Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

ΠΟΙΟ...SURVIVOR.....

Το Κρητικό ...SURVIVOR..βάζει τα γυαλιά στο αυθεντικό..!!!! 
Απολαύστε  το ...!!!
Tο κρητικό ..survivor.. με πρωταγωνίστριες..δύο μοναδικές γιαγιάδες ....
Εδώ δεν χρειάζονται πολλά λόγια.. 
Γιατί όλα μπορούν να συμβούν το καλοκαίρι στην Κρήτη..!!!!
Με αυτό το βίντεο.. που το χιούμορ  του είναι ο πρωταγωνιστής... σας εύχομαι ..
Καλή εβδομάδα.. καλό μήνα ...παρεάκι μου  να είστε όλοι καλά  και να  έχετε ένα ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..!!!!!!
Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας..!!


48 σχόλια:

  1. Χαχα! Αξεπέραστες και φυσικά νικήτριες!!
    Καλό καλοκαίρι Ρούλα μου με μπόλικο χιούμορ και αμέτρητες ομορφιές!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκανα γέλια.. οταν το είδα.. Μαρία μου .. και θελησα να το το βαλω για όσους δεν το έχουν δει .. να γελασουμε και να δούν ποιες είναι οι πραγματικες .survivor.... χα..χα.. εεε μα πια.. το μονο που μας σώζει είναι το χιούμορ μας.. αυτό δεν θα μας το παρουν ποτέ..!! Καλο καλοκαιίρι να περάσουμε Μαρία μου.. παρεούλα και χαμόγελο οσο μπορούμε..!!! φιλακιαααα!!:)

      Διαγραφή
  2. Αγαπώ τη γιαγιά Γιαννούλα και τη βαριά κρητική της προφορά. Έχω κι εγώ μάνα Χανιώτισσα, αγαπώ και καταλαβαίνω τη διάλεκτο. Ευχαριστούμε για το γλυκύτατο βίντεο, Σμαραγδένια μου, πολύ γέλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωωω σίγουρα θα απόλαυσες αυτό βίντεο Μία μου.. και εγω με την Γιαννουλα είμαι..χα..χα.. και προπαντως την ωρα που κάνει την κίνηση με το αλάτι... άπαιχτη..!! καλό καλοκαίρι .. να έχεις .. να περνας ομορφα.. με χαμόγελο..παντα.. φιλακιααααα!!!:)

      Διαγραφή
  3. Τέτοιο σαρβάϊβορ να έπαιζε η τιβί και δεν θα ξεκόλλαγα ούτε με βίντσι!
    Απίθανο βίντεο Ρουλάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά το τι έπαθα οταν το είδα δεν λέγεται..χα..χα.. και κάθε φορά που θέλω να γελάσω το ξαναβλέπω..
      Ειναι σταρ παιδι μου τα κορίτσια... αλλά η Γιαννούλα με την κίνηση του αλατιού... χα..χα. ξεπερασε και τον αυθεντικό αλατιέρη..(δική μου λέξη ο αλατιέρης χα..χα..)
      Το έβαλα για να μας μπει το καλοκαιρακι με χαμόγελο Κανελλάκι μου να μας δώσει κουράγιο για τα δύσκολα...!!!
      Να περνάς όμορφα και να χαμογελας ματια μου.. τωρα έχεις ενα λογο παραπανω να το κανεις.. ναι; φιλακιαααα!!! :) <3

      Διαγραφή
  4. Το ειδα Ρουλιτσα μου το ειδα.απο εχθες.μου ξεφευγανε μερικα απο την κρητικη διαλεκτο αλλα εχει πολλη πλακα.καλη εβδομαδα και πολλα φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην διάλεκτο της Κρητικής γλώσσας βασίζεται και το βίντεο αλλά και οι σταρ δεν πανε πίσω... μας χαρίζουν πολύ γελιο με τους ρόλους τους .. η δε Γιαννουλα .. όλα τα λεφτα.. λεμε..
      Ας ξεκινησει το καλοκαιρακι μας με χαμογελο Λίτσα μου :) .. καλό καλοκαιρι να περάσεις φίλη μου.. να περνάς ομορφα.. φιλάκιαααα!!:)

      Διαγραφή
  5. Κι όλο λέω να δω τι βίντεο είναι αυτό κι όλο το αφήνω.. Ευκαιρία τώρα!
    Καλό μήνα και όμορφο καλοκαίρι να έχεις με υγεία και ξεχωριστές στιγμές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να που το κατάλαβα ότι δεν το είχες δει Κατερίνα μου και το έβαλα..χα..χα..για να μας μπει με χαμόγελο το καλοκαιρακι...να είναι όμορφο και ξέγνιαστο..!! να είσαι καλά και να περνάς ακομα καλύτερα...καλό μήνα φιλακιαααα!!! :)

      Διαγραφή
  6. Μας τελείωσες ...πάει !!!!
    Καλό μήνα Σμαράγδι μου κι όλα καλά

    Σε φιλώ γλυκά γλυκά ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ Λενιώ μου; χα..χα. οι γιαγιαδες απο την Κρήτη βρε αγαπη μου που ειναι άπαιχτες.. το τι γελιο έχω κανει δεν λεγεται φιλεναδα όποτε το βλεπω..!!! αλλα το ρίξιμο του αλατιού απο την Γιαννούλα... δεν υπαρχει... χα..χα. καλο μηνα να έχεις Λενιώ μου εστω και λιγο καθυστερημενα...με πολύ αγαπη φιλακιααα ναι;!!! :k <3

      Διαγραφή
  7. Σμαραγδένια μου καλημέρα και ναι..μου έφτιαξες τη μέρα με το χιούμορ σου!Δεν έχω δει ποτέ αυτό το παιχνίδι όμως το βίντεο σου με έκανε να γελάω πρωί πρωί..ήμουν με τη...Γιαννούλα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε αχτιδα μου να γελασει και το χειλακι μας.. ! αυτή η σατυρα για το σαρβάιβερ.. και το εξυπνο χιουμορ τις ιδεας.. εκαναν αυτο το βιντεακι διασημο...πολύ πιο πολύ απο το αυθεντικο..!! χα..χα.. και εγω με την Γιαννούλα είμαι φιλεναδα... καλο μηνα αν και εχει περασει το ένα τριτο του.. με χαμογελο παντα οσο αυτο ειναι εφικτο..να είσαι καλα Γιωργία μου και να περνας ακόμα καλύτερα..φιλακιαααα!! :) <3

      Διαγραφή
  8. Υπέροχο βίντεο μου εφτιαξες το πρωινό! Καλημέρα Ρούλα μου καλό μήνα και καλό καλοκαίρι να έχουμε
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nα το βλέπεις Αννιώ μου οποτε πεφτει η διαθεση σου .. ειναι ένα κι ενα να σου την ανεβάζει φιλεναδα.. οι Κρητικοί με το χιούμορ τους πάλι μας κανουν να γελασουμε γι αυτό το εβαλα να είναι ο μηνας αυτός χαρούμενος οσο μπορούμε... να είσαι καλά Αννιώ μου και να περνας ακομα καλύτερα... φιλακιααα!!:k :)

      Διαγραφή
  9. Το κρητικό χιούμορ λόγω της διαλέκτου είναι απαιχτο Ρούλα μου...Χαχαχα να σαι καλά και ένα υπέροχο καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεε ναι εσύ Μαρία μου το ξέρεις καλύτερα απο μενα .. οταν μιλάει η Κρήτη.. δεν υπαρχει...χα..χα.. αλλα και η ιδεα να κανουν το παιχνιδι .. σατυρα.. δεν παιζεται φιλη μου η Γιαννουλα όλα τα λεφτα που λενε.. χα..χα.. ας εχουμε ενα ομορφο και χαρουμενο καλοκαιρι ... να είσαι καλα και ν απερνάς ακομα καλύτερα.. φιλακιααα!! :) :k

      Διαγραφή
  10. Challenge Accepted! Εντάξει, κλαίω από τα γέλια!
    Πες μου ότι το βίδεο είναι γυρισμένο στην ταβέρνα "Μικρή Βουλή" στην Ιεράπετρα!
    Πάω στοίχημα ότι εκεί είναι!
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το περίμενα ότι θα γελούσες με το βίντεο αυτό Αρτίστα μου... μα δεν έχουν πλάκα; οι γιαγιαδες βάζουν τα γυαλιά σε πολούς ηθοποιούς.. ε; άπαιχτες είναι .. ειδες ταλεντα που υπάρχουν;
      Ααααα δεν την ξερω την ταβερνα ουτε και που βρίσκεται..χα..χα. μην μου πεις οτι την ξέρεις εσύ .. γιατί θα πέσω κατω...χα..χα.. μα να μην ξερω την ταβερνα "μικρή βουλή;" ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΗ.. είμαι..χα.χα..
      αν και έχει περάσει το ένα τρίτο του μηνα σχεδον... καλο υπολυπο μήνα θα σου πω και καλο καλοκαιρακι.. να περάσεις!!! φιλακιααα!!:) <3

      Διαγραφή
  11. Ρούλα μου;
    Εκεί στην Κρήτη παίζετε
    και δεν παίζεστε!😄
    ΥΓ:Και καλά κάνετε..
    Τα φιλιά μου!
    (Γιούλη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες το ψέματα Γιούλη μου εδώ είναι κουζουλοί οι άνθρωποι .. ξέρουν να σατυρίζουν έχουν χιούμορ..καλά το τι γέλιο έχω ρίξει δεν λέγεται και εννοείτε ψηφίζω Γιαννούλα.. για το αλατι που ρίχνεις στσοι χοχλιούς στο τέλος...χα..χα...καλό καλοκαιράκι να έχεις Γιούλη μου.. να περνάς όμορφα ναι; φιλάκιααα!! :) :k

      Διαγραφή
  12. αχχαχα απλά υπέροχες!
    καλο μηνα και καλο καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα δεν είναι Αριαδνη μου; είδες πόσο ωραια επεξαν τον ρόλο τους; οταν τις είδα σκεφτηκα να τις βαλω να γελασουμε να μας παει καλα το καλοκαιρακι που δεν το βλέπω.. για φέτος...να είσαι καλα Αριαδνη μου και να περνας ακομα καλύτερα... φιλακιααα!!!:)

      Διαγραφή
  13. Καλο σου μηνα Ρουλα μου!! Χαχαχα!! Και λιγο απο μαστερσεφ οι Κρητικες μας!! Αυτα ειναι!!! Να σαι καλα και να χαμογελας γλυκεια μου!! Φιλακια πολλα!! 😄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εβαλαν τα γυαλιά Μαριλενα μου οι κρητικες γιαγιαδες ακομα και στους μαγειρους,...χα..χα.. ασε δε που το σαρβάιβερ τους είναι πολύ ανώτερο του κανονικού.. να έχεις και εσύ ενα όμορφο μηνα φίλη μου.. να περνας ομορφα καλο καλοκαιρακι να έχεις φιλακιαααα!!! :)

      Διαγραφή
  14. Απίστευτες οι συντέκνισες χαχαχαχαχαχαχα. Ρούλα μου να έχετε όμορφο καλοκαίρι με πολλές ευχές κορίτσι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οντως απίστευτες Φιλε μου... οι κρητικες ΄΄ ξεπερασαν εαυτόν και με τον ρολο τους που τον έπεξαν τέλεια.. και με το χιούμορ τους.. καλοκαιρι μπηκε.. και είπα να γελασουμε λιγο και να ξεχαστούμε βλεποντας το κρητικο σαρβάιβορ..χα..χα.. να περασεις ένα ομορφο καλοκαιρι... καλο σου βραδυ.. !! :)

      Διαγραφή
  15. Μα πόσο γέλασα. Όσο εξακολουθεί να υπάρχει ευρηματικότητα, υπάρχει ελπίδα.
    Σε φιλώ γλυκά Σμαραγδένια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι Μαρινακι μου είμαστε λαός που του αρεσει το χιουμορ και η σατυρα... οπως οι κρητικες γιαγιαδες που εβαλαν τα δυνατα τυς να μας διασκεδασουν και να βαλουν τα γυαλια σε πολλους και βεβαια υπαρχει ελπίδα για το καλύτερο... να περνας ομορφα καλο μηαν να έχεις και να περασεις ενα ομορφο καλοκιαρακι... φιλακιααα!!!:)

      Διαγραφή
  16. Όταν το πρωτοείδα φιλενάδα εσένα σκέφτηκα!
    Το έχω δει πόσες φορές μόνο και μόνο για να απολαύσω τη γλώσσα!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eμ ποιον θα σκεφτόσουν Αριστακι μου; χα.χα. τι θα εβλεπα.. ε; καλα τα γελια που εχω κανει δεν λεγονται.. η ερμηνεία τους δεν υπαρχει...χα..χα..και προπαντως στο τελος η Γιαννουλα με την χαρακτηριστικη κινηση του αλατιού.. !!! καλο καλοκαιρακι να περασεις μικρή μου να είσαι καλα και να περνας ακομα καλύτερα... θα τα πουμε ναι: φιλακιαααα!! :) <3

      Διαγραφή
  17. Το είχα δει στο facebook...πολύ ωραίο!
    Φιλάκια Ρούλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eγω δεν έχω φεης Ελενη μου .. αλλά το είχαν βαλει στις ειδησεις.. και δεν το είχα δει όλο ..εψαξα μετα και το βρηκα στου YOU tube .. μου αρεσε πολύ η εξυπνη ιδεα να σατυρισουν με αυτον τον τροπο το σαρβαιβορ...είναι πραγματι απύθανες.. οι γιαγιαδες.. !! να περασεις ενα ομορφο καλοκαιρακι Ελένη μου καλο μηνα να έχεις να περνας ομορφα... φιλακιαααα!!! :) :)

      Διαγραφή
  18. Δεν το είχα δει πολύ καλό Ρουλάκι.Καλο καλοκαίρι φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι αυτό το έβαλα .. για όσες φίλες δεν το είδαν να γελάσουμε και λίγο...καλό καλοκαίρι να περασεις Κατρίνα μου...χαρούμενο και χαμογελαστο.. με όμορφες και γλυκες στιγμες... να περνάς όμορφα φιλάκιααααα!! :)

      Διαγραφή
  19. Τόσο απολαυστικό, τόσο αυθεντικό, τόσο υπέροχο !!! Η Γιαννούλα αυθεντική και μοναδική , άξια νικήτρια , άσε που μου τρέξανε τα σάλια με το έδεσμα .....Να είσαι καλά, σίγουρα θα το ξαναδώ πολλές φορές, γιατί 'ετσι μου αρέσει, το άλλο στην TV μου είναι εντελώς αδιάφορο και απεχθές θα έλεγα... Σε φιλώ Ρουλάκι αγαπημένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ Κλαυδια μου μόλις είδα την Γιαννούλα αυτό είπα.. να μια γνήσια κρητικιά.. τσαμπουκαλού ..χα..χα..
      τι να σου πει το σαρβάιβερ στην Καραϊβική...όταν κυκλοφορούν οι Γιαννούλες στην Κρήτη..ε;
      εγώ το βάζω και έχω σκάσει στα γέλια μαζί τους...τους εχουν βάλει τα γυαλιά ....ποιο σαρβάΪβορ..χα..χα..το αυθεντικό ειναι αυτό..!!! να περνάς όμορφα οτι και να κάνεις ..καλό καλοκαίρι φιλενάδα... φιλακιααα!! :) :)

      Διαγραφή
  20. καλημεραα
    ακομα κλαιω απο τα γελια με το υπεροχο ξεκαρδιστικο βιντεο, να σαι καλα. ααααα και το επαθλο μας;;; κοχλιοι μπουμπουριστοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tο ίδιο και εγώ... όποτε το βλέπω αυτό το βίντεο .. η Γιαννούλα και η Ευτέρπη.. είναι άπαιχτες.. στο κρητικό σαρβάϊβερ..που παρεπιπτόντως έχει πολύ χιούμορ και σε κάνει να γελάς ...που στις μερες μας ειναι σπάνιο πια... αυτό ήθελα να καταφέρω να σας κάνω να χαμογελάσετε..χαιρομαι αν τα καταφερα... να περνάς καλα..!!!να περάσεις καλό καλοκαίρι..!!! :)

      Διαγραφή
  21. Χα χαααα! Δεν το είχα δει! (εν τω μεταξύ τα μισά καταλάβαινα από όσα έλεγε η Γιαννούλα, χαχαχα!)
    Καλό μήνα να έχεις Ρούλα μου και καλό καλοκαίρι, γεμάτο χαρές! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα έτσι που τα λέει Ελλη μου πως να τα καταλάβεις..!!! η κρητική γλωσσα σε όλο της το μεγαλείο ..χα..χα.. απολαστικότατες οι γιαγιάδες.. πρώτη μούρη... σταρ λέμε..αυθεντικότατες !!τουλάχιστον με αυτές γελάμε .ε;
      Να περνάς όμορφα ... καλο καλοκαιράκι... φιλάκιααα!!! :)

      Διαγραφή
  22. Αυτό είναι survivor, όχι παίξε γέλασε, αν και γέλασα πολύ χαχα!
    Και κρητική διάλεκτος. Καλημερούδια και φιλιά Σμαράγδι μου καλό σ/κ ✿

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα Πετρίνα μου να μην τα λέω εγώ χα..χα...τι να σου κανει το αλλο .. οταν κυκλοφορεί το αυθεντικο κρητικό ε; να ναι καλά η Γιαννούλα με την Ευτερπη ΧΑ..χα..χα... γι αυτό το έβαλα φιλη μου για να γελάσουμε ...καλα να περνας Πετρίνα μου καλη εβδομαδα να έχεις .. φιλακιαααα!! :) :k

      Διαγραφή
  23. Κι εγώ μόλις το είδα εσένα σκέφτηκα Ρουλίτσα μου.
    Θα ήσουν καταπληκτική στο ρόλο σου.
    Το είχα δει, αλλά και πάλι γέλασα πολύ.
    Να είστε όλοι καλά. Φιλάκια πολλά σε όλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xα..χα.. εεε να μην το παρακανουμε κι όλας Ρενα μου ...αν για να πω την αλήθεια μου αν μου κάνανε προταση δεν θα έλεγα όχι.. αλλα η επιτυχία της Γιαννουλας δεν υπάρχει... χα..χα.. την φοβήθηκε το ματι μου καλε;.. Μα ΄όσες φορές και να το δεις ειναι αδύνατον να μην γελάσεις ... ας βρισκουμε τουλάχιστον αφορμές να χαμογελαμε.. με όλα αυτά που γίνονται !!! να περνάτε ομορφα θα τα πουμε φιλακιαααα!!! :k :)

      Διαγραφή
  24. Δεν έχω fb, δεν βλέπω survivor, αλλά βλέπω Ρούλα Σμαραγδένια φανατικά! :D
    ΑΦιλάκιαααααααααααααααα βροχερά αλλά πολύ χαμογελαστά! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγω μαζί σου μαγισσούλα μου χωρίς φέης μπουκ επιζούμε στον κόσμο των μιντια...χα..χα.. το σαρβάιβερ το παρακολουθεί ο δικός μου γιατί δεν έχει κατι αλλο να κανει δεν διαβαζει δυστηχως .. ασχοληται την μερα με τα καναρινια του.. έχει αρκετά... που μας ξετρελενουν οταν κελαϊδούν.... αλλα το βραδυ βλεπει σαρβάιβορ...οσο εγω ασχολούμε με την βολτα μου στην γειτονια μας... ειναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα..:)
      Βροχερα φιλακια; σημερα; ωωωωωω ... σημερα η θαλλασα ηταν γεματη κόσμο στην παραλία... οππτε παρε τα δικα μου τα θαλασσινα.. και τα ζεστα...χα..χα.. :k να περνας ομορφα... φιλεναδα..!!!<3

      Διαγραφή