Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

ΚΑΤΟΠΙΝ... ΕΚΘΕΣΕΩΣ..!!! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ..!!!

Ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος θα κάνω  εδώ..
Με καθυστέρηση βέβαια..θα σας μιλήσω (αν και ίσως να την έχετε δει στο φατσοβιβλίο.. εγώ δεν έχω..) για μια έκθεση ζωγραφικής  που απλά σας είχα ενημερώσει πριν από λίγες αναρτήσεις μου..
Θα μου πείτε ..ναι το θυμόμαστε..γιατί επανέρχεσαι στο ίδιο θέμα..
Επανέρχομαι αγαπημένο μου παρεάκι με λίγη καθυστέρηση  στο ίδιο θέμα αφού έπρεπε να προηγηθούν τα Πασχαλιάτικα μου...
Η   απορία σας  αν ήταν και η κόρη μου..(για όσους με ρωτήσατε τότε..)   μια από τις  μαθήτριες της Μαρίας Βιλλιώτη στην έκθεση, σας λέω ναι..
 Και  με την χαρά της μαμάς κουκουβάγιας.. είπα  να σας δείξω και από εδώ  την δική της προσπάθεια στον καλλιτεχνικό αυτόν χώρο.
Κάνετε  μια βόλτα αν θέλετε...ρολάροντας προς τα κάτω να ρίξετε μια ματιά...
Χωρίς άλλα λόγια δικά μου..άλλωστε τι θα έλεγα η μάνα;










 Τα κορίτσια από την Κρήτη με την δασκάλα τους..στα δεξιά η Κατερίνα μου.!!

 Ηταν η πρώτη της φορά..και αυτά είναι τα έργα της..









 Να είστε όλοι καλά..να έχετε μια όμορφη μεγαλοβδομάδα... 

 Ας ακολουθήσουμε τον δρόμο της αγάπης και της  συγχώρεσης..που μας έδειξε με την αγάπη Του Εκείνος, που ανέβηκε στον Σταυρό, και  Αναστήθηκε για  να μας δείξει πως υπάρχει ελπίδα..!!
ΚΑΛΌ ΠΑΣΧΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!!
Να περάσετε όμορφα με τους αγαπημένους σας.. 
Σας ευχαριστώ πολύ που περνάτε και τα λέμε!!







  





36 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στην κόρη σου. Υπέροχη είναι και τα έργα της θαυμάσια. Να σαι καλά να την καμαρώνεις. Οικογενειακό το ταλέντο πιστεύω!!!
    Εύχομαι καλό Πάσχα Ρούλα μου
    Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει κάθε καλό στο σπιτικό σου
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστός ανεστη Αννιω μου μετα απο μερες αποχης επιτελους εδέησα να μπω στο σπιτικο μου ..ολες οι δουλεις μαζι μου πεσανε..πασχαλιατικες (οπως ολων μας εξ αλλου ε;..) και η κουραση στα υωψη..εεε ειναι και τα χρονια που περνανε..αστα..ομως τωρα θα χαλαρωσουμε και θα κανουμε και καμια αναρτηση..χα..χα..
      Σε ευχαριστω πολύ για τα καλα σου λογια ..σαν κουκουβαγια μαμα ε; καμαρωνω και εγω..
      Να περνας ομορφα Αννιώ μου ..Την αγαπη μου παντα..φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα Ρούλα! Μα τί ωραία ανάρτηση, ωραία έργα κι εξαιρετικές παρουσίες! Να το χαίρεσαι το κορίτσι σου. Πολύ όμορφα και ιδιαίτερα τα πορτρέτα του! Καλό Πάσχα σου εύχομαι από καρδιάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευγενία μου χρονια πολλα Χριστός Ανεστη..εστω και με καθυστερηση λογο ημερων που πέρασαν και που είχα πολλες δουλειες θελω να σε ευχαριστησω για τα ομορφα σου λογια...ηταν μια εκθεση που την ονειρευοταν εδω και πολύ καιρο και που εγινε πραγματικοτητα..χαιρομαι που σου αρεσαν τα εργα της οπως και ολων των μαθητριων της ζωγραφικης..!!
      Να περνας ομορφα οτι και να κνεις Ευγενια μου ..την αγαπη μου ..φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  3. Συγχαρητήρια για την Κατερίνα σου, Ρούλα μου .
    Μπράβο της μπράβο και στη Μαρία μας
    Και η έκθεση είναι φανταστική.
    Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους σας .
    Καλό Πάσχα και φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρενα μου χρονια πολλα Χριστος Ανεστη φιλεναδα..μετα απο τοση καυστερηση στις απαντησεις μου λογο ημερων θα με καταλαβένεις ε; και σαν μαμα κουκουβαγια χα..χα ειπα να σας δειξω και εγω εδω ..αν και θα τα εχεις δεις μεσα απο το φεης μπουκ..την εκθεση που ειχει παρει μερος φετος για πρωτη φορα η Κατερίνα μου..
      Σε ευχαριστω πολύ για τα καλα σου λογια..Ρενα μου να περνας και εσύ ομορφα οτι και να κανεις την αγαπη μου παντα ..φιλακιααααα!!!!

      Διαγραφή
  4. Kαλημερα γλυκια μου! Καλη Μεγαλη Εβδομαδα! Καλο Πασχα να εχετε
    υπεροχα ολα! μπραβο σε ολους! υπεροχη εκθεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστός Ανεστη Κικη μου Ε...ναι μεχρι να απαντησω στις ευχες σου ήρθε η Ανασταση φιλη μου..ελπίζω να περασες ομορφα την Πασχαλιά σου!!
      Σε ευχαριστω πολύ να είσαι καλα .. να περνας ομορφα..οτι και να κανεις την αγαπη μου φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  5. Τι λες τώρα!!! Υπέροχες δημιουργίες της κορης σου! Να τη χαίρεσαι και συγχαρητήρια για τη συμμετοχή της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρονια πολλα φιλη μου Χριστος Ανέσστη... σε ευχαριστω πολύ για τα ομορφα σου λογια εστω και καθστερημενα δεξου και τις δικες μου ευχες να εισαι καλα και να περνας ομορφα οτι και να κανεις .. την αγαπη μου φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  6. Χριστέ μου! Ρούλα μου! Μένω άφωνος τι λες τώρα, σοβαρά μιλάμε; Ειλικρινά κοιτάζω τα κάδρα και ανατριχιάζω. Να δώσεις στο κορίτσι τον θαυμασμό μέσα απ την καρδιά μου.
    Τα πρόσωπα γεμάτα γαλήνη και απέριττη ομορφιά. Τα μάτια λες και είναι φωτογραφία. Το βλέμμα και η έκφραση λες και σε κοιτάνε μέσα από γυαλί. Πως τα καταφέρνουν έτσι; Τι τέχνη αλήθεια! πόση ομορφιά ψυχής χαρίζει όλο αυτό στο τέλος!
    Ρούλα, τι να πω. Γέμισα πολύ δυνατά συναισθήματα να πεις στο παιδί! ειλικρινά.
    Και να ευχηθώ ακόμα μεγαλύτερες παραστάσεις και δημιουργίες όπως και καλό Πάσχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρονια πολλα φιλε μου Χριστος Ανεστη.. με εχεις σκλασβωσει με τα τοσο υπεροχα λογια σου και με εκανες πολύ περηφανη την μαμα κουκουβαγια..χα..χα..παντα ευγενικός και τρυφερος στις κριτικες σου σε ευχαριστουμε και οι δυο πολύ..το να δημιουργουμε στην οικογενεια ..βεβαια ο καθενας στον τομεα του ε;..ειναι παραδοση...χαιρομαι πολύ οταν μπορουμε να το κανουμε..
      Με αρκετη καθυστερηση οι απαντησεις μου αλλα δεν θα μπορτουσα να μην σας εκφρασω το ευχαριστω μου στοιν καθενα ξεχωριστα ..τωρα που οι δουλειες εχουν χαλαρωσει...
      Να είσαι καλά να κανεις οτι σε ευχαριστει και περνας ομορφα με αυτο.. καλο σου βραδυ ευχαριστω.. ..!!!

      Διαγραφή
  7. Ρούλα μου να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου είναι καταπληκτική. Τα πορτρέτα της είναι τέλεια, αυτή η εκφραστικότητα που έχει δώσει στο βλέμμα είναι μοναδική. Να έχει πάντα επιτυχίες.
    Καλό Πάσχα σας εύχομαι.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενη μου Χριστος Ανεστη φιλη μου χρονια πολλα σε ευχαριστω πολύ για τα ομορφα σου λογια ..ηταν ονειρο της να μπορεσει καποτε να εκθεσει τα εργα της και εγω σαν μαμα περηφανη..χα..χα.. δεν ηταν δυνατον να μην προβαλω τα εργα της..
      Με πολύ καθυστερηση λογο φορτου εργασιας..ετσι το λεμε; η απαντηση μου φιλη μου..
      Να είσαι καλα και να περνας ομορφα φιλη μου την αγαπη μου φιλακιααα!!!

      Διαγραφή
  8. Πολλά-πολλά συγχαρητήρια. Καταπληκτικά έργα μπράβο. Ρούλα να την χαίρεσαι!
    Καλή Μ. Εβδομάδα και καλή Ανάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστός Ανεστη Αννικα μου χρονια πολλα με πολύ καθυστερερη η απαντηση μου λογο χρονου αυτων τον ημερων ..τωρα που χαλαρωσα λιγο θελησα να απαντησω στον καθενα σας χωριστα να σας εκφρασω το ευχαριστω μου για τα καλα σας λογια σαν μαμα κουκουβαγια..χα..χα.
      Να εισαι καλά φιολη μου και να περνας ομορφα .. την αγαπη μου φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  9. Κοπελαρα η κορη σου Ρουλιτσα μου λαι να την χαιρεστε.θα συμφωνησω και με τον Γιαννη που επισημανε την ηρεμια που εχουν τα εργα της
    καλοταξιδα να ειναι.φιλακια Ρουλιτσα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστος Ανεστη..Αχ.. βρε Λίτσα μου χρονια πολλα εδέησα επιτελους να απαντησω στα ομορφα σχολια σας...μα να μην τελειωνουν αυτες οι δουλειες; απο την μια το ΠΑΣΧΑ απο την αλλη οι ονομαστικες γιορτες που να βρω τον χρον να βολταρω κι όλας.. αραχνες κντεψε να πιασει το σπιτι αυτό...χα..χ.α Σε ευχαριστω παρα πολύ φιλεναδα ..σαν μαμα κουκουβαγια ..χαρηκα που ειχαν τα εργα της καλες κριτικες απο όλους σας....ηταν ενα ονειρο της που εγινε πραγματικοτητα...
      Πολύ χαιρομαι που υπαρχει το βάιπερ..χα..χα.
      Να είσαι καλα Λίτσα μου και να περνας ακομα καλυτερα...την αγαπη μου παντα φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  10. Σμαραγδένια μου καταλαβαίνω το πόσο περήφανη αισθάνεσαι γλυκιά μου, να την χαρείς όπως ονειρεύεσαι και πάλι θα πω πως τα ..γονίδια τα έχει με το παραπάνω από εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρονια πολλα Γιωργια μου Χριστος Ανεστη ..σιγουρα με καταλαβενεις οπως και όλες οι μαμαδες νομιζω οταν τα παιδια τους κανου αυτο που αγαπανε και κανουν τα ονειρα τους πραγματικοτητα..οσο για τα γονιδια μπορει να υπαρχουν φιλη μου αλλα αν δεν τα καλιεργησουμε δεν θα βγουν στην επιφανεια ... εεεε δεν μπορουσα και σαν μαμα ..δεν μπορωσα να μην τα προβαλω και μεσα απο το δικο μου σπιτακι..που αληθεια το ειχα παρατησει λογο απουσια χρονου..τωρα που θα θα χαλαρωσουμε χα..χα.
      Σε ευχαριστω πολύ για τα ομορφα σου λογια να είσαι καλα και να περνας παντα ομορφα ..την αγαπη μου παντα ..φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  11. Κατά μάνα, γιαγιά θα προσθέσω εγώ, και πατέρα, δες και γυιό και θυγατέρα....!!! Η Κατερίνα είναι μία γεννημένη καλλιτέχνης, ταλαντούχα και δημιουργική αν την γιαγιά της....τα έργα της αποπνέουν γαλήνη και ανεπιτήδευτη ομορφιά. Με εντυπωσίασαν τα διάφανα βλέμματα των προσωπογρασφιών της....Της εύχομαι τα καλύτερα και σίγουρα με την άξια δασκάλα της, θα συνεχίσει να εξελίσσεται και να μας συναρπάζει. Να την χψαίρεσαι Ρούλα μου, καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρονια πολλα Κλαυδια μου Χριστος Ανεστη και εγω αργοπορημενη εδεησα να απαντησω επιτελους και να σε ευχαριστισω για τοσο ομορφα σου λογια για τα εργα της κορης μου ..μπορει να το λενε αυτο ...το καταα μανα κατα κυρη..αλλα αν δεν το καλιεργησεις αυτο το ταλεντο οπως εγω μενει σε υπνωση.. πολύ χαιρομαι σαν μαμα κουκουβαγια..χα..χα.. ομως εκεινη το εξελιξε και το αποτελεσμα την δικαιωσε..εχει πολύ δρομο ακομα μπροστα της.. αυτο ειναι μονο το χομπυ της..και η αρχη της..
      Να είσαι καλα φιλεναδα να περνας ομορφα οτι και να κανεις ..αντε εχουμε και να πεταλουδισουμε..ε;
      Την αγαπη μου παντα φιλακιαααααα!!!

      Διαγραφή
  12. Αχ! αυτή η έκθεση που όσο το θυμάμαι, σφίγγεται η καρδιά μου, γιατί ήθελα τόσο πολύ να πάω να γνωρίσω και να θαυμάσω από κοντά την Κατερίνα σου, να δω και την Χαρά, αλλά τελευταία στιγμή όλα ανατράπηκαν... ευτυχώς μας δείχνεις τα έργα της που ομολογώ με το βλέμμα τους μιλούν κατ' ευθεία στη καρδιά και δεν υπερβάλω! ;)

    Καλό Πάσχα και πολλά ΑΦιλάκια σε σένα και όλη σου την οικογένεια, αγαπημένη μου Ρούλα! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρονια πολλα Στεφανια μου εστω και με καθυστερηση λογο ημερων ηρθα να απαντησω στα τοσο όμορφα σχόλια σας.. Δεν πειραζει εννοειτε που δεν πηγες θα εχεις ευκαιριες αλλες φορες ..
      Επειδη δεν εχουμε φεης μπουκ ουτε και εγω βεβαια.. σκεφτηκα και μονο εμεις οι δυο να τα βλεπαμε καλα θα ηταν.. χα..χα...αφου ειμαι μαμα περηφανη..χα..χα. και ποια μαμα δεν είναι για το παιδι της ε; κουκουβαγια λεμε..
      Σε ευχαριστω πολύ φιλεναδα να περνας όμορφα οτι και να κανεις την αγαπη μου παντα φιλακιααα!!:)

      Διαγραφή
  13. Το μηλο κατω απο τη μηλια...πολλα συγχαρητηρια για τα υπεροχα εργα της! Να τη χαιρεσαι!
    Καλο Πασχα με υγεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xρονια πολλα Λίτσα μου Χριστος Ανεστη..για το μηλο ετσι λενε χα..χα. ομως οταν το μηλο εξελισεται ξεπερναει την μηλια..ε; Σορυ για το αργο της απαντησης μου..
      Σε ευχαριστω παρα πολύ για το ομορφα σχολιο σου να είσαι καλα να περνας ομορφα σε οτι κανεις την αγαπη μου φιλακιαααα

      Διαγραφή
  14. Ρουλίτσα μου η παρουσία της Κατερίνας και όλων των κοριτσιών απ΄το Ηράκλειο, μου 'δωσε μεγάλη χαρά. Χαίρομαι γιατί βλέπω φοβερή πρόοδο αλλά περισσότερο βλέπω το χαμόγελό της! Πάει...έπεσε κι αυτή στο αμάρτημα ν'αγαπήσει τα μολυβάκι κι επιστροφή δεν έχει...χαχαχα. Είστε μια οικογένεια γεμάτη υπέροχους ανθρώπους...απ'τον μικρότερο μέχρι τον μεγαλύτερο και σας αγαπώ πολύ! Εύχομαι σε όλους σας Καλή Ανάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστος Ανεστη Μαρακι μου το πόσο χαρηκα και εγω για αυτην την εκθεση το ξερεις ε; χαιρομαι η κουκουβαγια για την εξελιξη της κόρης και την προοδο της..ομως ποια δασκαλα έχει; χα..χα. μπορει να υπαρχει το γονιδιο που λενε ..αλλα αν δεν εχεις την Βιλλωτη να στο βγαλει στην επιφάνια δεν θα βγει κοριτσι μου..
      Σε ευχαριστουμε πολύ απαντες αγαπημενη μας..για την φιλια σου και την αγαπη σου..που πιστεψε με ειναι αμφιδρομη ..
      Να είσαι καλά να περνας ομορφα οτι και να κανεις Βιλλιωτακι μου..την αγαπη μας παντα ..φιλακιααα!!!

      Διαγραφή
  15. Δυστυχώς δεν τα κατάφερα να πάω Ρουλάκι μου. Συγκινήθηκα με το Κατερινάκι (όταν γελάει κυρίως, είστε ίδιες) και μ' αυτά τα έργα της... τι απίθανες δημιουργίες!
    Δικαίως καμαρώνεις και μπράβο σας για τα κορίτσια σας!
    Ευχές απ' την καρδιά μου για τις μέρες που έρχονται, Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα αγαπημένη μου♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πειαραζει Κανελλακι μου τωρα που πηρε φορα θα ερχεται σιγουρα καθε χρονο επανω .. να μην σου πω πως ζηλεψα και θα αρχισω και εγω μαθηματα..χα..χ.α.
      Σε ευχαριστω πολύ για τις ευχες σου αγαπη μου ..μεχρι ομως να σου απαντησω ο Χριστός μας Αναστηθηκε..οποτε οι δικες μου θα ειναι ..Χριστός Ανεστη και χρονια πολλα Κανελλακι μου..
      Να εισαι καλά κοριτσι μου ...την αγαπη μου παντα φιλακιαααα!! ♥

      Διαγραφή
  16. Συγχαρητήρια Ρούλα για την κόρη σου !!!!
    Δικαιούσαι να είσαι περήφανη με τέτοια καταπληκτικά έργα !!!
    Μπράβο της... της εύχομαι ότι καλύτερο !!!
    Καλή Λαμπρή και πολλά φιλιά !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρανια μου χρονια πολλα Χριστός Ανέτη φιλη μου ολες οι μαμαδες είμαστε περτηφανες για τα παιδια μας ε;..εχω ξεπερασει και την κουκουβαγια ..χα..χα.. σαν μαμα με καταλαβενεις ε;
      Σε ευχαριστω πολή φιλη μου για τα καλα σου λογια..
      Να είσαι καλα και να περνας ακομα καλύτερα.. την αγαπη μου φιλακιαααα!!!...

      Διαγραφή
  17. Ρούλα μου πολλά συγχαρητήρια για την κορούλα σου! Και κούκλα και πολύ ταλαντούχα! Μου έκανε εντύπωση η εκφραστικότητα των έργων της! Είναι όλα εξαιρετικά! Να την χαίρεσαι και να την καμαρώνεις, να έχετε καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα και να περνάτε όμορφα! Πολλά πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλα Θαλεια μου Χριστος Ανεστη κατα αρχης θα ήελα να σου πω οτι χαιρομαι που σε ξαναβλεπουμε στην γειτονια..και μετα ενα ευχαριστω πολύ για τα καλα σου λογια θα χαρω να τα λεμε Να περνας ομιορφα οτι και να κανεις την αγαπη μου ..φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  18. Πολύ ωραία τα έργα σας καλή επιτυχία στην κόρη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευαριστω πολύ Νατασσα μου .. χρόνια πολλα να εισαι καλα και να περνας ακομα καλύτερα.. καλο μηνα φιλακιααααα ..

      Διαγραφή