Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΩΝ...ΧΡΩΜΑΤΩΝ..!!!

Πριν από λίγο καιρό έχω αποκτήσει ένα τηλέφωνο αφής.
Το πως το απέκτησα; με τον συνηθισμένο τρόπο.. μου δίνουν τα παιδιά το παλιό τους που για μένα είναι καινούργιο..χα..χα.
όταν αποκτήσουν εκείνα τηλέφωνα  νέας γενιάς και νέας τεχνολογίας..
Βρε που πάμε..που έλεγε και ένας αγαπημένος ηθοποιός της παλιάς γενιάς αυτός!!
Εκεί να δείτε πλάκα... Από την μια να το θέλω  για να βγάζω ωραίες φωτογραφίες και από την άλλη πως να το μάθω.. που αλλού πατούσα  το δάχτυλο και άλλο μου έβγαινε..χα..χα..τα χουμε ξαναπεί αυτά.!!
Ασε δε που είναι ένας ολόκληρος υπολογιστής στο χέρι σου..άπα..πα..πα!!
Πως θα τα χωρέσει όλα αυτά  το μυαλό μου;
 Τι το θελα η γυναίκα;  αλλά έλα που μου αρέσουν οι προσπάθειες!!
Βαστώντας που λέτε το καινούργιο μου κινητό όλο χαρά  περνούσα από έναν δρόμο που τον έχω περάσει αμέτρητες φορές και ο οποίος χωρίζεται από το αεροδρόμιο  με έναν τοίχο που όσα χρόνια μένω εδώ κοντά μισό αιώνα,ήταν ένας απλός τσιμεντένιος τοίχος... που ποτέ δεν μου πέρασε εννοείται από τον νου να τον 
φωτογραφίσω.
Περνώντας προχθές από τον ίδιο δρόμο, με περίμενε μια έκπληξη!! 
Έβγαλα το κινητό και άρχισα να φωτογραφίζω ότι με χαρά μου έβλεπα...ντάξει αρχάρια είμαι ακόμα..
Εδώ σας δείχνω την χαρούμενη έκπληξη που με περίμενε όταν βρέθηκα να περνώ από τον ίδιο αυτόν δρόμο .!!






































Ο τοίχος από απόσταση...



Γέμισα χαμόγελα και ένα μεγάλο μπράβο νοερά έδωσα σε όσους είχαν την φαεινή ιδέα να μετατρέψουν τον γκρίζο τοίχο σε πανδαισία χρωμάτων.
Ωχ πάλι πολλά έγραψα παρεάκι μου..
Να είστε όλοι καλά ..να έχετε μια όμορφη εβδομάδα και να μην ξεχνάτε να κοιτάτε γύρω σας.. όλο και κάποια αφορμή θα βρείτε να χαμογελάσετε!!!

Σας ευχαριστώ πολύ που περνάτε και τα λέμε.








53 σχόλια:

  1. Για αρχάρια με τηλέφωνο αφής σε βρίσκω μια χαρά και απολαύσαμε και καταπληκτικές φωτογραφίες !!!! Ο τοίχος απέκτησε νόημα με τόσες ζωγραφιές και βέβαια μπράβο σε όσους συμμετείχαν !!! Δεν είσαι η μόνη που αποκτάς το κινητό αφής μ αυτό τον τρόπο.... κι εγώ από κόρη που πήρε καινούργιο το έχω και να ξέρεις ότι θα το συνηθίσεις μην αγχώνεσαι. Καλή εβδομάδα και πολλά φιλιά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέχρι πότε θαρρείς θα είμαι αρχαρια φιλεναδα; χα..χα.. θα μαθω που θα παει και θα γινω εξπέρ..χι..χι.. και εσύ του παλιού-καινούργιου είσαι ε; σκεψου ομως οτι εχουμε ακριβα κινητα χάρισμα..για μενα και μονο που βγαζει τοσο καλές (για μενα ) φωτογραφιες..ειναι θαύμα Ρανια μου!!
      Σε ευχαριστώ πολύ...για την αγαπη σου και την σκεψη σου..και χαρηκα τόσο πολύ που τα είπαμε Ρανια μου επιφιλάσωμαι ..ομορφα νέα παντα τετοια φιλεναδα.. να περνας ομορφα φιλακιααα <3

      Διαγραφή
  2. Εσύ παιδί μου...γκουντούρντησες όπως έλεγε η γιαγιά μου!!!Θυμάμαι όταν μου αγόρασε ο Δημήτρης το πρώτο κινητό αφής το κράτησα..1 μέρα και το έδωσα στη κόρη μου. Μετά όμως από το τάμπλετ έμαθα και αγόρασα άλλο! Τι υπέροχη ανάρτηση φίλη μου..Υπέροχο όλο το "ταξίδι" σου στους τοίχους.Λατρεύω τα γράφιτι και τα ..λογάκια στους τοίχου.Φίλη μου αγαπημένη μακάρι να ήμασταν μαζί , δίπλα δίπλα στη..γειτονιά..ξέρεις ότι θα κάναμε μία υπέροχη παρέα γιατί..κολλάμε βρε παιδάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xα..χα..γκουντούρτησα ε; να ήξερες πόσα χρονια έχω να ακούσω αυτην την λεξη; που την θυμήθηκες φιλεναδα...ασε πραγματι γκουντούρτησα ..χι..χι. μου τρέχουν οι βόλτες τωρα τελευταια..
      Σιγουρα θα καναμε παρεα αχτιδα μου..θα πηναμε τα καφεδακια μας χα..χα.
      Ο τοίχος αυτος με εξεπληξε πολύ ευχαριστα.. τον είχαν τφιαξει το καλοκαιρι μαλλον γιατι ελειπα εγω και δεν τον είχα δει..να σου οτι τον είχα φωτογραφισει πριν απο ενα μηνα με το παλιο μου τηλεφωνο αλλα χαλασε και έχασα και τις φωτογραφιες..αλλα καλύτερα γιατι τις ξαναεβαλα και μαλιστα τωρα που τις είδα στο μπλοκ μου αρεσαν παρα πολύ ..χα..χα. αν δεν παινεψεις το σπιτι σου..μπλα..μπλα ξερεις..ε; προσπαθω και εγω να ετοιμασω τα κλασικα μου για την Βέροια και να δουμε αν προλαβω παλι..
      να περνας ομορφα φιλεναδα.. οτι και κανεις φιλακιααα!! <3

      Διαγραφή
  3. Σμαραγδένια μου Καλημέρα!! Υπέροχες φωτογραφίες! Μπράβο στα παιδιά που μετέτρεψαν έναν απλό τοίχο σε έργο τέχνης με μηνύματα γεμάτα σοφία, έμπνευση και ελπίδα. Αρκεί να υπάρχουν μάτια να τα βλέπουν, αρκεί κάποιος να τα διαβάζει. Γκράφιτι που μέσα απ' την ομορφιά της τέχνης σε βάζουν σε σκέψεις, σε προβληματίζουν.
    Μπράβο Ρούλα! Πολύ καλή η σκέψη σου να τα φωτογραφήσεις. Σ' ευχαριστούμε....Φιλιά..Καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγω Αννίκα μου αυτο είπα οταν είδα αυτες τις ζωγραφιες στον τοιχο μπραβο στα παιδια που το έκαναν... που εκτός απο τον θαυμασμο μου η σκεψη μου ηταν να τις φωτογραφισω και να μοιραστω μαζι σας την ιδέα τους ..χαιρομαι που σας αρεσαν κοριτσι μου.. να περνας όμορφα φιλακιααα!!<3

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα και καλή εβδομάδα κ. Ρούλα!!! Πάντα με τα ζεστά, αληθινά λόγια σας (και τις υπέροχες φωτογραφίες) ομορφαίνετε τη μέρα μου, και μου φέρνετε κοντά το Ηράκλειο, τη γειτονιά και το σπίτι μου, αφού παντρεύτηκα στην Αθήνα και το βλέπω... αραιά και πού! Να είστε πάντα καλά! Ανυπομονώ να σας διαβάζω! Σας φιλώ!
    Εύη Καλλιονάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα σου Ευη μου πρωτα μην με λες κυρια Ρουλα..γιατι νιωθω μεγαλη...χα..χα.(που ειμαι) χαιρομαι που σου ομορφαινω την μερα σου γενικά αυτος ειναι ο σκοπος αυτού του μπλοκ.
      Απο το Ηρακλειο εισαι; κοίτα να δεις τωρα που εγω ειμαι Θεσσαλονικια αλλα μενω εδω και 50 χρονια στο Ηρακλειο..που εγινε πια για μενα η δευτρη πατριδα μου..
      Τι σου κανει η μοιρα ε;
      Οπου ειναι οι οικογενειές μας εκει και εμεις με νοσταγλια μεν αλλα με τους αγαπημενους μας κοντα μας δε..ε;
      Να περνας ομορφα οτι και να κανεις ..χαρηκα που περασες και τα ειπαμε...φιλακιαα!! :)

      Διαγραφή
    2. Πολύ σωστά Ρούλα! Δεν έγραψα στον ενικό γιατί πρώτη φορά επικοινωνούσα, δεν έχει να κάνει με την ηλικία καθόλου μα καθόλου!!! Να είσαι καλά, να γράφεις, να δημιουργείς και να φωτογραφίζεις για να χαιρόμαστε τα έργα σου! (την πρώτη φορά που βρήκα το blog σου ήταν όταν έψαχνα ιδέες για να φτιάξω πάνινες κουκλίτσες και έπεσα πάνω στις Μασκωτίτσες σου! Σούπερ καταπληκτικές! Μπράβο!!!) Φιλιά πολλά! <3

      Διαγραφή
  5. Καλημέρα Ρούλα μου! Έκπληξη ήταν και για εμάς αυτός ο όμορφα, εξυπνα, με αγάπη κι αισιοδοξία ζωγραφισμένος τοίχος. Μπράβο σε αυτούς που τον ζωγράφισαν αλλά και σε σένα που αφιέρωσες λίγο χρόνο να τον φωτογραφήσεις και να μας δείξεις αυτή την ομορφια.
    Σε χαίρομαι για τις προσπάθειες που κανείς για το νέο σου κινητό. Όλο μαλώνω τους γονείς και τα πεθερικά μου που δε κάθονται να μάθουν κι εκεινοι. Θεωρουν, βλεπεις, ότι είναι πολύ μεγάλοι για να μάθουν, αλλά αυτό φυσικά είναι μια χαζή δικαιολογία.ολες αυτές οι συσκευές είναι φτιαγμένες να λειτουργούν με βάση τη λογική του ανθρώπου και για αυτό ακόμη κι ο πιο μικρός, πιο μεγάλος, πιο έξυπνος, πιο χαζός άνθρωπος του κόσμου μπορεί να μάθει να τις χρησιμοποιεί, αρκεί να εξασκηθεί λιγάκι. Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ομορφια φιλη μου ειναι για να την καμαρωνουμε οπου και να ειναι απο ένα λουλουδι μεχρι αυτον το τοίχο και να την μοιραζόμαστε με τοσα μεσα πια που έχουμε.. καθε φορα που περνώ από αυτιον τον δρομο δινο και ενα μπραβο σε οσουν συμμετηχαν για την ιδέα..
      Να είσαι καλα και να περνας ακομα καλύτερα φιλακιααα

      Ειναι αλήθεια οτι στην αρχή ειναι βουνό ολα αυτα γι εμας τους λιγο μεγαλητερους..χα..χα εγω ειμαι και προπολεμικια..ομως δεν ειναι δυσκολο να το μαθεις αν θελεις απλα θελει να του αφιερωσεις λιγο χρονο παραπανω και αυτο ειναι..εμενα με εξυπηρετησε και στα μεηλ μου οταν αυτα κολισανε στον υπολογιστή.. ηταν μια εναλακτική λυση...

      Διαγραφή
  6. Καλημερα Ρούλα μου!
    Τόση ομορφιά και πανδαισία χρωμάτων ,επάνω στον τοίχο,ζωγραφισμένη!!
    Εκπληκτικά ολα τα γκράφιτι ,τα θέματα και τα υπέροχα μηνύματα που έχουν!!
    Μπραβο σε όσους τα εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν αυτά τα αριστουργήματα!!
    Στην αρχή ειναι δύσκολο το κινητό αφής,αλλα πολυ σύντομα θα πάρεις τον αέρα του φίλη μου!!
    Καλη και ευλογημένη εβδομαδα!! Πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ίδιο εντυπωσιαστηκα και εγω Δημητρα μου μόλις αντικρισα τον γκρίζο τοίχο που ηξερα μέσα στο χρωμα και την ομορφια των εικονων του.. ειχαν μεγαλη εμπνεση τα παιδιά ..γιατι σιγουρα νέοι ήταν..(ελειπα ολο το καλοκαιρι και δεν ειδα ποιοι τον ζωγράφισαν) αλλα το μπραβο μου το λέω καθε φορα που παιρνω από αυτον τον δρομο..χαιρομαι τόσο!!
      Οσο για το κινητό με λιγη προσπαθεια θα τα καταφερω σιγουρα..
      να περνας ομορφα φιλη μου να εισαι καλά φιλακιαααα!! <3

      Διαγραφή
  7. Μπράβο Ρούλα μου, που κατάφερες να χειριστείς το νέο (για σένα) κινητό! ;)
    Προσωπικά δεν αλλάζω το παλιό μου που βγάζει καλές (για μένα) φωτό, εδώ ξεχνώ να το ανοίξω, αλλά είναι μια ασφάλεια όταν οδηγώ εδώ στις ερημιές του βουνού όπου ζω!!! :P
    Εξαιρετικά τα μηνύματα των γκράφιτι και μπράβο σ' αυτούς που έδωσαν στους νέους αυτό τον τοίχο για να εκφραστούν! :D
    ΑΦιλάκια πολλά πολλά και να έχουμε μια όμορφη βδομάδα! :k <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα..χα...θα το μάθω βρε φιλεναδα ..που θα πάει; και εγω δεν θα το αλλαζα το δικο μου αλλα μου χαλασε γιατι και αυτό ηταν παλιο κασι δεν εφτιαχνε...οποτε οτι τηλεφωνο ήταν στη καβαντζα..οπως καταλαβες ..χα..χα δεν είχα και άλλη επιλογή...η το μαθενω ...η μενω χωρίς τηλεφωνο..
      Πραγματι και μονο για τις φωτογραφίες να το έχω ειναι τελειο..!! και τωρα καταλαβαινεις θα ειναι να μην δω εικονα για φωτογραφιση..χα..χα,,
      τέλειος ο τοιχος ε; να περνας ωραια φιλεναδα.. καλο σου βραδυ.. φιλακιαααα!<3

      Διαγραφή
  8. Καλορίζικο Ρούλα μου, και βλέπω η πρώτη χρήση του είναι επιτυχημένη και με θέμα πανδαισία.
    Όσοι δούλεψαν για αυτά τα υπέροχα καλλιτεχνήματα στον τοίχο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Κάθε κομμάτι του και ένα αριστούργημα μαζί με ένα μήνυμα. Δεν υπάρχει πουθενά αυτό.
    Πραγματικά μένω εντυπωσιασμένος.
    Φιλιά Ρούλα μου, καλή βδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω παρα πολύ. Ναι χαρηκα και εγω που ακανα τις δοκιμες μου με το τηλεφωνο αυτό με τις ζωγραφιες σ αυτον το τοίχο, που για σαραντα και πλέων χρόνια ήταν ένας συνηθισμενος γκριζος τοιχος που χωριζει το αεροδρομειο απο την περιοχη μας..
      Ηταν πολύ ωραια και ευχαριστη εκπληξη οχι μονο για μενα αλλα για όλους τους κατοικους που μενουν εκει γυρω..πραγματι μπραβο στα παιδια που ζωγραφισαν κυριολεκτικά...
      Χαίρομαι που σου αρεσαν.. να περνας ομορφα.. καλο σου βραδυ...

      Διαγραφή
  9. Καλημέρα Ρούλα μου .
    Σε χαίρομαι που είσαι μέσα σε όλα .
    Σιγά-σιγά θα το παίζεις στα δάχτυλα το καινούργιο σου κινητό .
    Ήδη το απέδειξες μ αυτές τις φωτογραφίες.
    Μπράβο σε όσους ζωγράφισαν αυτόν τον τοίχο, μπράβο και σε σένα που μας τον έδειξες.
    Περιμένουμε καινούργιο ρεπορτάζ .
    Να είσαι καλά και φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ..αφου μπηκα στον χορό θα χορεψω φιλεναδα..και να ήθελα να μην το μαθω δεν γινόταν γιατι το παλιο μου ..που ήταν και αυτο των παιδιων.. ειχε χαλσει και δεν εφτιαχνε.. οπότε ειναι για μενα μονοδρομος..χα,..χα..
      Καλά τρελαθηκα με την τελειοτητα των φωτογραφιων....νομιζω οτι και μονο γι αυτό αξιζει καθε προσπαθεια μαθησης ε;..
      Οσο για τον τοίχο ..αλλαζει την διαθεση σου οταν περνας απο εκεί...
      Να ειστε και εσεις ολοι καλα Ρενα μου την αγαπη μου σε ολους φιλακιαααα!! <3

      Διαγραφή
  10. Κι εγώ που περίμενα να διαβάσω ότι μετά σε συνέλαβαν, γιατί φωτογράφιζες αεροδρόμια και κατέληξες στο τμήμα με το κινητό αφής στο χέρι.. :) ..καλπάζει λίγο η φαντασία μου ή μπα;! ;) :) Όσο για τις φωτογραφίες, ένα θα πω, γιατί άργησες τόσο να αποκτήσεις αυτό το κινητό;! (στο μεταξύ εγώ δεν θα μάθω πο-τέ να χειρίζομαι ένα κινητό αφής ;) ) Πολλά φιλιά Σμαράγδι και με γεια! ✿

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xα..χα.. αυτο δεν το σκεφτηκα Πετρινα μου αμαν λες να με παρακολουθουσε η αντιτρομοκρατική; βρε τι παθαμε!! μια φωτογραφία της προκοπης πηγα και εγω να βγαλω...κια θα με δείτε με χειροπεδες στα χερια...θα ερχεστε βρε φιλεναδα στο επισκεπτηριο;..χα..χα..:D
      Αφου το εμαθα εγω δεν υπαρχει περιπτωση να μην το μαθεις και εσύ... ακου να μην έχεις τηλεφωνο αφής;.. που ζεις αγαπη μου; χα..χα..
      Να περνας ομορφα φιλεναδα καλο σου βραδυ..φιλακιααααα<3

      Διαγραφή
  11. Ούτε εγώ είμαι της τεχνολογίας Ρουλάκι μου. Να φανταστείς όταν τα παιδιά μου μου έκαναν δώρο ένα Iphone έκανα μήνες να το πιάσω στα χέρια μου λες και θα μου τα έκαιγε. Τώρα δεν μπορώ χωρίς αυτό. Είδες τι καταπληκτική ευκολία είναι να μπορείς στο λεπτό να τραβάς τόσο ωραίες φωτογραφίες??? Ο τοίχος από μόνος του μια γκαλερί ε; Φιλάκια πολλά!

    www.artdecorationcrafting.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες να την παθω και εγω ετσι Χριστινα μου; κατα κεί πάει το πραγμα οπως φαινεται...πρεπει να μαθουμε την καινουργια τεχνολογια.. σκεψου οτι μαθαμε τα κινητα...και τωρα αυτα ειναι παροπλισμενα..χα..χα..
      Πραγματι ο τοιχος αυτός ηταν αποκαλυψη..σαν να μου ελεγε ελα να με φωτογραφισεις..
      χαρηκα που το μοιραστικα μαζι σας..
      Να περνας ομορφα φίλη μου καλο σο ξημερωμα φιλακιααα <3

      Διαγραφή
  12. Τι ωραίος τοίχος. Ρούλα μου ευτυχώς που τράβηξες αυτές τις υπέροχες φωτογραφίες και είδαμε και εμείς αυτή την ομορφιά.
    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματι Ελενη μου και εμενα μου εκανε εντυπωση η δουλεια που εκαναν και οι ζωγραφιες !! δημιουργιες που ομορφηναν αυτον το τοιχο.
      Χαιρομαι που σου αρεσαν φιλεναδα
      Να είσαι καλα Ελενη μου να περνας ομορφα καλο σου βραδυ.. φιλακιααα!! <3

      Διαγραφή
  13. Ώχουουουουου!!! Σε βλέπω να γίνεσαι παπαράτσι τώρα με το κινητό αυτό! Ευτυχώς, ξεκίνησες από τοίχους!!!
    :P
    Πάντως, πέρα από την πλάκα, Ρουλάκι μου, η μία φωτογραφία είναι πιο όμορφη από την άλλη! Προσεγμένη δουλειά και με ωραία μηνύματα!!!
    Χαίρεσαι να τον κοιτάς αυτόν τον τοίχο!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κορίτσι μου! Καλό βραδάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aυτο σκεφτηκα και εγω να γινω παπαρατσι χα..χα.. με τετοιες καταπληκτικες φωτογραφίες Συριανακι μου ..μονη μου παινεύομαι βλεπεις; χα..χα..:D
      Μα είδες ομορφες ζωγραφιες και μυνηματα εχει αυτος ο τοιχος πια;.. το καλο ειναι οτι απο αυτον τον δρόμο περναω ταχτικα.. οποτε καταλαβενεις ..οτι η διαθεση μου θα ανεβαινει και θα χαιρομαι ταχτικά χα..χα..
      Να περνας ομορφα αγαπη μου οτγι και να κανεις ναι; φιλακιααα!! <3

      Διαγραφή
  14. ..........και τηλέφωνο αφής;; Πολύ προχωρημένη είσαι φιλενάδα!!!χαχαχαχα Και οι φωτογραφίες υπέροχες. Η μία καλύτερη από την άλλη και με μηνύματα μεγάλα. Ομορφαίνουν και τον τοίχο ναι;
    Μπράβο Ρούλα μου να σαι καλά και να μας φωτογραφίζεις όλα τα όμορφα με το νέο σου απόκτημα
    Φιλιά πολλά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμέ; χα..χα.. και αφής και δαχτυλων φιλεναδα..χαιρομαι που μου το εδωσαν γιατί το παλιο μου τα ειχε κακαρωσει και δεν επιδεχονταν διορθωση Αννιώ μου..
      Χαιρομαι που αυτος ο τοιχος ηταν η αφορμη να μαθω καλύτερα να δουλευω το τηλεφωνο αυτο που ειναι Παναγια μου ενας ολοκληρος υπολογιστης στο χερι σου..
      Να εισαι καλα και εσυ Αννιω μου και να περνας ακομα καλήτερα... φιλακιααα!! <3

      Διαγραφή
  15. Μέχρι κι οι τοίχοι συνωμοτούν για να βγάλεις φωτογραφίες με το καινούριο σου κινητό.
    Εντυπωσιακό το αποτέλεσμα, τέλεια αισθητική, άψογα χρώματα και κορυφαία μηνύματα. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά!!!
    Σου έχω νέα. Βγήκε καινούριο γκατζετάκι-ρολογάκι, που καταγράφει παλμούς, βήματα, λέει τον καιρό και άμα κάθεσαι άπραγη για πολλή ώρα, του ανάβουν τα λαμπάκια. Τι λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 😂😂😂😂😂😂😂😂κι εγώ θέλω τέτοιο Μαράκι μου .

      Διαγραφή
    2. κι εγω ...κι εγω.....irida....

      Διαγραφή
    3. Aυτό το γκατζετακι το ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!! γιατί αναβουν τα λαμπάκια του...οπως και τα κοριτσια μου απο κατω χα..χα..!!! δεν παίζεσαι λεμε!!!! :D
      Κανελλακι κανονισε να ειδοποιησεις αν αρχισει η κυκλοφορια του γιατι σιγουρα θα εξαντληθεί αμεσως χα..χα..
      Συνομωσια απο γυρω γυρω ηταν να παρω το τηλεφωνο και να βρω τον τοιχο μπροστα μου..εεεε την ήθελε την φωτογραφιση του ε;..
      Να για κατι τετοια σχόλια αξιζει να υπαρχει αυτό το μπλοκακι...χα..χα..!
      Να περνας ομορφα μάτια μου .φιλακιααα!! <3

      Διαγραφή
  16. Αγαπώ πολύ τη ζωγραφική και μου άρεσαν πολλά όλα τούτα που είδα
    και τα λόγια που γράφουν αλλά και αυτά που είναι μόνο ζωγραφιές
    τα κύματα , ηλιοβασίλεμα , φοινικιές , κάποιο μου θύμισε μια γειτονιά της Μυκόνου που πήγαμε
    πολλά ωραία όλα
    πολλά καλά έκαμες και τα έβγαλες φωτογραφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. μου άρεσε που τα μοιράστηκες μαζί μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εμενα δελφινακι μου μου αρεσουν πολύ οι ζωγραφιες γι αυτό μωλις ειδα αυτον τον τοιχο αμεσως αρχισα να τον φωτογραφιζω για να μοιραστω μαζι σας αυτην την ομορφια..
      χαιρομαι που σου αρεσαν και σενα ..το καινουργιο κινητο αφης πραγματι βγαζει πολύ ομορφες φωτογραφιες.. βλεπω και τις δικες σου π΄λοσο ωραιες ειναι..
      να περνας ομοιρφα οτι και να κανεις καλο νσου βραδυ φιλακιααα!! :)

      Διαγραφή
  18. Πόσες φορές τον θαύμασα αυτον τον τοίχο στο πήγαινε έλα στο σπίτι σου.... πραγματικά υπέροχος, αλλά και οι φωτογραφίες σου τέλειες.... το κινητό άρχισες να το παίζεις στα δάκτυλα!!! πολλά φιλιά φιλενάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα..χα... ειναι ο τοιχος που επρεπε να περασεις υποχρεωτικά αγαπημένη μου Βίκη..Απο όταν τον είδα και ηξερα οτι θα μου εδεινε η εγγονη το παλιό της περιμενα πως και πως την στιγμή να τον φωτογραφισω αφου το δικο μου ήταν του πεταμάτου..χα..χα..:D
      Θυμασαι τις προσπαθεις που επρεπε να κανω για να βρω τα νουμερα..να βρω που παταω για να βγαζω φωτογραφίες τα γελια μας για τις απορίες μου..!!! Μαθαινω ομως ε;
      Να είστε καλα φιλεναδα και περνατε καλά ..να μου φιλησεις την Δημητρουλα..την αγαπη μου <3 και φιλακια πολλα !!:k

      Διαγραφή
  19. καλα που διστασες εσυ που φοβηθηκες κ τα παρατησες???πουθενα ολοι τα ιδια παθαμε κ γω δεν το θελα ειχα ενα πολυ παλιοοοοοοοοο με 20 ευρω...αλλα τι να κανω το προσκυνησα χαχαχχαχααα οσο για τις φωτο αλλα κ την ιδεα....υπεεεεροχααααααααααααα... θα μας ομορφαινεις εδω τωρα κ με φωτο αναλογες μπραβοοοοοοοο μην τα παρατας!!!!!καλη σαρακοστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεεε οχι και να τα παρατησω Σοφακι μου ...τι θα εχω να λεω μετα του Θεού που με ξερει; πως τα παρατησα; θα με μαλωσει..χα..χα.. :Dκαι βεβαια δεν τα παραταμε ..σιγουρα θα την παθω και εγω σαν εσένα θα το προσκυνησω μαλλον και εγω κατα τα φαινομενα το κινητό της αφης Σοφακι μου!! χα..χα..
      Να περνας ομορφα να μου φιλησεις τα κοριτσια καλο σας βραδυ φιλακιααα..<3

      Διαγραφή
  20. Σιγά φιλενάδα μου που θα κολλήσεις σε ένα κινητό αφής!!! Πραγματικά τα λόγια και τα χρώματα που είναι στον τοίχο είναι σούπερ !! Μακάρι να υπάρχουν και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες!!
    Φιλενάδα μου το κινητό σου βγάζει τέλειες φωτογραφίες !!! Σε φιλώ με όλη μου την αγάπη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eεεεε οχι βεβαια Νικολ μου δεν κολλαμε σε τετοια μικροπραγματα-βουνά..χα..χα..:D
      Αλλα το γελιο που εχω ριξει στην αρχή μεχρι να το μαθω δεν λεγεται...εβγαζα τα ποδια μου .. χα..χα. πατουσα κατα λαθος και αυτο εβγαζε συνέχεια φωτογραφιες χωρις να το ξερω...χι..χι..θελω ακομα μαθηματα..αλλα σιγα σιγα...θα γινω εξπερ...πραγματι βγαζουν αυτα τα τηλεφωνα ωραιες φωτογραφιες
      Να είσαι καλα φιλεναδα μου να περνας ομορφα..να μου φιλησεις τα παιδιά...καλο σου βραδυ με αγαπη φιλακιααααα!!! <3

      Διαγραφή
  21. Κάθε τοίχος έχει την δική του ιστορία Ρούλα μου.Ωραίες οι φωτογραφίες σου όλο νόημα.Για το τηλ.τι να πω τα παλιά κινητά των παιδιών αλλάζουν χέρια για τους μεγάλους που γίνονται καινούργια...χαχαχα καταλαβαίνω.Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xα..χα..Μαρία μου οταν τον ειδα ετσι ζωγραφισμενο αυτον τον τοιχο..(ισως να τον εχεις δεις και εσύ) μου θυμησε το τραγουδι που λεει (ο δρομος ειχε την δικη του ιστορια) λιγο ασχετο αλλα αυτο το τραγουδι μου ήρθε στο νου..χα..χα..
      Αααα και εσύ το ιδιο με τα κινητα; δικη μου εισαι...αλλα και εμεις ομως μια χαρα θα τα παμε..τι νομιζουν τα παιδια μας..δεν είμαστε τοσο σκραπες..απλα θελουμε τον χρονο μας και θα γινουμε εξπερ.. ετσι δεν ειναι φιλη μου; να τους βαλουμε τα γυαλια..ε; χα..χα..
      να περνας ομορφα Μαρια μου καλο σου βραδυ.. φιλακιααα!! <3

      Διαγραφή
  22. Ρούλα μου κι εγώ απέκτησα τέτοιο τηλέφωνο και μάλιστα ολοκαίνουργιο !!! Συστηθήκαμε και....μ΄έπιασε ταχυκαρδία, άντε να μάθω να το χειρίζομαι τούτο, άλλα πατούσα άλλα γίνονταν, το έσβηνα, δεν εύρισκα τις επαφές, έχανα τα μηνύματα....άσε 4 μήνες τώρα και ακόμα η γνωριμία μαζί του είναι σε αρχικό στάδιο, όδο για φωτό, τι να σου πω κουνημένες, θολές, απαράδεκτες και φυσικά δεν φταίει η συσκευή παρά μόνον εγώ η άχρηστη....Ο τοίχος τώρα ευτυχώς διακοσμήθηκε θαυμάσια γιατί εξοργίζομαι με τις μουτζσούρες που διακοσμούνται, εδώ στο κέντρο της Αθήνας,όλοι ανεξαιρέτως οι τοίχοι, και τα νεοκλασικά και τα μάρμαρα και οι εκκλησίες, τα πεζοδρόμια, οι πινακίδες της τροχαίας... Χάλια αδιόρθωτα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χα..χα.. το τι γελασα με το σχόλιο σου φιλεναδα..μια απο τα ιδια και εγω στην αρχή αλλου πατουσα και αλλου ΄με εβγαζε..τωρα σετικα καλα τα παω.. θελει υπομονη πολύ απο εμας.. μετα θα ειναι ευκολακι..χα..χα.. λεμε και κανενα αστειο ετσι για πλακα..νομιζω οτι θα μας δυσκολευει μεχρι να το συνηθησουμε..παντως φωτογραφίες βγαζει υπεροχες!!!
      Η αποδειξη ειναι αυτος ο τοιχος που εχει γινει πολύ ομορφος γεματος ποιότητα και χρωματα.. το ωραιο ειναι οτι τον περναω συχνα Κλαυδια μου και αυτο με χαροποιεί πολύ μου φτιαχει την διαθεση φιλεναδα..
      Να περνας ομορφα και εσύ οτι και να κανεις καλο βραδυ φιλακιααα!! <3

      Διαγραφή
  23. Ρούλα μου αγαπημένη, είχα καιρό να περάσω από δώ και σε βρίσκω στα καλύτερά σου!! Με γεια το κινητό που αποτυπώνει τόσο αισιόδοξα και ουσιαστικά μηνύματα!! Μπράβο σ' εκείνους που έδωσαν ζωή στους γκρίζους τοίχους και σε σένα που τα αναδεικνύεις μοιράζοντας ομορφιά και θετική σκέψη!!
    Μια ολόζεστη αγκαλιά και πολλά φιλιά φίλη μου καλή!!
    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O καιρός Μαρίνα μου περναει και δεν τον προλαβαινουμε μια απο τα ιδια και εγω ..εννοιετε οτι δεν κραταμε απουσιες βρε αγαπη μου περναμε οποτε μπορουμε..να βρουμε χρονο...οσο για το καινουργιο μου -παλιο κινητό πραγματι μακραν απο εκεινο που είχα.. καμια σχεση.. θελω λιγο χρονο... ο τοιχος με τα χρωματα του.. ηταν μια πολύ ομορφη αρχη για να δοκιμασω τις δυνατοτητες μου..χα..χα.
      Να περνας πάντα ομορφα οτι κανεις φιλακιααα!!! <3

      Διαγραφή
  24. Τι ωραία!
    Μου αρέσουν οι ζωγραφισμένοι τοίχοι. Όχι οι μουτζουρωμένοι, αλλά αυτοί που έχουν κάποιο θέμα!
    Το σημείο με τις γάτες είναι υπέροχο!
    Θαύματα θα κάνεις με το καινούργιο κινητό!
    Φιλί μεγάλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πόσο όμορφη δουλειά! Μπράβο και σε εσένα Ρουλίτσα για τη προσπάθεια και το αποτέλεσμα φυσικά! Εξαιρετικές οι φωτό!
    Καλές βόλτες εύχομαι γεμάτες φωτογραφικό υλικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καταγοητεύτηκα!!
    Υπέροχες οι φωτογραφίες, αλλά και τα γράφιτι!
    Υπέροχος ο τοίχος των χρωμάτων!!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή