την ακαθυστεριση της απαντησης μου αλλα με καταλαβαινεις αυτες τις μερες που περσαν .. φορτος εργασίας..χα..χα.. αλλα δεν ηθελα να αφησω και αναπαντητα τα ομορφα σχολια σας.. !!
      Καρνταση μου ελπίζω να περασατε ομορφα.. θα τα πουμε στην επομενη αναρτηση μου.. που ηδη έχει βγει... !!! φιλακιαααααα!!

      Διαγραφή
  15. Ρούλα μου έξοχη....! Λιτή, περιεκτική, γεμάτη συναισθήματα.
    Καλή Μεγαλοβδομάδα να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ φιλε μου συγνωμη για την καθυστεριση της και τις κατοπιν εορτης απαντησης μου.. λογο πολλως ασχολιών.. θα περασω να τα πουμε καλυτερα και απο σενα .. να περνας υπεροχα ... καλο σου βραδυ..!

      Διαγραφή
  16. Άτιμη ίωση που με έκανες και έχασα τέτοια συνάντηση.
    Πού θα πάει όμως? Θα έρθει, δε θα έρθει ξανά? Με 40 πυρετό θα σας έρθω, χαχαχαχα.
    Συγχαρητήρια για τη συμμετοχή σου Ρουλάκι μου ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δες πότε απαντω στο σχόλιο σου κατοπιν εορτης που λενε κυριολεκτικα.. ε;χα..χα.. Μην μου στεναχωριεσαι Ματινακι μου..είπαμε εγω την ξεπροβοδησα ..εσύ θα την καλοσορίσεις.. στην επιστροφή.. σιγουρα θα βρεθει ηευκαιρία να βρεθητε.. εχουμε όλο το καλοκαιρι μπροστα μας.!! ευχομαι τωαρα που απαντω στο σχολιο σου να είσαι καλύτερα.. θα τα πουμε.. ναι; φιλακιααα!

      Διαγραφή
  17. "Ομορφη η ωδή σου στην ζωή" Δανείζομαι την φράση της φίλης σου το αισθάνθηκα καθώς το διάβαζα αλλά είχα λόγια να το εκφράσω.... Ρουλάκι μου ζήλεψα που γνωρίστηκες με την Νάσια και τα αντράκια της ...Απολαμβάνω τις αναρτήσεις της το πνεύμα της και την ευφυία της....Τήν αγάπη που σκορπάς με τον έναν η τον άλλο τρόπο την εισπράττεις δεκαπλάσια τους υπέροχους σχολιασμούς των φίλων σου.Εγώ που γώρισα για 10 λεπτά αισθάνομαι σαν να είμαστε μαζί από πάντα Οικεία, φιλική, ευγενικη, πρόσχαρη , πρόθυμη και με μία λέξη " λατρεμενη"'ολων μας.. Να περάσεις όμορφα όλες αυτές τις μέρες να έχεις επιτυχίες στα γλυκά και στα τσουρέκια σου!! ΚΑΛΉ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΓΆΠΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ σε όοοοοοολη την οικογένεια!!! Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεκινω με ενα συγνωμη για την πολύ μεγαλη καθστεριση στην απαντηση μου στο ομορφο σχσολιο σου Εφη μου.. αλαλ τι μα κανω που μονο κατοπιν εορτης μπορεσα να το ακνω.. δεν ηθελα να αφησω αναπαντητα τα σολια σας.. εστω και καθυστεριμενα θα το κανω..!! πραγματι η Νασια ειναι απο τα παιδια που θα ήθελες να τα εχεις φιλες σου .. εστω και αν έχουμε πολύ μεγαλη διαφορα ηλικιας...!! και εγω χαρηκα που την γνωρισα οπως και εσένα που μπορεί να ειναι τοσο συντομες αυτε οι συναντησεις αλλα νομιζω οτι ειναι ουσιαστικες..!! ετσι η παρεα αυτή μεγαλωνει σιγα σιγα .. και μας δινει μικρες αλλα ομορφες στιγμες..Ελπίζω να περασες ομορφα το ΠΑΣΧΑ σας χρονια πολλα Χριστος Ανεστη με αγαπη ..παντου θα τα πουμε συντωμα ναι; φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  18. Πολύ γλυκιά η συμμετοχή σου Ρουλίτσα μου, όσο και συ!!! Είχα ήδη διαβάσει την ανάρτηση της Νάσιας και σας χάρηκα..καλή Μεγάλη εβδομάδα να έχουμε, φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακαρι να τα πουμε καποτε και εμεις Ευα μου θα χαρω να τα γινει..σε ευχαριστω πολύ για τα ομορφα λογια και συγνωμη για το αργό της απαντησεις μου... λογο πολλως υποχρεωσεων αυτων των ημερων.. θα περασω να πουμε .. να εισια κλα ελπίζω να περασες ομορφα το Πάσχα σου... χρονια πολλα΄Χριστος Ανέστη φιλη μου .. φιλακιααα!1

      Διαγραφή
  19. Πολύ καλή η συμμετοχή σου Ρούλα μου, είχε κάτι το ξεχωριστό.
    Καλό Μεγαλοβδόμαδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ φιλη μου.. εστω και καθηστερημενα .. και κατοπιν εορτης κυριολεκτικα ειναι η απαντηση μου στο σχόλιο σου..αλλα ελπίζω να καταλαβαινεις τον φορτο της δουλειας αυτων των ημερων που περασαν.. ελπίζω να περασες ομορφα με τους αγαπημένους σου φιλη μου..το Πασχα.. θα τα πουμε καλυτερα απο τονδικο σου χωρο...χρονια πολλα Χριστος Αμεστη..!!! ΕλΈνη μου φιλακιααα!!<3
      Να πενρας ομορφα οτι και να κανεις... φιλακιαααα

      Διαγραφή
  20. Ρούλα μου σας έχω καμαρώσει ήδη!!
    Πολύ σας χάρηκα!
    Συγχαρητήρια πολλά για την υπέροχη συμμετοχή σου!!
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλα Μαρία μου σε ευχαριστω πολύ και συγνωμη για την καθυστερηση στην απαντηση μου.. οι μερες αυτες ηταν φουλ τάιμ που λενε ..χα..χα..ελπίζω να περασες ομορφα το Πασχα σου !! θα περασω να τα πουμε απο σενα καλυτερα... να περνας ομορφα σε ότι κανεις ...χρονια πολλα φιλάκιααα!<3

      Διαγραφή
  21. Όποιος αγαπάει την ζωή, Ρούλα μου, ξέρει να την ζει και να την αποτυπώνει στο χαρτί...!!!
    Τα ρήματα τα κράτησες για την καθημερινότητα, όπου αυτή αναζητά τη δράση και τα πάθη;-)
    Φιλιά πολλά κι εύχομαι μια γλυκιά Μ. Εβδομάδα για σένα και την οικογένειά σου!

    Υ.Γ.
    Οι συναντήσεις με άτομα του διαδικτυακού χώρου είναι πάντα μοναδικές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξερω πως μου βγηκε Γλαυκη μου αυτό .. ετσι απο μονο τους ήρθε..και γραφτηκε...να με συγχωρεσεις για την καθυστερηση της απαντησεις μου.. αλλα δεν το κανει η καρδια μου να αφησω αναπαντητα τα σχολια σας..εστω και αργά..!! και ναι φιλη μου οι συναντησεις που εχω κανει με φιλες που απλα ανταλασουμε σχολια.. και μετα τα λεμε τετ α τετ... ειναι μοναδικες.. είναι αυτες που μπορεί να κραταν λιγο.. αλλα εχεις την χαρα να γνωριζεις την φιλη μακ απο κοντα... και η Νάσια είναι απο αυτες τις χαρες που πηρα γνωριζοντας την..!! ελπίζω να περασες ομορφα το Πασχα σου .. με την δικη ΤΟΥ Ανασταση ας αναστηθουν και εντος μας ομορφα συναισθηματα.. με αγαπη.. !!! να περνας ομορφα .. φιλακιααα!!<3

      Διαγραφή
  22. Πολύ ωραίο το ποίημά σου Ρούλα μου!!!! Ενα μεγάλο μπράβο που καταφέρνεις και συμμετέχεις σε όλα!!!
    Θα περάσω από την Νάσια να διαβάσω για την όμορφη συνάντησή σας!
    Φιλάκια πολλά, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα με την οικογένειά σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτες οι συμμετοχές είναι που καμια φορα με φερνουν τελευταια αλλα αυτο ειναι το μονο που δεν με απασχολει φίλη μου θα συμεχισω να το κανω.. γιατι μου αρέσουν οι προκλησεις..χα..χα..!!
      Οσο για τις συνστησεις με τις φιλες τις χαιρομαι οπως χαρηκα και με την Νασια που θα μπορουσε να ηταν κορη μου στην ηλικια λεω..ναι; ελπίζω να περασες ομορφα το Πασχα σου με τους αγαπημενους σου Χριστος Ανεστη με αγαπη... χροναι πολλα
      Σορρυ για την καθηστερηση στην απαντηση μου στο ομορφο σχολιο σου Μαριαννα μου !!φιλακιααα!! <3

      Διαγραφή
  23. Πριν πάω στης Νάσιας κάνω μια μικρή στάση στα μέρη σου για να σε ξανασυγχαρώ γι αυτό που έγραψες Ρουλάκι μου γλυκό και ταλαντούχο!
    Τελικά εσείς εκεί στο νησί, συναντιέστε πιο συχνά από μας εδώ στην Αθήνα. Τυχαίο;
    Και να δεις που θα γίνει το σπίτι σου το "Κέντρο Υποδοχής" για τους απανταχού μπλόγκερς που ζουν στη μεγαλόνησο. Γίνεται να βρεθείς στην Κρήτη και να μην επισκεφτείς το Σμαραγδότοπο; Ζαμέ! Την Κνωσσό μπορεί να την προσπεράσουμε, αλλά στα μέρη σου θα βρεθούμε. Τελεία και παύλα!
    Καλή Μεγαλοβδομάδα αγαπημένη μου♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πόσο με συγκινησε το σχόλιο σου Καμελλακι μου δεν λέγεται.. και το θεωρώ τιμη μου να το κανεις εσύ .. και μην κοιτας που συμμετεχω..σε δρωμενα που είναι πολλες φορες δυσκολα για μενα αλλα μια μουρλα με κατεχει.. οταν με σπρωχνουν ( με τον τροπο τους) τα κοριτσια.. εεε εκεινο το σκουλικακι με τρωει..χα..χα..
      για την σειρα δεν μιλαμε.. ναι; η συμμετοχη παιζει περισσοτερο απο όλα για μενα.. παντως χαιρομαι πολύ που το κανω..!
      Και τωρα αφού σιγουρα που θα πηγες στης Νάσιας θα καταλαβες γιατί φιλη μιλαμε που μπορει να ηταν κορη μου...ηλικιακά...πολύ μου αρεσει οτροπος που γραφει γι αυτό και χαρηκα πολύ που την γνωρισα και απο κοντα...
      ελπιζω να γιμει και με μας καποτε αυτό..!!τα είπες παλι τα ομορφα σου λογια .. θα προμιθευτώ μια κνισάρα .. να την βαζω οταν διαβαζω τα σχόλια σου.. δεν παει αλλο χα..χα. σε ευχαριστω πολύ αγαπη μου..και σου ζητω συγνωμην που απαντω κατοπιν εορτης κυριολεκτικα στο σχολιο σου..ελπίζω να περασες ομορφα το ΠΑΣΧΑ αου φιλεναδα ..με τους αγαπημενους σου.. σς γεμίσει η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ αγαπη τις καρδιες μας...χρονια πολλα .. να περνας παντα ομορφα..Κανελλακι μου .. φιλακιααα!!:) <3

      Διαγραφή
  24. πολύ όμορφα λόγια!
    Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!
    Να περάσεις όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ευχαριστω παρα πολύ Λίτσα μου ελ΄πιζω να περασες ενα ομορφο Πάσχα φιλη μου με τους αγαπημενους .. καθυστερημενα απαντω στις ευχες σου... αλλα λογο των πολλων υποχρεωσεων αυτων τον καιρό θα τα πουμε συντομα και απο σενα ..χρονια πολλα με αγαπη .. να περνας παντα ομορφα.. φιλακιαααα!!:) <3

      Διαγραφή
  25. Η Ρουλίτσα μας δεν τα χάνει αυτά!!!Πανέμορφο ποίημα, γεμάτο ένταση και αγάπη, ολόδικό σου και θα το ξεχώριζα από χιλιόμετρα!!! Καλή Ανάσταση γλυκιά μου Ρουλίτσα, να περνάς πάντα ονειρεμένα!!!Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ειναι το ψωνιο μου.. να μην χανω κανενα δρωμενο αν μπορω.. χα..χα. . σαν λεω που πας ξυπολύτη στ αγκαθια .. αλαλ δεν με πειραζει να με τρυπαν..αφου μου αρεσει η προσπαθεια γενηκως μικρη μου Κικη..!!
      χαρηκα που θτα ειπαμε και ανταλαξαμε ευχες.. μακαρι η Ανασταση του να γινει η αρχη για κατι καλύτερο στις ζωες των ανθρωπων..!! μπορεί να καθυσρεησα να απαντησω στα σχολια.. αυτα αλλα δεν θα μπορουσα να τα αφησω και αναπαντητα... εστω και αν δεν διαβαστουν ποτε..!! θα τα πολε καλυτερα σε σενα... ναι; να περνας ομορφα με τα αγορια σου αγαπη μου..!! χρονια πολλα Χριστος Ανεστη παντου.. φιλακιααα!!:) <3<3

      Διαγραφή